Telegram Web
📊 #اینفوگرافیک | زمستان گرم با صرفه‌جویی در انرژی

💧 @water_news_network | wnn.wrm.ir
تولید ناخالص داخلی کشورها در خاورمیانه

قطر بالاترین
یمن کمترین

ایران هم سطح عراق و اردن.
ایران بیشتر از مصر

@ENVNEW
خبر محیط زیستی
تولید ناخالص داخلی کشورها در خاورمیانه قطر بالاترین یمن کمترین ایران هم سطح عراق و اردن. ایران بیشتر از مصر @ENVNEW
تولید ناخالص اسراییل را ببینید ۱۰ برابر ایران
کشوری با نهایت ۷۰ سال قدمت در برابر ایران چندهزار ساله
رتبه ایران در شاخص توسعه پایدار میان کشورهای جهان به رتبه ۸۶ درسال ۲۰۲۴ سقوط کرده است.

ایران در سال ۲۰۱۹ در رتبه ۵۶ شاخص توسعه پایدار در سطح جهان قرار داشت.
@ENVNEW


https://dashboards.sdgindex.org/rankings
هوای کرج بنفش شد

🔹شاخص کیفی هوای کرج بر روی عدد ۲۳۶ و در محدوده بسیار ناسالم قرار گرفت.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اتحاد جماهیر شوروی از سر ناکارآمدی فروپاشید....سرنگونی اتفاق نیفتاد
🔻رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت: با افزایش آلودگی هوا مراجعه بیماران قلبی به اورژانس‌ها ۱۰۰ تا ۱۶۰ درصد افزایش می‌یابد / با آمار مرگ ۵۰ هزار نفر در سال بر اثر آلودگی هوا روبرو هستیم

حسین کرمانپور:

▪️رابطه معناداری میان تشدید علایم بیماری‌های قلبی - عروقی با آلودگی هوا وجود دارد، به نحوی که در روزهای دارای هوای آلوده، آمار مراجعات بیماران قلبی – عروقی به اورژانس بیمارستان‌ها تا ۱۰۰ درصد افزایش می‌یابد و حتی در شهرهایی که آلودگی بیشتر است، این آمار به میزان ۱۵۰ تا ۱۶۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

▪️در سال‌های گذشته، سامانه‌های مربوط به جمع‌آوری آمارهای مربوط به حوزه سلامت چه در بخش بیماری‌های واگیر و چه در بخش بیماری‌های غیرواگیر و چه درباره مسائلی مثل آلودگی هوا، تا حدودی دچار مشکل بود. البته در دولت جدید، سامانه‌ها در حال اصلاح است و وزیر محترم براساس اطلاعات به‌روز آمار مرگ ۵۰ هزار نفر در سال بر اثر آلودگی هوا را اعلام کرده است.| دیده بان ایران
🔺عکس آخر‌الزمانی که امروز صبح از هوای کُشنده تهران گرفته شد.
دلایل بحران انرژی زمستان امسال چیست؟

داوود حشمتی فعال رسانه ای:

🔹آمار و اعداد نشان می‌دهد که در ابتدای سال و بعد از آنکه فهمیدند قرار است دولت را تحویل دهند، ذخائر گازوئیل نیروگاه‌ها نسبت به سال قبل و حتی میانگین چند سال قبل را کاهش دادند و به جای آنکه آن را برای زمستان ذخیره کنند، در اختیار صادرکنندگان قرار دادند تا از ایران خارج شود.

🔹براساس آمارها در تاریخ ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۳ که دولت را به مسعود پزشکیان تحویل دادند و قبل از آنکه حتی وزرای او تعیین شوند، میزان ذخائر نفت گاز نیروگاه ها به نسبت سال قبل، ۲ میلیارد لیتر کاهش داشت.

🔹مقایسه آمارها به ما نشان میدهد میزان ذخیره سازی نفت گاز در 3 ماهه اول امسال حتی از سال 1400 که حسن روحانی دولت را به ابراهیم رئیسی تحویل میداد کمتر بود.
asriran
🔺میزان رشد اقتصادی کشورهای منطقه در ۵۰ سال گذشته


@tabnak_eco
من شخصا این تفکر یمنی ها را درک نمی کنم. جنگ با عربستان که به صلح رسید چرا نمی توانند در صلح زندگی کنند. انقدر اسراییل را تحریک کردند که دیشب حمله شدیدی کرد

حمله سنگین شب گذشته اسرايیل به یمن

تمام نیروگاه های برق صنعا، پالایشگاه بزرگ نفت بندر الحدیده و یک انبار بزرگ نفت حوثی ها در حمله ساعات پیش اسرائیل بطور کامل نابود شدند!



این الان خوب شد برای یمن؟
🔹️🔹️🔹️ معرفی مدل ProNEVA برای طراحی زیرساخت‌ها در شرایط ناایستایی


گزارش کامل وبینار :
شهره صدری- وبینار علمی  “تحلیل مقادیر هیدرولوژیک حدی ناایستا: تلفیق شبیه سازی اقلیم آینده و مشاهدات تاریخی برای ارزیابی ریسک زیرساختها” توسط پروفسور امیر آقاکوچک استاد تمام دانشگاه کالیفرنیا ایرواین آمریکا روز 28 آذرماه در فضای مجازی به همت کمتیه تغییر اقلیم کمیته ملی سدهای بزرگ ایران برگزار شد.

در این وبینار علمی مدل ProNEVA و کاربردهای آن در مدلسازی های مختلف برای پیش بینی رخدادهای حدی در طراحی زیرساخت های بزرگ عمرانی ارائه شده است.
@ENVNEW

♦️دلیل اینکه اکستریم ها را بررسی می‌کنیم این است که گاهی در حال بررسی سیل‌ها و خشکسالی‌ها هستیم و می‌خواهیم ببینیم چه تناوبی دارند و چند وقت یکبار اتفاق می افتند. سوال مهم برای هریک از این  رویدادهای حدی که رخ می‌دهد این است که دوره بازگشت آن چقدر است؟ حال یک بحث مهم اینجاست که واقعا این رخدادها هزارساله هستند یا ما فکر میکنیم که هزار ساله هستند؟ آیا این به دلیل داد‌ه‌های کمی است که در اختیار داریم و یا به دلیل ضعف در مدل هایی که در دست داریم؟ شاید دوره بازگشت این رخدادها بسیار کمتر باشد. برای پاسخ دادن به این سوالات باید مدل‌هایی داشته باشیم که بتوانند نه تنها اکستریم‌ها (مقادیر حدی) را بررسی کنند بلکه بتوانند تغییرات احتمالی در طول زمان را هم در نظر بگیرند.

♦️دوره بازگشت سیل های ۱۰۰ ساله برای سدهای بزرگ کالیفرنیا نشان میدهد که انتظار میرود تناوب رخداد این سیل ها ۲ برابر بیشتر اتفاق بیفتد
https://www.envnew.ir/?p=2524
آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت ادامه دارد

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی هوا:

🔹یکشنبه در شرق و جنوب شرق وزش باد شدید گاهی خیزش گردوخاک پیش بینی می‌شود.

🔹دوشنبه در غالب مناطق جوی آرام و پایدار حاکم می‌شود.

🔹افزایش غلظت آلایندهای جوی در شهرهای پرجمعیت و صنعتی تهران، البرز، اراک و اصفهان پیش‌بینی می‌شود./ایسنا
به تعداد بازدیدکنندگان استانبول در چند قدمی خودمان نگاه کنید

ما از چرخه گردشگری جهان حذف شدیم به دلیل: امنیت اندک (گروگان گرفتن شهروندان خارجی)
حجاب
مشروب

گردشگر پول خرج میکند که در سفر خوش بگذراند نه انکه چرقد به سرش کنند الکل را هم ممنوع کنند
Forwarded from آب و محیط زیست (A H)
📷 ساحل جای رانندگی نیست ببینین چجوری لاک این لاک پشت رو شکستن 😔 ...

#فرهنگـ ـ


🌳  @Wateriran_Env 💧🇮🇷
🔹برترین کانال آب و محیط زیست ایران 👆
🔴 ۳۳۱ قانون در آرژانتین برچیده و ۳۴۱ قانون اصلاح شده / نتیجه: کاهش ۳۵ درصدی قیمت لوازم‌خانگی و افت ۵۰درصدی اجاره‌بها

🔺رئیس‌جمهور آرژانتین، یک سال بعد از وعده «مقررات‌‏‌زدایی با اره‌‏‌برقی»، تحولی چشمگیر در ساختار اداری این کشور ایجاد کرده است.

🔺از زمان آغاز به کار وزارت جدید مقررات‌‏‌زدایی در ژوئیه ۲۰۲۴، وزیر این وزارتخانه تقریبا هر روز اصلاحات جدیدی را در قوانین و مقررات کشور اعلام می‌‏‌کند.

🔺تا هفتم دسامبر ۲۰۲۴ این اصلاحات ۳۳۱ قانون را برچیده و ۳۴۱ قانون را اصلاح کرده است.

🔺قدمت برخی از این قوانین به اوایل قرن بیستم بازمی‌‏‌گردد و طیف گسترده‌‏‌ای از بخش‌های اقتصادی را شامل می‌شود.

🔺اگرچه برای ارزیابی نتایج بلند‌‏‌مدت اصلاحات زود است، اما دستاوردهای چشمگیری چون کاهش ۳۵ درصدی قیمت لوازم‌خانگی و افت ۵۰درصدی اجاره‌بها، نتیجه کوتاه‌‏‌مدت گام نهادن آرژانتین در مسیر آزادی اقتصادی محسوب می‌شود.

🔺در یک مورد جالب، میلی قانون «سکوت اداری مثبت» را به اجرا گذاشته است که بر اساس آن، اگر دستگاه‌های اداری دولتی در بازه زمانی مشخصی به درخواست مجوزها پاسخ ندهند، آن درخواست‌‏‌ها به‌طور خودکار تاییدشده تلقی می‌شوند.

#دنیای_اقصاد #اقتصاد_آزاد #خاویر_میلی #آرژانتین #اصلاحات_اقتصادی #اصلاح_قوانین

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
تنفس ۱۸ روز هوای آلوده در تهران طی آذر

🔹براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، طی آذر سال جاری، تهرانی‌ها ۹ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۹ روز هوای ناسالم برای همه را تنفس کردند./ ایسنا

چند نفر بر اثر آلودگی هوا در آذرماه فوت شده اند؟
Forwarded from جماران
🔴 سیستان و بلوچستان در انتظار شرایط آخرالزمانی/ آبگیری سدهای افغانستان چه بلایی بر سر جنوب شرق ایران آورده است؟

✍️ پایگاه خبری جماران، لیلا مرگن: بادهای معروف 120 روزه سیستان که منشا گرد و غبار و شرایط سخت زندگی برای مردم سیستان و بلوچستان بود، به گفته مقامات محلی به بادهای 300 روزه تبدیل شده‌اند. شرایط نامساعد زیستی در جنوب شرق ایران با توجه به شرایط تغییر اقلیم، روز به روز در حال گسترش است و اندک افراد باقی مانده در جنوب شرق ایران، در شرایطی بسیار سخت زندگی خود را می‌گذرانند.

🔸گرد و غبار و طوفان که مهمترین عامل آلودگی در سیستان و بلوچستان است، به گفته علی ولایتی پور فرماندار ویژه زابل در 6 ماهه ابتدای سال جاری تعداد مراجعه کنندگان به مراکز درمانی در پی بیماری‌های قلبی، تنفسی و چشمی همچنین تصادفات جاده‌ای ناشی از کاهش دید را به بیش از 50 هزار نفر رسانده است؛ این یعنی در سیستان و بلوچستان، شرایط بحرانی‌تر از آن است که بتوان همچنان دست روی دست گذاشت.

🔻مدیر کل محیط زیست سیستان و بلوچستان با اشاره به احتمال افزایش گرد و غبار در سیستان و بلوچستان با توجه به عملکرد افغانستان، به جماران می‌گوید: افغانستان در حال ساخت سد بخش آباد بر روی رودخانه فراه است. این رودخانه کانون‌های اصلی گرد و غبار در شمال منطقه سیستان و پهنه هامون صابری در افغانستان و ایران را آبدار می‌کرد. اگر این سد به بهره‌برداری برسد، یک شرایط آخرالزمانی در منطقه سیستان و بلوچستان فراهم می‌کند و شرایط زندگی در این منطقه سخت خواهد شد.

🚨بهنام اندیک کارشناس هیدروپلیتیک نیز در گفت‌وگو با جماران گفت: اگر سد بخش آباد ساخته شود، شرایط دشوار می‌شود. با این انرژی که طالبان گذاشته و حمایت‌های مالی قطر و تکنولوژیکی ترکیه، این سد قطعا کامل خواهد شد. فعلا شواهدی در رابطه با اینکه ترکیه پول برای تکمیل این سد می‌دهد، در اختیار نداریم ولی این کشور به شدت کمک فنی برای سد بخش آباد دارد و شرکت‌های ترک به این پروژه ورود پیدا کرده‌اند. اراده‌ای که خود مقامات امارت اسلامی دارند بر این است که سد بخش آباد ساخته شود.

🚨مسأله‌ای که وجود دارد این است که از سمت ایران اراده‌ای برای مواجهه با این چالش مشاهده نمی‌شود. یکسری حرف‌های تکراری از طرف متولیان شامل وزارت نیرو و سازمان حفاظت محیط زیست زده می‌شود. من برنامه عملی در رابطه با اینکه ابزاری برای گرفتن حقابه داریم یا برنامه‌ای برای جلوگیری از ساخت و اصلاح سد بخش آباد داریم، یا نه را ندیده‌ام./ جماران

🔆 مشروح این گزارش را در جماران بخوانید:

https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1653300

🕌 @jamarannews
روند تخریب رودخانه ها در حال افزایش است.

@ENVNEW
2024/12/22 03:49:21
Back to Top
HTML Embed Code: