Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نوشته ع.عبدی بعد از انتشار کلیپ مربوط به تشییع سیدعلی، فرزند خردسال دانشمندمصطفی ساداتی که بهمراه کل خانواده کشته شد.

💢 بخاطر انتشار تابوت یک کودک ایران کلی فحش حواله بنده کردند و مرا متهم کردند که چرا درباره کیان پیرفلک لال بودم؟

📌 پاسخم اینست که من لال نبودم شما کور هستید که حتی زحمت یک سرچ ساده در کانالهای عبدی مدیا را به خود نمیدهید تا ببینید بیش از ۵۵ پست درباره کیان نازنین و خانواده‌اش نوشتم.

📌 شهوت قدرت بقدری کورتان کرده که شرافت را از شما گرفته. برای شما نه کیان مهم است و نه سایر کودکان مظلوم این وطن مظلومتر؛ شما تشنه خون هستید. چه خونی که برآن فریاد خشم برآرید و چه خونی که بر آن فریاد قهقهه.
🔸 کاش چشمانتان لایق دیدن حقیقت بود

🔻پیشتر در یادداشتی در همان ابتدای جنگ نوشتم: فحاش‌ها مشغول کارند، بی‌وقفه و بی‌مرز

🔻 هر ناسزایی که نثارم می‌شود، فدای ذره‌ای از خاک ایران.
🔻 هر توهینی که می‌شنوم، نذر کوه‌ها و درختانی که هنوز ایستاده‌اند.
🔻 هرکس کار خودش را میکنم و کار من، تا روزی که این خاک زنده است، ایستادن کنار مردم و گفتن حقیقت است؛ فقط برای وطنم ایران.

https://www.tgoop.com/abdimedianet/17774
@EveDaughters
😢9👍74💔1
چیزی که در برنامه برون‌مرزی "عشق ابدی" درست است و تصویر دقیقی از جامعه فعلی ایران به ما می‌دهد جنگ برای به دست آوردن #مردان است.
چیزی که در این سالها مد شده و افزایش چشمگیری داشته است. پیش از این‌ها، در قرون و سده‌های گذشته، در شعر و ادب فارسی و افسانه‌ها ماجرا جور دیگری بود.

مردان سر زن می‌جنگیدند. مرد خود را قربانی عشق می‌کرد. مرد کوه را می‌کند. مرد الماس و جواهر می‌خرید. مرد سفرها می کرد تا به معشوق برسد.

حالا همه‌چیز تغییر کرده است. مردان گاهی فکر می کنند حیف شده‌اند و زن بهتری همچون منشی دفتر، همکار طبقه بالا، زن همسایه، سکس‌ورکرهای بالاشهر تهران بیشتر دوستشان دارد.
گاهی مردان قصه‌های زیادی دارند از زنانی که مدام برایشان می‌جنگند و عاشق جدیدی پیدا می‌کنند.
شاید عجیب باشد اما این "گاهی" خیلی زیاد است.
حالا عشق ابدی هم همین است. جنگ بر سر مردان. چطور بجنگیم؟ چطور زیباتر باشیم؟ چطور تلاش کنیم لوند باشیم؟ چطور مرد زن دیگر را در چنگ بگیریم؟
خلاصه آنکه دوست دارم مطالعاتی داشته باشم که چطور روال فرهنگی ایران در این زمینه تغییر کرد./زن‌امروزی

آلما توکل


@EveDaughters
👏8🤔21
خط چشم ۲۷۰۰ ساله در ایران

در گورستان باستانی «کانی کوتر» واقع در استان کردستان ایران، باستان‌شناسان به کشفی دست یافته‌اند که نگاه ما به آرایش در دوران باستان را دگرگون می‌کند. در یکی از قبرهای این محوطه، ظرفی سرامیکی کوچک پیدا شد که در نگاه اول چیزی بیش از یک محفظه‌ی ساده آرایشی به‌نظر نمی‌رسید. اما تحلیل شیمیایی محتوای آن، واقعیتی شگفت‌انگیز را آشکار کرد: این ظرف حاوی نوعی کحل (آرایش چشم) مربوط به ۲۷۰۰ سال پیش بود — فرمولی که نه‌تنها در ایران، بلکه در کل خاورمیانه باستان بی‌سابقه است.

برخلاف نمونه‌های رایج کحل که معمولاً از اکسید سرب، دوده یا آنتیموان ساخته می‌شدند، ترکیب این ماده‌ی آرایشی شامل اکسیدهای منگنز محلی و گرافیت طبیعی بود. این نخستین بار است که گرافیت — که نور را بازتاب می‌دهد و درخششی فلزی و نقره‌ای ایجاد می‌کند — در فرمول آرایش چشمی باستانی شناسایی می‌شود. گرافیت نه‌تنها از نظر زیبایی جلوه‌ای خاص به چشم می‌بخشید، بلکه از نظر عملکردی نیز به خوبی به پوست می‌چسبید و ماندگاری بالایی داشت.

جالب آنکه در این ترکیب اثری از مواد آلی نظیر چربی حیوانی یا روغن گیاهی — که در بسیاری از لوازم آرایشی باستانی دیده می‌شود — یافت نشد. این می‌تواند به دو معنا باشد: یا مواد آلی در گذر زمان تجزیه شده‌اند، یا اصلاً در این فرمول خاص استفاده نشده‌اند.

قبر حاوی این ظرف آرایشی، ظاهراً متعلق به فردی بلندپایه بوده است؛ شاید یک جنگجو. در کنار این ظرف، اشیایی مانند سلاح‌ها، زیورآلات، لوازم اسب‌سواری و اشیای فلزی گران‌بها یافت شده‌اند — همه‌ی آن‌ها نشانه‌هایی از جایگاه اجتماعی بالا و شاید نوعی مناسک خاص تدفینی.

این یافته که نتایج آن در نشریه‌ی علمی Archaeometry منتشر شده، نشان می‌دهد که مردم عصر آهن در منطقه‌ی زاگرس، نه‌تنها به زیبایی و آرایش توجه داشتند، بلکه در انتخاب و ترکیب مواد معدنی بسیار خلاق و آگاه بودند. استفاده از گرافیت در این زمینه، دریچه‌ای تازه به فناوری آرایشی و نگرش‌های زیبایی‌شناختی در باستان می‌گشاید.

https://www.tgoop.com/Tanz_Talkh_Tarikh/8899
@EveDaughters
👍5
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚠️ پیامدهای دادزدن های مکرر و شدید در خانواده روی فرزندان

در دانشگاه کالج لندن (UCL) که یکی از معتبرترین مراکز تحقیقاتی دنیاست، پژوهشگران این دانشگاه، از جمله پروفسور «ایمون مک‌کوری»، در مطالعات اخیر خود نشان داد که فریاد زدن و سوءرفتارهای کلامی با کودک، دقیقاً مثل سایر انواع خشونت‌ها، روی مغز کودک تأثیر می‌گذارد.

- در این مطالعه، اسکن مغز کودکانی که بطور مداوم در معرض فریاد، تحقیر یا تنبیه‌های کلامی بودن، نشان داد که ساختار مغزشان به‌ویژه در ناحیه آمیگدال (بادامه مغز) تغییر کرده است.
بطور خلاصه آمیگدال بخشی از مغز است که مسئول پردازش ترس، خطر و تنظیم احساسات است. این تغییرات باعث می‌شود کودک نسبت به موقعیت‌های ساده هم واکنش‌های شدید احساسی نشان دهد، دائم در حالت هشدار باشد، و احتمالا در آینده بیشتر درگیر اضطراب، اختلالات خلقی و مشکلات رفتاری شود.

@EveDaughters
😢4👍3
میدونید، من هیچوقت رابطه احساسی خفنی با مادرم نداشتم. من بودم، اونم بود. همین. همدیگه رو میدیدیم و حرف میزدیم و اینا. تو خونه ما بغل کردن و بوسیدن و لمس کردن همدیگه به هر دلیلی شدیدا کم رخ میده. مادر جان بهار من قلقلکی بود و از اینکه بغلش کنی به کل بیزار.
من هیچوقت فکر نمی کردم اونقدری ما سه تا رو دوست داشته. منو از همه کمتر. من دختر دومی و بچه وسطی بودم و بعدم یه پسر ته تغاری بود و قبلم یه دختر خانوم و کدبانو که لااقل هیچوقت به اندازه من مریض نبود.
من همیشه فکر می کردم تنهام، خیلی تنهام. تا اینکه یه روز مادر جان بهار دیگه نبود.
اول با کارای خونه که به شکل عجیبی خود به خود انجام نمی شدن مواجه شدیم. ظرفا اتوماتیک شسته نمیشد. غذا خودش نمیرفت رو گاز. لباسا خودشونو پهن نمی کردن رو بند. به اینا پیروز شدیم و یاد گرفتیم از پسشون بر بیایم.
بعد دیدیم در بزنگاه های مهم زندگی کسی نیست که بریم پیشش تند تند براش حرف بزنیم و بگیم استرس داریم. وقتی مریضیم کسی کاسه سوپ با گوشت قلقلیای ریزه ریزه نمیده دستمون. وقتی درسیو میفتیم کسی نمیاد با حرص دعوامون کنه که "به جهنم که افتادی! انقدر واسه سه واحد درس الکی تو سر خودت نزن!" کسی نمیگه قوز نکن، کسی نمیگه انقدر مایونز نخور، کسی نمیگه اتاقتو جمع کن عنکبوت برداشت زندگیتو. کسی نیست بیایم بگیم معدلم بالاخره الف شد و لبخند محوی بزنه که همزمان یعنی آفرین و تا الان چرا الف نمیشد پس. کسی نیست بگیم کار پیدا کردیم و براش با اولین حقوقمون انگشتر فیروزه بخریم.
کسی نیست بگیم تنهاییم و چشماشو گرد کنه بگه عجب./زن‌امروزی

نویسنده ناشناس

@EveDaughters
💔113😢2
سلام و درود خدمت اعضای محترم کانال دختران حوا

▪️اینجانب صالحه خدادادی، دکتری مطالعات زنان، به همراه اساتیدی از دانشگاه‌های تهران در حال انجام پژوهشی کیفی، در رابطه با چالش‌های زنان متاهل ساکن تهران در ایام دوازده روز جنگ هستیم.

🔺برای انجام این پژوهش لازم است مصاحبه‌ای با زنان متاهل ساکن تهران انجام شود.
البته لازم نیست افراد در ایام جنگ تهران مانده باشند. صرف سکونت اولیه در تهران کافیست.

🔺همچنین مشخصات هویتی افراد مصاحبه شونده برای شرکت در پژوهش به هیچ وجه لازم نیست.

🔺باعث خوشحالی بنده و همکارانم است اگر این گروه از زنان ما را در انجام این پژوهش یاری دهند. برای این منظور لطفاً به این آیدی زیر پیام دهید تا برای گرفتن مصاحبه تلفنی با شما، در زمان مدنظرتان هماهنگی لازم صورت گیرد.

@Sahel72_Kh

@EveDaughters
👍9
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
روی خوشتان سور به هر خوب
ای یوسف گرگ دیده ی یعقوب

با هنرنمایی #فاطمه_عبادی
خواننده #محسن_چاوشی
#کربلا

@EveDaughters
💔4
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴یکی از آیین های زنانه محرمی، سبک خاص سوگواری زنان بوشهری است

💢 این عزاداری که ثبت ملی هم شده، آیین ثابت محرم های حسینیه های قدیمی حاجیه مریم و زیارتی هاست.این آیین با بستن گهواره شیرخواره امام حسین(ع) و با خواندن آواز معروف لالایی آغاز می شود.

📌پس از سوگواری، نوحه خوانی آغاز می شود. در نوحه خوانی نخست زن ها به صورت نشسته درحالی که با یک دست بر پا و با دست دیگر بر سینه خود می کوبند در جواب نوحه های سرخوان همخوانی می کنند.

📌سپس نوحه خوانی به صورت نشسته، وارد مرحله تازه ای می شود. اینجا کل وارونه زنان، ین نوا که در سوگ جوان ها از عمق جان زنان بوشهری برمی خیزد، طولانی تر از کل های شادی و همراه با جیغ است.

🔸و پس از آن آوای غمبار وی... وی... وی... بلند می شود.

📌 در ادامه زنان به عزای «سرپایی» می ایستند؛ ثابت به دور گهواره علی اصغر حلقه می زنند و... تا جایی که بعضی از عزاداران هنگام سینه زنی با چپ و راست کردن شانه های خود حالت خلسه به خود می گیرند.

📌عزاداری سرانجام با خواندن آخرین نوحه که به طور معمول نوحه ای با مطلع «الوداع ای خواهرانم الوداع» است، مراسم به پایان می رسد./عبدی مدیا

@EveDaughters
4💔4😭2
🔴گفت‌وگوی زن روز  با نخستین قاضی زن ایران | زنی که سدها را شکست

📌در سال ۱۳۴۶، پنج زن فارغ‌التحصیل حقوق قضایی از دانشگاه تهران، برای نخستین‌بار موفق شدند وارد دستگاه قضایی کشور شوند. یکی از آن‌ها میمنت چوبک بود؛ دختری از بوشهر که رؤیای قضاوت در سر داشت.

📌چوبک نخستین زنی است که به مقام بازپرس رسید؛ سمتی که تا آن زمان ویژه مردان بود. او بعدها گفت: «هیچ فرقی بین یک خانم پزشک و یک زن بازپرس نیست. زن قاضی، احساساتش تربیت شده است؛ به‌جای ترس، دنبال عدالت است.»

📌او با ۱۰ سال سابقه، از بررسی اجساد در پزشکی قانونی تا حل پرونده‌های جنایی را تجربه کرده بود و باور داشت: «زن امروز ایران، زن پنجاه سال قبل نیست. او می‌تواند با دقت، صبر و دانش، عدالت را اجرا کند.»

📌چوبک در سال ۱۳۵۶ بازپرس شعبه ۱۷ دادسرای تهران بود؛ پیش از آن دادیار، دادرس علی‌البدل و نخستین معاون زن اداره سرپرستی تهران بود.

📌او می‌گفت: «زن و مرد، هر دو اگر شایسته باشند، باید در همه سطوح حضور داشته باشند. عدالت، جنسیت نمی‌شناسد.»/باشگاه‌زنان

https://telegra.ph/گفت%E2%80%8Cوگو-با-نخستین-قاضی-زن-ایران--زنی-که-سدها-را-شکست-0-07

@EveDaughters
6👏4
فعالیتهای #پرستو_فروهر در کشاکش جنگ دوازده روزه اسرائیل علیه ایران

🔺پرستو فروهر بعنوان کسی که بیش از ربع قرن به دنبال دادخواهی قتل پدر و مادرش توسط وزارت اطلاعات در ایران بوده است در همان روزهای آغازین جنگ چنین نوشت:

... به‌عنوان کسی که سال‌هاست تلاش‌های مدنی خود را با دادخواهی تعریف کرده است، بر خود لازم می‌بینم که ابراز تأسف عمیقی بکنم از این‌که می‌بینم این روزها واژه‌ی دادخواهی به بمب و موشک و پهپاد سنجاق می‌شود.
به‌نظرم ابراز شادمانی و رضایت از مرگ کسانی که در جنایت‌های حکومتی مسئول بوده‌اند، اگر به‌لحاظ فردی قابل درک و فهم هم باشد، هیچ ارتباطی با دادخواهی جنایت‌های حکومتی و سیاسی ندارد. دادخواهی تلاشی‌ست اخلاقی و انسانی و مردمی برای پاسخ‌گو کردن ساختار قدرت، برای شکستن چرخه‌ی باطل خشونت و توان‌مند کردن جامعه در برابر سرکوب.

🔸ارضای حس #انتقام را با #دادخواهی یکی نگیریم.

متن کامل پیام:
https://ensafnews.com/597409/

🔺فروهر در عمل بعدی خود کارزاری در قالب شکایت کیفری علیه صدراعظم آلمان، بدلیل حمایت وی علیه حمله اسرائیل به ایران آغاز کرده است:https://www.tgoop.com/abdimedianet/18443

@EveDaughters
6👍4👎1
سیمای زنی در دوردست

در دوردستی ناپدیدار
زنی می‌بافد گیسوانش را؛
چون بافه‌های گندم سبز.
با دستانی در بازی نور و رنگ
در مزرعه‌ای
از شیشه‌های رنگین.

در افقی دورتر از
ابرهای فروآویخته‌ی‌ مکدر؛
بر فراز زن،
پرنده‌ای بی‌جفت
عبور می‌کند
از خط فرضی نصف‌النهار.

جز از منحنی محجوب اندامش
هیچ پیدا نیست از سیمای زن؛
در دوردست
نرم و چالاک می‌بافد،
گیسوانش را.

تصویری مه‌زده
در ماه روشن کامل
در مستی خواب و بیداری
آواز می‌دهد مرا؛
گره بگشای از
رازی در دوردست،
چنبره در کلافِ گیسوی زن.

ماه آرام 
رخت بر‌می‌کشد
و در محاق سپیده دمان
رنگ  می‌بازد.

و مرا درمی‌رباید
خوابی سبکبال، خوش‌آهنگ
از پس درازشب‌ِ زنده داری
با زنی
و گیسوی ‌بافته‌ی مرموزش.

شاعر #علیرضا_م

@EveDaughters
👍43
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴اجرای قطعه ایران ایران در میدان آزادی توسط فریبا صرافین نوازنده سازهای بادی/عبدی‌مدیا

@EveDaughters
4😭2
آقا ما یه شوهر داشتیم، موجه و خوش اخلاق و بساز. ولی خب از دار دنیا هیچی نداشت. یه ماشین قراضه، دو سه دست لباس و با پدرمادرش هم زندگی می‌کرد.
گفتیم زشته چشم‌مون به مال و اموال مرد باشه، زن مستقلیم، خونه زندگی خودمون رو داریم، اخلاق مهمه…اخلاق.

خلاصه‌ش که اولش واقعا همه‌چی خوب، وسطاش هم بدی نبود، اما همه‌چی می‌دونین کی سخت شد؟! اونجا که هیچ آینده‌ای نمی‌شد باهاش داشت. یعنی چون عادت داشت توی یه سطحی بمونه، همون رو نگه می‌داشت، تغییری نمی‌داد.
حالا اگه این وسطا مسطا بار می‌خورد و یه چیز زندگی خودش تغییر می‌کرد اوکی بود، اما این‌که خودش تلاش کنه، بسازه، بخواد؟! اصلا. مرد ساختن نبود. رابطه رو هم من پیش می‌بردم، نگه می‌داشتم و می‌ساختم.

یه‌جا منم خسته شدم، گفتم فلانی بیا بگو ماه دیگه این پارچ و لیوان رو باهم می‌خریم، باشه؟!
گفت نه من نمی‌تونم، حقوقم کفاف نمی‌ده. کار پیدا کردم براش ایراد گرفت و نرفت. ظاهر خوب‌ها، در حد این‌که وقتی بهم زدیم بعضی از دوستانم ازم شاکی که تو مرد نگه‌دار نیستی بهانه میاری. ولی من نمی‌تونستم دیگه، کلافه و کم شده بودم، گم بودم.

من از ۲۰ سالگی کار کردم، با یکی از ناامن‌ترین شغل‌ها، خونه و زندگی خودم رو بدون کمک کسی راه انداختم، دیدم روزنامه‌نگاری پول نداره، کار دیگه گذاشتم کنارش، تازه همه این‌ها در کنار یه مریضی سخت و لب گوری بود. خب؟ بهش می‌گفتم من رو ببین، جای من بودی چی کار می‌کردی؟! فسلفه می‌بافت.

بهم زدن هم این‌جوری بود که یه روز من خسته شدم بعد دو سال و جواب مسیجش رو ندادم، اونم مسیج نداد دیگه، حتی نیومد بپرسه چرا، چی شد، زنده‌ای یا مرده. تموم شد. بعدترها فهمیدم خیانت هم کرده. که اون‌هم مطمئنم خودش نرفته بود دنبال خیانت و پیش اومده بود و اینم نه نگفته بود.
حالا یه وقتایی می‌بینمش، هنوز همون ماشین قراضه رو داره، همون لباس‌ها رو می‌پوشه و همون آدمه، بی‌هیچ تغییری تو کیفیت و کمیت زندگی. ولی می‌دونین همیشه فکر می‌کنم مشکل اون نبود.

مشکل من بودم که گرفتار نظریه‌های بندتنبونی رابطه بودم و ادایی که مهم نیست طرف چی داره، من که دستم تو جیب اون نیست. الان که کمی عاقل‌تر و بالغ‌ترم ولی فکر می‌کنم تو هر سنی و با هرشرایطی، باید با آدمی باشی اندازه خودت یا کمی بالاتر.
چون وقتی کوتاه‌تر رو انتخاب می‌کنی یا کوتاه می‌شی یا مثل من از یه‌جایی به بعد کوتاهی رو نمی‌پذیری، اذیت می‌شی. آدما هم کش نمیان.
از بیست و سه چارسالگی به بعد معلومه خمیرمایه‌شون چیه و چقد اهل خواستن و ساختن زندگی هستن یا نه. مهمه بدونی زندگیت رو با کسی قسمت می‌کنی که زندگی رو می‌خواد، بلده و در حد توانش ساخته بنابراین این‌که مثلا بدونی با مردی که ماشین نداره، مردی که با پدرومادرش تو یه خونه زندگی می‌کنه یا مثلا توی یه شغل کم‌درآمد گیر کرده و حاضر نیست کار دیگه‌ای بکنه، نباید بری دیت، نشونه عوضی بودن نیست، نشونه خودشناسیه.
می‌دونین ما رو عادت دادن به ظاهرسازی من اون موقع انقدر ظاهر زن مستقل و آزاد برام مهم بود که از اون‌طرف بوم افتادم. اشکالی هم نداشت، تجربه‌س بالاخره. اما اگه عقل امروزم رو داشتم، نشونه‌های بی‌اراده‌گی برای تغییر رو جدی می‌گرفتم.
اون مرد چیزی از زندگی اضافه‌تر نمی‌خواست، من رو هم بیشتر از یه حدی نمی‌خواست در نتیجه ‏و این‌ها مهمه، چون رابطه به هرحال شش ماه اول با اخلاق خوش و قربونت برم دووم میاره، اما بعدش شکل زندگی، درخواست‌ها از زندگی و بایدهایی مهم میشه که اگه برای یکی از پارتنرها اهمیت نداشته باشه یا از هم می‌پاشه یا ممکنه یکی از پارتنرها کوتاه و ضعیف و کم شه که هیچکدوم اینا جالب نیست.

‏خلاصه‌ش که عزیزان من بگردین، هم‌قد خودتون رو پیدا کنین. در نهایت کسی به جز خودتون قرار نیست هزینه یه رابطه اشتباه رو بده، پس تا جایی که می‌تونین، هزینه‌ها رو کم کنین ‏حتی اگه قرار معیارها گزینه‌های موجود رو کم کنه... در نهایت دست شما توی جیب خودتونه و پول، ظاهر قضیه‌س، یه جایی مجبور می‌شین از جیب خالی خواسته‌ها و رویاهاتون، شپش دربیارین ‏اونجا دیگه کسی به کمک‌تون نمی‌آد، همون پارتنر هم کاری از دستش برنمیاد، خودتون می‌مونین و یه مسیر پشت‌سر گذاشته سخت و زخم‌ها و خلاهایی که خیلی دیر و سخت ترمیم می‌شن.
و خب، آدمیزاد اول از همه باید حواسش به خودش باشه، خودش رو دقیق بشناسه، بخواد، زندگی کنه و بعد بره سراغ بقیه./زن‌امروزی

نازنین متین نیا


@EveDaughters
👏134👍3👎1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 نرگس هزاره، بازیگر افغانستانی سینمای ایران: با
اخراج اتباع غیرمجاز از ایران موافقم

@Farhang_Fouri
@EveDaughters
👏7
آخرین وضعیت سعیده مکارم؛ پزشک داوطلب اوین که در حمله اسرائیل مجروح شد

يس از حمله اسرائيل به #زندان_اوين بسيارى از زندانيان نكران حال این يزشك زندان هستند که به صورت داوطلبانه در اوین به ویزیت و درمان زندانی‌ها می‌پرداخت.
#دكتر سعيده_مكارم متخصص عفونى، يزشك داوطلب بود كه به ياد يدرش، هفته اى يكروز به زندان اوين مى رفت وبه معالجه زندانيان مى يرداخت. او به هنگام بمباران زندان، آنجا بود و به شدت مجروح شد.
پيشتر اعلام شده بود كه اين يزشك يك دست و
پايش را در این حمله از دست داده است.
صفحه اينستاكرام او اعلام كرده كه دست وى تحت پيوند قرار كرفته و آسيب وارده از ناحيه پا نیز جدى است.

@EveDaughrers
💔8😭21
📸 بازسازی مرگ سیتا دختر 20 ساله/ مواجهه دو دختر با 4 شیطان

🔹۱۴ تیرماه، یک دختر ۲۰ ساله در مشهد به طرز فجیعی جان خود را از دست داد. ماجرا از این قرار بود که این دختر به همراه دوستش به خانه پسری رفتند، اما آن پسر سه نفر دیگر را هم آورده بود و قصد داشتند به دختران تجاوز کنند.

🔹دختران که از این وضعیت ترسیده بودند، تصمیم گرفتند از بالکن فرار کنند، اما در حین فرار یکی از آنها دستش سر خورد و سقوط کرد و متأسفانه جان باخت.

🔹۴ متهم در ارتباط با این پرونده دستگیر شده‌اند و تحقیقات قضایی در جریان است

🔹این حادثه تلخ بار دیگر ضرورت توجه به امنیت و حمایت از جوانان به ویژه دختران را یادآوری می‌کند/ همشهری

@EveDaughters
😭6💔3
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📌 جاسوس #موساد چگونه در تله جنسی گرفتار شد؟ داستان زندگی #شولا_کوهن


در شبی پرستاره در بیروت دهه شصت میلادی، در یکی از خانه‌های مجلل محله «وادی ابو جمیل»، صدای خنده و موسیقی در هوا پیچیده بود.

شولا کوهن، ملکه‌ی محافل بیروت، میزبان یکی دیگر از مهمانی‌های پر زرق‌وبرق خود بود. سیاستمداران، افسران ارتش و ثروتمندان شهر، مجذوب او شده و در میهمانی ....

📮 کانال پروفایل

@EveDaughters
👍5
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‏رومینا سالک،‌ اسکیت باز ۲۰ ساله ایرانی در فینال مسابقات جهانی اسکیت «اینلاین فری استایل» که در میلان ایتالیا برگزار شد، با شکست حریف ایتالیایی خود به مدال طلا رسید و قهرمان جهان شد.

تیم ملی اسکیت ایران در این رقابت‌ها در مجموع ۳ مدال طلا، یک نقره و ۳ برنز کسب کرد.


@EveDaughters
6👏3
🔖آیا مردان و زنان می‌توانند فقط دوست باشند؟

✍️ دکتر زهره کشاورز

با وجود اینکه دوستی میان زنان و مردان در چند دهه اخیر رایج‌تر شده است، پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد که اغلب مردم همچنان به این نوع روابط با تردید نگاه می‌کنند و این تردیدها بی‌دلیل هم نیستند.

برای مثال، تحقیقات نشان داد که ۶۴٪ مردان و ۴۴٪ زنان اعلام کرده‌اند که دوستی‌شان با فردی از جنس مخالف به رابطه‌ای جنسی ختم شده است. با این حال، با افزایش فرصت‌های تعامل زنان و مردان در محیط‌های کاری و اجتماعی، به طور طبیعی احتمال شکل‌گیری روابط دوستانه بین آن‌ها بیشتر شده است.

این روابط معمولاً مشکل‌ساز نمی‌شوند مگر اینکه یکی از طرفین یا هر دو، در یک رابطه عاطفی اختصاصی با فردی دیگر باشند. اگر این دوستی‌ها به درستی مدیریت نشوند، می‌توانند به تهدیدی جدی برای رابطه عاطفی اصلی تبدیل شوند.

ادامه:
https://salamatbarvari.ir/article/friends-threat-your-relationship
@EveDaughters
👍5🙏2
2025/07/13 05:13:37
Back to Top
HTML Embed Code: