Telegram Web
♻️گزارش امروز روزنامه ایران که حکایت از خسارت ۶۰ میلیون دلاری فیلترشکن‌ها در طول سال به صنعت برق دارد و نزدیک به ۱۶ درصد از برق کشور در طول روز صرف استفاده از فیلترشکن ها می شود!

@Citizens_Rights
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♻️صالحی: اعتماد مردم به حاکمیت و حکمرانی به شدت کاهش پیدا کرده/ باید رفع پاره‌ای از سوء تفاهم‌ها، اعتمادهای از دست رفته را برگرداند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست خبری
:

📌 در کل حاکمیت ما چالش سرمایه اجتماعی داریم یعنی اعتماد مردم به حاکمیت با حکمرانی در دهه‌های اخیر به شدت کاهش پیدا کرده است.

📌 روندی و سرعت نزول این سرمایه اجتماعی اعتماد مردم به حکمرانان، نظام حکمرانی و نهادهای حکمرانی و غیره کاملا روشن است.

📌 در حوزه فرهنگ و هنر قالب‌های مختلفی دارد قهر بود فاصله بود اعتراض بود نفرت بود.

📌 کل جامعه گرفتار اغتشاشات ذهنی و معرفتی و وجودی هست و در اصحاب فرهنگ و هنر این اتفاق مضاعف شده است.

📌جامعه ایران یک جامعه قابل اعتماد و قابل احترام است، اما باید پاره‌ای از سؤتفاهم‌ها را با برخی از تغییر روش‌ها و منش‌ها برطرف کرد و این اعتمادهای از دست رفته را برگرداند.

@Citizens_Rights
♻️رویدادی درخور تامل از منظر آشناسازی دانش آموزان با روندهای مدیریت جوامع

🔹بنا به گزارش امور پژوهشی کمیسیون اخیرا بیش از 500 دانش آموز از مدارس 18 کشور از جمله برخی جوامع اسلامی در مقر دفترسازمان ملل در ژنو حاضر شدند تا طی چند روز ضمن بازدید از بخشهای مختلف و گفتگو با مسئولین ذیربط، این آگاهی را پیدا کنند که مسائل مطرح در سازمان ملل و واحدهای تابعه چه اموری را شامل میشود و نمایندگان دولتها یا سازمان های غیر دولتی چه نقشی را ایفا می کنند و چند جانبه گرایی به چه نحوی در اداره امور جهانی اجرایی میشود. طبیعتا یکی از حوزه های بازدید این کودکان آشنایی با شورای حقوق بشر سازمان ملل که بوده است یا وقتی که از مقر سازمان بین المللی کار در ژنو بازدید کرده اند با نحوه قاعده گذاری بین المللی بر قواعد حقوق کار در سطح دنیا آشنا شده اند و...
https://shorter.me/V8MH8
🔹یک چنین تلاشهای آموزشی برای آشنایی کودکان با نحوه حکمرانی در سطح ملی و عملکرد ساختارهای قدرت و هم چنین آشنایی با سازوکارهای بین المللی در همه جوامع از جمله ایران باید جدی گرفته شود...
@ihrciran

@Citizens_Rights
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 نگاهی به زندگی منیره گرجی؛ تنها خانم نماینده در مجلس خبرگان قانون اساسی

🔹منیره گرجی، تنها خانم عضو مجلس خبرگان قانون اساسی و یکی از چهره‌های برجسته تاریخ معاصر ایران، امروز ۲۴ دی‌ماه درگذشت. او، متولد ۱۳۰۸ در تهران، نقشی مهم در تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران داشت و با تأکید بر حقوق زنان و جایگاه خانواده در چارچوب آموزه‌های اسلامی، الگویی از مشارکت زنان در سیاست کشور بود. میراث او به‌عنوان پیشگامی در عرصه سیاسی و اجتماعی ایران، همچنان ماندگار است.
@IRNA_1313
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
رساترین چیزی که به وسیله آن می‌توانی رحمت الهی را به خود جلب کنی آن است که در دل نسبت به همه مردم مهربان باشی.

✨️حضرت علی(ع)
✨️✨️✨️

ای مالک
بدان اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگيزه‌های پنهان متهم می‌كنند، ولی مهربان باش.

اگر شريف و درستكار باشی فريبت می‌دهند، ولی شريف و درستكار باش.

نيكی‌های امروزت را فراموش می‌كنند، ولی نيكوكار باش.

بهترين‌های خودت را به ديگران ببخش، حتی اگر اندک باشد. در انتها خواهی ديد آنچه می‌ماند ميان تو و خدای توست، نه ميان تو و مردم.

✨️حضرت #علی(ع)

@FirstStartFromMyself
🟠 instagram : @maerefat_
♻️بنیاد توسعه کار آفرینی زنان و جوانان برگزار می‌کند:

🔻دوره آنلاین مدرسه زمستانه توسعه و توسعه ‌محلی

در این نشست خانم عطیه اشتری، استاد برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای در دانشگاه ممفیس، در کنار ما هستند. و در رابطه با صندوق‌های چرخشی زنان به گفتگو می‌پردازیم.

🔹 در این نشست تجربیات موفق جهانی در رابطه با صندوق های چرخشی زنان مطرح خواهد شد.

@Citizens_Rights
♻️ایران برای همه ایرانیان؛ از شعار تا عمل!

🔻اخیرا پیرو مرگ خودخواسته و غیرمنتظره یکی از اتباع ایران در خارج کشور واکنشهایی چه در مقام تقاضای غفران الهی برای متوفی و همدردی با خانواده ایشان و عملکرد نهادهای رسمی در مورد اشتیاق ایشان و افراد مشابه برای بازگشت به کشور و چه در مقام رد وی و برجسته سازی سوابق سیاسی او مطرح شد. در این واکنشها برخی فعالان سیاسی، علمی و حتی صاحب منصبانی در نهادهای حاکمیت را می شد ملاحظه کرد. هم اینک نیز موضوع در رسانه ها بازتاب دارد و احتمالا یکی از سوژه های گفتگوهای در عرصه خصوصی یا عمومی برخی از شهروندان است.
https://shorter.me/CYThE / https://shorter.me/oAtWN / https://shorter.me/1QMOS / https://shorter.me/DUrsO / https://shorter.me/Rspkz
🔻احتمالا بسیاری از مردم از خود می پرسند مگر بارها گفته نشده و نمی شود که ایران برای همه ایرانیان است و مگر از سالها قبل گفته نشده که جذب حداکثری سیاست رسمی نظام است. اگر این دو گزاره جذاب و راهبردی قرار نیست فقط در سطح شعار و ادعا باقی بمانند، پس چرا مراجع قانونی اقدامات موثری را برای تحقق ایران برای همه ایرانیان و جذب حداکثری معمول نمی دارند تا شاهد این قبیل خبرها نباشیم. طبیعتا در پاسخ به این پرسش، ممکن است به برخی اقدامات انجام شده برای تحقق این مهم از گذشته تا حال از جمله آنچه بعد از انتخابات اخیر ریاست جمهوری در انتصابات مسئولین از مذاهب و قومیت های گوناگون یا از دیدگاههای سیاسی متنوع یا از جامعه بانوان انجام شده یا برخی عفو و تخفیف مجازات ها در مورد دانشجویان و غیر دانشجویان اشاره شود که همه اینها روندهایی در جهت تقویت نگرش ایران برای همه ایرانیان و جذب حداکثری مردم به نظام حکمرانی از سوی حاکمیت است. هم چنین احتمالا برخی ابراز امیدواری می کنند که این روندها ادامه پیدا می کند و در آینده برخی موانع دیگر در جهت حل بعضی چالشهای باقی مانده از گذشته نیز برداشته خواهد شد و مثلا دیگر کسی در حصر نخواهد بود یا کسی به خاطر نظرات انتقادی و مخالفت علیه مقامات در زندان نخواهد بود یا زمینه بازگشت بسیاری از ایرانیان خارج کشور که مایل به بازگشت هستند و مرتکب جنایت نشده اما نگرانی هایی دارند، رفع خواهد شد و قس علیهذا.

🔻با فرض اینکه امیدآفرینی های فوق از سوی گروههایی از مردم در کشور قابل توجه محسوب میشود، باز باید یادآوری کرد که اولا طیف غیرقابل شمارشی از جامعه به قرائن گوناگون، این امیددادن ها را باور نمی کنند و به علل و عوامل مختلف، چشم اندازها را منفی می بینند. ثانیا نباید این واقعیت را نادیده گرفت که زمان به سرعت می گذرد و تاخیر در گره گشایی ها در روابط حاکمیت و ملت یا عدم کارآمدی در تضمین رعایت بدون تبعیض حقوق همه مردم،حل مسئله ها را سخت تر از گذشته می کند و در واقع به کشور صدمه می زند.

🔻همین واقعیات ایجاب می کند که از مسئولین و متولیان امور خواسته شود از کنار این حوادث ولو کم شمار به سادگی رد نشوند بلکه تدابیر خود برای حمایت از همه ایرانیان را توسعه دهند. اعتمادسازی برای همه مردم که ایران متعلق به همه شماست و حق دارید از مسئولین مطالبه حقوق شهروندی خود را داشته باشید و در پناه قانون مورد حمایت قرار گیرید، نباید در گیرو دار دیوان سالاری جاری بین ادارات یا تعلل در تصمیم گیری ها یا ترس از جوسازی برخی افراطیون بی توجه به مصالح کشور به تاخیر بیفتد یا غیر موثر پیگیری شود. باید با سرعت عمل خروجی های مختلف این راهبردها را نشان داد و با رفع شقاق های مختلف بر همبستگی ملی افزود. برای تحقق این موارد اقدامات سلبی و ایجابی متعدد از سوی مراجع قانونی مورد نیاز است. شفافیت هم لازم دارد تا همه افراد و نهادها بدانند که رعایت حقوق مردم حتی حقوق منتقدان و مخالفان هیچ علامت منفی نیست بلکه نشانه قوت ساختارهای حکمرانی و پایبندی به موازین حقوقی و اخلاقی و انسانی است.

🔻نکته آخر اینکه ایران برای همه ایرانیان یا جذب حداکثری یا رعایت حقوق مخالف، هیچ یک به معنای آن نیست که بر کشور قانون عادلانه حاکم نباشد و افراد مختلف متعهد نباشند که به مسئولیت های شهروندی خود به خوبی عمل کنند و اگر کسی حقوق دیگران یا جامعه را نقض کرد، پاسخگوی عملکردهای خلاف خود نباشد.
@IHRCIRAN

@Citizens_Rights
🎬 ویدئوهایی از روزگار سیاه پرندگان مهاجر در ایران

پرندگان مهاجر اروپا و سیبری مانند اردک ارده‌ای بعد از شکار در بازار رشت به قیمت هر عدد ۶۵۰هزار تومان بفروش می‌رسند.

@payamema
♻️خودکشی ابراهیم نبوی و چند سوال سخت

✍️محمدرضا اسلامی

فضای رسانه‌ای کشور به شدت تحت تاثیر اتفاقات روز است و گفتگوهای دامنه‌داری که درباره خودکشی ابراهیم نبوی (طنزپرداز) شکل گرفته بود، اکنون با خبر ترور دو قاضی دادگستری متوقف می‌شود.

با اینکه امروز فضای شبکه‌های اجتماعی از بحث نبوی به بحث رازینی و مقیسه نقل مکان می‌کند، اما پرداختن به چند پرسش و سوال سخت درباره خودکشی ابراهیم نبوی ضروری است:

۱- عمده مباحثی که پیرامون مرگ ابراهیم نبوی مطرح شد ناظر به مسائل مربوط به وجه فعالیتهای اجتماعی/حاکمیتی زندگی او (تبعید ناخواسته‌اش در خارج از ایران/عدم امکان بازگشت به ایران) بود. اگرچه این بحث کاملا صحیح است ولی متاسفانه این بحث باعث می شود که به «زیست فردی» نبوی پرداخته نشود.
تنها یادداشتی که تا حدودی به این مسئله پرداخت یادداشت خانم سایه اقتصادی نیا بود که حسب اتفاق چندسال پیش منتشر شده بود و بعد از خودکشی نبوی بازنشر شد.

در آن یادداشت خانم اقتصادی نیا به مسئله بیماری دوقطبی آقای بهاءالدین خرمشاهی اشاره می کند و توضیح می دهد که شجاعت آقای خرمشاهی در بیان اینکه به امر درمان بیماری‌اش پرداخته، ستودنی است.
در همان یادداشت، ایشان به مسئله بیماری دوقطبی ابراهیم نبوی هم اشاره دارد و شجاعت او را هم در اذعان بیماری اش تحسین می کند.
ماجرا بر می گردد به سال ۱۳۹۰. دقت کنیم، بحث چهار سال پیش است.

۲- اولین ترمی که تدریس در دانشگاه پلی‌تکنیک کالیفرنیا را آغاز کردم، اولین آزمونی که قرار بود برگزار شود مربوط به میان‌ترم درس برنامه‌نویسی کامپیوتر بود. به محض اعلام زمان آزمون، و بعد از پایان کلاس یکی از دانشجویان آمد و گفت: من به اختلال رفتاری ADHD مبتلا هستم و لذا طبق قوانین دانشگاه باید وقت اضافه برای امتحان من لحاظ شود. برای من اولین بار بود که واژه ADHD را می شنیدم. رفتم و سرچ کردم و متوجه شدم منظورش
Attention Deficit Hyperactivity Disorder
است.

آن روز متعجب شدم که چطور یک دختر جوان این مسئله را بیان می کند (یعنی نه تنها روی مسئله‌اش سرپوش نگذاشته، بلکه در همین سن و سال به دنبال درمان رفته، ‌و روشن می داند چه مشکلی دارد). از بعد از آن روز تا امروز که شصت و چهار کلاس مختلف با دانشجویان داشته ام، تقریبا هیچ کلاسی نبوده که «یک یا چند دانشجو» درباره اختلال اضطراب (Anxiety)،
وسواس ذهنی(OCD یا Obsessive-Compulsive Disorder)،
افسردگی(MDD یا Major Depressive Disorder))،
اختلال دوقطبی (Bipolar II Disorder) و … گفتگو نکرده باشند.

یعنی در همین سن جوانی فرد قائل به این است که فلان بخش از مشکلش را نباید «کتمان/پنهان» کند بلکه باید «جدی» بگیرد ماجرا را.

البته ذکر این نکته هم ضروری است که حفظ محرمانگی مسایل دانشجویان از وظایف استاد است و دانشجو در میان جمع درباره این مسایلش حرف نمی زند.

۳- تابستان سال گذشته با آقای دکتر محمد گلزاری (روانشناس) دیدار داشتم. ایشان می‌گفت: اینکه یک نویسنده بزرگ که آثار حافظ‌پژوهی و قرآن‌پژوهی او بسیار ارزشمند است، اذعان می کند که من درگیر درمان دوقطبی هستم اتفاق بزرگی برای ماست. چرا؟ چون ما ایرانیان قائل به برخورد علمی با این دست مسائل حوزه «زیست فردی» نیستیم و ریشه همه امور شخصی را مرتبط با امور اجتماعیِ پیرامون‌مان می‌دانیم. با اینکه «تاثیر امور اجتماعی» بر زیست فردی غیرقابل کتمان است، ولی متاسفانه ما با همین «توجیه» به دنبال درمان اختلال‌های رفتاری خودمان نمی‌رویم.

۴- سوالی که مطرح می شود اینکه آیا “مسائل” ابراهیم نبوی «فقط» به امر مهاجرت مرتبط بود؟

پس وجه شخصی ماجرای خودکشی کجاست؟

یعنی آیا در حوزه فردی «مسائل پیچیده‌تری» وجود ندارد که ما اغماض می کنیم‌ و فقط به وجه تاثیر مشکلات اجتماعی/مهاجرت در خودکشی نبوی می پردازیم؟

در مورد فروغ فرخ‌زاد خانم سایه اقتصادی‌نیا عنوان می‌کند که درگیر بودن فروغ با اختلال دوقطبی جدی بوده؛ ولی مسایل فروغ را ما همیشه فقط از منظر اجتماعی تحلیل کرده ایم.+

بعد از مرگ جلال آل احمد مباحث زیادی درباره مرگ او مطرح شد ولی امروز که نوشته‌های آل احمد را در کتاب نامه‌هایش به سیمین می‌خوانیم می‌بینیم که آل‌احمد به افسردگی بسیار شدید مبتلا بوده.
بدیهی است که آن زمان درک جامعه ایرانی از اختلالات رفتاری (در حوزه شخصی) محدود بوده،
ولی امروز چرا؟ امروز چرا همه تحلیلها فقط معطوف به وجه مهاجرت ابراهیم نبوی است؟
مگر ابوالفضل زروئی نصرآباد که مهاجرت نکرده بود و در تبعید نبود نیز به افسردگی دچار نشده بود؟

چه روانپزشک‌هایی طی این مدت اخیر با نبوی در روند مداوا کار کرده‌اند؟
«مسئله دارو» چقدر در درمان جدی گرفته شده بود؟

این سوالات جدی است.

۵- اساسا ما گرفتار شده ایم به «تحلیلهای اجتماعی در همه امور» در حالی که کیفیت زیست فردی بخش غائب گفتگوهای ماست.
https://www.tgoop.com/solseghalam/2467
♻️فراخوان وبینار تخصصی «حق به آموزش در جهان دیجیتال: چالشها و فرصت ها برای جوانان»

به گزارش امور بین الملل کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران، دفتر کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد که روز 23 ژانویه، وبینار فوق الذکر برگزار خواهد شد فلذا علاقمندان به شرکت در این رویداد از سراسر جهان می توانند ثبت نام کرده و از مباحث این برنامه که به زبان انگلیسی اجرا میشود ، استفاده نمایند.
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WBBppaasQPS_64ArL92ozQ#/registration

@ihrciran

@Citizens_Rights
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
♻️گزارش تکان‌دهنده میرسلیم از زمینه‌های فساد در صنعت خودرو
سامانه یکپارچه و پرونده‌سازی، محصول رقابت دولت با بخش خصوصی!

مصطفی میرسلیم با ارسال یک گزارش تکان‌دهنده برای رئیس‌جمهور پزشکیان از مجاری و زمینه‌های فساد در صنعت خودرو پرده برداشته و مدعی شده است سامانه یکپارچه و پرونده‌سازی برای فعالان تولیدی محصول تعارض منافع حکم‌رانی با بخش خصوصی صنعت خودرو است.

گزارش وضعیت صنعت خودرو که نسخه‌ای از آن به دست خبرنگار انصاف نیوز رسیده، هم‌زمان با آغاز به کار دولت چهاردهم برای رئیس‌جمهور پزشکیان ارسال شده است.

آقای میرسلیم که سال‌ها رئیس هیات مدیره مرکز تحقیقات موتور بوده و در ادوار نمایندگی خود در مجلس نیز تمرکز ویژه‌ای بر صنعت خودروسازی کشور داشته، در این گزارش از یافته‌های تحقیق و تفحص مجلس یازدهم درباره صنعت خودرو نیز بهره جسته است.

در این گزارش فهرستی از «اهم مسائل و مشکلات صنعت خودرو» تهیه و برای هر کدام توضیحاتی آماده شده است. از جمله به ضعف سیاست‌گذاری صنعتی اشاره کرده و مدعی شده است: «بخش عمده‌ای از هدف‌گذاری‌های صورت‌گرفته در صنعت متناقض است» و حتی برنامه تدوین راهبردی ۱۴۰۴ نیز «رویکرد واقع‌بینانه نداشته است.»

تهیه‌کننده گزارش ترجیح داده برای تحریم‌ها عنوان «محدودیت‌های بین‌المللی» را به‌کار گیرد و گفته است هم در خصوص این محدودیت‌ها و هم درباره جایگاه صنعت خودرو در کشور و نحوه همکاری با شرکت‌های داخلی و خرجی خصوصا در زمینه فناوری، سیاست‌گذاری‌ها «غیرمنسجم و متضاد» بوده است.

خصوصی‌سازی خیانت‌بار دوره احمدی‌نژاد

تهیه‌کننده گزارش وضعیت خودرو در فرازی دیگر و ذیل تیتر «تضاد بین مالکیت و مدیریت در صنعت خودرو» نوشته است: «بسیاری از چالش‌ها، پس‌رفت‌ها، ناکارآمدی‌ها، ویژه‌خواری‌ها، مفاسد و زیان‌دهی عظیم و رو به تزاید خودروسازان بزرگ در دهه اخیر ریشه در ساختار پیچیده مالکیت و سهام‌داری حلقوی و لذا فساد نظام‌مند نهفته در آن است که از زمان اجرای ناصحیح خصوصی‌سازی (به بهانه واگذاری بر اساس قانون اصل ۴۴ و از سال ۸۷) پدیدار شد.»

در ادامه گزارش آمده است: «این فاسدترین نوع واگذاری نه تنها از مزایای هیچ‌کدام از صورت‌های دولتی یا خصوصی بهره نبرده‌اند، بلکه معایب هر دو را در خود جمع کرده است.»

در بیان نویسنده گزارش، فساد در صنعت خودرو نتیجه طبیعی این نوع خصوصی‌سازی بوده است. در گزارش آمده خصوصی‌سازی‌های افراطی دوره ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ زمینه را برای «خروج خودروسازان از نظارت و محاسبات عمومی»، «خروج یا مسدودشدن سرمایه در گردش»، «فقیرشدن بخش‌های اصلی زنجیره ارزش»، «پرداخت هزینه‌های مالی هنگفت» و «تبدیل شدن به حیاط خلوتی برای دولتی‌ها» فراهم کرده است.

در این گزارش، وضعیت مدیریت صنعت خودرو چنین توصیف شده است: «وابسته، سلیقه‌ای، ناموفق، مستعد مفسده، غیر پاسخ‌گو و بی‌ثبات» که نوع آشنایی از مدیریت دولتی در کشور است که دلیل روشنی هم دارد: «با سازوکار پیچیده وکالت که بین این شرکت‌ها طراحی شده، عملا دولت در مجامع عمومی این شرکت‌ها بازیگر اصلی است و بخش خصوصی به حاشیه رانده شده است.»

میرسلیم که سال‌ها عضو بلندپایه حزب موتلفه و از جدی‌ترین حامیان محمود احمدی‌نژاد در سال‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۸ بوده، نوشته است: «در مجموع می‌توان گفت شکل خصوصی‌سازی انجام‌شده در سنوات ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ یکی از خیانت‌بارترین اقداماتی بود که در حق صنعت خودروسازی کشور انجام شد.»

خروج ۲/۱ میلیارد دلار از چرخه تولید

در ادامه گزارش، ادعایی مطرح شده که در صورت واقعیت می‌تواند از یک‌سو توضیح قابل قبولی برای ورشکستگی دو خودروساز بزرگ کشور باشد و از دیگرسو، زمینه اقدامات حقوقی قضایی علیه عاملان آن را فراهم بیاورد: «طبق برآورد در این اقدام مفسده انگیز، معادل ریالی حدود ۴۰۰ میلیون دلار به ارزش روز تاریخ خرید سهام از منابع شرکت ایران‌خودرو و ۱/۷ میلیارد دلار از منابع شرکت سایپا به منظور حفظ کرسی مدیریتی از چرخه تولید خارج گردیده است.»

بند سوم گزارش وضعیت خودرو، نظام حکم‌رانی در صنعت خودرو را «ناعادلانه» خوانده و توضیح داده که این نظام حکرانی «ذی‌نفعان کلیدی» را ناراضی کرده اما باعث بهره‌مندی «گروهی دیگر از ذی‌نفعان از منافع چشم‌گیر این صنعت» شده است.

تقلب دولت در رقابت با بخش خصوصی

در فراز دیگری از گزارش آقای میرسلیم ...

ادامه‌ی گزارش:

https://ensafnews.com/573435/
@ensafnews

@Citizens_Rights
شاخص‌های_توسعۀ_استانی_مرکز_آمار_ایران.xlsx
1.4 MB
شاخص‌های توسعه- برای پژوهشگران

این فایل اکسل شاخص‌های توسعۀ استانی (۱۴۰۰-۱۳۹۶) در بخش‌های مختلف (جمعیت، نیروی انسانی، انرژی، آب، کشاورزی، آموزش، سلامت، مسکن، حمل‌ونقل، بودجه، و ...) است که مرکز آمار ایران منتشر کرده است.
شاخص‌ها و گزارش‌های دیگری را در قالب فایل اکسل یا پی.دی.اف. می‌توانید در آدرس‌های زیر در مرکز آمار ایران ببینید:
- شاخص‌های توسعۀ ملی و استانی
- شاخص‌های توسعۀ بین‌المللی
- محیط زیست
- شرایط زندگی و فقر
@omidi_reza
♻️خروج آمریکا از سازمان بهداشت جهانی؛ بررسی پیامدهای جهانی و داخلی

تصمیم احتمالی ترامپ برای خروج آمریکا از WHO و تأثیرات آن بر بودجه، تحقیقات پزشکی، همکاری‌های بین‌المللی و جایگاه جهانی ایالات متحده.

✍🏻️ نویسنده: دکتر پوریا عادلی متخصص رادیوانکولوژی و استراتژیست حوزه سلامت

https://www.saratan.news/0004U7

@Citizens_Rights
♻️رئیس سازمان بهزیستی: سالانه ۶۰۰۰ کودک به فرزندانِ بهزیستی اضافه می‌شوند/ کمبود اعتبارات موجب شده برخی معلولان تحت پوشش قرار نگیرند

سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور:

🔹سالانه ۶۰۰۰ نفر به فرزندان سازمان بهزیستی اضافه می‌شوند که از این تعداد تقریبا ۵۰ درصد با رویکرد خانواده محوری به خانواده زیستی پیوند داده می‌شود یعنی از سوی پدر و مادر خود حمایت می‌شوند. در حدود ۱۸ هزار نفر از اینها نیز به خانواده جایگزین سپرده شده‌اند، این کودکان پدر و مادر ندارند، اما دارای اقوام درجه یک هستند و به آن‌ها سپرده می‌شوند.

🔹کمبود اعتبارات موجب شده بقیه معلولان کشور تحت پوشش نهادهای حمایتی قرار نگیرند و یک بخشی هم که به اصطلاح به آن‌ها پشت نوبتی گفته می‌شود، در کشور در حدود ۴۲ هزار نفر هستند. جامعه معلولان نیز مانند جامعه عادی است و نیازی نیست همه معلولان تحت پوشش قرار گیرند./ایلنا

@Citizens_Rights
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♻️بنزین زدن معمولی در ژاپن

کاش همه ی آدما همه جا اینقدر محترمانه با آدم برخورد میکردن. چه دنیای قشنگی می شد!

@Citizens_Rights
♻️اطلاعیه واصله برنامه علمی در زمینه تشکل های صنفی که نقش آنها در پیشبرد حقوق شهروندی اعضای صنوف و عموم مردم حائز اهمیت است.
@IHRCIRAN

@Citizens_Rights
♻️پایین پوستر را ببینید؛ دانشگاه امام حسین، جامعة‌الزهرا، دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم و ستاد امربه‌معروف، ۴ نهادی که هر سال صدها میلیارد تومان بودجه دولتی دارند. با پول مردم همایش برگزار می‌کنند تا ناخن زن را بگذارند روی پرچم آمریکا و تاثیر کاشت ناخن و مژه را بر زندگی عفیفانه بررسی کنند! تازه بخش دشمن‌شناسی هم دارد.

❇️ احزاب آنلاین

@ahzab_online

@Citizens_Rights
2025/01/25 02:05:21
Back to Top
HTML Embed Code: