Telegram Web
eBiz
اسکمرها یا Scammers افرادی کلاه بردار هستند که اغلب در سطح بین المللی با جا زدن خودشان به عنوان بخش پشتیبان فنی یک شرکت معتبر مثل مایکروسافت یا یک شرکت فعال در زمینه محافظت داده مثل ضد ویروس یا ضد تروجان، از مخاطبین کلاه برداری میکنند تا در ازای دریافت پول…
قبلا در مورد اسکمرها یا کلاهبردارانی که به عنوان کارشناسان یک شرکت معتبر مثلا مایکروسافت تماس میگرفتند و حساب بانکی طرف رو خالی میکردند نوشتم و ویدئو جالبی هم از کسی که آنها را هک میکرد هم در این پستی که ریپلایش کردم دیده اید.
حالا شرکت O2 که اپراتور تلفن همراه است، یک AI ساخته که با صدای مادربزرگ صحبت میکنه. کارش هم اینه که میشینه پای تلفن وقت این کلاهبردارای تلفنی رو میگیره تا نتونن برن سراغ فرد طعمه. ! الکی باهاشون حرف میزنه و وانمود میکنه هیچی از اینترنت نمیدونه و گوشش هم خوب نمیشنوه :)
این ویدئو اش را ببینید:
https://www.youtube.com/watch?v=RV_SdCfZ-0s

🆔 www.tgoop.com/AlirezaMojahedi
🌐 AlirezaMojahedi.com
سهل انگاری
در اولین شنیدن تصورمان آدم سر به هوا است. اما مثل بقیه کلمات بار معنایی آن را کمتر توجه می‌کنیم.
آسان انگار، آسان پندار، سهل پندار، یعنی دست کم گرفتن چیزی.
این که کاری ندارد
این رو من خودم می‌دونم
منم بلدم
چیز خاصی ندارد
فلانی خیلی هم چیز خاصی نگفت...
همینها باعث میشوند که روز به روز بیشتر به جمع نادانهای خود همه چیز دان بپیوندیم
بارها قبلا هم به همین موضوع پرداخته ام.
آدمهای سطحی که به عمق چیزی فکر نمی‌کنند. به پیامدهای بعد از یک کار،
به پیش نیازهایی که قبل از حرکت باید تهیه کنیم.
جدای از اینکه اصلا در دل خود کار و طول مسیر چه چیزی لازم است تدارک ببینیم. چه مهارتهایی باید کی به جمع اضافه شوند و ...
همینطور ساده انگارانه و به قولی دیمی و توقع داریم ما هم مایکروسافت بشویم، فیسبوک بشویم، ایرباس بشویم، من چیزی از ایلان ماسک کم ندارم اون شانس آورده تو آمریکاست و از این جملات
اینها را چرا نوشتم؟
یکی از دوستان عزیزم که ساکن آمریکاست و با بیش از ۲۵ سال سابقه حوزه مدیریت و مدیریت کیفیت، اکنون ممیز مدیریت کیفیت یک شرکت معتبر است، از ممیزی ایزو یک قمارخانه برایم تعریف میکرد.
اینجا کارخانه صنعتی های تک دنبال خرید گواهینامه‌های رنگارنگ است. آنجا قمارخانه هم دنبال بهینه سازی فرایندها و افزایش بهره‌وری و افزایش کیفیت است.
دانشجوی من به خیال اینکه ایکامرس فقط یک فروشگاه اینترنتی راه انداختن است کلاس درس را جدی نمیگیرد. سر به هوا زمان میگذراند چون مغزش فرمان میدهد اینکه چیزی نیست من خودم بلدم و اجازه تمرکز و توجه و عمیق شدن نمیدهد.
آخر سر هم میگوید چیز خاصی مطرح نشد (سهل ممتنع) و وقتی هم در پوزیشن این کار جز یک فروشگاه داری ساده را بلد نیست انتظار دارد مدیر عامل آمازون یا علی بابا شود.
استارتاپی در ترکیه دیدم که اتفاقا فقط از یکی از ابزارهای RSS که در کلاسم توضیح میدهم درآمد دارد. با کمترین هزینه. ابزاری که ۹۰ درصد اصلا در کلاس بهش توجه نمی‌کنند.
مدیر عامل فکر میکند این مواردی که مشاور می‌گوید چیز خاصی نبود خودم هم بلد بودم. حرف خاصی نزد.
همه انتظار نسخه شفا بخش بی زحمت و بی دردسر را داریم. هلو برو تو‌گلو.
این را نوشتم که تلنگری باشد برایمان که جدی تر در مسائل عمیق شویم.
اقتصاد و مدیریت شوخی و جوک نیست.
شنا کردن را نمیتوان از روخوانی کتاب یاد گرفت.
هر شغلی دارید در هر سمتی، سعی کنید دانش کافی کسب کنید و همه چیز را جدی بگیرید. حتی پر کردن یک فرم ساده مرخصی را.
امروز که تحریم را بهانه کردیم، با همین منوال پیش برویم فردا روز نه شرکتمان توان کاری را خواهد داشت نه خودمان لیاقت تغییر و تحول برای مقاوم ماندن در رقابت را داریم.
حتی اگر امروز دغدغه اصلی ما بقا سازمان باشد، اتفاقا بهره‌وری ابزار همین بقا است در همین روزهای سخت. نیاز به دانش برای همین روزها است.
و خیلی دیر است که تازه بدانیم (شاید) در توهم دانایی بوده ایم و هیچ نمی‌دانیم. و دیگر کاری از دستمان ساخته نباشد.

🆔 www.tgoop.com/AlirezaMojahedi
🌐 AlirezaMojahedi.com
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
عزیزان و گرامیان، من روز دوشنبه یک وبینار دارم درباره راه اندازی فروشگاه اینترنتی و می خواهم همه موارد مربوط به راه اندازی را از صفر تا بالا آمدن و Active شدن سایت بگویم.

در این وبینار چک‌لیست‌های راه‌اندازی سایت و فروشگاه اینترنتی را مرور خواهم کرد. از انتخاب نام دامنه و هاست و CMS تا ابزارها و مجوزها و موضوع مالیات و اینماد و ...

اگر مایل بودید خوشحال می شوم ثبت‌نام بفرمایید:
ffo.ir/OnlineShop

اگر لطف کنید و برای افرادی که ممکن است برایشان مفید باشد بفرستید یا در گروه‌های تخصصی به اشتراک بگذارید ممنون می‌شوم.
eBiz
Voice message
هر بار که موضوع ایجاد سایت جایی مطرح میشه این سوال تکراری پیش میاد که تا چه سطحی میتونیم از وردپرس استفاده کنیم؟
چقدر بزرگ بشیم مجبوریم از وردپرس کوچ کنیم؟
در پستی که ریپلای کردم توضیح دادم و در پست بعدی اش هم اسلایدهایی دارای آمار و اطلاعات برایتان درج کرده ام که نتایج تستهای مختلف برای بررسی محدودیتهای وردپرس را نمایش داده است.
در این اسلایدها خواهید دید که مثلا در مورد تعداد کاربران وردپرس، فیلد آی دی انحصاری هر کاربر از نوع بیگ اینتیجر 20 است یعنی یک عدد 20 رقمی !!
تستهای اینکه تا چند سفارش تا چند محصول تا چند دسته بندی محصول و چند محصول در هر دسته بندی و ... را پشتیبانی میکند را هم در اسلایدهای بعدی اش ملاحظه خواهید کرد
نتایج این تستها را در اسلایدهایی که اشاره کردم میتوانید ببینید و خیالتان راحت شود.
سایت شما هر وقت به 10 درصد این تعداد کاربر رسید آن وقت به فکر نگران شدن بیفتید. این را هم در نظر بگیرید (واقعا عدد بزرگی است) که حتی اگر به 1% این عدد هم برسید احتمالا آنقدر درآمد کافی دارید که هر طور دلتان خواست بتوانید معماری سایتتان را تغییر دهید.

این سوال پیش میاد که چطوری مثلا با 50 هزار محصول یک سایتی را تست میکنند؟ واقعا مینشینند 50 هزار محصول و این همه تعداد کاربر تعریف میکنند و بعد مینشینند سفارش ثبت میکنند؟ در آخر سایتی به شما معرفی کرده ام که کمک میکند بتوانید اطلاعات انبوه تولید کرده و درج کنید. در ظرف چند دقیقه یک سایت با کلی اطلاعات محتوایی تحویل میگیرید که دیتابیس یا همان پایگاه داده عظیم را در بر میگیرد.

نتیجه خلاصه اینکه، این محدودیت عمدتا مربوط میشود به قدرت پردازش میزبانی. به عبارتی شما روی یک هاست اشتراکی نمیتوانید انتظار این را داشته باشید که سایت پر سرعتی با تعداد بازدید و تعداد محصول بالا را بتواند ارائه کند.
حتی VPS یا سرور شخصی مجازی یا حتی سرور VDS یا سرور اختصاصی مجازی هم محدودتر از یک سرور اختصاصی است و از همه اینها مهمتر تعداد هسته CPU سروری که دارید به عنوان میزبان استفاده میکنید است که اکثرا به آن بی توجه هستیم،
مثلا Intel® Core i7-11390H دارای 4 هسته و Intel® Core i7-11850HE دارای 8 هسته است. هر دو هم اینتل و هر دو هم Core i7 هستند. در اسلایدها نوشتهام که هر هسته چند درخواست همزمان را پشتیبانی میکند.
در کنار آن نوع هارد، نوع و میزان رم و میزان ترافیک و پهنای باند آن تاثیر مستقیم دارند.

اینها زیر ساخت هستند. به عبارتی اصلی تر از اینکه سایتمان با چه زبانی نوشته شده یا روی چه پلتفرمی است این است که روی چه زیر ساختی دارد فعالیت میکند.
از اینها بگذریم افرادی که روی توسعه کار میکنند باید بلد باشند دیتابیس را مدیریت و معماری کنند. جداول اطلاعاتی نرم افزارهایی که در فرمت افزونه اضافه میشوند که رکوردهای اطلاعاتی در آنها ذخیره میشوند باید به تعداد کافی (نه خیلی کم نه خیلی زیاد) با معماری صحیح طراحی شده باشند. رابطه خود جداول باید در یک معماری درست تعریف شده باشد که حداقل فشار محاسباتی را روی منابع سخت افزاری سرور ایجاد کند.
به زیانی دیگر حتی اگر سایت شما وردپرسی باشد و افزونه های جذاب استفاده کنید باز این کار باید توسط متخصصی که ارتباط نرم افزار با سخت افزار را میشناسد صورت بگیرد. یعنی بی نیاز از برنامه نویس مسلط نیستید. بله استاندارد خوبی دارد و سرعت عمل را بالا میبرد.
افراد غیر متخصص ممکن است با نصب فقط یک افزونه غیر بهینه یا تعریف یک رابطه بی ربط و یا غیر متعارف بین دو جدول پایگاه داده، راندمان کل سایت شما را پایین بیاورد و این موضوع اصلا ربطی به وردپرس ندارد. در هر CMS یا حتی هر کد نویسی اختصاصی این اتفاق آسیب میزند.
برای همین هم عمدتا افزونه های همه انواع CMS ها و سایت سازها (آنهایی که اجازه میدهند دیگران نیز توسعه بدهند) مورد بررسی قرار میگیرند. دقیقا مثل کاری که مارکتهای اپلیکیشنهای موبایل انجام میدهند.
این وسط اگر به بهانه عدم وجود کپی رایت و حقوق مولف یکی میاد افزونه ای رو دستکاری میکنه و از حالت بهینه خودش خارج میکنه تا با قیمت ارزانتری در بازار بفروشه دیگه تقصیری متوجه طراح اصلی افزونه یا پلتفرم اون افزونه نیست.

🆔 www.tgoop.com/AlirezaMojahedi
🌐 AlirezaMojahedi.com
Forwarded from Videomarketing(+AI)
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
روباتیک و روباتها را دنبای می کنید؟

از آزمایشگاه پا در دانشگاه MIT در سال 1983 تا ستاره شدن یوتیوب در سال 2023، روبات اطلس شرکت بوستون داینامیکز نشان دهنده 40 سال تسلط بر روباتیک است.

اطلس فقط یک ربات نیست بلکه نمادی از نوآوری بی امان است!

چگونه در یک چشم انداز تکنولوژیکی در حال تحول سازگار شویم؟

کانال تخصصی مدیران آموزش
@arangtraining
eBiz
کتاب خاطرات دکتر علینقی عالیخانی از مجموعه تاریخ شفاهی و تصویری ایران تحت عنوان اقتصاد و امنیت بسیار خواندنی است این کتاب که توسط سازمان اسناد کابخانه ملی منتشر شده است زوایای بسیار زیادی را از دوران شکوه اقتصادی کشورمان برایتان روشن میکند دوران طلایی که ظرف…
قبل‌تر کتاب خاطرات شفاهی مرحوم آقای دکتر عالیخانی، وزیر اقتصاد در دوران طلایی رشد اقتصادی کشورمان در سالهای ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۸ را معرفی کرده بودم که توسط آقای دهباشی صورت گرفته بود و ویدئو اش در یوتیوب هم هست.
اینک، پس از سالها، مصاحبه صوتی آقای دکتر عالیخانی با پروژه تاریخ شفاهی هاروارد در ۱۸ نوار منتشر شده است.
حتما تمام ۱۸ قسمت این مصاحبه را در کانال تاریخ شفاهی گوش دهید. من فقط قسمت ۱ را درج میکنم که از طریق همان کانال ادامه دهید.

علینقی عالیخانی (۱۳۰۷-۱۳۹۸)

وزیر اقتصاد در کابینه‌های علم، منصور و هویدا (۱۳۴۱-۱۳۴۸)
رئیس دانشگاه تهران (۱۳۴۸-۱۳۵۰)

مصاحبه‌کننده: حبیب لاجوردی
تاریخ مصاحبه:  ۱۷ مهر ۱۳۶۳
محل‌مصاحبه: لندن ـ انگلستان


🆔 www.tgoop.com/AlirezaMojahedi
🌐 AlirezaMojahedi.com
علینقی عالیخانی (۱۳۰۷-۱۳۹۸)

وزیر اقتصاد در کابینه‌های علم، منصور و هویدا (۱۳۴۱-۱۳۴۸)
رئیس دانشگاه تهران (۱۳۴۸-۱۳۵۰)

مصاحبه‌کننده: حبیب لاجوردی
تاریخ مصاحبه: ۱۷ مهر ۱۳۶۳
محل‌مصاحبه: لندن ـ انگلستان
Alikhani, Alinaghi.pdf
53.7 MB
متن کامل مصاحبه علینقی عالیخانی با پروژه تاریخ شفاهی ایران در دانشگاه هاروارد

🔹فایل صوتی این مصاحبه به‌تازگی در دسترس قرار گرفته است.

https://www.tgoop.com/tarikh_shafahi_iran_project
Alikhani, Ali-Naghi, Tape1
Habib Ladjevardi
مصاحبه با علینقی عالیخانی، نوار ۱

مصاحبه‌کننده: حبیب لاجوردی
تاریخ مصاحبه: ۱۷ مهر ۱۳۶۳
پروژه تاریخ شفاهی هاروارد
https://www.tgoop.com/tarikh_shafahi_iran_project
دسترسی به مصاحبه‌های پروژه تاریخ شفاهی ایران در دانشگاه هاروارد به کوشش حبیب لاجوردی (۱)

بهمن آبادیان
معاون رئیس سازمان برنامه (۱۳۴۸-۱۳۵۰)، مشاور بانک جهانی

عظما عدل (نفیسی)
رییس اداره امور زنان کارگر در وزارت کار، عضو فعال سازمان زنان

امیرخسرو افشار قاسملو
سفیر، نماینده ویژه ایران در مذاکرات جدایی بحرین، وزیر امور خارجه ایران

شاهین آقایان
وکیل دادگستری، دوست امیرعباس هویدا

فلیکس آقایان
نماینده ارامنه در مجلس شورای ملی، سناتور

علینقی عالیخانی
وزیر اقتصاد در کابینه‌های علم، منصور و هویدا (۱۳۴۱- ۱۳۴۸)، رئیس دانشگاه تهران (۱۳۴۸- ۱۳۵۰)

مصطفی الموتی
روزنامه‌نگار،معاون نخست‌وزیر در کابینه اقبال (۱۳۳۸)، نماینده و نایب‌رییس مجلس، عضو دفتر سیاسی و هیئت اجرائیه حزب رستاخیز

حسن علوی‌کیا
معاون سازمان اطلاعات و امنیت کشور (۱۳۳۵- ۱۳۴۱)، مسئول واحد اروپای ساواک (۱۳۴۱- ۱۳۴۶)

علی امینی
نخست‌وزیر (۱۳۴۰- ۱۳۴۱)، وزیر اقتصاد در کابینه منصور (۱۳۲۹)، وزیر اقتصاد در کابینه اول مصدق (۱۳۳۰)، وزیر دارایی در کابینه زاهدی (۱۳۳۲) ، سفیر ایران در ایالات متحد (۱۳۳۶- ۱۳۳۷‌)؛

نصرت‌الله امینی
رییس بازرسی دفتر نخست‌وزیری در زمان دکتر مصدق، شهردار تهران (۱۳۳۱- ۱۳۳۲)، وکیل شخصی مصدق، استاندار فارس در دولت بازرگان

صادق امیرعزیزی
فرمانده ژاندارمری کل کشور (۱۳۳۷)، وزیر کشور (۱۳۳۹- ۱۳۴۲)، نیابت تولیت آستان قدس

محمدابراهیم امیرتیمور کلالی
رئیس ایل تیموری، عضو مجلس مؤسسان (۱۳۰۴)، نماینده مجلس، وزیر کار و وزیر کشور در کابینه مصدق (۱۳۳۰)

محمدرضا آشتیانی‌زاده
نماینده مجلس شورای ملی، عضو مجلس موسسان دوم، عضو حزب دموکرات

مهدی آذر
رئیس بیمارستان رازی، وزیر فرهنگ در کابینه دکتر مصدق، عضو مؤسس و از اعضای شورای مرکزی جبهه ملی دوم

حسین آزموده
دادستان ارتش (۱۳۳۲ بعد از کودتای ۲۸ مرداد) در دادگاه دکتر مصدق

مظفر بقایی کرمانی
نماینده مجلس شورای ملی، رهبر و مؤسس حزب زحمتکشان

محمد باهری
وزیر دادگستری در کابینه علم (۱۳۴۱- ۱۳۴۲)، دبیرکل حزب رستاخیز (۱۳۵۶- ۱۳۵۷)، وزیر دادگستری در کابینه شریف‌امامی (۱۳۵۶-۱۳۵۷)

شاپور بختیار
معاون وزیر کار در کابینه دوم مصدق، عضو جبهه ملی دوم، نخست‌وزیر (۱۳۵۷)

احمد بنی‌احمد
نماینده مجلس شورای ملی، روزنامه‌نگار، وکیل و سیاستمدار

ابوالحسن بنی‌صدر
فعال جبهه ملی سوم، عضو شورای انقلاب، اولین رئیس‌جمهور ایران

ابوالحسن بهنیا
مدیر عامل بنگاه مستقل آبیاری، وزیر راه در کابینه شریف‌امامی، مدیرعامل بانک رهنی ایران

عبدالرحمان برومند
از اعضای شورای جبهه ملی، رئیس هیئت اجرائیه نهضت مقاومت ملی ایران

محمد دفتری
فرمانده دژبان تهران (۱۳۲۶)، رییس کل شهربانی (۱۳۲۸)، رییس شهربانی تهران (۱۳۳۲)

محمد درخشش
از مؤسسان جامعه معلمان، نماینده در دوره هجدهم، وزیر فرهنگ (۱۳۴۰- ۱۳۴۱)

کاظم جفرودی
نماینده مجلس‌ شورای ملی، سناتور‌ (۱۳۵۰- ۱۳۴۶)

فریدون جم
همسر شمس پهلوی، رییس ستاد بزرگ ارتشتاران (۱۳۴۸- ۱۳۵۰)، سفیر ایران در اسپانیا

مهرانگیز دولتشاهی
فعال حقوق زنان، نماینده مجلس‌‌ شورای ملی، سفیر ایران در دانمارک‌ (۱۳۵۵ - ۱۳۵۷)

ابوالحسن ابتهاج
مدیرعامل بانک رهنی (۱۳۱۹- ۱۳۲۱)، مدیرعامل بانک ملی ایران (۱۳۲۱- ۱۳۲۹)، سفیر ایران در فرانسه (۱۳۲۹- ۱۳۳۱)، مدیر عامل سازمان برنامه (۱۳۳۳- ۱۳۳۷)، مؤسس بانک ایرانیان

خسرو اقبال
مؤسس حزب پیکار (۱۳۲۱)، صاحب‌امتیاز روزنامه نبرد، برادر منوچهر اقبال

فرشته انشاء (رضوی)
خویشاوند امیرعباس هویدا، پزشک مخصوص هویدا در دوره بازداشت

غلامعلی فریور
نماینده مجلس، وزیر صنایع و معادن در کابینه امینی، سفیر ایران در سوییس

خداداد فرمانفرماییان
رئیس بانک مرکزی (۱۳۴۷)، رئیس سازمان برنامه و بودجه ایران (۱۳۴۹- ۱۳۵۱)

مظفر فیروز
وزیر کار (۱۳۲۵)، سفیر ایران در شوروی (۱۳۲۶)، پسر نصرت‌الدوله

دسترسی به مصاحبه‌های پروژه تاریخ شفاهی ایران در دانشگاه هاروارد به کوشش حبیب لاجوردی (۲)

محمود فروغی
فرزند محمدعلی فروغی (نخست‌وزیر)
سفیر ایران در آمریکا، برزیل، سوییس و افغانستان

ریچارد فرای
شرق‌شناس و ایران‌شناس، رئیس موسسه آسیا در دانشگاه پهلوی شیراز (۱۳۴۷، ۱۳۵۲)‌، استاد دانشگاه هاروارد

هرمز قریب
ریاست اداره تشریفات دربار شاهنشاهی، سفیر ایران در سوییس، ژاپن و ایتالیا

محمدناصر قشقایی
ایلخان قشقایی، نماینده مجلس، سناتور

احمد قریشی
رییس دانشگاه ملی‌، رییس کمیتۀ اجرایی حزب رستاخیز‌

کمال حبیب‌اللهی
فرمانده نیروی دریایی، سرپرست وزارت فرهنگ و هنر

مهدی حائری یزدی
فرزند عبدالکریم حائری یزدی، اولین سفیر ایران در آمریکا پس از انقلاب

علی‌اصغر حاج سیدجوادی
نویسنده، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی

حسن حاج سیدجوادی
نویسنده و فعال سیاسی، سردبیر روزنامه اطلاعات (۱۳۵۰، ۱۳۵۳)

دزموند هارنی
دیپلمات سفارت بریتانیا در تهران

منوچهر هاشمی
رییس اداره کل ضد جاسوسی ساواک

محسن هاشمی‌نژاد
رییس ستاد و فرمانده لشگر گارد شاهنشاهی، ژنرال آجودان شاهنشاه

منوچهر هزارخانی
از مؤسسین جبهه دموکرات ملی، عضو شورای ملی مقاومت

داریوش همایون
روزنامه‌نگار و سردبیر روزنامه آیندگان، قائم‌مقام حزب رستاخیز‌، وزیر اطلاعات و جهانگردی

فضل‌الله همایونی
فرمانده لشگر لرستان، خوزستان و کردستان، نماینده مجلس شورای ملی

علی ایزدی
آجودان مخصوص رضاشاه و همراه او در تبعید، از کارمندان وزارت دربار، منشی مخصوص اشرف پهلوی

شمس‌الدین جزایری
عضو شورای عالی سازمان برنامه، نماینده مجلس شورای ملی در دوره ،۱۸، وزیر فرهنگ کابینه رزم‌آرا، استاندار خراسان (۱۳۴۱)

حمید قاجار
فرزند آخرین ولیعهد سلسله قاجار (محمد حسن میرزا)، شاغل در کنسرسیوم نفت

بدری کامروز (آتابای)
رییس کتابخانه سلطنتی

کامران کاشانی
دانشیار مرکز مطالعات مدیریت ایران

همایون کاتوزیان
نماینده‌ انجمن دانشجویان ایرانی در انگلستان و فعال در کنفدراسیون انجمن‌های دانشجویان ایرانی در انگلستان پیش از انقلاب، اقتصاددان، مورخ و منتقد ادبی

فریدون کشاورز
نماینده مجلس شورای ملی در دوره چهاردهم، عضو کمیته مرکزی حزب توده، وزیر فرهنگ کابینه ائتلافی قوام‌السطنه

مولود خانلری
فعال سیاسی در اروپا، رییس شورای عالی نهضت مقاومت ملی

ابوالقاسم خردجو
مدیرعامل بانک توسعه صنعتی و معدنی ایران، کارمند شرکت نفت و سازمان برنامه، کارمند بانک جهانی (۱۹۵۷ - ۱۹۶۲)، عضو هیئت خلع ید در آبادان

هادی خرسندی
طنزپرداز، روزنامه‌نگار و شاعر

عطاءالله خسروانی
وزیر کار در کابینه‌های امینی، منصور و هویدا (۱۳۴۰ - ۱۳۴۷)، دبیرکل حزب ایران نوین

پرویز خسروانی
معاون نخست‌وزیر و رییس سازمان تربیت‌بدنی (۱۳۴۶، ۱۳۵۰)، مؤسس باشگاه ورزشی تاج
دسترسی به مصاحبه‌های پروژه تاریخ شفاهی ایران در دانشگاه هاروارد به کوشش حبیب لاجوردی (۳)

حاج‌علی کیا
رییس رکن دو ارتش، رییس اداره مرزبانی کشور، رییس سازمان کوک

اکبر لاجوردیان
مدیرعامل شرکت پلی‌اکریل اصفهان، شرکت راوند کاشان و شرکت مخمل کاشان‌، مدیرعامل گروه صنعتی بهشهر

قاسم لاجوردی
مدیرعامل گروه صنعتی بهشهر، معاون ریس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن، سناتور انتخابی تهران

محمود لاجوردی
مؤسس کارخانه نساجی کاشان، بنیان‌گذار گروه صنعتی بهشهر

مصطفی لنکرانی
از اعضای برجسته حزب توده

عبدالکریم لاهیجی
حقوقدان و فعال حقوق بشر

ابوالقاسم لباسچی
عضو جبهه ملی و از بازاریان تهران

احمد مدنی
دریادار نیروی دریایی، فرمانده نیروی دریایی و وزیر دفاع در دولت بازرگان، استاندار خوزستان (۱۳۵۸)، عضو جبهه ملی

عبدالمجید مجیدی
وزیر کار و امور اجتماعی، رئیس سازمان برنامه و بودجه (۱۳۵۱-۱۳۵۶)

ابراهیم مهدوی
وزیر کشاورزی در کابینه رزم‌آرا و کابینه شریف‌امامی، استاندار خوزستان و مازندران

فریدون مهدوی
وزیر بازرگانی در کابینه هویدا (۱۳۵۳-۱۳۵۴)

علیرضا محفوظی (با نام مستعار الف.رحیم)
از رهبران سازمان چریک‌های فدایی خلق ایران

ابوالفتح محوی
از شاهزاده‌های قاجار، بازرگان و دخیل در پروژه‌های مختلف تجاری خدماتی از مشاورین محمدرضا پهلوی

احمد مهبد
دیپلمات و مشاور شاه در امور نفت در دهه ۳۰ خورشیدی

حسین ملک
عضو برجسته سازمان سیاسی نیروی سوم، برادر خلیل ملکی

هدایت‌الله متین‌دفتری
حقوقدان، بنیان‌گذار جبهه دموکراتیک ملی ایران، فرزند احمد متین‌دفتری و نوه دکتر مصدق

فرهنگ مِهر
معاون نخست‌وزیر در کابینه هویدا، قائم‌مقام کل وزیر دارایی، رییس دانشگاه پهلوی

جرج میدلتون (George Middelton)
دیپلمات انگلیسی، کاردار سفارت بریتانیا در تهران

ویلیام میلر (William Green Miller)
دیپلمات آمریکایی در ایران (۱۹۵۹ - ۱۹۶۴)

فتح‌الله مین‌باشیان
فرمانده نیروی زمینی ارتش، بازیکن تیم ملی فوتبال

احمد میرفندرسکی
سفیر ایران در اتحاد شوروی، وزیر امورخارجه (۱۳۵۷)

نعمت میرزازاده
متخلص به م. آزرم، شاعر و فعال سیاسی
از اعضای مؤسس کانون نویسندگان

اسدالله مبشری
دادستان شیراز، وزیر دادگستری در دولت بازرگان

محسن مبصر
رئیس شهربانی کل کشور

محمدعلی مجتهدی
مدیر دبیرستان البرز، پایه‌گذار دانشگاه صنعتی آریامهر، رئیس دانشگاه پهلوی، رئیس دانشگاه ملی ایران، رئیس دانشکدهٔ صنعتی پلی‌تکنیک تهران

غلامرضا مقدم
معاون وزیر بازرگانی، معاون ریاست بانک مرکزی، مشاور صندوق بین‌المللی پول، قائم‌مقام و معاون سازمان برنامه

رحمت‌الله مقدم مراغه‌ای
نماینده مجلس بیستم شورای ملی، استاندار آذربایجان شرقی پس از انقلاب، نماینده آذربایجان در مجلس خبرگان قانون اساسی

غلامحسین مصدق
پزشک و استاد دانشگاه، فرزند دکتر محمد مصدق

مهدی موتمنی
تاجر، عضو هیئت‌رییسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، نایب رییس کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین‌المللی

موسی موسوی اصفهانی
نوه سید ابوالحسن اصفهانی، روحانی شیعه‌، نماینده‌ لنجان در مجلس شورای ملی، استاد دانشگاه بغداد

حبیب نفیسی
معاون و کفیل وزارت کار، تدوین‌کننده نخستین قانون کار ایران، بنیان‌گذار و رئیس دانشگاه پلی‌تکنیک

هوشنگ نهاوندی
وزیر آبادانی و مسکن، رییس دانشگاه پهلوی، رییس دانشگاه تهران، وزیر علوم و آموزش عالی

هما ناطق
نویسنده، پژوهشگر، مورخ دوره مشروطه و استاد دانشگاه در رشته تاریخ
دسترسی به مصاحبه‌های پروژه تاریخ شفاهی ایران در دانشگاه هاروارد به کوشش حبیب لاجوردی (۴)

حسن نزیه
حقوقدان و وکیل دادگستری، از اعضای مؤسس نهضت آزادی ایران، رئیس کانون وکلای دادگستری، مدیرعامل شرکت ملّی نفت ایران

ناصر پاکدامن
استاد اقتصاد دانشگاه تهران، از موسسان سازمان ملی دانشگاهیان ۱۹۷۸، از فعالان کنفدراسیون دانشجویان ایران در اروپا

فاطمه پاکروان
همسر سرلشکر حسن پاکروان، افسر ارتش، رئیس ساواک و وزیر اطلاعات
‌‌
محمد پدرام
دیپلمات و کارمند عالی‌رتبه وزارت‌خارجه

عیسی پژمان
وابسته نظامی ایران در عراق، نماینده شاه در امور کردستان، رئیس اداره هفتم ساواک و مسئول بخش کردستان

محسن پزشک‌پور
حقوقدان و وکیل دادگستری، نماینده مجلس ۲۲ و ۲۴ شورای ملی، رهبر حزب پان ایرانیست

امیر پیشداد
از اعضای برجسته نیروی سوم، از بنیان‌گذاران جامعه سوسیالیست‌ها

سید مهدی پیراسته
دادستان تهران، نماینده ساوه در مجلس شورای ملی، وزیر کشور کابینه اسدالله علم، سفیر ایران در عراق و بلژیک

سعید رجایی خراسانی
نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره‌های دوم و سوم، نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد

مسعود رجوی
رهبر سازمان مجاهدین خلق

هلاکو رامبد
فرزند سالار اسعد تالشی، نماینده مجالس ۱۹ تا ۲۴ از ناحیه تالش، وزیر و مشاور و معاون پارلمانی

پیتر رمسبوتم
سفیر انگلستان در ایران (۱۹۷۱ - ۱۹۷۴)

عباس رمزی عطایی
تحصیلات نظام و دریایی در ایران، انگلستان و آمریکا، فرمانده نیروی دریایی شاهنشاهی، محکومیت به زندان به جرم ارتشا

غلامحسین ساعدی
نویسنده و نمایشنامه‌نویس، از پایه‌گذاران کانون نویسندگان ایران

محمدمهدی سمیعی
ریاست بانک مرکزی، ریاست سازمان برنامه و بودجه، ریاست انجمن حسابداران خبره

کریم سنجابی
استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، وزیر فرهنگ ۱۳۳۰، نماینده دوره هفدهم مجلس شورای ملی از کرمانشاه
رهبر جبهه ملی، نخستین وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران

خسرو شاکری
از اعضای فعال کنفدراسیون دانشجویان ایران، استاد تاریخ در فرانسه

محمد مدیر شانه‌چی
تاجر و فعال سیاسی مذهبی، از اعضای جبهه ملی، از نزدیکان آیت‌الله طالقانی
دسترسی به مصاحبه‌های پروژه تاریخ شفاهی ایران در دانشگاه هاروارد به کوشش حبیب لاجوردی (۵)

جعفر شریف‌امامی
نخست وزیر، وزیر راه و وزیر صنایع و معادن، رییس مجلس سنا

مهدی خان‌بابا تهرانی
عضو سابق حزب توده، از سازمان‌دهندگان جنبش دانشجویی در اروپا، از بنیانگذاران جبهه دموکراتیک ملی و کارمند بخش فارسی رادیو پکن

حسن طوفانیان
رئیس رکن سوم ستاد نیروی هوایی، رئیس اداره طرح ستاد ارتش، رییس خرید اقلام دفاعی، معاون و جانشین وزیر جنگ

دنیس رایت
دیپلمات انگلستان در ایران و سفیر بریتانیا در ایران

محمد یگانه
دکترای اقتصاد از دانشگاه کلمبیا، معاون وزیر اقتصاد (۶۹-۱۹۶۴)، وزیر مسکن و آبادانی (۷۰-۱۹۶۹)، مدیر اجرایی صندوق بین‌المللی پول (۷۳-۱۹۷۲)، رئیس بانک مرکزی (۷۵-۱۹۷۳) و وزیر اقتصاد و دارایی

مهدی ضرغامی
نایب‌التولیه دانشگاه صنعتی آریامهر، مؤسس دانشگاه صنعتی اصفهان، مدیر شرکت صنایع ملی مس ایران و عضو هیئت امنای بنیاد دانشنامه ایرانیکا

احمد زیرک‌زاده
دبیر کل حزب ایران، از اعضای جبهه ملی و نماینده مجلس شورای ملی دوره هفدهم از تهران
Forwarded from Peivast | پیوست
🔺 یونیکورن آمریکایی روی استارت‌آپ تحویل مواد غذایی پاکستان سرمایه‌گذاری می‌کند

🔹 استارت‌آپ هم‌سفری InDrive که ارزشی بیش از یک میلیارد دلار دارد در راستای بخشی از تلاش‌های خود برای کشف فرصت‌ در بازارهای نوظهور، روی استارت‌آپ تحویل مواد غذایی Krave Mart در پاکستان سرمایه‌گذاری می‌کند.

🔹 به گزارش پیوست به نقل از بلومبرگ، این شرکت که در مانتین ویو، کالیفرنیا مستقر است، سال گذشته یک واحد سرمایه‌گذاری خطرپذیر ایجاد کرد تا حداکثر 100 میلیون دلار در استارتاپ‌های بازارهای نوظهور سرمایه‌گذاری کند. این یونیکورن-استارت‌آپ در ماه ژوئن به عنوان بخشی از یک همکاری استراتژیک در شرکت بیمه MIC Global سرمایه‌گذاری کرد و قرارداد دیگری را نیز در دست انجام دارد.

🔹 شرکت InDrive که در 46 کشور فعالیت دارد، به مسافران و رانندگان امکان می‌دهد تا در مورد کرایه مذاکره کنند. این شرکت اعلام کرده است که بر اساس داده‌های data.ai، سال گذشته دومین اپلیکیشن هم‌سفری با بیشترین دانلود در جهان بوده است.



🆔 @peivast
🔗متن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:
https://pvst.ir/jvz
‏مجموعه ویدئویی ۷۲ قسمتی «آموزش ‎فیگما» حاصل زحمات آقای حسین محمودی عزیز، با کیفیت عالی و به صورت رایگان از طریق یوتیوب منتشر شد.
کار با فیگما صرفا مخصوص طراحان UI/UX نیست و یادگیری اون برای اکثر کاربرها می‌تواند مفید باشد

سری آموزش‌های جامع فیگما به زبان فارسی و ‎رایگان
‌‎رشتو آپدیت شونده دائمی

https://x.com/iHMahmoodi/status/1569221258901966848?t=Jj3UaKIhCbzZDTff5uG9HA&s=19

🆔 www.tgoop.com/AlirezaMojahedi
🌐 AlirezaMojahedi.com
Forwarded from eBiziner
Happy Holidays 2025
and a joyful New Year!

Wishing you a holiday season filled with peace, joy and cherished moments.

www.eBiziner.com

Stay tuned for updates and be sure to follow our news in socials:
LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram
Forwarded from سهند بهنام
محرمانگی اطلاعات کاربران را جدی بگیرید!

هفته آخر سال ۲۰۲۴ با مشاور GDPR شرکت جلسه داشتم. اول جلسه براش یکم غر زدم که بابا پیاده سازی این دستورالعملها کلی از ما انرژی و هزینه میبره و زمان از دست میدیم. بعد هم ما چون توی بازار امریکا شمالی هم هستیم، باید HIPAA رو هم جداگونه پیاده سازی کنیم و دو ‌خرجه شدیم و از این حرفها…
یکم به حرفهام گوش کرد و مثل یه آلمانی اصیل و بی احساس، خیلی ریلکس گفت؛ همینه که هست. باید اجرا کنین!
بعد برای اینکه یک آرومم کنه، شایدم بترسونه، پرونده‌ای رو برام تعریف کرد که خودش به عنوان کارشناس داشت توی دادگاه روش نظر میداد و واقعا ترسناک بود!
گویا یکی دو سال پیش، یه خانم سرشناس پا میشه میره پیش دکتر خانواده‌ش (تو آلمان بهش میگن Hausarzt) و به دکترش میگه لطفا یه تست کامل hpv و hiv و … از من بگیر. دکتر هم تست خون رو میگیره و برای تست های بیشتر هم میگه برو‌ پیش دکتر زنان خودت. خلاصه که ایشون همه تستها رو‌ میده و معلوم میشه مشکلی نداره. اما دوباره اصرار میکنه که تست پاپ اسمیر دقیق تر و مجدد گرفته بشه! دکتر زنان ازش میپرسه شما آیا رابطه جنسی پر خطر داشتید که انقدر حساس شدید، که ایشون میگه بله، با یکی از همکارام رابطه خارج از ازدواج داشتم و ایشون مشخص شده که hpv مثبت هستند! خلاصه تستها مجدد گرفته میشن و معلوم میشه ایشون مشکلی ندارن. اما برای اطمینان بهتره ۶ ماه بعد تست مجدد بدن. از این ماجرا یک سال میگذره. به دلایلی که مشخص نیست چی بوده، اطلاعات این ویزیت و اظهارات این خانم پیش دکترشون سر از شبکه های اجتماعی در میاره و کار به جاهای باریک میکشه. حالا ایشون از جفت دکتر ها شکایت کرده و اونها هم تقصیر رو انداختن به گردن شرکت نرم افزاری و کار رسیده به دادگاه. که اگه مشخص بشه شرکت مقصر هست، تا ۴درصد از درآمدش تا سقف ۲۰ میلیون یورو رو باید جریمه بده!

خلاصه بعد از شنیدن داستان مشاورمون، روی تخته وایت بورد اتاقم بزرگ نوشتم؛ GDPR.
به نظرم شما هم بنویسید!

سهند بهنام، ژانویه ۲۰۲۵ دوسلدورف

www.tgoop.com/aboutSahand
2025/01/11 03:45:58
Back to Top
HTML Embed Code: