Telegram Web
.

🔹 احتمال ممنوعیت ارسال پول توسط پناهندگان به وطن‌شان


مهاجران و پناهندگان سال گذشته بیش از ۷ میلیارد یورو از آلمان به کشورهای خود واریز کرده‌اند.

ترکیه با بیش از ۸۴۸ میلیون یورو بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده است.

سایر کشورها از جمله سوریه (۴۰۷ میلیون یورو)، اوکراین (۳۶۰)، افغانستان (۱۶۲)، روسیه (۱۴۹) و عراق (۱۲۰) نیز به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وزیر دارایی آلمان، کریستین لیندنر در مصاحبه با مجله اشپیگل عنوان کرد که واریز پول از سهم خدمات اجتماعی و رفاهی آلمان به کشورهای مبدا قابل قبول نیست.

این وزارتخانه هم اکنون در حال بررسی راه‌های حقوقی و فنی است تا از ارسال پول پناهجویان به سایر کشورها ممانعت ایجاد کند.

@DACHstudien
.

🔹 مردم آلمان مهاجرت از کشورهای مسلمان را یک تهدید امنیتی می‌پندارند

طبق آخرین نظرسنجی که موسسه Insa منتشر کرده است، ۷۱ درصد از مردم آلمان معتقدند که مهاجرت از کشورهای مسلمان برای آلمان یک تهدید امنیتی به شمار می‌رود.

در این نظرسنجی دو سوال دیگر نیز مطرح شده است که پاسخ، مصاحبه شوندگان به این ترتیب بوده است.

۶۲ درصد معتقدند، افرادی که حملات حماس به اسرائیل را جشن می‌گیرند، باید از آلمان اخراج شوند.

همچنین ۵۷ درصد معتقدند که در بین مسلمانان ساکن در آلمان، بسیاری از افراد، از ترور علیه اسرائیل حمایت می‌کنند.


@DACHstudien
.

🔹مانیفست 50 ماده‌ای روزنامه بیلد آلمان در واکنش به نحوه اعتراضات مسلمانان مقیم این کشور در پی جنگ میان اسرائیل و فلسطین

طی چند هفته اخیر تظاهرات متعددی در واکنش به جنگ میان اسرائیل و فلسطین در آلمان برپا شد. برخی از این تظاهرات که اغلب در مناطق مسلمان نشین برلین و برخی شهرهای دیگر برگزار شد و با خشونت و درگیری میان نیروهای پلیس و معترضان همراه بود، بازتاب‌های گسترده‌ای در جامعه آلمان به همراه داشت.

روزنامه بیلد با نگاهی انتقادی به معترضان مسلمان، این تظاهرات را به عنوان یک چالش #اجتماعی و #فرهنگی میان جامعه آلمان و مهاجرین، بخصوص مسلمانان، در نظر گرفته و نگاه خود را در یک مانیفستی پنجاه ماده‌ای منعکس کرده است.

👈 تیتر این مقاله چنین است:

آلمان، ما یک مشکل داریم!

۱- هر کسی که در آلمان زندگی می‌کند، مشمول اصل یک قانون اساسی این کشور است: «کرامت انسان خدشه‌ناپذیر  است»!

۲- برای ما کافر وجود ندارد! هر کسی می‌تواند هر عقیده‌ای که دلش می‌خواهد داشته باشد از جمله اگر اعتقاد به بابا نوئل باشد.


@DACHstudien


ادامه 👇👇
۳- کسی که قانون اساسی ما و نظام حقوقی ما را مجموعه‌ای از پیشنهادات غیرالزام‌آور می‌داند، می‌بایست هرچه ممکن است زودتر آلمان را ترک کند.

۴- کسی که می‌خواهد بطور دائم نزد ما زندگی کند، باید زبان آلمانی یاد بگیرد. تنها وقتی به زبان مشترک حرف بزنیم، همدیگر را خواهیم فهمید.

۵- هر کسی می‌تواند در آلمان بطور صلح‌آمیز برای اعتقادات خودش تظاهرات کند. اما تهدید انسان‌ها و یا کتک زدن آنها و سنگ پرتاب کردن به آنان و آتش زدن اتومبیل‌ها و برای قاتلان جشن گرفتن جزو آزادی بیان و عقیده محسوب نمی‌شود.

۶- ما خودمان را پنهان نمی‌کنیم و یا نمی‌پوشانیم بلکه به چهره‌ی همدیگر نگاه می‌کنیم (مگر در کارناوال و یا به خاطر کرونا)

۷- احترام و دوست داشتن همنوع پایه‌های جامعه آزاد ما هستند.

۸- در پس‌زمینه‌ی تاریک‌ترین فصل تاریخ ما، امنیت اسرائیل برای دولت آلمان یک قضیه‌ی وجودی است! این بدان معناست که دفاع از امنیت مردم یهود غیرقابل مذاکره است. البته که انتقاد از سیاست‌های اسرائیل مجاز است.

۹- لطفا مهربان رفتار کنید: ما «خواهش Bitte» و «سپاس Danke» می‌گوییم.

۱۰- ما برای درود و بدرود با خوشحالی به همدیگر دست می‌دهیم.

۱۱- ما پلیس رابه عنوان «دوست و یاریگر» می‌شناسیم و نه به عنوان دستگاه سرکوب یا دشمن و یا حریف.

۱۲- بسیاری از آلمانی‌ها گوشت خوک می‌خورند. همچنین نزد ما تقریبا ۱۰ میلیون گیاهخوار و یا وگان وجود دارد. راه آزادی از معده نیز می‌گذرد.

۱۳- قدرت قهریه در انحصار دولت است. بجز نهادهای حکومتی هیچکس حق ندارد از قوه قهریه علیه انسان‌ها و یا اشیاء استفاده کند.

۱۴- ما قبول داریم که پارلمان منتخب آزاد ما قوانینی را برای همزیستی ما تعیین کند که می‌تواند توسط دادگاه‌های مستقل بررسی شود.

۱۵- مردان حق دارند مردان را دوست داشته باشند و زنان نیز زنان را. کسی که با این موضوع مشکل دارد، خودش آن مشکل است. عشق بورز و بگذار عشق بورزند!

۱۶- همچنین اگر کسی خود را به عنوان زن یا مرد احساس می‌کند، تحت پیگرد قرار نمی‌گیرد و مجازات نمی‌شود. نزد ما شهروندان مجازند خارج از چارچوب‌های رایج فکر کرده و غیرمعمول [کوئیر] زندگی کنند.

۱۷- ما ادارات اجتماعی [سوسیال] را به عنوان کارفرما نمی‌بینیم بلکه آنها نهادهایی هستند که در اضطرارهای مالی به انسان‌های نیازمند که نمی‌توانند کار کنند، کمک می‌کنند و نه به انسان‌هایی که نمی‌خواهند کار کنند.

۱۸- ما به دستگاه قضاییه خود احترام می‌گذاریم چرا که بدون توجه به موقعیت شخص، قضاوت می‌کند.

۱۹- در سالن شنا زنان بیکینی و یا مایو می‌پوشند. و اگر کسی می‌خواهد در دریای بالتیک [شمال شرق آلمان] برهنه شنا کند هم هیچ مشکلی نیست!

۲۰- زنان و مردان از همه نظر دارای حقوق برابر هستند.

۲۱- حقوق برابر از جمله در دریافت دستمزد برای کار (اگرچه در این زمینه هنوز باید به آن برسیم!)

۲۲- ما با مناقشه و پرشور بحث می‌کنیم اما به کسانی که عقاید دیگری دارند توهین نمی‌کنیم.

۲۳- ما در برابر بردبارها بردبار هستیم.

۲۴- و هیچ بردباری در برابر نابردباری نداریم!

۲۵- ما ترقه را در سیلوستر [شب سال نو میلادی] می‌ترکانیم یعنی زمانی که مجاز است.

۲۶- ما پرچم کشورهایی را که دوست نداریم، آتش نمی‌زنیم. این کار یک جرم کیفری است!

۲۷- ما به هر دینی احترام می‌گذاریم ولی روشن و شفاف دین را از حکومت جدا می‌کنیم.

۲۸- زنانی که با فردی غیر از همسر رابطه برقرار می‌کنند، طرد نمی‌شوند چه برسد به آنکه مورد ضرب و جرح قرار بگیرد و یا حتا سنگسار شوند! هنگام طلاق همسران می‌توانند حق سرپرستی مشترک فرزند را داشته باشند صرف نظر از اینکه چه کسی سبب ناکامی ازدواج شده باشد.

۲۹- آدم لازم نیست باکره باشد تا ازدواج کند!

۳۰- کسی که به خاطر پیگرد سیاسی و یا جنگ نزد ما پناه می‌جوید، آن را دریافت می‌کند. و حتا کسی که حقی نسبت به چنین پناهی را ندارد، معمولا اجازه پیدا می‌کند در اینجا بماند. در مقابل ما انتظار قدردانی نداریم اگرچه این هیچ بیجا هم نمی‌بود. اما چیزی که ما توقع داریم، رعایت قطعی قوانین ماست و اینکه به ارزش‌های ما و شیوه‌ی زندگی ما احترام گذاشته شود.

۳۱- ما هیچ کودکی را به ازدواج کسی در نمی‌آوریم. و همچنین مردان حق داشتن بیش از یک زن را ندارند.

۳۲- زنان عین مردان خودشان در اینباره تصمیم می‌گیرند که چه بپوشند، با چه کسی دوست باشند، به چه کسی عشق بورزند و آیا دلشان می‌خواهد به دیسکو یا به کلیسا بروند، به چه کسی رأی بدهند و چه شغلی داشته باشند.

۳۳- آلمان کشور کباب‌پزهاست. پس از هر پیک‌نیک در پارک ما زباله‌های خود را جمع می‌کنیم و می‌بریم.

۳۴- چاقو مال آشپزخانه است و جایش در جیب شلوار نیست.

۳۵- ما مالیات می‌پردازیم چرا که می‌دانیم مالیات‌ها اساس حکومت‌اند.
۳۶- وقتی زنی به یک مرد «نه» می‌گوید، بدون اگر و مگر یعنی «نه»! هر رفتار دیگری به معنی جرم کیفری است و  آزار و اذیت جنسی و یا تجاوز به شمار می‌رود.

۳۷- ما توقع داریم هر کسی که می‌تواند و اجازه دارد، دنبال کار بگردد و خرج زندگی خود را خودش تأمین کند حتا وقتی کمک اجتماعی و یا یارانه شهروندی در ابتدا بیشتر از دستمزد وی باشد.

۳۸- در آلمان تحصیل اجباری وجود دارد. ما به اهمیت سواد و آموزش باور داریم.

۳۹- ما در اتوبوس‌ها و متروها جای خود را به شهروندان سالمند و همچنین شهروندان با ناتوانی جسمی می‌دهیم.

۴۰- به سلامتی، آلمان! در این کشور آبجو و شراب بخشی از فرهنگ است و باید به آن احترام گذاشت. و اگر کسی نمی‌خواهد مشروب بخورد، نخورد.

۴۱- اینکه دامن یک زن چقدر بلند یا کوتاه باشد، خودش که آن را می‌پوشد تصمیم می‌گیرد.

۴۲- کسی که تحمل نمی‌کند که کاریکاتور سیاستمداران، چهره‌های معروف شوها، خدایان یا پیامبران کشیده شود، اشتباهی در آلمان زندگی می‌کند.

۴۳- رسانه‌ها سیاستمداران را به پرسش می‌کشند اما ما اساسا اعتماد داریم که منتخبان مردم به درستی و به نفع مردم تصمیم می‌گیرند.

۴۴- شرافت [ناموس] به معنی محق بودن فرد قویتر‌ نیست.

۴۵- احترام و قدردانی در شبکه‌های اجتماعی همان اندازه بدیهی است که در سوپرمارکت یا در ادارات.

۴۶- ما تلاش می‌کنیم از محیط زیست محافظت و منابع را حفظ کنیم. پایداری به معنی آینده است.

۴۷- دل آلمان برای کودکان می‌تپد. آنها کتک نمی‌خورند، بلکه تشویق می‌شوند.

۴۸- متلک گفتن یا صدا و سوت زدن برای زنان در اماکن عمومی، آزار و اذیت به شمار می‌رود.

۴۹- در نزد ما دختر و پسر اجازه دارند با هم به اردوهای مختلط مدرسه بروند و با هم در سالن ورزش و شنا حضور داشته باشند.

۵۰- ما زندگی را دوست داریم و نه مرگ را.

ترجمه از کیهان

@DACHstudien
.

🔹 رئیس جمهور آلمان به خاطر جنایات دوران استعمار در تانزانیا عذرخواهی کرد

فرانک والتر اشتاین‌مایر روز چهارشنبه با اشاره به فصل سیاه تاریخ استعمارگری این کشور، به خاطر قتل عام صدها هزار نفر از مردم تانزانیا در دوران استعمار، طلب بخشش کرد.

او با اشاره به قتل‌عام صدها هزار نفر از مردم تانزانیا که بین سال‌های ١۹۰۵ تا ۱۹٠۷ صورت گرفت، اظهار داشت: «من به عنوان رئیس‌جمهور آلمان، از کاری که سربازان استعمارگر آلمانی با اجداد شما کردند، بسیار شرمنده هستم».

بر اساس برآوردهای ارائه شده از سوی کارشناسان و مورخان، بین ۲۰۰ هزار تا ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت بومی تانزانیا در جریان قیام موسوم به «ماجی ماجی» علیه آلمان در فاصلۀ سال‌های ١۹۰۵ تا ۱۹٠۷، به طرز وحشیانه‌ای توسط نیروهای استعمارگر آلمان قتل‌عام شدند.

متن خبر: ایندیپندنت

@DACHstudien
.

🔹 نقشه کشورهای مستعمره آلمان در آفریقا

نامیبیا، کامرون، توگو، تانزانیا، بوروندی، روآندا و گینه نو

از سال ۱۸۸۴ تا ۱۹۱۹


@DACHstudien
فارن پالسی:

🔹 نیروهای مهاجر متخصص علاقه ای به آلمان ندارند

چرا بزرگترین اقتصاد اروپا نمی تواند مهاجرانی را که به شدت به آن نیاز دارد جذب کند؟


آلمان با معضلی اساسی در حوزه مهاجرت مواجه است. پناه‌‌‌جویان عمدتا از کشورهای فقیر و جنگ زده به آلمان به‌‌‌عنوان کشوری امن سرازیر می‌‌‌شوند، در حالی که متخصصان ماهر خارج از اتحادیه اروپا -یعنی همان عده‌‌‌ای که اقتصاد آلمان به‌شدت به آنها نیاز دارد - از آن رویگردان هستند. تلاش‌‌‌های آلمان برای جذاب‌‌‌تر کردن مهاجرت به این کشور برای نیروهای نخبه با دیوار بلندی از پیچیدگی‌ها و اختلافات فرهنگی مواجه شده تا جایی که موجب شده است این کشور به گواه تازه‌ترین گزارش سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OCDE)، در فهرست کشورهای جذاب مقصد مهاجرت، در جایگاه ۱۵ بعد از پرتغال، دانمارک و ایرلند و با رتبه‌ای خیلی کمتر از کشورهایی نظیر نیوزیلند، سوئیس و سوئد که در صدر فهرست قرار دارند جای گیرد.

@DACHstudien


ادامه متن 👇👇
مطابق پیش‌بینی‌‌‌ها بازار کار در آلمان تا سال ۲۰۳۵ با کمبود حدود ۷میلیون نفر نیروی کار مواجه خواهد شد. «ونسا آهوجا» از آژانس فدرال کار آلمان در گفت‌وگو با رسانه‌‌‌ها ضمن اشاره به نیاز کشور به مهاجران کشورهای غیراروپایی برای پر کردن خلأ موجود در بازار کار، در این باره می‌‌‌گوید: «هدف این دفتر جذب ۴۰۰‌هزار نفر نیروی کار ماهر در سال است.» با این‌‌‌حال روشن است که این رقم، پناه‌‌‌جویان کم‌‌‌سواد را که اغلب از کشورهای فقیر مثل افغانستان، سوریه و عراق هستند شامل نمی‌شود. این پناه‌‌‌جویان سال گذشته بخش اعظم حدود ۲۵۰هزارنفری را که به آلمان درخواست پناهندگی دادند تشکیل می‌دهند که تقریبا ۲۸‌درصد بیشتر از سال ۲۰۲۱ است.

روزنامه دست‌راستی «بیلد» که عمدتا انعکاس‌‌‌دهنده خشم و عصبانیت مردم آلمان نسبت به موضوع مهاجرت است، در این باره می‌‌‌نویسد: «آنها اغلب بدون تحصیلات و شغل مناسب هستند؛ اما از خدمات و حقوق رفاهی، مسکن و پوشاک بهره‌‌‌مند می‌‌‌شوند. شاید به‌‌‌خاطر همین خشم از مهاجران باشد که در سال ۲۰۲۲ اخبار متعددی از حوادث مربوط به حمله یا آتش‌‌‌زدن اقامتگاه‌‌‌های پناه‌‌‌جویان منتشر شد.»

در واقع، آلمان مقصد اصلی افرادی است که از جنگ و فقر فرار می‌کنند. سال گذشته نزدیک به ۱.۳میلیون نفر پناهجو وارد آلمان شدند که در میان آنها ۱.۱میلیون نفر از اوکراین بودند. شایان ذکر است که تنها ۱۴۰‌هزار نفر از این عده از زمان آغاز جنگ در اوکراین به کشورشان بازگشته‌اند. لازم به ذکر است برخلاف آن دسته از کشورهایی که با دولت‌های سرکوب‌گر مهاجرت می‌کنند، اوکراینی‌ها نمی‌توانند درخواست پناهندگی دهند؛ اما می‌توانند از دولت آلمان حمایت موقت دریافت کنند.

امروز آلمان با آمار نگران‌‌‌کننده کاهش جمعیت و افول نیروی کار مواجه است. به همین خاطر به‌شدت به نیروی کار واجد شرایط برای پر کردن حدود ۷۷۸‌هزار فرصت شغلی خالی که در برخی حوزه‌‌‌ها متقاضیان تنها فقط لازم است دانش اولیه زبان آلمانی را داشته باشند نیاز دارد.

براساس اطلاعات موجود روی پرتال وزارت خارجه، حوزه‌‌‌های مختلف اقتصادی و تولید در کشور از جمله استخراج، تولید و ساخت مواد خام؛ علوم طبیعی؛ فناوری اطلاعات؛ حمل‌‌‌ونقل هوایی و فناوری انرژی و همچنین کشاورزی؛ جنگلداری و دامپروری؛ باغبانی؛ ساخت‌‌‌وساز؛ معماری و نقشه‌‌‌برداری و تکنولوژی ساختمان به‌شدت به نیروی کار نیاز دارند. این فهرست البته فرصت‌‌‌های شغلی برای سایر مشاغل در حوزه آموزش، نگهداری از کودکان، گردشگری، غذا و خرده‌‌‌فروشی را شامل نمی‌شود. همین امروز بسیاری از والدین دانش‌‌‌آموزان در مدارس برلین از غیبت و نبود معلم بر سر کلاس‌‌‌های درس و کمبود پرسنل آموزشی شکایت دارند.

بنیاد «روبرت بوش»، یکی از چند ده بنیاد و اتاق فکر که در آلمان فعال هستند، تخمین می‌‌‌زند که دو سوم مدارس در کشور با کمبود معلم دست‌‌‌وپنجه نرم می‌کنند. به‌علاوه بسیاری از هتل‌‌‌ها، رستوران‌‌‌ها و فروشگاه‌‌‌های بزرگ با حداقل تعداد پرسنل فعالیت می‌کنند.

در یک چرخش بی‌‌‌سابقه نسبت به یک‌دهه پیش، آلمان اکنون دریافته است که برای پر کردن خلأهای بازار کار، به شمار بسیاری نیروی کار از خارج از کشور نیاز دارد. اما نظر به اینکه در حال حاضر در اتحادیه اروپایی، آمار زادوولد سیر نزولی دارد، قاره سبز را با این واقعیت مواجه کرده است که با افزایش سن جمعیت و منحنی جمعیتی روبه‌‌‌کاهش، اقتصاد آنها به شمار بیشتری کارگران خارجی نیاز خواهد داشت. در کشورهای نظیر اسپانیا و لهستان، مردم حتی کمتر از آلمانی‌‌‌ها بچه‌‌‌دار می‌‌‌شوند. این به آن معناست که در آینده نزدیک، آلمان به‌‌‌اندازه اکنون از این امکان برخوردار نخواهد بود تا کمبود نیروی کار خود را از این کشورها تامین کند.

«اولریش کوبر»، کارشناس مهاجرت در بنیاد «برتلزمان»، یک موسسه تحقیقاتی آلمانی، به فارین پالیسی می‌‌‌گوید: «بازار کار لهستان، امروز به کارگران نیاز دارد. می‌‌‌ترسم که مهاجرت نیروی کار در اتحادیه اروپا که آلمان از آن بسیار سود برده است، به‌‌‌سرعت پایان یابد. باید راه‌‌‌حل دیگری پیدا کنیم.»این شرایط هر سال وخیم‌‌‌تر می‌شود و شمار آلمانی‌‌‌های در شرف سن بازنشستگی از ۱۶میلیون نفر امروز به حداقل ۲۰میلیون نفر تا اواسط دهه ۲۰۳۰ افزایش خواهد یافت. در دهه ۲۰۴۰، تعداد افراد ۸۰ساله یا بیشتر افزایش خواهد یافت و به همراه آنها، نیاز آنها به مراقبت طولانی‌مدت نیز بیشتر می‌شود.
در همین حال، براساس گزارش اداره آمار فدرال، جمعیت افراد واجد شرایط سنی برای ورود به بازار کار طی ۱۵سال آینده بین ۱.۶ تا ۴.۸میلیون نفر کاهش خواهد یافت.بااین‌‌‌حال شمار کارگران واجد شرایط از کشورهای غیر‌اتحادیه اروپا ناچیز است و در سال ۲۰۲۱، این رقم تنها نزدیک به ۴۰هزار نفر بالغ می‌‌‌شد که متخصصان هندی و پس از آن ایالات‌متحده، ترکیه و چین در صدر آن بودند. «کریستین لیندنر»، وزیر دارایی آلمان، اخیرا در آکرا، پایتخت غنا، در غرب آفریقا با یک تجربه شرم‌‌‌آور مواجه شد. وقتی او در سال اجتماعات دانشگاه غنا که مملو از دانشجو بود از آنها سوال کرد که کدام‌‌‌یک قصد دارند بعد از پایان تحصیلات در آلمان مشغول به کار شوند، هیچ یک از حاضران دست خود را بلند نکرد.

«هولگر بونین»، مدیر موسسه اقتصاد کار در بن آلمان، به یک هفته‌نامه آلمانی گفت: آلمان دارای بوروکراسی زیادی است. اما دشوار‌‌‌تر از آن، زبان آلمانی و سیستم منحصربه‌‌‌فرد نظام آموزش حرفه‌‌‌ای دوگانه است. همچنین قوانین و روند به‌‌‌رسمیت‌‌‌شناختن مدارک تحصیلی خارجی در این کشور بسیار سخت‌‌‌گیرانه و طولانی است.»یادگیری زبان آلمانی یک مانع دلهره‌‌‌آور و دشوار برای هر فردی است که به دنبال کار -ماهر یا غیرماهر- در آلمان است.

«حیان» پناه‌‌‌جوی ۴۴ساله سوری که همراه با موج گسترده مهاجران در سال ۲۰۱۶ وارد آلمان شد یک مهندس کشاورزی است که به سطح مناسبی از زبان انگلیسی آشنایی دارد. رشته او دقیقا در ردیف حوزه‌هایی است که آلمان به آن نیاز دارد. اما با گذشت هفت‌سال و شرکت در دوره‌های مختلف کارآموزی و یادگیری فشرده زبان آلمانی و حتی انجام کارهای نیمه‌وقت، هنوز نتوانسته است شغل ثابتی پیدا کند. او که اکنون گذرنامه آلمانی دریافت کرده و در حال فرستادن درخواست برای یافتن شغل در ایالات‌متحده و امارات متحده عربی است، می‌‌‌گوید تاکنون کارهای موقت زیادی انجام داده است که بسیار پایین‌‌‌تر از مهارت‌‌‌ها و صلاحیت‌‌‌های او بوده و کارفرمایانش بارها با او بدرفتاری کرده‌‌‌اند.

«در آلمان درباره نژادپرستی زیاد صحبت نمی‌شود؛ اما من هر روز شاهد رفتارهای ‌نژادپرستانه آلمانی‌‌‌ها با خودم هستم.» روایت «حیان» تنها یکی از هزاران روایت مشابه نیروی کار مهاجر در آلمان است. جذب مهاجران متخصص به کشور یک چیز است؛ اما ترغیب آنها به ماندن و بیان داستان‌‌‌های مثبت درباره کشور و بازار کار موضوع دیگری است. هر چهار پناه‌‌‌جویی که حیان به همراه آنها از طریق دریای مدیترانه و مسیر بالکان به آلمان آمدند پزشک بودند و حتی مدرک پزشکی آنها در آلمان تایید شده بود؛ اما دو نفر از آنها بعد از دریافت تابعیت آلمانی جهت طبابت راهی ابوظبی و امارات شدند؛ جایی که چهار برابر بیشتر دستمزد دریافت می‌کنند و در میان فرهنگ اصیل عربی احساس می‌کنند در خانه دوم خود هستند. دستمزدها در آلمان ممکن است بسیار بالاتر از کشورهای کمتر توسعه‌‌‌یافته باشد؛ اما در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی، پایین‌‌‌تر است.

مالیات‌‌‌های بالا، مدارس شلوغ و یافتن مسکن مناسب سخت و دشوار است. «لیندا توتبرگ»، کارشناس روابط خارجی حزب لیبرال دموکرات آزاد، در این باره می‌گوید: «رتبه برتر آلمان در زمینه دریافت مالیات و سایر عوارض، مردم را از آمدن به کشور ما منصرف می‌کند. کارگران ماهری که کشور ما به آنها نیاز دارد که دارای صلاحیت بالایی هستند و انگلیسی صحبت می‌کنند، به جایی می‌روند که پس از کسر مالیات بخش بیشتری از درآمدشان را می‌‌‌توانند صرف زندگی خود کنند.»البته از سال ۲۰۲۰، با تصویب قانون جدید مهاجرت نیروی کار ماهر، روندهای اداری و اخذ ویزا برای مهاجران و همچنین کارفرمایان برای استخدام نیروی خارجی با کاستن از فرآیندهای طولانی و آزاردهنده کاغذبازی تا حدودی تسهیل شده است.

یکی دیگر از مواردی که در قانون تعبیه شده، کاستن از مدت مرسوم دریافت اقامت شهروندی از هشت‌سال به پنج‌سال و تسهیل دریافت تابعیت مضاعف برای اتباع خارجی است که در آلمان زندگی می‌کنند.

اما آنچه درباره برخوردهای نامناسب با «حیان» و دوستانش که همگی پناه‌‌‌جو و جزو نیروهای کار متخصص و ماهر بودند بیان شد، بیانگر چالش و مشکلی بزرگی برای کشور آلمان است که تنها تصویب قوانین جدید نمی‌‌‌تواند آن را حل‌‌‌وفصل کند. همان‌طور که وزیر کار آلمان هم به آن اذعان دارد «آلمان نیازمند فناوری، استعدادهای جدید به‌علاوه بردباری است.» آلمان‌‌‌ها لازم است در جهان‌‌‌بینی و فهم خود نسبت به مردم و کشورشان تجدیدنظر کنند. آنچه مسلم است مدتی طول می‌‌‌کشد تا آلمان در مسیر کشورهای موفق دیگر در زمینه مهاجرت همچون کانادا قرار گیرد.

برگردان: دنیای اقتصاد
🔹 روزمرگی در آلمان شرقی


صف طولانی خرید برای میوه‌های لوکس روبروی تابلو #کارل_مارکس جلوی یک میوه فروشی


👈 روی تابلو نوشته شده:

کارل مارکس در درون ما و اعمال ما زنده است.


با توجه به کمبود اجناس در آلمان شرقی، هنگام عرضه برخی میوه‌جات خاص معمولا صف‌های طولانی ایجاد می‌شد.

@DACHstudien
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹 #ببینید | شب کریستال و آغاز کشتار و حمله گسترده نازی ها علیه یهودیان


در تاریخ ۷ نوامبر ۱۹۳۸، دبیر سوم سفارت آلمان در پاریس، توسط یک یهودی هفده ساله اهل لهستان که خانواده اش از آلمان اخراج شده بودند، کشته شد.

دو شب پس از قتل دیپلمات آلمانی، نازی ها به این بهانه، به جامعه یهودیان حمله کردند و جنایات خشونت بار زیادی مرتکب شدند. آنها خشونت بار ترین انتقام ها را بویژه در برلین و وین از یهودیان گرفتند.

در ۹ نوامبر ۱۹۳۸، پیش از شروع جنگ جهانی دوم، در تمام آلمان کنیسه‌های یهودیان به آتش کشیده شد و مغازه‌های آنها به تاراج رفت. حدود ۱۰۰ نفر از یهودیان کشته و بیش از ۲۶۰۰۰ نفر به اردوگاه‌های کار اجباری اعزام شدند. این برنامه از سوی نازی‌ها به نام کنایه‌آمیز ”شب کریستال رایش“ خوانده شد. شاید این حمله را بتوان پیش‌درآمد‌ی بر اجرای برنامه هولوکاست (کشتار بزرگ یهودیان) توسط حکومت فاشیستی ناسیونال سوسیالیست‌ها خواند. روبرت لی، فرمانده نازی‌ها این موضوع را به روشنی بیان کرد:

«یهودی باید کشته شود. یهودی باید نابود گردد. این اعتقاد مقدس ماست».

@DACHstudien
#Schicksalstag


🔹 ۹ نوامبر، روز سرنوشت در آلمان


در تقویم آلمان روز نهم نوامبر ارزش تاریخی زیادی دارد. چندین رویداد مهم تاریخی آلمان در این روز اتفاق افتاده اند:

۹ نوامبر ۱۹۱۸: سقوط سلطنت کایزِر ویلهِلم دوم و شروع حکومت جمهوری آلمان

۹ نوامبر ۱۹۲۳: کودتای هیتلر

۹ نوامبر ۱۹۳۸: شب کریستال؛ آغاز خشونتهای گسترده علیه یهودیان

۹ نوامبر ۱۹۸۹: فرو ریختن دیوار برلین



👈این روز در تقویم آلمان به روز سرنوشت معروف است.


@DACHstudien
اشپیگل: نگرانی‌ از افزایش محبوبیت حزب راست‌گرای آلترناتیو برای آلمان AfD


🔹 دلایل محبوبیت حزب AfD نزد جوانان آلمانی


این حزب در سال 2013 تشکیل شد و در سال 2017 به پارلمان آلمان بوندستاگ راه یافت و پس از آن نیز موفق به راهیابی به تمام پارلمان‌های ایالتی شد.

از زمان آغاز دولت جدید در آلمان و بخصوص پس از جنگ روسیه علیه اوکراین حزب AfD با محبوبیت چشمگیری روبرو شده است. طبق آخرین نظرسنجی‌ها آنها با 22 درصد پس از احزاب مسیحی CDU/CSU قرار گرفته‌اند.


اشپیگل از طريق یک نظرسنجی دلایل انتخاب این حزب توسط جوانان بین 18 تا 29 ساله را جویا شده است که نتایج آن به شرح زیر می‌باشد:

👈 موضع این حزب در قبال مسئله مهاجرت: 78 درصد

👈 ضعف دولت کنونی (متشکل از احزاب سوسیال دموکرات، سبزها و لیبرال‌ها): 44 درصد

👈 بحران‌های کنونی مانند تورم: 44 درصد

👈 فقدان یک حزب دیگر به عنوان جایگزین این حزب: 33 درصد

👈 نارضایتی عمومی: 19 درصد

👈 سایر دلایل: 19 درصد

👈 نبود چشم‌انداز: 13 درصد

@DACHstudien
🔹 صدراعظم آلمان از ابتدای سال میلادی تاکنون بیش از ۲۳ هزار یورو هزینه اصلاح مو و پیرایش داشته است


روزنامه بیلد هزینه اصلاح مو برخی از اعضای کابینه دولت در آلمان را مقایسه کرده است.

در بین آنها کمترین هزینه با تنها ۵۵۰ یورو متعلق به معاون صدراعظم، روبرت هابک بوده است.

کریستین لیندنر، وزیر دارایی: ۱۸۳۳ یورو

آنا لنا بربوک، وزیر خارجه: ۹۸۷۷۰ یورو


@DACHstudien
🔹 آلمان، کشور مجردها

👈 بیش از ۱۸ و نیم میلیون نفر (از جمعیت ۸۳ میلیون نفری) در آلمان مجرد هستند.

👈 بیش از ۱۶.۷ میلیون نفر از مجردها تنها زندگی می‌کنند.

👈 ۸.۸ میلیون نفر از مجردها زن و ۹.۶ میلیون نفر مرد هستند.

👈 ۵.۲ میلیون نفر از مجردها بین ۲۵ تا ۴۵ سال سن دارند.

👈 مجردها تقریبا ۴۰ درصد از خانوارهای ۴۲ میلیون نفری آلمان را تشکیل می‌دهند.


@DACHstudien
🔹 اجرای قانون جدید در آلمان برای جذب نیروی کار ماهر


بر اساس قانون مهاجرت آلمان قرار است کمبود نیروی کار ماهر در بازار کار این کشور از طریق جذب مهاجر جبران شود. شرکت‌های آلمانی در حال حاضر در حدود ۱.۷۳ میلیون موقعیت شغلی خالی دارند.

قانون مهاجرت آلمان از امروز شنبه ۲۷ آبان اجرایی خواهد شد؛ قانونی که قرار است کمبود نیروی کار ماهر در بازار کار این کشور را طریق جذب مهاجر جبران کند. بر اساس آمارهای منتشر شده، شرکت‌های آلمانی در حال حاضر در حدود ۱.۷۳ میلیون موقعیت شغلی خالی دارند. اما به راستی این قانون جدید به چه میزان برای اقتصاد این کشور اهمیت دارد؟

بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی اداره کار آلمان، کارگران خارجی در حدود ۱۵ درصد از کارکنان دارای بیمه خدمات اجتماعی را تشکیل می‌دهند. همچنین طبق آمارهای رسمی، از هر هفت نیروی کار در آلمان، یک نفر پیشینه مهاجرتی دارد و اینک دولت آلمان در نظر دارد برای حصول اطمینان از ادامه روند مهاجرت کارگران ماهر و آموزش دیده به این کشور در آینده، قانون مهاجرت کارگران ماهر را به تدریج از امروز اجرا کند.

👈 آن‌چه که با قانون جدید تغییر می‌کند

آنچه که در قانون جدید با قوانین قبلی تفاوت دارد، معرفی کارت اصطلاحا "فرصت" است که بر اساس سیستم امتیازدهی بنا شده است. بدین ترتیب، کارگران ماهری که تمایل دارند در آلمان کار کنند و قصد دارند به کمک این قانون به آلمان مهاجرت کنند، باید مهارت‌های زبانی، تجربه حرفه‌ای، سن و سایر موارد مرتبط با سیستم امتیازدهی را ثابت کنند.

علاوه بر این، حداقل دستمزد مورد نیاز برای مهاجرت نیز کاهش یافته است. در آینده، کارگران ماهر خارجی می‌توانند با پیشنهاد کاری ۴۳۸۰۰ یورو دستمزد ناخالص در سال به این کشور بیایند. این درحالی است که پیش از این برای مهاجرت شغلی، وجود پیشنهاد کاری با دستمزد ناخالص ۵۸۴۰۰ یورو در سال ضروری بود.

همچنین پناهجویانی که پیش از ۲۹ مارس ۲۰۲۳ (۹ فروردین ۱۴۰۲) وارد آلمان شده‌اند و از این شرایط برخوردارند و پیشنهاد شغلی نیز دارند، در صورت انصراف از درخواست پناهندگی خود، می‌توانند به عنوان کارگر ماهر برای اخذ مجوز اقامت اقدام کنند. پیش از این، افراد باید ابتدا کشور را ترک می‌کرد و سپس از خارج از این کشور برای اخذ ویزای کار آلمان اقدام می‌کرد.

همچنین بر اساس قانون جدید، هرکسی که به عنوان یک نیروی متخصص بسیار ماهر از یک کشور غیر اتحادیه اروپا به آلمان می‌آید، نه تنها می‌تواند همسر و فرزندان خود را به همراه داشته باشد، بلکه خواهد توانست والدین و والدین همسر خود را نیز همراه خود به آلمان بیاورد. اگرچه شرط لازم برای امکان الحاق به خانواده، توانایی تامین معیشت عنوان شده است و والدینی که به آلمان می‌آیند اجازه ندارند برای دریافت خدمات و کمک‌های اجتماعی درخواست دهند.

اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان آلمان اعلام کرده که به علاقمندان کار در آلمان که در خارج از این کشور به سر می‌برند خدمات مشاوره ارائه می‌دهد. گزارش این اداره نشان می‌دهد که در سال گذشته تعداد موارد مشاوره در مقایسه با سال پیش از آن افزایش یافته است.

آلمان به رغم زبان دشوار آن در میان کارگران ماهر خارجی گزینه بسیار محبوبی محسوب می‌شود. بر اساس نظرسنجی‌ها، آلمان اغلب پس از کانادا و ایالات متحده در جایگاه سوم گزینه‌های مهاجرت قرار می‌گیرد؛ کشوری که با برخورداری از یک اقتصاد قوی و با فرصت‌های حرفه‌ای خوب، برای بسیاری از نیروهای کار متخصص خارجی، بسیار جذاب است.

با این حال مشکلاتی نیز بر سر راه وجود دارد و آن هم در نظر گرفتن این واقعیت است که هم افراد با مهارت بالا و هم افراد با مهارت کم در حال مهاجرت به این کشورند. در برخی موارد، افراد واجد شرایط، در مقایسه با موقعیت کاری که در کشور خود داشتند، پس از مهاجرت موقعیت پایین‌تری را تجربه خواهند کرد.

گاهی برخی از آن‌ها مجبورند به‌عنوان نیروی کار غیرماهر شروع به کار کنند و سپس به مرور زمان به عنوان نیروی کار متخصص و حرفه‌ای پذیرفته شوند. این موضوع به ویژه برای پزشکان و وکلای دادگستری دشوار است چرا که پیش از هرچیز باید مدارک حرفه‌ای خود را در آلمان تایید رسمی کنند و این فرایند چندان ساده‌ای نیست.

دویچه‌وله

@DACHstudien
.

🤓 طولانی‌ترین کلمه در زبان آلمانی چیست؟

کلمات طولانی و پیچیده در آلمانی همیشه یکی از چالش‌های بزرگ برای زبان آموزان به شمار می‌روند.

سایت خبری اتریشی oe24 نوشت طولانی‌ترین کلمه آلمانی که در کتاب گینس ثبت شده، 80 حرف دارد:

"Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerk bauunternehmenbeamtengesellschaft"

این کلمه علیرغم ثبت در کتاب گینس، هنوز در فرهنگ لغت دودن Duden ثبت نشده است. طولانی‌ترین کلمه ثبت شده در دودن، تنها ۴۴ حرف دارد:

"Aufmerksamkeitsdefizit-Hyperaktivitätsstörung"



@DACHstudien
مجله فوکوس:


🔹 پایان آلمان به عنوان یک اقتصاد مدرن؟

سه عاملی که ظرف ۲۰ تا ۳۰ سال آینده باعث نابودی اقتصاد آلمان می‌شوند.


۱. کمبود انرژی

۲. تمرکز بیش از اندازه آلمان روی چین و روسیه به عنوان شریک تجاری

۳. جمعیت رو به سالخوردگی


مجله فوکوس بازتاب بحران بودجه آلمان در رسانه‌های جهان را بررسی نموده است. به گفته این مجله، اخیرا برخی از رسانه‌های آمریکایی و صاحب‌نظران و نویسندگان از وضعیت اقتصادی آلمان به عنوان یک الگوی منفی یاد می‌کنند و از آن برای هشدار به سایر کشورها استفاده می‌نمایند.

پیتر زیهان، نویسنده مطرح آمریکایی نیز در اثر تازه خود با عنوان "پایان جهان، تازه شروع کار است" بارها از آلمان به عنوان یک الگوی نامناسب اقتصادی یاد می‌کند و این سه فاکتور را مهمترین عامل نابودی اقتصاد آلمان می‌داند.

زیهان درباره خروج آلمان از انرژی‌ اتمی و جوگیری این کشور در زمینه انرژی‌های خورشیدی، آن هم در سرزمینی که تشنه خورشید است، خطاب به مخاطبان خود می‌گوید: آیا تابحال آلمان بوده‌اید؟ پس حتما می‌دانید که آنجا خورشید کمتر می‌تابد.
هیجان آلمان برای توسعه انرژی خورشیدی تنها یک دستاورد داشته، آن هم به وجود آوردن اولین میلیاردر در چین است.

زیهان در ادامه می‌گوید: پایان آلمان [به عنوان یک اقتصاد مدرن] نزدیک است و بسیاری از ما آن را تجربه خواهیم کرد. او از یک سو به تغییرات جمعیتی و پیر شدن جمعیت اشاره می‌کند و از سوی دیگر به شرکای تجاری که آلمان ساده‌لوحانه انتخاب کرده است.

@DACHstudien


متن کامل مقاله:

https://m.focus.de/finanzen/news/the-end-of-germany_id_256293082.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=facebook-focus-online-panorama&fbc=facebook-focus-online-panorama&ts=202312011122&cid=01122023?utm_source=instagram&utm_medium=social&utm_campaign=storyflash
2024/12/22 23:50:01
Back to Top
HTML Embed Code: