Telegram Web
عشق_های_«بد»_و_«آسیب_زننده»_ایسنا.pdf
997.3 KB
اشتراک گذاری عشق_های «بد» و «آسیب زننده» - ایسنا.pdf
نوجوانان_از_چه_سنی_می_توانند_صفحه_«اینستاگرام»_مستقل_داشته_باشند؟.PDF
235.3 KB
اشتراک گذاری نوجوانان از چه سنی می توانند صفحه «اینستاگرام» مستقل داشته باشند؟ - ایسنا.PDF
لایو اینستاگرامی
عوارض روانشناختی گشت ارشاد و تاثیرش بر افکار عمومی


آقای دکتر ابراهیمی مقدم
هیات علمی دانشگاه
عضو تیم تخصصی مشاوره ازدواج و زوج در انجمن


https://instagram.com/dr.ebrahimi_moghadam?igshid=YmMyMTA2M2Y=




🔴یکشنبه ۲۷ شهریور ساعت ۲۲








https://www.tgoop.com/AnjomaneEzdevaj
4_5861464477282602436.pdf
553.7 KB
 بیانیه‌ انجمن‌های علمی حوزه‌ سلامت روان
☑️ درباره‌ تأثیر وضعیت اجتماعی کشور بر سلامت روان و اتفاقات متعاقب درگذشت خانم مهسا امینی
 
بیانیه مشترک انجمن‌های علمی حوزه سلامت روان (انجمن روان‌شناسی ایران، انجمن علمی روانپزشکان ایران، انجمن علمی روان‌درمانی ایران و انجمن روان‌شناسی سلامت ایران ) درباره‌ تأثیر وضعیت اجتماعی کشور بر سلامت روان و اتفاقات متعاقب درگذشت خانم مهسا امینی.
 
@iranpsyasso
@ipa95
@ipa.net.ir
@iranihpa



https://www.tgoop.com/AnjomaneEzdevaj
پیام یادآوری، ویژه روان‌شناسان و مشاوران داوطلب ارایه مشاوره رایگان به افراد تحت استرس و تروما
1-نحوه دسترسی به فرم داوطلبی: اطلاعیه و لینک فرم گوگلی در رسانه‌های انجمن موجود است. چنانچه در ثبت فرم مشکلی دارید، بعد از خاموش یا روشن کردن وی پی ان مجددا امتحان نمایید.
2-تعداد ثبت‌نامی اولیه: تا قبل از ظهر امروز (شنبه 2 مهرماه)، بیش از 300 نفر از روان‌شناسان و مشاوران کشور اعلام داوطلبی کرده‌اند
3-مهلت ثبت‌نام: لینک تا ساعات پایانی روز یکشنبه، 3 مهرماه فعال خواهد بود
4-چه کسانی می‌توانند ثبت‌نام کنند؟ ملاک برای شرکت در طرح، حداقل کارشناسی ارشد روان‌شناسی و مشاوره (عضویت در سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره و ترجیحا داشتن پروانه) است.
5-زمان اعلام فهرست: فهرست داوطلبان به تدریج و بر اساس نیاز اطلاع‌رسانی خواهد شد و اولین سری آن، عصر روز دوشنبه، 4 مهرماه در رسانه‌های انجمن درج خواهد شد.
6-مدت زمان طرح: طرح تا آخر مهرماه خواهد بود.
7-نحوه عمل: به منظور هماهنگی در نحوۀ ارایه مداخلات، دستورالعملی در سایت درج و اطلاع‌رسانی خواهد شد که لازم است داوطلبان آن را مطالعه و مدنظر داشته باشند.
روابط عمومی انجمن روان‌شناسی ایران
چالش ارتقاء سلامت روان جامعه در این شرایط بحرانی
( دعوت متخصصین سلامت روان به مسئولیت پذیری در قبال نقش حرفه ای خود در اجتماع امروز ایرانزمین)

علی صاحبی و مهدی اسکندری
۲۲ مهرماه ۱۴۰۱

همکاران محترم فعال در قلمرو سلامت روان
در شرایط کنونی کشور شاهد بهم خوردن تعادل زندگی گروه گسترده ای از هموطنان و همچنین بروز نشانه های اختلالات و طیف وسیعی از مشکلات روان شناختی از قبیل اضطراب، نگرانی، افسردگی، خشم، نشانگان PTSD ، بدبینی نا امیدی، مشکلات عملکردی و غیره در گروه‌های مختلف از کودک و نوجوان تا بزرگسالان و سالمندان هستیم.
بخشی از مسئولیت اجتماعی هر یک از ما همراهی با مردم و کمک به آنها در شرایط بحرانی است.
به عنوان همکار شما استدعا داریم، بجای بحث و‌گفتگو و اظهار نظر و جبهه گیری های فکری و ذهنی در گروه‌های تخصصی خود،( که اگر چه برای خودمان ممکن است جذاب باشد، اما به کار مردم نمی آید) هر کدام از ما بر اساس آموزه های رویکرد مطلوب خودمان؛ (روان تحلیل گری، رفتارگرایی، شناختی- رفتاری، اکت، فکت، اگزیستانسیالیستم و انسان گرا، واقعیت درمانی، حل محور، هیجان مدار، مبتنی بر شفقت، طرحواره درمانی و ....)
برای مردم عادی و آحاد مردم در خصوص چگونگی مدیریت خود و زندگی شان در شرایط بحرانی کنونی و شیوه های افزایش تاب آوری، سرسختی روانی، یا هر مفهوم دیگری که رویکرد مطلوب شما در چنین شرایطی برای مردم و جامعه در چنته دارد درسنامه های صوتی، تصویری یا نوشتاری تولید کرده و در شبکه های اجتماعی در اختیار مردم قرار دهیم. بدینوسیله شاید به عنوان متخصصین حوزه سلامت روان بتوانیم به مردم جامعه یک کمک حداقلی بکنیم و نشان دهیم که علوم رفتاری و سلامت روان فقط مختص روزهای آرام و خوب و خوش نیست و رویکرد ما می تواند در شرایط دشوار در کنار مردم حضور داشته و به آنان کمک کند.
به عنوان پیشنهاد دهنده این موضوع خود ما در هر هفته حد اقل دو درسگفتار کوتاه صوتی و در صورت امکان تصویری از آموزه های روان شناسی کنترل درونی ( تئوری انتخاب، اکت و رفتار درمانی شناختی) در شبکه های اجتماعی به اشتراک خواهم گذاشت تا به سلامت روان جامعه به حد توان خودم کمک کنم. از شما همکار عزیز هم تقاضا می کنم به این پیشنهاد پاسخ مثبت دهید.
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
و گر مراد نیابم، به حد وسع بکوشم
مخلص همه شما
علی صاحبی- مهدی اسکندری
۲۲ مهر ماه ۱۴۰۱
بیانیه‌ی انجمن‌های حوزه‌ی سلامت روانی-اجتماعی در مورد سوءاستفاده از روان‌‌پزشکی و روان‌شناسی (۱۵ آبان ۱۴۰۱)

در شرایط پیچیده‌ی این روزها و در میان بحران‌های اجتماعی، وظیفه‌ی انسانی ما صاحبان حرفه‌های مرتبط با سلامت روانی-اجتماعی مراقبت از سلامت افراد جامعه، به‌ویژه افراد دچار اختلالات و مشکلات سلامت روان، با رعایت حقوق اساسی آنان است. متأسفانه، اخیراً برخی مسئولان، در اظهارنظرهایی غیردقیق و نادرست، به ارجاع معترضان به روان‌پزشک، روان‌شناس یا مؤسسات روان‌شناسی اشاره کرده‌اند که به شائبه‌ی سوءاستفاده از روان‌پزشکی و روان‌شناسی دامن زده و مجامع علمی و فعالان این حوزه را به شدت نگران کرده‌اند. علاوه بر آن، اظهارنظرهای مبنی بر استفاده‌ی نابه‌جا از روان‌‌پزشکی و روان‌شناسی در چنین مواردی باعث تشدید انگ اختلالات و درمان‌های روان‌پزشکی و روان‌شناسی خواهد شد. این امر می‌تواند باعث نگرانی‌هایی در جامعه شود که خود زمینه‌ساز انتشار و گسترش اطلاعاتی غیردقیق و تأییدنشده در فضای رسانه‌ای شده و به اعتماد جامعه به نظام سلامت و سلامت روان آسیب بزند. خدشه‌دار شدن اعتماد عمومی به نظام سلامت و خدمات سلامت روان منجر به کاهش دسترسی افراد نیازمند به این خدمات و تبعات منفی در سلامت روان افراد و جامعه خواهد شد. ما صاحبان حرفه‌های مرتبط با سلامت روانی-اجتماعی خواهان دقت مسؤولان در گفته‌های خود و توقف این نوع اظهارنظرهای نادرست هستیم. ما تأکید می‌کنیم که با به‌کارگیری روان‌پزشکی و روان‌شناسی به عنوان مجازات یا عاملی برای سلب حقوق اجتماعی افراد به شدت مخالفیم و آن را مغایر با اصول حرفه‌ای می‌دانیم. ما متخصصان و بالینگران حوزه‌ی سلامت روان خود را متعهد می‌دانیم که از دانش و تخصص خود فقط برای کمک به سلامت افراد نیازمند به این خدمات و در جهت حفظ و ارتقای سلامت آنان استفاده کنیم؛ و در این کار به اصول اخلاق حرفه‌ای پزشکی، به ویژه حفظ رازداری و خودمختاری افراد در انتخاب درمان، پای‌بندیم. امیدواریم، با بذل توجه خاص همه‌ی گروه‌ها، پزشکی و روان‌پزشکی کشور همواره مورد اعتماد جامعه و در خدمت همه‌ی اقشار آن باقی بماند.

انجمن علمی روان‌پزشکان ایران
انجمن علمی روان‌پزشکی کودک و نوجوان ایران
انجمن علمی روان‌درمانی ایران
انجمن علمی پزشکی روان‌تنی ایران
انجمن روان‌شناسی ایران

🌐 وب سايت انجمن
🌐 اينستاگرام انجمن
🌐 كانال تلگرامي انجمن
انجمن روان شناسي ايران برگزار مي كند:
سخنراني:خودیاری و مراقبت از خود در شرایط دشوار کنونی

*سخنران*: آقاي دكتر علي صاحبي
*زمان برگزاري: پنجشنبه ٢٦ آبان *
*ساعت برگزاري:  ١٦ الي١٧:٣٠*

*شرکت از طریق اسکای روم👇🏻*
https://vc.sharif.edu/ch/counselling-meetings



🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀



https://www.tgoop.com/AnjomaneEzdevaj
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹



https://www.tgoop.com/AnjomaneEzdevaj
پنجشنبه ۲۹ دی ماه
ساعت ۱۶ تا ۱۷.۳۰
سخنرانی آقای دکتر حسن حمیدپور
از مدرسین گرامی و عضو افتخاری انجمن ازدواج و خانواده
موضوع : برهوت همدلی

با تشکر از انجمن روانشناسی ایران
و مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی دانشگاه صنعتی شریف



از طریق پیج اینستاگرام انجمن روانشناسی نیز قابل مشاهده میباشد .

لینک 👇

https://vc.sharif.edu/ch/public-speaking




https://www.tgoop.com/AnjomaneEzdevaj
سلام
پژوهش حاضر به منظور اعتباریابی یکی از ابزارهای روانشناختی پرکاربرد، در حوزه افکار و رفتار خودکشی تدوین شده است.

از شما خواهشمندیم با صرف حدود ۲۰ دقیقه از وقت گرانبهای خود، به سوالات زیر پاسخ دهید.


https://survey.porsline.ir/s/1bt1mRy
سلام
پژوهش حاضر به منظور اعتباریابی یکی از ابزارهای روانشناختی پرکاربرد، در حوزه افکار و رفتارهای خودجرحی بدون قصدخودکشی تدوین شده است.

از شما شرکت‌کننده محترم که در طول عمر خود دارای رفتارهای خودجرحی بدون قصدخودکشی بوده‌اید/ هستید، خواهشمندیم با صرف حدود ۲۰ دقیقه از وقت گرانبهای خود، به سوالات پاسخ دهید.

لینک پرسشنامه در کانال تلگرام زیر دردسترس است:🙏🌸

https://www.tgoop.com/Self_injury_Questionnaire
2025/07/09 10:53:23
Back to Top
HTML Embed Code: