Telegram Web
اگر جوّ فرهنگیِ ما به همین صورت بماند، نسلِ جوانِ کنونی، از گذشته منقطع خواهد شد و به آینده نیز نخواهد پیوست؛ نه ایرانی خواهد ماند (زیرا از فرهنگِ آن بیگانه شده) و نه فرنگی خواهد شد (زیرا فرهنگِ آن را نیاموخته)؛ و مردمِ بی‌فرهنگ یا کم‌فرهنگ، زبانِ یکدیگر را نخواهند فهمید و چون زبانِ همدیگر را نفهمند باهم دشمن می‌شوند و می‌توان حدس زد که زندگی در چنین محیطی چه مقدار ارزشِ زیستن خواهد داشت.

محمّد‌علی اسلامی نُدوشن

مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱
@EAL21st
اینستاگرام مدیریت و رهبری آموزشی در قرن۲۱ را حتما پیگیری کنید.👇👇
https://instagram.com/stories/dr_kmohammadi/2837025987134736000?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY=

@EAL21ST
تعریف ثروت از دیدگاه کوچینگ؛

هر چیزی که به شما اضافه می‌شود و اضافه شدن آن وضعیت موجود شما را بهتر می‌کند، ثروت نامیده می‌شود. پس برخلاف تصور عموم مردم، *ثروت فقط پول نیست*. درک شما، حس شما، آرامش و آسایش شما، سلامتی شما، ارتباطات خوب شما، خانواده‌ی شاد و موفق شما، حس خوب دیگران در باره شما، دلشادی دیگران از دیدار شما، دلتنگی دیگران در غیاب شما، احساسات غرور انگیز از یادآوری خاطرات شیرین و قهرمانانه شما، احساس لذت در گفتگو با دوستان قدیمی و یکدل، اعتماد و مشاوره دیگران با شما و نظایر آن، ثروت‌های ارزشمند زندگی‌تان هستند. اگر به حساب کارتی شما پول، به حساب مغزی شما علم و آگاهی، به حساب اجرایی شما نیت و عمل خیر و انسان‌دوستانه و به شما فرصت انجام یک کار خیر گروهی اضافه می‌شود، شما انسان بسیار ارزشمند و ثروتمندی هستید.

مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱
@EAL21st
اینستاگرام مدیریت و رهبری آموزشی در قرن۲۱ را حتما پیگیری کنید.👇👇
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTA0NTYxOTI5NTg5MDY5/story_media_id=2838559495200070610_712793338&igshid=YmMyMTA2M2Y=

@EAL21ST
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حتما ببینید🌷
عامل نابودی انسان دچار روزمرگی شدن هست گاهی باید رها کرد تا رها شد 🙏

تارو پود هستی‌ات را فرش رؤیاها مکن
عاقبت باید بُرید از آنچه گِرد آورده‌ای
اسحاق خانی


 این انیمیشن کاری هنری و بسیار عمیق از خانمی به نام «لائورا نیو وومن Laura newvovmen» از کشور فنلاند می باشد که محتوی شیرین و پر ارزش روانشناسی دارد. عنوان این انیمیشن آخرین گره یا آخرین پیوند است که در ادبیات ما همان مفهوم لب پرتگاه یا آخر خط را می‌رساند.
همیشه چیزی که همه عمرمون رو براش گذاشتیم همه چیز نیست...
کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن۲۱
@EAL21st

اینستاگرام مديريت و رهبری آموزشی در قرن۲۱ را حتما پیگیری کنید 👇👇
@Dr_kmohammadi
💢 سطح بلوغ و رشدیافتگی سازمانی مدیران و ارتباط آن با رفتارها و کنش‌های آنان در برابر تغییرات

📌 «تغییر برای بقای شایسته‌ترینهاست.»

🔹 تنها اصل ثابت و ضروری برای بقای یک سازمان پویا، انطباق پذیر و دارای ساختارهای سست پیوند (آموزش و پرورش یا آموزش عالی ) - که می‌بایست جایگاه رهبری و مدیریت آنها در اختیار حرفه‌ایهای این سازمانها باشد - در محیط‌های چالشی، ناپایدار و متنوع "اصل تغییر" است.

🔹در شرایط محیطی متغیر، تعامل‌طلب و آشوبناک سازمانهای انعطاف‌پذیر عصر حاضر، ثبات و سکون مرگ‌آور است و تغییر و تحول امیدآفرین و حیات‌بخش.
هدف از تغییر، برنامه‌ریزی برای بقا و تداوم حیات سازمان هاست، و به باور آبراهامسون، امروزه سازمانها باید یاد بگیرند و بیاموزند که چگونه در برابر آشوب ناشی از تغییر خود را تغییر دهند تا بتوانند با تحملِ "درد ِتغییر" ادامه حیات خود را تضمین نمایند.
در چنین شرایطی، در کشورهای جهان سوم افراد به دلیل فقر فرهنگی و رشدنیافتگی، به بیماری راحت طلبی دچارند و به جهت همین ویژگی در مقابل تغییر مقاومت می‌ورزند؛ گاهی افراد رشدنیافته و خودشیفته‌ای که درک درستی از اهداف و فلسفه وجودی سازمانهای یادگیرنده و انطباق‌پذیر امروزی ندارند‌ و تنها به واسطه تعاملات غیرمتعارف با گروه‌های ذی‌نفوذ یا... به طور غیرقانونی منصب مدیریت و رهبری سازمانها را در دست گرفته‌اند، به خاطر ناآگاهی از مزایای تغییر برای افراد و سازمانها، مقاومت در برابر تغییر را دلیلی بر اقتدار خود تلقی می‌نمایند و برای حفظ جایگاه خود حتی آینده سازمان را هم با چالش و بحران مواجه می‌نمایند‌.
چنین مدیرانی حتی در ذهن یا مخیله خود هم به گزینه "تغییر اختیاری" فکر نمی‌کنند و اعتقاد و تمایلی به ترک‌ خود خواسته یا داوطلبانه جایگاه خود ندارند. این افراد به دلایل مشخصی که در ادامه به پاره‌ای از آنها اشاره می‌کنیم، سعی می‌کنند با توسل به روش‌های غیرعلمی و تمرکز بر لابی‌های قدرت ساز و یا ایجاد موانعی در برابر اقدامات اصلاحی، حتی در برابر "تغییرات اجباری" که انجام آنها برای بهبود شرایط غیراثربخش یا بحرانی سازمان‌ها ضرورت دارد، مقاومت کنند؛ مقاومتی که ریشه در ضعف‌های زیر دارد و هیچ نشانی از قدرت فردی در آن نمایان نیست.

🔹دلایل مقاومت مدیران در برابر تغییرات:

1- از دست دادنِ منافع:
این تلقی، از آن جا ناشی می‌شود که برخی از افراد فکر می‌کنند منافعِ آنان، تنها با ادامه وضعِ موجود تامین می‌شود.

2- ترس از ناشناخته:
بعضی از افراد به خاطر عجز و ناتوانایی در یادگیری و تطبیق خود با شرایط جدید همیشه با گارد بسته و دفاعی در برابر هر تغییری مقاومت می‌کنند.

3- فروپاشی‌ ارتباطات و دوستی‌های پایدار قبلی و ائتلاف و اتحادهای قانونی و غیرقانونی موجود:
بعضی از افراد و مدیرانی که شایستگی و شرایط لازم برای موقعیت و جایگاه انتصابی فعلی را ندارند، احساس می‌کنند که تغییر باعث قطع رگ حیات آنان می‌شود و بقای آنها وابسته به پایداری یا حفظ وضع موجود است. از این رو، تغییر را بر نمی‌تابند و آن را تهدیدی برای ساختار قدرت تلقی می‌کنند. چرا که، اکثر تغییرات باعث فروپاشی ساختار موجود قدرت سازمان می‌شوند.

4- توهم دانایی و توجیه ضعف‌های خود و سازمان تحت فرمان از طریق فرافکنی یا پرداختن به عوامل فراسازمانی:
این افراد از طریق توسل صوری به کاربرد تئوری‌های علمی، تهیه برنامه، ظاهرسازی، تدارک سمینار و کنفرانسهای به ظاهر علمی و فرافکنی سعی می‌کنند افراد و کارکنان سازمان یا مدیران بالادستی خود را اغوا نمایند و برای بقای خود زمان بخرند.
✍️ توصیه مدیریتی اریک بارکر به این دسته از مدیران: "به هیچ عنوان در برابر تغییر و تغییر دادن خود مقاومت نکنید."
یکی از بدترین رفتارهایی که از یک مدیر یا رهبر ممکن است سر بزند مقاومت و خیره‌سری او در برابر تغییر است. تغییر مثبت و سازنده برای هر فرد و سازمانی ضروری و واجب است. کافی است نگاهی به اطراف خود بیندازید و ببینید که همکاران و اطرافیان شما چگونه با تغییر دادن خود و موقعیت‌شان به موفقیت‌های فردی و سازمانی بزرگی دست پیدا کرده‌اند، پس شما هم می‌توانید با تغییر دادن خود و محیط اطرافتان به موفقیت دست یابید؛ همچنین بپذیرید که مقدم دانستن صلاح و منفعت سازمانی بر منافع شخصی از اصول ابتدایی مدیریت است.
بارکر بی‌پرده به این مدیران می‌گوید: "خودتان را اخراج کنید!" تا درهای ورودی سازمان بعد از خروج برای همیشه به‌ روی شما بسته نماند.
چون شوک‌های مدیریتی و نهیب زدن از بالا برای کارکنان اثر معجزه‌آسایی دارد، چه رسد به خود مدیران. بنابراین اگر می‌خواهید از دستاوردها و موفقیت‌های قبلی خود مغرور نشوید یا دچار روزمرگی و سستی در کار نشوید، حتما به خودتان نهیب بزنید و برای تغییر تعلل نکنید.

✍🏻داریوش توسلی؛ دکتری مدیریت آموزشی
اینستاگرام ما را حتما پیگیری کنید 👇👇
@Dr_kmohammadi
------------------- 📕معرفی کتاب📗 -------------------------- 📘
کتابی ارزشمند در زمینه فرهنگ آموزش فنلاندی 📕 👆✏️
با عنوان 👈🏿مدارس فنلاندی .... به زیور طبع آراسته شد, شماره کتابفروشی و شماره واتساپ ناشر برای ارسال👈🏿 09023330442 📲 ☎️ 02166967355 56📞 با تخفیف برای معلمان و مدرسان دانشگاه ✏️
اگه توی یک سازمان کار می‌کنید که مدیرتان آدم خوبیه اما سبک رهبری که اعمال می‌کنه کمی قدیمی به نظر میاد، همین یک کم قدیمی بودن میتونه تاثیرات منفی فراوانی روی فضای کاری داخل‌ و خارج سازمان ایجاد کنه و نهایتا منجر به کاهش شدید عملکرد کارکنان، نارضایتی مشتریان و خروج گسترده کارکنان و مشتریان از سازمان شود.

شما به عنوان یک مدیر کاری برای پرورش نسل بعدی رهبران سازمانی کرده ايد؟
کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن۲۱
@EAL21st

اینستاگرام مديريت و رهبری آموزشی در قرن۲۱ را حتما پیگیری کنید 👇👇
@Dr_kmohammadi
TechTrends (1).pdf
5.1 MB
*کتاب کلان‌روندهای فناوری*
روایتی است از فناوری‌های درحال توسعه و نوظهور از دریچه نگاه 8 موسسه برتر مشاوره مدیریت جهان.
در این کتاب به بررسی موارد زیر پرداخته شده است:
روندهای تاریخی فناوری
کلان‌روندها و فناوری‌های در حال ظهور
اثرات فناوری بر کسب‌وکارهای گوناگون (سلامت، خودرو، الکترونیک، صنایع پیشرفته و ...)
نقشه راه تغییر
استراتژی‌هایی برای بهره‌برداری بهینه از فناوری
رهبران فناوری و ...
کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن۲۱
@EAL21st

اینستاگرام مديريت و رهبری آموزشی در قرن۲۱ را حتما پیگیری کنید 👇👇
@Dr_kmohammadi
در عصر حاضر سازمان ها خصوصا سازمان های آموزشی، با تغييرات آشكاری در فناوري و نیازهای مخاطبان در سراسر جهان روبه رو هستند و مديران با پذيرش نقش راهبردي، بايد بتوانند با اين تحولات كنار بيايند. در این شرایط باید از خود بپرسیم که:
الزامات عصر حاضر در حوزه مدیریت و رهبری چیست؟
مهارت های مورد نیاز مدیریت و رهبری آموزشی در دنیای امروز و در قرن 21 کدامند؟
عمل مدیرت و رهبری شما با آزمون و خطا و شانس بهتر نمی شود و در مسیر تعالی قرار نخواهد گرفت، مگر با تغییر.
جهت ایجاد تغییر و حرکت در مسیر تعالی با ما در کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن 21 در جمع بهترین مدیران و رهبران آموزشی همراه باشید.
🧑‍🏫 منتظر شما مدیران و معلمان به روز، خلاق، توانمند و آینده‌نگر هستیم. 👩‍🏫

👇👇
کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱

👇👇
اینستاگرام مدیریت و رهبری آموزشی در قرن۲۱
شما از کدام سبک مدیریتی استفاده می کنید؟ (چتری یا قیفی؟)

ویژگی و تفاوت های آن دو را می شناسید؟

در سبک مدیریت چتری مدیر سعی دارد تا تمرکز تیم را در به نتیجه رساندن پروژه بالا ببرد به همین دلیل تیم را در مقابل تغییرات لحظه آخری، مزاحمت ها، تغییر اولویت ها و جلسات زائد محافظت می کند. در مقابل در سبک مدیریت قیفی مدیر با باز گذاشتن راه ورود هر گونه عامل حواس پرتی، انواع جلسات، مهلت های غیرمنطقی و درخواست های متعدد باعث سردرگمی و گیجی اعضای تیم پروژه می شود.

سبک مدیر شما به کدامیک نزدیکتر است؟
سبک‌ خود شما به کدامیک نزدیکتر است؟

کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱

     👇👇
اینستاگرام مدیریت و رهبری آموزشی در قرن۲۱
آیا در سازمانی که شما در آن کار می کنید مدیران با مشکل مشابهی در شناخت دلیل کندی حرکت سازمان تحت مدیریت شان روبرو هستند؟

کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱

     👇👇
اینستاگرام مدیریت و رهبری آموزشی در قرن۲۱
بهار، نو شدن، و رسیدن به آرامش...

این روز ها بازار سال تازه و بهار را به همدیگر تبریک گفتن و دعا و آرزوهای خوب کردن برای همدیگر بسیار گرم است و به اشکال مختلف از دیدوبازدید های حضوری که البته بنا به مسئله کرونا کمرنگ تر شده تا ارسال پیامک و تماس های تلفنی و تصویری و سایر اشکال جدید ارتباطی حسابی گرم است.
@EAL21st
اما باید بدانی...


تا از خودت شروع نکنی، بهار را تجربه نخواهی کرد. حتی اگر صدها بهار در بیرون از تو بیاید و برود و همه به هم و از جمله به تو، آن را هزاران بار شادباش گویند.
@EAL21st
بهار واقعی باید در درون تو متولد شود ؛
و بهار را تجربه نخواهی کرد مگر آن که رخت آگاهی ات نو شود.

تا آگاهی ات رشد نکند و جوانه های فهم در تو نشکفد، درخت ذهن ات بارور نمی شود و آرامش مهمان منزلت نمی گردد

🍃🌺🍃
کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱
@EAL21st
___
www.tgoop.com/EAL21st
تــزلـزُل اخـلاقـی

محمدعلی اسلامی ندوشن

در مورد تزلزل اخلاقی مردم امروز _بخصوص در شهرهای بزرگ_ حرف زیاد زده می‌شود و از هر سو ابراز نگرانی‌هایی می‌شود. اگر در جامعه‌ای قانون نباشد، می‌توان آن را از نو برقرار کرد، ولی اگر اخلاق، یعنی پای‌بندی‌ها و حفاظها، از هم فرو ریخت، دیگر امید چندانی باقی نمی‌ماند، و به منزله‌ی بازگرداندنِ آبِ رفته به جوی است.
عجیب است که راجع به همه چیز حرف زده می‌شود؛ اقتصاد و جمعیّت، آلودگی محیط، بورس، ارز، مگر اخلاق اجتماعی، که گویا در برابر این، یک حالتِ تخدیر شدگی، نومیدی و وحشت زدگی، هر سه برقرار است.
گاهی اوقات انسان ناچار می‌شود که از واقعه‌ی کوچکی نتیجه‌گیری کلّی‌ای بکند، یعنی مُشت را نمونه‌ی خروار بگیرد.
@EAL21st

دوستی حکایت می‌کرد که به یکی از ادارات بسیار مهم مراجعه کرده بوده است. کاری داشته، با سه چهار میز که پشت هر یک جوانِ بیست و چند ساله‌ای نشسته بوده، و همه‌ی آنها بی‌استثنا، به خطابِ «تو، تو» با او حرف زده بودند، در حالی که سنّش از شصت گذشته و موی سرش سراپا سفید بوده. این بی‌ادبی و بی‌اعتنایی و آداب‌ندانی برای نسلِ جوانِ کنونی که مرجع احتياجات مردم و جانشینِ «دیوانی» قدیم و Coil servant جدید هستند، بسیار تأسف بار است.
می‌گفت که این جوانان شاید تقصیر و سوء نظری نداشتند، یاد نگرفته‌اند، در هیچ جا روشِ روبرو شدن با مردم را نیاموخته‌اند، شاید به عمرشان یک کتاب نخوانده‌اند، با جوّ خشنِ اجتماعی روبرو بوده‌اند.
این را نمی‌دانند که با پایین‌ترین افراد هم هیچ کس حق ندارد «تو، تو» حرف بزند، تا چه رسد با کسی که لااقل چهل سال از آنان مسن‌تر است؛
این دوست که تجربه‌ی زیادی در برخورد با ادارات دارد می‌گفت: در دستگاه‌های رسمی کم نیستند افرادی که جزو یکی از این دو دسته باشند؛
@EAL21st
کسانی که خود را جزو خانواده‌ی نظام می‌دانند، و اینان آموخته‌اند که همه‌ی کسانِ متفاوت با خود را طاغوتی، مسلوبُ‌الْحقوق، طفیلی، و واجب اهانت، و دشمنِ دین و دولت ببینند.
دسته‌ی دوّم، عکس آنها، کسانی هستند که صد در صد ضدّ حکومت‌اَند، امّا به اقتضای گرفتن حقوق، خود را مطیع و متظاهر قلمداد می‌کنند. اینان همه‌ی لجِ خود را بر سر ارباب رجوع فرو می‌ریزند، تا او را هر چه بیشتر دلزده و ناراضی سازند.
این دو گروه، گویی در چزاندن و عصبی کردنِ مردم با هم مسابقه دارند، و معلوم نیست که کدام از دیگری جلو می‌افتند.
شاید بشود از گروه سومی هم یاد کرد، و آن جوانهایی هستند از نوع نمونه‌ی فوق که بقدری سر به هوا، تربیّت نادیده، بی‌مسئولیت و بی‌خبر هستند که فرق میان درست و نادرست برایشان معلوم نیست. روشن نیست از کجا آمده و پشت این میزها نشسته‌اند، و خلاصه این هر سه گروه، چون مرجعِ حلّ و عقد امور مردم هستند، می‌توانند نرم نرم، و بی‌آنکه بشود به آنها اعتراض کرد، مردم را ببرند به جانب این فکر، که در یک کشورِ غریبه‌ی سنگدل زندگی می‌کنند.
حتّی در دستگاه‌هایی که نامِ فرهنگ همراه با اسم خود دارند، کسانی یافت می‌شوند که گویا فريضه‌ای برای خود بشناسند و شرط وظیفه شناسی و احتیاط بدانند، که کمترین اصلِ ادب و فرهنگ را نادیده بگیرند.
این از ادارات، سایر شئون اجتماعی نیز کم و بیش بر همین قیاس است، مگر آنکه در روابطی که مردم با همدیگر دارند، یک شفیع و گِرِه‌گشا و ناجی پا به میان نهد و جان را بخرد، و آن را همه می‌شناسند که چیست، زیرا هیچ وقت رابطه‌ی جان و پول که این یک بلاگردانِ دیگری باشد، تا این حد گرم نبوده است.
گوساله‌ی سامری را که از طلا ساخته شده بود، دست کم نگیریم.
🍃🌺🍃
کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱
@EAL21st
___
www.tgoop.com/EAL21st
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آموزش خلاقیت به دانش آموزان در یکی از مدارس آمریکا با دسترس ترین وسایل.



🌐 telegram: @EAL21st  

🌐Insta:  https://instagram.com/dr_kmohammadi?igshid=ZDdkNTZiNTM=

 
مرگ سیستم یا مرگ یک سازمان چطور اتفاق میفته؟
سازمان خودتان و یا سازمانی که در آن کار می‌کنید الان دقیقا تو چه مرحله ای است؟
با این فایل همراه باشید و خیلی مفید و کاربردی با مفاهیم مربوط آشنا شوید.

#کاوه_محمدی #محمدرضا_شعبانعلی #مدیریت_آموزشی #مدیریت_و_رهبری_آموزشی_در_قرن۲۱ #رهبری_سازمانی #مدیریت
https://www.instagram.com/reel/Cvefmp5NRRI/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Forwarded from ChatGPT (GPT-4)
شما به ربات ChatGPT (GPT-4) دعوت شده اید! برای شروع بر روی این لینک کلیک کنید:
🚀 ربات را شروع کنید
مدارس High Scope چیستند؟!

مدارس «های اسکوپ» بر پایه رویکرد آموزشی های اسکوپ بنا شده‌اند که یادگیری فعال و پویا را برای کودکان ترویج می‌کند. این رویکرد در مقایسه با مدارس سنتی، تفاوت‌های بارزی دارد که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌ شود:

1. تمرکز بر یادگیری فعال. در مدارس های اسکوپ، کودکان صرفاً مخاطب منفعل آموزش نیستند، بلکه نقش فعال در فرایند یادگیری ایفا می‌کنند. تجربه مستقیم با افراد، اشیاء، حوادث، عقاید و وسایل مختلف، عنصر کلیدی یادگیری در این مدارس است. بازی و فعالیت‌های عملی، جایگاه ویژه‌ای در برنامه درسی این مدارس دارند.

2. توجه به علایق و انتخاب‌های کودکان. در این مدارس، علاقه و انتخاب کودکان در راس هرم برنامه آموزشی قرار دارد. کودکان در انتخاب فعالیت‌ها، مواد و ابزار مورد استفاده خود آزادی عمل دارند. برنامه درسی بر اساس نیازها و علایق کودکان طراحی می‌شود.

3. تاکید بر رشد مهارت‌های حل مسئله و تفکر انتقادی. در مدارس های اسکوپ، به جای حفظیات، بر یادگیری عمیق و مهارت‌های تفکر تاکید می‌شود. کودکان در این مدارس مشارکت فعال در حل مسائل و چالش‌ها دارند. تفکر خلاق و ابتکار عمل در این مدارس تشویق می‌شود.

4. استفاده از فناوری در آموزش. در مدارس های اسکوپ، از فناوری به عنوان ابزاری برای تسهیل یادگیری استفاده می‌شود. تبلت‌ها و سایر ابزارهای دیجیتال، در اختیار کودکان قرار می‌گیرد تا به یادگیری فعال و جذاب‌تر کمک کنند.

5. گروه‌های سنی فشرده‌تر. در مقایسه با مدارس سنتی، گروه‌های سنی در مدارس های اسکوپ فشرده‌تر هستند. این امر تعاملات اجتماعی و همکاری بین کودکان را افزایش می‌دهد.

6. نظام ارزشیابی دقیق. در مدارس های اسکوپ، نظام ارزشیابی دقیق و منظم برای سنجش پیشرفت تحصیلی کودکان وجود دارد.
این نظام ارزشیابی، رشد فردی هر کودک را در نظر می‌گیرد.

7. توجه به نیازهای ویژه. رویکرد آموزشی های اسکوپ برای همه کودکان، حتی کودکان با نیازهای ویژه مناسب است. برنامه‌های آموزشی این مدارس انعطاف‌پذیر هستند و می‌توان آن‌ها را با نیازهای هر کودک تطبیق داد.
🌐 telegram: @EAL21st  

🌐Insta:  https://instagram.com/dr_kmohammadi
تجربه ثابت کرده است که مراکز آموزشی در صورتی می‌توانند به حداکثر بهره وری برسند که دائماً دغدغه بهبود کیفیت خدمات آموزشی خود را داشته باشند. از آنجا که جهان در حال تغییر است و روز به روز بر حالت عدم قطعیت آن افزوده می‌شود، موقعیت و جایگاه مراکز آموزشی در قبال کیفیت بسیار پیچیده است و تمامی آن‌ها زیر فشارند تا پاسخ‌های مطلوبی در قبال نیازهای سازمان، مخاطبان و کلیه ذی نفعان ارائه کنند.

کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن 21
🌐 telegram: @EAL21st  

🌐Insta:  https://instagram.com/dr_kmohammadi
Forwarded from Dr. K. Mohammadi
🌸«بهار پیش از آن‌که حادثه‌ای در طبیعت باشد، حادثه‌ای است در قلبِ آدمی. و پیش از آن‌که در طبیعت محسوس باشد، در حسی انسانی وقوع می‌یابد. این، در بهاران، گُل نیست که باز می‌شود، گره‌های روحِ انسان است.»

سروران، همکاران دانشجویان عزیز و دوستان گرامی

سلام

در سالِ پیش‌رو برای تمامی‌مان آگاهی، امید و شادی را آرزومندم؛ که در نظرم هیچ تصویری زیباتر از تصویر سرزمینی نیست که مردمانش آگاه، مصمم و امیدوار برای ساختن روزگاری بهتر قدم برمی‌دارند و شادی را، مهرورزی را اشاعه می‌دهند.

سال با تقارنی نیک از «نوروز» و ماه رحمت و مغفرت «رمضان کریم» آغاز می‌گردد؛ پروردگارا! سرهایی سلامت، دستانی پُر، دل‌هایی آرام و احوالی خوش را ارزانی مردمان ایران‌زمین دار و ما را به حال خود رها مکن.
آمین...

با تقدیم و تجدید احترام
کاوه محمدی

اسفند هزار و چهارصد و دو خورشیدی


📚   🛑اینستاگرام بنده
http://instagram.com/dr_kmohammadi


⁣⁣📚 @EAL21st
🌺
🌺🌺
🌺🌺🌺
2024/11/17 01:06:21
Back to Top
HTML Embed Code: