Telegram Web
🔺طی فراخوانی اعلام شد؛
حمایت از مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه محصولات و سکوی ملی هوش‌مصنوعی

🔸 معاونت علمی، فناوری و اقتصاد  دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در قالب فراخوانی از مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان، برای توسعه محصولات و سکوی ملی هوش مصنوعی حمایت می‌کند.

🔹 بر اساس این فراخوان، دو بسته حمایتی در نظر گرفته شده است که شرکت‌های دانش‌بنیان متناسب با توانمندی و علاقه‌مندی خود می‌توانند در یکی از بخش‌های این دو سرفصل اعلام درخواست حمایت کنند؛ این دو سرفصل حمایت شامل «مشارکت در توسعه و بهینه‌سازی سکوی هوش مصنوعی» و «مشارکت در توسعه محصولات و خدمات هوش‌ مصنوعی» خواهد بود.

🔸 مشارکت‌کنندگان این فراخوان باید جزو شرکت‌های دانش‌بنیان فعال حوزه هوش مصنوعی بوده و سابقه موفقی در حوزه‌های موردنظر داشته باشند.

🔹 علاقمندان برای ارسال مدارک فنی و مشارکت در این فراخوان، حداکثر تا ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۳ مهلت دارند رزومه و طرح پیشنهادی خود را به رایانامه [email protected] ارسال نمایند. همچنین برای کسب اطلاعات بیش‌تر می‌‌توانند به فایل توضیحات این فراخوان مراجعه یا با شماره ۸۳۵۳۲۴۷۲-۰۲۱ تماس حاصل کنند.

🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺«نوآوین» فرصتی برای جذب ایده‌های نو در سیستان و بلوچستان


🔸«نوآوین» با همکاری «برنامه ملی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در مناطق محروم»، در گامی مهم به سوی توسعه مناطق کم‌برخوردار استان سیستان و بلوچستان، از تمامی فعالان، متخصصان و دغدغه‌مندان حوزه فناوری و نوآوری دعوت می‌کند تا در فراخوانی جامع، ایده‌ها و طرح‌های خود را با هدف حل چالش‌ها و ارتقای سطح زندگی در این استان ارائه دهند. 

🔹محورهای اصلی این فراخوان شامل کشت میوه‌های گرمسیری، دامپروری، زیرساخت و مسکن روستایی، آب و انرژی، سلامت و شیلات است.

🔸علاقه‌مندان می‌توانند تا ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ با مراجعه به وبگاه نوآوین، برای ثبت‌نام و ارسال طرح‌های خود اقدام کنند، همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت راهنمایی‌های لازم، با شماره تلفن ۰۹۳۶۸۶۸۲۱۸۷ تماس بگیرند. 


🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
🔺 میزبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در «ایران‌هلث ۱۴۰۴»

🔸 فرآیند ثبت نام شرکت‌ها برای حضور در پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی که خردادماه ۱۴۰۴ در تهران برپا می‌شود، تا ۴ اسفندماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

🔹 یست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی «ایران هلث ۱۴۰۴» به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای تخصصی حوزه سلامت در خاورمیانه از تاریخ ۱۸ الی ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

🔸شرکت‌های دانش‌بنیان‌ متقاضی، تا روز شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ فرصت دارند درخواست خود را در سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی ثبت و برای کسب اطلاعات بیش‌تر با شماره‌ تلفن‌ ۰۹۰۵۶۲۲۵۱۶۴ (کاریز اعتماد) تماس بگیرند.



🌐مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
Forwarded from سیناپس
اطلاعیه شماره ۱ برگزاری یازدهمین مسابقه دانش آموزی بین المللی دانش مغز
(Brain Bee 2025)

 
👈 زمان برگزاری:
جمعه، ۱۰ اسفند ۱۴۰۳، ساعت ۸ صبح
 
📌 محل برگزاری:
مجازی، در بستر پرس لاین
 (برای ورود به جلسه، نیاز به نصب نرم افزار خاصی نیست. به کمک مرورگر می توانید لینک را باز کرده و به سوالات پاسخ دهید.)
 
👈شیوه دسترسی به لینک مسابقه:
لینک آزمون از طریق ایمیل و پیامک برای شما ارسال خواهد شد. 
(لینک همچنین در صفحات مجازی گروه علمی سیناپس قرار می گیرد. لینک ارسالی تا ساعت ۸ صبح روز جمعه ۱۰ اسفند، غیرفعال خواهد بود. پاسخ نامه ی شما تنها در صورت ثبت نام از طریق سایت سیناپس بررسی خواهد شد)
 
 تعداد سوالات:
۶۰ سوال چند گزینه ای
(سوالات دارای بارم منفی هستند)
 
  مدت زمان مرحله اول آزمون:
۱۵۰ دقیقه
( ۸ صبح تا ۱۰:۳۰- زمان ورود به آزمون تنها برای چند دقیقه ای ابتدایی مسابقه شناور خواهد بود.)

🖥 محتوای کمک آموزشی مسابقه، از طریق صفحه ی دانشنامه ی نوجوان سایت سیناپس (با عنوان مسابقه دانش مغز) در دسترس است. در کنار محتوای آفلاین ارائه شده، می‌توانید با به اشتراک گذاری سوالات خود با حساب کاربری پشتیبانی مسابقه، در جلسه ی رفع اشکال شرکت کنید. زمان برگزاری جلسه رفع اشکال، متعاقبا اعلام خواهد شد.


آخرین مهلت ثبت نام:
۸ اسفند ۱۴۰۳

🟢پشتیبانی مسابقه دانش مغز:
@brainbee2025
 
🌐 www.irsynapse.com/brainbee
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔺 با همکاری معاونت علمی؛
نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» برگزار می‌شود



🔸نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» به همت دانشگاه صداوسیما، مرکز طرح، برنامه و بودجه رسانه ملی و با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

🔹هوش مصنوعی و اقتصاد رسانه، هوش مصنوعی و مصرف اثر بخش محتوا، هوش مصنوعی، فرهنگ و علوم اسلامی، هوش مصنوعی در تولید محتوای حرفه‌ای و غیر حرفه‌ای، نقش علوم شناختی و هوش مصنوعی در تولید، مصرف و اثربخشی محتوا، حکمرانی فرهنگ و رسانه ملی و فراملی، هوش مصنوعی و جنگ ترکیبی با محوریت رسانه و .... از محورهای این همایش است.

🔸این همایش با نمایه شدن در ISC، فرصتی ارزشمند برای پژوهشگران، دانشجویان و فعالان حوزه رسانه و فناوری برای تبادل آخرین دستاوردهای علمی فراهم می‌کند.

🔹پژوهشگران و علاقمندان می‌توانند چکیده مقالات خود را تا دهم اسفند ماه به وبگاه پژوهشکده سیاست‌گذاری و تنظیم‌گری رسانه ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه همایش از طریق شماره ۲۲۶۵۲۳۶۷ تماس بگیرند.


🆔 @pr_isti
🔺 با حمایت معاونت علمی برگزار می‌شود؛
اولین گردهمایی ملی هم‌آفرینی ایران آینده؛ آغاز خیزشی برای ساخت ایران آینده


🔸اولین گردهمایی ملی هم‌آفرینی ایران آینده با هدف گفتگوهای بین‌نهادی و اجتماعی برای تصویرپردازی ایران آینده ۶ اسفند ماه سال جاری در مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.

🔹ارائه سخنرانی‌های عمومی و اجتماعی، برگزاری نشست‌های تخصصی و شبکه‌سازی فعالان آینده پژوهی ایران از محورهای اصلی برگزاری این گردهمایی یک روزه خواهد بود.

🔸علاقه‌مندان برای نام‌نویسی در این گردهمایی می‌توانند حداکثر تا تاریخ سوم اسفند ۱۴۰۳ به تارنمای برنامه ملی هم‌آفرینی ایران آینده مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
محصولات و تجهیزات فناورانه مراکز و شرکت های دانش بنیان و فناور در ”پاویون شناختی” در کنگره بین المللی سلامت همراه شیراز به نمایش گذاشته شد

محصولات و تجهیزات فناورانه شماری از مراکز و شرکت های تحقیقاتی و دانش بنیان فعال حوزه شناختی در”پاویون شناختی”ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در ششمین کنگره بین‌المللی سلامت همراه در شیراز به نمایش گذاشته شد.

💢 “پاویون شناختی” این ستاد در راستای توسعه و رونق کسب و کار در اکوسیستم شناختی‌، ارایه دستاوردهای تحقیقاتی و تخصصی و تامین نیازهای داخلی در کنگره بین المللی سلامت همراه شیراز دایر شده است.

در پاویون شناختی ستاد شماری از مراکز و شرکت های دانش بنیان از جمله ”ایماژ ارتباط الکترونیک گستر”،”مدیناطب” و “ایده پردازان مبتکرشریف” آخرین محصولات و تجهیزات و یافته های تخصصی خود در حوزه شناختی را در معرض دید علاقمندان و مراجعه کنندگان قرار دادند.

✴️ ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه در شیراز روز گذشته به منظور ایجاد بستری برای معرفی و تبادل آخرین دستاوردها در حوزه فناوری‌های سلامت همراه برپا شده است و تا 2 اسفند ادامه دارد.

🌐 www.cogc.ir
کارشناسان در “پنل سلامت شناختی” کنگره بین المللی سلامت همراه در شیراز خواستار بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای خدمات فراگیر و پایدار شدند

🔸 «نسل زد و سلامت دیجیتال شناختی»
دکتر عطاالله پورعباسی
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

🔸 اهمیت سرمایه مغزی در عصر دیجیتال
دکتر رضا پناهی
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران
مدیر آموزش و توسعه نیروی انسانی مرکز ملی مغز

🔸 سلامت شناختی و سالخوردگی در عصر دیجیتال
دکتر محسن شتی
اپیدمیولوژیست و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات بهداشت روان و مرکز تحقیقات سلامت روان سالمندی

🔸 بیوبانک آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و نقش آن در توسعه سلامت دیجیتال
دکتر علی اصغر صفایی
دانشکده علوم و فناوریهای بین رشته ای دانشگاه تربیت مدرس
دانشیار مهندسی کامپیوتر
#هفته_جهانی_آگاهی_از_مغز

🔴 رویداد مغز آگاه، زندگی زیبا
هم اکنون در حال برگزاری 🧠🧠

*مرکز تحقیقات علوم اعصاب*
دانشگاه علوم پزشکی کرمان

💥 ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی حامی برنامه‌ها و رویدادهای هفته آگاهی از مغز در سراسر کشور

@BrainAwareness
🌐http://www.cogc.ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔵 شما هم دعوت هستید: مجمع عمومی بطور فوق‌العاده انجمن‌ علوم و فن‌آوری‌های شناختی ایران (نوبت دوم)

⚪️ دکتر حمیدرضا پوراعتماد، ریاست پژوهشکده علوم شناختی و مغز: جامعه علوم‌شناختی کشور جامعه‌‌ای بسیار متنوع و رنگین و متشکل از روان‌شناسان، زبان‌شناسان، ریاضی‌دانان، فلاسفه و مردم‌شناسان است. از کلیه علاقه‌مندان و فعالان این حوزه دعوت می‌کنم که در مجمع عمومی انجمن شرکت کنند.

⚪️ دکتر محمدرضا بیگدلی، ریاست دانشکده علوم و فناوری‌های زیستی: رشته‌های مرتبط با مغز بالای ۳۰ رشته را در رشته‌های مصوب وزارت عتف شامل می‌‌شوند و همه این‌ها را می‌توانیم در انجمن علوم و فن‌آوری‌های شناختی داشته باشیم. لذا من تقاضا دارم در این انجمن شرکت کرده تا بتوانیم تریبون منسجم و با صدای بلندی در کشور داشته باشیم.

⚪️ دکتر حمیدرضا مهدیانی، دانشیار دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر: این روزها ارتباطات بسیار مهمی بین حوزه‌های فنی و مهندسی، علوم ریاضی و علوم شناختی برقرار شده و دستاوردهای چشمگیری به دنبال داشته و بارقه‌های امید فراوانی هم برای پیشرفت‌ها و محصولات آینده ایجاد کرده است. از شما دعوت می‌کنم که در انتخابات انجمن مشارکت داشته باشید.

📆 زمان: دوشنبه ۶ اسفندماه ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۳

↖️محل برگزاری: تالار مولوی دانشکده ادبیات و علوم‌انسانی دانشگاه شهید بهشتی

🔴 با حضور اساتید و پژوهشگران حوزه علوم شناختی

🧠 در مسیر شناخت، با ما همراه باشید…

📱 www.iacst.ir 📱 @iacst_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#هفته_آگاهی_از_مغز

سبک زندگی برای سالمندی سالم، حفظ و بهبود سرمایه شناختی مغز
خانم دکتر ثریا مهرابی
در این جلسه ، تمرینات شناختی حرکتی و بهبود پردازش حافظه به افراد آموزش داده شد.

باشگاه فرهنگی ایران مال

@BrainAwareness
🌐http://www.cogc.ir
#هفته_آگاهی_از_مغز

🔅تور دانش آموزان دختر دوره متوسطه مدارس شهرستان کرمان
برگزاری کارگاه های رفتاری در مرکز علوم اعصاب کرمان و مرکز علوم شناختی کرمان
برگزاری مسابقه "افسانه یا حقیقت"


@BrainAwareness
🌐http://www.cogc.ir
2025/07/09 19:25:57
Back to Top
HTML Embed Code: