Telegram Web
رفاه فردی از مصرف کالاهای عمومی و کالاهای خصوصی تامین می شود و در روحیه این افراد، مصرف کالای عمومی با کیفیت اهمیت بیشتری دارد تا کالاهای خصوصی! نتیجه آنکه نمی توانند صرفا به توسعه فردی بپردازند. در مورد این اشخاص نباید ملامت پیشه کرد و تنها باید تذکر داد که مبادا توسعه فردی به کلی فراموش شود!
✳️ملاحظه آخر به سامان سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بر می‌گردد. وقتی نابسامانی از حدی بیشتر می شود زندگی توده مردم از حالت عادی خارج می شود. نظم طبیعی زندگی مختل شده و جامعه گذار از یک تعادل و یک نظم به تعادل و نظم دیگری را تجربه خواهد کرد. در چنین شرایطی جامعه دچار اضطراب و اضطرار است چیزی که ظاهرا دورکهایم آن را آنومی خوانده است یعنی وضعیتی که ارزشها و نظم قبلی بر هم ریخته ولی هنوز ارزشها و نظم جدیدی حاکم نشده است. در چنین وضعیتی تمرکز بر وضعیت فردی و پیگیری صرف توسعه فردی کار غیرممکنی است. فقط باید مراقب بود که سیل تحول وقایع آدمی را از زندگی فردی و توسعه فردی غافل نکند.
https://www.tgoop.com/ali_sarzaeem
Forwarded from خرمگس
فرهاد قنبری
تناقض عجیب

عده‌ای از مردم معتقدند که حکومت جمهوری اسلامی با حجاب و پوشش اجباری، حقوق انسانی و حق شهروندی آنها را نادیده گرفته و به آنها توهین و مزاحمت و تحقیر روا می‌دارد. پاییز سال گذشته بخشی از این افراد برای مبارزه با (به قول خود) این توهین و آزار و تحقیر، حاضر به کشته شدن و پرداخت هزینه‌های سنگین و حتی به آشوب کشیده شدن شهر و کشورشان بودند.
حالا اکثریت همان افراد که یک شال نیم‌بند اجباری از سوی حکومت بر سر خود و خانواده‌هایشان را نمی‌پذیرند و آن را مصداق فاشیسم و...، می‌دانند، به فلسطینی‌ها برای اینکه با اشغال‌گر سرزمین‌شان و با تحقیر و خشونت سیستماتیک هر روزه اشغالگران کنار نیامده و واقعیت را نمی‌پذیرند، انتقاد کرده و آنها را مقصر تلقی اصلی تمام توحش اسرائیل معرفی می‌کنند.

باید از این جماعت پرسید، شمایی که به خاطر یک تکه پارچه اجباری روی سر و شانه خود یا نزدیکان‌تان حاضر به از دست دادن جان و تحمل هزینه فراوان به خود و به آشوب کشیده شدن وطن‌تان بودید، چگونه از ملتی انتظار دارید که در مقابل اشغالگری و تحقیر سیستماتیک و خشونت افسار گسیخته و زورگویی (آن هم نه از سوی هموطن خود بلکه از سوی دشمنی خونخوار) که از بدو تولد به آنها اعمال می‌شود، سکوت و خویشتن‌داری به خرج دهند؟

یا در سوی دیگر برخی دیگر در گوشه‌ای نشسته و داد سخن سر می‌دهند که فلسطینی‌ها باید با واقعیت کنار آمده و سرزمین‌های اشغال شده خود توسط یهودیان را فراموش کرده و به کشورهای دیگر مهاجرت کنند. منطق این جماعت هم این است که یک قطعه زمین کوچک چه ارزشی دارد که انسان به خاطر آن جان خود را به خطر انداخته و رنج و محنت فراوانی را برای خود رقم بزند.
این دست از افراد (فارغ از اینکه وطن را به یک قطعه زمین تقلیل می‌دهند) عموما کسانی هستند که خود به خاطر یک قطعه زمین پنجاه متری ارثی روستاییِ کم ارزش، برادر و خواهر و اقوام خود را مدام به دادگاه می‌کشانند، اما وقتی نوبت به فلسطینی‌ها می‌رسد به چنین دست و دل بازی بی‌حد و مرزی نایل می‌آیند.

مسئله فلسطین یک مسئله ویژه و خاص و یک ننگ بزرگ برای انسان امروزی است و هیچکس جز خود فلسطینیان توان درک درست آن را ندارد و ما هم بهتر است به جای ارائه نظریات سخیف اگر جرات و توان ایستادن در کنارشان را نداریم، سکوت اختیار نماییم.
@kharmagaas
آن ثبت نام اصلا چه معنا داشت؟ فقط علامت بد داد ولاغیر. البته عجیب نیست این همه آدم خود را ذیصلاح بدانند ...
🔴 انصراف «داوود منظور» از نامزدی در انتخابات


▫️ «داوود منظور» رئیس فعلی سازمان برنامه و بودجه با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود از نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری انصراف داد.

/تسنیم
@farhangeiranian
Forwarded from دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی (حسین خِزلی)
قیامت...
آشنایی با سید احمد فردید✳️
برای کسانی که می خواهند با سید احمد فردید آشنا شوند، پادکست رادیو تراژدی یک برنامه مفصل و دو بخشی در معرفی ایشان آماده کرده که بخش اول آن منتشر شده است. من که از علاقه‌مندان پادکست رادیو تراژدی هستم و به شما هم پیشنهاد می کنم این اپیزود را گوش کنید اگر اهل مناقشات جریان فلسفه در ایران هستید.
دوست خوبم منصور هاشمی هم کتابی دارد با عنوان هویت اندیشان و میراث سید احمد فردید که آنهم احتمالا برایتان جذاب است.
https://www.tgoop.com/ali_sarzaeem
امام صادق (ع): نزد من خائن و نابلد یکسان است. تحف العقول ۲۷۰
کاش مسولان ما هم همین اندازه درایت داشتند
☝️☝️
👇👇👇
خاطره‌ای از آیت‌الله سیستانی:

«فخری کریم» نویسنده روزنامه‌نگار و روشنفکر سیاسی‌ای که در دوران پساصدام نقش مهمی برای ثبات سیاسی عراق ایفا کرد و مشاور ارشد جلال طالبانی رئیس‌جمهور عراق بود، در مصاحبه‌ای طولانی که اخیرا با شرق الاوسط داشته چند خاطره‌ی جالب از دیدارهایش با آیت‌الله سیستانی نقل می‌کند.
می‌گوید: او که از لحاظ سیاسی در مفهوم ملی عراق، از همه یا اکثریت مطلق رهبران شیعی جلوتر بود،من می‌خواهم در یک نمونه از تفکر سیستانی درنگ کنم و آن وقتی بود که در دوران پساصدام با او در مورد وضعیت فساد صحبت کردم تا حدی که گفتم: جیره‌ی بسته‌بندی‌های غذایی رایگان مردم را هم (که از زمان صدام برقرار بود) دستکاری می‌کنند.

می‌گوید: پیشنهاد و پاسخ سیستانی مرا شگفت‌زده کرد وقتی گفت: چرا از وزیران دوره‌ی سابق(=زمان صدام) کمک نمی‌گیرید؟ مثلاً وزیر بازرگانی او را نمی‌آورید که عملکردش در این زمینه مشخص است و افزود: اصلا چرا یک وزیر مسیحی به کار نمی‌گیرید؟
"فخری کریم" می‌پرسد ولی این چطور ممکن است؟
آیت‌الله می‌گوید: چرا که نه؟ اگر پاک‌دست باشند و به عراقی‌ها خدمت کنند چه ایرادی دارد؟

"فخری كريم" که خودش هم از اهل سنت بود می‌‌گوید: اشاره سیستانی به تجربه‌ی وزیر «محمد مهدی صالح» بود که در سال‌های آخر صدام در برنامه‌ی نفت در برابر غذا، او برنامه‌ی جیره‌بندی رایگان غذايي را برای مردم تصویب و به خوبی اجرا کرده بود.

"فخری کریم"، ادامه می‌دهد که ارائه‌ی چنین پیشنهادی از سوی مرجعی شیعی، ساده و بی پی‌آمد نبود که به راحتی بگوید: «وزیر دوران صدام را بیاورید!»، ولی آیت‌الله به این می‌اندیشید که آن وزیر می‌تواند دوباره تضمین کند که جیره و سهمیه‌های غذایی مردم به طور کامل به دست‌شان برسد.
🔰 سلسله‌نشست‌های اندیشه‌ورزی «راه‌نشان» به‌همت خانه اندیشه‌ورزان برگزار می‌شود:

▪️ سیاست‌های اقتصادی دولت چهاردهم
با ارائه بسته سیاستی «مسیر دولت چهاردهم» توسط اندیشکده اقتصاد مقاومتی

🔹 با حضور:
سیدمهدی زریباف
علی سرزعیم
محمد جلال
امیر امیری‌فرد
محمد امینی‌رعایا


🔸 راهبر نشست:
علی نصیری‌اقدم

📅 پنج‌شنبه، ۲۴ خردادماه، ساعت ۱۳ تا ۱۵
📍 خانه اندیشه‌ورزان

#اخبار
#رویداد
#انتخابات
#اقتصاد

جامعه اندیشکده‌ها در وب I بله I تلگرام
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 کندیس اُوین: دقیقا چه تعداد، چند درصد از کل فلسطینیان باید کشته شوند تا شما اجازه بدهید ما این عمل را "نسل‌کشی" بنامیم؟
🌍 @Jahan_Fouri
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#مناسبت
▪️فضیلتی چون جهاد نیست، و جهادی چون مبارزه با هوای نفس نیست.
تحف‌العقول ص ۲۸۶

▪️ فرا رسیدن سالروز شهادت پنجمین اختر تابناک ولایت امام محمد باقر(ع) تسلیت باد.

🆔@sharif_prm
مولوی چه خوش می گفت«خویش را فربه نماییم از بر قربان عید/کاین قصاب عاشقان بس خوب و زیبا می کشد»
اینهم به مناسبت عید قربان که شاید لبخندی بر لبانتان بیاورد
Forwarded from M A
وقتی موعد اعدام سقراط رسید، زنش را دید که داشت گریه می‌کرد!

نزدیکش شد و پرسید: چه چیزی باعث گریه‌ات شده عزیزم؟
زن در حالی که گریه می‌کرد گفت: ظالمانه کشته خواهی شد.
سقراط گفت: یعنی اگر عادلانه کشته می‌شدم گریه نمی‌کردی؟!
زن گفت: منظورم اینست که بیگناه کشته می‌شوی!
سقراط گفت: یعنی دوست داشتی گناهکار باشم؟!
زن، خود را از آغوش او رها کرد و گفت:

الــــهی زیر گِــــل بری که موقع مردن هم دست از فلسفه‌ومنطق برنمی‌داری!!
2024/06/18 11:06:50
Back to Top
HTML Embed Code: