Telegram Web
ستاد علوم و فناوری های شناختی
Photo
ستاد علوم شناختی، حامی اکوسیستم بازی و اسباب بازی

عطالله پورعباسی دانشیار دانشگاه تهران و دبیر کارگروه بازی های شناختی ستاد علوم و فناوری های شناختی در دومین روز از نشست های علمی نهمین جشنواره ملی اسباب بازی درباره بازی و زیست‌بوم تربیت اظهار کرد: گردش مالی حوزه اسباب‌بازی حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون دلار در سال است و چیزی بیش از ۵۰ میلیون اسباب‌بازی در سال در کشور ما خریداری می‌شود. اگر کتاب‌های آموزشی و کمک آموزشی را کنار بگذاریم حدود ۴۲ میلیون جلد کتاب فروخته می‌شود. حال سوال این‌جاست که نفوذ اسباب‌بازی بیشتر است یا کتاب؟ پاسخ این است در این فضا، مدیایی که بتواند پیام داشته باشد بی‌شک اسباب‌بازی است که در یک محدوده سنی کوتاه‌تر از کتاب قرار دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: سرانه اسباب‌بازی بیشتر از کتاب است. این در حالیست که فضای مجازی و آنلاین سرانه بالاتری دارد و بازی‌کننده‌ها بیشتر از این هستند. ما در جامعه، بازی را ابزار سرگرمی می‌دانیم در حالی‌که باید این نگاه تغییر کند چرا که بازی، ابزاری ارزشمند و با نفوذ برای تربیت و یادگیری در نگاه فراگیر باشد. ما در سطوح بالای آموزشی، بازی طراحی می‌کنیم و آموزشِ بازی، حرف روز دنیاست. این جنبه بسیار مهم است که ما از بازی برای ارتقا کارکردها و سرمایه شناختی باید استفاده کنیم.

دبیر کارگروه بازی های شناختی گفت: ما می‌توانیم از ابزار بازی به عنوان جایگزین برای این ذخایر شناختی استفاده کنیم به شرط آن‌که به درستی طراحی شده باشد. بسیاری از اسباب‌بازی‌ها تنها اسباب‌بازی هستند. یعنی خام و هیچ داستانی با خود به همراه ندارند. در حالی که اسباب‌بازی فرآوری می‌خواهد.
این مدرس دانشگاه در پایان تاکید کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان یک نهاد بزرگ با چند هزار مربی که هر کدام می‌توانند سناریونویس باشند می‌تواند با برنامه‌ریزی دست به بازی‌های متفاوتی بزند که به رشد شناختی و اجتماعی کودکان کمک کند و در جهت ارتقا ظرفیت‌ها و سرمایه‌های شناختی حرکت کند. ستاد علوم شناختی در این مسیر، حامی طراحان و تولیدکنندگان بازی های شناختی است.
نشست مشترک دبیر کارگروه بازی های شناختی ستاد علوم و فناوری های شناختی با اعضا خانه طراحان بازی

دکتر عطااله پورعباسی، دبیر کارگروه بازی های شناختی ستاد علوم و فناوری های شناختی در حاشیه جشنواره کلی اسباب بازی در نشست مشترک با اعضای هیات مدیره خانه طراحان بازی، در خصوص الگوی حمایتهای ستاد در جهت توسعه و ترویج بازی های شناختی توضیحاتی ارائه داد. در این نشست ضمن معرفی نهادهای مختلف اکوسیستم بازی های شناختی، فرآیند اعتباربخشی بازی های شناختی نیز مورد بحث قرار گرفت. در این نشست اعضای خانه طراحان بازی اظهار امیدواری کردند که با کمک های ستاد، حقوق مادی و معنوی طراحان بازی ها خصوصا بازی های شناختی بیش از گذشته به رسمیت شناخته شود.
گفتنی است ستاد علوم و فناوری های شناختی در راستای ترویج و توسعه بازی های موثر بر سرمایه شناختی جامعه اقدام به استقرار پاویون ویژه بازی های شناختی در نهمین جشنواره ملی اسباب بازی نموده است. این جشنواره تا نهم بهمن ماه سال جاری در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برپا خواهد بود.
حضور شرکتهای طراحی و تولید بازیهای شناختی و خدمات بازی‌محور در پاویون ستاد علوم شناختی در نهمین جشنواره ملی اسباب بازی.

ستاد علوم و فناوری های شناختی با هدف توسعه سرمایه شناختی کشور در سال های اخیر حمایت های ویژه‌ای از شرکت ها و استارتاپ های فعال در حوزه طراحی و تولید بازی های شناختی نموده است.
فعالان اکوسیستم بازی های شناختی و خدمات شناختی بازی‌محور می توانند با مراجعه به سایت ستاد، از سبد حمایت های متنوع ستاد در این زمینه مطلع شوند.
🔺برگزاری دومین نمایشگاه تخصصی ایران پروژه ۱*۴ در تاشکند

🔸با حمایت سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، دومین نمایشگاه تخصصی ایران در ازبکستان با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه فنی و مهندسی برگزار می‌شود.

🔹این نمایشگاه، روزهای 23 تا 26 بهمن‌ماه 1403 در مرکز نمایشگاهی تاشکند برگزار می‌شود و علاقمندان می‌توانند از طریق تماس با شماره‌های ۴۴۰۹۸۸۹۱-۰۲۱ و ۰۹۱۲۲۲۷۶۷۲۵ و لینک ثبت‌نام برای حضور در این رویداد اقدام کنند.


🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 رئیس بنیاد ملی نخبگان خبر داد
تسهیل شرایط و تمدید مهلت ثبت نام در طرح «پژوهش‌یار» بنیاد ملی نخبگان



حسین افشین در خصوص شرایط جدید طرح «پژوهش‌یار» عنوان کرد:
🔸بر اساس تحولات صورت گرفته در دستورالعمل اجرایی طرح «پژوهش‌یار»، شرایط پذیرش دانشجویان مقطع دکتری در این طرح، تسهیل و مهلت ثبت‌نام، تا دهم بهمن‌ماه تمدید شد.

🔹در آیین‌نامه اصلاح شده، شرط حدأقل معدل، از 18 به 17ونیم کاهش یافت تا تعداد بیش‌تری از دانشجویان دکتری، بتوانند در این طرح شرکت کنند.

🔸بر اساس آیین‌نامه قبلی، دانشجویان متقاضی مقطع دکتری، می‌بایست تا انتهای ترم 3 در آزمون جامع شرکت کرده و تا انتهای ترم چهار، از پروپوزال خود دفاع می‌کردند اما اکنون تبصره‌ای اضافه شده است که دانشجویانی که تا ترم پنجم امتحان جامع خود را گذرانده و از پروپوزال‌شان دفاع کرده باشند نیز مشمول این طرح بشوند.

🔹پیش از این، برندگان حداقل پنج دوره طرح شهید وزوایی مشمول این طرح بودند که در آیین‌نامه جدید، به سه دوره کاهش یافته است.


🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
Forwarded from سیناپس
🟢دوره آموزش درمانگر کودک با اختلال نقص توجه – بیش فعالی (ADHD) و اختلال یادگیری (LD) با رویکرد شناختی

✔️گروه علمی سیناپس با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی برگزار می کند:

⚡️ شروع دوره: یکشنبه ۱۴ بهمن

⌛️ مدت دوره: ۳۸ ساعت (آنلاین)

با حمایت ۵۰ درصدی ستاد علوم شناختی

📃با ارائه گواهی معتبر از دانشگاه علوم پزشکی ایران

🔍 جهت کسب اطلاعات بیشتر، دریافت کد تخفیف حمایت ستاد علوم شناختی با شناسه تلگرام زیر در ارتباط باشید:

✈️@synapse_admin1

🌐 لینک ثبت نام و اطلاعات بیشتر

📷 اینستاگرام گروه علمی سیناپس

✈️ @synapsemedia
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔰 آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با حمایت ستاد علوم و فناوری های شناختی برگزار می‌کند:

💠 پنجمین دوره جامع هوش مصنوعی در پردازش داده‌های علوم اعصاب مبتنی بر پایتون💠


🟢مدرسین:
☑️دكتر احمد شالباف: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

☑️دكتر رضا شالباف: عضو هیأت علمی مؤسسه آموزش عالی علوم شناختی

دکتر محسن صفار: دکتری تخصصی برق

🕑زمان: اسفند ۱۴۰۳

‼️ظرفیت محدود ‼️

🌐برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

☎️ تماس با ما: 02186093155

💠Telegram
💠Instagram
💠LinkedIn
🌐Website
ستاد علوم و فناوری های شناختی
Photo
داور نهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی ایران با اشاره به این‌که سهم طراحان اسباب‌بازی از لحاظ مادی و معنوی رعایت نمی‌شود بر ضرورت تدوین قوانین حمایتی از طراحان این حوزه تاکید کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، عطاالله پورعباسی دبیر کارگروه بازیهای شناختی ستاد علوم و فناوریهای شناختی و از داوران نهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی با بیان این‌که امسال نسبت به سال‌های قبل کیفیت اسباب‌بازی‌ها بهتر بود، گفت: کیفیت تولید، بخش‌های مرتبط با سناریوها و جریان‌هایی که در بازی‌ها دیده می‌شود، تقویت شده است. در یکی دو سال اخیر توجه ویژه به بخش سناریو شده و گروه‌هایی از بازی‌سازان وارد این حوزه شدند. در بازی‌های شناختی شاهد محتوای خوب هستیم.

ضرورت تغییر نگاه در جامعه نسبت به بازی و اسباب‌بازی

پورعباسی بر لزوم ضرورت تغییر نگاه در جامعه نسبت به بازی و اسباب‌بازی تاکید کرد و افزود: بازی در سال‌ها و نسل‌های قبل ابزارِ سرگرمی محسوب می‌شد. به همین دلیل یکی از اهداف خانواده‌ها و مربیان این بود که سهم بازی را زیاد نکنند تا بچه‌ها بیشتر به تحصیل بپردازند. در حال حاضر بازی به عنوان یک ابزار آموزشی و تربیتی حتی در سطوح بالای آموزشی در دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با بیان این‌که امروزه حتی در آموزش پزشکی از بازی به عنوان ابزارِآموزشی استفاده می‌شود، بیان کرد: کیفیت آموزش از طریق بازی افزایش می‌یابد، بر این اساس نگاه به بازی باید تغییر کند. یکی از بسترهای ترویج این نگاه، جشنواره‌هایی هستند که در سطح استانی و ملی برگزار می‌شوند.

گزارش کامل این گفتگو را در لینک زیر مطالعه کنید:
https://www.kanoonnews.ir/news/351160/%D8%B6%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AA%D8%AF%D9%88%DB%8C%D9%86-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C
ارائه محصولات و خدمات دانش‌‌بنیان در «اوراسیا اکسپو ۲۰۲۵»


🔸سومین نمایشگاه اختصاصی تجارت با کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا، سوم تا ششم اسفندماه امسال، توسط سازمان توسعه تجارت ایران و با حضور شرکت‌های تجاری، دانش‌بنیان و فناور برگزار می‌شود.

🔹این رویداد بین‌المللی، با حضور مقامات و هیأت‌های تجاری از کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا، شرکت‌های تجاری، دانش‌بنیان و فناور داخلی، به مدت سه روز برگزار خواهد شد تا زمینه تعامل، تبادل تجربیات و دستاوردها، همکاری‌های بین‌المللی و صادرات محصولات ساخت داخل به کشورهای این منطقه اقتصادی را فراهم کند.

🔸علاقمندان برای کسب اطلاعات بیش‌تر و حضور در این رویداد بین‌المللی، می‌توانند به وب‌سایت اوراسیااکسپو۲۰۲۵ رو مراجعه کنند.

🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
*کارگاه‌های دهمین کنگره انجمن روان‌شناسی ایران*
با ارائه گواهی‌نامه معتبر از انجمن روان‌شناسی ایران، دارای مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
📌*به صورت حضوری (دانشگاه علم و فرهنگ، طبقه منفی یک ساختمان علم، سالن کنفرانس)*

*عنوان کارگاه: واقعیت مجازی و کاربردهای آن در عصر روانشناسی دیجیتال*

*مدرسین :*
*مریم وفایی*، دانشجوي دکتری روانشناسی
*دکتر محمدرضا عشاقی*، دکتری مهندسی مکانیک

*تاریخ برگزاری: چهارشنبه‌ ۱۷ بهمن*
*ساعت: ۱۳ الی ۱۶*
*طول دوره: ۳ ساعت*
*شرایط شرکت‌کنندگان:*
دانش‌آموختگان رشته‌های روانشناسی و مشاوره (حداقل کارشناسی)، روان‌درمانگران، روان‌پزشکان و مشاوران

*اهداف كارگاه:* 
۱- آشنایی با مفاهیم پایه واقعیت مجازی (VR)
۲- بررسی کاربردهای واقعیت مجازی در روانشناسی دیجیتال
۳- ارائه تجربیات و پروژه‌های عملی
۴- آموزش روش‌های عملی استفاده از واقعیت مجازی
۵- بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی روانشناسان
۶- آموزش کاربردهای بالینی واقعیت مجازی

*سرفصل‌های کارگاه:*
۱- مقدمه‌ای بر واقعیت مجازی و انواع آن
۲- کاربردهای واقعیت مجازی در روانشناسی
۳- معرفی نرم‌افزارهای واقعیت مجازی 
۴- چالش‌ها و فرصت‌های استفاده از واقعیت مجازی در روانشناسی
۵- کارگاه عملی: تجربه استفاده از واقعیت مجازی در درمان

*۱۰ درصد تخفيف به اعضای انجمن روان‌شناسی ايران تعلق می‌گيرد ( افرادی که عضویتشان اعتبار دارد)*
*هزینه کارگاه : ۳۰۰/۰۰۰ تومان*

برای ثبت نام به آدرس زیر مراجعه نمایید
‌‏https://m0h.ir/74610o

☎️ واحد پشتیبانی کارگاه‌های کنگره : جهت هر گونه مشکل یا سوال به شماره واتس اپ ۰۹۹۹۹۴۵۴۶۹۷ پیام دهید

💠کانال تلگرامی دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی انجمن
https://www.tgoop.com/ipaworkshop
🔺 کمک به توسعه بازار کسب و کارهای دانش‌بنیان بر بستر «کمپ ملی بازاریابی»

🔸 کمپ ملی بازاریابی، با هدف حل چالش‌های فروش شرکت‌های دانش‌بنیان، روزهای ۲۴ تا ۲۶ بهمن ماه سال‌جاری در این منطقه برگزار خواهد شد. این رویداد، یک کمپ آموزشی با حضور صاحب نظران و متخصصان حوزه بازاریابی و راهبردهای فروش است و در قالب آن، به روش‌ها و اصول بازاریابی پرداخته می‌شود.

🔹یکی دیگر از بخش‌های این کمپ سه روزه، تعامل و شبکه‌سازی تجاری بین کسب‌وکارها و نیز آشنایی با مدل‌های تطبیقی جهانی شامل یادگیری از تجربیات موفق شرکت‌های بین‌المللی و تطبیق آن با بازار ایران است.

🔸از مهم‌ترین مخاطبان این رویداد، می‌توان به مدیران و کارشناسان بازاریابی و همچنین فعالان شرکت‌هایی که در طراحی و توسعه بازار کسب و کارها نقش آفرینی می‌کنند، اشاره کرد. این رویداد همراه با حمایت ۲۵ درصدی صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت‌های دانش‌بنیان و حمایت ۳۵ درصدی منطقه بین‌المللی نوآوری ایران از شرکت‌های عضو است.


🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
پنل زوج درمانی در اعتیاد

🔛با امتیاز بازآموزی

🎤سخنرانان:
🟢 نادیه فخار
🟢 دکتر مونا فلسفی
🟢 محمد علی هدهدی
🟢 دکتر سامرند سلیمی

🖥زمان: پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳

✔️شناسه بازآموزی: ۲۲۵۴۷۴
🌐سایت بازآموزی:ircme.ir

کمک هزینه سفر و اقامت

کمک هزینه پایان نامه ها

شیوه پرداخت هزینه کنگره

💬 اطلاعات بیشتر، ثبت‌نام و ثبت چکیده:
🌐 سایت کنگره: ascongress.org
📷 اینستاگرام کنگره
📞 واتسپ کنگره(پاسخ به سوالات)

@ascongressorg

تأثیر اعتیاد بر روابط زناشویی و مشکلات پیچیده‌ای که در تعاملات زوجین ایجاد می‌کند، از چالش‌های مهم در درمان اعتیاد به شمار می‌آید. به همین منظور، هفدهمین کنگره دانش اعتیاد پنلی تخصصی با عنوان «زوج‌درمانی در اعتیاد» برگزار می‌کند که به بررسی دقیق و علمی این موضوعات می‌پردازد:اعتیاد جنسی و پیامدهای آن بر روابط زوجیناعتیاد به بازی در کودکان و اثرات غیرمستقیم آن بر تعاملات زوجیناعتیاد عاطفی و نقش آن در وابستگی‌های ناسالم و پویایی روابطزوج‌درمانی در شرایطی که یکی از زوجین دچار اعتیاد استاین پنل با حضور اساتید و متخصصان برجسته، بستری فراهم می‌کند تا تازه‌ترین راهکارهای درمانی، مداخلات روان‌شناختی و تجربیات بالینی موفق در حوزه زوج‌درمانی و اعتیاد به اشتراک گذاشته شود. اگر در زمینه‌های مشاوره خانواده، روان‌شناسی، درمان اعتیاد یا حمایت از روابط زناشویی فعالیت دارید، این پنل می‌تواند برای شما بسیار الهام‌بخش و کاربردی باشد.ما از همه علاقه‌مندان دعوت می‌کنیم با حضور در این پنل، به ارتقای آگاهی و بهبود کیفیت زندگی زوجین درگیر با اعتیاد کمک کنند. حضور شما ارزشمند خواهد بود!
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
رشته‌های دارای امتیاز بازآموزی در هفدهمین کنگره دانش اعتیاد
(به همراه امتیاز آموزشی برای هر گروه)


🟢رشته‌های تخصصی پزشکی:

پزشکان عمومی : 15 امتیاز (رتبه اول)

پزشکی خانواده: 15 امتیاز (رتبه اول)

زنان و زایمان: 10.5 امتیاز (رتبه دوم)

روانپزشکی: 15 امتیاز (رتبه اول)

بیماری‌های مغز و اعصاب: 10.5 امتیاز (رتبه دوم)



🟢داروسازی و شاخه‌های مرتبط:

شیمی دارویی (دکترا): 10.5 امتیاز (رتبه دوم)

سم‌شناسی (دکترا): 7.5 امتیاز (رتبه سوم)

داروسازی بالینی (دکترا): 7.5 امتیاز (رتبه سوم)

داروسازی سنتی (دکترا): 7.5 امتیاز (رتبه سوم)

فارماکولوژی پزشکی (دکترا): 10.5 امتیاز (رتبه دوم)



🟢روانشناسی و مشاوره:

مشاوره (دکترا): 4.5 امتیاز (رتبه چهارم)

روانشناسی بالینی (دکترا): 4.5 امتیاز (رتبه چهارم)

روانشناسی بالینی کودک و نوجوان (کارشناسی ارشد): 4.5 امتیاز (رتبه چهارم)

مشاوره (کارشناسی): 4.5 امتیاز (رتبه چهارم)



🟢علوم اجتماعی و مددکاری اجتماعی:

مددکاری اجتماعی (دکترا و کارشناسی ارشد): 15 امتیاز (رتبه اول)

مددکاری اجتماعی کودک و نوجوان (کارشناسی ارشد): 7.5 امتیاز (رتبه سوم)



🟢مطالعات اعتیاد و علوم اعصاب:

مطالعات اعتیاد (دکترا): 15 امتیاز (رتبه اول)

علوم اعصاب (دکترا): 10.5 امتیاز (رتبه دوم)



🔛فرصت استثنایی برای ارتقاء دانش و مهارت!

شناسه بازآموزی: ۲۲۵۴۷۴
🌐سایت بازآموزی:ircme.ir

💬 اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام:
🌐 سایت کنگره: ascongress.org
📷 اینستاگرام کنگره
📞 واتسپ کنگره(پاسخ به سوالات)
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📌ششمین دوره کنگره بین المللی سلامت همراه (شیراز)در تاریخ 30 بهمن تا 2 اسفند 1403برگزار میگردد.

📝محورهای‌کنگره
1.متاورس‌و‌هوش‌مصنوعی‌در‌آینده‌پزشکی🧠
2.پزشکی‌از‌ راه دور(رادیولوژی.جراحی‌و‌..)🥼
3.سلامت‌همراه‌وهوش‌مصنوعی‌در‌تغذیه‌و اصلاح‌سبک‌زندگی🧬
4.سلامت‌همراه‌در‌پیشگیری،تشخیص‌و درمان(بیماری‌های‌گوارشی،پیوند اعضا،دیابت،فشارخون‌و...)🩸💉
5.اینترنت‌اشیا‌و‌گجت‌ها‌در پایش‌سلامت📡
6.سلامت‌همراه‌و‌گروه‌های‌آسیب‌پذیر(سالمندان،اطفال،معلولین و ...)

⭐️رویداد‌ها

1.استارتاپ‌هاوسرمایه‌گذاری💻💸
2.مسابقه‌اپلیکیشن‌های‌سلامت‌دیجیتال📲
3.نمایشگاه‌تجهیزات‌پزشکی‌دیجیتال


💡دارای امتیاز بازآموزی پزشکی همراه با بخش دانشجویی

ثبت نام و اطلاعات بیشتر در:
https://mhealth-sums.ir

روابط‌عمومی‌کنگره‌بین‌المللی‌سلامت‌همراه:
🆔@DevinNash01



ما را در شبکه های مجازی دنبال کنید:

واتساپ: https://whatsapp.com/channel/0029VayoiUAFi8xd9msjuG1L


اینستاگرام:
https://www.instagram.com/mhealth20254
💥 به منظور توسعه و رونق کسب و کار در اکوسیستم شناختی‌، ارایه دستاوردهای تحقیقاتی و تخصصی و تامین نیازهای داخلی، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه شیراز ”پاویون اختصاصی شناختی” دایر می‌کند.

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در فراخوانی از مراکز و شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق تولیدکننده تجهیزات و ابزارهای شناختی دعوت می‌کند با بهره‌مندی از حمایت‌های توانمندسازی این ستاد در نمایشگاه ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه شیراز شرکت کنند.

📨شرکت‌‌های متقاضی حضور در پاویون این ستاد در نمایشگاه کنگره می‌توانند با تکمیل و ارسال فرم پیوست حداکثر تا 16 بهمن ماه جاری درخواست خود را از طریق ایمیل [email protected] به کارگروه توسعه اکوسیستم اعلام نمایند.

🌐 اطلاعات بیشتر: https://B2n.ir/w00019
2025/07/13 03:54:50
Back to Top
HTML Embed Code: