Telegram Web
جزییاتی از خبر برهنه شدن یک زن روی ماشین پلیس در مشهد از روزنامه شرق:

https://www.tgoop.com/abdimedianet/5832

تا اطلاع ثانوی آهو دریایی و زنانی که اقدام به برهنگی میکنند به زعم خانواده و ارگانهای ذی‌ربط، بیمار روانی هستند و طرح همین علت باید برای بررسی و انتشار خبر کفایت کند!

@EveDaughters
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📺برشی از خاطره‌ای تلخ!
یاسرعرب

در سال ١٣٩٦ که مجموعه آموزشی یک پیشنهاد ساده (آموزشی جنسی به والدین جهت رشد جنسی کودکان) را تهیه کردیم وضعیت حوزه سلامت جنسی کودکان چون شب تاریک بیابانی بود که با ایجاد رعد و برقی امکان توجه و روشن کردن جامعه وجود داشت!

امروز که اولین قسمت از مجموعه《سلامت جنسی ما ایرانیان》با ارائه《سرکار خانم دکتر زهره‌کشاورز》تقدیم نگاه شما میشود شرایط اما بسیار دشوارتر است‌!

حالا انواع و اقسام داده‌های غلط و نویزهای شبه علم و برش‌های زردِ سکسولوژیست نمایانی که معلوم نیست جز جذب لایک و فالوور چه می‌خواهند، آنچنان در شبکه‌های اجتماعی گسترده شده که کار ما را دو‌چندان سخت‌تر کرده!

همتی باید که هم با داده‌های آسیب‌زایی که مردم بيچاره را اسیر کاسبکاران کرده مقابله کرد و هم در میان انبوهی از انفجار ناآگاهی‌ها صدای متخصصین را به گوش مردمی رساند که توان تشخیص سره از ناسره ندارند!

ویدئوی الصاقی را مشاهده فرموده و مخاطب اولین قسمت در لینک زیر باشید👇


https://youtu.be/GcWRABQ4CCg

@kherad_jensi
@EveDaughters
🔺موسسه‌ی حامی علوم انسانی برگزار می‌کند:

🔹 جنسیت، فرهنگ وبیولوژی

سخنرانان:

👤 جواد درویش
دانشگاه شهید بهشتی

👤 زینب سالاری
دکتری فلسفه‌ی دین، پژوهشگر

👤 شیوا علینقیان
مدیر کارگروه مطالعات جنسیت انجمن انسان‌شناسی ایران

👤 مرضیه لطفی
پژوهشکده فلسفه‌ی تحلیلی، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی

👤 محمد معارفی
پژوهشگاه تحقیقات پیشرفته پاویا ایتالیا

👤 مریم نصراصفهانی
گروه مطالعات زنان، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

🗓 چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۵ تا ۱۹

حضوری و مجازی
ثبت‌نام رایگان

📌 مکان: خیابان استاد نجات الهی(ویلا)، نبش ورشو خانه اندیشمندان علوم انسانی، سالن حافظ

🔻برای حضور در این نشست از طریق لینک زیر ثبت‌نام کنید:
https://evnd.co/PraYN
@haameeorg
@EveDaughters
1⃣در کلیپ شاهد اعتراض و افشای آزارجنسی استادی علیه دانشجوی خود، در یکی از همایشهای علمی هستید. هفت سال قبل این استاد دانشجوی دختر را مورد آزار جنسی قرار داد و حالا شوهر او در برابر سایر دانشجویان و همکاران استاد مربوطه، مسئله را افشا می‌کند.

2⃣پوستر فیلم استاد را می‌بینید که پاییز امسال بر پرده‌های سینمای ایران رفت. فیلمی که برای اولین بار به موضوع آزارجنسی در فضای آکادمیک اشاره کرد و در ادامه نیز به نحوه مواجهه شوهر دانشجو با مسئله پرداخت.

@EveDaughters
دختران حوا
Video
گفتگو با پیام زن - شماتت زنان.pdf
1.2 MB
📌شماتت زنان بابت آزار جنسی

🎞تحلیل فیلم استاد

🖋نوشته فاطمه موسوی ویایه
دکتری جامعه شناسی

در شماره ۳۶۹ ماهنامه پیام زن، آذر ۱۴۰۳

@womensocialproblemsofIran
@EveDaughters
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
افشای دومین پرونده تعرض در آمبولانس

🔹 تکرار تعرض جنسی در خودروی اورژانس، این‌بار در یکی از شهرهای شمالی، قربانی یک زن بیست ساله است؛ همسرش می‌گوید: «وقتی از شیشه ماشین اورژانس دیدم بدن همسرم را لمس می‌کند، خشکم زد، اما لحظه‌ای گمان کردم به‌دلیل عوارض تصادف، برای همسرم اتفاقی افتاده و نیاز به معاینه بیشتری دارد.»
🔹 اتهام مامور اورژانس با تایید دادگاه «رابطه نامشروع یا عمل منافی عفت (غیر از زنا)» است، او (مامور اورژانس) با حکم دادگاه به تحمل ۶۰ ضربه شلاق محکوم می‌شود.
🔹 آن‌طورکه همسر زن می‌گوید همکار مامور خاطی بعدتر برای کسب رضایت این خانواده به آن‌ها مراجعه می‌کند و پرده از رازی عجیب برمی‌دارد، دیدار در محل کار همسر زن انجام می‌شود، دوربین‌های مدار بسته دفتر گفت‌وگو را به همراه صدا ضبط می‌کنند، براساس صحبت‌هایِ این مامور اورژانس، فرد محکوم شده در دادگاه اولین بار نبوده که دست به چنین کاری می‌زند و در مواردی فیلم‌برداری هم کرده است./ خبرآنلاین

🎞 کلیپ حاوی گزارش دیگری از تعرض جنسی به یک بیمار در آمبولانس از زبان #ندا_شمس، وکیل دادگستری است. به مجازات تعیین شده دقت کنید.

@EveDaughters
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺‏چادر و روسری که با ضرب و زور بر سر خانم‌ها بشود از صدتا بی‌حجابی هم بدتر است
سخنرانی مهندس بازرگان در دانشگاه تهران درباره دین و حجاب اجباری از نگاه آیت‌الله طالقانی

@hashiyeh_news24
@EveDaughters
دختران حوا
افشای دومین پرونده تعرض در آمبولانس 🔹 تکرار تعرض جنسی در خودروی اورژانس، این‌بار در یکی از شهرهای شمالی، قربانی یک زن بیست ساله است؛ همسرش می‌گوید: «وقتی از شیشه ماشین اورژانس دیدم بدن همسرم را لمس می‌کند، خشکم زد، اما لحظه‌ای گمان کردم به‌دلیل عوارض تصادف،…
گفت‌وگو با وکیل پرونده تجاوز در آمبولانس /فرد متجاوز اخراج نشد و فقط محل خدمتش تغییر کرد /آسیب روحی تجاوز باعث شد آن زن اقدام به #خودکشی کند

#ندا_شمس، وکیل پایه یک دادگستری:
🔺پرونده تجاوز به بیمار در داخل آمبولانس اورژانس مربوط به سال ۹۶ در رودهن است. آمبولانس هم برای اورژانس ۱۱۵ بود.‌ در رأی دادگاه نوشته شده بود، ۷۴ ضربه شلاق و برای مجازات تکمیلی منع از اشتغال به کار در اورژانس به مدت دو سال ؛ پس فرد خاطی اخراج نشد بلکه مطابق حکم دادگاه از اشتغال در اورژانس منع شده است.

🔺آسیب روحی تجاوز رخ داده برای خانم بیمار در اورژانس باعث شد که او حتی اقدام به خودکشی کند و  اتفاقات بسیار بدی برای او رخ دهد. من خیلی از موارد را به احترام پزشکان شریفی که به بیماران خود نگاه انسانی دارند، بیان نکردم.

@swnews
@EveDaughters
دختران حوا
گفت‌وگو با وکیل پرونده تجاوز در آمبولانس /فرد متجاوز اخراج نشد و فقط محل خدمتش تغییر کرد /آسیب روحی تجاوز باعث شد آن زن اقدام به #خودکشی کند #ندا_شمس، وکیل پایه یک دادگستری: 🔺پرونده تجاوز به بیمار در داخل آمبولانس اورژانس مربوط به سال ۹۶ در رودهن است. آمبولانس…
تعرض به بیمار دختر در یکی از بیمارستان‌های تهران

همایون سامه‌یح نجف‌آبادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

🔺من تجربه‌ تلخی دیگر در مورد یکی از بیماران دارم که چون نتیجه پیگیری‌ها رضایت‌بخش بود از کسی اسم نمی‌برم. در ایام #کرونا، دختر جوانی با کرونای خیلی شدید و در معرض فوت در بیمارستانی در #تهران بستری می‌شود، اما در نهایت او را به بیمارستان دیگری در تهران منتقل می‌کنند و خدا را شکر بهبود پیدا می‌کند، اما این دختر جوان بعد از بهبودی، بابت #تعرض_جنسی در نخستین بیمارستانی که بستری بود، شکایت می‌کند. وی اظهار کرده بود در زمان بستری بودن، یکی از کارکنان بیمارستان به او در حد لمس، تعرض جنسی می‌کرده است.

🔺ما از طریق ریاست و حراست بیمارستان موضوع را پیگیری کردیم و آن فرد را اخراج کردند و این‌گونه نبود که از آن فرد خاطی دفاع کنند، بلکه گفتند که او سابقه داشته و این دومین شکایتی است که از او طرح می‌شود. رئیس بیمارستان خیلی منطقی این را پذیرفت. تحقیقاتی نیز به عمل آورد و آن فرد را اخراج کرد و اکنون نیز در جای دیگری مشغول به کار نیست. به نظر من نوع برخورد در این گونه موارد باید شدیدتر باشد؛ یعنی فرد باید حتما دادگاهی شود./ایلنا

@EveDaughters
دختران حوا
افشای دومین پرونده تعرض در آمبولانس 🔹 تکرار تعرض جنسی در خودروی اورژانس، این‌بار در یکی از شهرهای شمالی، قربانی یک زن بیست ساله است؛ همسرش می‌گوید: «وقتی از شیشه ماشین اورژانس دیدم بدن همسرم را لمس می‌کند، خشکم زد، اما لحظه‌ای گمان کردم به‌دلیل عوارض تصادف،…
📌 کادر درمان هم مورد آزار جنسی قرار می‌گیرند

🔹سیمین کاظمی - پزشک و جامعه شناس درباره طرح آزار جنسی در مراکز درمانی :

🔹 «مطالعات در مورد آزار در مراکز درمانی بیشتر متمرکز بر آزار جنسی حرفه‌مندان سلامت (به خصوص زنان) توسط بیماران و مراجعان مراکز درمانی و همکاران است و کمتر بر روی آزار جنسی توسط بیماران تحقیق شده است.
موضوع آزار جنسی توسط بیماران و همراهانشان به تازگی و بعد از جنبش می‌تو در جهان مورد توجه قرار گرفته و پژوهش‌هایی درباره آن انجام شده است.»

🔹تجربه‌های آزار گفته نمی‌شود، چراکه که اثبات آن آسان نیست -کادر درمان هم مورد آزار و اذیت بیماران و همراهان بیماران و همکاران قرار می‌گیرد.
بیمار می‌تواند در طول معاینات فرد معتمد خود همراه داشته باشد. حریم خصوصی بیمار محلی از اعراب ندارد. انتظار داریم حرفه‌مندان سلامت قابل اعتماد باشند و بیماران به آنها اعتماد کنند. اما خلاف این انتظار هم منطقی است ولی بدان پرداخت نمی‌شود./خبرآنلاین


@EveDaughters
🔺نیمه‌ تاریک مامان یک ژانر روان‌شناختی و پرتعلیق است که در یک نشست می‌توانید آن را بخوانید. داستانی هیجان‌انگیز که تصورتان را درباره‌ مادر بودن به چالش می‌کشد.

نظر برخی از مخاطبین ایرانی کتاب:

▪️دو روزه خوندمش. انگار زندگینامه خودم رو میخوندم. کاش همه کسانی که از مادران توقع عالی بودن دارن این کتاب رو میخوندن. به افرادی که از بچه داشتن هم تصور رمانتیک دارن توصیه میکنم قبل از بچه‌دار شدن بخونن

▪️چقدر رمان جذاب بود، اولش دلم خواست برم پس بدم ولی خب ادامه دادم و الان بخودم میگم اگ همونجا رفته بودم داده بودم چ چیز قشنگی رو از دست میدادم

▪️ترسناک و ناراحت کننده. شاید بهتر بود نمیخوندمش در کل حس بدی بهم منتقل کرد حس ناامیدی ولی خیلی کتاب روانی بود

▪️خوندن این کتاب رو به آقایون بیشتر از هر کسی توصیه میکنم ،یعنی به پدرها بخونید و بدونید که مادر یک موجود بی عیب و نقص و فداکار محض نیست

▪️یک تریلر روانشناختی عمیق ، تاثیرگذار با پایانی شوکه کننده

▪️خیلی جالب بود، تا آخر داستان نمیتوان حدس زد که حق با زن راوی است یا توهم میزند کمی اوایل کتاب گیج میشی بعدش میفهمی کی مادربزرگ است کی مادر کی نوه و...


@EveDaughters
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مرد اغواگر!

یاسرعرب

در عرف و تاریخ اجتماعی و ادبیات و شعر و غزل و داستان و رمان و خاطرات گعده‌ها و هم‌نشینی‌ها هر وقت سخن از خباثت و اغواگری در میان است یعنی نام و نشان زنی اهل طنازی و ناز و کرشمه درخشیدن گرفته!

حیله‌گری زیبا روی که چون ساحران با نیروی سیاهی چشم خود شهری به آشوب کشیده و زلف زیبا را دامی کرده زیر پای مردان ساده دل که چون شکاری ناچیز و پروازی تشنه‌ی شهد لب او گشته‌ ‌و به تار‌های اغوای او افتاده‌اند!

‌واقعیت اما چنین نیست!
تاریخ مردان اغواگر بسیاری به خود دیده که جنس زن برای‌شان چون آب شور دریا شده و هر چه با زنان بیشتری بوده‌ و بیشتر نوشیده‌اند تشنه‌تر و مکار‌تر شده‌اند!

داستان این مردان اغواگر و تناسب ایشان با《تاریخ سکسوالیته ایرانی》را می‌توانید در قسمت هفتم این مجموعه از زبان 《دکتر #محسن_بدره》در لینک زیر شنیده و مشاهده کنید👇
https://youtu.be/wEL3qgmAfMw


@kherad_jensi
@EveDaughters
دختران حوا
افشای دومین پرونده تعرض در آمبولانس 🔹 تکرار تعرض جنسی در خودروی اورژانس، این‌بار در یکی از شهرهای شمالی، قربانی یک زن بیست ساله است؛ همسرش می‌گوید: «وقتی از شیشه ماشین اورژانس دیدم بدن همسرم را لمس می‌کند، خشکم زد، اما لحظه‌ای گمان کردم به‌دلیل عوارض تصادف،…
📌دخترم تاب این آزار جنسی را نیاورد

شرق سومین روایت از آزار جنسی در آمبولانس را منتشر می‌کند
✍🏼نسترن فرخه

پدر میانسالی است، پدری داغ‌دار که گریه‌، امان حرف زدن را از او گرفته است. روایت آزارجنسی به دختر جوانش در ماشین آمبولانس را تعریف می‌کند. 

از دخترش که مادری جوان بوده می‌گوید، مادری که توان تحمل این حجم رنج را تاب نمی‌آورد و دقیقا در همان روز و همان ماه در سال بعد از ماجرا سکته می‌کند و همه خانواده داغدار او می‌شوند. 
به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، این آزار جنسی در آمبولانس ، باعث مرگ شد و این مرگ ، مرگ دیگری به همراه داشته و دختر دیگر این پدر میانسال، تنها نیم ساعت بعد از فوت خواهر کوچک‌ترش خودکشی می‌کند و این خانواده تا همیشه سیاه پوش می‌شود.

ارتباط دهانی در آمبولانس 

این پدر داغ دار روایت تعریف می‌کند تا شاید دختران و زنان دیگر این تلخی را تجربه نکنند. بیشتر مدارک قضایی این پرونده را برای ما می‌فرستد تا نزد ما محفوظ بماند و شروع می‌کند:« شهریور سال 1401 دخترم حالش بد می‌شود، فشارش پایین می‌آید و نوه‌ام به اورژانس 115 کرج تماس می‌گیرد. همان زمان که به اورژانس تماس گرفته بود به خاله‌اش یعنی دختر دیگرم هم تماس می‌گیرد که آن یکی دخترم هم خودش را به آنها می‌رساند. تن دخترم لباس می‌کنند تا سوار اورژانس شود و به بیمارستان بروند. دخترم آن زمان 33 سال سن داشت. مامور اورژانس اجازه نمی‌دهد آن یکی دخترم سوار شود و آن دخترم که مریض بود تنها با مامور اورژانس و راننده به سمت بیمارستان حرکت کردند. در ماشین اورژانس به دخترم آمپول بی‌هوشی زده و بدن دخترم را لمس می‌کرده. دخترم را با آن حال روی پا نگه می‌دارد و متوجه می‌شود دخترم عادت ماهانه است. برای همین از طریق دهن با او نزدیکی می‌کند....»

راننده مسیر را طول داده بود  

صدای گریه از پشت خط تلفن، رنج این پدر را عیان می‌کند. با همان صدای لرزان ادامه می‌دهد که همه اینها در حالی است که راننده هم با او هم دست بوده، او تعرض نکرده بود ولی بخاطر همکارش ماشین را دیرتر به مقصد رسانده بود تا به  دخترم تعرض کند و   او  را مورد آزار جنسی قرار دهد. دخترم شنیده بوده که راننده می‌گفته؛ «زود باش، اینجا ماشین پلیس ایستاده، از اورژانس تماس می‌گیرند برای پیگیری بیمار و ...» بعد از یک ساعت و بیست دقیقه ماشین اورژانس به مقصد می‌رسد. در حالی که آن یکی دخترم ظرف ده دقیقه در همان مسیر به بیمارستان می‌رسد.  در همین زمان هم به دلیل وقفه چندین بار از بیمارستان و اورژانس با این ماشین تماس می‌گیرند. وقتی ماشین به بیمارستان می‌رسد دخترم اصلا در شرایط خوبی نبوده، حتی با تن کم جان سرش افتاده بوده کنار در ماشین و وقتی در بغل خواهرش می‌رود، به او می‌گوید این مرد به من تجاوز کرده است. 
همسر دوست دخترم هم همان جا بوده که بعد از مطلع شدن از این موضوع گلاویز آن مامور اورژانس می‌شود و بعد پلیس می‌آید و این فرد را بازداشت می‌کنند.

مجازات فقط چند ضربه شلاق

پدر از مجازاتی می‌گوید که داغ آنها را تازه‌تر کرده است. او می‌گوید:«همان زمان به ما گفتند این موضوع را رسانه‌ای نکنید و اینها به مجازات می‌رسند. در حالی که 99 ضربه شلاق برای تکنسین و 30 ضربه شلاق هم برای راننده بریدند. همه اینها در حالی است که در بیمارستان آب دهن دخترم را می‌گیرند و در نتیجه آزمایش این موضوع ارتباط دهانی تایید می‌شود. حتی لباس دخترم که بر روی آن این مرد تف کرده بوده را هم به عنوان سند پزشکی قانونی می‌برند. جواب این آزمایش‌ها را پزشکی قانونی به من نداد و مستقیم به دادگستری دادند. ولی این نتیجه‌ها هیچ وقت بر روی پرونده نرفت، هر چند که وکیلم گفت چون این موضوع برای قاضی محرز شده است. خلاصه پرونده شعبه 113 رفت ولی بعدتر پرونده به
شعبه 110 می‌رود که آنجا رسیدگی صورت گرفت.»
 
با این ماجرا دو جگر گوشه‌ام را از دست دادم
گریه، پشت گریه، از داغی که بر سینه دارد می‌گوید:« یک سال بعد از این اتفاق، دقیقا در سالگرد همان روزهای خاطره تلخ تجاوز به دخترم، یعنی شهریور ماه او سکته کرد و ما برای همیشه دخترم را از دست دادیم... دخترم تحت درمان روانپزشک قرار گرفته بود ولی در 33 سالگی فوت کرد. همسرش با من تماس گرفت و خبر داد او نصف شب تمام کرده... وقتی به او رسیدم تنش یخ کرده بود... دختر دیگرم هم نیم ساعت بعد از خبر فوت خواهرش از بیمارستان بیرون آمد و از درد این ماجرا خودش را کشت. به من گفت بابا من بدون خواهرم نمی‌توانم زندگی کنم و در 37 سالگی او را هم از دست دادم.»/مطالبات زنان

منبع : روزنامه شرق

@EveDaughters
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نوش آفرین بازیگر زمان پهلوی:

زن ها را بیشتر برهنه می کردند تا مردها بیشتر بیان سینما! ما حق انتخاب نداشتیم. از زن ها سواستفاده می کردند و هیچ قانونی از ما حمایت نمی کرد...
من نوجوان بودم و بدون اجازه از من در حالتی که نقشی در حمام بازی میکردم عکس انداختند و...


@tanz_talkh_tarikh
@EveDaughters
🔺 اینستاگرام، محبوب‌ترین پلتفرم برای زنان ایرانی است

نتایج جالب توجه یک نظرسنجی در مورد نحوه مصرف اینترنتی خانم‌ها: مورد علاقه‌ترین محتوا طنز است و فقط ۶ درصد، تعداد فالوئر را معیاری برای اعتماد به یک محتوا می‌دانند.

اینترنت این روزها، بخش غیرقابل انکاری از زندگی ماست. هر کسی البته به شکلی خاص از اینترنت استفاده می‌کند. یکی بیشتر فیلم می‌بیند، یکی خرید می‌کند و یکی خبر می‌خواند.

«ایمپو» بزرگ‌ترین پلتفرم سلامت زنان کشور، در راستای مسئولیت اجتماعی خود، تصمیم گرفت که وضعیت استفاده زنان از فضای مجازی را مورد ارزیابی قرار بدهد. برای این کار پرسشنامه‌ای توسط یک متخصص حوزه علوم اجتماعی تدوین شد. جمعیتی که مورد تحلیل گرفت زنان ۱۵ تا ۵۰ سال ایرانی بودند که جمعیتشان طبق آخرین آمارهای رسمی حدودا ۲۵ میلیون نفر است.
دو هزار و ۱۰۶ نفر از این پرسش‌نامه بازدید کردند که ۸۳۱ نفر با صرف زمان حدود ۲۶ دقیقه‌ای به آن پاسخ دادند. به این ترتیب با توجه به نمونه می‌توان گفت با ضریب اطمینان ۹۹ درصدی و ضریب خطای ۴.۵ درصدی می‌توان به نتیجه این پیمایش اعتماد کرد.

بخش اول این پیمایش مربوط به میزان مصرف اینترنت توسط زنان است. ۷۳/۵ درصد از افراد اعلام کردند که بین یک تا سه ساعت از اینترنت استفاده می‌کنند و ۵۳/۱ درصد از افراد بین سه تا پنج ساعت. به این ترتیب نزدیک به ۵۶ درصد از کل افراد گفتند فقط تا یک ساعت از اینترنت استفاده می‌کنند و ۳۲/۶ درصد از کل افراد بیش از پنج ساعت در اینترنت هستند. به این ترتیب یافته‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۵۷ درصد زنان ایران بیش از سه ساعت از اینترنت استفاده می‌کنند.

سوال دوم در این بخش این بوده است که از کدام پلتفرم استفاده می‌کنید. افراد برای پاسخ به این سوال حق داشتند چند گزینه را انتخاب کنند. کمی بیش از ۳۰ درصد افراد اعلام کردند از «تلگرام» استفاده نمی‌کنند و این پلتفرم ضریب نفوذ ۶۸ درصدی در زنان ایرانی دارد. در مقابل ضریب نفوذ پیام‌رسان «ایتا» که بیشترین مقبولیت را در میان پلتفرم‌های ایرانی داشته است، به ۲۰ درصد هم نمی‌رسد. این در حالی است که ضریب نفوذ واتس‌اپ هم ۵۴ درصد است.
در میان شبکه‌های اجتماعی، «اینستاگرام» با اختلاف در صدر است و ۹۰ درصد از زنان در این شبکه فعال هستند در حالی که رده دوم با ضریب نفوذ ۴/۱۸ درصد با «یوتیوب» است. 

سوال سوم این بوده است که «کدام نوع محتوا در فضای مجازی بیشتر توجه شما را جلب می‌کند؟». از میان گزینه‌های مختلف که پاسخگویان می‌توانستند گزینه‌های مختلفی را هم انتخاب کنند، «طنز» با ۵۴/۶ درصد در صدر جدول قرار دارد و پس از آن «آشپزی» با ۲۳/۸ درصد و «موسیقی و رقص» با ۱۲/۲۹ درصد در جای دوم و سوم قرار دارند. آموزش، تریبت فرزند، فیلم و سریال، دکوراسیون و ادبی (شعر و داستان و ...) در جای چهارم تا هشتم قرار دارند.

سوال آخر در این بخش این بوده که «چه چیزی باعث می‌شود که شما به یک محتوا در فضای مجازی اعتماد کنید؟». بیشترین معیار برای پاسخگویان «تطابق با منطق یا تجربیات شخصی» با ۳۲ درصد بوده و معیاری که کمترین امتیاز را آورده تعداد دنبال‌کنندگان با ۱۳/۶ درصد بوده است.


«ایمپو» به مرور بخش‌های دیگری از نتایج این نظرسنجی را با هدف تاباندن نور بر این بخش نسبتا تاریک از رفتار اجتماعی مردم ایران و به خصوص جامعه زنان منتشر خواهد کرد و آماده است که نتایج نظرسنجی را در اختیار پژوهشگران حوزه زنان و علوم اجتماعی و رفتاری نیز قرار دهد.

@hooreechannel
@EveDaughters
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🪡مرمت لباس تاج الملوک:

با توجه به وجود پاره ای از آسیب دیدگی ها و نیاز به اقدامات مرمتی پس از بررسی شرایط لباس توسط کارشناسان بخش مرمت مجموعه این لباس در حال حاضر جهت مرمت به کارگاه مرمت منتقل گردیده و در دست مرمت می باشد.

📽️ويدئو: ه.یعقوبی

خوانش پژوهش کامل این اثر :
https://sadmu.ir/detail/8594
@EveDaughters
تقصیر ماست که خدا زن‌ستیز نیست؟!

١. این روزها فیلم  «موسی کلیم الله؛ به وقت طلوع» در جشنواره‌ی فجر به نمایش درآمده و توجه بسیاری از مخاطبان و منتقدان را به خود جلب کرده است. من هنوز فیلم را ندیده‌ام و درباره‌ی آن نمی‌نویسم. این یادداشت به بهانه‌ی یکی از پرتکرارترین نقدهایی است که درباره‌ی موسی، چه در فضای نقد تخصصی و چه در فضای عمومی شنیدم‌؛ چرا موسی فیلمی زنانه است و چرا این فیلم نشان داده که به یک زن وحی شده است؟!

٢. همان روزهای نخست جشنواره این مسئله را در یکی از نقدها خواندم. منتقد محترم باور داشت این فیلم تحت تاثیر زن، زندگی، آزادی - به زعم وی - روایتی زنانه از داستان موسی ارائه داده و به همین دلیل، وحی بر یک زن را نشان داده است. بعدتر منتقدی در برنامه‌ای تلویزیونی نیز این امر را در سینمای ایران بی‌سابقه خواند. منتقد دیگری نیز شمشیر را از رو بست و فیلم را به بی‌خاصیت‌سازی مردان متهم کرد و پرسید چرا نقش یوکابد، مادر موسی از نقش عمران، پدر او برجسته‌تر است؟

٣. این انتقاد به نشست خبری فیلم هم راه پیدا کرد. یکی از منتقدان از ابراهیم حاتمی کیا، کارگردان فیلم، پرسید: «نگران نبودید از این که در این فیلم نشان دادید خدا به یک زن وحی می‌کند؟» کارگردان پاسخی کوتاه و روشن به این پرسش عجیب داد:
«من از خودم چیزی را در نیاوردم و این فیلم بر مبنای آیات قرآن ساخته شده است.»

۴. حاتمی کیا راست می‌گوید. این آیه‌ی صریح قرآن است که خدا به مادر موسی وحی کرده. نه الهام و نه هیچ چیز دیگر. وحی! همان‌گونه که به موسی و نوح و ابراهیم و عیسی وحی شده! پدر موسی نه تنها در روایت قرآنی نقشی ندارد، بلکه اصلا هیچ اشاره‌ای به او نشده. روایت میلاد موسی در قرآن کاملاً زنانه است و چهار شخصیت اصلی دارد؛ یوکابد، مادر موسی. میریام، خواهر موسی. فرعون و آسیه، همسر او. سه شخصیت مثبت و یک شخصیت منفی؛ سه زن و یک مرد!

۵. منتقدان احتمالاً فراموش کرده‌اند که شهریار بحرانی پیش‌تر در مریم مقدس، بخش مهمی از روایت خود را بر مسئله‌ی وحی به مریم و خشم کاهنان مردسالار زن‌ستیز از این مسئله متمرکز ساخته بود. سینمای ایران پیش‌تر هم ارتباط وحیانی زنان با خدا را نمایش داده است. جالب توجه است که مهم‌ترین شخصیت‌های زن قرآن، با خدا یا فرشتگان او سخن گفته‌اند. حوا، سارا، یوکابد و مریم...

۶. امیدوارم فیلم  «موسی؛ به وقت طلوع» که به میلاد موسی پرداخته است، به روایت قرآنی پایبند باشد و همان‌گونه که منتقدان گفته‌اند، روایتی زنانه ارائه داده باشد. اگر جز این باشد، می‌توان نقدی جدی به فیلم وارد ساخت و از عدم صداقت آن گله کرد. گله‌ی دیگر از رسوخ این حجم از زن‌ستیزی و مردسالاری در اندیشه‌ی ماست. کوچک‌ترین انتظار از کسانی که ادعای دین‌داری دارند این است که با روایت اصیل دین‌شان در قرآن آشنا باشند و ببینند شخصیت‌های زن، کجای روایت‌های قرآن ایستاده‌اند.

٧. و فقط یک پرسش از مردان دغدغه‌مندی که نگران وحی به یک زن شده‌اند... تقصیر ماست که خدا زن‌ستیز نیست؟!

✍🏻 روح الله طالبی توتی
پژوهشگر مطالعات جنسیت و زنان

@tadaeeat
@EveDaughters
2025/02/11 01:40:53
Back to Top
HTML Embed Code: