Telegram Web
خامنه‌ای، بولگاکف و ترس از فروپاشی نزدیک رژیم!
- بهزاد مهرانی

یکی از راه‌هایی که می‌توان دیکتاتورها را بهتر شناخت، نگاه به کتابهایی است که می‌خوانند یا ترجمه می‌کنند.
خامنه‌ای کسی است که پیش از انقلاب ۵۷، برخی از کتاب‌های سید قطب را ترجمه کرد، خواندن کتابهای قطب برای شناخت خامنه‌ای ضروری است.

خامنه ای چند بار به رمان «قلب سگی، نوشته میخاییل بولگاکف اشاره کرده و این رمان را تقبیح کرده است؟ چرا؟ بله! او از فروپاشی می‌ترسد.

https://youtu.be/xgDN-oVmylM?si=XLhm-ZmLi1fgCFVL

@behzadmehrani77
علیرضای عزیزم، جای تو همیشه خالی‌ست؛ و زندگی کوتاه اما پرمعنایت در یاد و دل ما جاودانه.

@OfficialRezaPahlavi
چرا رژیم و ماله‌کش‌هایش می‌خواهند ملت ایران را بی‌فرهنگ نشان بدهند؟ - بهزاد مهرانی


«مردم ایران بی فرهنگ هستند» پس «از ماست که بر ماست» می رسد به «پس دو دستی بچسبیم به آخوندها» و این اسم رمز ماله‌کش‌های رژیم اسلامی است. از «مردم ایران بی‌فرهنگ هستند» نتیجه می‌گیرند که اگر جمهوری اسلامی برود و یک حکومت دیگر بیاید هم وضعیت ما مردم تغییری نمی‌کند. اینها را بشناسیم!

لینک:
https://www.youtube.com/watch?v=FQpbWXCAowE

@behzadmehrani77
نه تنها حقیقت نیست که احمقانه‌ترین تحلیل از این عکس و همینطور از سیاست است. سیاست که شعر بشود، سرنوشت میلیون‌ها انسان نابود می‌شود.

@behzadmehrani77
Forwarded from مرتضی مردیها
🖌چپ یک غریزه است!

چپ یک غریزه است. درست شنیدید؛ یک غریزه. و از نوع معمولاً پُر زورش. درست همان‌طور که یک بچه در پی خواهش‌های طبیعی و غریزی خود برمی‌آید و اگر نیافت یا به‌قدر کافی نیافت، ابتدا شروع به گریه می‌کند و در مرحلۀ بعد جیغ می‌زند و بعد ممکن است بدوبیراه بگوید و چیزی پرت کند و الی آخر، کسانی هم که ظاهراً بزرگ شده‌اند، ولی از عقل و تربیت علمی و تجربی برخوردار نشده‌اند و درکی از پیچیدگی‌های امور این دنیا ندارند، چیزهایی را می‌خواهند، و اگر فراهم نشد (که البته اصل در این دنیا فراهم نشدن است) شروع می‌کنند به گریه.

گریۀ این‌ها تماماً مثل گریۀ بچه نیست، حرف‌هایی است برای جلب ترحم. اطوار تکدی، مثلاً اشاره به گرسنگی و محرومیت و تقاضای چیزی. وقتی جواب نداد یا هم داد، ولی تا حدی، از آنجا که تقاضاها ته ندارد، بالاخره دیر یا زود به خواسته‌ای هم می‌رسند که ننه‌من‌غریبم‌ها از تأمین آن ناتوان می‌ماند. در این‌جا شروع می‌کنند به جیغ کشیدن. قطعاً جیغ آنها کاملاً مثل جیغ بچه‌ها نیست،‌ فریاد طلبکاری است‌. هر «میلی» را به یک «حق» ترجمه و تعبیر می‌نمایند و بعد عَلَمِ حق‌خواهیشان را چنان بلند می‌کنند که هر که نداند گمان می‌برد ارث پدرشان را خورده‌اند. (البته ارث پدر بقیه هم جزو حقوق حقۀ اینان است که باید میانشان تسهیم شود.)

ریشۀ بسیاری از این داد و فریادهای حق‌خواهانه در واقع ناراحتی شدید از نداشتن چیزهایی است که تنها وجهی از آن که مهم است، میل شدید به داشتن آن است و تنها وجهی که اصلا‌ً مهم نیست، هرگونه قرار و مدار و عرف و قانون است که نمی‌گذارد مثلاً زن زیبای همسایه جزو «حقوق» مرد عزب معذبی باشد که نمی‌تواند ناکامی را تحمل کند. این همانی است که در سخنرانی‌های کوبنده و با صدای بلند و عربده‌های انقلابی مشهور اظهار می‌شود و «من می‌خواهم» را به «حق من است» ترجمه می‌کند. (درحالی‌که، حق فقط و فقط برخاسته از مفاد یک «قرارداد» است. فارغ از آن هیچ حقی برای کسی مقرر نیست.)

مرحلۀ بعد، بد و بیراه است. فحاشی از ارکان ادبیات این جماعت است. رابطۀ چپ و فحش، عَرَضی و اتفاقی نیست. دلیل آن هم روشن است: وقتی حرف حساب نداشته باشی و اهل قانون و منطق نباشی، خب فحش می‌دهی دیگر. و همان‌طور که هر چه صدایش را نشنوند یا برای اظهار اینکه خیلی حق با اوست عربده‌هایش را بلندتر می‌کشد، وقتی نوبت به فحش رسید هم هر چه طرف خواهش‌های ناکام بیشتری داشته باشد و هر چه بیشتر بخواهد حقانیت خود را نشان دهد فحش‌های بدتری می‌دهد. بعد از این نوبت به پرتاب کردن چیزها می‌رسد. از پرتاب سنگ به شیشه‌ها و پرتاب گلوله به آدم‌ها. البته این قسم اخیر دیگر قابل مقایسه با بچه‌ها نیست. مگر بچگی را در اواخر نوجوانی حساب کنیم که از قضا سن مناسب کمونیست شدن هم دانسته شده.‌

@mardihamorteza

(ادامه👇🏻)
Forwarded from مرتضی مردیها
(ادامه☝️🏻)

خلاصۀ کلام، هرچند میلیاردها صفحه راجع به توضیح و توجیه گرایش چپ، خاصه بنیاد آن در مانیفست نوشته شده، ولی چپ یک فکر نیست، یک غریزه است؛ برای همین هم با بحث و استدلال نمی‌توان از پس آن برآمد. شما در برابر کودکی که فلان اسباب‌بازی یا خوراکی را می‌خواهد و نوجوانی که نمی‌خواهد کسی به او امر و نهی کند، و جوانی که میل هم‌کنشی از او سرریز کرده، تمام استدلالات عالم را هم جمع کنید، کاری از پیش نمی‌برید. چون اولی خواهش است و دومی دانش، و اینها چون از جنس هم نیستند از پس هماوردی هم برنمی‌آیند.

البته در موارد بسیاری هست که دانش، با مکانیسم دوربینی و مجموعۀ معادلات، میلی را تعدیل کند؛ باری، این دو شرط دارد: یکی اینکه شدت میل به بخش‌های محاسباتی-منطقی مخچه صدمه نزده و آن را گروگان نگرفته باشد و دوم اینکه چیزی از سنخ عقل و احتیاط و فکر در فرد یا گروه مورد بحث اساساً وجود داشته بوده باشد (هر چند انگار هر دو نهایتاً یکی است). با چپ‌ها (همان کمونیست‌ها یا نئوکمونیست‌ها) بحث و جدل نکنید. با این کار دارید به آنها نفس مصنوعی می‌دهید. کسی که استدلال را پای غریزه سر می‌برد و جز گریه و زاری و لب‌ورچیدن و داد و بیداد و در و دعوا و نهایتاً کشت و کشتار کاری بلد نیست. بهترین چیز برای او این است که با حرف‌های معقول، عقده‌هایش را قلقلک دهید.

حواس ما باید جمع هم‌فکران و نیز بی‌طرفان باشد. هم‌فکران، تا جمع (حامیان لیبرالیسم محافظه‌کار) فهم و هم‌گرایی بیشتری بیابد؛ و بی‌طرفان، تا شکار دشمنانِ شرم و اندیشه نشوند. اگر دنبال این هستید که با نشان دادن تناقض‌ها، ناهمسازی‌ها، خودخواهی‌ها، خطاها، و غیراخلاقی‌بودن‌ها، چپ‌ها را رسوا کنید، در اشتباهید. مگر یک نفر یا یک گروه را چندبار می‌شود رسوا کرد؟ چپ بچه است‌. نوجوان گستاخ سرتاپا غریزه است. غریزه، رسوایی برنمی‌دارد. به‌ویژه وقتی متراکم و پرزور باشد. رسوایش هم بکنی چند لحظه سرش را زیر می‌اندازد و بلافاصله روز از نو، روزی از نو. عاشق است.‌ از آن رده عاشق‌هایی که ابتدا زیر پنجرۀ معشوق گیتار می‌زند، ولی اگر جواب مثبت نشنید می‌رود و با قمه برمی‌گردد.

بی‌دلیل نیست که بزرگترین شاعران و خطیبانِ اینان حامی سلاحداران هم بودند. عاشق (عاشق مجنونی که به ادویه و ادعیه نیاز دارد) البته حسن تعبیر است، ولی با اینان از این جهت مشترک است که چون از عقل و منطق و نصیحت درکی ندارد از آبرو هم چیزی سرش نمی‌شود. عشق مجنونی یا غریزه، نصیحت و پند نمی‌شنود. پس دنبال به رخ کشیدن رسوایی‌هایش نباشید. او دردش نمی‌آید. اولاً چون بنیان حرکتش غریزه است و دوم چون شدت میل سرکوفته نگذاشته عقلش رشد کند‌. می‌گویند به کسی گفتند: «روز رمضان داری روزه می‌خوری، می‌دانی کفاره دارد؟» گفت: «کفاره!؟ کفاره چیست!؟ آن را هم می‌خورم!»

@mardihamorteza
مادران رنج‌ کشیدهٔ‌‌‌ ایران که داغ فرزندان خود را برای همیشه در دل دارید؛ داد‌خواهی شما را می‌ستایم، و پایداری و ایستادگی شما را چراغ راهِ آزادی ایران می‌دانم. شما که همچون سرو استوار، یاد عزیزانِ جاویدنامِ خود را به صدایی رسا علیه فراموشی بدل کرده‌اید و اجازه نداده‌اید که اشک چشمان شما، مایهٔ خرسندی ضحاک و دستگاه ستمگری او شود.
درد شما درد من، و داغ شما داغ من است. اما همان‌ طور که خیابان های ایران گواهی می‌دهند، یاد فرزندان شما از هر زمانی زنده ‌تر است، و آنها اکنون فرزندان ملتِ ایران هستند.
در این مسیر، استوار بمانید، و تلاش کنید در کنار دادخواهی برای خون به ناحق ‌ریختهٔ عزیزان خود، خواسته‌ها و آرمان‌های بلند آن قهرمانان دلیر میهن را نیز زنده نگه دارید.
اگر چه به صورت حضوری در گردهمایی شما نیستم اما من را نیز در کنار خود ببینید؛ کنار هر ایرانی که قلب داغدیده‌اش برای آزادی، برای عدالت و برای ایران می‌تپد. به شما افتخار می‌کنم و تردید ندارم که با کوشش شما و جوانان آگاه میهن‌مان، نور ایران بر تاریکی اهریمن پیروز خواهد شد.
کشف حجاب رضاشاه، گامی بلند در اعتلای حقوق زنان - بهزاد مهرانی

امروز ۱۷ دیماه، سالگرد کشف حجاب به فرمان رضاشاه بزرگ است.
عده‌ای دچار زمان‌پریشی می شوند و می‌گویند چه حجاب به زور بگذاری چه به زور برداری در واقع هر دو نادرست است.
در این ویدئو کوتاه به رد این موضوع پرداخته‌ام.

https://www.youtube.com/watch?v=256NO2CuTB8&list=PLlIgwVnqAD3AoYNn-9nL8oka4lXqcHnph&index=6

@behzadmehrani77
هفدهم دی‌ماه یادآور اقدام شجاعانه و تاریخ‌ساز رضاشاه بزرگ در آزادسازی زنان ایران از پستوی تحجر و انزوا است. این روز، به معنای دقیق، نه روز «کشف حجاب» بلکه روز «آزادی پوشش» است. زنان ایران در این روز، به پشتوانهٔ دولت ملی که نگاهبان آزادی و امنیت‌شان بود، فرصت یافتند از بند ارتجاع رها شوند و همسانِ مردان در اجتماع حضور داشته باشند. بدین ترتیب، میهن کهن ما توانست از توان و استعداد نیمی از جامعه برای پیشرفت و آبادانی کشور بهره‌مند شود.

من آن تصمیم رضاشاه را دوران‌ساز می‌دانم چرا که نه تنها در زمان خود پیشرو بود، بلکه آغازگر تحولی تاریخی در دستیابی زنان ایران به حقوق خود شد که تا همین امروز نیز آثار آن در جامعه ایران پدیدار است، و حتی جمهوری اسلامی نیز با وجود سرشت عمیقا واپس‌گرای خود هرگز نتوانست وضعیت را به پیش از آن باز گرداند. چنانکه امروز نیز زنان ایران از پیشگامان انقلاب ملی برای برانداختن جمهوری اسلامی هستند و همچون سدی استوار، مقابل زن‌ستیزی و آزادی‌ستیزی این ارتجاع مذهبی ایستاده‌اند.

یاد همه مردان و زنان میهن‌پرستی را که در آن روزها از پیشگامان آزادسازی زنان ایران بودند، گرامی می‌دارم، و به زنان و مردان شجاع ایران که امروز دوشادوش هم برای بازپس‌گیری میهن‌ و آزادی‌شان مبارزه می‌کنند، درود می‌فرستم.

پاینده ایران

@OfficialRezaPahlavi
بی‌بی‌سی فارسی، شهبانو فرح پهلوی را با اسما اسد مقایسه می‌کند و در این باب قلمفرسایی می‌کند و برنامه می‌سازد. از آن طرف هم «سازمان هنری رسانه‌ای اوج» وابسته به س.پ.ا.ه و جمهوری‌اسلامی، برنامه می‌سازد تا شهبانو فرح را معرفی کند. ربط‌ها که مشخص است. درست است؟

#شهبانو_فرح_پهلوی

@behzadmehrani77
‏شلیک به هواپیمای اوکراینی نمود تمام‌عیار «وحشت بزرگ»ی بود که پیش از فاجعه۵۷ به مردم ایران هشدارش داده شده بود. همه آمران و عاملان این جنایت هولناک و قاتلان ده‌ها مسافر بی‌گناه، از شخص علی خامنه‌ای گرفته تا سرکردگان تبهکار سپاه تروریستی، بدانند که پرونده این جنایت همچنان باز خواهد ماند تا در دادگاهی ملی به آن رسیدگی شود. یاد جان‌باختگان بی‌پناه آن پرواز را گرامی می‌دارم و برای خانواده‌های داغدارشان آرزوی شکیبایی و آرامش دارم.

@OfficialRezaPahlavi
در دو سه برنامه ویدئویی مدعایی را مطرح کرده‌ام که ظاهرا برای برخی عجیب آمده و آن این است که با فکت‌های تاریخی می‌توان نشان داد که جمهوری اسلامی بدترین رژیمی نیست که می‌توانست از دل نکبت۵۷ بیرون بیاید.

رژیم جمهوری اسلامیی خون‌ریز، ضد بشری و جنایتکار است که تنها راه اصلاح آن، فرستادنش به دیار عدم است؛ دقیقا پشت همان «هیچ» که خمینی گفت.اما این به آن معنا نیست که دیگر حاملان و قاریان شوم شورش۵۷ می‌توانستند برای ملت، بهروزی به ارمغان بیاورند.

اگر گروه‌های کمونیستی مانند فداییان خلق،سازمان پیکار در راه آزادی طبقه کارگر، مجاهدین خلق و دیگر خلقی‌های رنگارنگی که وجود داشتند، قدرت به دست می‌گرفتند جنایت‌های بزرگتری می‌آفریدند.
ادله‌هایم را در برنامه‌ای حتما برخواهم شمرد اما تا آن زمان به اعتراضاتی نگاه کنید که بسیاری از همین گروه‌های ۵۷ی به رژیم خمینی داشتند که چرا در مقابل آمریکا تا این اندازه مماشات می‌کنند و محافظه‌کارانه رفتار می‌کنند و انقلابی‌گری را پاس نمی‌دارند.

یا وقتی عباس امیرانتظام به اتهام جاسوسی به دست رژیم محاکمه و حبس ابد نصیبش شد، بسیاری از همین گروه‌ها و افراد برآشفتند و بیانیه‌ها دادند که چرا رژیم او را اعدام انقلابی نمی‌کند.
حبیب‌الله پیمان به جمهوری‌اسلامی اعتراض داشت که چرا اردوگاه‌های کار اجباری به راه نمی‌اندازید تا سرمایه‌دارها و طاغوتی‌ها را به آنجا ببریم.

گفتن این حرف‌ها چه فایده‌ای دارد و به چه کار آیندهٔ ایران می‌آید؟

افراد، گروه‌ها، اندیشه‌ها و ایدئولوژی‌هایی که گذشته‌شان به اینها برمی‌گردد و اینها به اصطلاح قهرمانانشان هستند اگر سر تا پا مخالف ٰرژیم باشند، دعوای‌شان با جمهوری‌اسلامی همان دعوای خانوادگی همیشگی است و این نزاع، نزاع امروز و دیروز نیست. دعوای اینها با هم این است که کدام‌یک بهتر می‌توانند آرمان‌های ۵۷ که همانا نابودی کامل ایران و ذبح وطن به پای «آرمان فلسطین» و امت‌گرایی اسلامی و پرولتاریای جهانی و مانند اینهاست را اجرا کنند.
بر این مبنا اینها اساسا اپوزیسیون جمهوری اسلامی نیستند بلکه همه‌شان دشمنان پهلوی هستند که در برخی امور با یک‌دیگر نزاع دارند؛ نزاع خونین خانوادگی!

@behzadmehrani77
Forwarded from تاریخ‌اندیشی ــ مهدی تدینی (مهدی تدینی)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
«اشغال و تخریب خانۀ فرهنگ ایران»


۲۴ دی ۱۳۵۷، هند، خانۀ فرهنگ ایران.

تعدادی دانشجوی ایرانی که مشخص است وابسته به چریک‌های فدایی و مجاهدین خلق بوده‌اند، ساختمان خانۀ فرهنگی ایران را در دهلی اشغال و تخریب کرده‌اند. بر دیوارهای داخل و خارج ساختمان شعار نوشته‌اند: «مرگ بر رژیم فاشیستی شاه خائن، سگ زنجیری امپریالیسم»؛ «زنده باد مبارزۀ مسلحانه»؛ «تنها راه رهایی جنگ مسلحانه است»... جوانی که گویا سخنگویشان است، کشتار ۲۵ هزار شبه‌نظامی را در ماه‌های اخیر در ایران محکوم می‌کند.

البته این اتفاق پربسامدی بود و این دست تشکل‌های دانشجویی در کشورهای مختلف به سفارت‌ها و مراکز دولت ایران یا به پرسنل آن حمله می‌کردند. برای مثال خانم مهرانگیز دولتشاهی، سفیر وقت ایران در دانمارک، بر حسب تجربیات خودش روایتی دست‌اول از این حملات ارائه می‌دهد.

#مستند، #چریکهای_فدایی، #انقلاب

@tarikhandishi | تاریخ‌اندیشی
2025/01/10 08:07:44
Back to Top
HTML Embed Code: