Telegram Web
💠 ستاد توسعه علوم وفناوری‌های شناختی و سازمان صنایع هوایی در زمینه ارزیابی و ارتقاء توانمندی‌های شناختی نیروی انسانی در محیط سازمانی همکاری می‌کنند.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و رئیس سازمان صنایع هوایی ایران درنشستی با حضور مدیران و کارشناسان ارشد این دو مجموعه تحقیقاتی و تخصصی، درباره زمینه‌های تقویت و گسترش فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی برای افزایش مهارت‌ها و توانمندی‌های شناختی نیروی انسانی در محیط سازمانی گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

دکتر سید محمد مهدوی با تشریح فعالیت‌ها و اهداف راهبردی این ستاد برای توسعه فعالیت‌های پژوهشی و گسترش همکاری‌های مشترک با محققان و فناوران در مراکز علمی، دانشگاهی و تخصصی برای افزایش سلامت و سرمایه شناختی افراد جامعه، آمادگی این ستاد برای انجام فعالیت‌های تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی و ارتقای مهارت‌ها و توانمندی‌های شناختی درمحیط کاری با سازمان صنایع هوایی کشور را مورد تاکید قرار داد.

🌐 متن کامل خبر: www.cogc.ir
Forwarded from سیناپس
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟢 یازدهمین مسابقه بين المللی دانش آموزی دانش مغز ۲۰۲۵
🐝(Brain Bee 2025)🐝

ویژه دانش آموزان ۱۳ الی ۱۸ سال

(بازه سنی: ۱ مرداد ۱۳۸۵ الی ۱ مرداد ۱۳۹۱)

🗓 تاریخ برگزاری مرحله اول آزمون (آنلاین): ۱۰ اسفند ۱۴۰۳

مهلت ثبت نام: تا ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۳

🔗 ثبت نام و اطلاعات بیشتر در:
www.irsynapse.com/brainbee

🏆 این آزمون در دو مرحله برگزار می‌شود و نفر اول مسابقات کشوری در مسابقات جهانی ۲۰۲۵ آمریکا شرکت خواهد کرد.

🚀 پاسخگویی به سوالات و پشتیبانی مسابقه در آیدی تلگرامی: @brainbee2025

اینستاگرام گروه علمی سیناپس📷

✈️@synapsemedia
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from میز علوم شناختی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی🌱 (𝓛𝓮𝓲𝓵𝓪 𝓐𝓻𝓭𝓮𝓫𝓲𝓵𝓲)
میز علوم شناختی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدّنی با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی برگزار می‌کند:

سلسله‌نشست‌های شناخت‌پژوهی

دوره سوم: شناخت در گستره فرهنگ و جامعه

📚 تأملی انتقادی بر مقاله‌های کتاب «علوم اجتماعی در بستر علوم شناختی»

🔹نشست پنجم
انتخاب اخلاقی و شناخت
 

🎤 سخنران
     دکتر بهنام کرمی


🗓 سه‌شنبه ۱۸ دیماه ۱۴٠۳
🕗 ساعت ۱۶ الی ۱۸


🔗لینک حضور مجازی در نشست

b2n.ir/icscs

🔸شرکت در این رویداد برای عموم علاقه‌مندان، به هر دو صورت حضوری و آنلاین و پس از هماهنگی با ادمین، آزاد و رایگان است.

📥 جهت ثبت‌نام و اطّلاعات بیش‌تر، به ادمین پیام دهید:

@ShokufaCog


@ICSCSCogGroup
داوری آثار بخش رقابتی نهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

🟪 به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، شمار آثار بارگذاری ‌شده در سایت شورای نظارت بر اسباب‌بازی ۵۷۰ محصول است که پس از غربال‌گری نخستین، ۲۲۰ محصول برای داوری انتخاب شدند.

هیأت داوران این جشنواره شامل عادل بزدوده، احسان منشی، امیرحسن سلام‌زاده، محسن رجبی، محمدحسین فرجو، مسعود حسنلو، لیلا بابایی، مهدیه کرمی، فاطمه‌سادات موسوی‌بصیرت، ساره کظمی، عطااله پورعباسی و حامد تاملی، این ۲۲۰ محصول را مورد بررسی قرار دادند.

داوران بخش رقابتی نهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۱ و ۱۲ دی ۱۴۰۳ در محل دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب‌بازی این محصولات را در ۱۱ بخش داوری کردند.

🔻این آثار در دو بخشِ «اسباب‌بازی ایرانی در بخش بهترین کیفیت تولید» و «اسباب‌بازی‌های شناختی» از سوی داوران ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ریاست جمهوری مورد بررسی قرار گرفت.

🌐www.cogc.ir
ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و وزارت نیرو برای همکاری های مطالعاتی و پژوهشی درحوزه علوم شناختی کارگروه مشترک تشکیل می‌دهند

✳️ دکتر “سید محمد مهدوی” دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در نشستی با حضور مهندس“مریم کارگر نجفی” معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات و برخی از مدیران وزارت نیرو و رییس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز، انجام مطالعات پژوهشی در زمینه شناخت و رفتار نیروی انسانی در محیط های سازمانی و مشاغل حساس و نیز سطح آگاهی افراد با بهره گیری از فناوری های نوین بویژه علوم شناختی و هوش مصنوعی را لازمه استفاده بهینه از انرژی دانست.

🔹معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو نیز در این نشست شکل گیری کارگروه مشترک مطالعاتی و پژوهشی در حوزه علوم شناختی میان این وزارتخانه در حوزه انرژی با ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی را گامی مثبت برای همکاری های مشترک درخصوص ارایه راهکار های مؤثر درحوزه انرژی عنوان کرد.

🌐 متن کامل خبر: www.cogc.ir
🔴#نشست

💎 صنعت اسباب بازی از ظرفیت بالایی در حوزه اشتغال‌آفرینی و ثروت‌آفرینی برخوردار است

✔️ دکتر سیاوش ملکی‌فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در نشست مشترک با شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق فعال در حوزه تولید اسباب بازی:

🔽 صنعت اسباب بازی از ظرفیت بالایی در حوزه اشتغال‌آفرینی و ثروت‌آفرینی برخوردار است و حمایت از فعالان (دانش‌بنیان و خلاق) این حوزه را وظیفه خود می‌دانیم.

✔️دکتر محمدحسین سجادی نیری، رییس هیات مدیره انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر:

🔽در نشست امروز، میزبان فعالان حوزه اسباب بازی در بخش‌های مختلف این صنعت هستیم تا بتوانیم در تعامل مشترک، برنامه‌های حمایتی برای این صنعت تدوین کنیم.

✔️ مهدی سادات حیاتشاهی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق:

🔽ظرفیت بسیار خوبی در صنعت اسباب بازی کشور و نیز زمینه صادراتی مناسبی در این بخش وجود دارد.

🔽در صندوق صنایع خلاق، آمادگی داریم با همکاری و تعامل با صندوق نوآوری، حمایت‌های خوبی از فعالان این حوزه داشته باشیم.

🌱 اکوسیستم نوآوری
@inif_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی: سلامت شناختی یکی از محورها و اولویت‌های ستاد است

💠 دکتر”سید محمد مهدوی” دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درجلسه توسعه و تقویت همکاری های تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی با سازمان آموزش و پرورش استثنایی با حضور معاون وزیر و رئیس این سازمان گفت: موضوع سلامت شناختی در سطح جامعه یکی از محورها و اولویت‌های این ستاد است.

🔹وی در این جلسه که دکتر”سید کمال خرازی” بنیانگذار ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و رئیس هیات امنای موسسه آموزش عالی علوم شناختی و جمعی دیگر از مدیران و کارشناسان این سه نهاد تحقیقاتی، علمی و آموزشی شرکت داشتند، اظهار داشت: یکی از ذینفعان اصلی حوزه سلامت شناختی سازمان آموزش و پرورش استثنایی برای افزایش مهارت‌ها و توانمندی‌سازی کودکان و دانش آموزان و ارتقای سطح دانش و آگاهی مربیان است.

🔹دکتر مهدوی همچنین خواستار اجرای “برنامه جامع اقدام مشترک” برای تقویت همکاری‌ها بین ستاد و سازمان آموزش و پرورش استثنایی و نیز طراحی و اعتباربخشی آزمون‌ها با بهره‌گیری از شیوه‌های نوین آموزشی با استفاده از هوش مصنوعی شد.

🌐 متن کامل خبر: www.cogc.ir
🔔به منظور رونق تجاری‌سازی و توسعه بازار کسب و کار و معرفی محصولات و دستاوردهای شناختی به جامعه، ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی فرصت حمایتی از شرکت‌های استارتاپی، دانش‌بنیان و ارایه‌دهندگان خدمات در حوزه مادر، کودک و نوجوان برای شرکت در نمایشگاه محصولات و خدمات شناختی در "نهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی ایران" در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را فراهم کرده است.

🔶 ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در این رویداد از تمامی دست اندرکاران و صاحبان محصولات و خدمات تولیدی درحوزه های روانشناسی شناختی، مدلسازی، هوش مصنوعی، داده کاوی، زبان شناسی شناختی، بازی های شناختی، آموزش و پرورش شناختی و... با موضوع مادر، کودک و یا نوجوان در صورتی که محصول و یا خدمت ایشان به مرحله عرضه رسیده باشد و نماد هوشا دارند، دعوت می کند فرم درخواست را تکمیل و به همراه معرفی محصول خود در قالب عکس به ایمیل [email protected] تا تاریخ 22 دی ماه ماه 1403 ارسال نمایند.
🔺 «خوشه‌های پژوهشی چند تخصصی» به یاری حل مسائل کشور می‌آیند

🔸 خوشه‌های چند تخصصی، گروه‌های پژوهشی هستند که با راهبردی چند گروه علمی در تخصص‌های مختلف ولی همگرا، بر مبنای پژوهش و به‌کارگیری روش‌های علمی یک خدمت برجسته در حل مسائل کشور را ارائه می‌کنند یا جبهه‌ای نو و تحول‌آفرین و فرصت‌ساز از پژوهش را در کشور می‌گشایند.

🔹 حل مسائل پیچیده و نیازهای راهبردی کشور، موضوعی است که بنیاد ملی علم ایران، با حمایت از استادان و پژوهشگران برجسته کشور برای شکل‌دهی این خوشه‌های پژوهشی چند تخصصی، دنبال می‌کند.

🔸 بر اساس فراخوان بنیاد ملی علم ایران:
راهبری طرح ریشه‌کنی فلج اطفال، تولید بومی سیم‌کارت تلفن همراه، ساخت تراشه‌های مورد استفاده در کارت‌های هوشمند، راهبری پروژه ساخت ماهواره، تولید سلول‌های بنیادی القایی، تحقیق و توسعه فناوری شارژ بدون سیم باطری‌ها، برخی از خروجی‌های مورد انتظار است.

🔹 متقاضیان تا  ۳۰بهمن ماه ۱۴۰۳، فرصت دارند تا به سامانه کایپر به نشانی  مراجعه و از طریق بخش متقاضیان یا پژوهشگران ضمن ثبت نام، آمادگی خود را برای این طرح اعلام کنند.

🌐مشاهده جزئیات خبر

🆔 @pr_isti
بزرگ‌ترین رویداد ملی گیمیفیکیشن ایران: KGC 2025

🌟 فرصتی بی‌نظیر برای رشد و شکوفایی کسب‌وکارهای حوزه گیمیفیکیشن با ترکیب فناوری‌های نوظهور آموزشی! با افتخار، دومین رویداد ملی KGC 2025 به میزبانی آکادمی راهبرد کسب‌وکار ایرانیان، دانشگاه آزاد اسلامی، جهاد دانشگاه صنعتی اصفهان و مرکز کارآفرینی فناورانه نوپا برگزار می‌شود.

🎯 ویژه‌برنامه‌های KGC 2025:

1️⃣ کارگاه‌ها و پنل‌های گفتگو با حضور برترین متخصصان و چهره‌های برجسته این حوزه. 🗣
2️⃣ نمایشگاه دستاوردهای گیمیفیکیشن همزمان با نمایشگاه ملی عصر امید در سیتی سنتر اصفهان. (ظرفیت محدود!) 👑
3️⃣ تندیس افتخار KGC 2025 به برترین دستاورد گیمیفیکیشن، در حضور مقامات عالی‌رتبه کشوری. 🏆

🚀 این رویداد بزرگ، فرصتی عالی برای مشارکت همه فعالان حوزه گیمیفیکیشن و نمایش دستاوردهای خود می باشد.

💡 خبر خوب:
- حضور در کارگاه‌ها و فرآیند جایزه ملی کاملاً رایگان است!
- هزینه مشارکت در نمایشگاه نیز بسیار اندک خواهد بود.

زمان و مکان: 15 تا 17 بهمن 1403 | سیتی سنتر اصفهان

📌 ثبت‌نام:
evnd.co/PW1VU
📣📣مرکز پژوهشی روان‌سنجی هوشبهر با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی برگزار می‌کند🔻

"نخستین دوره جامع آزمون‌سازی در علوم شناختی"

📍ارائه گام به گام توسعه یک نمونه تست در حیطه شناختی
📍ارائه نمونه های عملی برای سرفصل‌های آموزشی
📍توسعه یک تست شناختی توسط شرکت‌کنندگان
📍راهنمایی و نظارت بر تدوین یک پروپوزال آزمون‌سازی

🕰۴۵ساعت(۳۰ ساعت نظری/۱۵ ساعت عملی)
(روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ۳ بهمن الی ۱۸ بهمن)

♦️حضوری_آنلاین♦️
(ظرفیت محدود)

مدرس
✔️ دکتر علی عسگری

📍ارائه گواهی معتبر از ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و مرکز پژوهشی روان‌سنجی هوشبهر

📣فرصت ویژه
🔸️با حمایت ۷۰ درصدی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی🔸️


برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره های زیر در تماس باشید
📞۰۲۱۲۶۱۵۳۲۰۹
📞۰۹۱۹۶۸۲۱۹۹۶
2025/07/14 05:28:41
Back to Top
HTML Embed Code: