Telegram Web
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
🔴دکتر Burkhardt میگوید: 🔸عکس اول از بیضه یک مرد ۲۸ ساله است، که فرزند هم داشت، و ۱۳۴ روز بعد از تزریق واکسن کووید فوت کرد. همان‌طور که عکس نشان میدهد بیضه او مملو از پروتئین اسپایک شده بود. 🔸عکس دوم هم از پیرمردی ۸۵ ساله است، که او هم بیضه‌اش پس از تزریق واکسن…
♨️ سوغانی جدید واکسن‌های mRNA؛ افزایش عجیب سرطان بیضه در ورزشکاران!

👈دانیل دانان 21 ساله بزلیل سرطان بیضه درگذشت!
این ورزشکار کریکت به سرعت به بیمارستان اولستر منتقل شد و در آنجا به دلیل خونریزی مغزی تحت درمان قرار گرفت، اما آزمایشات پزشکی تومورهایی را نشان داد که قبلاً به مغز و ریه های او سرایت کرده بودند.

گفتنی است رشد بی‌سابقه این نوع سرطان در ورزشکاران، پزشکان را گیج کرده است.

https://thepeoplesvoice-tv.translate.goog/thousands-of-jabbed-athletes-are-developing-turbo-testicular-cancer-doctors-baffled/?_x_tr_sl=fa&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp
😱11👍2🔥2
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
Photo
♨️ پرو پس از انفجار «عوارض جانبی واکسن» سندرم گیلن باره، وضعیت اضطراری بهداشتی اعلام کرد.

https://thepeoplesvoice.tv/peru-announces-health-emergency-after-explosion-of-vaccine-side-effect-guillain-barre-syndrome/

👈بر اساس گزارش های محلی، دولت #پرو به دلیل انفجار موارد سندرم گیلن باره، وضعیت اضطراری ملی 90 روزه اعلام کرده است.

سندرم #گیلن_باره Guillain-Barre syndrome یک اختلال نادر است که در آن سیستم ایمنی بدن به بخشی از سیستم عصبی محیطی حمله می کند و موجب فلج بخشی از بدن می ‌شود. موسسه علوم اعصاب پرو گفت، در حالی که این سندرم مسری نیست، یک وضعیت اضطراری بهداشتی 90 روزه اعلام شد زیرا موارد فعلی "ویژگی های غیر معمول و غیر معمولی دارند که نیاز به درمان اولیه سریع یا فوری دارند."

پرو ۹۲ درصد از مردمش را با واکسنهای آسترازنکا و جانسن‌اندجانسن واکسینه کرده است!
👍23😱16😢2🔥1😁1
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
1️⃣ افشاگری آرون روسو در مورد پشت پرده جریان فمنیست 👈وی یکی از کارگردانان و تهیه کننده‌های آمریکایی بود که با نیک راکفلر (از خانواده مشهور راکفلرها) روابط دوستانه‌ای داشت. روسو در این گفتگو واقعیت‌هایی را گفته که پشت پرده نهضت فمنیست را نشان می‌دهد. 2️⃣
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸کامالا هریس معاون رئیس‌جمهور آمریکا صراحتا اعلام می‌کند :
اگر جمعیت دنیا را کاهش دهیم بچه‌های ما در آینده آب و هوای تمیز تری خواهند داشت!

👈با این سخنان ارتباط داستان معاهده پاریس و گازهای گلخانه‌ای با هدف کاهش جمعیت دنیا واضحتر می‌شود ...
😱17👍6😢5👎41🔥1
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
♨️بلاهای طبیعی و سیل‌ها و طوفان‌ها در دوره قدیم بیشتر بودند یا پس از تغییرات اقلیمی؟! 🔸این لینک با بررسی حوادث طبیعی دهه‌های گذشته نشان می‌دهد که در دوره‌های گذشته که خبری از گرمایش زمین نبود از این حوادث کم اتفاق نیفتاده است 👇 https://www.1pezeshk.com/a…
🔴 بعضی کانالها روایت گلوبالیستی «گرمایش زمین» را نکرار کرده؛ و وعده گرمای بی‌سابقه و روزافزون می‌دهند.

🔹واقعیت این است که رکورد گرمای بی‌سابقه را هنوز سال ۱۹۳۶ دارد؛ و در سال ۲۰۲۳ بعید است که این رکورد شکسته شود.

🔹شاید برای کسی که گرمای بعضی شهرهای خاورمیانه را تجربه می‌کند، این احساس بوجود بیاید که «دنیا در حال آتش گرفتن است».

🔹اما میانگین گرمای دنیا چندان بالا نرفته. امسال در غرب کانادا سرمای کم‌سابقه‌ای وجود داشت؛ بطوری که درختان آلبالو و آلو هیچ محصول ندادند.

جهت مطالعه در مورد گرمای بالای سال 1936👇
🔗https://www.climatedepot.com/2023/07/12/the-deadly-heat-wave-of-july-1936-in-the-middle-of-one-of-the-hottest-summers-on-record-across-the-nation/
👍12
♨️ علت استقبال مردم از طب سنتی، نتیجه نگرفتن مطلوب از داروهای طب مدرن

👈سید احمد عبودتیان؛ دستیار ویژه رئیس جمهور :در مردمی‌سازی دولت ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته برای راه‌اندازی دهکده ایرانی برای ترویج سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی گفت: باید در مقابل جریانی که فرهنگ ایرانی را قبول ندارد بایستیم زیرا در یک معرکه و شرایط جنگ فرهنگی قرار داریم. دشمنان تلاش می‌کنند که معماری، طب، پوشاک، طراحی مسکن، پوشاک، غذاها و... را مورد هجمه و تحت تاثیر قرار دهند‌.

👈وی تصریح کرد: در ایام کرونا مردم از طب سنتی استقبال کردند به دلیل این که چند‌ین سال است در حال مصرف داروهای طب مدرن هستند اما از آن نتیجه مطلوبی نگرفته‌اند.

منبع :
https://snn.ir/fa/news/1058478
👍341
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
♨️ هروقت محصولی دارای برچسب “بدون قند” است، معمولا به‌جای قند، حاوی شیرین‌کننده‌های مصنوعی ماننده #آسپارتام است. با اینکه تمام محصولات بدون قند، آسپارتام ندارند، اما آسپارتام همچنان یکی از پرمصرف‌ترین شیرین‌کننده‌هاست. یعنی با ترفند سلامتی و "‌بدون قند بودن"…
♨️ بلاخره رسما اعلام شد : آسپارتام پرمصرفترین شیرین کننده مصنوعی احتمالا سرطانزا است .

👈سازمان جهانی بهداشت شیرین کننده آسپارتام را که در نوشابه‌های رژیمی و بسیاری از خوراکی‌های دیگر به‌کار می‌رود را به عنوان یکی از علت‌های «احتمالی» سرطان در نظر گرفت.

منبع :
https://parsi.euronews.com/2023/07/14/final-result-on-socalled-dietary-artificial-sweetener-can-possible-cause-of-cancer-be-saf
👍12😢3😱2👎1
♨️ ویدیوی ذیل، کاری است از مجمع جهانی اقتصاد که پس از تدوین دستور کار 2030، در سال 2016 تهیه شده که 8 پیش‌بینی در خصوص آیندهء دنیا در سال 2030 کرده است. پیش‌بینی‌هایی که بیشتر به برنامه‌ریزی‌ شبیهند.
📌اکنون که در میانهء راه رسیدن به سال هدف 2030، برای اهداف توسعهء پایدار هستیم، دیدن این ویدیو بسیار جالب‌تر می‌شود. این‌که چه مواردی از این برنامه‌ریزی‌ها تحقق یافته یا در حال تحقق است.
این 8 پیش‌بینی عبارتند از:
1️⃣سلب کلی مالکیت از افراد (=بردگان نوین): انسان‌ها دیگر مالک هیچ چیزی نخواهند بود و باید همه چیز را اجاره کنند. (گرانی روزافزون مسکن و خودرو، یکی از دلایلی است که افراد، دیگر توان خرید نخواهند داشت)
2️⃣افول آمریکا و تقسیم قدرت بین چند کشور دنیا
3️⃣تولید اعضای بدن انسان در آزمایشگاه
4️⃣کاهش شدید مصرف گوشت (تبلیغات روزافزون حشره‌خواری را به یاد آورید. بردگان حتی از خوردن غذای معمول محروم خواهند شد... بد نیست به گرانی روزافزون انواع گوشت و ناتوانی مردم در خرید آن هم توجه کرد)
5️⃣جابه‌جایی‌های جمعیتی و مهاجرت‌های گسترده
6️⃣قیمت‌گذاری جهانی کربن و محدودیت برای مصرف سوخت‌های فسیلی
7️⃣سفر به فضا و ارتباط با بیگانگان فضایی (= اجنه)
8️⃣فروپاشی ارزش‌های غربی

☑️ویدیوی فوق، احتمالا به دلیل بازتاب‌های منفی، دیگر بر روی سایت WEF وجود ندارد، اما همچنان در اینترنت قابل بازیابی است.
به نقل از CoronaDeception
👍10😱7🔥1😁1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♨️ تشخیص چهره در خیابان‌های چین

👈دولت چین با پیشرفت تکنولوژی شبکه‌ای گسترده از دوربین‌های تشخیص چهره را ایجاد کرده و مدعی شده که این اقدامات در راستای بهبود امنیت شهروندان انجام شده است.

👈چین بزرگ‌ترین صادر کننده دوربین های تشخیص چهره در جهان که از فناوری هوش مصنوعی استفاده می‌کنند است .

منابع :
https://gadgetnews.net/731635/china-is-the-worlds-biggest-face-recognition-dealer/

https://www.rouydad24.ir/fa/news/335236
😱12👍4👎2
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
♨️ تشخیص چهره در خیابان‌های چین 👈دولت چین با پیشرفت تکنولوژی شبکه‌ای گسترده از دوربین‌های تشخیص چهره را ایجاد کرده و مدعی شده که این اقدامات در راستای بهبود امنیت شهروندان انجام شده است. 👈چین بزرگ‌ترین صادر کننده دوربین های تشخیص چهره در جهان که از فناوری…
♨️ پارلمان اروپا به ممنوعیت تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی رای داد

👈اعضای پارلمان اروپا روز چهارشنبه به ممنوعیت تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی در فضاهای عمومی رای دادند.

🤔آیا فرایند قانونی نصب دوربینهای تشخیص چهره در ایران طی شده است ؟!

https://parsi.euronews.com/2023/06/14/meps-endorse-blanket-ban-on-live-facial-recognition
👍21🔥2
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
♨️ فناوری تشخیص چهره؛ سیستمی که آشکارا حقوق بشر را نقض می‌کند 👈این فناوری نه تنها ناقض حقوق اقلیت‌ها است بلکه داده‌های مربوط به میلیون‌ها چهرۀ جمع‌آوری شده نیز معمولا بدون رضایت و اطلاع صاحبان چهره‌ها گردآوری شده است. منبع : https://parsi.euronews.com/2…
♨️ هراس از نقض حریم خصوصی با دوربین‌های تشخیص چهره اروپا

👈 ایرنا : طرح اتحادیه اروپا برای استفاده از دوربین‌های تشخیص چهره پلیس ملی و راه‌اندازی شبکه‌ای از داده‌های اطلاعاتی در این زمینه، نگرانی‌ها درخصوص برخورداری این هدف از انگیزه جاسوسی و نقض حریم خصوصی را افزایش داده است.

منبع :
https://www.irna.ir/news/83686199
👍10🔥1
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
♨️ هراس از نقض حریم خصوصی با دوربین‌های تشخیص چهره اروپا 👈 ایرنا : طرح اتحادیه اروپا برای استفاده از دوربین‌های تشخیص چهره پلیس ملی و راه‌اندازی شبکه‌ای از داده‌های اطلاعاتی در این زمینه، نگرانی‌ها درخصوص برخورداری این هدف از انگیزه جاسوسی و نقض حریم خصوصی…
♨️ نگرانی از فناوری تشخیص چهره / نه دلیل که باید نگران این فناوری باشید (1)

✍️فناوری تشخیص چهره به سرعت در حال گسترش است. نرم افزاری که با مقایسه تصاویر چهره انسان با یک پایگاه داده از سوابق کل جامعه، افراد را شناسایی می کند و قطعا دنیای آینده ما را نیز تغییر خواهد داد؛ البته این فناوری در همین لحظه که این مطلب منتشر می شود به شدت در چین گسترده شده است اما آیا کل دنیا آماده پذیرش این مهمان ناخوانده در لحظه لحظه زندگی روزمره هست؟ به طور معمول این فناوری در بین نیروهای پلیس بیشتر رواج یافته اما در فرودگاه ها، ایستگاه های راه آهن و مراکز خرید نیز در حال استفاده گسترده است و این می تواند چالش های عجیبی در زندگی آینده همه ما ایجاد کند.

همان طور که گفتیم فناوری تشخیص چهره به شدت در دنیا در حال گسترش است و به همین دلیل بحث بر سر نتایج استفاده از این فناوری در آینده نزدیک بسیار ضروری خواهد بود. برای مثال فعالان، سیاستمداران، دانشگاهیان و حتی نیروهای پلیس در مورد تأثیر شناسایی چهره بر فرهنگ سیاسی مبتنی بر حقوق و دموکراسی ابراز نگرانی های جدی می کنند. البته چنین موضوعی در کشورهایی با ساختار متمرکز سیاسی مانند چین، بحث های زیادی در بر نخواهد داشت اما آیا جهان غرب و کشورهایی که خود را صاحب دموکراسی می دانند نیز می توانند چنین تعرض هایی به حریم شخصی را تاب بیاورند؟ علاوه بر همه این موضوعات در کشور ما ایران این چالش ها در آینده ای نزدیک می تواند به شدت زندگی ما را تغییر دهد.

👇در اینجا نه دلیل را برای شما بیان می کنیم که ما باید نگران استفاده از فناوری تشخیص چهره در فضاهای عمومی باشیم :
1️⃣ نظارت شدید خودکار بر زندگی روزمره
در بحث نگرانی از فناوری تشخیص چهره بحث های نظارت شدید دولت بر رفتار عمومی در ابتدای موضوعات قرار می گیرد به عبارتی با استفاده از این فناوری نظارت بر رفتار شهروندان از سوی دولت به شدت زیاد می شود. بگذارید با یک مثال واقعی تر بحث را باز کنیم، دوربین مدار بسته در حال حاضر در سراسر شهرهای ما گسترده شده اند، اما برای استفاده دولت از فیلم این دوربین ها علیه شما، آنها باید کلیپ های خاصی از شما را پیدا کنند که کاری را انجام می دهید تا به استناد به این فیلم ها جرمی به شما نسبت داده شود.اما با مجهز شدن این دوربین ها به فناوری های مبتنی بر تشخیص چهره چنین نظارت هایی به شدت افزایش می یابد و تشدید می شود. بنابراین فناوری تشخیص چهره ، نظارت بر رفتار های عمومی را به سطوح جدیدی می رساند. همچنین این فناوری این امکان را برای نظارت زنده و خودکار بر روی افراد در هنگام انجام کارهای روزمره فراهم می کند و به مقامات این فرصت را می دهد تا هر حرکت شما را ردیابی کنند. این یک فیلم هالیوودی نیست، این داستانی است که همین لحظه در حال اجرایی شدن در دنیای واقعی است.

2️⃣ عدم وجود چارچوب قانونی یا نظارتی مشخص
اکثر کشورها قانون خاصی برای استفاده از دوربین مداربسته تشخیص چهره ندارند که استفاده از این فناوری را تنظیم کند. اگرچه برخی از قانونگذاران در تلاشند این مورد را تغییر دهند اما برای رسیدن به یک قانون مشخص و درست راه بسیاری باید طی شود. به همین دلیل است که این بلاتکلیفی حقوقی راه را برای سو استفاده از این فناوری باز می کند، مانند به دست آوردن تصاویر ما بدون اطلاع و رضایت ما و استفاده از آنها به روش هایی که تصویب نمی کنیم.

3️⃣ نقض حریم خصوصی
حق حریم خصوصی، حتی در فضاهای عمومی نیز اهمیت دارد. این موضوع از فاش شدن هویت ما در مقابل دخالت دولت ها و بدون درخواست دولت یا شرکت های خصوصی محافظت می کند. ضبط و ذخیره سازی و تجزیه و تحلیل تصاویر ما در مقیاس بزرگ و گسترده در فناوری تشخیص چهره، این حق عمومی و انسانی را تضعیف می کند زیرا این بدان معناست که ما دیگر نمی توانیم در ملا عام کاری انجام دهیم بدون اینکه دولت در مورد آن آگاهی نداشته باشد. بنابراین در بحث نگرانی از فناوری تشخیص چهره نقض حریم خصوصی افراد مهمترین دغدغه عمومی به حساب می آید.

4️⃣ تخریب فرهنگ سیاسی دموکراتیک
موضوع مهم دیگر این است که نظارت گسترده عموم مردم با استفاده از فناوری دوربین های تشخیص چهره می تواند افراد را از حضور در رویدادهای عمومی منصرف کند. این موضوع می تواند مشارکت در اعتراضات سیاسی و کارزارهای تغییر جامعه را نیز به طور کامل خفه کند. همچنین این تکنولوژی می تواند رفتار ناسازگار را به شدت سرکوب کند و بدین شکل ما شاهد یک جامعه مرده خواهیم بود. این اثر خنثی کننده نقض جدی در حق آزادی اجتماعات ، و آزادی بیان به حساب می آید.
👍7😱4🔥2
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
♨️ نگرانی از فناوری تشخیص چهره / نه دلیل که باید نگران این فناوری باشید (1) ✍️فناوری تشخیص چهره به سرعت در حال گسترش است. نرم افزاری که با مقایسه تصاویر چهره انسان با یک پایگاه داده از سوابق کل جامعه، افراد را شناسایی می کند و قطعا دنیای آینده ما را نیز تغییر…
♨️ نگرانی از فناوری تشخیص چهره / نه دلیل که باید نگران این فناوری باشید (2)

5️⃣ این تکنولوژی رضایت مندی شهروندان را کاهش می دهد
در مورد چگونگی استفاده از فناوری تشخیص چهره در واقع اطلاعات دقیق و خاصی وجود ندارد. این بدان معنی است که به عموم مردم فرصتی داده نمی شود که با ضبط، تجزیه و تحلیل و ذخیره تصاویر خود در پایگاه داده موافقت داشته باشند. به همین دلیل با محروم کردن شهروندان از رضایت عمومی در زندگی، آنها را از انتخاب و کنترل استفاده از تصاویر خود محروم می کنیم.

6️⃣ اشتباهات گسترده در محاسبات
مطالعات متعدد نشان داده است که الگوریتم های آموزش داده شده بر روی مجموعه داده های این فناوری با اشتباهات گسترده روبرو است و در نتیجه افراد رنگین پوست، به ویژه زنان رنگین پوست را اشتباه شناسایی می کند. چنین الگوریتمی به ویژه اگر منجر به دستگیری های غیرقانونی شود، یا اگر سازمان های دولتی و شرکت های خصوصی را به تبعیض علیه زنان و مردم از نژاد اقلیت سوق دهد، به شدت نگران کننده خواهد بود.

7️⃣ افزایش سوبرداشت های مغرضانه
افرادی که از نرم افزار تشخیص چهره استفاده می کنند به اشتباه اعتقاد دارند که این فناوری بدون خطا است و این موضوع می تواند منجر به تصمیمات نادرست در سیستم ها و سازمان های نظارتی شود. کاملا واضح است که نتایج تولید شده توسط ماشین ها و فناوری های با چنین نواقصی نباید نحوه رفتار آژانس های دولتی یا شرکت های خصوصی با افراد را تعیین کند. بر اساس یک اصل کاملا منطقی اپراتورهای آموزش دیده انسانی باید کنترل معنی داری بر این تکنولوژی داشته باشند و براساس قانون تصمیم بگیرند.

8️⃣ سو استفاده توسط گروه های مخفی دولتی
پایگاه های داده ای که حاوی تصاویر چهره ما هستند باید زنگ هشدار را به صدا درآورند. این موضوع حاکی از آن است که شرکت های خصوصی و آژانس های اجرای قانون تصاویر ما را برای ساختن لیست های مظنونین احتمالی بدون اطلاع و رضایت ما می توانند این اطلاعات را به اشتراک بگذارند. این تهدیدی جدی برای حقوق فردی و آزادی های مدنی ما است. امنیت این پایگاه های داده و آسیب پذیری آنها در برابر عملکرد هکرها نیز باعث نگرانی مضاعف خواهد شد. نگرانی از فناوری تشخیص چهره در چنین موضوعاتی بیشتر شبیه فیلم ها هیجانی و هالیوودی می شود اما باید این اخطار را به شما بدهیم که در واقعیت این کار در حال انجام است و نظارت شدیدی در آینده بر رفتار شما اعمال خواهد شد.

9️⃣ سو استفاده از تکنولوژی تشخیص چهره علیه اقشار ضعیف
برای نظارت بر جرایم احتمالی که در سطح شهرها رخ می دهد می توان از فناوری تشخیص چهره استفاده کرد. اما همچنین این فناوری می تواند به صورت انتخابی و با نیت های دیگر نیز به کار گرفته شود. به عنوان مثال برای شناسایی مهاجران و پناهندگان و یا حتی برای سرکوب کردن جناح های سیاسی دیگر. همچنین دولت هایی که به نقض آشکارحقوق اقلیت ها در کشورشان متهم هستند می توانند از این فناوری برای سرکوب بیشتر این اقلیت ها استفاده کنند.

بحث شدیداً مورد نیاز
با نگرانی های فراوان در مورد فناوری تشخیص چهره ، ما به شدت به گفتگوی برجسته تری در مورد تأثیر این فناوری بر حقوق و آزادی های مدنی نیاز داریم. بدون تنظیم صحیح این سیستم ها، ما می توانیم دولت های پلیسی را در کشورهای مختلف دنیا ایجاد کنیم که در نهایت به از دست رفتن آزادی های اجتماعی و تشکیل دولت های سرکوب گر منتهی می شود. فاشیسم با این تکنولوژی یک قدم به جامعه جهانی نزدیک تر می شود. منبع
👍12😱31
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
♨️ پارلمان اروپا به ممنوعیت تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی رای داد 👈اعضای پارلمان اروپا روز چهارشنبه به ممنوعیت تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی در فضاهای عمومی رای دادند. 🤔آیا فرایند قانونی نصب دوربینهای تشخیص چهره در ایران طی شده است ؟! https://parsi.e…
♨️ دانشگاه کمبریج فاش کرد :
استفاده غیراخلاقی پلیس انگلیس از فناوری شناسایی چهره

🔸طبق تحقیق دانشگاه کمبریج، نیروی پلیس انگلیس هنگام استفاده از فناوری «شناسایی چهره زنده»(LFR) حداقل استانداردهای اخلاقی و حقوقی را رعایت نکرده است.

✍️به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، محققان پس از تحلیل شیوه استفاده از LFR توسط پلیس متروپولیتن و ساوث ولز به این نتیجه رسیدند که فناوری مذکور نباید در هیچ فضای عمومی استفاده شود.

منبع :
https://www.mehrnews.com/news/5621133
👍81🔥1
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
♨️ دانشگاه کمبریج فاش کرد : استفاده غیراخلاقی پلیس انگلیس از فناوری شناسایی چهره 🔸طبق تحقیق دانشگاه کمبریج، نیروی پلیس انگلیس هنگام استفاده از فناوری «شناسایی چهره زنده»(LFR) حداقل استانداردهای اخلاقی و حقوقی را رعایت نکرده است. ✍️به گزارش خبرگزاری مهر به…
♨️ تکنولوژی تشخیص چهره در برخی ایالت های آمریکا ممنوع شد

👈شورای شهر سانفرانسیسکو در یک رای گیری استفاده پلیس و دیگر ادارات شهری از تکنولوژی «تشخیص چهره» را ممنوع کرد.

🔸سانفرانسیسکو اولین شهر ایالات متحده است که این فناوری به سرعت در حال توسعه را غیرقانونی اعلام کرده است.
مدافعان حریم خصوصی و آزادی های مدنی نگران گسترش این فناوری هستند.

این ممنوعیت بخشی از اجرای قانونی فراگیرتر است که ادارات شهری را ملزم می کند برای خرید فناوری های تجسسی یا استفاده از آن چه در حال حاضر در دست دارند از هیات رئیسه شورای شهر مجوز بگیرند.

👈آرون پسکین، یکی از اعضای شورای شهر سانفرانسیسکو، می گوید: «ما می توانیم بدون تبدیل شدن به کشوری امنیتی ، امنیت داشته باشیم.» منبع
👍91
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
♨️ دانشگاه کمبریج فاش کرد : استفاده غیراخلاقی پلیس انگلیس از فناوری شناسایی چهره 🔸طبق تحقیق دانشگاه کمبریج، نیروی پلیس انگلیس هنگام استفاده از فناوری «شناسایی چهره زنده»(LFR) حداقل استانداردهای اخلاقی و حقوقی را رعایت نکرده است. ✍️به گزارش خبرگزاری مهر به…
♨️ در نامه ای به دولت مطرح شد؛
درخواست ۳۱ سازمان برای ممنوعیت استفاده از شناسایی چهره در انگلیس

👈۳۱ سازمان در نامه ای سرگشاده از دولت انگلیس خواسته اند استفاده از دوربین هایی با فناوری شناسایی چهره توسط پلیس را ممنوع کند.

✍️به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایونینگ استاندارد، گروهی از سازمان‌های حمایت از حقوق شهروندی از دولت انگلیس خواسته‌اند دوربین‌های حاوی فناوری شناسایی چهره را ممنوع کند. این در حالی است که پلیس و وزارت کشور انگلیس متهم شده‌اند در خصوص دستورالعمل استفاده از این فناوری، پارلمان را دور زده‌اند.

🔹۳۱ سازمان از جمله سازمان عفو بین الملل، آزادی و حریم خصوصی بین الملل یک نامه سرگشاده منتشر و ادعا کرده‌اند دستورالعمل این فناوری که به پلیس، شوراهای محلی و سازمان‌های مجری قانون اجازه می‌دهد از فناوری شناسایی چهره در سراسر انگلیس و ولز استفاده کنند، خلاف دستور دادگاه درباره فیلمبرداری تهاجمی است.

https://www.mehrnews.com/news/5287189
👍10
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
♨️ پارلمان اروپا به ممنوعیت تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی رای داد 👈اعضای پارلمان اروپا روز چهارشنبه به ممنوعیت تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی در فضاهای عمومی رای دادند. 🤔آیا فرایند قانونی نصب دوربینهای تشخیص چهره در ایران طی شده است ؟! https://parsi.e…
♨️ اقدام جالب معترضان تکنولوژی تشخیص چهره در واشنگتن / اسکن چهره 13 هزار نفر با دوربین روی سر!

👈پس از آن که واشنگتن، استفاده از تکنولوژی تشخیص چهره را به رسمیت شناخت، گروههای زیادی نسبت به این جریان معترض شدند و در نهایت نیز معترضان با لباسهایی سفید و دوربین روی سر تجمع کردند.

منبع :
https://www.entekhab.ir/fa/news/512759
👍5
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
♨️ اقدام جالب معترضان تکنولوژی تشخیص چهره در واشنگتن / اسکن چهره 13 هزار نفر با دوربین روی سر! 👈پس از آن که واشنگتن، استفاده از تکنولوژی تشخیص چهره را به رسمیت شناخت، گروههای زیادی نسبت به این جریان معترض شدند و در نهایت نیز معترضان با لباسهایی سفید و دوربین…
♨️ شناسایی چهره در شهر نیویورک ممنوع شد

👈فناوری شناسایی چهره در شهرهای مختلف دنیا ممنوع شده و سازمان های فعال در این حوزه خواستار توقف اجرای این طرح در نیویورک شدند.

✍️ به گزارش« نبض فناوری» سازمان عفو بین الملل پویش جدیدی را علیه شناسایی چهره با عنوان ممنوعیت اسکن آغاز کرده و این کمپین با درخواست از پلیس شهر نیویورک برای متوقف کردن استفاده پلیس و دولت از این فناوری برای شناسایی افراد حاضر در تظاهرات انتخابات آمریکا در حال آغاز است.

🔸سازمان عفو عمومی معتقد است که شناسایی چهره با حقوق اساسی حریم خصوصی سازگار نیست و نژادپرستی ساختاری را در تاکتیک‌های پلیس تشدید می‌کند.

👈یکی از محققان هوش مصنوعی و حقوق بشر در سازمان عفو ​​بین الملل، گفت: "نیویورکی‌ها باید بتوانند زندگی روزمره خود را انجام دهند بدون اینکه چهره آن‌ها توسط پلیس شناسایی شود. سایر شهر‌های بزرگ ایالات متحده در حال حاضر شناسایی چهره را ممنوع کرده‌اند و نیویورک نیز باید همین کار را انجام دهد. "

منبع :
https://nabzefanavari.ir/fa/news/14021
👍211
🔷 مبارزه با نظم نوین جهانی 🔷
♨️ نگرانی از فناوری تشخیص چهره / نه دلیل که باید نگران این فناوری باشید (2) 5️⃣ این تکنولوژی رضایت مندی شهروندان را کاهش می دهد در مورد چگونگی استفاده از فناوری تشخیص چهره در واقع اطلاعات دقیق و خاصی وجود ندارد. این بدان معنی است که به عموم مردم فرصتی داده…
♨️ معایب تشخیص چهره

تکنولوژی تشخیص چهره چه معایبی دارد؟

👈مثل هر تکنولوژی دیگری، استفاده از تشخیص چهره می‌تواند معایب خاص خود را به همراه داشته باشد: معایبی نظیر از بین رفتن حریم شخصی، نقض آزادی‌های فردی، سرقت بالقوه اطلاعات و جرایم مشابه. ضمنا به خاطر نواقص موجود در این تکنولوژی، همواره احتمال خطا نیز وجود دارد.

1️⃣ تهدید حریم شخصی و اجتماعی: تهدیدات احتمالی علیه حریم شخصی، یکی از بزرگ‌ترین معایب تکنولوژی تشخیص چهره است. هیچ کسی دوست ندارد که چهره‌اش ضبط و در دیتابیس‌های مختلف ثبت شود تا در آینده مورد استفاده قرار گیر. حریم شخصی آنقدر مقوله مهمی است که در برخی شهرها مانند سان‌فرانسیسکو و کمبریج، استفاده مراجع قانونی از تکنولوژی تشخیص چهره بلادرنگ ممنوع اعلام شده است. در این موارد، پلیس می‌تواند از ویدیوهای ضبط شده از طریق دیوایس‌های امنیت ویدیویی شخصی استفاده کند، اما مجاز به استفاده از نرم‌افزار تشخیص چهره به صورت زنده نیست.

2️⃣ تهدید آزادی فردی: استفاده همیشگی از تکنولوژی تشخیص چهره باعث می‌شود که مردم فکر کنند همواره در حال پایش و قضاوت شدن بابت رفتارهای خود هستند. از طرف دیگر، پلیس می‌تواند با استفاده از این تکنولوژی، به اسکن چهره تمام مردم در دیتابیس خود بپردازد تا مظنونین را شناسایی کند. و چنین کاری یعنی بدون هیچ دلیل واقعی، با شما مثل شخصی که مظنون به جرم و جنایت است رفتار شده.

3️⃣ زیر پا گذاشتن حقوق فردی: در کشورهایی که آزادی فردی یا به شکلی محدود وجود دارد و یا اصلا وجود ندارد، استفاده از تشخیص چهره برای جاسوسی کردن از مردم و دستگیری آن‌هایی که دردسر درست می‌کنند، امری عادی به حساب می‌آید.

4️⃣ احتمال ایجاد آسیب‌پذیری: یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌ها راجع به دیتابیس‌هایی که شامل داده‌های مربوط به تشخیص چهره می‌روند اینست که احتمال وجود آسیب‌پذیری و امکان رخنه در آن‌ها بالاست. هکرها در گذشته نیز توانسته به دیتابیس‌های اسکن‌های چهره که توسط بانک‌ها، نیروهای پلیس و شرکت‌های دفاعی تهیه شده‌اند رخنه کنند.

5️⃣ فرصت‌های احتمالی برای کلاه‌برداری و سایر جرایم: قانون‌شکنان می‌توانند از تکنولوژی تشخیص چهره برای ترتیب دادن جرایم خود علیه قربانیان بی‌گناه استفاده کنند. آن‌ها می‌توانند اطلاعات شخصی افراد نظیر تصاویر و ویدیوهای به دست آمده از اسکن‌های چهره را جمع‌آوری کنند و دست به سرقت هویت بزنند. از طرف دیگر، با دسترسی به چنین اطلاعاتی، یک سارق می‌تواند یک حساب بانکی به نام شخص قربانی باز کند.

فراتر از دنیای کلاه‌برداری و جرایم مشابه، افراد بدطینت می‌توانند به تعقیب و آزار قربانیان از طریق تکنولوژی تشخیص چهره بپردازند. برای مثال با جستجوی معکوس تصاویر ثبت شده در یک مکان عمومی، می‌توان اطلاعاتی بیشتری راجع به قربانیان کسب کرد و آدرس مکان زندگی آن‌ها را نیز به دست آورد. ضمنا از آن جایی که جرایم تکنولوژی با سرعتی بالاتر از قانون حرکت می‌کنند، مردم ممکن است تبدیل به قربانی متدی شوند که هنوز به عنوان جرم در نظر گرفته نمی‌شود.

6️⃣ تکنولوژی بی‌نقص نیست: تشخیص چهره به هیچ وجه بی‌نقص نیست. برای مثال این تکنولوژی، مردان سفیدپوست را راحت‌تر از زنان یا اشخاص رنگین‌پوست شناسایی می‌کند. این تکنولوژی برای شناسایی سوژه‌ها، کاملا متکی بر الگوریتم است. این الگوریتم‌ها در شناسایی افراد سفیدپوست موفق‌تر عمل می‌کنند چون داده بیشتری از مردان سیاهپوست نسبت به زبان و افراد رنگین‌پوست دریافت کرده‌اید. بنابراین نوعی جهت‌گیری ناخواسته در الگوریتم شکل می‌گیرد.

7️⃣ احتمال محکومیت افراد بی‌گناه: نرم‌افزار تشخیص چهره ممکن است افرادی را به اشتباه به عنوان مجرم شناسایی کند و بنابراین به ناگاه شخصی بی‌گناه، به خاطر گناه ناکرده دستگیر می‌شود. درحالی که افراد سیاهپوست همین حالا همچنان با نژادپرستی دست و پنجه نرم می‌کنند، اشتباهات این چنینی می‌تواند به دودستگی‌های اجتماعی دامن بزند.

8️⃣ تکنولوژی را می‌توان فریب داد: تنها الگوریتم نیست که به تشخیص چهره افراد می‌پردازد و فاکتورهای دیگری مانند زوایای دوربین، میزان نور و کیفیت ویدیو یا تصویر هم هنگام استفاده از این تکنولوژی وجود دارد. مجرمان خیلی ساده با پوشیدن لباس مبدل یا تغییر اندک ظاهر خود می‌توانند تکنولوژی تشخیص چهره را نیز به خطا بیندازند.

منبع :
https://herfee.ir/face-recognition/
👍23😱1
2025/07/12 11:25:05
Back to Top
HTML Embed Code: