Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
در پانویس نوشته بود:
دختربچه‌ی آواره، در جریان بمباران ارتش عراق در روستایی در اطراف سوسنگرد، بین چرخ‌های ماشین پناه گرفته است. - سوسنگرد، اسفند ۱۳۵۹

این روزها گالری‌ای در کارخانه‌ی آرگو مهمان روایت دوربین آلفرد یعقوب‌زاده از چند سال ابتدایی جنگ ایران و عراق است.

این مستند هم روایتی کوتاه از زندگی یعقوب‌زاده‌ست که دیدنش خالی از لطف نیست.
مکشوفات علیز
در پانویس نوشته بود: دختربچه‌ی آواره، در جریان بمباران ارتش عراق در روستایی در اطراف سوسنگرد، بین چرخ‌های ماشین پناه گرفته است. - سوسنگرد، اسفند ۱۳۵۹ این روزها گالری‌ای در کارخانه‌ی آرگو مهمان روایت دوربین آلفرد یعقوب‌زاده از چند سال ابتدایی جنگ ایران و عراق…
چند روز پیش نوشته بودم:
"تاریخ جنگ کلا جذابه. مهم هم نیست چه جنگی."

جنگ اتفاق ترسناکیه. من خودم فکر می‌کنم که اگه قرار باشه چیزهایی که خیلی ازشون می‌ترسم رو لیست کنم بعد از مرگ، جنگ در رتبه‌ی دوم قرار می‌گیره. ولی خب به طرز عجیبی جنگ‌ باعث پیشرفت عجیب غریب علم شده(میشه). شاید به همین دلیل تاریخ جنگ کلا جذابه. مهم هم نیست چه جنگی.

یه چنل یوتیوب به اسم Wars of The World هست که سعی می‌کنه تاریخ جنگ‌های مختلفی که در جهان رخ دادن(و یا در جریانن) رو روایت کنه. فکت‌های جالبی از جنگ بیان می‌کنه و ارزش شنیدن داره. و به طرز جالبی روایتش از جنگ ایران و عراق که چیز شسته‌رفته‌ی کوچیکی هست، از پر بازدید‌ترین ویدیو‌هاشه. هر چند سر بعضی روایت‌هاش دعوا‌ی تاریخی هست. دعواهایی که ملت توی کامنت‌های هر پستش با هم می‌کنن هم جالب و قابل توجه‌ه.
من امروز در دنیای programmable networkها این رو شروع کردم به خوندن و بعدش هم این رو خوندم. در ادامه‌ی p4 چیز باحالی که دیدم این بود. در نهایت مقاله‌ی OvS زیبا رو هم خوندم و این ریپو رو هم ازش دیدم که خب خیلی نخوندمش. کد C خوندن واقعا سخته. ولی بعدش داشتم با OvS بازی می‌کردم که به این ریپو توی اورگانایزیشن DigitalOcean رسیدم که جالب واقعا. حتی از وجود این اورگانایزیشن خبر هم نداشتم.

پ.ن: من تازه یاد گرفتم چجوری سریع‌تر پیپر بخونم و برای یاد گرفتنش از آقای Michael Mitzenmacher بابت این نوشته‌شون تشکر می‌کنم.
این رو دو سال پیش برای رایانش نوشته بودم. موضوع شماره‌ مهاجرت بود. خیلی متن فاخر‌طوری نیست. دل‌نوشته‌طور بود. برای من خیلی ارزشمنده. امروز دوباره خوندمش.
"مثلث"

انقدری خوب بود که کل مدت اجرا یه لبخند گنده روی صورتم بود.
کلا زیاد تو رویداد‌های دانشکده استف بودم. باحاله. ولی این سری تو این رویداده به عنوان نماینده اسپانسر حضور داشتم و حرف زدم. تجربه ی جالبی بود اینور وایستادن.
جالبیش اینجا بود که سه سال پیش یجورایی استف همین ایونته بودم و خب خیلی بیشتر گذران عمر احساس شد. پیر سگ شدم تو دانشکده واقعا!
اینور وایستادن جالب بود ولی خب من اونور وایستادن و استف بودن رو ترجیح می‌دم.
Channel photo updated
فکر می‌کنم آدم‌ها غالبا به طبیعت ایران کم لطفی می‌کنند. احتمالا ریشه‌اش در قدردان داشته‌های خود نبودن است. یا شاید هم در "مرغ همسایه غازه".
علی ای حال توفیق بر آن است که سردر را بکوبم و از نگاه دور به رشته‌ کوه‌های آلپ به حضور در دامنه‌ها البرز ایران زیبا بازگردم.
Shekveh
Mohsen Namjoo
به شکوه گفتم
برم ز دل یاد روی تو، آرزوی تو
به خنده گفتا
نرنجم از خلق ‌و‌ خوی تو، یاد روی تو
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
"Teach girls bravery"

این روزا به خاطر ایجاد کردن اندکی جذابیت در فرآیند زبان و تافل خوندن، شروع کردم به تد تاک دیدن.
این رو دیدم و به نظرم حرف‌های ارزشمندی می‌زنه و احتمالا ریشه‌ی خیلی از شرایط نامتعادل جنسیتی در جامعه باشه.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Shab
Arman Garshasbi
من چنان گریه می‌کنم
که خدا بغل کند مگر مرا
شاید یه وقت سوال پیش بیاد براتون که کرنل لینوکس چجوری داره پکت‌هایی که از NIC میاد رو هندل می‌کنه؟ جواب به صورت ساده‌شده -خیلی خیلی ساده شده- اینه که تو یه سری صف نگه‌شون می‌داره. ولی حالا این صف‌ها رو چجوری کنترل می‌کنه؟ اگه شلوغی(congestion) در شبکه رخ بده و صف‌ها پر بشن چجوری عمل می‌کنه؟ با چه الگوریتمی پکت‌ها رو دراپ می‌کنه؟ جواب اینه که یه سری الگوریتم تو کرنل برای این کار پیاده‌ شدن که دوتا از اون‌ها CoDel و FQ-CoDel هستند و دومی به عنوان الگوریتم دیفالت در کرنل حال حاضر استفاده می‌شه.
از اونجایی که شاید دوست داشته باشید RFC بخونید به جای داکیومنت‌های آدمی‌زادی‌تر؛ می‌تونید ‌RFC 8290 که توش FQ-CoDel معرفی شده رو بخونید و اگر هم یهویی به سرتون زد و بیکار بودید که دوست داشتید کد کرنل این دو تا الگوریتم رو بخونید می‌تونید به اینجا و اینجا سر بزنید.
یه کالکشن دارم از کاغذهای این مدلی که آدم‌ها به هر دلیلی برام نوشتن و گذاشتن.
تقریبا ارزشمندترین کالکشن زندگیمه.
Ey Sareban
Mohsen Namjoo
پس از تو نمونم برای خدا
تو مرگ دلم را ببين و برو
چو طوفان سختی ز شاخه غم
گل هستی ام را بچين و برو
آیا کمال‌گرایی مرض است؟ اگر بله، باید درمان شود؟
اگه دوست دارید از زیر و بم گولنگ سر در بیارید این ریپو منابع خیلی خوبی معرفی کرده.
البته که هر کدوم سنگین هستن و نمیشه انتظار داشت یهو بشینیم همشو (یا حتی یکیشو) بخونیم.

https://github.com/emluque/golang-internals-resources
2024/11/26 03:36:29
Back to Top
HTML Embed Code: