tgoop.com/JAAMEbaaz/809
Last Update:
طالبان پشتون هستند
اما همه پشتونها طالب نیستند! (؟)
در نقد مماشاتها با طالبان
میرویس فیضی✍
تاریخ انتشار: ۱۳۸۹/۱۲/۲۲
اگر به دوروبر آقای رییس جمهور نظری بیندازیم می بینیم مشاورین ارشد داخلی یا وابسته به گروه طالبان و یا هم به حزب حکمتیار هستند، که این خود باعث کندی پروسه عملیات های ضد تروریستی گردیدهست.
دولت جمهوری اسلامی افغانستان همواره در مقابل طالبان از ضعف کامل برخوردار بوده ، زیرا در رأس دولت همانا فاشیست های قومی قرار دارند که از یکطرف عشق دولتداری برایشان با ارزش تر از همه چیزست و از سوئی نمی خواهند حساسیت جدی را در مقابل طالبان که مربوط به همان قوم فاشیست میباشند از خود نشان دهند و همواره خواسته اند که طالبان را جزء ی از ملت افغانستان بشمار بیاورند.
آقای رییس جمهور کرزی همواره از طالبان به عنوان برادران ناراضی و فریب خورده یاد نموده تا دشمنان مردم افغانستان.
اگر این طالبان افرادی غیر از قوم پشتون می بودند آیا باز هم رییس جمهور چنین نظری در قبال آنها داشت؟ یقیناً نه ! آنها بطور یقین دشمنان افغانستان و جامعه جهانی خوانده می شدند.
پس می بینیم که شخص رییس جمهور خود چندان در از بین بردن تروریستهای طالب و کسانی که این گروه را تعلیم و اداره میکنند مصمم نیستند و نمی خواهند قومی را که خودش به آن وابسته است به خاطر جنایت بشری بالای سایر ملیت های جامع محکوم و یا از بین ببرد، ولی شخص رییس جمهور بی خبر از اینست که اینها همانا ریشه های فاسد این درخت پشتونیزم هستند که آبیاری آن نه در دست پشتونها بلکه در دست آی ، آس ، آی و پنجابی های آنطرف سرحدست.
رییس جمهور کرزی همواره خواسته است تا این گروه تندرو و جنایتکار را به میز مذاکره بکشاند ولی شبکه جاسوسی کشور پاکستان آنقدر اعمال نفوذ بالایی در این گروه تروریستی دارد که پلانهای صلح آمیز کرزی را در نطفه خنثی کرده
"همه طالبان پشتون هستند، اما همه پشتونها طالب نیستند" این اصطلاح بسیار منطقی و بجاست ولی سوال اینجاست که آیا اقوام پشتون غیر طالبانی افغانستان تا حال بطور جدی خواسته اند که این گروه تندرو را از بین ببرند؟
آیا تا هنوز خواسته اند که بر علیه این شورشیان و تروریستهای که بیشتر ملیت خویش را مورد حمله قرار میدهند تا سایرین اقدام نمایند؟ جواب اینست، در ظاهر بلی! پشتونهایی که جزء طالبان نیستند همواره خواسته اند که در ظاهر بر علیه طالبان سنگر بگیرند و آنها را دشمن خویش بدانند ولی در باطن همواره باعث رشد طالبان در مناطق خویش شده اند.
اگر در نقشه نگاه کنیم:
طالبان فقط و فقط در مناطق پشتون نشین مسلط هستند و نقاط قرمز در روی نقشه تنها در مناطق پشتون نشین موجودست
بنابراین میشود نتیجه گرفت هرچند تمامی پشتونها از طالبان حمایت نمیکنند اما در مبارزه با این گروه هم چندان مصمم نیستند و میخواهند از یکطرف دولت را از آن خویش داشته باشند و از طرف دیگر باعث کنار زدن اقوام شرور داخلی خویش نگردند.
باید گفت که اگر در به همین پاشنه بچرخد افغانستان بعد از نیرو های بین المللی به خانه بسیار امن تراز سالهای 90 برای فعالیت های تروریستی طالبان و القاعده تبدیل خواهد شد. و اینبار شاهد حملات بیشتر در سراسر جهان توسط این گروه مخرب خواهیم بود.
در اینجا لازمست که اگر واقعاً می خواهیم تروریسم بین المللی را از بین ببریم
تیم کاری آقای کرزی خصوصاً کسانی را که در بیخ گوشش صدای فاشیستی را بصدا در میاورند خلع قدرت نمایند، بطور مثال اگر به اشخاص دور و بر آقای رییس جمهور نظری بیندازیم می بینیم که مشاورین ارشد داخلی ریس جمهور یا وابسته به گروه طالبان و یا هم به حزب اسلامی حکمتیار هستند، که این خود باعث کندی پروسه عملیات های ضد تروریستی توسط دولت گردیده
قدرت در افغانستان باید بین تمامی ملیت های کشور تقسیم شود نه یک قوم خاص که همانا پشتون ها اند، با تقسیمات قدرت در بین سایر ملل همه خویش را مسوول در مقابل وظایف سپرده شده میدانند چیزی که امروزه از آن خبری نیست.
پینوشت:
دراین پست بیان شد که میزان رفاه و آزادی کشورها لزوما با فرهنگ مردم همبستگی ندارد ، اما این حقیقت نباید اینطور تفسیر شود که پس مشکلات فرهنگ ملل سیه روز نباید دیده شود و مسئولیت به گردن ابرقدرتها انداخته شود.
#پیش_ببنی
#خاورمیانه
#افغانستان
#چنبرلین
@mghlte | عصر روشنگری
@JAAMEbaaz | فلسفهی علوم اجتماعی
▪️علت تبعیض بین پناهجویان افغان و اوکراین
▪️کرم از خود درختست
▪️ دموکراسی بدون وطندوستی
▪️قوام و پیش بینی انقلاب
▪️ پشتون ها و بنیادگرایی
BY جامعه باز و دشمنان آن ( فلسفهی علوم اجتماعی )
Share with your friend now:
tgoop.com/JAAMEbaaz/809