Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
1214 - Telegram Web
Telegram Web
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
5🔥42👍1👏1
ارتش و پزشکی در تسخیر ربا‌ت‌ها

💬 از وسایل جراحی گرفته تا تجهیزات جنگی و صندلی راننده خودرو، ربات‌ها و دیگر سیستم‌های مستقل به طور فزاینده‌ای بخشی از محل کار و زندگی روزمره مردم هستند. پادکستspeaking of psychology، در این اپیزود خود، در مورد چگونگی استفاده از ربات ها در ارتش، پزشکی و سایر عرصه‌های پیچیده و پرمخاطب صحبت می‌کند. همچنین در مورد اینکه چگونه ما انسان ها می‌توانیم مهارت‌های خود را در برابر این ابزا‌های مدرن حفظ کنیم نیز صحبت به میان آمده است؛ زیرا به طور فزاینده ای به ربات ها و هوش مصنوعی برای کمک در کار و زندگی اتکا می‌کنیم.

💬 وقتی به انسان‌هایی که با ربات‌ها کار می‌کنند فکر می کنید، چه چیزی به ذهنتان می رسد؟ در واقع، ربات‌ها و سایر سیستم‌های مستقل، از قبل در اطراف ما هستند. در مطب‌های پزشکان، در ارتش، در خانه‌های ما و در ماشین‌هایی که رانندگی می‌کنیم.

💬 اکنون، از آنجایی که انسان‌ها به طور فزاینده‌ای ربات‌ها و دیگر سیستم‌های مستقل را در زندگی روزمره ما وارد می‌کنند، روانشناسان در حال مطالعه هستند که چگونه علم می‌تواند به ما کمک کند تا مزایا را به حداکثر برسانیم و مشکلات کار روی تیم‌های انسان-ربات را به حداقل برسانیم.

💬 امروزه تیم‌های انسان-ربات چقدر رایج هستند؟ ربات‌ها در ارتش، پزشکی و سایر عرصه‌های پیچیده و پرمخاطب چه نقشی دارند؟ و از آنجایی که انسان‌ها به طور فزاینده‌ای به ربات‌ها و هوش مصنوعی در زندگی و محل کار خود متکی هستند، آیا ممکن است برخی از مهارت‌هایی را که قبلاً داشتیم از دست بدهیم؟ تحقیقات روانشناختی چگونه می‌تواند به ما در جلوگیری از آن کمک کند؟
پاسخ تمام این سؤالات در این اپیزود پادکست به شما داده می‌شود.

🔥 شما می‌توانید بخشی از این پادکست را در فایل صوتی زیر گوش بدهید. همچنین برای شنیدن آن به صورت کامل از طریق لینک زیر اقدام کنید:
https://castbox.fm/vb/748891102


#معرفی_پادکست

🚀 Cognition World, more in: 📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔥85👍5
The future of human-robot teams
🔥The future of human-robot teams
🗣️Ericka Rovira
⚪️The speaking of psychology

🚀 Cognition World, more in: 📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
13👍2👏2
چگونه شفقت به خود، موجب می‌شود نسبت به افراد جامعه خشم کمتری بگیریم؟


من اشتباه می‌کنم؛ چون انسانم🧍

👤خود شفقتی¹، مسئله‌ای است که معتقدم باید توجه بسیار بیشتری نسبت به آن داشت. اگر بخواهم #خودشفقتی را به خوبی معرفی کنم، باید بگویم که خود شفقتی یک احساس بسیار خوب درونی است که فرد نسبت خود حس می‌کند.

انسانی که نسبت به خود، شفقت دارد، واقعیت‌های درونی و بیرونی خود را می‌بیند و آن را می‌پذیرد. او خود را درک می‌کند، در آغوش می‌کشد و عشق به خود را دقیقا از همان نقطه آغاز می‌کند. خود شفقتی یعنی من می‌دانم که یک انسان عادی و سرشار از خطا هستم و با وجود تمام خطاهایم، ارزشمندم و اشتباه، جزئی از ماهیت انسانی و خلقت من است. من اشتباه می‌کنم چون انسانم.

ریشه‌های اصلی عدم شفقت یا خودسرزنشگری


⭐️ خود شفقتی با #خودسرزنشگری در تضاد است. انسان خود سرزنشگر با دیدن کوچکترین خطا و نقصی از سمت خود، به ساحت وجودی خویش حمله می‌کند و موجودیت و خویشتن خویش را مورد حمله قرار می‌دهد. انسان خود سرزنشگر تمایل دارد تا از طریق اشتباهاتش خود را ضعیف، ناتوان و پر از خطا ببنید و حتی نسبت به خود خشم گرفته و از خود متنفر شود.
در مکتب #فروید خودسرزنشگری از والدین آغاز می‌شود و اگر والدین به کودک همانند یک موجودیت بی‌نقص نگاه کنند که حق هیچگونه خطایی ندارد و یا بخاطر اشتباهات انسانی وی او را سرزنش کنند، #طرحواره خود سرزنشگری آغاز می‌شود. فرد به صورت #ناخودآگاه انتخاب می‌کند که خود را پیشاپیش و به صورت درونی، عمیقا به ورطه انتقاد بکشد، پیش از آنکه مورد انتقاد دیگری واقع شود.

خودشفقتی و جامعه

💣 هنگامی که فرد می‌تواند انسان و ماهیت انسانی را آنطور که واقعا هست ببیند، پس پیرو آن، پذیرش خطاهای دیگران و کامل نبودنشان نیز بسیار آسان‌تر می‌شود. درست در همان لحظات است که عشق به خود به عشق به دیگری تبدیل می‌شود. در این حالت فرد با نگاهی سرشار از شفقت به اشتباهات دیگران می‌نگرد و بسیاری از منازعات بیهوده را پایان می‌دهد؛ زیرا انسان را در قامت اصیل انسانی خویش می‌بیند و نه توهمی بی‌نقص و کمالگرایانه. انسانی که می‌تواند خود را بشناسد، دوست بدارد، ببخشد و بدون احساس ناتوانی، قدم به قدم خطاهای خود را اصلاح کند و به خود، موجودیت و توانمندی‌اش حمله نکند، می‌آموزد که در برابر دیگران نیز همین احساس را داشته باشد و عشق به خود، تبدیل به مهر و عطوفت اجتماعی گردد.

پی نوشت: انسان کمالگرا نمی‌تواند نسبت به خود، شفقت داشته باشد.

¹self-compassion

🔗Credit

🍊مهدیه فرجی
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم شناختی - رسانه

🛸 Psyche Science, more in: 📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
19👍7🔥6👏1
Forwarded from Fatemeh reads
35 ابزار برای ریسرچر‌ها

#research
9👍9🕊2
CWA | آکادمی دنیای شناخت
آیا دروغگویی روی عملکرد حافظه اثر می‌گذارد؟ هیچ انسانی تا آن اندازه حافظه خوبی ندارد که دروغگوی موفقی باشد. آبراهام لینکلن 🖱️فکر می‌کنم شما هم مثل من این نقل قول را شنیده‌اید که «دروغگو حافظه ضعیفی دارد».‌ مدتی‌ست که این سوال ذهن من را درگیر کرده است. پس…
راز موفقیت [یا شکست] دروغگویان حرفه‌ای

🎭 طبق مطالعات اخیر، کسانی که خوب دروغ می گویند به گفتن دروغ‌های بی‌اهمیت تمایل دارند، عمدتاً به همکاران و دوستان، و عموماً از طریق تعاملات رو در رو. این افراد سعی می‌کنند به نحوی حرف بزنند تا به حقیقت نزدیک بمانند و داستانی قابل قبول، ساده و واضح بیان کنند.

🎭 همچنین محققان یک ارتباط معنادار بین تخصص در دروغگویی و جنسیت پیدا کردند. مردان بیش از دو برابر بیشتر احتمال دارد که خود را دروغگویان حرفه‌ای بدانند که از افشای دروغشان قسر در می‌روند.

🎭 دانشمندان دریافتند یکی از راهبردهای کلیدی دروغگوها گفتن دروغ های قابل قبولی است که به حقیقت نزدیک‌‌اند و اطلاعات زیادی را در اختیار دیگران قرار نمی‌دهند. علاوه بر این هر چه قدر کسی فکر کند بهتر دروغ می‎گوید، دروغ های بیشتری هم می‌گوید!

🎭 متداول ترین استراتژی مورد استفاده در میان همه کسانی که به دروغگویی اعتراف کردند، چه حرفه‌ای ها و چه دروغگویان ناشی، کنار گذاشتن برخی اطلاعات و انتخاب هدفمند اطلاعات است.

🎭 علاوه بر این دروغگوهای حرفه‌ای این توانایی اضافی را هم داشتند که داستانی باورپذیر می‌بافند که با حقیقت تزیین شده است که در نتیجه تشخیص دروغ ها را سخت‌تر می‌کند. در مقابل، کسانی که فکر می‌کردند در دروغ‌گویی مهارت ندارند، وقتی دروغ می‌گفتند، به گنگ‌گویی و ابهام متوسل می‌شوند.

🎭 اکثر مردم دروغ‌گو، به ترتیب دروغ گفتن رو در رو، پیامکی، تلفنی، ایمیلی و در آخر هم از طریق رسانه‌های اجتماعی را انتخاب می‌کنند. شاید به دلیل احتمال موفقیت بیشتر از مورد اول به آخر.

🎭 بیشتر دروغگوهای حرفه‌ای اغلب به خانواده، دوستان یا همکاران دروغ می گویند. کمترین احتمال دروغ نسبت به کارفرمایان و مقامات رسمی وجود دارد.

🎭 این مطالعه هیچ ارتباطی بین سطح تحصیلات و توانایی دروغ گفتن نشان نمی‌دهد. همانطور که هیچ ارتباطی بین سطح تحصیلات و پذیرش دروغ مشخص نشده است.

👾 مجتبی کوپایی
روانشناس و نویسنده مینیمالیست

🔗Credit: PLOS ONE
🚀Cognition World, more in: 📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
7👌4👍3🫡1
🚀 فولدر پلتفرم جامع علوم شناختی و روانشناسی دنیای شناخت

شامل6️⃣کانال علمی و تخصصی، خبرگزاری کاگنیشن تایمز و محافل علمی ما - اضافه کردن همه 🔃

🐱 www.tgoop.com/addlist/DFGN09KPSBthNmU0
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
6🙏31
مصرف الکل؛ عامل ریزش مو 🍺

⚪️آلوپسی آندروژنتیک (#AGA) یک بیماری شایع است که میلیون ها مرد و زن را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد. به عنوان شایع ترین شکل ریزش مو، AGA می تواند بر ظاهر و #عزت_نفس فرد تأثیر بگذارد، که اغلب منجر به نگرانی در مورد پیری و #ادراک اجتماعی می شود.

⚪️در حالی که AGA عمدتاً توسط عوامل ژنتیکی و هورمونی هدایت می شود، عوامل سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، رژیم غذایی و #استرس نیز به عنوان عوامل بالقوه مورد بررسی قرار گرفته اند.

⚪️مصرف الکل، یک رفتار گسترده در سراسر جهان، به طور گسترده ای برای اثرات آن بر سلامت، از جمله خطرات برای بیماری هایی مانند آسیب کبدی و بیماری های قلبی عروقی مورد مطالعه قرار گرفته است. یک فرضیه این است که #استالدئید، یک محصول جانبی #متابولیسم الکل، ممکن است با محیط ایمنی پوست سر تداخل داشته باشد عاملی که به طور بالقوه می توانند به AGA کمک کنند.

⚪️پروفسور یون هاک کیم از گروه آناتومی در دانشکده پزشکی دانشگاه ملی پوسان، توضیح می‌دهد:
مطالعه نشان داد که اگرچه افرادی که الکل مصرف می‌کنند ممکن است در مقایسه با افرادی که الکل مصرف نمی‌کنند کمی بیشتر  AGA را تجربه کنند؛ اما این ارتباط از نظر آماری معنی‌دار نیست


📌با اینکه مطالعات تأثیر قطعی مصرف الکل بر AGA را به صورت مشخص اثبات نمی‌کند؛ ولی با این وجود، این تحقیق می‌تواند تا پیش از نتیجه‌گیری قطعی با استفاده از شواهد و داده‌های آماری، راهنمایی سلامت عمومی، مشاوره بیمار و کمپین‌های آگاهی هدفمند را ارائه دهد و به افراد کمک کند تا شیوه زندگی آگاهانه‌ای را در مورد سلامت مو انتخاب کنند. با گذشت زمان، این می‌تواند به استراتژی‌های بهداشتی جامع‌تر و شخصی‌شده‌تر کمک کند، جایی که عواملی مانند رژیم غذایی، ژنتیک و سبک زندگی بهتر درک می‌شوند و در برنامه‌های پیشگیری و درمان ریزش مو ادغام می‌شوند. محققان امیدوارند این مطالعه راه را برای #درمان های بهبود یافته و شخصی برای بهبود سلامت مو هموار کند.

🔗Credit: Pusan National University(2024)

📝امیرحسین پناهی
کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی

🚀 Cognition World, more in: 📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
8🔥4🤔3👍2👏2
ازدواج سخته.
تنهایی هم سخته.
سختت رو انتخاب کن.

چاقی سخته.
تناسب اندام هم سخته.
سختت رو انتخاب کن.

بدهی داشتن سخته.
مدیریت مالی و استقلال هم سخته.
سختت رو انتخاب کن.

شروع کردن یه کسب و کار سخته.
روزی ۸ ساعت برای دیگری کار کردن هم سخته.
سختت رو انتخاب کن.

زندگی کردن قرار نیست هیچ وقت آسون باشه،
حداقل خودت سختت رو انتخاب کن.

👾 Join us in @TMPCommunity
TMP By Cognition World Academy
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍407👎7🤔2🤝2🔥1
Forwarded from Fatemeh reads
معرفی چند سایت مبتنی بر هوش مصنوعی برای پرزنتیشن:
Canva
با قالب‌های آماده و ابزارهای حرفه‌ای، می‌تونید طراحی‌های خلاقانه‌تون رو به راحتی انجام بدید.

Beautiful.ai
این ابزار اسلایدهای شما رو به صورت خودکار و بر اساس محتوای وارد شده طراحی می‌کنه.

SlidesAI
فقط متن رو وارد کنید، بقیه کارها رو به این ابزار بسپارید تا یک ارائه حرفه‌ای و تمیز بسازه.

Tome
یک ابزار مدرن برای داستان‌سرایی بصری و ساخت ارائه‌های تعاملی و جذاب.

اگه دوست دارید ارائه‌هاتون خاص باشه و زمان کمتری صرف کنید، حتما این ابزارها رو امتحان کنید:)
9👍6👨‍💻31👏1🕊1🤝1
از تفکر تا احساس: تاثیر شناخت بر عواطف انسانی💡

در پست قبلی به توضیح چگونگی تاثیر عاطفه بر شناخت پرداختیم و در این پست تاثیر شناخت بر عاطفه را بررسی می کنیم

🔥گفتیم که شناخت و عاطفه دو عنصر اصلی در فرآیندهای روان‌شناختی هستند که به طور متقابل بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند. شناخت به معنای فرآیندهای ذهنی مانند #تفکر، #استدلال، و #پردازش_اطلاعات است، در حالی که عاطفه به احساسات و هیجانات اشاره دارد. شناخت از ۳ راه بر عاطفه تاثیر می گذارد.

🔢 راه اول به نظریه دو عاملی هیجان¹ معروف است. این نظریه معتقد است که اغلب اوقات ما احساست یا نگرش های خود را با طور مستقیم نمی‌شناسیم،بلکه چون واکنش های درونی مبهم هستند ماهیت آنها را از طریق جهان بیرونی استنباط می کنیم. طبق این نظریه، هیجان‌ها نتیجه دو فرآیند اصلی هستند:

- تحریک فیزیولوژیک: ابتدا یک تحریک فیزیولوژیک (مانند افزایش ضربان قلب یا تعریق) رخ می‌دهد.

- تفسیر شناختی: سپس فرد باید این تحریک را تفسیر کند تا هیجانی خاص را تجربه کند. این تفسیر به زمینه و موقعیت بستگی دارد.

🔢 فعال کردن #طرحواره هایی که دارای یک جزء عاطفی نیرومند هستند. مثلا اگر ما به شخصی برچسب تعلق داشتن به یک گروه را بزنیم طرحواره مذکور به ما می گوید که این فرد احتمالا دارای چه صفاتی است یا اینکه چه احساسی باید درباره این افراد داشته باشیم پس فعال سازی یک طرحواره یا کلیشه ذهنی نیرومند نژادی، قومی یا مذهبی می تواند اثراتی بر احساسات کنونی ما اعمال کند.

🔢 راه سوم شامل تلاش‌های ما برای تنظیم #هیجان‌ها و #احساسات ماست. یادگرفتن تنظیم هیجان یک تکلیف مهم است، چون رویدادهای منفی بخشی غیرقابل اجتناب از زندگی است و یادگیری کنارآمدن با احساس منفی که این رویدادها برای ما به وجود می آورند برای #سازگاری شخصی و روابط #اجتماعی خوب با دیگران حیاتی است.

در نهایت، شناخت و عاطفه رابطه‌ای پیچیده دارند که درک آن می‌تواند به ما کمک کند تا بهتر با احساسات خود و دیگران کنار بیاییم.


¹Two-Factor Theory of Emotion

🔗Credit: Social Psychology,
by Nyla R. Branscomb and Robert A. Baron

🌻 مهناز شاهوردی

🚀 Cognition World, more in: 📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍1110👏3🔥2💯1
گزارش کارگاه عملی تربیت مربی خلاقیت با رویکرد شناختی

⚪️آکادمی دنیای شناخت با همکاری انجمن علمی علوم تربیتی دانشگاه تهران، کارگاه عملی تربیت مربی خلاقیت با رویکرد شناختی را برگزار کرد. این کارگاه در روزهای ۳ و ۷ آذر از ساعت ۱۶ الی ۱۹:۳۰ در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار شد و با استقبال ۶۰ نفر از شرکت‌کنندگان به صورت حضوری و آنلاین همراه شد.

💡این دوره ویژه معلمان، دانشجویان روانشناسی، مشاوره، علوم تربیتی و علوم شناختی طراحی شده بود و به تمامی افرادی که تمایل به افزایش خلاقیت خود داشتند، فرصتی برای یادگیری و توسعه مهارت‌های خلاقانه ارائه داد.

👤 مدرس این دوره، مجتبی کوپایی، روانشناس و معلم مدارس تیزهوشان، به تدریس مباحث مختلفی از جمله ابعاد خلاقیت، ارزیابی اولیه خلاقیت، تکنیک‌های توفان فکری و نقشه‌برداری ذهنی و... پرداخت. شرکت‌کنندگان در این کارگاه با روش‌های نوین برای شکستن قالب‌های ذهنی و تقویت تفکر خلاق آشنا شدند. سرفصل‌های متنوع دوره شامل تحلیل فیلم‌های کوتاه، بازی‌های خلاقانه و تمرینات عملی بود که به تقویت مهارت‌های ارتباطی و تفکر خلاقانه در میان شرکت‌کنندگان کمک کرد.

علاوه‌ بر این‌، به شرکت‌کنندگان گواهی رسمی از دانشگاه تهران اعطا می‌شود و متقاضیان به مدارس تیزهوشان و غیرانتفاعی شهر تهران برای تدریس خلاقیت معرفی می‌شوند. این دوره نه تنها به تقویت مهارت‌های خلاقانه شرکت‌کنندگان کمک کرد، بلکه فضایی برای تبادل نظر و اشتراک آرا فراهم نمود.

🚀Cognition World, 📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
25🔥5👍3👏2💯1
با یه پادکست کوتاه تو حوزه علوم شناختی موافقید که خیلی مختصر و مفید و با جذابیت بالا، هر از چند گاهی مقالات مهم رو برامون مرور کند؟
Anonymous Poll
90%
بله چرا که نه!
5%
خیر!
4%
حالا کو تا آماده بشه!
1%
نظرم رو تو کامنت‌ها می‌گم...
10🤨4👍3🔥3🤯2
آکادمی دنیای شناخت و تیم رسانه‌ای ویتامنتال با افتخار تقدیم می‌کنند:

کاگنیشن مدیا: سرویس مقاله‌های صوتی علوم شناختی

🎙 فصل اول / قسمت اول

🗣️ افشاگری‌های نجات‌بخش سوئیفت

👤وقتی که صداقت غیرمنتظره یک خواننده معروف منجر به تغییر رفتار و بهبود اختلال روانی طرفداران می‌شود!

🌐دانلود صوت و متن کامل پادکست در: سایت آکادمی دنیای شناخت

🔗 Credit: Social Science & Medicine

🚀 Cognition World & 🧠 Vitamental
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤‍🔥106🔥2💯1
💔اریک اشمیت، مدیر عامل سابق گوگل، هشدار داده که دوست دخترهای هوش مصنوعی‌ می‌توانند تنهایی را بدتر کنند و مردان جوان در معرض خطر ابتلا به وسواس فکری-عملی نسبت به چت‌بات‌ها هستند!

💜 CognitionTimes, more in:📂 CWAHub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍10😁7💔5🫡51
2025/07/12 16:05:10
Back to Top
HTML Embed Code: