Telegram Web
به نام غیردولتی، به کام سمپاد!
چه کسی بر آتش نابرابری در کنکور می‌دمد؟
🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
❇️ پنجمین وبینار از مجموعۀ «وبینارهای آموزشی» بَلْ‌وا ❇️ پرسشگری در کلاس درس جلسهٔ دوم: تولید پرسش‌های مؤثر و سمینار سقراطی چهارشنبه، ۲۴ اسفند، ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ 🎙 حسام حسین‌زاده (آموزگار و پژوهشگر مطالعات آموزشی) برای کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ سرفصل‌ها…
❇️ ششمین وبینار از مجموعۀ «وبینارهای آموزشی» بَلْ‌وا ❇️

پرسشگری در کلاس درس
وبینار سوم: مهارت‌های پرسشگری و تفکر عمیق‌تر

چهارشنبه، ٢٨ تیر، ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰

🎙 حسام حسین‌زاده (آموزگار و پژوهشگر مطالعات آموزشی)

برای کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ سرفصل‌ها و... + ثبت‌نام به آدرس زیر مراجعه کنید:
https://eseminar.tv/wb110740

* اگر نمی‌توانید به‌شکل آنلاین در وبینار شرکت کنید، می‌توانید با ثبت‌نام از طریق لینک بالا، پس از برگزاری وبینار، صوت آن را (بدون فیلم و اسلاید) دریافت کنید.

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
❇️ ششمین وبینار از مجموعۀ «وبینارهای آموزشی» بَلْ‌وا ❇️ پرسشگری در کلاس درس وبینار سوم: مهارت‌های پرسشگری و تفکر عمیق‌تر چهارشنبه، ٢٨ تیر، ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ 🎙 حسام حسین‌زاده (آموزگار و پژوهشگر مطالعات آموزشی) برای کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ سرفصل‌ها و...…
❇️ هفتمین وبینار از مجموعۀ «وبینارهای آموزشی» بَلْ‌وا ❇️

درست‌نویسی برای آموزگاران: ۶۰ نکته در ویرایش صوری

چهارشنبه، ۸ شهریور، ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰

🎙 حسام حسین‌زاده (آموزگار و پژوهشگر مطالعات آموزشی)

برای کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ سرفصل‌ها و... + ثبت‌نام به آدرس زیر مراجعه کنید:
https://eseminar.tv/wb116729

* اگر نمی‌توانید به‌شکل آنلاین در وبینار شرکت کنید، می‌توانید با ثبت‌نام از طریق لینک بالا، پس از برگزاری وبینار، صوت آن را (بدون فیلم و اسلاید) دریافت کنید.

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
❇️ هفتمین وبینار از مجموعۀ «وبینارهای آموزشی» بَلْ‌وا ❇️ درست‌نویسی برای آموزگاران: ۶۰ نکته در ویرایش صوری چهارشنبه، ۸ شهریور، ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ 🎙 حسام حسین‌زاده (آموزگار و پژوهشگر مطالعات آموزشی) برای کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ سرفصل‌ها و... + ثبت‌نام به…
❇️ هشتمین وبینار از مجموعۀ «وبینارهای آموزشی» بَلْ‌وا ❇️

وبینار کارگاهی «بازاندیشی و نوسازی (ورودی آگاهانه به سال تحصیلی جدید)»

چهارشنبه، ۲۲ شهریور، ساعت ۱۸ تا ۲۰

🎙 حسام حسین‌زاده (آموزگار و پژوهشگر مطالعات آموزشی)

برای کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ سرفصل‌ها و... + ثبت‌نام به آدرس زیر مراجعه کنید:
https://eseminar.tv/wb118352

* اگر نمی‌توانید به‌شکل آنلاین در وبینار شرکت کنید، می‌توانید با ثبت‌نام از طریق لینک بالا، پس از برگزاری وبینار، صوت آن را (بدون فیلم و اسلاید) دریافت کنید.

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
Forwarded from Spidmiim
فریره‌خوانی


💫 گروه جدید ازتا، «کلمه و جهان» نام دارد‌. گروهی که در آن بنا داریم از فریره (آموزگار برجسته‌ی برزیلی و بنیان‌گذار مکتب پداگوژی انتقادی) عمیق‌تر بخوانیم و بفهمیم او چگونه می‌تواند به ما کمک کند تا زمینه و زمانه‌ی خود را بهتر درک کنیم.


👨🏻‍🏫 تسهیلگر این گروه حسام حسین‌زاده، سال‌هاست با فریره نشست‌وبرخاست دارد، آثارش را ترجمه می‌کند و در تلاش‌وتکاپوست که آموزه‌هایش را در جمع‌خوانی به کار بگیرد.


📕 کتاب نخست این گروه «پداگوژی برای رهایی: گفت‌وگوهایی برای دگرگونی آموزش» نام دارد.‌
این کتاب متن پیاده شده‌ی گفت‌وگویی است میان فریره و آیرا شُر.

🪽روشی که در این جمع‌خوانی تلاش می‌کنیم به آن پایبند باشیم، «خوانش کلمه و جهان» نام دارد. روشی که فریره مبدع آن است و نخستین بار آن را در تلاش‌ برای سوادآموزی بزرگسالان در برزیل به‌کارگرفته‌است.

در این روش، متن یک بهانه‌ است که به ما کمک می‌کند تا جهان خود (واقعیتی که در آن غوطه‌ور هستیم.) را بیش‌تر و بهتر درک کنیم.

🪁فریره این شکل از متن‌خوانی را رهایی‌بخش می‌داند. چراکه کمک می‌کند فهم شفاف‌تری از زندگی خود به‌دست‌آوریم.

🧩 هدف ما در این جمع‌خوانی آن نیست که فریره را در زمینه و زمانه‌ی خودش بفهمیم، بلکه می‌خواهیم بدانیم؛ فریره چگونه می‌تواند به ما کمک کند تا زمینه و زمانه‌ی خود را بهتر بفهمیم.


گروه کلمه و جهان

👨🏻‍🦱تسهیلگر: حسام حسین‌زاده
📆یکشنبه‌ها
ساعت ۲۰
شروع از: هفتم مرداد ۱۴۰۳
حضوری

کتاب: پداگوژی برای رهایی، گفت‌وگوهایی دربارۀ دگرگونی آموزش


📝ثبت نام:
Aztabookclub.ir

@aztabookclub
۰۹۱۶۷۱۴۸۶۹۰

@aztaclub
بستۀ توسعۀ حرفه‌ای آفلاین برای آموزگاران و تسهیلگران

پرسشگری در کلاس درس

۵ ساعت ویدئو (فیلم وبینار) بر اساس منابع معتبر آموزشی

جهت اطلاع از سرفصل‌های هر وبینار و توضیحات بیشتر، به آخرین پست صفحۀ اینستاگرام «بَلْ‌وا» مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/balvaablog
🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
بستۀ توسعۀ حرفه‌ای آفلاین برای آموزگاران و تسهیلگران پرسشگری در کلاس درس ۵ ساعت ویدئو (فیلم وبینار) بر اساس منابع معتبر آموزشی جهت اطلاع از سرفصل‌های هر وبینار و توضیحات بیشتر، به آخرین پست صفحۀ اینستاگرام «بَلْ‌وا» مراجعه کنید: https://www.instagra…
توضیحاتی دربارۀ بستۀ توسعۀ حرفه‌ای آفلاین «پرسشگری در کلاس درس»

موقعی که برگزاری وبینارهای آموزشی برای توسعۀ حرفه‌ای آموزگاران و تسهیلگران رو شروع کردم، خیال‌های متفاوتی براش در سر داشتم و تصور می‌کردم خیلی زود قراره تعداد وبینارها از ده‌تا بگذره و بعد بر اساس دسته‌بندی موضوعی، اون‌ها رو تبدیل به بسته‌های آفلاین کنم تا برای همیشه در دسترس و قابل‌تهیه باشن اما خدمت سربازی سرزده از راه رسید و همۀ این برنامه‌ها رو دود کرد! حالا یک سال و چند روز از برگزاری آخرین وبینار می‌گذره و در این مدت موفق نشدم وبینار دیگه‌ای برگزار کنم و بعید هم هست به این زودی‌ها بتونم برگزاریشون رو از سر بگیرم.
توی این مدت دوستانی پیگیر دسترسی به محتوای هشت وبینار برگزارشده شدن. اولش می‌گفتم یه‌کم صبر کنید تا بسته‌ها برای فروش آماده شن اما خب با یه‌کم صبر حل نشد و چیزی آماده نشد. در نهایت، مجبور شدم برخی فایل‌ها رو به‌طور شخصی و منفرد به برخی از دوستانی که خیلی پیگیر بودن، بفروشم. خلاصه دست از کمال‌گرایی برداشتم و اولین بسته از بسته‌های توسعۀ حرفه‌ای آفلاین که شامل سه‌تا از هشت‌تا وبینار برگزارشده می‌شه و تمرکز موضوعی هر سه وبینار بر «پرسشگری در کلاس درس» هست رو آماده کردم برای فروش.
هزینۀ تهیۀ این بسته ۵۰۰ هزار تومن هست و تا ۱۵ مهرماه ۲۰% تخفیف داره؛ یعنی می‌شه ۴۰۰ تومن. دربارۀ قیمت‌گذاری هم حداکثر تلاشم رو کردم تا بر اساس کیفیت محتوا و در قیاس با قیمت‌گذاری‌های موجود در حوزۀ آموزش معلمان، منصفانه باشه و نیازه برای چندمین‌بار در این صفحه تأکید کنم که آموزش «فراغت» من نیست بلکه «کار» منه!
راستی چیزی که بعد از پرداخت در اختیارتون قرار می‌گیره «فقط» سه‌تا لینک هست برای دانلود ویدئوی سه‌تا وبینار، همین و بس. لطفاً آگاهانه خرید کنید! اگر مایل به تهیۀ این بسته بودید، می‌تونید در دایرکت اینستاگرام یا تلگرام (@hesamin) برام پیام بذارید.

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
📚به پژوهشکده جنبش معلمان ایران خوش آمدید.

تمرکز این پژوهشکده تهیه مطالبی با موضوعات زیر برای علاقمندان است :

🔸 تاریخی شفاهی تشکل های صنفی معلمان ایران

🔸 ارائه اسناد تاریخی مبارزات معلمان در طول تاریخ معاصر

🔸 ارائه مجموعه ای از آموزش های صنفی و مدنی برای فعالان صنفی

🔸معرفی مقالات ، کتاب ها و پژوهش های صورت گرفته در حوزه جنبش معلمان و آموزش عمومی

📍از طریق آی دی زیر می توانید ، تصاویر ، فیلم ها ، اسناد ، پژوهش ها و مقالات مربوط به فعالیت های صنفی و مبارزاتی معلمان در طول تاریخ معاصر را برای انتشار در پژوهشکده برای ما ارسال کنید :

🆔 @pjm_admin

📭 برای عضویت در کانال پژوهشکده جنبش معلمان از این لینک استفاده کنید:
www.tgoop.com/JonbeshMoalleman



📚@JonbeshMoalleman
گروه «کلمه و جهان (فریره‌خوانی)» در باشگاه کتابخوانی ازتا عضو جدید می‌پذیرد! :)

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا
گروه «کلمه و جهان (فریره‌خوانی)» در باشگاه کتابخوانی ازتا عضو جدید می‌پذیرد! :) 🔻🔻🔻 @BalvaaBlog
یکشنبۀ گذشته (دیروز) یازدهمین جلسۀ هفتگی از گروه کتابخوانی «کلمه و جهان (فریره‌خوانی)» را در باشگاه کتابخوانی ازتا پشت سر گذاشتیم. تلاش کردیم در این مدت به روش «خوانش کلمه و جهان» پایبند باشیم و بی‌عجله و صبورانه خط‌به‌خط متن کتاب «پداگوژی برای رهایی: گفت‌وگوهایی دربارۀ دگرگونی آموزش» را بخوانیم و پیوندهای آن با واقعیت زندگی خودمان را واکاوی کنیم. حالا از مقدمه و فصل اول (چگونه معلمان می‌توانند به آموزگاران رهایی‌بخش بدل شوند؟) گذشته‌ایم و بناست از یکشنبۀ آینده فصل دوم کتاب (ترس‌ها و مخاطرات دگرگونی چیست؟) را آغاز کنیم.

در آغاز راه و با استقبال اولیه‌ای که صورت گرفت، ظرفیت گروه تکمیل شد و مجبور شدیم برای دو ماه از پیوستن افراد جدید جلوگیری کنیم تا رفته‌رفته گروه به ثبات بیشتری برسد و احتمالاً تعداد اعضای آن نیز اندکی کاهش یابد. حالا آماده‌ایم تا همراهان علاقه‌مند جدیدی را در جمع خود بپذیریم. اگر دوست دارید پیش از تصمیم‌گیری دراین‌باره، با فضای گروه آشنا شوید، می‌توانید یک جلسه مهمان ازتا و ما باشید و پس از آن، اگر دوست داشتید برای پیوستن به گروه ثبت‌نام کنید. در این مدت، به‌طور میانگین هر جلسه توانسته‌ایم ۶ تا ۷ صفحه از متن کتاب را بخوانیم و روند هر جلسه این‌طور است که ابتدا متن را دو خوانشگر داوطلب برای جمع بلندخوانی می‌کنند و سپس، از خلال گفت‌وگوی جمعی تلاش می‌کنیم همزمان با تلاش برای فهم عمیق‌تر متن، آن را با تجربه‌های واقعی و شخصی خود نیز پیوند بزنیم. دانستن روال فعلی گروه از این جهت مهم است که این رویه از خلال گفت‌وگوهای جمعی و آزمون و خطاهایی در ابتدای مسیر گروه مشخص شده و با اضافه‌شدن اعضای جدید، امکان تغییر آن وجود ندارد مگر اینکه پیشنهاد جدیدی در جمع مطرح و از سوی اکثریت قریب‌به‌اتفاق شرکت‌کنندگان پذیرفته شود.

◀️ اکانت پشتیبانی ازتا در تلگرام: @AztaBookClub

توجه داشته باشید که جلسات گروه فقط به‌شکل حضوری از ساعت ۲۰ تا ۲۱:۳۰ یکشنبه‌ها برگزار می‌شود.

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
بَلْ‌وا pinned «یکشنبۀ گذشته (دیروز) یازدهمین جلسۀ هفتگی از گروه کتابخوانی «کلمه و جهان (فریره‌خوانی)» را در باشگاه کتابخوانی ازتا پشت سر گذاشتیم. تلاش کردیم در این مدت به روش «خوانش کلمه و جهان» پایبند باشیم و بی‌عجله و صبورانه خط‌به‌خط متن کتاب «پداگوژی برای رهایی: گفت‌وگوهایی…»
Forwarded from ماراتن کتابخوانی اَزتا
🎬 گفت‌وگو دربارۀ فیلم «رادیکال (۲۰۲۳)» در گروه کلمه و جهان


گروه کتاب‌خوانی «کلمه و جهان» به خوانش آثار پائولو فریره (آموزگار و اندیشمند برزیلی) اختصاص دارد که بنیان‌گذار مکتب پداگوژی انتقادی (رهایی‌بخش) است. در طول چند ماه گذشته، ما در این گروه مشغول خوانش آهسته و پیوستۀ کتاب «پداگوژی برای رهایی: گفت‌وگوهایی دربارۀ دگرگونی آموزش» بوده‌ایم و حالا تصمیم گرفته‌ایم برای یک جلسه هم که شده اندکی از متن فریره فاصله بگیریم و تلاش کنیم با نگاهی انتقادی به یک فیلم سینمایی مرتبط با آموزش بنگریم.

🎞 داستان فیلم رادیکال (۲۰۲۳) دربارۀ معلمی است که به یک شهر مرزی، کوچک، فراموش‌شده و غرق در خشونت و فساد در مکزیک می‌رود و در یک مدرسۀ ابتدایی مشغول به کار می‌شود. او در تلاش است معلمی باشد پرشور و رهایی‌بخش اما هیبت واقعیت، کار این معلم رؤیاپرداز را دشوار و دشوارتر می‌کند؛ تا آنجا که این پرسش را پیش روی ما می‌گذارد که چگونه می‌توان و باید در بسترهای مختلف، آموزگاری رهایی‌بخش بود؟

خوشحال می‌شویم دوستانی که عضو گروه «کلمه و جهان» نیستند اما مایلند که در این جلسه شرکت کنند را هم در کنار خودمان داشته باشیم. 🤩

📌 تنها شرطش این است که پیش از جلسه، این فیلم را تماشا کرده باشید. دقت کنید که چند فیلم با نام رادیکال داریم اما قرار است دربارۀ رادیکالی گفت‌وگو کنیم که در سال ۲۰۲۳ ساخته شده است.



🦸🏻‍♂️تسهیلگر: حسام حسین‌زاده
📆 یکشنبه‌ها، ساعت ۲۰ تا ۲۱:۳۰


فیلم رادیکال (۲۰۲۳)
تک جلسه: ۲۵ آذر
حضوری

📺 تماشای فیلم در آپارات


📝ثبت‌نام:
Aztabookclub.ir

@aztabookclub
۰۹۱۶۷۱۴۸۶۹۰

@aztaclub
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تغییر نظام آموزشی؟ نه! این که خیلی دشواره!
شاید تغییر زاویۀ دید به آموزش. آیا ممکنه؟


آیا می‌تونیم در موقعیت معلم، مدیر مدرسه و والد، تجربه‌های رهایی‌بخش و فرصت‌های یادگیری عمیق آفرید طوری‌که بچه‌ها لذت‌ ببرند؟
گروه کلمه و جهان در باشگاه ازتا به تسهیلگری حسام حسین‌زاده کتاب «پداگوژی برای رهایی: گفت‌وگوهایی دربارۀ دگرگونی آموزش» را از پائولو فریره (و ایرا شُر) می‌خونه و اعضای گروه که همگی دغدغۀ آموزش دارند، دربارۀ مسائلشون گفت‌وگو می‌کنند.
اگر علاقه‌مندید از فریره بخونید و دربارۀ تنگناهای آموزشی گفت‌وگو کنید، شرکت در این گروه رو تجربه کنید.

کتاب: پداگوژی برای رهایی (گفت‌وگوهایی دربارۀ دگرگونی آموزش)
تسهیلگر: حسام حسین‌زاده
یکشنبه‌ها، ساعت ۲۰ تا ۲۱:۳۰
باشگاه ازتا، برزیل غربی، پلاک ۴۳

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام، به ازتا پیام دهید: @aztaclub

🔻🔻🔻
@BalvaaBlog
2025/02/21 08:06:22
Back to Top
HTML Embed Code: