Telegram Web
باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
لوندر از داده های مکانی و داده های پیامرسانهایی مثل واتس اپ و شبکه اجتماعی اینستاگرام و داده های اینترنت برای شناسایی افراد مرتبط با سوژه استفاده میکنه و اون افراد را لیبل گذاری میکنه
تو دنیای الگوریتم ها و هوش مصنوعی..سیمکارت عوض کنید...ناشناس (به زعم خودتون) بیایید...ایمیل فیک داشته باشید...اکانت فیک بسازید...بدون اسم باشید...همه جوره قابل شناسایی هستید😉
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 بدافزار جاسوسی پگاسوس چگونه از طریق واتساپ اطلاعات شما را در اختیار صهیونیستها قرار می‌دهد؟
🖥 @IT_Fouri
👍3
دوره کار آموزی GI-AI



شرایط دوره:

💎اولویت با افرادی است که تسلط مقدماتی به ابزار های زیر داشته باشند.

💎تسلط مقدماتی به کتابخانه ها و ابزارهای برنامه نویسی GIS, وب و هوش مصنوعی مانندhtml, css, jscript, openlayer, leaflet,react, keras, machine learning, tensor flow و دیتابیس لازم است.
💎این دوره رایگان است و هزینه ای دریافت نمی شود.
💎مدت زمان دوره ۹ ماه تا ۱۲ ماه می باشد.

💎محدودیت رشته دانشگاهی وجود ندارد.





🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
👍3👎1
Forwarded from وبینو | Webino
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥حواست به ردپاهای دیجیتالیت هست؟

🔹تا حالا فکر کردی اینترنت چطور زندگیت رو ثبت می‌کنه؟ از سرچ‌ها و لایک‌ها گرفته تا حتی چیزایی که پاک می‌کنی، همه‌ش یه تصویر از تو می‌سازه. به این تصویر می‌گن: «اثر انگشت دیجیتال».

🔗 @Webino_ir
👍2
باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
#منهای_GITA 🔹️🔹️علم کجا ایستاده است🔹️🔹️ 🔘نگاهی به توان تکنولوژی‌ بشر در حال حاضر و آینده! قسمت سبز: در دسترس (کلون کردن انسان، انسان‌های سایبورگ) قسمت آبی: در آینده نزدیک (انسان ابرقوی، قدرت بیونیک) بخش قرمز: در آینده‌ای دور (تله پورت، تعویض بدن، امکان…
چین اولین زنبور سایبورگ را با سبک‌ترین کنترل‌کننده مغز ساخت

🔹دانشمندان می‌گویند دستگاهی ساخت چین می‌تواند حرکات زنبورها را کنترل کند و این امر آنها را برای کمک به جستجوی بازماندگان در ویرانه‌های زلزله و میدان‌های جنگ ایده‌آل می‌کند.
🔹این کنترل‌کننده به پشت زنبور متصل می‌شود و با سه سوزن به مغزش نفوذ می‌کند. دستگاه با ارسال پالس‌های الکترونیکی، توهماتی ایجاد می‌کند که مسیر پرواز را کنترل می‌کنند: چرخش به چپ، چرخش به راست، پیشروی، عقب‌گرد.
🔹به گفته تیم سازنده این دستگاه، «ربات‌های مبتنی بر حشرات، توانایی‌های برتر در تحرک، استتار و سازگاری با محیط را از میزبان‌های زیستی خود به ارث می‌برند.»
🔹«در مقایسه با جایگزین‌های مصنوعی، این ربات‌ها پنهان‌کاری بیشتر و دوام عملیاتی طولانی‌تری دارند و برای عملیات شناسایی مخفی در موقعیت‌هایی مانند نبرد شهری، ضدتروریسم، مقابله با قاچاق مواد مخدر و همچنین عملیات امداد در بحران‌های حیاتی، بسیار ارزشمندند.»




🆔 @GITAnet|باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
👍2
باشگاه فناوران اطلاعات مکانی
هوش مصنوعی دیگری که در ارتش رژیم صهیونی استفاده میشه گاسپل (Gospel )هست که بخش اعظم اون مبتنی بر پردازش تصاویر سنجش از دور و یادگیری ماشین هست..برای کشف مکان های نظامی..تاسیسات و....
یکی از منابع اطلاعاتی حملات اخیر



ماهواره های سنجش از دور لاکراس و کیهول امریکا بوده


کیهول با تایم فریم ۵ ثانیه و دقت ۱۵ سانت


اطلاعات لحظه ای لانچر ها و تحرکات را میتونه دیتکت کنه و ارسال کنه به مراکز فرماندهی نظامی
2025/07/13 02:35:30
Back to Top
HTML Embed Code: