Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عرض تبریک خدمت اساتید گرانقدر
مدرسین بزرگوار انجمن ازدواج و خانواده


https://www.tgoop.com/AnjomaneEzdevaj
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
یادآوری از روزهای گذشته
با امید به
شروع فعالیت های جدید
انجمن ازدواج و خانواده

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

.https://www.tgoop.com/AnjomaneEzdevaj
.
.
آزادگی
و
آزاده زیستن
را
بیاموزیم .



https://www.tgoop.com/AnjomaneEzdevaj
با تاسف فراوان مطلع شدیم
اقای دکتر خلعتبری
از اساتید بزرگوار انجمن ازدواج و خانواده
در سوگ مادر گرامی شان نشستند .
آرزوی صبر برای بازماندگان و علو درجات برای تازه در گذشته داریم



https://www.tgoop.com/AnjomaneEzdevaj
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
آینده ی کودکی
به سوی مطالعه ی بی رشته ای کودکان
آلن پروت
مترجم: علی رضا کرمانی
چاپ اول ۱۴۰۲
۳۲۴ صفحه/ ۳۲۵۰۰۰ تومان

الن پروت یکی از پژوهشگران و نویسندگان سرشناس حوزه جامعه شناسی و مطالعات کودکی است. او به همراه نویسندگانی چون الیسون جیمز و کریس جنکس تعدادی از مهمترین آثار منتشر شده در حوزه جامعه شناسی و مطالعات کودکی را پدید آورده اند که در این میان کتاب نظریه پردازی دوران کودکی، که به فارسی تحت عنوان «جامعه شناسی دوران کودکی» منتشر شده است، نقشی مهم در شرح و بسط ایده کودکی در فضاهای دانشگاهی در سراسر دنیا داشته است. این کتاب را به احتمال زیاد می توان مهمترین اثر منتشر شده در رویکرد برساخت گرایانه به کودکی دانست.

کتاب «آینده کودکی» را می توان روایت عبور نویسنده از برساخت گرایی تلقی کرد. این کتاب اگرچه به بررسی مسیر احتمالی ایده کودکی در آینده می پردازد ولی می تواند روایتی از آینده کودکان هم باشد. عبور از دوگانه های مسلط بر مطالعات کودکی در دوران مدرن و نقد تقلیل گرایی ناموجهی که دهه ها مطالعات کودکی را به گروگان گرفته بود، مهمترین دستاورد پروت در این کتاب است. عبور از ابر دوگانه فرهنگ-طبیعت و معرفی کودکی به مثابه پدیده ای ترکیبی که همزمان فرهنگی و طبیعی است، را می توان مقدمه ای موجه و قانع کننده برای رویکرد میان رشته ای و حتی بین رشته ای به مطالعه کودکان دانست.


https://www.tgoop.com/AnjomaneEzdevaj
سلام
اعضا محترم انجمن ازدواج و خانواده
واجدین شرایط
میتوانند در اسرع وقت جهت اعلام آمادگی برای مصاحبه اولیه اقدام نمایند
لازم به ذکر است خود را با ارائه کارت عضویت ، عضو انجمن معرفی بفرمایید



https://www.tgoop.com/AnjomaneEzdevaj
.
.
اعضا محترم انجمن
به مناسبت هفته سلامت روان
حضور در همایش
رایگان میباشد .



https://www.tgoop.com/AnjomaneEzdevaj
To join the meeting on Google Meet, click this link:
https://meet.google.com/vyk-ctok-tky

Or open Meet and enter this code: vyk-ctok-tky






https://www.tgoop.com/AnjomaneEzdevaj
سوء استفاده از روان‌شناسی و روان‌پزشکی را متوقف کنید.
بیانیه مشترک انجمن روان‌شناسی ایران و انجمن علمی روان‌درمانی ایران

 
خبر راه‌اندازی«کلینیک ترک بی حجابی در تهران» موجب تشویش اذهان عمومی شده و متخصصان سلامت روان را متعجب و در عین حال به‌شدت نگران کرده است. در این خبر می‌خوانیم: «برای نخستین بار در کشور، به همت اداره زنان و خانواده ستاد امر به معروف، کلینیک ترک بی حجابی در تهران با هدف درمان علمی و روان‌شناختی بی‌حجابی ویژه نسل نوجوان، جوان و بانوان جویای هویت اجتماعی و اسلامی افتتاح می‌شود.» (خبرگزاری فارس، 22 آبان 1403).
داشتن یا نداشتن حجاب پدیده‌ای اجتماعی و فرهنگی است و نه یک بیماری که نیاز به درمان داشته باشد. استفاده از واژه‌های "کلینیک" و "ترک"، به‌طور ضمنی «حجاب متفاوت از قوانین کشور» را به‌عنوان یک اختلال یا بیماری معرفی می‌کندکه از نظر علمی کاملا مطرود و مصداق  بارزی از سوءاستفاده از روان‌شناسی و روان‌پزشکی است. چنین تصمیم‌ها و اقداماتی آسیب‌زا، افراد غیربیمار را با برچسب بیماری مواجه می‌کند، موجب استیگما می‌شود، دریافت‌کنندگان خدمات روان‌شناختی را دچار سردرگمی می‌کند یا حتی با خلط درمان و تادیب که دو امر ناهمخوان و متضاد است، ممکن است موجب نگاه منفی مراجعان به این خدمات شود و آنها را از دریافت کمک‌های حرفه‌ای محروم کند. چنین تصمیم‌هایی که نشان‌دهندۀ عدم تامل در پیامدهای منفی و فاقد هرگونه منطق است، به‌واسطۀ آسیب‌های جدی ناشی از آن مسئولیت انسانی و اخلاقی زیادی را متوجه دست‌اندرکاران می‌کند.
متاسفانه سوءاستفاده از روان‌شناسی و روان‌پزشکی پیش از این هم در اشکالی نظیر حکم قضایی رخ داده و با واکنش انجمن‌های مرتبط با سلامت روان و نامۀ این انجمن‌ها (انجمن علمی روان‌پزشکان ایران، انجمن روان‌شناسی ایران، انجمن علمی روان‌درمانی ایران و انجمن علمی پزشکی روان‌تنی ایران) به رئیس محترم قوه قضاییه شده بود که خوشبختانه مورد توجه قرار گرفت و چنین احکامی تکرار نشد. امید اینکه دست‌اندرکاران به حساسیت امر و آسیب‌های جدی ناشی از سوء استفاده از روان‌شناسی و روان‌پزشکی توجه کنند، اقدامات اینچنینی را متوقف کنند و از تکرار آن در آینده خودداری کنند. همچنین از دادستانی کل کشور انتظار می‌رود به این امر بسیار حساس ورود کرده و اقدامات لازم را برای پیشگیری از تداوم آن به‌عمل آورد.

انجمن روان‌شناسی ایران و انجمن علمی روان‌درمانی ایران
 
📢 *شنبه شبی با دکتر سعید شاملو: با پدر روانشناسی بالینی ایران بیشتر آشنا شوید*

📣بیست و سومین برنامه از دومین دوره نشست شنبه شب‌ها در تاریخ ۲۹ دی ۱۴۰۳ با موضوع *شنبه شبی با دکتر سعید شاملو: با پدر روانشناسی بالینی ایران بیشتر آشنا شوید* توسط انجمن روانشناسی ایران برگزار می‌شود.

🔹میهمانان بیست و سومین شنبه‌شبِ ما، *دکتر فرشته موتابی( روانشناس بالینی)، دکتر بهروز دولتشاهی(روانشناس بالینی)، دکتر حسن حمیدپور ( روانشناس بالینی) و دکتر حمیدرضا حسن آبادی ( دبیر جایزه دکتر شاملو)* به میزبانی *دکتر حمید یعقوبی ( روانشناس بالینی)* هستند.

🕘زمان برگزاری:
*شنبه- ۲۹ دی - ساعت ۲۱*

💠محیط برگزاری : *اسکای روم*

برای دریافت لینک سخنرانی حتما نسبت به *ثبت نام* از طریق لینک زیر اقدام کنید،؛ در این صورت لینک جلسه *۴۵ دقیقه قبل* از برگزاری برایتان ایمیل یا پیامک خواهد شد:

لینک ثبت نام:
https://m0h.ir/t9v61t
💠حضور در سخنرانی، بدون درخواست گواهی، با ثبت نام قبلی: آزاد و رایگان
💠شرکت در سخنرانی همراه را درخواست گواهی از انجمن، با ثبت نام قبلی: پرداخت ۵۰ هزار تومان

🌐آدرس وب‌سایت انجمن روان‌شناسی ایران:
Https://iranpa.org/
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
2025/02/11 07:48:33
Back to Top
HTML Embed Code: