Telegram Web
مهرداد خدیر روزنامه‌نگار:

ما رسانه بین‌المللی قوی که بتواند اعتماد جامعه جهانی را حفظ کند، نداریم/ باید بگذاریم تا خبرنگاران خارجی واقعیت‌های ایران را ببینند

🔹مشکل اصلی اعتماد مردم به رسانه است و راهبرد باید بازسازی این اعتماد باشد. هر وقت صداوسیما به سمت استفاده بیشتر از افکار متنوع و متکثر و طیف های گسترده تر برود این اعتماد بازآفرینی می شود. از همین منظر می توان حضور محمد قوچانی، جلایی پور، عطریانفر و دکتر عطاالله مهاجرانی در ایام جگ ۱۲ روزه در تلویزیون را مثبت قلمداد کرد. البته نمی خواهم بگویم که با حضور اصلاح طلبان در تلویزیون تمام اعتماد جلب می شود. با این حال مهمترین اقدام باید جلب اعتماد افراد مختلف و طیف های گوناگون باشد/ شفقنا رسانه

متن کامل

https://fa.shafaqna.com/news/2079262/

@NewJournalism
🆔 @commac
🔸آشنایی با مبانی هنرهای تجسمی لازمه تصویرگری کتاب کودک است

🔹نویسنده، مترجم و تصویرگر کتاب‌های کودک و نوجوان گفت: تصویرگری بیش از اندازه وام‌دار نقاشی و هنرهای تجسمی است. کسی که کار گرافیک انجام می‌دهد، باید مبانی نقاشی را گذرانده باشد. بسیاری از تصویرگران و دانشگاه‌ها غرق در گرافیک می‌شوند، اما در این حوزه لازم است با مبانی هنرهای تجسمی مانند فرم، رنگ، فیگور و... آشنا باشند.

🔹 پیش از انقلاب، بسیاری از تصویرگران فعالیتشان تحت‌تأثیر نقاشی بود و حرکت نقاشی به‌سوی گرافیک به‌تدریج انجام شد. بیان حسی زمانی که نقاشی به سمت تصویرگری حرکت می‌کند، مشخص است. در حال حاضر، تصویرگری به گرافیک نزدیک شده است.

🔹با ورود کامپیوتر و هوش مصنوعی، کار برای بسیاری از ناشران ساده‌تر شده است. برخی از کتاب‌ها به‌ویژه متکی بر هنر مدرن هستند، اما در این میان، آثاری به‌اصطلاح «زرد» یا «بازاری» نیز دیده می‌شود که ناشران یا هنرمندان برای تولید آنها از تصویرگری دیجیتال بهره می‌برند. به نظر من، لازم است سلیقه ملی و هنری تقویت شود.

لینک خبر

tv.irna.ir
@IRNA_1313
هشدار سازمان ملل: جعل واقعیت با هوش مصنوعی را جدی بگیرید

🔹اتحادیۀ جهانی مخابرات (وابسته به سازمان ملل) در نشست اعلام کرد: دیپ‌فیک‌ها (تصاویر، ویدیوها و صداهای جعلی تولیدشده با هوش مصنوعی) به تهدیدی جدی برای امنیت انتخابات، اقتصاد و جامعه جهانی تبدیل شده‌اند.

این نهاد خواستار این موضوعات شد:
🔸استفاده شرکت‌ها از ابزارهای پیشرفته برای شناسایی محتوای جعلی
🔸تدوین استانداردهای سخت‌گیرانه جهانی
🔸نشانه‌گذاری دیجیتال روی ویدیوهای مصنوعی (حاوی اطلاعات تولیدکننده و زمان تولید)
🔸همکاری گسترده پلتفرم‌ها برای بررسی اصالت محتوا پیش از انتشار

🖼کارشناسان می‌گویند: «هوش مصنوعی هر روز قوی‌تر می‌شود، ولی مهارت کاربران تغییری نکرده؛ قربانی‌شدن کاربران عادی، جدی است.»
@Farsna - Link
اینستاگرام صفحات خبرگزاری مهر را حذف کرد

🔹صفحات رسمی خبرگزاری مهر در اینستاگرام به‌دلیل «اعمال سانسور شدید از سوی این پلتفرم» و «محدودیت‌های اعمال شده بر محتوای مغایر با مواضع غربی» از دسترس خارج شد.
@Farsna - Link
👍1🔥1
2025/07/13 18:51:54
Back to Top
HTML Embed Code: