Telegram Web
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 روز جهانی خاك(پنجم دسامبر 2024)


🔰به مابپیوندید🔰
🌎 کانال جغرافیدانان ایران🌎
👇👇👇
🆔 @Geographers_Iranian
🆔 @Geographers_Iranian
👍1💯1
❇️اجرای برنامه‌های طرح مدیریت جامع مناطق تحت مدیریت به‌صورت جدی در سازمان پیگیری می‌شود

🔹مدیرکل دفتر زیستگاه‌ها و امور مناطق سازمان حفاظت محیط زیست در بازدید از اثر طبیعی ملی کوه نمک استان بوشهر گفت: اجرای برنامه‌های طرح مدیریت جامع مناطق تحت مدیریت به‌صورت
جدی در سازمان پیگیری می‌شود.

🔸متن کامل خبر را اینجا مطالعه کنید .

🆔️@doenews
ایرنا- معاون سازمان حفاظت محیط‌زیست با استقبال از تصویب لایحه الحاق ایران به پروتکل ارزیابی اثرات زیست محیطی فرامرزی دریای خزر پس از سه سال در کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: با تصویب نهایی این لایحه در صحن مجلس، ایران به جمع کشورهایی می‌پیوندد که باید برای اجرای طرح‌های عمرانی در دریای خزر پیوست محیط زیستی تهیه کند.

@ESSUTI
👌1
نقشه خطر اثابت به کشتی برای نهنگ های جهان

@ESSUTI
Forwarded from تجارت‌ نیوز
🔻انتشار سالانه ۴۸ میلیارد تن دی‌اکسیدکربن/ تغییر اقلیم زمین را با گرمایش غیرعادی مواجه کرد

محمد درویش، فعال محیط زیست:

▪️تغییر اقلیم بر روی کره زمین موضوع ثابت شده‌ای است که به انتشار گازهای گلخانه‌ای بر می‌گردد، بررسی‌ها نشان می‌دهد سالانه ۴۸ میلیارد تن دی اکسیدکربن در جو منتشر می‌شود که این روند باعث شده زمین با یک گرمایش غیر عادی مواجه شود.

▪️آخرین آماری که در کاپ ۲۹ در باکو ارائه شد اعلام کردند که در مدت یکصد سال گذشته ۱.۷۵ سیلیوس دمای زمین افزایش یافته که این دما ۲۵ صدم سلسیوس بیشتر از حداکثر دمایی است که طبق پیش بینی ها باید اتفاق می‌افتاد.

▪️در این میان کشورهایی مانند ایران که در عرض ۲۵ تا ۴۰ درجه نیمکره شمالی یعنی جایی که به آن کمربند خشک جهان گفته می شود قرار گرفته اند، آسیب پذیرتر و شکننده‌تر هستند، در این کشورها میزان تاثیر پدیده تغییر اقلیم و جهان گرمایی بر روی تبدیل برف به باران اثر می گذارد، موجب کاهش سطح برف در کوهستان ها و کم شدن ذخیره‌های یخچالی می‌شود، تعداد زیادی از رودخانه ها که قبلا دائمی بودند حالا فصلی می شوند و برخی از رودخانه های فصلی خشک می شوند، چشمه‌های گرد و خاک و میانگین دما افزایش می‌یابد و به این ترتیب بخش قابل توجهی از تالاب‌ها در معرض خشکی قرار می‌گیرند| ایرنا


@tejaratnews
👍2
🎉 روز جهانی داوطلب؛ جشن شجاعت و همبستگی 🌍 
5 دسامبر ۲۰۲۴

تنوع داوطلبان، جوامعی قوی‌تر می‌سازد! 
روز جهانی داوطلب فرصتی است تا به پاس شجاعت و ازخودگذشتگی افرادی که بی‌وقفه تلاش می‌کنند جهان را جای بهتری کنند، جشن بگیریم. امسال، برنامه داوطلبان سازمان ملل (UNV) با اجرای فعالیت‌های تأثیرگذار در کنار جوامع محلی، شرکای ملی و سازمان‌های وابسته، تعهد خود را به ساختن آینده‌ای پایدار نشان می‌دهد. 🌱❤️ 

🌟 داوطلبی، قدرت تغییر است! 
داوطلبی یعنی قدم گذاشتن در مسیر چالش‌ها و تبدیل شدن به بخشی از راه‌حل‌ها. از تغییرات اقلیمی گرفته تا بی‌عدالتی‌های اجتماعی، داوطلبان نشان می‌دهند که اتحاد و همبستگی چطور می‌تواند بحران‌ها را به فرصت تبدیل کند. 💪 

👩‍👩‍👦‍👦 فعالیت داوطلبی؛ حرکتی میان‌نسلی برای آینده‌ای بهتر 
این تلاش‌ها نسلی نیستند بلکه پلی میان نسل‌ها می‌سازند که به آینده پیوند می‌خورند.

🔥 با ما همراه شوید و روز جهانی داوطلب را به نمادی از امید و همدلی تبدیل کنید! ❤️🙌 

انجمن علمی گروه علوم و مهندسی محیط زیست | دانشگاه تهران

نویسنده: مهشید اسکندری


@ESSUTI
👌1
روز جهانی یوزپلنگ: بقا در برابر انقراض 🐆🌍

۴ دسامبر، روز جهانی یوزپلنگ است؛ فرصتی برای افزایش آگاهی و تشویق به اقداماتی مؤثر در جهت حفاظت از این گونه در خطر انقراض. یوزپلنگ‌ها با توانایی دستیابی به سرعت ۱۱۲ کیلومتر بر ساعت در عرض تنها ۳ ثانیه، سریع‌ترین حیوان روی زمین محسوب می‌شوند. این ویژگی شگفت‌انگیز به آن‌ها امکان می‌دهد تا در فواصل طولانی با سرعت بالا دویده و شکار خود را بیابند.

یوزپلنگ‌ها دارای بدنی باریک و پاهای بلند هستند که به آن‌ها کمک می‌کند تا در زیستگاه‌های مختلف به‌خوبی استتار کنند. در ایران، یوزپلنگ آسیایی به‌ویژه در مناطق مرکزی و شرقی کشور، در معرض تهدیدات جدی قرار دارد و تعداد آن‌ها به شدت کاهش یافته است. این گونه به دلیل کاهش زیستگاه‌ها و شکار غیرقانونی در خطر انقراض است.

روز جهانی یوزپلنگ یادآور ضرورت حفاظت از این گونه منحصر به فرد است. 🦁🌱

انجمن علمی گروه علوم و مهندسی محیط زیست | دانشگاه تهران

نویسنده: مهشید اسکندری

@ESSUTI
👌1
فراخوان نخستین دوره جایزه بنیاد علمی دکتر بسکی

◻️ بنیاد علمی دکتر بسکی به پاس تلاش ها و زنده نگهداشتن یاد این بزرگمرد و با هدف ارج‌نهادن به فعالیت‌های برجسته علمی، فرهنگی و اجتماعی، رویداد “جایزه بنیاد علمی دکتر بسکی” را با چشم‌انداز بین المللی کردن آن برگزار می نماید.

◻️در نخستین دوره، این جایزه در مراسم بزرگداشت زادروز زنده یاد دکتر غلامعلی بسکی، به برگزیدگان در زمینه “مهم ترین اقدام و تمهید محیط‌زیستی سال” به انتخاب هیئت داوران و با هدف تقدیر از تلاش‌های افراد، نهادها یا سازمان‌های مردم نهادی که مشارکت مؤثری در حفاظت از محیط‌زیست داشته‌اند اعطا می گردد.

◻️ از افراد، گروه‌ها و سازمان‌هایی که خود را واجد شرایط برای دریافت جایزه فوق می‌دانند دعوت می‌شود مدارک مربوطه را حداکثر تا ۳۰ آذر ۱۴۰۳ از طریق وبسایت بنیاد علمی دکتر بسکی به آدرس beskiacademy.ir ارسال نمایند.
لینک جایزه بنیاد علمی دکتر بسکی 👇👇👇
https://beskiacademy.com/beski-award/


🔰به مابپیوندید🔰
🌎 کانال جغرافیدانان ایران🌎
👇👇👇
🆔 @Geographers_Iranian
🆔 @Geographers_Iranian
روز جهانی خاک 2024: خاک، گنیجینه حیات ما! 🌍💚

امروز در روز جهانی خاک، از خود بپرسیم: آیا می‌دانیم که چه مقدار از زندگی ما به خاک وابسته است؟ این روز فرصتی است تا یادآوری کنیم که خاک نه تنها منبع اصلی غذای ماست، بلکه نقش حیاتی در بقا و سلامت زمین دارد. شعار امسال «مراقبت از خاک‌ها: اندازه‌گیری، نظارت، مدیریت» به ما یادآوری می‌کند که بدون داده‌های دقیق و مدیریت صحیح خاک، آینده‌مان به خطر می‌افتد.

🌿 چرا خاک اینقدر مهم است؟

- ۹۵٪ از غذای ما به خاک وابسته است! بدون خاک، هیچ گیاه، میوه یا دانه‌ای وجود نخواهد داشت.
- خاک اکسیژن، مواد مغذی و آب را برای رشد گیاهان فراهم می‌کند.
- خاک به عنوان یک کارخانه طبیعی، بیشتر از جو و تمام گیاهان و جنگل‌های جهان کربن ذخیره می‌کند و نقش بی‌بدیلی در مقابله با تغییرات اقلیمی دارد. 🌱

⚠️ اما واقعیت نگران‌کننده:۳۳٪ از خاک‌های زمین به دلیل فعالیت‌های انسانی مانند جنگل‌زدایی و معدن‌کاری فرسوده شده‌اند. اگر این روند ادامه یابد، تا ۲۰۵۰، ۹۰٪ خاک‌ها آسیب خواهند دید. این یعنی آینده‌مان تحت تهدید است.

📊 نکات شگفت‌انگیز

- خاک می‌تواند هزار سال طول بکشد تا فقط ۲-۳ سانتی‌متر آن تشکیل شود. پس وقتی خاک از بین می‌رود، ما هزاران سال از آن محروم می‌شویم.
- خاک فقط یک منبع طبیعی نیست؛ این یک اکوسیستم زنده است که درختان، گیاهان، حیوانات و حتی ما انسان‌ها را پشتیبانی می‌کند.

🌍در کلام بزرگان:

- *«ریشه تمام خوبی‌ها در خاک قدردانی از خوبی‌ها نهفته است.»* – Dalai Lama
- *«خاک به ما ارث رسیده است؛ باید آن را به نسل‌های آینده منتقل کنیم.»* – Sadhguru
- *«سلامت کشاورزی به سلامت خاک بستگی دارد.»* – Howard Warren Buffett

💪 در این روز، از خاک مراقبت کنیم! فقط با احترام و مراقبت از این گنجینه طبیعی، می‌توانیم دنیای سالم‌تری برای خود و نسل‌های آینده بسازیم.

منبع خبری: https://www.news18.com/lifestyle/world-soil-day-2024-theme-history-and-quotes-to-celebrate-soils-importance-9143955.html

انجمن علمی گروه علوم و مهندسی محیط زیست | دانشگاه تهران

نویسنده: مهشید اسکندری

@ESSUTI
👌1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❇️ تصویربرداری از سه فرد پلنگ در پارک ملی سالوک استان خراسان شمالی

🔹این تصاویر توسط سلامی از همیاران محیط زیست و همکاری محیطبانان و دیگر همیاران پارک ملی سالوک توسط دوربین تله ای به ثبت رسیده است.

🔹پارک ملی سالوک و ساریگل در شهرستان اسفراین استان خراسان شمالی یکی از بهترین زیستگاههای پلنگ ایرانی در کشور محسوب می‌شود و طبق مطالعات و بررسی های محققین پارک ملی سالوک پرتراکم ترین زیستگاه پلنگ ایرانی در واحد سطح در کشور است.
🥰1
"سبز فهمی"

آن‌دم که خواهی زباله‌ات کنی رها
بیاندیش که هزاران نفر نموند چنین جفا

لحظه‌ای تامل! نگهش دار تا رسی به سطل زباله
یا که آن شیشه در جنگل پایه آتشی شود و کشد زبانه

و بسوزند درختانی که می‌شوند هوایت
و چه می‌خواهد جز نفس برای تداوم ویران‌گری بشریت؟

آتش خویش را خموش نما به هنگام رفتن
گویم باز حتی نباشد اگر گوشی برای شنفتن

که‌ ما هستیم برای حیات نه بهر پایان جهان
نباید گذاریم هلاک شود زمین و آسمان

دوست خوب من! دستانت را به من بده
تا نشان دهیم فقط برای نابودی جهان نگشته‌ایم زاده

بیا تا دوباره این آسمان را آبی کنیم
اشعه های مضر را دور ز هوای آفتابی کنیم

جنگل ها را ویلای خوش‌گذرانی آخر هفته‌هایمان نکنیم
دریا را استخر خانه‌هایمان نکنیم

بیا بال زخمی بلبل ها را مرهمی دهیم
به هم‌نوعان خود نیز رحمی دهیم

پس پرِ بالی شو بر شانه کره زمین
که گر اولین این ره باشی نشوی آخرین

#الف_ب

@ESSUTI
👌43
Forwarded from عکس نگار
بجوشید بجوشید که ما بحر شعاریم
بجز عشق به جز عشق دگر کار نداریم
در این خاک در این خاک در این مزرعه پاک
بجز مهر به جز عشق دگر تخم نکاریم
🌍🌎🌏
پنجم دسامبر برابر با پانزدهم آذر از سوی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(FAO) به‌عنوان روز جهانی خاک نام‌گذاری شده است.

روز جهانی خاک
(World Soil Day)

در تاریخ 5 دسامبر هر سال در سرتاسر جهان برگزار می‌شود و هدف آن افزایش آگاهی در مورد اهمیت خاک به عنوان زیست بنیان طبیعت و ترویج مدیریت پایدار آن است.
بزرگداشت این روز با هدف آموزش روشهای حفاظت بهتر خاک و افزایش آگاهی از مسائل مربوط به تخریب خاک و تأثیرات آن بر محیط زیست و بشریت برگزار می‌شود.
خاک یکی از منابع طبیعی کلیدی است که نقش اساسی در تأمین غذای بشر، حفظ آب و هوا، و تأمین زیستگاه‌های طبیعی ایفا می‌کند. حفظ و بهبود کیفیت خاک برای سلامت زمین و بشر بسیار حیاتی است.
استاد سخن، «سعدی» بزرگ در مورد این عنصر مهم گفته است: «بنی آدم سرشت از خاک دارند … اگر خاکی نباشد آدمی نیست».
روز جهانی خاک اولین بار در سال 2013 به‌عنوان یک رویداد جهانی معرفی شد. این روز به‌عنوان فرصتی برای تأکید بر نقش حیاتی خاک در امنیت غذایی، حفظ تنوع زیستی و تغییرات اقلیمی در نظر گرفته می‌شود.
خاک برای انسان ها بسیار با ارزش است چون وجود ما از خاک است و ادامه و حیات ما به آن بستگی دارد. خاک در کنار همه فوایدی که دارد به علت بی دقتی امکان دارد به آلودگی هوا و به وجود آمدن ریزگردها بیانجامد و امنیت غذایی را به خطر اندازد. خاک در اثر فعل و انفعالات فیزیکی، شیمیایی و بیو شیمیایی در پوسته زمین در طی سالیان دراز تشکیل شده و نقش زیادی در زندگی همه موجودات زنده دارد.
حفاظت خاک به جز کمک به حفظ منابع آبی، در تولید غذا و نیز در به وجود آمدن تنوع زیستی کمک بسیاری به پایداری زندگی برای انسان‌ها می‌کند. عدم دستکاری مکانیکی خاک و ایجاد و حفظ پوشش گیاهی مناسب مهمترین راه برای حفاظت از این عنصر با ارزش و پیشگیری از فرسایش آن است که به تقویت قسمت کشاورزی و جلوگیری از سیلاب‌های ویرانگر نیز کمک بسیاری می‌کند. مطالعات، پژوهشها و تجارب جهانی نشان داده که اگر به موضوع خاک به‌عنوان یک عنصر حیاتی توجه ویژه نشود، به مرور زمان باید شاهد بروز بحران جدی در زمینه فرسایش این عنصر حیاتی در کره‌ی زمین باشیم. پس بر ماست که از خود شروع کرده و از کوچک‌ترین اقدامات در زمینه‌ی حفظ محیط زیست دریغ نکنیم. در سال ۲۰۲۴ یا ۱۴۰۳ که روز جهانی خاک ۱۵ آذر می باشد موضوع این روز در جهان «مراقبت از خاک، اندازه‌گیری، پایش، مدیریت» نامیده شده است. نام‌گذاری روزی به نام خاک نشان می‌دهد مشکل فراگیری در این خصوص وجود دارد که همه دنیا را فرا گرفته است و باید همه توجه‌ها برای مدیریت آن انجام شود و علاوه بر این، مردم هم آگاه‌تر شوند.
📚 به همین مناسبت کتابی به زبان ساده و‌ مختصر ویژه کودکان و‌ نوجوانان‌ تحت عنوان «خاک، حیات پنهان زیر پای ما» به کوشش دکتر محمد اسماعیل اسدی، تالیف نموده ایم که به مناسبت روز جهانی خاک سال ۱۴۰۳ قرار است در روز یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۸ الی ۲۰ در بنیاد علمی دکتر بسکی واقع در شهرستان گنبدکاووس، رونمایی کنیم.
از همگان و‌ دوستان علاقمند به حفاظت از خاک و‌ دوستدار محیط زیست دعوت به عمل می آید در این رویداد علمی که همراه با کارگاه آموزشی مختصری از روشهای حفاظت از خاک می باشد شرکت نمایند.
🌿🌿🌿
روابط عمومی موسسه سبزگامان بسکی
@sabzgamanebeski
❇️به احترام تمامی داوطلبان

🔸شینا انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در یادداشتی به مناسبت روز جهانی داوطلبین نوشت:

🔹پانزدهم آذر (پنجم دسامبر) مصادف با روز جهانی داوطلبان است. روز انسان‌هایی که منافع عمومی را در اولویت قرار می‌دهند و برای رفع مشکلات کوچک و بزرگ در جهان تلاش می‌کنند.

🔹فرهنگ کار داوطلبانه از دیرباز در فرهنگ کهن سرزمین عزیز و یگانه‌مان ایران، ریشه‌هایی عمیق دارد و الگوهای مختلف فعالیت‌های داوطلبانهٔ ایرانیان چه در دوران سختی و ناخوشی و چه در زندگی روزمره، آموزه‌هایی گرانقدر برای حیات مردمان در این سرزمین بوده است؛ از حضور داوطلبانه در جبهه‌های دفاع از میهن گرفته تا کمک‌های هم‌نوع‌دوستانه در زمان وقوع رویدادهای طبیعی و همچنین مشارکتِ بدونِ چشم‌داشت اقشار مختلف مردم در کاشت درخت و پاکسازی عرصه‌های طبیعی از آلودگی‌ها، همه و همه جلوه‌های آشنای حضور داوطلبانهٔ مردمان سرزمین بزرگ ایران در صحنه‌های مختلف است.

🔹امروز فرصت مناسبی برای تقدیر از تمامی آنانی است که گمنام و بی‌ادعا، با بضاعت خود، وقت و انرژی و دارایی خود را برای پایداری این سرزمین صرف می‌کنند.

🔹ما در دولت چهاردهم وظیفه خود می‌دانیم تا فضا را برای حضور پرشور و مشارکت داوطلبان فراهم کنیم زیرا همین داوطلبان هستند که با جان و دل در صحنه حاضرند تا آینده‌ای درخشان را برای ایران عزیزمان رقم بزنند.


🆔️@doenews
انجمن علمی مهندسی زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌کند:

♨️ دوره مقدماتی مدلسازی رشد و عملکرد گیاهان زراعی با مدل DSSAT


👨‍💻 با تدریس دکتر محمد حسن فلاح


🌐 برگزاری در ۶ جلسه به صورت مجازی


⏱️زمان برگزاری:

۱۹ ، ۲۳ ، ۲۶ ، ۳۰ ام آذر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۰۰ الی ۲۱:۳۰


📊 همراه با اعطای مدرک معتبر و قابل ترجمه از دانشگاه فردوسی مشهد


آخرین مهلت ثبت نام:

۱۹ ام آذر ماه ۱۴۰۳


‼️ ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر:

🆔@anjomanzeraatfum
☎️09936656024

#انجمن_علمی_مهندسی_زراعت_و_اصلاح_نباتات
#مدل_سازی_DSSAT
#رشد_و_عملکرد_گیاهان_زراعی
#کارگاه_مجازی
#آموزش_کاربردی


راه های ارتباط با ما :

💬 اینستاگرام / ایتا / کانال اطلاع رسانی / کانال انجمن

🆔 @agrissafum
🆔 @ssafum
🆔 @AAPB_fum
با ارسال کلمه ی ( Code Takhfif ) به پشتیبان ثبت نام 10% درصد تخفیف برای متقاضیان اعمال خواهد شد.
@ESSUTI
"من فریاد این زمینم!"

من همان راش میانسال
که تبر بر پیکرم می‌خراشی
و فرود می‌آییم بر آغوش جنگل
تو به هزاران تکه مرا کنی متلاشی

که شاخه‌هایم دست برآورده بودند
به سوی نور
و تو تکه های مرا قاچاق کردی
تا مبلی در خانه‌ای دور

من همان سگ بی‌سرپرست
که ابتدا اهلی‌ام نمودید
و سپس رهایم کردید و آواره
تا امروز مرا بکشید

و آن حیوانی که
شکار را از یاد برده‌ام
تا گیرم غذا از دست های شما
در زمستان مرده‌ام

من همان آسمان آلوده
که چند روز نفس می‌کشم
خسته و درماند از این که
هر روز دود اگزوز های شما می‌چشم

یا از آن کارخانه
که مرا مدفن دودهای خویش می‌کند
و اسوه کهنسالی که زباله‌اش پهن زمین است
تا طفل خردی را بد اندیش می‌کند

من همان ساحل پر از زباله
که دریا اشک‌هایش را در من سکنا‌ می‌دهد
و هزاران فک به هلاکت رسیده
که ساحل روحشان را به تن می‌خرد

و تن زلال آبی که
با نفت بیمار است
و ماهی مغمومی که
زین دریا فکر فرار است

و من همان فریاد این زمینم
عزم می‌شوم برای ساختن فردایی سبز و پاک
که فرزندانمان
بدارند مشتی خاک

که درخت برایشان افسانه نشود
و کیلو کیلو هوا بخرند
جای لب های خندان
به مدرسه ماسک ببرند

#الف_ب

@ESSUTI
3
🔰معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی برنده جایزه بین‌المللی روز جهانی خاک فائو ۲۰۲۴ شد

🔸️ در مراسم روز جهانی خاک سال ۲۰۲۴ که روز پنج‌شنبه، ۵ دسامبر، در استان پاکچونگ تایلند برگزار شد، جایزه بین‌المللی روز جهانی خاک از سوی ملکه ماها چاکری سیرینگهورن به دکتر صفدر نیازی، معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، اهدا شد.

📡 zil.ink/maj.ir
👎2😢1
«چونان سرو ایستاده ایم و استوار…»


🌱
"بزرگداشت روز دانشجو"
با حضور: دکتر غلامرضا نوری
وزیر محترم جهاد کشاورزی


⏱️دوشنبه 19 آذر از ساعت 12
🏬سالن اجتماعات امام خمینی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران


🔰انجمن اسلامی دانشجویان دانشکدگان کشاورزی ومنابع طبیعی دانشگاه تهران

@anjoman_utcan

@utcannewsline
📌انجمن علمی دانشجویی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

《یوز پلنگ آسیایی و آینده آن 》

سخنران:

👤  علی شمس

مجری برنامه:

👤  رقیه گرمائی پور

سر فصل ها :
📌وضعیت جهانی یوزپلنگ
📌یوزپلنگ آسیایی و آخرین زیستگاه ها
📌راهکارهای حفاظت از آخرین جمعیت بازمانده
📌آینده یوزپلنگ آسیایی



⏰️ساعت: ۲۰:۳۰ - ۱۸:۳۰
🗓تاریخ: دو شنبه  ( ۱۹ آذر ۱۴۰۳)


📝جهت ثبت نام از طریق فرم ثبت نام  اقدام نمایید:
https://forms.gle/rC2z7rnPyPYv8PJi8

روابط عمومی انجمن: @Environment_ut 
📧ایمیل:
[email protected]

🆔Telegram: @ESSUTI
🆔Instagram: Environment_ut
😍3👌1
🌱به نام خالق علم و آگاهی🌱

دانشجویان عزیز و فرهیخته،

روز دانشجو را به شما تبریک می‌گوییم! این روز، نماد تلاش، کوشش و پایداری شما در مسیر علم و دانش است. شما که با شور و شوق، در پی کشف حقیقت و گسترش آگاهی هستید، همواره در خط مقدم تغییر و تحول قرار دارید.

انجمن علمی دانشجویی محیط زیست، به عنوان نماینده‌ای از شما عزیزان، بر خود لازم می‌داند تا این روز را گرامی بدارد و از زحمات شما در راستای حفاظت از محیط زیست و ارتقای سطح آگاهی عمومی تقدیر کند. شما با ایده‌ها و ابتکارات خود، نه تنها در عرصه علمی، بلکه در حفظ کره زمین نیز نقش بسزایی دارید.

امیدواریم که با همت و اراده‌ی قوی خود، همچنان به پیش بروید و در راستای تحقق اهداف بزرگ بشری گام بردارید. بیایید با هم برای آینده‌ای سبزتر و پایدارتر تلاش کنیم.

روزتان مبارک و موفق باشید!

با احترام، 
انجمن علمی دانشجویی محیط زیست طبیعی دانشگاه تهران

@ESSUTI
🔥42🎉1
2025/07/12 14:17:38
Back to Top
HTML Embed Code: