Telegram Web
احضار دکتر حسن باقری‌نیا به دادسرا در نتیجه پرونده‌سازی جدید

دادبان دریافته، دکتر حسن باقری‌نیا، استاد دانشگاه، در نتیجه یک پرونده‌سازی جدید، مجددا به دادسرای عمومی و انقلاب مشهد احضار شده است.

بنا بر اطلاعات رسیده به دادبان، شعبه ۹۲۱ دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۹ مشهد، با صدور یک ابلاغیه، دکتر حسن باقری‌نیا را به اتهام «تبلیغ علیه نظام» احضار کرده است.

احضار مجدد این استاد اخراجی دانشگاه در حالی است که او در پرونده دیگری می‌بایست روز ۱۲ خرداد برای جلسه رسیدگی در دادگاه حضور یابد. در این پرونده نیز علاوه بر اتهام تبلیغ علیه نظام، دکتر حسن باقری‌نیا با اتهامات «توهین به مقدسات اسلام، نشر اکاذیب، تشویش اذهان عمومی، اجتماع و تبانی برای اترکاب جرم علیه امنیت ملی، تشکیل دسته و گروه برای بر هم زدن امنیت کشور، عضویت در جمعیت‌های معارض، تحریک موثر نیروهای رزمنده با اشخاصی که در خدمت نیروهای مسلح هستند به عصیان قرار تسلیم یا عدم اجرای وظایف نظامی، اهانت به رهبر جمهوری اسلامی، اغوا یا تحریک مردم به جنگ و کشتار با یکدیگر به قصد برهم زدن امنیت کشور و تحریک افراد به اعمال خشونت آمیز در بستر فضای مجازی» متهم است.

پیش از این در حکمی که با استناد به برخی از این اتهامات برای این استاد دانشگاه صادر شده، او به ۶ سال زندان، ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور و ۲ سال ممنوعیت از تدریس در دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی محکوم شده است.

به گزارش دادبان، اتهام تبلیغ علیه نظام از جمله اتهاماتی است که نهادهای امنیتی با همکاری دستگاه قضایی از آن برای سرکوب منتقدان و فعالان مدنی استفاده می‌کند و قانونا انتساب این اتهام علیه منتقدان، فاقد وجاهت قانونی است.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#دادبان #حسن_باقری_نیا
🔥75
افزایش فشارها بر بهائیان در شیراز:
ده‌ها شهروند بهائی با اتهام «تبلیغ علیه نظام» روبرو شدند

در پی افزایش فشارها بر جامعه بهائیان در ایران، تعدادی از کسبه بهائی در شهر شیراز در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با احضار، بازجویی و تشکیل پرونده قضایی روبه‌رو شده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد.

بر پایه گزارش یک منبع مطلع، در هفته‌های اخیر افرادی که خود را از سوی اداره اماکن معرفی کرده‌اند، به فروشگاه‌ها و محل کسب شهروندان بهائی در شیراز مراجعه کرده و درباره باورهای مذهبی آنان پرس‌وجو نموده‌اند.

اوج این برخوردها روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه رقم خورد؛ زمانی که اداره اماکن با تعدادی از کسبه بهائی تماس گرفت و آنان را برای حضور در ساعتی معین به این اداره فراخواند. در جریان این مراجعه، این افراد با اتهام «تبلیغ فرقه ضاله بهائیت» مواجه شدند. در نظام قضایی ایران، چنین اتهامی ذیل عنوان «تبلیغ علیه نظام» تعریف می‌شود.

علت این اتهام، مطابق اظهارات ماموران، تعطیلی مغازه‌ها به مناسبت یکی از اعیاد رسمی آئین بهائی عنوان شده است. به گفته ماموران، بستن محل کسب در این روز به‌منزله ترویج آموزه‌های دینی تلقی شده و در نتیجه، جرم محسوب می‌گردد.

پس از این مرحله، پرونده این شهروندان به شعبه ۱۰ دادیاری دادسرای انقلاب شیراز ارجاع داده شده است. مقام قضایی مسئول، برای آزادی موقت این افراد تا زمان تشکیل جلسه دادگاه، قرار وثیقه‌ای به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان تعیین کرده و دفاعیه نهایی آنان را نیز دریافت نموده است.

همین منبع اضافه کرده که تنها در روزهای اخیر، برای حدود ۲۰ شهروند بهائی در شیراز پرونده قضایی تشکیل شده است. به گفته بازپرس، فهرستی شامل نام حدود ۴۰۰ نفر تنظیم شده که برخی تاکنون احضار شده‌اند و برخی دیگر نیز در آینده فراخوانده خواهند شد.

این در حالی است که بر اساس قوانین فعلی، تعطیلی داوطلبانه محل کسب تا ۱۵ روز نیازی به دریافت مجوز ندارد و حتی در صورت نیاز به تعطیلی بیشتر، صرف اطلاع‌رسانی به اتحادیه صنفی کفایت می‌کند. در مجموع، تعطیلات مذهبی آیین بهائی در طول یک سال تنها ۹ روز را شامل می‌شود.

به گزارش دادبان، علیرغم تاکید قوانین بین المللی حقوق بشری به ویژه میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی بر حق آزادی عقیده، دین و مذهب، نهادهای مذهبی، دستگاه قضایی و سازمان‌های امنیتی در ایران به بهانه‌های مختلف و با انتساب اتهامات واهی، نه تنها شهروندان بهائی را از این حق محروم می‌کنند؛ بلکه از دسترسی آنها به دیگر حقوق اساسی خود مانند حق تحصیل، اشتغال و به ویژه حق آزادی نیز جلوگیری می‌کنند.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#دادبان #بهاییان
🔥6
مشارکت در اعتراضات صنفی و مطالبات معیشتی جرم نیست

همزمان با گسترش اعتراضات نیروی کار در میان اصناف مختلف در ایران از جمله کامیونداران، رانندگان و نانوایان، گزارش‌ها از برخورد امنیتی با شماری از مشارکت‌کنندگان حکایت دارد.

بنا بر گزارش‌ها، ماموران انتظامی روز گذشته (یکشنبه ۵ خرداد) با حمله به رانندگان و کامیونداران مشارکت‌کننده در اعتراضات، تعدادی از آنها را بازداشت کرده‌اند.

به طور کلی اگرچه در حقوق داخلی ایران، نمی‌توان ماده یا قانونی یافت که اعتصابات و اعتراضات نیروی کار را به عنوان یک حق به رسمیت شناخته باشد، اما قانونی نیز وجود ندارد که مشارکت در آنها را ممنوع و جرم‌انگاری کرده و برای آن مجازات تعیین کرده باشد.

از سوی دیگر برخورد نهادهای امنیتی و انتظامی با شهروندان به دلیل مشارکت آنها در در اعتراضات و اعتصابات صنفی و مطالبات معیشتی، در حالی است که حق اعتصاب و اعتراض یکی از هفت حق بنیادین کار است که در سازمان بین المللی کار برای تضمین و حمایت از حقوق و کرامت انسانی نیروی کار در برابر استثمار و بهره کشی به رسمیت شناخته شده است. این حق همچنین در ماده ۸ میثاق بین‌المللی حقوق اقتصادی اجتماعی و فرهنگی نیز به صراحت مورد شناسایی قرار گرفته است.

از این رو باید گفت بنا بر اصل قانونی بودن جرم و مجازات، مشارکت در اعتراضات صنفی و مطالبات معیشتی جرم نیست و تعقیب کیفری شهروندان به دلیل مشارکت آنها در این اعتراضات، فاقد هرگونه وجاهت قانونی است.


تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#دادبان #اعتراضات_کامیونداران #اعتراضات_صنفی #اعتراضات_کارگری
👌6
ترویج آشکار کودک‌همسری و سوءاستفاده جنسی از کودکان در سایت‌های رسمی در ایران

همزمان با افزایش شمار سایت‌های رسمی همسریابی در ایران، انتقادات از نحوه عملکرد آنها، به ویژه در زمینه نقض فاحش حقوق کودک از طریق ترویج کودک همسری و سوءاستفاده جنسی از کودکان نیز افزایش یافته است.

در همین زمینه، رسانه‌های داخلی در ایران گزارش هایی از تبلیغ و ترویج کودک‌همسری در این سایت‌ها منتشر کرده‌اند. بنا بر تصاویر منتشر شده، شماری از افراد معرفی شده در این سایت‌ها، صراحتا کودک محسوب می‌شوند و سن آنها بین ۱۳ تا ۱۵ سال است.

به گزارش دادبان، ازدواج کودکان (همه افراد زیر ۱۸ سال) به ویژه آنجایی که با اجبار مطلق انجام می‌پذیرد مصداق بارز بهره‌کشی جنسی از کودک بوده که در مواد ۱۹ و ۳۴ پیمان نامه جهانی حقوق کودک مطلقا ممنوع اعلام شده است. به علاوه اینکه اساسا بنا بر ماده ۱۶ اعلامیه جهانی حقوق بشر ازدواج حق زن و مرد بالغ است و تنها در سن کامل و قانونی، آن هم با آزادی، رضایت و اختیار کامل مجاز است.

روشن است کودکی که هنوز به سن تمیز و تشخیص قانونی و اجتماعی (۱۸ سال) نرسیده، نمی‌تواند آزادانه و با رضایت، مصالح خود را در ازدواج تشخیص دهد و حتی بر فرض اعلام رضایت، این رضایت وجاهت قانونی مورد نیاز (بلوغ عقلانی، عاطفی و قانونی) را ندارد.

در ایران اما قوانین موضوعه (ماده ۱۰۴۱ و ۱۲۱۰ قانون مدنی) متاسفانه تنها ازدواج دختران زیر ۹ سال را در مقام کودک همسری دانسته و آن را ممنوع کرده و ازدواج دختران بین ۹ تا ۱۳ سال را با اذن پدر و موافقت دادگاه قانونی اعلام کرده‌اند.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021


#دادبان #حقوق_کودکان #ازدواج_کودکان #کودک_همسری
🔥4👍2
دادستانی کل کشور:
بخشنامه جدیدی برای تعیین تکلیف خودروهای توقیفی در حال تدوین است

پاسخ حقوقی:
توقیف خودرو به دلیل حجاب اجباری، از اساس غیر قانونی است

دادستانی کل کشور در ایران، از تدوین یک بخشنامه جدید برای آنچه که تعیین تکلیف اموال توقیفی به ویژه خودروهای توقیفی خوانده شده، خبر داده است.

بنا بر اعلام محمد موحدی‌آزاد، دادستان کل کشور در ایران «با توجه به دستور رئیس دستگاه قضا در جلسه شورای عالی قضایی مبنی بر ساماندهی وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های سراسر کشور بخشنامه‌ای در دادستانی کل تدوین شده است که به زودی به دادستان‌های سراسر کشور ابلاغ خواهد شد.»

به گفته این مقام ارشد قضایی «در راستای مدیریت و ساماندهی اموال و وسایل نقلیه توقیفی هر دو هفته یکبار دادستان‌های مراکز استان‌ها با حضور در دادستانی کل به ارائه گزارش ویژه درخصوص عملکرد خود می‌پردازند که این کار تا حصول نتیجه با جدیت تمام ادامه خواهد داشت.»

تلاش برای تدوین مقررات و آیین‎نامه‌های جدید مربوط به اموال و خودروهای توقیفی شهروندان در حالی است که یکی از اصلی‌ترین اقدامات توقیفی پلیس در حال حاضر (توقیف خودروها به دلیل عدم رعایت حجاب اجباری) از اساس اقدامی کاملا غیر قانونی است و بنا بر قانون نه تنها پلیس، که مقام قضایی نیز مجوز توقیف خودرو به دلیل بی‌حجابی سرنشین یا راننده را ندارد.

از این رو بهتر است دادستانی کل کشور، به جای تلاش برای توجیه این اقدام غیر قانونی با استفاده از بخشنامه و آیین‌نامه، به وظیفه اصلی خود یعنی دفاع از حقوق و آزادی‌های مشروع و قانونی شهروندان پرداخته و در برابر این اقدام کاملا غیر قانونی بایستد؛ نه اینکه با تدوین بخشنامه، به این عملکرد غیر قانونی، ظاهری قانونی اعطا کند.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#دادبان #حجاب_اجباری #توقیف_خودرو #دادستانی_کل_کشور
🔥3👍2
کامران میرحاجی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس از بازداشت، تشکیل پرونده و برخورد قضایی با تعدادی از مختل‌کنندگان فعالیت رانندگان و کامیون‌داران در استان فارس خبر داد.

وی با بیان اینکه برخی افراد به صورت هدفمند و سازمان یافته قصد سوءاستفاده از برخی اخبار و اتخاذ تصمیمات کلان برای ایجاد اختلال در سیستم حمل و نقل دارند هشدار داد: افرادی که در فضای مجازی و یا در مسیر جاده‌ها از رفت و آمد کامیون‌های حامل بار جلوگیری کرده اند با نظارت نهاد‌های امنیتی و انتظامی شناسایی و دستگیر شده اند و مطابق با قانون با آنان برخورد خواهد شد.

به گزارش دادبان، برخورد نهادهای امنیتی و انتظامی با شهروندان به دلیل مشارکت آنها در در اعتراضات و اعتصابات صنفی و مطالبات معیشتی، در حالی است که حق اعتصاب و اعتراض یکی از هفت حق بنیادین کار است که در سازمان بین المللی کار برای تضمین و حمایت از حقوق و کرامت انسانی نیروی کار در برابر استثمار و بهره کشی به رسمیت شناخته شده است. این حق همچنین در ماده ۸ میثاق بین‌المللی حقوق اقتصادی اجتماعی و فرهنگی نیز به صراحت مورد شناسایی قرار گرفته است.

از این رو باید گفت بنا بر اصل قانونی بودن جرم و مجازات، مشارکت در اعتراضات صنفی و مطالبات معیشتی جرم نیست و تعقیب کیفری شهروندان به دلیل مشارکت آنها در این اعتراضات، فاقد هرگونه وجاهت قانونی است.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#اعتصاب_کامیونداران #دادبان #اعتصاب_سراسری
🔥6
افزایش خطر اعدام پدرام مدنی، زندانی سیاسی، پس از انتقال به زندان قزل‌حصار

سازمان حقوق بشر ایران خبر داده است: «پدرام مدنی، زندانی محکوم به اعدام، روز یکشنبه ۴ خرداد از زندان اوین تهران به قزل‌حصار منتقل شد. قرار است او به‌زودی اعدام شود، همزمان با این انتقال، به خانواده این زندانی خبر داده شد که برای آخرین ملاقات به قزل‌حصار بروند.»

صفحه کیوان مهتدی، زندانی سیاسی، درباره این زندانی سیاسی که از او اطلاعات زیادی در دسترس نیست، نوشت: «پدرام مدنی سال‌ها در سالن یک بند چهار بود، اولین بار که حکم اعدامش آمد ناگهان چهره و رفتارش دگرگون شد، انگار فروریخت.
ولی باز سعی کرد خودش را حفظ کند. سخت مشغول کار در نجاری بود و از قفسه‌های کتابخانه بند ۴ تا بند زنان و خیلی چیزهای دیگر ساخت.
مدتی حکمش نقض شد. اما دوباره تایید شد، حالا به ناگهان او را برده‌اند قزل‌حصار و در آستانه اعدام.»

توصیه دادبان به خانواده متهمان و محکومان به اعدام:
اطلاع‌رسانی، ابزار دفاع است؛ درباره عزیزان خود اطلاع‌رسانی کنید

دادبان بر اساس تجربه‌های مستند و متعدد خود همواره تاکید می‌کند که اطلاع‌رسانی عمومی درباره وضعیت متهمان به جرایمی که در قانون ایران مشمول مجازات اعدام هستند، از جمله مهم‌ترین ابزارهای حمایت و دفاع از حقوق ایشان است.

با این حال، در موارد پرشمار، دیده شده که مقامات قضایی، امنیتی یا ضابطان دادگستری، خانواده‌های این دسته از متهمان یا محکومان را با وعده‌هایی نظیر «تخفیف مجازات»، «تسریع در روند بررسی» یا حتی «توقف اجرای حکم»، از هرگونه اطلاع‌رسانی علنی منع می‌کنند.

دادبان هشدار می‌دهد که چنین وعده‌هایی فاقد پشتوانه حقوقی بوده و در اغلب قریب به اتفاق همه موارد، با هدف ممانعت از شکل‌گیری فشار افکار عمومی و جلوگیری از جلب توجه نهادهای ناظر داخلی و بین‌المللی به روند پرونده صورت می‌گیرد.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#پدرام_مدنی #نه_به_اعدام #دادبان
🔥5🕊1
رنج خانواده سهند نورمحمدزاده، زندانی سیاسی در تبعید برای ملاقات با او

سهند نورمحمدزاده، از بازداشت‌شدگان اعتراضات ۱۴۰۱، که دوران تبعید ۱۰ ساله خود را در زندان کهنوج می‌گذراند.

پدر او درباره نحوه ملاقات با وی نوشته است: «برای ملاقات با پسرم به مدت یک ساعت از تهران تا کهنوج رانندگی کردم. و این راه طولانی را باید برگردم، خیلی سخت است دوری از خانواده.»

به گزارش دادبان، صدور احکام زندان در تبعید به طور کامل بر خلاف قوانین موضوعه در ایران است. چرا که در قوانین کیفری این تنها مجازات تبعید است که به رسمیت شناخته شده و نه زندان در تبعید.
به ویژه اینکه این مجازات نه تنها فشار مضاعفی را به زندانی تحمیل می‌کند، بلکه خانواده او را نیز برای ملاقات با دشواری‌های بسیار روبرو می‌سازد.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#دادبان #سهند_نورمحمدزاده #کهنوج
🕊3🔥2
روز یکشنبه ۴ خردادماه ۱۴۰۴، مهسا زراعی با یورش ماموران  امنیتی در منزل خود بازداشت شد.

‏مهسا زارعی، ۳۳ ساله، در سال‌های اخیر در زمینه ترویج آگاهی نسبت به حقوق زنان، برگزاری نشست‌های فرهنگی و پیگیری مطالبات مدنی شناخته شده است.

مهسا زارعی، به دلیل فعالیت‌های خود چندین بار از سوی وزارت اطلاعات احضار و مورد بازجویی قرار گرفته است.

تا زمان تنظیم این گزارش، اطلاعات دقیقی از دلایل بازداشت و اتهامات وارده علیه او در دسترس نیست و پیگیری‌های خانواده‌ بی‌نتیجه مانده است.

به گزارش دادبان، عدم اطلاع رسانی درباره فرد بازداشتی از سوی ضابط و مقام قضایی مصداق بارز توقیف غیر قانونی و خودسرانه است و در صورتی که هیچ اطلاعاتی درباره دلیل بازداشت و اتهام انتسابی به خانواده داده نشود، در عمل ناپدیدسازی قهری محسوب می‌شود.

چرا که بنا بر قانون ضابطان و مقامات قضایی پس از بازداشت فرد می‌بایست، اطلاعاتی درباره دلیل بازداشت، اتهام انتسابی و محل نگهداری و وضعیت سلامتی فرد بازداشتی به خانواده او ارائه دهند.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#دادبان #مهسا_زارعی #مشاوره_حقوقی_رایگان
🔥4🕊2👍1
استوری کتایون ریاحی، بازیگر، در حمایت از اعتصاب کامیونداران

اعتصاب کامیونداران وارد روز ششم خود شد، و هر روز بر دامنه آن در سطح کشور افزوده می‌شود در حالی که این کامیونداران با بازداشت، برخورد قضایی و تهدید نیز مواجه شده‌اند.


به گزارش دادبان، حق اعتصاب و اعتراض یکی از هفت حق بنیادین کار است که در سازمان بین المللی کار برای تضمین و حمایت از حقوق و کرامت انسانی نیروی کار در برابر استثمار و بهره کشی به رسمیت شناخته شده است. این حق همچنین در ماده ۸ میثاق بین‌المللی حقوق اقتصادی اجتماعی و فرهنگی نیز به صراحت مورد شناسایی قرار گرفته است.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#دادبان #اعتصاب_کامیونداران
16
گسترش کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۴۵ زندان در هفته هفتادم

کارزار زندانیان سیاسی در زندان‌های ایران در مخالفت با اعدام با عنوان «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» که به شکل اعتصاب غذا توسط زندانیان انجام می‌پذیرد، در هفته هفتادم خود، با پیوستن زندان‌ فردیس کرج به ۴۵ زندان گسترش یافت.

در تداوم این کارزار امروز سه‌شنبه ۶ خرداد زندانیان سیاسی مشارکت کننده در این کارزار، مجددا علیه صدور و اجرای حکم غیر انسانی اعدام، دست به اعتصاب غذا زدند.

در بیانیه صادر شده از سوی زندانیان مشارکت کننده در این کارزار با اشاره به تعداد اعدام‌های صورت گرفته در اردیبهشت ماه آمده: «در اردیبهشت‌ماه بالغ بر ۱۷۰ تن از هم‌وطنان زندانی را روانه کشتارگاه‌ها با چوبه‌های دار کرد؛ آماری بی‌سابقه و هولناک که نشان می‌دهد هر ۹ ساعت، دو زندانی در ایران اعدام شده‌اند. متأسفانه حدود ۱۹٪ از این اعدام‌ها مربوط به هم‌وطنان مظلوم بلوچ است که به‌طور مضاعف مورد ستم و تبعیض قرار می‌گیرند.»

زندانیان کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» امروز سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴، در ۴۵ زندان شامل زندان اوین (بند زنان، بند ۴و ۸)، زندان قزلحصار (واحد ۳و ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان تهران بزرگ، زندان خورین ورامین، زندان چوبیندر قزوین، زندان اراک، زندان خرم آباد، زندان یاسوج، زندان اسدآباد اصفهان، زندان دستگرد اصفهان، زندان شیبان اهواز، زندان سپیدار اهواز (بند زنان و مردان)، زندان نظام شیراز، زندان عادل آباد شیراز (بند زنان و مردان)، زندان زاهدان (بند زنان)، زندان برازجان، زندان رامهرمز، زندان بهبهان، زندان بم، زندان کهنوج، زندان طبس، زندان مشهد، زندان گنبدکاووس، زندان قائمشهر، زندان رشت (بند مردان و زنان)، زندان رودسر، زندان حویق تالش، زندان ازبرم لاهیجان، زندان دیزل آباد کرمانشاه، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس، زندان خوی، زندان نقده، زندان میاندوآب، زندان مهاباد، زندان بوکان، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان، زندان سنندج، زندان کامیاران و زندان فردیس کرج برای هفتادمین هفته متوالی اعتصاب غذا خواهند کرد.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#دادبان #نه_به_اعدام #سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام
4👎1👌1
ترور و قتل یک قاضی دادگستری در شیراز

رسانه‌های داخلی در ایران از ترور و قتل یک قاضی در شیراز خبر داده‌اند.

بنا بر این گزارش‌ها، قاضی احسان باقری، رئیس شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری ۲ شیراز، صبح امروز سه‌شنبه ۶ خرداد ماه، در نتیجه حمله فردی ناشناس به قتل رسیده است.

به گفته صدراله رجایی نسب، رئیس کل دادگستری استان فارس، مهاجمان دو نفر بوده‌اند و در هنگام عزیمت این قاضی به محل کار خود به وی حمله کرده‌اند.

علیرغم این ادعا از سوی رئیس کل دادگستری فارس، شماری از رسانه‌ها به نقل از منابع خود نوشته‌اند که حمله با استفاده از اسلحه گرم صورت گرفته و این قاضی هدف گلوله قرار گرفته است.

پیشتر در بهمن ماه سال گذشته نیز دو قاضی دیوان عالی کشور شامل محمد مقیسه و علی رازینی که به شکل گسترده‌ای در نقض حقوق بشر در ایران نقش داشته‌اند، هدف حمله مسلحانه قرار گرفته و کشته شدند.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#دادبان #شیراز
👍9🔥2
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
انتقال پدرام مدنی، زندانی سیاسی محکوم به اعدام، به زندان قزل‌حصار باعث افزایش نگرانی برای این زندانی سیاسی شد.

پدرام مدنی، ۴۱ ساله و مهندس، در سال ۱۳۹۸ با اتهام جاسوسی بازداشت شده است.

مادر پیام مدنی، با چهره‌ای پر از نگران خواستار تجدید نظر در پرونده پسرش پیام مدنی است که پدر یک فرزند است و پرونده‌ای پر از ابهام دارد و از داشتم وکیل اختیاری محروم بوده است.

درباره پدرام مدنی، که از سال ۱۳۹۸ تاکنون در زندان است و با حکم اعدام دست و پنجه نرم کرده است، نه تنها اطلاعات مناسب و قابل انسجامی در دسترس نیست، حتی تصویری از وی نیز موجود نیست.

این در حالی است که دادبان بر اساس تجربه‌های مستند و متعدد خود همواره تاکید می‌کند که اطلاع‌رسانی عمومی درباره وضعیت متهمان به جرایمی که در قانون ایران مشمول مجازات اعدام هستند، از جمله مهم‌ترین ابزارهای حمایت و دفاع از حقوق ایشان است.

با این حال، در موارد پرشمار، دیده شده که مقامات قضایی، امنیتی یا ضابطان دادگستری، خانواده‌های این دسته از متهمان یا محکومان را با وعده‌هایی نظیر «تخفیف مجازات»، «تسریع در روند بررسی» یا حتی «توقف اجرای حکم»، از هرگونه اطلاع‌رسانی علنی منع می‌کنند.

دادبان هشدار می‌دهد که چنین وعده‌هایی فاقد پشتوانه حقوقی بوده و در اغلب قریب به اتفاق همه موارد، با هدف ممانعت از شکل‌گیری فشار افکار عمومی و جلوگیری از جلب توجه نهادهای ناظر داخلی و بین‌المللی به روند پرونده صورت می‌گیرد.


تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#دادبان #پیام_مدنی #نه_به_اعدام
🔥6🕊1
تداوم بازداشت و بلاتکلیفی دکتر ابوالفضل رنجبری، وکیل دادگستری و حقوقدان

علیرغم گذشت بیش از ۳ هفته از بازداشت دکتر ابوالفضل رنجبری، وکیل دادگستری و حقوقدان، بلاتکلیفی این استاد دانشگاه و بی‌خبری از وضعیت او همچنان ادامه دارد.

بنا بر گزارش‌ها پس از گذشت این مدت زمان، خانواده این وکیل دادگستری هنوز هیچ خبری از دلیل بازداشت او و اتهامات منتسب به وی ندارند و تلاش‌های خانواده برای کسب اخبار در این زمینه بی‌نتیجه بوده است.

آنطور که گزارش شده، دکتر ابوالفضل رنجبری همچنان در اختیار اداره اطلاعات تبریز است و پرونده او در شعبه ۱۰ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب تبریز در جریان است. با این حال اما این شعبه همچنان از ورود وکیل به پرونده خودداری می‌کند.

ماموران اداره اطلاعات تبریز این وکیل و حقوقدان را ۱۴ اردیبهشت ماه بازداشت کردند.

به گزارش دادبان، عدم اطلاع‌رسانی درباره وضعیت این وکیل دادگستری به خانواده او در حالی است که بنا بر قانون، مقام قضایی موظف است دلیل بازداشت، محل نگهداری و اتهام منتسب به متهم را در اسرع وقت به خانواده او اعلام کند و شرایط ورود وکیل مدافع به پرونده را فراهم کند.


تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#دادبان #ابوالفضل_رنجبری #وکلای_زندانی #وکلای_دادگستری
🔥4🕊1
محکومیت شهریار بیات، زندانی سیاسی ۶۵ ساله، به ۵ سال حبس و یک سال کار رایگان در خیریه کهریزک

رضا اکوانیان، فعال حقوق بشر، نوشت: «در پی نقض حکم اعدام ⁧ شهریار بیات⁩ در دیوان عالی کشور و رسیدگی مجدد به پرونده، این زندانی عقیدتی ۶۵ ساله بازداشت‌شده در جنبش «زن، زندگی، آزادی» از سوی دادگاه کیفری به پنج سال حبس و یک سال کار رایگان در خیریه کهریزک محکوم شد.»

به گزارش دادبان، شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران با صدور یک رای اکثریتی، شهریار بیات شهروند ۶۳ ساله اهل تهران را به اتهام «سب النبی» به اعدام محکوم شده بود.

بنا بر دادنامه صادره از شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران، شهریار بیات به دلیل آنچه که «انتشار تصاویر و پیام‌های توهین آمیز به پیامبر اسلام، حضرت زهرا، حضرت زینب، حضرت ابوالفضل، حضرت عیسی و مکه مکرمه و آیات قرآنی» خوانده شده با استناد به اتهام «سب النبی» به اعدام محکوم شده بود.

مصطفی نیلی، محمود بهزادی‌راد و امین عادل‌احمدیان از وکلای پرتلاش شهریار بیات بودند که با دفاعیات خود حکم این زندانی را شکستند.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#شهریار_بیات #نه_به_اعدام
🕊4
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پیمان یوسفی، سرپرست گروه موسیقی «سل‌لا» در دزفول از صدور حکم یک سال زندان برای خود خبر داد.

آقای یوسفی در پستی اینستاگرامی گفته که به اتهام «توزیع و انتشار آثار مستهجن و مبتذل در فضای مجازی»، به صورت غیابی برای او حکم صادر شده است.

پیمان با انتشار این ویدئو نوشته است:

«یکی نیست به داد ما تو دزفول برسه آخه !
آهای مردم کسی چیز مستهجنی از من دیده که خودم خبر ندارم!
پلیس اومد در خونمون گفت پرونده داری
رفتم پیگیر شدم دیدم یه سال حکم غیابی برام بریدن
کتاب قانون دزفول با بقیه ی کشور فرق میکنه!؟
به چه جرمی آخه!؟
کمک به پیرمرد دست فروش جرمه!؟
اجرا تو خیابون برای مردم جرمه!؟
اجرا تو خیریه جرمه!؟
دیگه نمیتونم سکوت کنم»

به گزارش دادبان، به واقع اتهام انتسابی علیه پیمان یوسفی، بدان معنی است که مصداق فعل مجرمانه ارتکابی او فعالیت در زمینه موسیقی و ساخت موزیک ویدئو است و او تنها به دلیل فعالیت هنری در زمینه موسیقی تحت تعقیب قرار گرفته است.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#دزفول #پیمان_یوسفی #گروه_سل_لا
🔥3🕊21
شهاب دارابی، راننده کامیون و بلاگر معروف به یوز آسیا، پس از حمایت از اعتصاب کامیونداران بازداشت شد.

او روز ششم خرداد ۱۴۰۴، با یورش نیروهای امنیتی به خانه‌اش، به صورت خشونت‌آمیز بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل و حساب اینستاگرامی وی از دسترس خارج شد.

به گزارش دادبان، بازداشت شهاب دارابی، مصداق بازداشت خودسرانه بوده و حمایت از اعتصابات صنفی هیچ منع قانونی ندارد.

از سوی دیگر، حق اعتصاب و اعتراض یکی از هفت حق بنیادین کار است که در سازمان بین المللی کار برای تضمین و حمایت از حقوق و کرامت انسانی نیروی کار در برابر استثمار و بهره کشی به رسمیت شناخته شده است. این حق همچنین در ماده ۸ میثاق بین‌المللی حقوق اقتصادی اجتماعی و فرهنگی نیز به صراحت مورد شناسایی قرار گرفته است.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#شهاب_دارایی #اعتصاب_کامیونداران
🔥8🕊1
سعید دهقان، وکیل حقوق بشری، در واکنش به حکم اعدام پدرام مدنی، به اتهام جاسوسی برای اسراییل، نوشت: «وقتی ج.ا، «اسرائیل» را به عنوان یک «دولت» به رسمیت نمی‌شناسد و آن را «رژیم صهیونیستی» می‌نامد، استناد به «همکاری با دولت متخاصمِ اسرائیل» برای صدورِ هر گونه حکم قضایی، نه تنها تناقض‌آمیز، بلکه فاقد مبنای حقوقی در چارچوبِ مواضع رسمی خودِ نظام است.»

پدرام مدنی، زندانی سیاسی ۴۱ ساله و مهندس است که در سال ۱۳۹۸ با اتهام جاسوسی بازداشت و اکنون با انتقالش به زندان قزل‌حصار هراس اجرای حکم اعدام وی می‌رود.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021


‏⁧ #پدرام_مدنی#نه_به_اعدام
🕊4👍2👌2

پدرام مدنی، زندانی سیاسی، اعدام شد

قوه قضاییه در ایران از اجرای حکم اعدام پدرام مدنی، زندانی سیاسی، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی قوه قضاییه در ایران، حکم اعدام این زندانی سیاسی، امروز چهارشنبه ۷ خرداد، با استناد به اتهام «جاسوسی برای اسرائیل» اجرای درآمده است.

اجرای این حکم در حالی است که زندانی بودن این شهروند ۴۱ ساله به اتهام جاسوسی برای اسرائیل، تنها یک روز پیش از سوی مادرش رسانه‌ای شده بود و پیش از آن هیچ خبری مبنی بر بازداشت و محاکمه وی منتشر نشده بود.

مادر پدرام مدنی در این ویدیو گفته بود که پرونده فرزندش پر از ابهام و ایراد است و رای اعدام او تاکنون ۳ بار از سوی دیوان عالی کشور نقض شده بود. اما دوباره از سوی شعب هم عرض حکم اعدام صادر شده بود.

بنا بر گزارش‌ها پدرام مدنی در سال ۱۳۹۸ بازداشت و به اتهام جاسوسی برای اسرائیل متهم شده بود.

به گزارش دادبان استناد به اتهام جاسوسی برای اسرائیل در حالی است که اساسا امکان انکار و رد چنین اتهامی برای شهروندانی که به آن متهم می‌شوند در عمل وجود ندارد. چرا که پرونده آنها در دادگاه‌های انقلاب و بدون هرگونه امکان دفاع و حضور وکیل مدافع برگزار شده و قضات این دادگاه‌ها نیز وابستگی قابل توجهی به ضابط پرونده که نهاد اطلاعاتی و امنیتی است دارند.

از این رو انتساب چنین اتهامی به شهروندان و استناد به آن برای صدور و اجرای مجازات اعدام، در شرایطی که عملا امکان دفاع از متهم سلب شده و در عمل گزینه احتمال رد اتهام نزد قاضی پرونده وجود ندارد، بیشتر از آنکه اتهامی قانونی باشد؛ اتهامی ابزاری برای صدور و اعمال مجازات اعدام است.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021


#دادبان #نه_به_اعدام #پدرام_مدنی
🔥7🕊1
تصویری از پدرام مدنی، زندانی سیاسی که صبح امروز اعدام شد

صبح امروز پدرام مدنی، زندانی سیاسی، متهم به جاسوسی برای اسراییل، اعدام شد.

از این زندانی سیاسی ۴۱ که در سال ۱۳۹۸ بازداشت شده بود تاکنون عکسی موجود نبود تا اینکه صفحه کیوان مهتدی، زندانی سیاسی، و از هم‌یندیان پدرام برای نخستین بار تصویری در صفحه خود از وی منتشر کرد.

صفحه کیوان مهتدی، زندانی سیاسی، پیش از اعدام پدرام درباره این زندانی سیاسی، نوشت: «پدرام مدنی سال‌ها در سالن یک بند چهار بود، اولین بار که حکم اعدامش آمد ناگهان چهره و رفتارش دگرگون شد، انگار فروریخت.
ولی باز سعی کرد خودش را حفظ کند. سخت مشغول کار در نجاری بود و از قفسه‌های کتابخانه بند ۴ تا بند زنان و خیلی چیزهای دیگر ساخت.
مدتی حکمش نقض شد. اما دوباره تایید شد، حالا به ناگهان او را برده‌اند قزل‌حصار و در آستانه اعدام.»

صبح امروز ۷ خرداد ۱۴۰۴ پدرام مدنی به صورت ناعادلانه اعدام شد. او از داشتم وکیل اختیاری و حق دفاع محروم بود. پدرام پدر یک فرزند بود.

تماس مستقیم با وکیل در واتس‌اپ 
  +905510332575

[email protected]
وبسایت | اینستاگرام | توئیتر  | یوتیوب |فیس‌بوک
@Daadbaan2021

#پدرام_مدنی #دادبان #نه_به_اعدام
🔥62
2025/07/14 11:31:22
Back to Top
HTML Embed Code: