Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
معاون وزیر ارتباطات در گفت و گو با صدا و سیما ضمن تأیید فیلترینگ موقت پلتفرم‌های خارجی، اعلام کرد که مردم نیازهای خود را از طریق سرویس‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی برطرف کنند😶



🆔: @Zangedanesh
👎1
#پست_آموزشی

چطور در دانشگاه های خارجی رایگان درس بخوانیم؟

♦️ آشنایی با انواع بورسیه‌های تحصیلی 😍

با توجه به بالا بودن هزینه‌های تحصیل در بسیاری از کشورهای دنیا، بسیاری از دانشجویان متقاضی تحصیل در کشورهای خارجی، تمایل به دریافت بورسیه تحصیلی دارند. در این پست آموزشی شما را با انواع بورس تحصیلی و شرایط استفاده از آن‌ها آشنا می کنیم.

1️⃣ بورس تحصیلی در ازای انجام فعالیت:
در این نوع از بورس تحصیلی شما در ازای کاری که برای دانشگاه یا اساتید انجام می‌دهید، به صورت ماهیانه حقوق دریافت می کنید. این حقوق هم می‌تواند از سوی دانشگاه پرداخت شود و هم از سوی اساتید. بر همین اساس دانشجویانی که این بورس را دریافت می کنند، به دو دسته تقسیم می شوند:

◾️ دستیار تحقیق (Research Assistantship)
دستیار تحقیق یا RA، افرادی هستند که در ازای کار در آزمایشگاه یا کمک به اساتید در حوزه های مختلفی مثل نوشتن مقاله، کتاب، انجام تحقیقات و... ، حقوق مشخصی از سوی استاد دریافت می کنند. برای دریافت این نوع از بورسیه تحصیلی پیشنهاد می کنیم اساتیدی را انتخاب کنید که زمینه کاری آن ها شبیه به علایق و زمینه‌ی کاری شما باشد.

◾️ دستیار تدریس (Teaching Assistantship)
دستیار تدریس یا TA، همان استاد حل تمرین در ایران است. این افراد از میان دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد انتخاب می شوند و وظیفه‌ی آن‌ها، برگزاری کلاس‌های حل تمرین و رفع اشکال، تصحیح اوراق امتحانی و... است.
دستیار تدریس به صورت ماهیانه از طرف دانشگاه حقوق دریافت می کند. از جمله شرایطی که می‌توانید با داشتن آن موقعیت دستیار تدریس را به خود اختصاص دهید، می‌توان به تسلط و اشراف کامل به زبان انگلیسی به ویژه محاورات روزمره و برخورداری از دانش علمی اشاره کرد.  با کسب این عنوان می توانید به صورت ماهیانه حقوق دریافت کنید و به سادگی هزینه های زندگی خود را تامین کنید.

2️⃣ بورسیه تحصیلی بدون انجام فعالیت:
◾️ بورسیه تحصیلی Scholarship
نوعی کمک بلاعوض از سوی دانشگاه است که برای تامین هزینه‌های تحصیل، اقامت و... به دانشجویانی با سوابق علمی درخشان اعطا می شود و برای تداوم داشتن آن، شرایط ویژه ای از جمله بالا بودن معدل دانشجو در طول ترم‌های تحصیل، نیاز است.

◾️ کمک هزینه تحصیلی Grant
کمک هزینه بلاعوضی است که در طول دوران تحصیل از سوی سازمان‌های خصوصی، دولتی یا مردم نهاد به دانشجویان در هر سال تحصیلی اعطا می شود. توجه داشته باشید که هر سازمان شرایط ویژه ای را برای دریافت این بورس تحصیلی در نظر می گیرد.

◾️ کمک هزینه تحصیلی Fellowship
کمک هزینه‌ی تحصیلی‌ای است که بیش تر به دانشجویان دوره‌ی دکتری و در مواردی به دانشجویان کارشناسی ارشد تعلق می گیرد. این بورسیه تحصیلی، مخصوص دانشجویان و گروه‌های است که بر روی پروژه‌های تحقیقاتی کار می کنند و هر سال هم تمدید می شود.
توجه داشته باشید که فلوشیب هم می‌تواند از سوی دانشگاه اعطا شود و هم از جانب بعضی از نهادهای خصوصی و خیریه؛ بنابراین، اگر بتوانید در دوران تحصیلی خود بر روی پروژه های تحقیقاتی کار کنید، می توانید از این بورسیه تحصیلی استفاده کنید.

◾️ کمک هزینه تحصیلی Waiver
با دریافت این بورسیه تحصیلی، تنها از بخشی از هزینه‌های دانشگاه و شهریه معاف خواهید شد؛ برای مثال، با این بورس تحصیلی می توانید هزینه های خوابگاه یا یک واحد درسی را پرداخت کنید.
شرایط دریافت این بورسیه تحصیلی متناسب با مقطع تحصیلی و نوع دانشگاه شما متفاوت است؛ بنابراین اگر برای پرداخت بخشی از شهریه در شرایط اضطراری قرار گرفتید، می‌توانید از این بورسیه تحصیلی استفاده کنید.
@ComputerResearch
2
🔴 دانلود اپلیکیشن بدون نیاز به پلی استور
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تو شرایط فعلی که دانلود از فروشگاه پلی استور سخت شده و بدون فیلتر شکن امکان پذیر نیست ، میتونید با سه تا ترفند پایین به راحتی به اپلیکیشن مورد نظرتون دسترسی پیدا کنید.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1️⃣ ترفند اول :

برای اینکه اون نرم افزار مستقیم دانلود کنید فقط کافیه لینک اپلیکیشنی که مورد نظر هست رو کپی کنید و به سایت
https://apps.evozi.com/apk-downloader
برید و اونجا لینک رو پیست کنید تا لینک دانلود مستقیم به شما ارسال بشه.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
2️⃣ ترفند دوم :

همچنین میتونید از ربات تلگرامی
@apkdl_bot
استفاده کنید که دقیقا اینم مثه همونه لینک رو بفرستین تا فایل نصبی رو تحویل بده
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
3️⃣ ترفند سوم :

لینک رو دستکاری کنین بجای "googleplay" بزنین "apk-dl"
ینی اینجوری

لینک اصلی
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skgames.trafficrider

اینجا googleplay رو پاک و بجاش apk-dl میزاریم ینی ب این صورت⬇️
https://apk-dl.com/traffic-rider/com.skgames.trafficrider

@ComputerResearch
👍2
💢بورس تحصیلی برای تحصیل در خارج از کشور در بهترین شهرهای دانشجویی جهان



🔰 مشاهده ادامه این مطلب :

https://www.wikigeram.com/researchnewsitem/27126
———————————

💠 ComputerResearch
🔺دور جدید حمایت ایرانسل از پژوهش‌های دانشگاهی آغاز شد

🔹ایرانسل، در ادامه حمایت از پژوهش‌های دانشگاهی، فهرست اولویت‌های پژوهشی خود را منتشر کرد.
🔹اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران که پیش از این، در سال ۱۳۹۹، طرح همکاری پژوهشی با دانشگاه‌های معتبر و حمایت از تولیدات دانشجویی را آغاز کرده بود، در توسعه این فعالیت‌ها، فهرست اولویت‌های پژوهشی خود را منتشر کرد.
🔹در این طرح، مجموعه «ایرانسل لبز (Irancell Labs)»، بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل، با اعلام اولویت‌های پژوهشی در زمینه‌های مختلف، از دانشجویان علاقه‌مند دعوت کرده است تا با مراجعه به وب‌سایت ایرانسل به نشانی http://irancell.ir/p/15711/p و مشاهده فهرست این اولویت‌ها، موضوع مورد نظر خود را انتخاب کنند.
🔹ایرانسل، نخستین ارائه‌دهندۀ 5G و رکورددار سرعت اینترنت در ایران، با راه‌اندازی مجموعه ایرانسل لبز، در پی حرکت در مسیر گسترش خدمات متنوع و توسعۀ سبک زندگی دیجیتال و خلق آینده‌ای همگام با تحولات دنیای دیجیتال است تا با بهره‌گیری از فناوری‌های برتر در حوزه‌های مختلف، خلق ارزش کند.
https://irancell.ir/b/296262/b

@ComputerResearch
💢بهترین رشته های تحصیلی در خارج از کشور برای دانشجویان ایرانی



🔰 مشاهده ادامه این مطلب :

https://www.wikigeram.com/researchnewsitem/28506
———————————

@ComputerResearch
🚩 بورسیه فول فاند بنیاد فریدریش ایبرت آلمان در سال 2023


🔺 بنیاد فریدریش ایبرت آلمان Friedrich Ebert Stiftung بورسیه تحصیلی برای دانشجویان خارجی در سال تحصیلی 2022-2023 ارایه می کند. این بورسیه تحصیلی برای رشته های مختلف و مقاطع مختلف تحصیلی توسط این بنیاد اعطا می شود. همه ساله 40 نفر برای این بورسیه برگزیده خواهند شد و دانشجویان برگزیده بورسیه نیازی به بازپرداخت هزینه های بورسیه پس از تحصیل نخواهند داشت.

🔺اطلاعات کامل در مورد این بورسیه تحصیلی را در لینک زیر مطالعه کنید 👇


🌐 https://boursieplus.ir/friedrich-ebert-stiftung/

@ComputerResearch
👍2
موقعیت دکتری برق و‌کامپیوتر
انگلیس

Queen Mary University of London has PhD studentships open in Electronic Engineering and Computer Science.
the research of 6G related topics, such as RIS, ISAC, semantic communications, and Metaverse

http://eecs.qmul.ac.uk/phd/phd-studentships/csc-phd-studentships-in-electronic-engineering-and-computer-science/

🆔 @Ai_Tv
👍2
دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) هزبنه‌ی اپلیکیشن دوره‌های فوق‌لیسانس و دکترای دانشکده‌های مهندسی را برای متقاضیانی که از ایران اپلای می‌کنند لغو می‌کند. https://viterbigradadmission.usc.edu/prospective/

🆔 @Ai_Tv
پوستر بورس فرصت تحقیقاتی داخل و خارج کشور

🔴 @CEITStu
👌1
🔴 ثبت ۳۵۳ هزار درخواست برای آزادسازی مدرک/ موج جدید مهاجرت تحصیلی ایرانیان در راه است؟

🔹به طور کلی تعداد دانشجویان بین‌المللی در سال‌های اخیر افزایش داشته است. آن‌طور که آمار نشان می‌دهد، تعداد دانشجویان بین‌المللی در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال ۲۰۰۰ افزایش سه برابری داشته است. اما سهم ایران از این کانال مهاجرتی چقدر است؟

🔹ایران در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ در فهرست ۲۰ کشور اول دانشجوفرست دنیا جای داشت. آنطور که رصدخانه مهاجرت گزارش داد، ایران در جایگاه ۱۷ این فهرست قرار دارد. به عبارتی مهاجرت تحصیلی یکی از روش‌های پرطرفدار ایرانیان برای رفتن از کشور است. با این توضیح که این شکل از مهاجرت صرفا با هدف تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا نیست، بلکه برای برخی از مهاجران صرفا راهی است برای رفتن.

🔹سنگین‌ترین کفه دانشجوپذیری از ایران را کانادا دارد. کشوری که در یک نگاه کلی‌تر یکی از مقاصد اصلی ایرانیان از همه کانال‌های مهاجرتی است. داده‌های سالنامه مهاجرت ۱۴۰۱ نشان می‌دهد، کانادا، آلمان، آمریکا به ترتیب سه مقصد اصلی دانشجویان ایرانی در سال ۲۰۲۱-۲۰۲۰ بودند./ تجارت‌نیوز

🔗 @AkhbareDaneshgahi
👍74😢4
فراخوان ارسال مقاله به نهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی تحت حمایت IEEE

❇️ نمایه ها:
مقالات فارسی: پایگاه های ISC و SID
مقالات انگلیسی: ارسال به پایگاه IEEE Xplore

❇️ برگزار کننده: دانشگاه علم و فرهنگ- جهاد دانشگاهی

✳️ زمان: ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
مهلت ارسال مقاله: ۵ اسفند ۱۴۰۱ 
 
❇️ محورهای کنفرانس:
یادگیری ماشین، یادگیری عمیق در وب 
وب کاوی، وب معنایی و تحلیل وب
اینترنت اشیاء       
بازیابی اطلاعات   
شبکه های اجتماعی
سکوهای ابری، انبوه و توزیع شده 
بلاکچین و رمزارز    
تعامل انسان و رایانه           
کیفیت وب           
سکوها و ایزارهای نرم افزاری وب     
کسب و کار و بازاریابی الکترونیکی     
امنیت وب
تحلیل رفتار و شخصی سازی 
پردازش تصویر در وب
رسانه و ارتباط شناسی وب
وب و جامعه   
   
🔹وبگاه کنفرانس: iranwebconf.ir

@webresearch

دبیرخانه کنفرانس و مجله وب پژوهی
👍5
Forwarded from DataScience.Media (Dr. Venus Shakoorniaz)
📚برای مطالعه
📌موضوع شماره ۱ - ۱۰ ترند برتر علم-داده در ۲۰۲۳
🗂️دسته بندی: معرفی ترند و تکنولوژی
▫️بخش اول

مقدمه
در حال حاضر هوش مصنوعی و علم داده دو موضوع محبوب در بازار جهانی فناوری (Global Tech Market) است. بخش‌های متعدد و گسترده ای در سراسر جهان از سیستم‌های مستقل، امنیت سایبری، اتوماسیون،

RPA -Robotic Process Automation و چندین مزیت دیگر ارائه شده توسط مدل‌های هوش مصنوعی بهره می‌برند. بنابراین برای افزایش بهره وری و کارایی، کسب و کارهای مبتنی بر فناوری و داده باید از پیشرفت های نوین هوش مصنوعی آگاه باشند.
علم داده، با آگاهی داده محور از مخاطبان هدف و خاص، مطمئناً هر صنعتی را متحول خواهد کرد و از ابن رو برای زنده ماندن در صنعت دیجیتال جهانی، کسب و کارها باید از تِرِندها یا پیش بینی های رایج هوش مصنوعی و علم داده آگاه باشند.
همچنین، دانشمندان داده مطمئناً به آگاهی جامعی از ترندهای نوین علم داده - Data Science Trendsنیاز دارند. برای مدیریت اطلاعات گسترده از سراسر جهان، دانشمندان داده باید در صنعت فناوری به روز بمانند. بنابراین، پیش‌بینی‌های علم داده یا ترندهای آینده علم داده ممکن است به شرکت‌ها در برنامه‌ریزیِ پویای بازار فنی در آینده کمک کند.

10 ترند برتر هوش مصنوعی و علم داده در سال 2023

1. پیشرفت تحلیل پیشگویانه - Predictive Analytics Advancement
توسعه تحلیل پیشگویانه برای بهبود تحقیقات یکی از شناخته شده ترین و محبوب ترین ترندها در زمینه هوش مصنوعی است.
تحلیل پیشگویانه، مبتنی بر استفاده از داده‌ها، الگوریتم‌های آماری و روش‌های یادگیری ماشین برای تعیین احتمال نتایج آینده با استفاده از سوابق داده‌ها است. به عبارتی دیگر با استفاده از اطلاعات گذشته، دقیق‌ترین پیش‌بینی را از آنچه در آینده رخ خواهد داد، انجام دهیم.

2. معرفی سیستم های مستقل | خودگردان بهبود یافته - Improved Autonomous System
سیستم های خودکار بهتری در حال معرفی هستند که یکی از فاکتورهای مهم در هوش مصنوعی محسوب می شوند. توسعه فناوری هواپیماهای بدون سرنشین / پهبادها - Drone Technology، اکتشافات خودگردان و سیستم‌های مشتق شده از زیست‌شناسی، همه در اولویت‌های نسل آینده سیستم‌های خودمختار با مدل‌های هوش مصنوعی هستند. فناوری‌هایی مانند پرواز، آمبولانس‌های خودران، و پاهای مصنوعی که به‌طور خودکار با گام‌های کاربر با استفاده از یادگیری ماشینی سازگار می‌شوند، در مرکز این تحقیقات هستند.

3. مدل‌های زبان بزرگ (LLM)
یادگیری ماشین، پایه و اساس مدل‌های زبان بزرگ است که از الگوریتم‌هایی برای شناسایی، پیش‌بینی و تولید زبان‌های انسانی از مجموعه داده‌های عظیم مبتنی بر متن - Text-Based Data Setاستفاده می‌کنند.
این مدل‌ها شامل
تحلیل احساسات - Sentiment Analysis
ترجمه ماشینی - Machine Translation
تحلیل جملات - Sentence Analysis
مدل‌های زبان آماری - Statistical Language Models
مدل‌های زبان عصبی - Neural Language Models
تشخیص گفتار - Speech Recognition
و پیشنهادات متنی - Text Suggestions
هستند.

✍🏻گردآوری و تحقیق: ونوس شکورنیاز

🔗لینک کانال رسانه علم داده
👍21
🟠 لغو تحریم خدمات اینترنتی و فناوری محور برای کاربران ایرانی توسط آمریکا

🔵 با مجوز‌های تازه، نه تنها دسترسی کاربران ایرانی به شبکه‌های اجتماعی، ابزارهای ارتباطی، نرم‌افزارهای تماس ویدئویی، خدمات ابری، نقشه‌های آنلاین و مبتنی وب،‌ بازی‌های کامپیوتری، پلتفرم‌های آموزشی، ابزارهای ترجمه و احراز هویت، آنتی ویروس‌ها، تلفن‌های هوشمند و سیستم عامل آنها، تلفن‌های ماهواره‌ای، گجت‌های دیجیتال، سیم‌کارت، روتر، مودم، کامپیوترهای شخصی فراهم شد، بلکه ارائه خدمات شرکت‌های بزرگ، تاثیرگذاری مانند گوگل، متا، اپل و دیگر شرکت‌های مشابه به ایرانیان نیز قانونی خواهد بود.

🔴 بخش دیگری از این تغییرات، مربوط به گسترش مجوز ابزارهایی است که به عنوان واسط و یا کمکی، شرایط لازم برای ارائه خدمات ارتباطی ابری و غیر ابری و همچنین تبادل اطلاعات دراینترنت را فراهم می‌کنند.

🔵 همچنین مجوز‌های مربوط به صادرات و یا صادرات مجدد ابزار و خدمات غیرتجاری موثر در آزادی اینترنت در ایران، مانند میزبانی نرم‌افزار‌های ضد نظارت، که توسط کاربران ایرانی خلق شده، توسعه یافته و یا به‌روز رسانی شده‌اند. همچنین برای توسعه دهندگان و فعالان ایرانی که در پی ساخت اپلیکشن و نرم‌افزار‌های ضد سانسور برای موبایل و کامپویتر هستند نیز مجوز‌هایی در نظر گرفته شده است.

🟠 یکی از کلیدی ترین تغییرات در مجوز‌ عمومی شماره دو ایران، حذف شرط «استفاده شخصی» از ابزار و امکانات است. 
بنابراین از این پس، نه تنها کاربران، بلکه شرکت‌های ایرانی نیز می‌توانند به صورت قانونی از معافیت‌های اینترنتی اعلام شده استفاده کنند.

🆔@ComputerResearch
🎉7👍3🤔1🍾1
لیست وبسایت ها برای یافتن پوزیشن های تحصیلی و شغلی برای اپلای



در این بخش می خواهیم به فهرست جامع و کاملی از وبسایت هایی که افراد متقاضی اپلای Apply دریافت بورسیه و فاند و پوزیشن ها و موقعیت های تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و پست داک و فرصت های شغلی job باید به دنبال آنها هستند را معرفی کنیم. برخی از وبسایت هایی که پوزیشن ها را معرفی می کنند ممکن است مختص یک مقطع باشند. نکته ای که باید به آن توجه شود متقاضی می تواند در وبسایت ها ثبت نام نماید و در خواست ارسال اتوماتیک ایمیل پوزیشن های جدید بر اساس شاخص هایی که متقاضی تعریف می کند را نماید.



1. Academicpositions:
academicpositions.eu
2.UniversityPosition:
universitypositions.eu
3. NatureJobs:
https://lnkd.in/de9akWCZ
4.EuroScienceJobs:
eurosciencejobs.com
5.Inria:
http://www.inria.fr
6.Cemes:
https://lnkd.in/d2UcJ3DH
7.IFP School:
https://lnkd.in/dCryQptp
8.Jobbnorge:
Jobbnorge.no
9.AcademicTransfe:
Academictransfer.com
10.Scholarshipdb:
scholarshipdb.net
11.Euraxess:
euraxess.ec.europa.eu
12.FindPhd:
findaphd.com
13.ABG:
intelliagence.fr
14.PhdPosition:
phdposition.com
15.Daad:
https://lnkd.in/dZ2HyujG
16.Grants:
grants.at
17.Phds:
phds.org
18.Reseaech In Germany
https://lnkd.in/d7BJzQDD
19.DFG:
https://lnkd.in/dqrAhxHw
20.ETH:
http://www.eth-gethired.ch
21.Fraunhofer:
https://lnkd.in/dSh7W5Y2
22.Technische University:
https://lnkd.in/dJwPvTAi
23.Study In Holland:
https://lnkd.in/ddadteB7

@ComputerResearch
👍9
🌐چه می کنه این هوش مصنوعی!

▪️به سایت https://rytr.me مراجعه کردم. در بخش سمت چپ یک سوال مطرح کردم که «کدام فایروال مناسب برای هر شبکه ای هست؟»

▪️از هوش مصنوعی خواستم در پاسخش کلمات Firewall, attacks, Sophos, IPS, Accounting, Price رو مد نظر قرار بده و ازش خواستم پاسخ رو به زبان فارسی برای قرار دادن بصورت یک پست در وبلاگ آماده کنه. متن تولید شده توسط هوش مصنوعی در سمت راست حیرت آوره!

▪️شما با کمک این ابزار می تونید هر متنی رو برای شبکه های اجتماعی، وب سایت و یا وبلاگ خودتون تولید کنید!

@ComputerResearch
👍16👎1
چگونه امنیت لینک‌ها را بررسی کنیم؟

یکی از مشکلات امنیتی دیجیتال که روزبه‌روز و با سرعت دامنه وسیع‌تری پیدا می‌کند، انتشار لینک‌های آلوده است. لینک‌های آلوده‌ای که از طریق ایمیل، شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها بین کاربران منتشر می‌شوند و حاوی بدافزارها و سایت‌های آلوده یا فیشینگ هستند.

بسیاری از لینک‌هایی که شما دریافت می‌کنید، به‌ظاهر استاندارد هستند یا لینک‌های کوتاه‌شده‌ای هستند که اصلا از ظاهر آن‌ها نمی‌شود تشخیص داد که آلوده‌اند یا سالم. بنابراین هرگز سعی نکنید امنیت سایت‌ها را از ظاهر لینک‌ها تشخیص دهید.

زمانی که لینکی را دریافت می‌کنید - حالا از هر طریقی - پیش از آن‌که روی آن کلیک کنید و مشکل امنیتی برای خودتان درست کنید، ابتدا امنیت آن را چک کنید.

برای بررسی امنیت لینک‌ها می‌توانید از سرویس‌های آنلاین رایگان در این زمینه استفاده کنید. استفاده از این سایت‌ها بسیار ساده است. کافی ست لینک را در قسمت جستجوی این سایت‌ها قرار دهید و دکمه Enter را بزنید تا جستجو آغاز شود. در نهایت اگر نتیجه خوب بود، می‌توانید روی لینک مورد نظر کلیک کنید.

لیست سایت‌های معتبر برای بررسی امنیت لینک‌ها:

- Norton Safe Web

- ScanURL

- PhishTank

- Google Transparency Report

- VirusTotal Safe

- PSafe Dfndr Lab

- URLVoid

این سایت‌ها از شما در مقابل تروجان‌ها، باج‌افزارها (Ransomware)، ویروس‌ها و حملات فیشینگ از طریق لینک‌های آلوده محافظت می‌کنند.

🔴 @CEITStu
👍61👌1
Forwarded from BigData Mining & OSINT (الان ای اهل عالم من حسین ع را دوست دارم)
📌 موضوع امنیت فناوری

میکروفون جاسوسی جهت شنود جاسازی شده در یک کابل شبکه آماده!
امنیت شکننده تر از چیزی است که فکرش رو میکنید!

🖌 www.tgoop.com/bigdata_channel
👁 
www.tgoop.com/OsintPlus
😱11👍3
Forwarded from بورسیه پلاس
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌وزیر علوم: یک فرد 20 سالهِ زیردیپلم از یک فارغ التحصیل دکتری، 15 سال از زندگی جلوتر است

🔺محمدعلی زلفی‌ گل در جمع نخبگان: کسی که درس نمی‌خواند و دیپلم نمی‌گیرد 18 ساله می‌رود سربازی و در سن 20 سالگی شاغل می‌شود و زندگی خود را شروع می‌کند. ولی فردی که درس می‌خواند و دکتری می‌گیرد 35 ساله می‌شود. بنابراین کسی که درس نخوانده 15 سال از فارغ التحصیل دکتری جلوتر است.

🔺ما چقدر حقوق بدهیم که این 15 سال را بتوانیم جبران کنیم؟

📌ما کاملا از مشکلات شما (نخبگان)، استادیاران جوان آگاهی داریم.


🆔 @boursieplus
👍16👎6👌2
📌 در صورتی که برای مقالات و پژوهش های علمی خود نیاز به دیتاست های فارسی دارید سایت زیر را از دست ندهید. دسترسی به هزاران دیتاست به صورت رایگان در قالب csv

🔺https://iranopendata.org/

⭕️به عنوان مثال دیتاست: توزیع فراوانی و میزان شاخص های بیمه ای بازنشستگان

🆔 @ComputerResearch
👍5🍾1
2025/07/09 18:45:58
Back to Top
HTML Embed Code: