Telegram Web
چهل ویکمین پروژه کمک به نیازمندان❤️

😔اى كه دستت مى رسد  كارى بكن


📣برای درمان پدری بیمار وازکارافتاده


شرح حال ؛
پدری بیمارازشهرستان اسدیه


پدری بیماروازکارافتاده که ۲۰سال هست قطع نخاع شدند وبایدهرچه سریعترعمل بشوند متاسفانه وضعیت مالی بسیارنامناسب که حتی ازکوچکترین امکانات درمانی که پانسمان هست هم ناتوان میباشند دچارزخم بسترشدند همسرشون هم دیسک کمردارند که نمیتوانند همسرشان راجابه جاکنند حتی ویلچرهم برای جابه جایی ندارند

تحقیقات لازم انجام شده و مورد تایید می باشند

در راه رضای خداوند ودر حد توان کمک های خودتون رو به شماره کارت اعلام شده به نام‌ خودبیمار

6037701127894472
اسماعیل اسکندری

شماره شبا
710160000000000321670732




شماره کارت مخصوص خود بیمار می باشد
👆👆👆👆👆👆
دارالافتاء مجازی اهل سنت pinned «چهل ویکمین پروژه کمک به نیازمندان❤️ 😔اى كه دستت مى رسد  كارى بكن 📣برای درمان پدری بیمار وازکارافتاده شرح حال ؛ پدری بیمارازشهرستان اسدیه پدری بیماروازکارافتاده که ۲۰سال هست قطع نخاع شدند وبایدهرچه سریعترعمل بشوند متاسفانه وضعیت مالی بسیارنامناسب که…»
❇️ پیام استاد مفتی محمدقاسم قاسمی به مناسبت حلول سال 1447 هجری قمری


حلول سال جدید قمری را به همۀ مسلمانان جهان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. از طرف خودم و همۀ شما دعا می‌کنم: «اللهم أدخله علینا بالأمن والإیمان والسلامة والاسلام ورضوانِ من الرحمن وجوارٍ من الشیطان»
لازم دانستم از فرصت استفاده کنم و به همین مناسبت نکاتی را یادآور شوم:

ـ  دعایی که در آغاز خواندم از صحابه رضوان‌الله‌علیهم‌اجمعین ثابت است و منابع آن موجودند که از جملۀ آنها می‌توان از المعجم الاوسط و بغوی نام برد؛ «اللهم أدخله علینا بالأمن والإیمان والسلامة والاسلام ورضوانِ من الرحمن وجوارٍ من الشیطان؛ یا الله این سال را برای ما پر از امنیت و ایمان برگردان. سلامتی و اسلام را در این سال برای ما پایدار کن. این سال را برای ما توأم با رضوان و خوشنودی‌ات بگردان و ما را از مکر و فریب شیطان ایمن بدار.»
این دعا را باتوجه و اهتمام بخوانیم. چه خوب است که در آغاز سال دو رکعت نماز حاجت هم بخوانیم و از الله تعالی همۀ این عنایات را طلب کنیم.

ـ استاد ما مولانا مفتی رشیداحمد رحمه‌الله همیشه به آن تأکید می‌کرد که در این موقعیت بنشینیم و عملکرد سال گذشتۀ خودمان را ارزیابی کنیم. خودمان را محاسبه کنیم. ببینیم که سال گذشتۀ ما چگونه گذشت. ما چه تصمیم‌هایی داشتیم و چقدر توانستیم به آنها دست یابیم. چقدر توانستیم به برنامه‌هایی که ریخته بودیم، عمل کنیم. با حلول سال جدید درواقع الله متعال فرصت جبران کاستی‌های سال گذشته را به ما عنایت کرده است.

ـ در سال جدید عزم کنیم که در زندگیِ خود تغییر و تحول بیاوریم و این سال را تبدیل به سال تحول و اصلاح خود بکنیم. بزرگان ما مقوله‌ای دارند که «من استوی یوماه فهو مغبون؛ کسی که دو روز او مثل هم باشند او دچار زیان شده است.» یک سال الله متعال به ما فرصت زندگی داد، ما چه تحولی در این یک سال توانستیم در خود ایجاد کنیم؟ در خانوادۀ خود، در جامعۀ خود، در ادای حقوق الله و پرهیز از گناهان و در اطاعت و عبادت الله چه تغییری ایجاد کردیم؟ تصمیم بگیریم، برنامه‌ریزی کنیم و برای خود اهدافی تعیین نماییم و تلاش کنیم تا با کمک الله متعال به آن اهداف دست پیدا کنیم. الله به ما کمک خواهد کرد. به عوامل تغییر هم توجه کنیم که از آن جمله‌اند «مصاحبت با صالحین»، «مطالعۀ آثار بزرگان» و «دعا».    

ـ  ما درحالی وارد سال جدید قمری می‌شویم که جنگ تحمیلی دوازده روزۀ اسرائیل علیه ایران اسلامی را پشت سر گذاشته‌ایم. همچنین در سالی که گذشت متأسفانه اسرائیل بی‌محابا در غزه جنایت کرد. این روند همچنان ادامه دارد و نشان می‌دهد که مسلمانان همچنان ملتی پراکنده و متفرق هستند و بی‌تفاوتی در میان ملت‌های مسلمان و حکام کشورهای اسلامی نسبت به امور مسلمانان جهان موج می‌زند. این اتفاقات باید ما را بیدار و زنده کنند. بر علما، مربیان و داعیان دینی لازم است که از این حوادث درس بگیرند و تلاش کنند تا شور و شعور دینی در میان مسلمانان، به‌ویژه نسل جدید زنده شود. مسلمانان خودشان را بشناسند و وظایف خودشان را بازشناسند و به سوی اتحاد و همدلی گام بردارند.
دعا کنیم که خداوند متعال در سال جدید تحولی بیاورد. الله تعالی سال مبارک و امنی برای همۀ ما رقم بزند و سال جدید را برای خاورمیانه، فلسطین، افغانستان، ایران ما، کشورهای اسلامی و تمام جهان پرخیر و برکت بگرداند. امیدواریم شریعت اسلامی در کشورهای اسلامی به معنای واقعی کلمه نافذ شود. عدالت برقرار گردد و تبعیض و نابرابری‌ها برداشته شوند.

ـ روزۀ ماه محرم را از یاد نبریم؛ در حدیث صحیح آمده است که با فضیلت‌ترین روزه بعد از رمضان، روزهٔ ماه محرم است. محرم نخستین ماه از سال هجری و از ماه‌های حرام است. مجموعاً چهار ماه حرام داریم. رجب، ذی‌القعده، ذی‌الحجة و محرم. لذا در این ماه‌های حرام و با حرمت، کوتاهی‌های قبلی را با روزه و دعا جبران کنیم.
ماه محرم را محترم و گرامی بداریم با دو اقدام: یکی اینکه گناه نکنیم و دیگر اینکه در انجام عبادات کوتاهی نکنیم. مخصوصاً نماز و به‌طورخاص نماز فجر. همین‌طور تلاوت قرآن مجید. به این دو عمل به‌ویژه در ماه محرم باید توجه تام و اهتمام ویژه داشته باشیم.

🍀🍀🍀🍀🍀🍀
https://www.tgoop.com/Qasemqasemi
اللهم آمین 🤲

💞┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈💞

دارالافتاء مجازی اهل سنت

@Canale_pasokh
سوال:

سلام علیکم . آیا اگر بعد از انجام گناه خداوند فردی را به طور بدی رسوا کند . آیا بعد از رسوایی خداوند فرد را درصورت پشیمان شدنش می‌بخشد و توبه اورا قبول میکند ؟

جواب:

وعلیکم السلام ورحمت الله وبرکاته،

بلی زمانی که یک انسان توبه خالص کند و از عمل کرد خود پشیمان باشد و دیگه آن عملش را تکرار نکند الله رب العزه گناهش را میبخشد،

مولانا الیاس گمن حفظه الله در مورد بخشده شدن گناهان یک سخن بسیار جالبی میفرمایند:

در امور قوانین و جرائم دنیوی قاعده قضا و قانون این هست اگر کسی مرتکب جرمی شود و آن فرد مورد بخشش قرار بگیرد ویا هم اتمام جزای جرم گردد بازهم در پروند جرائم آن جرمش نوشته خواهند ماند و به عنوان یک مجرم شناخته میشود،
اما در قانون و قضاوت الهی هر کسی که مرتکب گناه شده باشد الله رب العزه در صورت توبه واقعی کردن گناهان اش را میبخشد و حتی از پرونده جرائم گناهیش جرم و گناهش را نیز کاملا پاک پاک میکند چنانچه در احادیث شریف نیز می آید اگر کسی گناهی کند و بعد توبه واقعی کند به این منزله است که هیچ گناهی نکرده.

#پس_از_رحمت_الله_نامید_مباش

والله تعالی اعلم بالصواب
کاتب: برهان الدین حنفی

💞┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈💞

دارالافتاء مجازی اهل سنت

@Canale_pasokh
اَلسَلامُ عَلَيْكُم وَرَحْمَةُ اَللهِ وَبَرَكاتُهُ‎

علماء کرام در مورد این مسئله در شریعت، بر اساس فقه (   حنفی ) چه میفرمایند :

اذکار نماز که در کتاب( روش خواندن نماز به سنت پیامبر ص) آمده غیر از اذکاری که همیشه میخوانیم رو در نمازهای یومیه بخوانیم اشکال که ندارد؟  مثلا رکوع و سجده



-----👇الجَوَابُ بِإسْمِ مُلْهَمِ الصَّوَاب👇 -----

وَعْلَیکُمُ السَّلامُ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکَاتُه

در رکوع و سجده های نماز فرض افضل همین هست که فقط دعای که همیشه می خوانیم خوانده شود و دیگر دعا های منقول و مسنون نمی باشد ( سبحان ربی العظیم در رکوع  و سبحان ربی الاعلی در سجده )


البته بغیر از نماز فرض در دیگر نماز ها مثلا نوافل میتوان دعا های که از رسول الله صلی الله علیه و آله وسلم روایت هست خواند و آنچه در احادیث وارد هست دعا در رکوع و سجده محمول بر نماز های غیر فرض مثل نوافل میباشدـ

مثلا در سجده خواندن این دعا ثابت است
اللَّهُمَّ لَكَ سَجَدْتُ، وَبِكَ آمَنْتُ، وَلَكَ أَسْلَمْتُ،  سَجَدَ وَجْهِي لِلَّذِي خَلَقَهُ، وَصَوَّرَهُ، وَشَقَّ سَمْعَهُ، وَبَصَرَهُ، تَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ.


---👇 ارائه ادله و مراجع👇---


حاشية الطحطاوي على مراقي الفلاح :

"و" يسن "تسبيحه" أي الركوع "ثلاثًا" لقول النبي صلى الله عليه وسلم: "إذا ركع أحدكم فليقل ثلاث مرات، "سبحان ربي العظيم" و ذلك أدناه، و إذا سجد فليقل: "سبحان ربي الأعلى" ثلاث مرات و ذلك أدناه"، أي أدنى كماله المعنوي و هو الجمع المحصل للسنة لا اللغوي و الأمر للاستحباب."
(كتاب الصلوة، فصل فى بيان سننها، ص:265، ط:دارالكتب العلمية)

فتاوی شامی :

"(وليس بينهما ذكر مسنون، وكذا) ليس (بعد رفعه من الركوع) دعاء، و كذا لايأتي في ركوعه وسجوده بغير التسبيح (على المذهب) و ما ورد محمول على النفل.
(قوله: و ليس بينهما ذكر مسنون) قال أبو يوسف: سألت الإمام: أيقول الرجل إذا رفع رأسه من الركوع و السجود: اللهم اغفر لي؟ قال: يقول: ربنا لك الحمد و سكت، و لقد أحسن في الجواب إذ لم ينه عن الاستغفار، نهر و غيره.
أقول: بل فيه إشارة إلى أنه غير مكروه إذ لو كان مكروهًا لنهى عنه كما ينهى عن القراءة في الركوع و السجود و عدم كونه مسنونًا لاينافي الجواز كالتسمية بين الفاتحة و السورة، بل ينبغي أن يندب الدعاء بالمغفرة بين السجدتين خروجًا من خلاف الإمام أحمد لإبطاله الصلاة بتركه عامدًا و لم أر من صرح بذلك عندنا، لكن صرحوا باستحباب مراعاة الخلاف، والله أعلم (قوله: و ما ورد إلخ) فمن الوارد في الركوع و السجود ما في صحيح مسلم «أنه صلى الله عليه وسلم كان إذا ركع قال: اللهم لك ركعت وبك آمنت ولك أسلمت خشع لك سمعي وبصري ومخي وعظمي وعصبي، وإذا سجد قال: اللهم لك سجدت وبك آمنت ولك أسلمت، سجد وجهي للذي خلقه وصوره وشق سمعه وبصره تبارك الله أحسن الخالقين» والوارد في الرفع من الركوع أنه كان يزيد «ملء السماوات والأرض وملء ما شئت من شيء بعد أهل الثناء والمجد أحق ما قال العبد وكلنا لك عبد لا مانع لما أعطيت ولا معطي لما منعت، و لاينفع ذا الجد منك الجد» رواه مسلم و أبو داود و غيرهما. و بين السجدتين: «اللهم اغفر لي وارحمني وعافني واهدني وارزقني» رواه أبو داود، وحسنه النووي وصححه الحاكم، كذا في الحلية.
(قوله: محمول على النفل) أي تهجدا أو غيره خزائن." 
 (كتاب الصلوة، باب صفة الصلوة، ج:1، ص:505، ط:ايج ايم سعيد) 

        وَاللهُ اَعلَم بِالصَّواب.
کاتب: برهان الدین حنفی ( عفا الله عنه )
تاریخ:  3 / جمادی الاول /1445 هجری.قمری

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸

💞┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈💞

دارالافتاء مجازی اهل سنت

@Canale_pasokh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سوال

آیا کامپوزیت دندان جایز هست یانه؟ اگر کسی این کار را کرد غسل و وضویش می شود؟

جواب

از نظر شرعی، کامپوزیت کردن دندان ها (روکش دندان ها، تعادل و برابر کردن دندانهای کج و ناموزون و ...) در صورتی که این عمل به منظور بر طرف ساختن عیب باشد، بنابر ضرورت، جایز است و اگر هدفش زیبایی باشد، جایز نیست.
اما در مورد صحت وضو و غسل؛ باید گفت باتوجه به اینکه کامپوزیت دندان دائمی است و امکان بیرون کردن آن هنگام غسل میسّر نیست لذا بنابر ضرورت، وضو و غسل صحیح می باشد.
(تکملة فتح الملهم 4/195)                     
(احکام تجمیل النساء 374) (الفتاوی الشبکة الاسلامیة، احکام التداوی 6/3081)

💞┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈💞

دارالافتاء مجازی اهل سنت

@Canale_pasokh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دوستان عزیز و همراه گرامی،
متأسفانه برای یکی از عزیزان در کانال، مشکل مالی پیش‌آمده‌ای وجود دارد که به‌طور جدی نیازمند کمک‌های نقدی فوری است.

برای رفع این نیاز، حداقل مبلغ ۹۳۰۰ میلیون تومان ضروری است.
از تمامی دوستانی که توان و تمایل کمک دارند، خواهشمندیم جهت هماهنگی و انتقال کمک، به پیام‌ خصوصی (پی‌وی) اینجانب مراجعه فرمایند.

هر مقدار کمک، حتی کوچک، سهمی ارزشمند در حل این مشکل خواهد بود.
پیشاپیش از محبت و همراهی‌تان صمیمانه سپاسگزاریم.

@At_JAMIL1991
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
.
🔷 عنوان: فرایض نماز جنازه و کیفیت جبران آن در صورت تأخیر

🔶 چه می‌فرمایند علماء محترم در این مسئله:
در نماز میت، چه چیزهایی از نظر فقهی فرض و واجب‌الاداء هستند؟ و اگر کسی با تأخیر به نماز برسد، چگونه آن را بخواند تا واجب ادا شود؟

                  الجواب باسم ملهم الصواب

🔶 نماز جنازه دو فرض اصلی دارد:
۱- ایستادن (قیام)
۲- گفتن چهار تکبیر

امّا سایر اجزای نماز از قبیل:
خواندن ثناء (سبحانك اللهم...) پس از تکبیر اول،
درود بر پیامبر (صلی الله علیه و سلم) بعد از تکبیر دوم،
دعای مغفرت برای میت بعد از تکبیر سوم،
و سلام دادن پس از تکبیر چهارم،
از سنت های نماز میت به شمار می‌روند.

🔶 حال اگر فردی با تأخیر برسد و نماز میت شروع شده باشد، باید به شرح ذیل عمل نماید:
چنانچه پس از تکبیر اول و قبل از تکبیر دومِ امام به جماعت ملحق شود، بلافاصله تکبیر بگوید و نیازی به انتظار برای تکبیر دوم نیست.
و چنانچه فرد مورد نظر بعد از آنکه امام تکبیرات بعدی را گفته به جماعت بپیوندد،
منتظر تکبیر بعدی امام بماند و همراه او وارد نماز شود و پس از سلام دادن امام، تا قبل از آنکه جنازه را از زمین بلند کنند تکبیرهایی را که از او فوت شده را ادا کند و سپس سلام دهد.

 🔶 ضمنا در این حالت اگر وقت کافی نبود نیازی به خواندن دعاهای مسنون نیست و فقط گفتن تکبیرات برای تکمیل نماز وی کفایت می‌کند.


📚 دلایل: في مراقي الفلاح:
مراقي الفلاحمیں ہے:
"وأركانها التكبيرات والقيام" لكن التكبيرة الأولى شرط باعتبار الشروع بها وركن باعتبار قيامها مقام ركعة كباقي التكبيرات كما في المحيط .... "وسننها أربع": الأولى "قيام الإمام بحذاء" صدر "الميت ذكراً كان" الميت "أو أنثى" لأنه موضع القلب ونور الإيمان ... إلخ. ( حاشية الطحطاوي علي مراقي الفلاح ، فصل الصلاة عليه، ١/ ٥٨١ - ٥٨٦)
📚 كذا في  فتاوى جامعہ علوم اسلامیہ علامہ محمد یوسف بنوری ٹاؤن
والله أعلم بالصواب


🔺 دارالإفتاء دارالعلوم اسلامی ریزه

جهت ارتباط با دارالإفتاء با یکی از شماره‌های زیر تماس حاصل نمایید یا سؤالات خود را از طریق پیامک ارسال فرمایید:
09159271650
09159271644
09033925611

               🌹نشر خیر، صدقه‌ی جاریه🌹

لینک کانال دارالإفتاء دارالعلوم اسلامی ریزه

https://www.tgoop.com/almesbah_5030
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چهل ویکمین پروژه کمک به نیازمندان❤️

😔اى كه دستت مى رسد  كارى بكن


📣برای درمان پدری بیمار وازکارافتاده


شرح حال ؛
پدری بیمارازشهرستان اسدیه


پدری بیماروازکارافتاده که ۲۰سال هست قطع نخاع شدند وبایدهرچه سریعترعمل بشوند متاسفانه وضعیت مالی بسیارنامناسب که حتی ازکوچکترین امکانات درمانی که پانسمان هست هم ناتوان میباشند دچارزخم بسترشدند همسرشون هم دیسک کمردارند که نمیتوانند همسرشان راجابه جاکنند حتی ویلچرهم برای جابه جایی ندارند

تحقیقات لازم انجام شده و مورد تایید می باشند

در راه رضای خداوند ودر حد توان کمک های خودتون رو به شماره کارت اعلام شده به نام‌ خودبیمار

6037701127894472
اسماعیل اسکندری

شماره شبا
710160000000000321670732




شماره کارت مخصوص خود بیمار می باشد
👆👆👆👆👆👆
Forwarded from GRAPH.A.A
ﯾﺎﺭﺏ
ﺁﻧﭽﻪ ﺧﯿﺮ ﺍﺳﺖ ﺩﺭﺗﻘﺪﯾﺮ ﻣﺎ قرار ده
الهی امین

@GRAPH7AA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎀 فضیلت روزۀ ماه مُحرَّم و روزه عاشورا 🎀


گرچه هر عبادتی که در این ماه انجام شود قابل قدر و باعث اجر است اما بازهم احادیث شریف خصوصاً روزۀ این ماه را ترغیب داده اند. چنانچه حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وآله وسَلَّم می فرمایند:
أَفْضَلُ الصِّيَامِ، بَعْدَ رَمَضَانَ، شَهْرُ اللهِ الْمُحَرَّم،
ترجمه:بهترین روزه بعد از روزۀ ماه مبارک رمضان روزۀ ماه خدا مُحرَّم است.
(صحیح مسلم: 2/821 حدیث 1163 كِتَاب الصِّيَامِ، بَابُ فَضْلِ صَوْمِ الْمُحرَّم)

حضرت عبد الله بن عباس رضی الله عنهما روایت می کند:
قَالَ رَسُولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ: مَنْ صَامَ یَوْماً مِنَ الْمُحَرَّمِ فَلَهُ بِکُلِّ یَوْمٍ ثَلَاثُونَ یَوْماً.
ترجمه: هر کسی یک روز در ماه مُحَرَّم روزه بگیرد ثواب یک ماه روزه را بدست می آورد.
(غنیة الطالبين از شیخ عبد القادر جیلانی: ص 314 مجلس فی فضائل یوم عاشوراء)

سپس در میان روزهای این ماه الله رب العزت👈 روز عاشوراء یعنی روز👈 دهم این ماه را مرتبۀ خاصی عطا کرده است. این روز فضائلی بسیار دارد و وسیلۀ کسب حَسَنَات فراوان است.

حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وسلم می فرمایند:
وَصِيَامُ يَوْمِ عَاشُورَاءَ، أَحْتَسِبُ عَلَى اللهِ أَنْ يُكَفِّرَ السَّنَةَ الَّتِي قَبْلَهُ.
ترجمه: هر کسی روز عاشوراء (روز دهم) را روزه بگیرد خداوند گناهان (صغیرۀ) یک سال گذشته اش را عفو می کند.
(صحیح مسلم: 2/818 حدیث 1162 كِتَابُ الصِّيَامِ، بَابُ اسْتِحْبَابِ صِيَامِ ثَلَاثَةِ أَيَّامٍ مِنْ كُلِّ شَهْرٍ وَصَوْمِ يَوْمِ عَرَفَةَ وَعَاشُورَاءَ وَالِاثْنَيْنِ وَالْخَمِيسِ)

در روایت دیگری موجود است که حضرت عبد الله بن عباس رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمَا فرمود:
مَا رَأَيْتُ النَّبِيَّ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ يَتَحَرَّى صِيَامَ يَوْمٍ فَضَّلَهُ عَلَى غَيْرِهِ إِلَّا هَذَا اليَوْمَ، يَوْمَ عَاشُورَاءَ، وَهَذَا الشَّهْرَ يَعْنِي شَهْرَ رَمَضَانَ.
(صحیح البخاری: 3/44 حدیث 2006 كِتَابُ الصَّوْمِ، بَابُ صِيَامِ يَوْمِ عَاشُورَاءَ)
ترجمه: حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وآله وسَلَّم به گرفتن روزۀ رمضان مبارک و روزۀ دهم مُحَرَّم اهتمام می کردند.

💠توجه:
اهل ایمان حکم داده شده اند تا با طرز عبادات یهود مخالفت داشته باشند و چونکه یهود نیز دهم مُحرَّم را روزه می گیرند لذا برای ما مسلمانان حکم این است که همراه با دهم، تاریخ نهم یا یازدهم را نیز روزه بگیریم تا هم سنت اداء شود و هم با یهود مخالف باشیم.

چنانچه حضرت عبد الله بن عباس رضی الله عنهما روایت می کند:
قَالَ رَسُولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ: صُومُوا يَوْمَ عَاشُورَاءَ، وَخَالِفُوا فِيهِ الْيَهُودَ، صُومُوا قَبْلَهُ يَوْمًا، أَوْ بَعْدَهُ يَوْمًا.


👈ترجمه: روز عاشورا را روزه بگیرید و با یهود مخالفت کنید، لذا یک روز قبل یا یک روز بعد آن را نیز روزه بگیرید.
(مسند احمد: 4/52 حدیث 2154)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/03 11:50:40
Back to Top
HTML Embed Code: