Telegram Web
🔴 شعله‌ورشدن آتش آشوب و جنگی بزرگ از آذربایجان در آخرالزّمان

🌕 ابو بصير از امام صادق عليه السلام روايت كرده كه فرمودند: پدرم به من فرمودند: ناگزير آتشى از ناحيه آذربايجان زبانه خواهد كشيد كه هيچ چيز در مقابلش نتواند ايستاد؛ چون چنين شد پلاس خانه‌تان باشيد (بی‌‌طرف بمانيد) و تا آنگاه كه ما به زمین چسبیده‌ایم به زمین بچسبید. پس چون حرکت کنندهٔ ما حركت نمود به سوى او بشتابيد اگر چه بر دست و زانو.

🌕 به خدا سوگند گویى هم اكنون به او مى‌‏نگرم كه ميان ركن و مقام به کتابی جديد از مردم بيعت مى‏گيرد كه بر عرب گران است. و پدرم فرمودند: واى بر سركشان عرب از شرّى كه نزدیک شده است.


لاَ بُدَّ لِنَارٍ مِنْ آذَرْبِيجَانَ لاَ يَقُومُ لَهَا شَيْء وَ إذَا كَانَ ذَلِك فَكُونُوا أحْلاسَ بُيُوتكمْ وَ ألْبدُوا مَا ألْبدْنَا فَإذَا تَحَرّكَ مُتَحَرّكنَا فَاسْعوْا إلَيهِ وَ لَوْ حَبواً وَ اَللّه لَكَأنّي أنْظرُ إلَيهِ بَينَ اَلرّكنِ وَ اَلمَقامِ يُبايِعُ اَلنّاس عَلَی‌ كِتَابٍ جَدِيدٍ عَلَی‌ اَلعرَبِ شَدِيد وَ قَالَ وَيْلٌ لِطغَاةِ اَلعَربِ مِنْ شَرّ قَدِ اِقتَربَ.

📗الغيبة(للنعمانی)،ص۱۹۴،ب۱۱،ح۱
@Ajayebezohoor

⬇️ شرح در پست بعدی:
⬆️ نکات روایی آتش آذربایجان در آخرالزّمان

آتش؛ کنایه از آتش جنگ و آشوب می‌باشد.

عبارت «لاَ بُدَّ» تأکید بر حتمی بودن وقوع این جنگ دارد.

به دلیل پُرقدرت بودن آن، هیچ‌کس و هیچ‌چیز نمی‌تواند جلو دار آن باشد. (آتشی که مهار نشود، دیر یا زود شعله‌اش به دیگر سرزمین‌ها نیز خواهد رسید؛ و فتنه‌ٔ این نبرد، همهٔ منطقه را در بر خواهد گرفت.)

«چون چنين شد پلاس خانه تان باشيد»: امر به پلاس بودن خانه در چند روایت دیگر نیز ذکر شده و مراد از آن عدم همراهی کردن با هر قیام کننده‌ای است که به عنوان قائم موعود و مصلح خروج کند، تا علامت‌هایی ظاهر شوند.

منظور از «حرکت کنندهٔ ما» امام دوازدهم، مهدی و قائم آل محمّد حضرت حجّت بن الحسن العسکری علیهماالسلام می‌باشد.

خانه نشینی و عدم تحرک تا روز ظهور است.

شیعه تا پیش از ظهور، نباید طرف هیچ‌کدام از درگیری‌ها را بگیرد؛ چون حفظ سلامت و امنیتش در همین بی‌طرف‌ ماندن است.

هیچ‌گونه حمایت از طرف‌های درگیر مورد تأیید اهل البیت علیهم‌ السلام نبوده است.

زمانِ حرکت و حمایت، هنگام ظهور است؛ حتی اگر نیاز باشد سینه‌خیز به یاری امام زمان برویم.

آن کسی که یاری‌اش بر ما واجب است، تنها بین رکن و مقام بیعت می‌شود؛ نه جای دیگر مثلاً در بصره یا شام.

نبرد آذربایجان، جنگی چند جانبه و گسترده است؛ بی‌گمان هر یک از طرفین، تلفات سنگین انسانی و نظامی متحمل خواهند شد.

تمامی این درگیری‌ها و نزاع‌های منطقه‌ای تنها با ظهور آقا پایان خواهد یافت.

«واى بر سركشان عرب از شرّى كه نزدیک شده است»: و مراد از اینها، عرب‌های سُنّی مکّه و مدینه و عراق هستند که دشمن اهل البیت و شیعه‌اند.

منظور از شرّ، هم می‌تواند سفیانی باشد و هم می‌تواند قیام امام مهدی علیه السلام باشد، که بر آنها شرّ است.

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor

⬇️ ادامه در پست بعدی:
⬆️ ادامه از پست قبل:

«ميان ركن و مقام به کتابی جديد از مردم بيعت مى‏‌گيرد، كه بر عرب گران است»: منظور از «کتاب» و مقصود از «جدید» چیست؟

واژه «کتاب» در قرآن در دو اصطلاح به کار رفته است: یکی به معنای حکم واجب: مثل این آیه که می‌فرماید: «إِنَّ الصَّلاةَ كانَتْ عَلَى الْمُؤْمِنينَ كِتاباً مَوْقُوتاً»: نماز بر مومنان کتاب موقوت است، که در تفسیر آن روایت شده: «خدا وجوب نماز را قصد نموده نه غیر آن را» و مثل این آیه: «روزه بر شما نوشته شده همانگونه که بر کسانیکه قبل از شما بودند نوشته شده بود» ، و دوم به معنای کتاب نازل شده از آسمان همچون تورات و زبور و انجیل و قرآن.

واژه «جدید» نیز دو معنا دارد:
(1): آنچه در گذشته بوده و به خاطر گذشت زیاد زمان کهنه شده و حال دوباره تازه شود مثل اینکه می‌گوییم: تازه کردن دیدار؛
(2): آنچه در گذشته نبوده و الآن آورده شده است.

در نتیجه، معنای حدیث حول یکی از این چهار معنا دور می‌زند:
(1): قائم حکم جدیدی می‌آورد که قبلاً نبوده است؛
(2): قائم حکمی را که کهنه و مندرس شده تازه می‌کند؛
(3): قائم کتاب دیگری غیر از قرآن می‌آورد؛
(4): قائم قرآن را که بین مسلمین کهنه شده تازه می‌نماید.

و از آنجا که در اسلام، تا روز قیامت، کتابی جز قرآن نخواهد بود و این از بدیهیات دین اسلام می‌باشد، یکی از سه معنای دیگر مقصود می‌باشد. بله! می‌توان چنین گفت که: قائم علیه السلام قرآن را به ترتیبی که نازل شده به همراه تفسیری که امیرالمؤمنین علیه السلام بر آن نوشته‌اند خواهد آورد و این معنای «کتاب جدید» خواهد بود؛ همانطور که روایت شده: «...تا اینکه قائم قیام کند که چون قیام کرد کتاب خدا را بر محدوده خودش قرائت می‌کند و مصحفی که علی علیه السلام نوشته است را علنی می‌کند.»

دانستن این نکته لازم است که عنوان «کتاب جدید» منحصراً توسط رأس هفت امامی‌ها یعنی بطائنی و پسرش در سه حدیث نقل شده  و نه در هیچ حدیث دیگری؛ بله در روایت عاصم هم این تعبیر آمده اما دقیقاً همان حدیث در همان مصدر، بدون لفظ «کتاب جدید» هم ثبت شده است.

آنچه تا اینجا گفته شد، در صورتی بود که فقره «بر عرب گران است» صفت «کتاب جدید» نباشد، و الا مراد از آن «کتاب جدید»، همان صحیفه نازل شده از آسمان است که عهد نبی صلی ﷲ علیه و آله به ائمه و از جمله قائم علیهم السلام نامیده شده و در آن وظیفه هر امامی نوشته شده است. امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: «گویا قائم را بر منبر کوفه می‌بینم که اصحابش سیصد و سیزده نفر به تعداد لشکر بدر گرد او هستند ...تا اینکه کتابی مختوم به مهری از طلا بیرون می‌آورد که عهدی معهود از رسول خداست.»

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
⬇️ پاسخ به چند سوال کاربران:
#پرسش‌وپاسخ

🔴 سوال:
آیا مسیحیان و یهودیان هم رجعت می‌کنند؟

🌕 پاسخ:
رجعت عمومی مربوط به امّت اسلام است؛ امّا بعضی از مسیحیان و یهودیان هم رجعت خواهند کرد مثل نقبای حضرت موسی علیه السلام و اصحاب کهف.

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
#پرسش‌وپاسخ

🔴 سوال:
چرا نباید در امر فرج تعجیل کرد؟

🌕 پاسخ:
چون عجله در هر کاری باعث می‌شود دقت شما نسبت به آن کم شود. مثلا وقتی با عجله و شتاب به مهمانی می‌روید... یادتان می‌رود در خانه را قفل کنید... یا یادتان می‌رود کلید ببرید... یا يادتان می‌رود اجاق گاز را خاموش کنید... یا يادتان مى‌رود بخاری را کم کنيد... یا در مسیر از چراغ قرمز عبور می‌کنيد یا حتی ممکن است تصادف نمایید.

کسی که در امر فرج موعود هم عجله می‌کند، این تعجیل باعث می‌شود وقتی یک نفر ادعا کرد همان موعود است، یادش برود که ظهور موعود علائم و شرایط کاملاً خاصّ و ویژه‌ای دارد؛ پس در معرض فریب خوردن قرار گرفته و ممکن است در این تعجیل تا جایی پیش برود که تصادف کرده، کسی را بکشد یا خودش کشته یا زخمی شود.

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
#پرسش‌وپاسخ

🔴 سوال:
به نظر شما آیا ظهور به زمان ما میرسه؟

🌕 پاسخ:
ان شاءﷲ اگر رسید ظهورش را درک کرده‌ایم و اگر نرسید انتظارش را درک‌ نموده‌ایم؛ که هر دویش جز سعادت برای ما نخواهد داشت.

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
#پرسش‌وپاسخ

🔴 سوال:
اگر ترامپ سفیانی هست پس چرا در ماه رمضان صیحه آسمانی را نشنیدیم؟

🌕 پاسخ:
همین قدر سوال بی ربط و بی معنی!
آخر ترامپ چه ربطی به سفیانی دارد؟ سفیانی یک مسلمان عرب وهابی است. نامش عثمان، نام پدرش عنبسه و از نسل ابو سفيان است؛ در برخی روایات سفیانی به شامی وصف شده: ...وَ يَبْعَثُ عِنْدَ ذَلِكَ اَلشَّامِيُّ جَيْشاً إِلَى اَلْمَدِينَةِ؛ شامی یعنی منسوب به شام؛ یعنی اهل شام؛ یعنی آنکه از سوی شام است... مانند یمانی که از یمن است؛ و در دیگر روایات نیز تصریح شده خروج او از شام است: خُرُوجَ السُّفْیَانِیِّ مِنَ الشَّامِ.

همه اینها به کنار! هیچ روایتی از معصوم نداریم که سفیانی قبل از خروجش صاحب حکومت است؛ بلکه حکومت او بعد از خروجش در شام است آن هم برای نُه ماه؛ و نَه یک روز بیشتر.

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
#پرسش‌وپاسخ

🔴 سوال:
چگونه از غربال آخرالزمان در امان بمانیم؟ و به معنای واقعی امام را بشناسیم؟ آیا قبل از ظهور باید خودمان را آماده کنیم؟

🌕 پاسخ:
این از تهذیب نفس شروع می‌شود.
هر که متکبر و مغرور باشد از پذیرفتن حقّ سر باز می‌زند.
هر که لجباز و علم گریز باشد، در جهل و نادانی فرو می‌رود.
هر که‌ شهوت‌ران باشد، به جای اطاعت از امام معصوم، مطیع نفس می‌شود.
سهل انگاری در نماز، عادت به دروغ و تهمت و غیبت، حسودی، کینه ورزی و خصومت، همگی باعث می‌شود انسان به جای نور، در سیاهی فرو رود.

پس هر که می‌خواهد در غربال آخرالزمان، پابرجا باقی بماند باید مجدانه به تهذیب نفس روی آورد.

آنچه گفتم پاسخ هر سه سوال بود.
کسی که تهذیب نفس داشته باشد و در کنارش علم‌اندوزی کند، معرفت حقیقی امام به او داده می‌شود و آمادگی برای ظهور، نیز همان تهذیب نفس است که انسان پاک، آمادگی ظهور را دارد.


@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 یاد امام حسین و تلخی زندگی

🌕 امام صادق علیه السلام فرمودند:
خداوند قاتل امام حسين عليه السلام را لعنت كند! چه‌قدر ياد حسين زندگی‌ را بر آدمی‌ ناگوار می‌‌سازد. (کنایه از تلخ شدن زندگانی در اثر یادآوری مصائب سیدالشهدا)

🌕 من هرگز آب سرد و گوارايی‌ ننوشم، مگر آنكه حسين را به ياد آورم. بنده‌ای‌ نيست كه آبی‌ بنوشد و ياد حسين علیه السلام كند و قاتل او را لعن كند، مگر آنكه خداوند صد هزار حسنه برای‌ او می‌‌نويسد و صد هزار گناه از او پاك می‌‌كند و صد هزار مرتبه برای‌ او بالا ببرد. چنين كسی‌ گويی‌ صد هزار بنده آزاد كرده است. او در روز قيامت با سيمای‌ تابان محشور می‌‌شود.

يَا دَاوُدُ لَعَنَ اَللَّهُ قَاتِلَ اَلْحُسَيْنِ فَمَا أنْغَصَ ذِكْرَ اَلحُسَينِ لِلْعَيْشِ إنِّي مَا شَرِبتُ مَاءً بَارِداً إِلاَّ وَ ذَكَرْتُ اَلحُسَيْنَ وَ مَا مِنْ عَبْدٍ شَرِبَ اَلْمَاءَ فَذَكَرَ اَلحُسَيْنَ عَلَيْهِ السّلاَمُ وَ لَعَنَ قَاتِلَهُ إلاَّ كَتَبَ اَللَّهُ لَهُ مِائَةَ ألْفِ حَسَنَةٍ وَ مَحَا عَنْهُ مِائَةَ ألْفِ سَيِّئَةٍ وَ رَفَعَ لَهُ مِائَةَ أَلْفِ دَرَجَةٍ...

📗الأمالی(للصدوق)، ص ۱۴۲
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 ظهور در ماه رمضان؛ قیام در ماه محرم

⭕️ طبق روایات، صیحه آسمانی مقارن با ظهور واقع می‌شود و زمان این صيحه در ۲۳ ماه رمضان خواهد بود و هیچ ظهوری نخواهد بود تا این صیحه در ماه رمضان شنیده شود و به فاصلهٔ سه ماه و اندی از صیحه ظهور در ماه رمضان، امام در دهم ماه محرم قیام می‌فرمایند. در نتیجه بین ظهور و قیام حضرت تفاوت زمانی وجود دارد و می‌توان به روایات متعددی استدلال کرد:

🌕 امام باقر عليه السلام:
حضرت قائم علیه السلام در روز شنبه‌ روز عاشورا قیام می‌کند؛ همان روزى كه امام حسين علیه السلام در آن به شهادت رسيد.

عَنْ أَبِي بَصِيرٍ قَالَ قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ: يَخْرُجُ اَلْقَائِمُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ يَوْمَ اَلسَّبْتِ يَوْمَ عَاشُورَاءَ يَوْمَ اَلَّذِي قُتِلَ فِيهِ اَلْحُسَيْنُ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ.

📗کمال الدين، ج ۲، ص ۶۵۳

🌕 امام صادق عليه السلام:
قائم را در شب بیست و سوم (ماه رمضان از آسمان) به نام صدا می‌زنند و روز عاشورا روزی که حسین بن علی علیهما السلام به شهادت رسید، قیام می‌کند.

عَنْ أَبِي بَصِيرٍ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ: إِنَّ اَلْقَائِمَ صَلَوَاتُ اَللَّهِ عَلَيْهِ يُنَادَی‌ اِسْمُهُ لَيْلَةَ ثَلاَثٍ وَ عِشْرِينَ وَ يَقُومُ يَوْمَ عَاشُورَاءَ يَوْمَ قُتِلَ فِيهِ اَلْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلاَمُ.

📗الغيبة (للطوسی)، ص ۴۵۲

🌕 امام جواد عليه السلام:
گويا قائم را مى‌بينم كه در روز عاشورا روز شنبه بين ركن و مقام ايستاده و جبرئيل در پيشاپيش ايشان ندا مى‌كند كه بيعت براى خداست! و زمین را پُر از عدل و داد می‌کند؛ همان‌طور که پُر از ظلم و ستم شده باشد.

عَنْ عَلِيِّ بْنِ مَهْزِيَارَ قَالَ قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ: كَأَنِّي بِالْقَائِمِ يَوْمَ عَاشُورَاءَ يَوْمَ اَلسَّبْتِ قَائِماً بَيْنَ اَلرُّكْنِ وَ اَلْمَقَامِ بَيْنَ يَدَيْهِ جَبْرَئِيلُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ يُنَادِي اَلْبَيْعَةَ لِلَّهِ فَيَمْلَأُهَا عَدْلاً كَمَا مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً.

📗الغيبة (للطوسی)، ص ۴۵۳

🌕 امام صادق علیه السلام:
به نام قائم در شب بیست و سوم (ماه رمضان) ندا داده شود و روز عاشورا قیام می‌کند؛ همان روزى كه امام حسين علیه السلام در آن به شهادت رسيد. گوئی او را می‌بینم در روز شنبه دهم محرم در میان رکن و مقام ایستاده؛ جبرئیل در سمت راست او فریاد می‌زند: بیعت برای خداست! بيائيد براى خدا با قائم بيعت نمائيد؛ پس شیعیانش از اطراف زمین با طی الأرض به خدمتش رفته تا با او بيعت كنند؛ پس خداوند بوسيلۀ او زمین را از عدالت پُر كند؛ چنانچه از ظلم و ستم پُر شده است.

عَنْ أَبِي بَصِيرٍ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ: يُنَادَی‌ بِاسْمِ اَلْقَائِمِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ فِي لَيْلَةِ ثَلاَثٍ وَ عِشْرِينَ وَ يَقُومُ فِي يَوْمِ عَاشُورَاءَ وَ هُوَ اَلْيَوْمُ اَلَّذِي قُتِلَ فِيهِ اَلْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلاَمُ لَكَأَنِّي بِهِ فِي يَوْمِ اَلسَّبْتِ اَلْعَاشِرِ مِنَ اَلْمُحَرَّمِ قَائِماً بَيْنَ اَلرُّكْنِ وَ اَلْمَقَامِ جَبْرَئِيلُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ عَنْ يَدِهِ اَلْيُمْنَی‌ يُنَادِي اَلْبَيْعَةَ لِلَّهِ فَتَصِيرُ إِلَيْهِ شِيعَتُهُ مِنْ أَطْرَافِ اَلْأَرْضِ تُطْوَی‌ لَهُمْ طَيّاً حَتَّی‌ يُبَايِعُوهُ فَيَمْلَأُ اَللَّهُ بِهِ اَلْأَرْضَ عَدْلاً كَمَا مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً.

📗الإرشاد، ج ۲، ص ۳۷۹
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 پایان خوشی امّت با شهادت امام حسین

🌕 امام صادق علیه‌السلام فرمودند:
هنگامی که امام‌ حسین علیه‌ السلام به شهادت رسیدند، اهل‌ بیت در مدینه این ندا را شنیدند:

امروز بلاء بر این امّت نازل شد؛ دیگر خوشی نخواهید دید تا اینکه قائمِ شما قیام کند و سوز سينه‌‏هايتان را شفا بخشد و دشمنانتان
را بكشد و انتقام خون‌‏ها را بگيرد.

عَنِ اَلْحَلَبِيِّ قَالَ: قَالَ لِي أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ لَمَّا قُتِلَ اَلْحُسَيْنُ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ سَمِعَ أَهْلُنَا قَائِلاً يَقُولُ بِالْمَدِينَةِ اَلْيَوْمَ نَزَلَ اَلْبَلاَءُ عَلَی‌ هَذِهِ اَلْأُمَّةِ فَلاَ تَرَوْنَ فَرَحاً حَتَّی‌ يَقُومَ قَائِمُكُمْ فَيَشْفِيَ صُدُورَكُمْ وَ يَقْتُلَ عَدُوَّكُمْ وَ يَنَالَ بِالْوَتْرِ أَوْتَاراً

📗کامل الزيارات، ص ۳۳۶
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 امام حسین اول کسی که به دنیا برمی‌گردد

⭕️ طبق روایات دو تا رجعت وجود دارد:

۱): رجعت خاص، که فقط مربوط به برخی اصحاب امام زمان علیه السلام هست و چند تا از غاصبان ولایت. این رجعت همزمان با ظهور یا خروج قائم عليه السلام رخ می‌دهد.

۲): رجعت عام، که یعنی کُلُّ مَن مَحَضَ الکُفر و کُلُّ مَن مَحَضَ الایمان هر کدام با امام معاصر خودشان رجعت می‌نمایند که اولین رجعت کننده، امام حسین و اصحاب ایشان‌ می‌باشند. این رجعت مقارن وفات قائم رخ می‌دهد.

🌕 امام صادق علیه السلام:
اولین کسی که زمین از او شکافته شده و به دنیا رجعت می‌کند حسین بن علی است.

أَوَّلُ مَنْ تَنْشَقُّ اَلْأَرْضُ عَنْهُ وَ يَرْجِعُ إِلَی‌ اَلدُّنْيَا اَلْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيٍّ.

📗مختصر البصائر، ص ۱۰۶

🌕 از امام صادق علیه السلام درباره حق بودن رجعت سوال شد که فرمودند: بله حق است! سوال شد: اولین کسی که رجعت می‌کند کیست؟ فرمودند: حسین که بلافاصله بعد از قائم می‌آید.

عَنِ الرَّجْعَةِ أَ حَقٌّ هِيَ قَالَ نَعَمْ فَقِيلَ لَهُ مَنْ أَوَّلُ‏ مَنْ‏ يَخْرُجُ‏ قَالَ الْحُسَيْنُ يَخْرُجُ عَلَى أَثَرِ الْقَائِمِ.

📗مختصر البصائر، ص ۱۶۵
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 پادشاهی امام حسین در عهد رجعت

🌕
امام باقر علیه السلام:
به راستی نخستین کسی که در رجعت به دنیا بر می‌گردد همسایۀ شما امام حسین علیه السلام است و آن حضرت چندان سلطنت می‌کند که از پیری ابروانش روی دیدگانش را می‌گیرد.

🌕 امام صادق علیه السلام:
نخستین کسی که در رجعت به دنیا بر می‌گردد حسین بن علی علیهماالسلام است. او چهل هزار سال در زمین خواهد ماند (حکومت می‌کند) تا از شدّت پیری ابروانش به روی دیدگانش می‌اُفتد.

عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: إِنَّ أَوَّلَ مَنْ يَرْجِعُ لَجَارُكُمُ اَلْحُسَيْنُ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فَيَمْلِكُ حَتَّی‌ تَقَعَ حَاجِبَاهُ عَلَی‌ عَيْنَيْهِ مِنَ اَلْكِبَرِ.

📗مختصر البصائر، ص ۱۱۷

عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالاَ: إِنَّ أَوَّلَ مَنْ یَکُرُّ فِی الرَّجْعَةِ الْحُسَیْنُ بْنُ عَلِیٍّ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ وَ یَمْکُثُ فِی الْأَرْضِ أَرْبَعِینَ أَلْفَ سَنَةً حَتَّی یَسْقُطَ حَاجِبَاهُ عَلَی عَیْنَیْهِ.

📗مختصر البصائر، ص ۹۱
📗تفسير البرهان، ج ۳، ص ۵۰۶
📗بحار الأنوار، ج ۵۳، ص ۶۳
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 چهار هزار فرشته در کربلا آمادهٔ قیام در رکاب مهدی موعود

🌕 امام رضا علیه السلام فرمودند:
چهار هزار فرشته برای‌ ياری به امام حسين عليه السلام به زمين آمدند؛ پس ديدند او كشته شده و بر سر قبرش ژوليده و خاک آلود باشند تا قائم عليه السلام قيام نماید و از ياورانش گردند و شعارشان يا لثارات الحسين است.

عَنِ اَلرَّيَّانِ بْنِ شَبِيبٍ قَالَ: دَخَلْتُ عَلَی‌ اَلرِّضَا عَلَيْهِ السَّلاَمُ فِي أَوَّلِ يَوْمٍ مِنَ اَلْمُحَرَّمِ فَقَالَ لِي يَا اِبْنَ شَبِيبٍ... وَ لَقَدْ نَزَلَ إِلَی‌ اَلْأَرْضِ مِنَ اَلْمَلاَئِكَةِ أَرْبَعَةُ آلاَفٍ لِنَصْرِهِ فَوَجَدُوهُ قَدْ قُتِلَ فَهُمْ عِنْدَ قَبْرِهِ شُعْثٌ غُبْرٌ إِلَی‌ أَنْ يَقُومَ اَلْقَائِمُ فَيَكُونُونَ مِنْ أَنْصَارِهِ وَ شِعَارُهُمْ يَا لَثَارَاتِ اَلْحُسَيْنِ.

📗الأمالی (للصدوق)، ص ۱۲۹
📗عيون أخبار الرضا، ج ۱، ص ۲۹۹
📗إقبال الأعمال، ج ۲، ص ۵۴۴
📗بحار الأنوار، ج ۴۴، ص ۲۸۵
📗عوالم العلوم، ج ۱۷، ص ۵۳۸
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 بیعت الهی در عاشورای سال قیام

🌕 امام صادق علیه السلام فرمودند:
حضرت قائم علیه السلام روز عاشورا قیام می‌کند؛ همان روزى كه امام حسين علیه السلام در آن به شهادت رسيد. گوئی او را می‌بینم در روز شنبه دهم محرم در میان رکن و مقام ایستاده؛ جبرئیل علیه السلام در سمت راست او فریاد می‌زند: بیعت برای خداست! بيائيد براى خدا با قائم بيعت نمائيد! پس شیعیانش از اطراف زمین با طی الأرض به خدمتش رفته تا با او بيعت كنند...

قَالَ أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ: وَ يَقُومُ فِي يَوْمِ عَاشُورَاءَ وَ هُوَ اَلْيَوْمُ اَلَّذِي قُتِلَ فِيهِ اَلْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلاَمُ لَكَأَنِّي بِهِ فِي يَوْمِ اَلسَّبْتِ اَلْعَاشِرِ مِنَ اَلْمُحَرَّمِ قَائِماً بَيْنَ اَلرُّكْنِ وَ اَلْمَقَامِ جَبْرَئِيلُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ عَنْ يَدِهِ اَلْيُمْنَی‌ يُنَادِي اَلْبَيْعَةَ لِلَّهِ فَتَصِيرُ إِلَيْهِ شِيعَتُهُ مِنْ أَطْرَافِ اَلْأَرْضِ تُطْوَی‌ لَهُمْ طَيّاً حَتَّی‌ يُبَايِعُوهُ...

📗الإرشاد، ج ۲، ص ۳۷۹
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 هر شیعه‌ای باید بداند:
امام حسین در کربلا کشته نشد؛ سقیفه باعث شهادت او بود!!!

🌕 ضیاءالدین ابن الاثیر الجزری از استوانه‌های علمی قرن ششم و هفتم اهل سنت با صراحت تمام می‌نویسد:

«واعلم ان الحسین لم یقتل فی یوم کربلا وانما قتل فی یوم السقیفة.»

بدان که حسین در روز عاشورا و در کربلا کشته نشد؛ بلکه در واقع در سقیفه کشته شد.

چرا این عالم سُنی چنین اعترافی می‌کند؟

از دو حالت خارج نیست:
۱): یا ابوبکر در سقیفه خلافت را غصب کرد و مسیر امّت اسلامی را تغییر داد و شهادت امام حسین علیه السلام یکی از نتایج این غصب خلافت است.

۲): مبانی اهل سنت در موضوع خلافت از سقیفه تراشیده شد و طبق این مبانی به تصریح بسیاری از علمای سُنی، یزید خلیفه و امیرالمومنین اهل سنت است و عدم اطاعت و عدم بیعت با او یعنی خروج بر خلیفه مشروع پیامبر؛ لذا حکم امام حسین علیه السلام به عنوان یک خارجی، مرگ و قتل است.

آری حسین علیه السلام در سقیفه کشته شد!

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 امام حسین را چگونه کشتند؟

🌕 امام باقر علیه السلام فرمودند:
آن حضرت (جدّم امام حسین علیه السلام) را به نحوی کشتند که رسول خدا صلّی ﷲ علیه و آله نهی کرده بود حتّی سگ‌ها را بدین نحو بکشند.

🌕 همانا آن مظلوم به وسیلهٔ شمشیر و نیزه و سنگ و چوب و عصا به شهادت رسید و پس از آن پیکر مبارکش را پایمال سمّ اسب‌ها نمودند.

بَعْضُ أَصْحَابِنَا رَوَاهُ أَنَّ أَبَا جَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: ...وَ لَقَدْ قَتَلُوهُ قِتْلَةً نَهَی‌ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّی‌ اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ أَنْ يُقْتَلَ بِهَا اَلْكِلاَبُ لَقَدْ قُتِلَ بِالسَّيْفِ وَ اَلسِّنَانِ وَ بِالْحِجَارَةِ وَ بِالْخَشَبِ وَ بِالْعَصَا وَ لَقَدْ أَوْطَئُوهُ اَلْخَيْلَ بَعْدَ ذَلِكَ.

📗الأصول الستة، ص ۳۳۹
📗بحار الأنوار، ج ۴۵، ص ۹۱
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
⬇️ پاسخ به چند سوال کاربران:
2025/07/12 09:50:25
Back to Top
HTML Embed Code: