Telegram Web
📌 مدرسه تابستانه دانش آموزی علوم اعصاب و شناختی

🟢گروه علمی سیناپس با همکاری مدرسه کسب و کار پنتر برگزار میکند:


🗓 زمان برگزاری:

🔴۲۰ مرداد ۱۴۰۳

با حمایت ویژه برای شرکت کنندگان دهمین مسابقه دانش مغز

🏷 برای دریافت اطلاعات بیشتر به آیدی تلگرام زیر پیام دهید:
@Synapse_Admin1

🔗 برای مشاهده سرفصل‌ها و ثبت نام كليک كنيد.

#گروه_علمی_سیناپس

📷 http://instagram.com/synapse_media
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
مرکز ملی مغز با همکاری دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران و انجمن علوم اعصاب ایران برگزار میکند:

سمپوزیوم بین‌المللی پیشرفت‌های روز در تکنیک‌های تحریک مغزی

📌 این سمپوزیوم به زبان انگلیسی برگزار می‌شود و تمامی افرادی که در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند و به حیطه تحریک مغزی علاقه‌مند هستند، می‌توانند در این سمپوزیوم شرکت کنند.

📜 اعطای مدرک انگلیسی از دانشگاه علوم پزشکی ایران

- 🎓 ۱۵ درصد تخفیف برای دانشجویان و دستیاران
- 🧠 ۱۵ درصد تخفیف برای اعضای انجمن علوم اعصاب ایران

دبیر علمی: دکتر مایکل نیچه
دکتر فاطمه السادات میرفاضلی

📅 جمعه ۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۳
🕒 ساعت ۱۵ تا ۲۱

🔗 برای ثبت‌نام، روی لینک زیر کلیک کنید و پس از تکمیل اطلاعات، باکلیک روی لینک پرداخت ثبت نام خود را نهایی کنید:

ثبت نام

📞 برای سوالات و پشتیبانی به آی‌دی تلگرام زیر پیام دهید:
@neuraxproject

🌐 آدرس سایت و اینستاگرام مرکز:
🌐 سایت مرکز نوآوری مغز
🌐 اینستاگرام مرکز نوآوری مغز
HNC2024 Program.pdf
112.9 KB
📋 برنامه زمانی دقیق سخنرانی‌ها، پنل‌ها و کارگاه‌ها

🔰 دومین کنگره علوم اعصاب علامه حلی تهران

🔗 https://neuro.helli.ir
#HNC2024

@HelliNeuro
@HelliResearch
@HelliSchool
محققان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اجرای یک طرح پژوهشی تحت حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی طراحی و ساخت دستگاه تحریک وراجمجمه ای مغز با جریان الکتریکی متناوب با برخورداری از ثبت همزمان سیگنال الکتریکی مغز ( EEG ) را آغاز کردند.

دکتر محمد مهدی احمدی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیر کبیر و مجری این طرح تحقیقاتی گفت: تحریک الکتریکی وراجمجمه‌ای مغز (tCS) یکی از جدیدترین و کم خطرترین روش‌های مداخله درسیستم اعصاب می‌باشد که در سال‌های اخیر کاربرد قابل توجهی در درمان اختلالاتی از جمله افسردگی، سوء مصرف مواد و پارکینسون یافته است.

سامانۀ ساخته شده می تواند تاثیر بیشتری در کنترل رفتاری بیماران اوتیسم، کنترل اضطراب، رفع لکنت زبان، کنترل خشم، افزایش قدرت تصمیم‌گیری و کنترل رعشه‌های ناشی از پارکینسون داشته باشد.

📝 مجری این طرح اضافه کرد: این طرح به صورت تجمیعی از یک پروژه کارشناسی ارشد و یک پروژه دکتری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی به اجرا گذاشته شده است.

🌐 متن کامل خبر: www.cogc.ir
🔅نفر برتر دهمین دوره مسابقه ملی دانش آموزی ”دانش مغز” تحت حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی با برگزاری مرحله نهایی این رویداد علمی انتخاب و معرفی شد.

🥇دراین مرحله از مسابقه ملی دانش مغز، “محدثه ساعدی گرمی” از دبیرستان فرزانگان شهر گرمی استان اردبیل رتبه نخست را به خود اختصاص داد و به عنوان نماینده کشورمان برای رقابت های” دانش مغز ” ۲۰۲۴ در آمریکا انتخاب و معرفی شد.

مرحله نهایی دهمین دوره مسابقات دانش آموزی دانش مغز با شرکت سی و هفت دانش آموز برگزیده مرحله نخست این رویداد روز جمعه ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۳ به صورت حضوری در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

ایران به عنوان یکی از کشورهای پر افتخار این مسابقات، تاکنون در نه دوره از مسابقات جهانی Brain Bee شرکت کرده و در پنج دوره جزو پنج رتبه برتر مسابقات بوده است. نفر برگزیده ایران سال گذشته توانست مقام سوم مسابقات جهانی را کسب کند.

✴️ مسابقات ملی دانش آموزی”دانش مغز” در ایران با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و توسط انجمن علوم اعصاب ایران و با همکاری گروه علمی سیناپس برگزار می شود.

🌐 متن کامل خبر: www.cogc.ir
👈وبینار دانش آموزی

🔴ورود به دنیای شگفت انگیز مغز

🟢آشنایی با مهم ترین مسابقه بین المللی دانش آموزی در حوزه مغز
🟢معرفی مدرسه تابستانه علوم اعصاب و شناختی

⭐️سخنران: دکتر رضا پناهی
روانپزشک، رتبه ۱ بورد روانپزشکی کشور
مترجم کتاب های دانش مغز و حقایق مغز
(منابع رسمی مسابقه دانش مغز)

⬅️زمان: چهارشنبه ۱۷ مرداد، ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۶:۳۰


برای ثبت نام در وبینار کلیک کنید.

#گروه_علمی_سیناپس

📷 http://instagram.com/synapse_media
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2️⃣ دومین سمپوزیوم بین‌المللی”پیشرفت های روز در تکنیک های تحریک مغزی” با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی اواخر ماه جاری در تهران برگزار می شود.

🔵 این رویداد علمی در چهار بخش در حیطه مقدمه ای بر تحریک مغزی و اختلالات عصبی شناختی، روش های تحریک مغزی شخصی سازی شده، درمان های تحریک مغزی مدل محور و نیز روش های نوین تحریک مغزی زیر توسط اساتید بین المللی و مجرب برگزار می شود.

🔹این سمپوزیوم بین المللی با همکاری یکی از بنیانگذاران تحریک مغزی tDCS، توسط مرکز ملی مغز و با همکاری دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران و انجمن علوم اعصاب ایران روز بیست و ششم مردادماه جاری بصورت آنلاین در پلتفرم زوم و به زبان انگلیسی برگزار می شود.

💠علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام از طریق سایت مرکز نوآوری مغز اقدام نمایند.
دکتر”سید محمد مهدوی” دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی درآیین اختتامیه “دومین کنگره دانش‌آموزی–دانشجویی علوم اعصاب” علامه حلی گفت: دانش‌آموزان‌ و دانشجویان به عنوان بخش مهمی ازجامعه، سرمایه و دارایی کشور هستند و حاکمیت تلاش می‌کند تا سازوکارهایی را برای حفظ و ارتقای سلامت سرمایه های شناختی دراختیار نهادهای بهره بردار قرار دهد.

وی با بیان اینکه حفظ وارتقای سرمایه‌های شناختی افراد جامعه بویژه دانش آموزان از اهداف ستاد علوم و فناوری‌ های شناختی کشور است، افزود: تاسیس و تجهیز هدفمند آزمایشگاه‌ ها و تربیت نیروی متخصص و گسترش مراکز پژوهشی در حوزه های علوم و فناوری های شناختی ازجمله ساز وکارهای ارائه شده درمراکز علمی، تحقیقاتی و آموزشی برای ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی است.

این رویداد با ۱۰ برنامه سخنرانی، ۸ پنل و ۴ کارگاه آموزشی با ارائه‌ی ۴۳ نفر از اساتید خبره نوروساینس اجرا شد.
همچنین طی فراخوانی مقالاتی در قالب مقالات پژوهشی به مرحله داوری رسیدند و پروژه‌ی برگزیده‌ی دانش‌آموزی از دبیرستان فرزانگان ۲ تهران و پروژه‌ی برگزیده‌ی دانشجویی از دانشگاه بوعلی همدان توسط گروه داوران انتخاب شدند.
🌐 www.cogc.ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺 عارف: هیچ دستگاهی نباید با معاونت علمی رقابت کند


🔹باید کارهایی را انجام دهیم که دیگران نمی‌توانند؛ یعنی یا صلاحیت سازمانی ندارند و یا در رقابت بین‌دستگاهی متوقف می‌شوند.

🔸هیچ دستگاهی نباید با معاونت علمی رقابت کند؛ اگر به مرحلۀ رقابت رسید، یعنی رقابت با رئیس‌جمهور.

🔹نقش معاونت علمی، حل مشکلات، مسائل و اختلافات بین دستگاه‌ها باشد.


🆔 @pr_isti
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺 عارف: در ۴ دهه گذشته هنر دستگاه‌ها افزایش هزینه بوده نه تولید ثروت ملی/ قرار نیست وعده ای بدهیم و برویم


معاون اول رئیس جمهور:
🔹نکته دیگر، مشارکت در تولید ثروت ملی است؛ واقعیت این است که در ۴ دهه گذشته، به دلیل عدم حاکمیت علم بر نهادها و سیستم های اداره کشور، ما منبع افزایش هزینه برای کشور بودیم

🔸یک مرور کلی کنید ببینید در این ۴ دهه چه قدر به ثروت ملی اضافه کرده ایم؟

🔹امروز معاونت علمی باید در تولید ثروت ملی پیشتاز باشد؛ سهم بالایی از افزایش ثروت ملی باید در این معاونت مدیریت شود که چه کنیم تا این مسأله به طور جدی دنبال شود؟

🔸علی الاصول پاسخی که شما به ما می‌دهید اقتصاد دانش‌بنیان است مبنای برنامه‌ چهارم توسعه، دانش‌بنیان بود که به دلایلی عملا برنامه چهارم اجرا نشد و کنار گذاشته شد آن هم با نقدهای غیر دقیق

🔹امروز خوشبختانه بستر برای این مسأله مهم که حکمیت دانش بنیانی در همه امور است، فراهم است؛ در اینجا مشخصا بحث من اقتصاد است.

🔸قرار نیست وعده ای بدهیم و برویم، شخص رئیس جمهور و دولت در این مسیر در خدمت شما هستند.


🆔 @pr_isti
Forwarded from سیناپس
🔣تفاوت‌های جذاب عملکرد مغز در افراد چپ دست و راست دست


🟢ساختار و عملکرد مغز

1️⃣ تفاوت در نیمکره‌ها: در افراد راست دست، نیمکره چپ مغز غالب است و مسئول عملکردهای زبانی، منطقی و ریاضی است. در مقابل، نیمکره راست بیشتر به هنر، خلاقیت و تصور فضایی می‌پردازد. اما در افراد چپ دست، این توزیع غالب می‌تواند معکوس یا متوازن‌تر باشد.

2️⃣ تقارن مغزی:
مغز افراد چپ دست معمولاً تقارن بیشتری دارد. این بدان معناست که نیمکره‌های مغز آن‌ها ممکن است به صورت مشابهی برای وظایف مختلف عمل کنند.

🟢قابلیت‌ها و مهارت‌ها

1️⃣ تفکر خلاق: تحقیقات نشان داده است که افراد چپ دست تمایل بیشتری به داشتن مهارت‌های خلاقانه دارند.

2️⃣ حل مسائل: افراد چپ دست ممکن است در حل مسائل پیچیده و تفکر خارج از چارچوب عملکرد بهتری داشته باشند و راه‌حل‌های نوآورانه تر ارائه دهند.

🟢تفاوت‌های رفتاری و شناختی

1️⃣ چند وظیفه‌گری: افراد چپ دست اغلب توانایی بهتری در انجام چند وظیفه به صورت همزمان دارند. این ممکن است به دلیل توانایی بهتر آن‌ها در استفاده از هر دو نیمکره مغز باشد.

2️⃣یادگیری زبان: برخی تحقیقات نشان می‌دهند که افراد چپ دست ممکن است در یادگیری زبان‌های جدید بهتر عمل کنند. این می‌تواند به دلیل ساختار متفاوت مغز آن‌ها و نحوه پردازش اطلاعات زبانی باشد.

نتیجه‌گیری:

با وجود این تفاوت‌ها، باید توجه داشت که هیچ‌کدام از این ویژگی‌ها به معنای برتری یا کمبودی نیست. هر فرد با توجه به ساختار مغزی و دست‌دوم خود، قابلیت‌ها و مهارت‌های منحصربه‌فردی دارد که می‌تواند در زمینه‌های مختلفی موفق باشد.

١٣ آگوست (٢٣ مرداد) روز جهانی چپ دست ها مبارک🎉


🔗منبع:

The Left-Handed Brain" - by Michael S. Gazzaniga
"The Right-Handed Brain" - by Walter J. Freeman
"Left-Handedness: Behavioral and Brain Asymmetry" - edited by E. M. Witelson



📷http://instagram.com/synapse_media

✈️@synapsemedia
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/08 18:26:13
Back to Top
HTML Embed Code: