Telegram Web
💠💠💠 یک «صبوحی» در میان مرغزار! (قسمت دوم)
12 مردادماه، سال‌روز درگذشت مدیر و معلّمی است که خود را وقف تعلیم و تربیت کرده بود. مهدی صبوحی (1337ـ1393 ش) فارغ‌التّحصیل دوره‌ی 15 مدرسه‌ی علوی و رشته‌ی روان‌شناسی دانشگاه تهران بود. وی در سال 1358، به همراه گروهی از دوستان و هم‌فکرانش مدیریّت مدرسه‌ی راهنمایی مدرّس را بر عهده گرفت. صبوحی مدیریّت راهنمایی صالح و تأسیس مدرسه‌ی امیر را نیز در کارنامه دارد و تا آخرین لحظه به معلّمی مشغول بود.
مهدی توکّلی، در بخشی از همان یادداشت در پایگاه خبری الف برخی از ویژگی‌های مرحوم مهدی صبوحی را چنین توصیف می‌کند (با اندکی ویرایش):
🔻#تجربه_نگاری
🔻#مهدی_صبوحی
🔻#مدرسه_علوی
🔻#مدرسه_مدرس
🔻#مدرسه_امیر
🔻#مدرسه_صالح
🔻#مهدی_توکلی
🔻#برگی_از_تاریخ_تعلیم_و_تربیت
🔻#12_مرداد


☘️ «همّت بلند» در زندگی، «خلّاقیّت» حتّی در امور روزمرّه و «مراعات ادب» در رفتار، نصب‌العین او هم در حیات شخصی و هم در حیطه‌ی تربیت بود؛ ویژگی‌هایی که در تمام این سی و چند سال، کم‌تر به‌طور یك‌جا در سایر فعّالان این حوزه دیده شد. صدق نیّت صبوحی در برخورد با شاگردان به‌گونه‌ای بود که گفته‌هایش تا اعماق جان آنان رسوخ می‌کرد و حرارت این صداقت، جانشان را چنان می‌گداخت که تا سال‌های سال بر مدار آن گفته‌ها می‌گشتند. حسن سلوک و رفتار گرم و صمیمانه‌ی او با همگان، چنان بود که همه‌ی ما شاگردان، در برابر او خاشع بودیم؛ نه از سر ترس، بلکه به مهر و پذیرشی درونی. ادب، چنان در وجودش رشد یافته بود که همگان را بی آموزش می‌آموخت. در تمام این سال‌های شاگردی و آشنایی، صدای بلند او را به خاطر نمی‌آوریم.


🔵🔴🔵 برای تبیین این توصیفات، سه سال پیش، مهدی توکّلی به درخواست کانال تجربه‌نگاری مدارس اسلامی، خاطره‌ای زیبا از همّت بلند مهدی صبوحی در تدریس و نهادینه‌سازی آن در وجود دانش‌آموزان برای ما ارسال کرده است که با هم می‌شنویم.


📣 با کلیک بر تجربه‌نگاری مدارس اسلامی به ما بپیوندید.


@Experiography
Forwarded from مؤسسه متن
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 معرفی کتاب «مهارت های شناخت دانش آموزان در مدرسه»

🎙دکتر سید عبدالحمید ابطحی

📖 خرید نسخه چاپی

🖥 خرید نسخه دیجیتال (فیدیبو)

🔸 موسسه مطالعات تعالی نسل (متن)

@mmtn_ir
📃 #گزیده_کتاب
📖 #شور_شیرین؛ گفت‌وگو با علی دوایی مدیر دبستان و متوسطه‎ی اول نیکان
✍🏻موسسه متن

🔸اوّلین توصیه‌ی آقای علامه که جزء نکات اوّلیّه‌ی مدیریّت بارها از او می‌شنیدیم، این بود که مدیر باید هم‌راه جمع و یکی از آن‌ها باشد؛ غمشان را بخورد تا بپذیرندش و دوستش داشته باشند. چه چیزی در ذهنش بود؟ سیره‌ی پیغمبر به‌عنوان یک مدیر موفّق که می‌خواهد تأثیرات روحی روی مردم بگذارد. بلافاصله احادیثی در این باره نقل می‌کرد که: یک اعرابی وارد شد و با پیامبر کار داشت. شنیده بود که شخصی به نام «محمّد» آمده و چیزهایی می‌گوید. دید اصحاب در حلقه‌ای نشسته‌اند. گفت: محمّد کدام یک از شماست؟ یعنی کسی که وارد می‌شد، نمی‌توانست بفهمد که مدیر و رهبر، کدام یک از آن‌هاست؛ چون صدر و ذیل و بالا و پایین و این حرف‌ها در مجالس پیامبر مطرح نبود.

🔸آقای علّامه وقتی به مساجد، نشست‌ها، مجالس ختم و... وارد می‌شد، حتماً بین مردم می‌نشست؛ نه این‌که امتیازی برای خود قائل باشد. اصحاب امیرالمؤمنین در اوصاف آن حضرت می‌گفتند: «در بین ما، همانند یکی از ما بود.» آقای علّامه هم مثل یکی از ما بود. در جلسات شورا تأکید داشت که مثل همه، میان جمع و در حلقه‌ی ما بنشیند. تأکید داشت که رأیش مساوی رأی دیگران باشد.

📣 با کلیک بر تجربه‌نگاری مدارس اسلامی به ما بپیوندید.


@Experiography
📃 #گزیده_کتاب
📖 #همیشه_همان؛ گفت‌وگو با محمدحسین کرباسچیان؛ مدیر دبیرستان علوی
✍🏻موسسه متن

🔸مرحوم آقای مزیّنی، از اعضای هیئت‌مدیره‌ی علوی، اعتقاد داشت: «ما نباید دانش‌آموزان را از داخل تونل رد کنیم تا وارد جامعه شوند. ما باید آنان را از بالای جامعه عبور دهیم. باید کاری کنیم تا وضع جامعه را از بالا ببینند و نگاه جامعی داشته باشند.»...

🔸گاهی پیش می‌آید که وقتی شما فیلم نگاه می‌کنید، کسی با شما صحبت می‌کند. شما پس از چندلحظه، برمی‌گردید و می‌پرسید: «با من بودی؟» چرا؟ چون اساساً توجّهی به او نداشتید. در مدرسه می‌گفتند: باید دست بچّه‌ها را بگیریم و آن‌ها را از بالای جامعه ببریم تا وضعیّت را ببینند ولی به آن توجّه نکنند. اگر بتوانیم این‌حالت را ایجاد کنیم، بسیار خوب است.

🔸اگر یک‌پنج‌تومانی روی زمین افتاده باشد، شأن خودتان را بالاتر از این می‌دانید که خم شوید و آن را بردارید. در مورد مسائل اخلاقی هم باید کاری کرد که جوان شأنش را بالاتر از این بداند که خود را گرفتار یک‌دختر یا اسیر فلان‌فیلم کند. مرحوم علّامه و مرحوم روزبه این را القا می‌کردند که شأن شما از این‌مسائل جاری بالاتر است.

📣 با کلیک بر تجربه‌نگاری مدارس اسلامی به ما بپیوندید.


@Experiography
Forwarded from مؤسسه متن
❇️ ثبت نام دوره آموزشی

🔹مهارت‌های پایه معلم‌راهنما🔹

برای ورودی‌های جدید (دوره ششم ـ مهرماه ۱۳۹۹) آغاز شد.

⭕️ برگزاری به‌صورت مجازی
⭕️ با حضور آقایان و بانوان

🔴 توضیحات و ثبت‌نام
🌎 6.moallemrahnama.ir

🔶 مؤسسه مطالعات تعالی نسل (متن)

.
📃 #گزیده_کتاب
📖 #در_مسیر_تربیت: گفت‌وگو با مهدی تنها؛ مدیر دبیرستان احسان
✍🏻موسسه متن

🔸علاوه بر توجّه‌های عمومی، آقای علّامه توجه‌های خاصّی هم به افراد داشت. پس از آن‌که افراد در جَرگه‌ی معلّمی قرار می‌گرفتند، به آن‌ها توجّه بسیاردقیق‌تری می‌کرد. بنده اوایل انقلاب در سیّدخندان، منزلی خریدم. آقای علّامه برای بنده 500 هزار تومان وام تدارک دید و ماشین پیکانم را هم فروختم تا بالأخره... پول جور شد. سر ماه که سررسید اقساط این‌وام شد، آقای علّامه بنده را صدا کرد و پرسید: قسط‌ها را چگونه می‌خواهی پرداخت کنی؟ پاسخ دادم: با کار بیش‌تر و تدریس خصوصی آن را جبران می‌کنم. آقای علّامه فرمود: خیر؛ آن‌وقت به‌علّت خستگی، شما فردای آن‌روز در مدرسه کسی را تنبیه می‌کنی یا در کلاس حوصله‌ی پاسخ‌گویی نداری! عرض کردم: هرچه شما بفرمایید، همان‌طور عمل خواهم کرد. فرمود: راه‌کار این است که از این به بعد، اگر از میوه‌های درجه‌ی یک استفاده می‌کردی، حالا از درجه‌ی دو استفاده می‌کنی؛ اگر دوسه‌نوع میوه می‌خریدی، از این به بعد، یک‌نوع می‌خری! حالا کار ایشان، ایصال الی المطلوب بود یا ارائه‌ی طریق؟

🔸مرحوم علّامه توجّه داشت که در تمامی جنبه‌های معلّمی، خودمان را بسازیم. این توجّه تا جایی بود که افراد خود را مدیون این‌حرکت می‌دانستند و گویا برای معلّمی آماده شده بودند و به چیز دیگری جز این‌مسیر فکر نمی‌کردند. چنین‌مواردی را نمی‌توان با میزان درامد مقایسه کرد. ماندگاری در مدرسه به‌خاطر ایجاد عشق به معلّمی بود که در افراد ایجاد می‌شد و کارهای دیگر در نظرمان سبک و کم‌ارزش تجلّی می‌کرد.

@Experiography
Forwarded from دفتر پژوهش و آموزش مؤســـــسه فرهنــــــگی علـــــــوی
تجارب و دیدگاه های تربیتی 🔹مرحوم استاد تیمور افغانی🔹 شنیدنی ست. او از معلمان با سابقه و مربیان با فضل و کمال بوده است و مدتی هم مدیر موسسه خانه کودک و مدیر مسؤول انتشارات دلیل (که بعدا با مدیریت جدید به “دلیل ما” تغییر کرد) بود. در سال 95 پس از یک دوره تحمل بیماری دارفانی را وداع گفت. از وی آثار و درس گفتارهای زیادی در باب معارف دینی در کانال معارف عترت جمع آوری شده است.
✳️ ایشان تجارب ودیدگاه های تربیتی خود را در قالب 15 جلسه بیان نموده که ما برآنیم قسمتهایی از هر یک را به تدریج در ادامه بیاوریم...

🔸قسمت اول🔸
متن و فایل صوتی🔻🔻🔻
••✾•❇️✳️❇️•✾••
🔴 دفتر پژوهش و آموزش مؤسسه فرهنگی علوی

ما را دنبال کنید
👇🏻👇🏻👇🏻
@DPA_Alavi
Forwarded from دفتر پژوهش و آموزش مؤســـــسه فرهنــــــگی علـــــــوی
#تجربه_معلمی
#مرحوم_افغانی

🔸قسمت اول🔸
وقتی صحبت از این می شود که ما تجربیّات خودمان را برای دیگران نقل کنیم یا پای تجربیّات دیگران بنشینیم و استفاده کنیم باید چند نکته را هم مدّ نظر داشته باشیم‍‍‍‍ . به عنوان مثال : جوان سی و پنج - شش ساله ای که وزنه بردار و رکورد دار است، تجربیّات او در وزنه برداری و تغذیه و این ها، هیچ وقت به درد من که در سن هفتاد سالگی هستم و توان این را ندارم که یک بار ده کیلویی را هم بردارم نمی خورد. تجربیّات آن وزنه بردار برای هم سنّ و هم وزن خودش و کسی که همان طور، بدن قوی و نشاط بیشتری دارد، به درد می خورد. بنابراین تجربیّات من - معلم - برای کسی خوب است که مثل من بیندیشد و به مسائل نگاه کند. اگر او مثل من نبیند یا فکر نکند، بعید است که تجربیّات من به درد او بخورد. و لذا من همیشه این باورم بوده که اگر برایم نقل کردند که کسی یا معلمی مثلا سی سال تجربه دارد، هیچ وقت گول سی سال را نمی خورم. می گویم: درست است که این آقا معلّم سی سال تجربه دارد، ولی اگر چشم بینا و گوش شنوا داشته باشد، مهم تر است، ... لذا ممکن است کسی یک سال معلّمی کرده باشد ولی تجربه اش بیش از آن کسی است که سی سال کار کرده است، چون او با بینایی و حواس جمع کار کرده است. هر کاری که خواسته انجام دهد، فکر و تامّل کرده و بعد پیگیری هم کرده تا ببیند پیامد کارش درست بوده یا غلط، ... داشتن 1) چشم بینا 2) گوش شنوا 3) دل بیدار در تجربه مهم است. اگر این باشد تجربه است. یعنی هر روزش چیز تازه ای دارد، ولی اگر دل بیدار و چشم بینا نداشته باشد، پنجاه سال هم یک کار را ادامه داده باشد، نمی گویند آدم با تجربه ای است. و لذا وقتی می گویند: «این حالا یک معلّمی است با تجربه» ، من خودم دوست دارم ببینم که از چه زاویه ای دیده؟ و بر اساس کدام باور آمده این کار را کرده است؟چون ما غافلیم از این که باورهای قلبی چقدر در کارها مؤثر است!
••✾•❇️✳️❇️•✾••
🔴 دفتر پژوهش و آموزش مؤسسه فرهنگی علوی

ما را دنبال کنید
👇🏻👇🏻👇🏻
@DPA_Alavi
Forwarded from مکتوب هفته
💠مکتوب هفته💠
ناخدایی ناشناخته
🖋دکتر محمدعلی فیاض‌بخش

📚روزنامه اطلاعات
شماره 276515
پنج‌شنبه ۲۰ شهریورماه ۱۳۹۹

روز نوزدهم شهریورماه، هجدهمین سالگرد درگذشت مرحوم دکتر محمدرضا خسروی، دومین مدیر دبیرستان علوی (بعد از استاد رضا روزبه) است. دکتر خسروی یک روز بعد از رحلت استاد، یعنی بیست و‌ دوم آبان‌ماه ۱۳۵۲، با همت داهیانه و زیرکانه‌ی علامه کرباسچیان حکم مدیریت مدرسه را دریافت کرد و بیست‌ونه سال، یعنی تا آخرین نفس، بر این سِمَت بود. از میان آن‌همه معلم و کادر کارآزموده‌ی علوی در آن زمان، انتخاب دکتر خسروی از سوی علامه و به کرسی‌نشاندن او، طرفه‌حکمتی بود که در سال‌های طولانی مدیریتِ دکتر، خود را بر همگان آشکار کرد.

دکتر خسروی لیسانس شیمی داشت، پزشک عمومی بود و نیز دارای مدرک فوق‌لیسانس علوم تربیتی. او هیچگاه به صورت حرفه‌ای وارد به شغل پزشکی نشد و از علامه می‌شنیدم که وی را با برزویه‌ی طبیب، پزشک ساسانی دربار انوشیروان، برابر می‌کرد؛ از آن‌روی که برزویه نیز حرفه‌ی طبابت را به پای نقش تعلیم و تربیتی و معلمی نهاد و بیشتر یک معلم بود. دکتر خسروی معلمی بود آرام و در سایه، بلندبالا و موقر، با ابهت و سخت مبادی آداب و کم‌سخن و پراندیشه.

در آن زمان درسی بود به‌نام «طبیعیات» که برای دانش‌آموزان رشته‌ی طبیعی (تجربی) مشتمل بر سه کتاب بود: گیاهی، جانوری، زمین‌شناسی. بخش جانوری را دکتر تدریس می‌کرد؛ تدریسی پرحوصله و به‌یادماندنی؛ از نقش‌های زیبا و رنگ‌آمیزی شده بر تخته‌سیاه کلاس؛ که دیگر سبز شده‌بود! من رشته‌ام ریاضی بود و هیچگاه شاگرد کلاسش نبودم، اما در زنگ‌های تفریح پای تخته سیاه کلاس‌هایش به مشاهده‌ی نقش‌ونگارهای تدریسش می‌ایستادم.

دکتر خسروی کار تدریسش را از مدارس جامعه‌ی تعلیمات اسلامی آغاز کرد و‌ پیش از دهه‌ی پنجاه به علوی پیوست. در عین‌حال همکاری‌های فرهنگی و کارشناسی‌اش با جامعه‌ی تعلیمات و نیز معدود مؤسساتی از این دست منقطع نشد. در زمان وزارت شهید رجایی در آموزش و پرورش در صبحگاهان پیروزی انقلاب به عضویت شورای عالی آموزش و پرورش فراخوانده شد؛ که شهید رجایی در سالیان منتهی به انقلاب، خود به تدریس ریاضیات در علوی مشغول بود. پاره‌ای مشاورت‌های دیگر در سطح کلان آموزشی و‌ پرورشی نیز در کارنامه‌ی اوست که البته این مناصب بر وی دیر نپایید و تا فرجام عمرش یکسره در علوی بود.

هیمنه و ابهت و‌ در عین‌حال نوعی درون‌گرایی حکیمانه -که در دکتر خسروی بود- مانع از آن‌ می‌شد که همکاران یا شاگردان وی در زندگی شخصی او چندان سر و سّری را تجربه کرده باشند؛ درست نقطه‌ی مقابل مرحوم علامه در این دأب و عادت. بعدها فهمیدم که زندگی بسیار زاهدانه‌ی وی و سادگی دنیایی‌اش، برایش گوهری بود که نمی‌خواست آن را حتی به احتمال و شائبه‌ی ریا و خودنمایی در چشم این و آن بکشد و خطی بر خلوص زندگی‌اش آوَرَد. با وجود این، یک بار و فقط همان یک‌بار به ضرورتی به خانه‌اش رفتم در خیابان گرگان. زندگی علامه را همه دیده بودیم و او به هزار ضرورت نمی‌توانست آن را از چشم دیگران پنهان دارد؛ اما زندگی دکتر خسروی را کمتر کسی دیده بود و وقتی همان یک‌بار دیدم، انگار خانه، خانه‌ی علامه کرباسچیان بود.

دوران مدیریت دکتر خسروی در علوی، دورانی از تلاطم‌های سیاسی و اجتماعی بود که ناگزیر نهیب‌های آن توفان‌ها بر عرشه‌ی کشتی علوی نیز نواخته می‌شد و گاه رعشه‌هایی بر پهلوی او می‌افکند. من به عنوان کوچک‌ترین کارگزارِ آن دورانِ علوی، به‌وضوح، متانت «مدیریت بحران» را در آن بزرگمرد ساکت می‌دیدم و بعدها بیشتر از آن‌ دوران، حکمت‌ها و ترفندهای داهیانه‌ی وی را در هدایت این کشتی به ساحل سکون و آرامش فهمیدم.

نکته‌ی برجسته‌ی زندگی مدیریتی او در مدرسه، همکاری فکری متقابل و سراسر حکمت‌آمیز وی با مرحوم علامه بود؛ در حکم یک ناخدای مسلط و آرام‌، در کنار خداوندگار شور و شوق و پویش و رویش؛ یعنی علامه کرباسچیان.

...و علامه، دکتر خسروی را به تمام جانش تکریم می‌کرد؛ آنگونه که روزبه را نیز همچنان.
سه جاودانه‌ستاره در کهکشان تعلیم و تربیت!

🔠 #مکتوب_هفته
🔠 #شهریور
🔠 #سال1399
🔠 @Maktoob_Hafte
Forwarded from دوران کودکی
«بسم الله الرحمن الرحیم»

هدف از این کانال ارائه مجموعه محتواهای کاربردی و راهگشا جهت استفاده والدین و مربیان کودک بر اساس سوالات و موارد پرکاربرد تجمیع و دسته بندی شده است.

لیست فایل های موجود در کانال دوران کودکی:

🎞🔈 مجموعه کلیپ‌ها و صوت‌های «قانون‌مندی در خانه»
دکتر سیدعبدالحمید ابطحی

🎞🔈 مجموعه کلیپ‌ها و صوت‌های «تنبیه»
دکتر حنیف صادقی

🎞🔈 مجموعه کلیپ‌ها و صوت‌های «بازی و کودکی»
حجت‌الاسلام و المسلمین علی‌اکبریان

🎞🔈 مجموعه کلیپ‌ها و صوت‌های «اصول برنامه‌ریزی رسانه در دنیای مدرن»
مهندس هومان قاسمی‌خواه

🎞🔈 مجموعه کلیپ‌ها و صوت‌های «پرسش‌های دینی کودکان»
حجت‌الاسلام و المسلمین حیدری ابهری
.
#متن
#تجربه نگاری
#محمد حسین کرباسچیان

🔻نشست بازخوانی تجارب مدارس اسلامی

🗓 دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۷ تا ۱۹

♦️جهت ثبت نام به سایت www.mmtn.ir مراجعه فرموده و پس از عضویت، در این رویداد ثبت نام بفرمایید.
Forwarded from مؤسسه متن
❇️ آغاز ثبت‌نام هفتمین دوره آموزشی

🔹مهارت‌های پایه معلم‌راهنما🔹


🔴 توضیحات و ثبت‌نام
🌎 7.moallemrahnama.ir


🔶 مؤسسه مطالعات تعالی نسل (متن)

.
Forwarded from مؤسسه متن
🔻 نشست‌های تجربه‌گویی مراکز پیش‌دبستانی
قابل استفاده برای مربیان، والدین و فعالان دوره کودکی

🗓 نشست چهارم، شنبه هشتم مهرماه ۱۴۰۰، ساعت ۱۶ الی ۱۸

✉️ مرکز میهمان: پیش‌دبستانی دخترانه میزان

♦️جهت ثبت‌نام رایگان به سایت www.mmtn.ir مراجعه فرموده و پس از عضویت، در رویداد ثبت‌نام بفرمایید.

📣 لینک عضویت در گروه تجربه‌گویی پیش از دبستان:
https://chat.whatsapp.com/LvCpDji9pK8IfkQM8cMq8I

#متن #خانواده #پیش‌ازدبستان
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📍رویداد زمان‌شناسی و نوگرایی
از تجربۀ علامه کرباسچیان تا چالش‌های تربیتی امروز

🗓️ پنج‌شنبه سی‌ام تیرماه

💠مشارکت‌کنندگان:
مؤسسه مطالعات تعالی نسل
@mmtn.ir
بنیاد تعلیم و تربیت برهان
@borhanedu
رویداد چهارسوق
@chaharsoogh_edu
اندیشکده مطالعات راهبردی مفید
@andishkademofid
اندیشکده ویکیتا
@wikita.ir
باشگاه فکرپروری و خلاقیت
@fekrparvari.ir
خانۀ نوآوری تعلیم و تربیت
@eduhouse_ir


جهت دریافت اطلاعات و ثبت‌نام به سایت allameh.ir و یا لینک واقع در بیو مراجعه فرمایید.
شماره تماس و واتساپ مؤسسه: 09030140950

💠موسسه فرهنگی علامه کرباسچیان
@allameh_karbaschian
📢نشست مجازی
«جامعه دینی ایران و مدارس جدید: از تقابل تا تعامل»

🔻علامه کرباسچیان، یاران و همفکرانش اصلاحات فرهنگی خود را در چه شرایط تاریخی و اجتماعی آغاز کردند؟

🔻وضعیت مکتب‌خانه‌ها، مدارس و حوزه‌های علمیه در آن زمان چه بود؟

🔻پیشینه تجربه مدارس مذهبی تا قبل از علوی چگونه بود؟

🔻زمینه‌ها و عوامل گوناگون توجه به راهکار تاسیس مدارس مذهبی جدید در ایران در دهه ۱۳۳۰

پیرامون این موضوعات، گفت‌وگو خواهیم کرد با:

🔸دکتر شهین ایروانی
استاد دانشگاه تهران و متخصص تاریخ تعلیم و تربیت

🔸دکتر مجید تفرشی
سند پژوه و تاریخ‌نگار

🗓️پنحشنبه، بیست و سوم تیرماه، ساعت ۱۹:۰۰ الی ۲۰:۳۰

از طریق صفحۀ ما در آپارات
https://www.aparat.com/Allameh_Karbaschian
و اینستاگرام
https://instagram.com/allameh_karbaschian_1

💠موسسه فرهنگی علامه کرباسچیان💠
Forwarded from مؤسسه متن
🔹 کارگروه کودک و خانواده مؤسسه متن برگزار می‌کند:

🔸 سومین دوره تربیت مربی پیش از دبستان «زندگی با کودک»

🔹 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:

🌐 https://mmtn.ir/events/fa/living-with-kid-course3.html

📱 پیامک به شماره ۰۹۲۱۱۷۱۶۹۸۷

مؤسسه مطالعات تعالی نسل (متن) 🌿
Forwarded from مؤسسه متن
📢 تازه‌های بخش «سایر پژوهش‌ها»ی سایت مؤسسه متن:

🔸 تدبیر ارزش‌ها و نگرش‌ها در برنامه‌ی درسی
🔹 ویژگی‌های تربیت یسوعی
🔸 مقاومت در برابر یافتن راه‌حل
🔹 تفاوت پژوهش آکادمیک و پژوهش حرفه‌ای
🔸 تربیت نسل جدیدی از رهبران کارآفرین

📗 امکان دسترسی به ۲۰ عنوان مقاله‌ در این بخش:

🌐 mmtn.ir/pages/fa/fa-research.html


🔻 راه‌های ارتباطی

تلگرام:
www.tgoop.com/mmtn_ir
آپارات:
www.aparat.com/mmtnir

.
Forwarded from امیرحسین رجب زاده
🍂🍃🍂🍃🍂
🍃🌺🍃🌺
🍂🍃🍂
🍃🌺
نمایشگاه پلکان
بخشی از دست‌سازه های دانش‌آموزی
دبیرستان دوره اوّل امیر

مقدم تمامی بازدیدکنندگان عزیز را گرامی می‌دارد.

چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۲
      لغایت جمعه ۲ تیر ۱۴۰۲
      ساعت ۱۸ الی ۲۰

👨‍👩‍👧‍👦 بازدید از نمایشگاه به صورت عمومی خواهد بود.

🏢 پیچ شمیران، خ شریعتی، خ سمیه، پ۴۷ دبیرستان دوره اوّل امیر

🌐 www.amirschool.com

📌 دریافت لوکیشن:
https://maps.app.goo.gl/bNU8YBqv2eDToXFU9

🍂🍃🍂

🍃🌺🍃🌺🍃🌺
Forwarded from مؤسسه متن
🟢 پر‌شور و هیجان هر روز از اول وقت و بین کلاس‌ها به سراغم می‌آید و از یافته‌های جدیدش در دنیای دیجیتال می‌گوید. با افتخار از درآمدهای کوچکی که در این راه کسب کرده برایم تعریف می‌کند. خوشحالم که با اشتیاق آینده‌اش را در این مسیر ترسیم می‌کند. وضعیت کلی‌اش را زیر نظر دارم و در خیلی‌ زمینه‌ها پیشرفتش را می‌بینم. اما نگرانم ...
نهمین دوره معلم‌راهنما
📌 اطلاعات بیشتر و پیش ثبت نام

🌐 ما را با شناسه @mmtn_ir
در بله، تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید.
سوال خود را با شناسه @info_mmtn
و یا شماره 09386269917 به صورت پیام
در بله و تلگرام درمیان بگذارید.
Forwarded from مؤسسه متن
🔰 خارج از قفسه
ارائه پژوهش‌ها برای کنشگران

مبانی فلسفی و تربیتی معلم راهنما و آورده‌های آن برای مدارس ایران

🔹 ارائه دهنده:
محمد قربانعلی

📅 زمان: سه‌شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۳۰ الی ۱۸:۳۰

📍 مکان: تهران - خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ولی‌عصر (عج) و برادران مظفر شمالی، پلاک ٩٠٧ - ساختمان شمالی - طبقه ۱ - سالن کنفرانس
2024/11/21 01:49:50
Back to Top
HTML Embed Code: