Telegram Web
🎬 #معرفی_فیلم

📽Martin Eden
"مارتین ایدن"

📆2019
👤Director: #PietroMarcello
👥#LucaMarinelli #JessicaCressy
2h‌ 9m
🚧 #Romance #Drama
🎖⭐️IMDB 7 🍅RT 88%

خلاصه:
داستان فیلم درباره مرد دریانورد جوانی است که جزء طبقه متوسط جامعه است. او در پی ملاقاتش با دختری از طبقه مرفعه تصمیم می‌گیرد شرایط مالی و زندگی خود را ارتقا دهد. درهمین راستا با جدیت و علاقه شروع به آموختن می‌کند ...

یادداشتی بر فیلم:
این فیلم به بررسی تاثیر عشق بر هویت و شخصیت می‌پردازد، گویی در این عاشقی هم صاحب هویت شده‌اید و هم هویت خود را از دست داده‌اید.
شخصیت تلاشگر و کمال‌گرای مارتین همان هویتی است که عشق آن را برمی‌انگیزد و فقر و زندگی زیست‌شده‌ی مارتین به آن معنا می‌دهد.
مارتین به فردگرائی (individualism) گرایش دارد و برای فردیت مستقل هر انسانِ اندیشمند ارزش قائل است. در حقیقت ما با شخصیتی مواجه می‌شویم که صداقت و پایبندی به ارزش‌های اصیل انسانی سرلوحه ساخت هویت جدید او است که زندگی وی را مغشوش‌تر و پر از تصمیم‌های جدید می‌کند.

این فیلم اقتباسی از رمانی به همین نام نوشته‌ی جک لندن و بر اساس زندگی حقیقی نویسنده است.


#هر_هفته_یک_فیلم‌
8👍1
🖼نمایش نقاشی‌های کودکان اوتیسم


زمان:
🗓 یکشنبه و دوشنبه (۹ و ۱۰ دی‌ ماه)
🕘از ساعت ۹ الی ۱۶
به همراه کارگاه انتقال مهارت و تجربه‌ی کار با کودکان اوتیسم(ساعت ۱۱ الی ۱۳)


📍 مکان:
تهران، بزرگراه شهید چمران، خیابان جلال آل احمد، مقابل کوی نصر، خیابان دکتر کاردان، دانشکده‌ روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه‌ تهران، سالن اصلی طبقه‌ی همکف


@Counseling_psut
13👍1
🎬 #معرفی_فیلم

📽The Boy, the Mole, the Fox and the Horse
"پسرک، موش‌کور، روباه و اسب"
📆 2022
34m
🚧 #Adventure #Drama
🎖⭐️IMDB 7.8 🍅RT 75%

خلاصه:
چهار دوست غیرمعمول، پسر، موش کور، روباه و اسب، در جستجوی خانه حقایقی را درباره زندگی به اشتراک می‌گذارند. با این حال، پسر می‌آموزد که خانه همیشه جای ثابتی نیست.

یادداشتی بر فیلم:
فیلم به شکل عمیق و لطیفی به موضوعات دوستی، پذیرش و اشتراک‌گذاری احساسات می‌پردازد و پیامی انسانی درباره روابط را منتقل می‌کند. هر شخصیت نماینده جنبه‌های مختلف وجود انسان است. پسر نماد معصومیت و کنجکاوی است، در حالی که موش سمبل دوستی و حمایت است و نشان می‌دهد که وجود یک دوست در سختی‌ها امید می‌آورد. روباه نمایانگر غم و ترس‌هاست و اسب تجسم خرد و آرامش است که به دیگران در مواجهه با چالش‌ها کمک می‌کند.
این فیلم سفر درونی شخصیت‌ها را تصویر می‌کند و با مفاهیم دلبستگی و «خود واقعی» راجرز در ارتباط است. گفت‌وگوهای صمیمی بین شخصیت‌ها سبب شناخت و خودتجلی آن‌ها می‌شود.

قسمتی از انیمشین:
موش کور: دوست داری بزرگ شدی چی بشی؟
پسرک: می‌خوام مهربون باشم.


#هر_هفته_یک_فیلم
11👍1👎1👌1
🗓️ جلسه ۱۱ آذر ۱۴۰۳

#بسته_گزارش_ژورنال_کلاب

برای کسب اطلاع از ادامهٔ جلسات، صفحه تلگرام و اینستاگرام ما را دنبال کنید💫

🔹@counseling_psut
🔹instagram
8
#گزارش_تصویری

📌 ششمین جلسهٔ ژورنال کلاب مشاوره (شغلی-تحصیلی) و روان‌شناسی تربیتی

🗓️۱۱ آذرماه ۱۴۰۳

🔹@counseling_psut
🔹Instagram
7👍4
امروز زادروز کارل راجرز (1902-1987)، از تاثیرگذارترین روان‌شناسان قرن بیستم و از بنیان‌گذاران مکتب روان‌شناسی انسان‌گرایی است. رویکرد او به روان‌شناسی، بر اساس باور عمیق به توانایی‌های ذاتی انسان برای رشد و شکوفایی استوار بود.

🌱او در درمان، به جای تمرکز صرف بر آسیب‌ها و مشکلات، بیشتر به رابطه درمانی و اعتماد میان درمانگر و مراجع توجه داشت و تأکید می‌کرد که وقتی مراجع احساس پذیرفته شدن کامل و بدون قید و شرط داشته باشد، می‌تواند به خودآگاهی و بهبود دست یابد. این دیدگاه باعث شکل‌گیری رویکرد "مراجع‌محور" در روان‌درمانی شد، جایی که درمانگر نه تنها به عنوان مشاور، بلکه به عنوان هم‌مسیر مراجع عمل می‌کند.

مفاهیمی مثل خودپنداره مثبت، پذیرش بی‌قید و شرط، نگرش و درک همدلانه و تجربه در لحظه حال از جمله مهم‌ترین ایده‌های او هستند.

📋او همچنین به مفهوم «خود واقعی» و «خود ایده‌آل» اشاره کرد. از نظر او، مشکلات روانی زمانی به وجود می‌آیند که فاصله زیادی بین اين دو ایجاد شود.

📚از جمله آثار او:
Client-Centered Therapy....

On Becoming a Person

Counseling and Psychotherapy

Freedom to Learn

🔸@counseling_psut
🔸Instagram
20👍1
🎬 #معرفی_فیلم
📽Dying
"در حال مرگ"
📆 2024
👤 #MatthiasGlasner
👥 #LarsEidinger #LilithStangenberg
 3h
🚧 #Dark_Comedy #Drama
🎖⭐️ IMDB: 7.5 | 🍅 RT: 100%
خلاصه:
این فیلم داستان یک خانواده آلمانی به نام لونیِس را روایت می‌کند که هرکدام از اعضای آن با بحران‌های شخصی خود دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
این بحران‌ها اعضای خانواده را مجبور به بازنگری در روابطشان با یکدیگر می‌کند ...

یادداشتی بر فیلم:
این فیلم اثری است که با طنز تلخ به کاوش در پیچیدگی‌های روابط خانوادگی و تأثیر زوال جسمی و روحی والدین بر فرزندان می‌پردازد. فیلم با نگاهی صمیمی و گاه تکان‌دهنده، تقابل میان نسل‌ها و مفاهیمی چون مسئولیت، عشق و غفلت را به تصویر می‌کشد.
این فیلم نشان می‌دهد که چگونه تجربه‌های کودکی و روابط با والدین می‌توانند تأثیری عمیق بر ساختار روانی و روابط بزرگسالی داشته باشند.
پذیرش زوال و فقدان به عنوان بخشی از زندگی، اولین گام برای حرکت به سوی همدلی و رهایی از زخم‌های گذشته است.


#هر_هفته_یک_فیلم‌
6
امروز زادروز جان برادوس واتسون (1878-1958)، بنیان‌گذار مکتب رفتارگرایی است که مسیر تازه‌ای برای علم روان‌شناسی ترسیم کرد. او معتقد بود که برای علمی‌کردن روان‌شناسی باید تنها بر رفتارهای قابل مشاهده تمرکز کرد و محیط را عامل اصلی شکل‌دهی رفتار و شخصیت انسان دانست.

یکی از مشهورترین نقل‌قول‌های او این است:
"به من چند کودک سالم بدهید، من تضمین می‌کنم که با دستکاری محیط، از هر کدامشان هر چیزی که بخواهید بسازم؛ پزشک، وکیل، هنرمند، یا حتی یک جنایتکار."
همین نقل‌قول نشان‌دهنده‌ی باور قوی واتسون به نقش محیط و یادگیری در شکل‌دهی رفتار انسان است.

🔸آزمایش معروف او با آلبرت کوچک نشان داد که حتی احساساتی مانند ترس نیز می‌توانند شرطی شوند. این یافته‌ها سرآغازی برای نظریه‌های یادگیری مدرن بود و راه را برای روان‌شناسانی چون اسکینر و دیگر رفتارگرایان هموار کرد.

📚از جمله آثار او:
Psychology as the Behaviorist Views it
Behaviorism
Psychological Care of Infant and Child

🔷 @counseling_psut
10👎2👍1
2025/07/12 19:27:31
Back to Top
HTML Embed Code: