Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 عدم رغبت زنان برای ورود به بازار کار

▫️آمارها از میزان رغبت زنان برای حضور در بازار کار از سال ۱۳۸۴ نشان می‌دهد که نرخ مشارکت آنها در بازار کار یعنی زنانی که شاغل هستند یا در جستجو جستجوی کار هستند، هیچ وقت از ۱۸% در سال ۱۳۸۴ فراتر نرفته است.

▫️دکتر غلامرضا کشاورز حداد، عضو هیئت علمی اقتصاد در دانشگاه شریف با بیان این گفته در گفتگو با اکوایران ادامه داد: ممکن است تصور کنید شاید علت این موضوع عدم تمایل کارفرما به استخدام نیروی کار زن باشد اما زمانی که پرسشگر مرکز آمار از زنان میپرسد آیا شما شاغل هستید یا نه؟ یا اساساً چرا دنبال کار نیستید؟ از میان ۱۲ دلیل که پرسشگر مطرح می‌کند، حدود ۸۰ درصد به طور پیوسته از سال ۹۲ تا ۹۸ اظهار می‌کنند که به دلیل گرفتاری‌ها و مسئولیت‌های شخصی و خانوادگی حاضر نیستند دنبال کار یا شاغل باشند.

▫️کشاورز حداد اعتقاد دارد: بر اساس نمودارها و اطلاعات جمع‌آوری شده به نظر می‌رسد با ساختار اجتماعی امروز ایران ما رغبت زنان برای ورود به بازار کار خیلی جدی نیست.

@ecoiran_webtv
@EveDaughters
منشأ هر کار بزرگی زن است، زن کتابی است که جز به مهر و محبت خوانده نمی‌شود.

از شما دعوت می‌شود تا در نشست تخصصی

«زنان و رسیدگی به دعاوی تجاوز در ایران»

که با حضور اساتید
*دکتر موسوی ویایه، عضو انجمن جامعه‌شناسی شیما قوشه، عضو کانون وکلای ایران**

در دفتر حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران برگزار می‌گردد، حضور یابید.

قدمهایتان را در مسیر مطالبه‌گری ارج می‌نهیم .*

*زمان: چهارشنبه ۱۹ دی ماه
ساعت ۱۷ تا ۱۹

مکان: میدان جمهوری _اسکندری جنوبی_بین کلهر و ارومیه، کوچه گلچین، پلاک ۱۲

@EveDaughters
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نمونه‌ای از دست و پا زدن دادستانی رشت جهت اطفای خشم منتقدین...

بعد از عصبانیت مردم و منتقدین و بخصوص جراید، مبنی بر چرایی آزاد کردن گروگان گیران با قید وثیقه در گرگان و کوتاهی نسبت به نشانه‌های موجود از جنایت هولناک گروگانگیری در رشت، حالا دادستانی رشت از سرعت عملیات خود پرده برمی‌دارد که، ما به محض اطلاع نیم ساعته کل داستان را ختم به خیر نمودیم، لطفاً یقه سایر حضار را بگیرید.

@EveDaughters
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 مرور تاریخی / بخش خبری صداوسیما در روز سوم هدف قرار دادن هواپیمای اوکراینی (۲۰ دی ۹۸)

📌 علیزاده طباطبایی وکیل خانواده قربانیان سرنگونی هواپیمای اوکراینی به دیده بان ایران گفت:

📌 موکلان اعتراضات داشتند و می‌گفتند نماینده دادستان که می‌خواهد کیفر خواست را بخواند صراحتا به بعضی از خانواده‌ها گفته «زدیم که زدیم، خوب کاری کردیم که زدیم.»

📌 علیزاده طباطبایی در پاسخ به این سوال که گفته شد، فردی را از پای هواپیما بیرون کشیدند. آیا این موضوع در دادگاه مطرح شد؟ گفت: «این موضوع مطرح بود اما هیچ کدام رسیدگی نشد. خانواده‌ها این را مطرح کردند که برخی از این پرواز و هواپیما جدا شدند اما به این موضوعات رسیدگی نشد و جزو نقایصی بود که ما در فرآیند رسیدگی اعلام کردیم.»

www.abdimedia.net

🔸 آن سه روز تلخ، وقتی هنوز پرچم انکار بالاست و دست به دست می‌چرخد، غافل از اینکه سقوط این سقوط شاید آخرین نهال اعتماد ملی به حاکمیت باشد.

#سقوط_هواپیما
#اوکراین
@EveDaughters
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴آیا پاسخ سوالات زیر را درباره بیماری زگیل تناسلی، HPV می‌دانید؟

🔺بیماری HPV یا زگیل تناسلی چیست؟

🔺راههای ابتلا به بیماری و انتقال آن چگونه است؟

🔺علائم بیماری میان زنان و مردان چه مواردی هستند؟

🔺آیا بین زنان و مردان تفاوتی در ابتلا و انتقال بیماری وجود دارد؟

🔺آیا استفاده از وسایل شخصی، مثل حوله، مسواک و... می‌تواند سبب انتقال بیماری شود؟

🔺آیا کاندوم و سایر روشهای پیشگیری تاثیری در عدم انتقال بیماری دارند؟

🔺چه کنیم تا مبتلا نشویم؟

🔺آیا امکان ابتلا بیماری بدون علائم هم هست؟

🔺آقایان برای تشخیص بیماری باید به کدام متخصص رجوع کنند؟

🔺تفاوت زگیل تناسلی باتبخال تناسلی چیست؟

🔺علت زگیل‌های داخل دهان چیست و چه باید کرد؟

🔺واکسیناسیون و میزان تاثیر آن بر بیماری چگونه است؟

🔺پیامدهای ابتلا به بیماری چیست ؟

🔺 برای تقویت سیستم ایمنی بدن جهت دفع ویروس چه باید کرد؟

🔸برای دریافت پاسخ سوالات بالا و بسیاری سوالات دیگر، بصورت فایل صوتی، از زبان #دکترسمیه_فتعلی، پزشک، در نشست تخصصی زگیل تناسلی، از پیشگیری تا درمان، از لینک زیر استفاده کنید:
https://eseminar.tv/wb147146

@EveDaughters
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📺تورش کردم!

یاسرعرب

ماهی‌گیران هم چند نوع《تور》مختلف برای صید انواع ماهی دارند. ولی اینکه چرا ادبیات پلنگ و تور و شکار وارد حوزه زیست جنسی ما شده‌ احتمالا ارتباط معنایی خاصی با ماهی‌گیری هم دارد. مخصوصا قلاب‌هایی که داف شکار می‌کند!

قدیم‌ها البته به عکس بود!
این شکارچی بود که به کمند مشکین زلف یار گرفتار و شکار شده و با تیزی خم ابروی آن نازنین دلبر شهید چشم‌اش می‌گشت!

تفصیل این قصه اما در تحصیل قسمت اول از داستان سکسوالیته ایرانی با ارائه دکتر #محسن_بدره نهفته که اینک در این لینک منتظر نگاه شماست!👇

https://youtu.be/uOgmmNdfaQc

@kherad_jensi
@EveDaughters
* بطور میانگین ۴۲ درصد از درآمد خانوار، سهم هزینه مسکن می‌باشد...*

○ تصویر از مستندات منتشر شده از جلسات شورای عالی مسکن به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان

#کارگروه_مسکن_راه_و_شهرسازی
#بنیاد_زنان_متخصص

@EveDaughters
♦️تبانی مردان در تجاوز به زنان


🔺از هزاران سال پیش که انسان‌ها در گروه‌های کوچک کنار هم زندگی می‌کردند، برای تنظیم روابط خود سه اصل اساسی داشتند: جان افراد قبیله از تعرض سایر اعضا مصون است مگر در شرایطی که قبیله مشخص کرده، اموال هر کس از دستبرد دیگران محفوظ است هرچند اعضا تشویق می‌شوند تا با هم شریک شوند، آخر اینکه روابط جنسی بین افراد باید بر اساس اصولی باشد از جمله اینکه زنا با محارم ممنوع است. زنان و مردان بر اساس این ضوابط همسر خود را آزادانه انتخاب می‌کردند، هر زمان که به اختلاف برمی‌خوردند به راحتی جدا می‌شدند و شریک جنسی دیگری انتخاب می‌کردند.
🔺در چهار هزار سال اخیر که از جوامع ابتدایی به جوامع کشاورزی سنتی و مردسالاری رسیده‌ایم و از جایگاه و منزلت زنان کاسته شد، تنظیم روابط جنسی بین افراد سخت‌گیرانه‌تر شد. زنان جزو اموال و ناموس خانواده محسوب شدند و رابطه جنسی مرد با یک زن بدون رعایت ضوابط فرهنگی و مالی (پرداخت شیربها) دستبرد به اموال مردان خانواده محسوب شد؛ زن ارزشش را در بازار ازدواج از دست می‌داد پس مرد خطاکار باید توسط مردان خانواده زن مجازات می‌شد اما خشونت مردان علیه مردان به نفع‌شان نبود.
🔺نوعی تبانی شکل گرفت تا مردان به جان هم نیفتند. تقصیر رابطه جنسی غیرمجاز متوجه زن دانسته شد. بر این باور تأکید شد که نیاز جنسی مردانه عظیم و غیرقابل کنترل است، مردان مانند گوزن نر فحل همواره آماده هستند با یک اشاره یا حرف توسط زنان تحریک شوند و عقل و منطق خود را از دست دهند. پس از زنان انتظار می‌رود مواظب رفتار و گفتار خود باشند و از بیدار کردن غریزه مردانه خودداری کنند. نیاز جنسی زنانه مهم نیست و هر چه باشد زنان می‌توانند و باید آن را کنترل کنند. پس اگر بین زن و مردی رابطه جنسی اتفاق بیفتد تقصیر آن متوجه زن است که شرایطی به وجود آورده که مرد از خود به‌در شود.
🔺در چنین باوری رابطه جنسی نامشروع همیشه با رضایت ضمنی زن رخ می‌دهد و حتی اگر زن نه می‌گوید در حال ناز کردن و شعله‌ور کردن نیاز مرد است. تجاوز به ندرت رخ می‌دهد، مواقعی که یک مرد بی‌فرهنگ و خشن در مکانی ناآشنا زن را غافلگیر می‌کند یا به زور وارد محل زندگی او می‌شود و به او حمله می‌کند.
🔺چنین تصویری از تجاوز نادرست است، متجاوز لزوماً از طبقه پایین اجتماعی یا اقلیت‌های قومی یا مهاجرین نیست، مردانی با تحصیلات دانشگاهی و مشاغل باپرستیژ مانند وکیل، روان‌‌درمان‌گر و پزشک، هنرمند نیز از موقعیت خود سوءاستفاده و به زنان تجاوز می‌کنند. متجاوز به ندرت یک غریبه است، آن‌ها معمولاً با زنان آشنا هستند و از این آشنایی برای جلب اعتماد زن و کشاندن او به شرایط تجاوز استفاده می‌کنند. تجاوز در جاهای پرت رخ نمی‌دهد بلکه در هر جایی که خارج از انظار عمومی باشد مثل حانه متجاوز، محل کار متجاوز، محل زندگی قربانی، محل کار قربانی و … رخ می‌دهند و البته به خاطر رخ دادن تجاوز در فضای خصوصی اثبات آن بسیار مشکل است.
🔺متجاوز مردی مجرد با نیاز جنسی انباشته نیست، متجاوزین ممکن است متاهل یا دارای شریک جنسی باشند. تأکید بر اینکه دلیل تجاوز نیاز جنسی مردانه است، بخشی از همان تبانی مردانه برای مبرا کردن مردان و مقصرانگاری زنان است. تحقیقات نشان می‌دهد حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد مردان اگر در شرایط مساعد قرار بگیرند می‌توانند دست به خشونت جنسی بزنند. آنها تجاوز می‌کنند چون زنان را کمتر از مرد مهم می‌دانند و در خدمت خواسته‌های مردانه می‌خواهند. رفتار متجاوزانه را دوست دارند چون به آنها احساس قدرت و رضایت می‌دهد.
🔺وجود مردان متجاوز بهانه‌ای است که همه زنان تحت کنترل قرار بگیرند، محیط عمومی و سایر مردان خطرناک قلمداد می‌شوند و زنان را ناچار می‌کنند تا خانه‌نشین شوند، حضور آن‌ها در فضای عمومی محدود و با پوشش خاص باشد، هر نوع اختلاط آن‌ها با نامحرم کنترل شود و اگر اتفاقی هم رخ دهد، این زن است که به دلیل تخطی از شاخص‌های رفتار و پوشش عفیفانه سرزنش می‌شود. حتی وقتی زنای بامحارم رخ می‌دهد باز دختربچه مورد سوال قرار می‌گیرد که چه کرده یا مادرش سرزنش می‌شود که چرا مراقب نبوده و مردان خانواده‌اش با طرد و حتی قتل قربانی تجاوز این ننگ را که نتوانستند از ناموس خود حفاظت کنند پاک می‌کنند. متجاوز مجازات نمی‌شود و حتی روابط خانوادگی ادامه پیدا می‌کند و او فرصت دارد باز هم به تجاوز ادامه دهد.
🔺استدلال می‌شود آزادی زنان در پوشش و نداشتن حجاب و اختلاط با نامحرم باعث ترویج فحشا می‌شود. چهار هزار سال است که بار سلامت اخلاقی جامعه روی دوش زنان گذاشته شده و مردان مبرا محسوب شدند اما همچنان تجاوز اتفاق می‌افتد. زمان آن است که رویکرد عقل سلیم و باید و نباید رفتار زنان را رها کنیم و مردان را به نحوی تربیت کنیم تا تجاوز نکنند.

#فاطمه_موسوی_ویایه
دکتری جامعه‌شناسی

@womensocialproblemsofIran
@EveDaughters
دختران حوا
🔴 مرور تاریخی / بخش خبری صداوسیما در روز سوم هدف قرار دادن هواپیمای اوکراینی (۲۰ دی ۹۸) 📌 علیزاده طباطبایی وکیل خانواده قربانیان سرنگونی هواپیمای اوکراینی به دیده بان ایران گفت: 📌 موکلان اعتراضات داشتند و می‌گفتند نماینده دادستان که می‌خواهد کیفر خواست…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 ضرغامی: اگر فیفا به ما گیر نمی‌داد، حق قانونی خانم‌ها برای ورود به استادیوم را به رسمیت نمی‌شناختیم

پ.ن: در قضیه سقوط هواپیما هم اگر فشار بین‌المللی نبود کتمان ادامه داشت.
در حقوق زنان این اولین اعتراف نیست و مسلما آخرینش هم نمی‌تواند بماند زیرا این قصه سر دراز دارد.


@EveDaughters
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌تنها زن راه یافته به مجلس خبرگان درگذشت

#منیره_گرجی، تنها زنی که توانست در مجلس خبرگان قانون اساسی حضور پیدا کند، درگذشت.

حضور منیره گرجی دلیلی بود بر اثبات، زن می‌تواند، اما شما مردم نمی‌خواهید.
هر چهار سال قصه رجل سیاسی زنده می‌شود و زنان کنشگر و مردان در فکر جمع‌آوری رای مبحث امکان تعمیم مفهوم رجل سیاسی به زن را پیش می‌گیرند، اما هیچوقت از خود پرسیده‌اید، چرا وقتی منع سیاسی برای حضور زنان در مجلس خبرگان، شورای نگهبان نیست، هیچ زنی تابحال منتخب نبوده است.
یا چرا بعد از قریب پنج دهه از انقلاب فقط دو زن در مقام وزارت قرار گرفتند.
چرا در بهترین حالت، تنها هفده زن به مجلس شورای اسلامی راه یافتند.
مشکل قانون نیست، مشکل فرهنگ بیماری است که مردمش، اعم از زن و مرد تاب دیدن زن قدرتمند ندارند، در این فرهنگ زن منتخب نیست. قانون بیمار هم زاییده همین فرهنگ است.

🔺کلیپ حاضر هم نمونه‌ای از همین عدم تاب آوری است. قطع سخنان یکی از نمایندگان مجلس خبرگان، درواکنش به حضور منیره گرجی
توسط شهید #بهشتی. نماینده مجلسی که فرهنگ جامعه‌اش را بر زبانش جای می‌کند و فقط یکنفر سخنان او را قطع می‌کند.

@EveDaughters
شیعه علی(ع) بودن از منظر نسوان

آن زن از روحانی حاضر در فرودگاه درخواست مداخله و صحبت کردن با همسرش را داشت، اما آن روحانی وقتی از او درخواست کمک شد، میدان را خالی کرد...
آن زن وقتی جیغ می‌کشد وخطاب به روحانی می‌گوید، بی‌غیرت! یا به طعنه می‌گوید، شیعه امام علی هستی، احتمالا آن روایت امام علی به گوشش رسیده است که:..هرکس مسئله(ربودن خلخال از پای زن یهودی در بلاد مسلمین)، بشنود و از غصه دق کند رواست.
در ذهن زنان جامعه، شیعه امام علی، چنین شخصیتی است، کسیکه به وقت مردانگی، سکوت و انفعال را برخودحرام کند.

کاش روحانیت بیاموزد که در بزنگاه الزام به حضور، عرصه را خالی نکند و آن وقت درست در زمان و مکان نباید، پادر هرکفش نکند و امر را به ذی‌صلاحش بسپارد. ملت هنوز هم امید به تاثیر ریش سفیدی دارند،درخواست این زن یک‌ نمونه بود.

خانم دکتر پادگرامی، بنظرم نیاز به بازنگری در ارزیابی‌تان وجود دارد. اینجاجای سکوت فرد روحانی نبود، و آن جاهای دیگر جای منبر رفتن ایشان نبوده که سالهابه اطاله کلام گذشت.

کلیپ مشاجره لفظی زوج، صحبت خانم با روحانی و بعد مشاجره مجدد زوج و ادامه ماجرا:
https://www.tgoop.com/Khabar_Fouri/418253

@EveDaughters
دختران حوا
📌تنها زن راه یافته به مجلس خبرگان درگذشت #منیره_گرجی، تنها زنی که توانست در مجلس خبرگان قانون اساسی حضور پیدا کند، درگذشت. حضور منیره گرجی دلیلی بود بر اثبات، زن می‌تواند، اما شما مردم نمی‌خواهید. هر چهار سال قصه رجل سیاسی زنده می‌شود و زنان کنشگر و مردان…
برای پاسداشت حقوق زنان کاندیدا شدم/خودم هستم نه همسر یا دختر کسی

🔸روز اولی که به مجلس رفتیم یکی از روحانیون که نماینده یکی از شهرهای اطراف شیراز بودند؛ بلند شدند و اعلام کردند این‌جا مجلس گناه است، یک زن و هفتاد مرد. این خانم باید برود تا ما در این مجلس بمانیم.

🔸گفتم من مطمئن هستم هیچ‌گونه گناهی نمی‌کنم. هر کسی که فکر می‌کند گناه می‌کند مجلس را ترک کند. در ضمن من یک میلیون و نیم رای دارم در حالی که این آقا ۴۰۰ هزار رای دارد. 

🔶 در آن زمان که عضو مجلس خبرگان بودم به مجالس مختلفی دعوت می‌شدم. یک‌بار به یک دانشگاه دعوت شدم. از قبل به من گفته بودند که در دانشگاه برای تو نقشه کشیده‌اند که آبرویت را ببرند. در دانشگاه از من سوال پرسیدند. یکی از سوال‌ها این بود که «آیا شما صیغه دکتر بهشتی هستید؟ » سوال دیگر این بود که «شما زن بنی‌صدر هستید؟». نگرش آن‌ها چنین بود. گفتم من نه صیغه بهشتی هستم نه زن بنی‌صدر. من همسر یک مرد کفاشم. من منیره گرجی هستم. خودم هستم نه همسر یا دختر کسی.

*برگرفته از ماهنامه فروغ

@WomenDemands
@EveDaughters
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چرا برای لذت بردن از ازدواج
رضایت زنان بسیار مهم‌تر و حیاتی‌تر از رضایت مردان است؟



در ایالات متحده بین ۴۰ تا ۵۰ درصد از ازدواج ها به طلاق ختم می شود. شاید فکر کنید که طلاق چیزی است که برای دیگران رخ می دهد و شما آن را تجربه نخواهید کرد اما در عصر کنونی چنین باوری اصولاً اشتباه است. در ادامه این مطلب می خواهیم برای جلوگیری از طلاق و بدست آوردن درکی بهتر از رضایت از ازدواج و رابطه زناشویی به شما کمک کنیم.

هر چه رضایت زن از بودن در کنار همسر بیشتر باشد، شوهر از زندگی خود راضی تر و خوشحال تر خواهد بود. موضوع به روانشناسی زن باز می گردد. زنان معمولاً در صورت موفق بودن ازدواجشان، بیشتر از مردان برای رابطه و همسر خود تلاش می کنند و این موضوع تاثیر بیشتر و بهتری بر زندگی شوهر دارد.

بر اساس تحقیقاتی که روی ۳۹۴ زوج انجام شد که به طور متوسط ۳۹ سال با هم زندگی کرده بودند، مشخص شد که به طور کلی آن ها از ۶ به ازدواج خود نمره بالای ۵ را می دادند. نکته جالب تر اینکه نمره های داده شده توسط مردان در مورد ازدواج خود بسیار بیشتر و مثبت تر از زنانشان بود. در واقع زن خوشحال از ازدواج باعث می شود که مرد بیشتر از ازدواج خود راضی باشد. این تحقیقات یک نتیجه جالب دیگر نیز داشت و آن اینکه اگر شوهران مریض شوند، زنان آن ها احساس خوشحالی کمتری نسبت به ازدواجشان خواهند داشت. در مقابل ، سطح شادی شوهران وقتی که زنانشان مریض می شدند تغییر پیدا نمی کرد.

توضیح این تفاوت نیز ساده است. زنان همیشه از مردانشان مراقبت می کنند وقتی که آن ها را مریض ببینند. این موضوع می تواند برای زنان بسیار استرس زا باشد اما وقتی که زنان مریض می شوند، آن ها بیشتر به دختران خود تکیه می کنند (در صورتی که دختر داشته باشند) به همین دلیل مردان دیگر آن استرس را تجربه نخواهند کرد.

پروفسور پل دولان مدعی می شود که مردان بیشتر از زنان از ازدواج سود می برند. زنان متاهل در اثر استرس ازدواج کمتر عمر می کنند در حالی که طول عمر مردان متاهل بیشتر است. این موضوع ثابت می کند که زوجین می توانند رابطه خود را بهبود بخشند اگر در دوران بیماری و مشکلات یکدیگر، نیازهای دیگری را مد نظر قرار دهند.زن و شوهر باید عشق و علاقه و اهمیت دادن به دیگری را نشان دهند تا زندگی شادتری با هم داشته باشند.در واقع سطح رضایت و خوشحالی از ازدواج ثاثیر مشابهی بر کیفیت ازدواج ندارد در حالی که برای زنان، احساس ناشادی در ازدواج می تواند برای رابطه او با شوهرش بسیار خطرناک و ویرانگر باشد.

از این رو یک قانون بسیار ساده وجود دارد که باید به آن توجه کرد: زن شاد به معنای زندگی شاد است. اگر می خواهید ازدواج موفق و شادی داشته باشید باید نیازهای زنتان را برآورده کنید زیرا این موضوع بهترین انگیزه برای انجام امور دیگر ازدواج را در اختیار وی قرار خواهد داد. اگر از ازدواجتان خوشحال نیستید به شریک زندگی تان بگویید و برای بهبود شرایط با هم همکاری کنید...

@zistboommedia
@EveDaughters
آرمسترانگ با اشاره به فیلم وودی آلن می‌نویسد: «وودی آلن در فیلم زنان و شوهران همدلانه کاریکاتوری از آن نوع اشتیاقی که میتوان سرچشمه اش را به این درک درست رساند، ترسیم میکند. اسپنسر جویای زنی بود که به گلف، شیمی معدنی، رابطه جنسی در فضای باز و موسیقی باخ علاقه داشته باشد. خلاصه اینکه او به دنبال خودش بود، منتها از نوع زنانه اش. جنبه دردناک این لطیفه آن است که این تلاش برای چیرگی بر مشکلی از مشکلات عشق منجر به کناره گرفتن از عشق می‌شود.»

📚اسطوره کاوی عشق در فرهنگ ایرانی
دکتر #بهمن_نامورمطلق

برای مطالعه بیشتر فیلم:

https://www.cinscreen.com/?id=8427
@EveDaughters
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
همیشه پای یک مرد در میان است!

یاسرعرب

چرا بین تکالیفی که از زنان در جامعه‌ی ما انتظار می‌رود با میزان اعطای حقوق آنها نسبت متناسبی بر‌قرار نیست؟
چرا در سیاستگذاری‌های حوزه‌ی زنان عمدتا مردان حضور داشته و تصمیم ساز هستند؟
چرا فرایندهای تغییر پوشش در زنان بسیار بیشتر از مردان مورد رصد و حساسیت است؟
چرا رشته‌ی مطالعات زنان داریم اما رشته مطالعات مردان نداریم؟
گزاره‌ی《همیشه پای یک زن در میان است!》تا چه حد منطبق بر واقعیات تاریخ اجتماعی ماست؟


برش انتخابی از قسمت سوم داستان سکسوالیته ایرانی (جنس گناهکار-زیست واکنشی) را ملاحظه فرموده و مخاطب این ارائه دکتر #محسن_بدره، دکتری مطالعات زنان در لینک زیر باشید👇

https://youtu.be/I4ryVfgyG-Y

#نشوز_مردان
#مطالعات_مردان
#مزدکیان
#اشتراک_زنان

@kherad_jensi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
واقعیت مجازی+تجربه دوباره مادری، اخلاق یا بی اخلاقی؟

🔺یه برنامه تلویزیونی در کره پخش می‌شود به اسم «ملاقات با شما».
این برنامه در یک حرکت جنجال آفرین مادری به اسم «جانگ جی سونگ» را که دخترش «نایون» را در سال 2016 بعلت یک بیماری از دست داده بود، بوسیله‌ی واقعیت مجازی رو در رو کرده است.
خانم نایون یه هدست واقعیت مجازی VR را روی چشمانش گذاشت و به باغی رفت که دخترش آنجا منتظرش بود.

خانم جانگ در حالی که دخترش رو تو بغلش گرفته بود بهش گفت: قشنگ من... دلم برات تنگ شده بود.
نایون هم با چشمای درخشان و موهای مشکی از مادرش می‌پرسد کجا بود تاحالا و آیا بهش فکر میکنه؟
مادرش جواب داد: همیشه این کار را میکنم.
نایون گفت: دلم خیلی برات تنگ شده بود مامان.
جانگ هم گفت: منم همینطور عزیزم.
شوهر، پسرش و بقیه‌ی افراد توی استودیو هم که شاهد این اتفاقات بودن اشک میریختند

@hashiyeh_news24
@EveDaughters
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آن مرد آمد...

مرد هم کمک مالی کرد و هم اسباب کمک بیشتر عابرین را برای زن فراهم کرد.
می‌شود مرد بود و به بهانه کمک کردن به یک زن از او سواستفاده‌های جنسی نکرد.

تا وقتی حمایت مالی را در گرو استفاده از بدن یک‌ زن میدانی، به مردانگی‌ات شک کن.

@EveDaughters
2025/01/17 06:30:06
Back to Top
HTML Embed Code: