Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
1036 - Telegram Web
Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیشرفتی بزرگ در فناوری 🧠

🔥محققان دانشگاه UC Davis Health با استفاده از واسط مغز-رایانه¹ برای یک مرد مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک این امکان را فراهم کردند که با ترجمه سیگنال‌های مغزی خود به گفتار، با دقت 97 درصد، بتواند با دیگران ارتباط برقرار کند.

¹ Brain–computer interface
² Amyotrophe Lateralsklerose (ALS)

🚀Cognition World Academy
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
7👍6🔥431
راهی جدید برای کاهش درد بیماران 💡

⚡️در مطالعه‌ای که سال ۲۰۲۳ در دانشگاه مک‌گیل کانادا انجام شده، محققان به بررسی این موضوع پرداختند که چه نوعی از موسیقی به کاهش درک #درد کمک می‌کند.

👤 یکی از محققین این پژوهش گفت:
در این مطالعه، ما نشان دادیم که موسیقی مورد علاقه‌ی شرکت‌کنندگان تأثیر بسیار بیشتری بر کاهش درد حاد نسبت به موسیقی آرام‌بخش ناآشنا دارد. ما همچنین دریافتیم که واکنش‌های احساسی نقش بسیار قوی در پیش‌بینی اینکه آیا موسیقی بر درد تأثیر می‌گذارد یا خیر، بازی می‌کند.
کدام نوع از موسیقی برای کاهش درد مؤثرتر است؟ 🎶

⚪️شرکت‌کنندگان محرک‌های نسبتاً دردناکی را در قسمت داخلی ساعد خود دریافت کردند که در نتیجه احساسی شبیه به نگه داشتن فنجان چای داغ روی پوست ایجاد شد. این محرک‌ها با گزیده‌های موسیقی که هر کدام تقریباً هفت دقیقه طول می‌کشید، جفت شدند.

⚪️محققان متوجه شدند در مقایسه با آهنگ‌های کنترلی یا سکوت، گوش دادن به موسیقی مورد علاقه‌، شدت درد را در شرکت‌کنندگان کاهش می‌دهد. در عین حال آهنگ‌های آرامش‌بخشِ ناآشنا، اثر مشابهی نداشتند.

آیا تم‌ موسیقی مورد علاقه، می‌توانند روی عملکرد کاهش درد آن تأثیر بگذارد یا خیر؟ 🎶

⚪️برای انجام این کار، محققان با شرکت‌کنندگان در مورد واکنش‌های عاطفی‌شان به موسیقی مورد علاقه‌شان مصاحبه کردند. آن‌ها دریافتند که مضامین عاطفی مختلف (مثل آهنگ انرژی‌بخش، شاد، آرام‌بخش، غم‌انگیز و...) در توانایی آنها برای کاهش درد متفاوت است.

در انتها محققان همچنین به محدودیت‌های مطالعه خود اشاره کردند که یکی از آن‌ها مربوط به مدت زمانی است که شرکت‌کنندگان به نمونه‌های موسیقی گوش می‌دهند. برای مثال، گوش دادن به موسیقی آرامش‌بخش برای مدت طولانی‌تر ممکن است اثرات قوی‌تری نسبت به آهنگ‌های کوتاه‌تری داشته باشد که شرکت‌کنندگان در این مطالعه به آن‌ها گوش دادند.

7️⃣ یادداشتی که خواندید هفتمین پست از پرونده #موسیقی_و_مغز است.

🔗Credit: Frontiers (2023)

🚀Cognition World Academy
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
16👍65🔥1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
امام حسین علیه السلام 🖤

كانَ يُقالُ: لا تَحِلُّ لِعَينٍ مُؤمِنَةٍ تَرَى اللّه َ يُعصى فتَطرِفُ حتّى يُغَيِّرَهُ . تنبيه الخواطر، ۲/۱۷۹
گفته مى‌شد: بر هيچ چشمِ مؤمنِ به خدا روا نيست كه ببيند خدا نافرمانى مى‌شود و خود را فرو بندد مگر آن وضع را تغيير دهد.


آکادمی دنیای شناخت فرا رسیدن اربعین حسینی را خدمت شما همراهان گرامی تسلیت عرض می‌کند. به امید دنیایی خالی از ظلم و رها از جنگ. 🇵🇸🏴

🎬 ویدیو همراه شده با این پیام تسلیت، مستند خوش ساخت «شما چه کسی هستید؟» است. مستند به زیبایی تمام ۱۲ روایت جادویی اما واقعی را، از زاویه دید خادمان عراقیِ پیاده‌روی اربعین روایت می‌کند‌...

🔗 لینک دانلود مستند با کیفیت متوسط و بدون نیاز به فیلترشکن

🚀 Cognition World, more in: 📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
59👎303🕊2🥴2👍1😨1
خبرنامه کاگنیشن‌تایمز 📰

🙏 می‌توانید هر هفته، از طریق خبرنامه‌های کاگنیشن تایمز از اخبار و پست‌های جدید سایر کانال‌های علوم شناختی اطلاع پیدا کنید.

عناوین منتخب هفته 📆

▪️داروهای روان‌گردان از کانال باشگاه مغز

▪️استفاده از تبلت در دوران خردسالی با رفتار خشم و اختلالات عاطفی در دوران رشد کودکان ارتباط دارد از کانال علوم اعصاب تربیتی

▪️مزایا و معایب الگوریتم‌های یادگیری ماشین از کانال اسمارتک

▪️خطر ابتلا به زوال عقل در بیماری پارکینسون کمتر از حد تصور قبلی است ازاز کانال NBML

▪️اتصالات سیناپسی: نه‌ تنها یک اتصال، بلکه یک بغل محکم! از کانال پرایمر

▪️ساخت تصاویر با هوش مصنوعی از کانال مجله‌ی هوش مصنوعی

▪️تدی: یک اپلیکیشن پژوهشی از کانال کاگنی‌پلاس

▪️Kluver-Bucy Syndrome (KBS) By Brain World Channel

📰 Cognition Times By Cognition World
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍82❤‍🔥2🔥1🕊1
واقعیت‌های پنهان مجرد بودن🧐


آیا همه افراد مجرد ناامن هستند؟
❤️وقتی به افرادی فکر می‌کنیم که برای مدت طولانی #مجرد بوده‌اند، ممکن است تصور کنیم به این دلیل است که افراد مجرد ناامنی‌هایی دارند که یافتن شریک زندگی یا حفظ رابطه را برای آنها دشوار می‌کند.
اما آیا گزاره بالا حقیقت دارد؟ یا افرادی که مدتی طولانی #رابطه را تجربه نکرده‌اند هم می‌توانند ایمن و موفق باشند؟

  ❤️مجردی در سراسر جهان در حال افزایش است. افراد به دلایل زیادی مجرد هستند: برخی مجرد ماندن را انتخاب می‌کنند، برخی بر روی اهداف و آرزوهای شخصی #تمرکز می‌کنند، برخی اذعان دارند که قرارهای ملاقات سخت‌تر شده است و برخی نیز به‌دلیل شکست در رابطه مجرد می‌شوند.

نظریه دلبستگی در این خصوص چه می‌گوید؟!

❤️طبق آخرین تحقیقات، الزاماً همهٔ افراد در دوران مجردی رشد نمی‌کنند، که یک عامل مهم‌، ممکن است #سبک_دلبستگی فرد باشد. تئوری دلبستگی یک مدل محبوب و کاملاً تحقیق شده از نحوه برقراری روابط با افراد دیگر است. نظریه دلبستگی نشان می‌دهد که روابط ما با دیگران، براساس درجه #اضطراب و #اجتناب ما شکل می‌گیرد.
#اضطراب_دلبستگی، نوعی ناامنی است که باعث می‌شود افراد نسبت به روابط احساس اضطراب و نگرانی در مورد رها شدن داشته باشند. اجتناب از دلبستگی باعث می‌شود که افراد از صمیمیت احساس ناراحتی کنند؛ درضمن افراد مجرد در مقایسه با افرادی که در رابطه هستند، دارای سطوح بالاتری از ناامنی دلبستگی هستند

انواع مختلف مجردها:

❤️ افراد مجرد نشان دهنده گروه متنوعی از افراد امن و ناامن هستند. مجردهای امن، ترجیح می‌دهند مجرد بمانند و زندگی شادی داشته باشند؛ ولی در مقابل، مجرد‌های ناایمن، مجردی را چالش برانگیز می‌دانند و به دسته‌های زیر تقسیم می‌شوند:

1️⃣مجردهای مضطرب، بیشترین نگرانی را در مورد مجرد بودن دارند، #عزت‌نفس پایین‌تری دارند، کمتر از دیگران #حمایت می‌کنند و میزان رضایت از زندگی را پایینی هم دارند.

2️⃣مجردهای اجتنابی، کمترین علاقه را به حضور در یک رابطه عاشقانه نشان می‌دهند و از بسیاری جهات از مجردی راضی به نظر می‌رسند. با این حال، آنها همچنین دارای دوستان و روابط نزدیک کمتری هستند و به طور کلی نسبت به مجردهای امن کمتر از این روابط رضایت دارند. مجردهای اجتنابی نیز معنای کمتری را در زندگی گزارش می‌کنند و در مقایسه با مجردهای ایمن، کمتر شاد هستند.

3️⃣مجردهای ترسو، مشکلات گوناگونی در راهیابی روابط نزدیک از خود نشان می‌دهند؛به عنوان مثال، آنها کمتر قادر به تنظیم احساسات خود بودند و از کیفیت روابط نزدیک خود نسبت به مجردهای امن کمتر راضی بودند. آنها همچنین پایین ترین سطوح رضایت از زندگی را در بین سایر گروه مجردها‌ی ناایمن دارند.

📌علاوه بر این مواردی که گفته شد، لزوماً رابطه عاطفی، نوشدارویی برای تسکین درد مجردی نیست؛ چه بسا قرارگرفتن در یک رابطه ناخوشایند، دید فرد مجرد را تا پایان زندگانی‌اش نسبت به رابطه منفی کند.
همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که جهت‌گیری‌های دلبستگی، همیشه ثابت نیستند. آنها در پاسخ به رویدادهای زندگی در معرض تغییر هستند. به طور مشابه، رفتارهای حساس و پاسخگو از سوی اطرافیان نزدیک و احساس دوست داشتن و مراقبت از سوی دیگران، می‌تواند نگرانی‌های دلبستگی اساسی را تسکین دهد و امنیت دلبستگی را در طول زمان تقویت کند.

🔗Credit: Personality(2024)

🛸 Psyche Science by Cognition World
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
15👍7💔4🔥1🥴1
- شبکه‌های عصبی چطوری کار می‌کنن؟
- نورون‌ها: من یکیو می‌شناسم که یکیو می‌شناسه

🚀Cognition World Academy
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤣43👍153😁3🤓2👻1
سلام 💫

بچه‌ها اگر علاقه‌مندید تصویر کارنامه و رشته و محل قبولیتون را برای ما بفرستید. ♥️

قصد داریم یک دیتا بیس از رتبه‌ها و محل قبولی امسال و سال‌های گذشته در بیاریم که کمکی مهم به انتخاب رشته و یک ابزار مهم برای انتخاب درست دواطلبین جدید باشد.

این دیتا بیس به صورت فایل اکسل در دسترس همه قرار خواهد گرفت. هر سال هم آپدیت خواهد شد. اسم و اطلاعات شخصی را لازم نیست بفرستید و میتونید در عکس ارسالیتون خطش بزنید. 🫀

لطفا این پیام را هر جایی که میتونید ارسال کنید تا افراد بیشتری به کمک ما بیان، این‌طوری به اعتبار و جامعیت دیتا بیس کمک بزرگی کردید. 🌱

راه ارتباطی ↓
@CWmediamanager
@MojtabaKoopaie
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
8🤩4🕊2
کامپیوتر کوانتومی گوگل 💣

🖱️کامپیوتر کوانتومی جدید گوگل می‌تونه 47 سال کار محاسباتی را تنها در 6 ثانیه به پایان برسونه! با استفاده از این تکنولوژی می توانیم همه چیز را برای همیشه تغییر بدهیم...

🖱️اما چطوری؟

1️⃣محاسبات کوانتومی محاسبات معمولی را از رده خارج می‌کند.

-این تکنولوژی از اصول عجیب و غریب فیزیک کوانتومی برای افزایش تصاعدی قدرت محاسباتیش استفاده می‌کند. تصور کنید مسائل پیچیده ای را در چند ثانیه حل کنید که شکستن آن‌ها برای ابررایانه‌های معمولی میلیون‌ها سال طول می‌کشد.

- محاسبات کوانتومی فقط حالت ارتقا یافته‌ی محاسبات معمولی نیست. قرار است معنای محاسبه و توانش را عوض کند!

2️⃣اما چرا محاسبات کوانتومی خیلی بهتر از محاسبات معمولی است؟

- به محاسبات کلاسیک مانند چرخاندن یک سکه فکر کنید: شیر یا خط، 0 یا 1، فقط یکی از گزینه‌ها پاسخ است. اما محاسبات کوانتومی مانند چرخاندن یک سکه است. این می تواند شیر، خط یا هر جایی در بین همه این‌ها به طور همزمان باشد.

- این ویژگی به رایانه‌های کوانتومی این امکان را می‌دهد تا بسیاری از احتمالات را به طور همزمان بررسی کنند و برای مشکلات خاص، سرعتشان را افزایش دهند.

3️⃣کامپیوتر کوانتومی جدید گوگل 241 میلیون برابر سریعتر از کامپیوتری است که در سال 2019 منتشر کرده بود.

- گوگل ادعا می کند که اولین شرکتی است که به برتری کوانتومی دست یافته است: نقطه عطفی که در آن رایانه های کوانتومی از ماشین های موجود پیشی می‌گیرند.

4️⃣محاسبات کوانتومی می‌تواند کارهای دیوانه‌واری انجام دهد که در حال حاضر امکان پذیر نیستند؛

💫با اجرای شبیه‌سازی‌های مولکولی که با توانایی محاسباتی فعلی ما غیرممکن است، داروهای پزشکی و واکسن های جدیدی  کشف خواهد شد.

💫افزایش تجارت جهانی و کاهش گرمایش زمین با بهینه‌سازی مسیرهای تجاری پیچیده و تدارکات زنجیره تامین منابع.

💫کشف مواد جدید از طریق تجزیه و تحلیل ساختارهای مولکولی مختلف که می‌تواند صنایعی مانند ذخیره سازی انرژی را متحول کند.

🐹 نکته آخر:

🐺 سرمایه‌گذاری در محاسبات کوانتومی از تقریبا 0 به بیش از 2 میلیارد دلار در سال در دهه گذشته رسیده است، که یعنی خبرهای خوب بیشتری در راه است. رقبای گوگل هم مانند IBM برای راه اندازی کامپیوترهای کوانتومی خودشان در حال تلاش‌اند و گوگل در این بازار تنها نیست.

🔗منبع: Zain Kahn

🚀Cognition World Academy
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
12🔥6👍5🕊1
روانشناسی کل‌گرا
۳۳. چه کلمه‌ای بهترین توصیف مادرت هست؟ (فقط یک کلمه)
مادر، زیباترین موجود جهان 💋
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤‍🔥185🤗22
سبک کنترل شناختی (Cognitive Control Style) شما چیست؟

🥃سبک کنترل شناختی به رویکردهای متفاوتی اشاره دارد که افراد برای مدیریت فرآیندهای شناختی خود، به ویژه در نحوه‌ی تخصیص منابع ذهنی در حین انجام وظایف استفاده می‌کنند. این سبک‌ها را می‌توان در طول طیفی از سبک پایدار تا سبک انعطاف پذیر مشخص کرد.

🖱️سبک باثبات (Persistence): این سبک شامل پردازش متمرکز است که در آن منابع شناختی، بر روی یک کار یا رویداد متمرکز می‌شوند. این تمرکز، رقابت بین گزینه‌های قابل جایگزین در تصمیم‌گیری را تقویت می‌کند و منجر به رویکردی انحصاری‌تر به وظایف شناختی می‌شود.

🖱️سبک انعطاف پذیر (Flexibility): در مقابل سبک پایدار، سبک کنترل شناختی منعطف اجازه می‌دهد تا توزیع گسترده‌تری از #منابع_شناختی در چندین کار یا فرآیند انجام شود. این رویکرد رقابت را کاهش می‌دهد و افراد را قادر می‌سازد تا راحت‌تر با تقاضاهای در حال تغییر سازگار شوند یا اطلاعات را از منابع مختلف یکپارچه کنند.

🖱️مفهوم سبک کنترل شناختی اغلب با ایده فراکنترل (Metacontrol) مرتبط است که به توانایی تنظیم راهبردهای شناختی بر اساس نیازهای موقعیتی اشاره دارد. افراد بسته به زمینه می‌توانند بین پایداری و انعطاف پذیری جابه‌جا شوند، که می‌تواند به طور قابل توجهی بر عملکرد آن‌ها در کارهایی که نیاز به #کنترل_شناختی دارند تأثیر بگذارد.

🖱️درک سبک‌های کنترل شناختی هم پیامدهای نظری و هم کاربردی دارد. این موضوع به درک مکانیسم‌های اساسی #فرآیندهای_شناختی کمک می‌کند و می‌تواند استراتژی‌هایی را برای #ارتقای_شناختی متناسب با نیازهای فردی ارائه دهد. به عنوان مثال، تکنیک‌هایی مانند تمرین‌های دو گوشی به دلیل پتانسیل آن‌ها برای سوگیری کنترل شناختی به سمت انعطاف‌پذیری، مورد بررسی قرار گرفته‌اند، که می‌تواند در کارهایی که نیاز به #تفکر_انطباقی و قابلیت‌های چندوظیفه‌ای دارند مفید باشد.

⚙️ حالا که با این مفهوم آشنایی بیشتری دارید، بگویید که شما اغلب از کدام سبک استفاده می‌کنید؟ این نوع سبک بیشتر در چه نوع فعالیت‌هایی برای شما کاربرد دارد؟

🔍 سپیده اکبری
پژوهشگر علوم شناختی

🔗Credit: Frontiers in Psychology

🚀 Cognition World, more in: 📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
11👍6🔥1🕊1
قـالَ النّبِيّ صلي الله عليه و آله: اَيُّـهَا النّـاسُ! اِنَّ رَبَّكُمْ واحِدٌ و اِنَّ اَباكُمْ واحِدٌ كُلُّـكُمْ لاِ?َمَ وَ آدَمُ مِنْ تُـرابٍ «اِنَّ اَكرَمَـكُمِْ عِنْدَ اللّه ِ اَتْقيكُـمْ» وَ لَيْسَ لِعَرَبىٍّ عَلى عَجَمِىٍّ فَضْلٌ اِلاّ بِالتَّقْوى. تحف العقول، ص ۳۴


اى مردم! پروردگارتان يكى است، پدرتان هم يكى است، همه شما از آدميد و آدم از خاک است. «گرامى ترين شما نزد خداوند، پرهيزكارترين شماست.» عرب را بر عجم هيچ برترى نيست، مگر به تقوا.

آکادمی دنیای شناخت، فرارسیدن سالروز رحلت پیامبر مهربانی‌ها صل الله علیه و آله و شهادت امام حسن مجتبی‌ علیه‌السلام را به شما تسلیت می‌گوید.

🚀 Cognition World, more in: 📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
71👎29🕊42👨‍💻1
یافته‌ای جدید برای جلوگیری از کاهش حافظه در سنین بالا ⚡️

🫀 در طول زندگی، حافظه‌ی افراد با درجات مختلفی ضعیف می‌شود و توانایی یادآوری تجربیات و خاطرات را از افراد مسن سلب می‌کند.

🛸 یک مطالعه منتشر شده در Science Advances، اکنون شواهدی را ارائه می‌دهد که حفظ تجربیات گذشته‌ی زندگی توسط کیفیت #سیناپس‌های قدیمی حفظ می‌شود.

🔥یک تیم تحقیقاتی، نمونه‌های مغز پس از مرگ 128 شرکت‌کننده را مطالعه کردند. میانگین سنی شرکت‌کنندگان در زمان مرگ 90.5 سال، با نمرات عملکرد شناختی متغیر و آسیب‌شناسی عصبی مرتبط با بیماری #آلزایمر بود.

⚪️تمام شرکت‌کنندگان تحت آزمایش شناختی سالانه برای حافظه‌ی اپیزودیک (توانایی به خاطر سپردن وقایع روزمره و تجربیات شخصی گذشته)، توانایی دیداری-فضایی، سرعت #ادراکی، حافظه معنایی و #حافظه کاری قرار گرفته بودند. این مطالعه شامل دو نمونه از هر مغز، یکی از قشر #گیجگاهی، که دارای ساختارهای حیاتی برای حافظه بلندمدت است، و دیگری از قشر #پیش‌پیشانی بود.

💡نتایج پژوهش نشان داد که کیفیت سیناپس‌ها در مغز برای حفظ حافظه در افراد سالمند، از کمیت آن‌ها مهم‌تر است. پژوهشگران دریافتند قطر بیشتر خارهای دندریتی یا همان مهره‌های دندریتی در لوب #گیجگاهی با عملکرد بهتر حافظه‌ی اپیزودیک همراه است. این پژوهش، تحقیقات قبلی که دلیل کاهش حافظه را از بین بردن سیناپس‌ها می‌دانستند به چالش می‌کشد.

🔗Credit: Science Advances (2024)


🚀 Cognition World, more in: 📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
10👍53🔥2👏2🕊1
امام رضا عليه‌السلام 🖤

مَنْ سَأَلَ اللّه َ التَّوفيقَ وَ لَمْ يَجْتَهِدْ، فَقـَدِ اسْتـَهْزَءَ بِنـَفْسِهِ. مسند الامام الرضا عليه السلام، ج ۱، ص ۲۸۳


- هر كس از خداوند، توفيق بطلبد ولى تلاش نكند، خودش را مسخره كرده است.

🪐 آکادمی دنیای شناخت، شهادت امام رضا علیه‌السلام را به شما تسلیت می‌گوید.

نقاشی ضامن آهو اثر استاد فرشچیان - ۱۳۵۸

🚀 Cognition World, more in: 📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
60👎218🤯3😢3🕊1👨‍💻1
سرطان زیر ذره‌بین هوش مصنوعی 🔎

⚡️دانشمندان اسپانیایی، یک هوش مصنوعی ایجاد کرده‌اند که می‌تواند سلول‌های سرطانی را از سلول‌های طبیعی متمایز کند و مراحل اولیه عفونت ویروسی را در داخل سلول‌ها تشخیص دهد.

🔥ابزار ¹AINU، تصاویری با وضوح بالا از سلول‌ها را اسکن می‌کند. این ابزار، ساختارهای ریز درون سلول‌ها را در سطح مولکولی شناسایی و تجزیه و تحلیل می‌کند. دیوید کارنوالی یکی از پژوهشگران این تحقیق علمی بیان کرد:
تمام چیزی که مدل هوش مصنوعی ما برای کار کردن نیاز دارد نمونه‌ای است که با نشانگرهای خاصی که ویژگی‌های هسته‌ای کلیدی را برجسته می‌کند، رنگ‌آمیزی شود. علاوه بر اینکه آسان‌تر و سریع‌تر است، می‌تواند سرعت تحقیقات سلول‌های بنیادی را بیشتر کند و در عین حال به در کاهش استفاده از حیوانات در علم کمک کند.


محققان این مدل را با ارائه تصاویر با وضوح بالا (در مقیاس نانو) از هسته‌ی سلول‌های مختلف در حالت‌های گوناگون، آموزش دادند. این مدل با تجزیه و تحلیل نحوه توزیع و چیدمان اجزای هسته در فضای سه‌بعدی، توانست شناسایی الگوها در سلول‌ها را یاد بگیرد.

این مقاله‌ که به تازگی در مجله Nature Machine Intelligence منتشر شده است، راه را برای بهبود تکنیک‌های تشخیصی و استراتژی‌های نظارتی جدید برای بیماری‌ها هموار می‌کند.

¹ AI of the NUcleus

🔗Credit: Nature Machine Intelligence (2024)

🚀 Cognition World, more in: 📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
8👍3🔥2🐳1
2025/07/14 02:56:01
Back to Top
HTML Embed Code: