Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
334 - Telegram Web
Telegram Web
‼️فرصت دوباره : مهلت ارسال آپدیت چهارم تا امشب(سه‌شنبه شب) تمدید شد. اگه هنوز ویدیو آپدیت چهارم رو نفرستادین یا می‌خواین یه ویدیو دیگه بفرستین، تا امشل براش فرصت دارین.

📌 همچنین فرم آپدیت اول و سوم هم باز شده و اگه هنوز شروع نکردی می‌تونی خودت رو برسونی. حواست باشه که مستقل از مسابقه ممکنه محصولت رو برای فرصت‌های سرمایه‌گذاری بررسی کنیم، پس بهتره این فرصت رو از دست ندی.


@genx_support
@genx_community
@genx_build
⚠️یه تعداد از بچه‌ها لینکی که برای آپدیت چهارمشون دادن باز نمیشه، با توجه به اینکه تعدادشون خیلی زیاده نتونستیم به همه پیام بدیم. اگه احیانا به دلایلی مثل اینکه ویدیوتون رو روی سوشال مدیا منتشر کردید ولی ادیتش کردید و لینکش عوض شده، حتما یه بار دیگه فرم آپدیت چهارم رو پر کنید و لینک صحیح رو برامون بفرستید.

ما ویدیو‌هایی که توی لینکدین و توئیتر منتشر شده بودن و مارو هم منشن کرده بودن رو داریم به مرور روی صفحه‌ Genx ریپُست می‌کنیم، اگه ویدیوی شما هنوز ریپُست نشده، تو تاپیک Launch & Show کامیونیتی جنیکس، لینک ویدیوتون رو ارسال کنید.

تا ساعت 23:59 دقیقه امشب برای ارسال آپدیت چهارم فرصت دارید.


@genx_support
@genx_community
@genx_build
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 #آپدیت پنجم: انتشار محصول

📬 برای این آپدیت شما باید محصولتون رو به صورت عمومی منتشر کنید، براش کاربر پیدا کنید، از اون کاربرها درباره‌ش بازخوردهای سازنده بگیرید، و در صورت امکان ازش درآمدزایی کنید. جزئیات بیشتر درباره‌ی این فرآیند توی ایمیل این آپدیت براتون ارسال شده. بعد از انجام این کارها، قراره سه چیز رو با ما به اشتراک بذارید:
- جواب این سوال که مهم‌ترین فیدبک‌هایی که گرفتید یا بینش‌هایی که از بازار واقعی به دست آوردید چیا بودن؟
- لینک‌هایی که لانچ‌های عمومی شما رو نشون میدن.
- در صورت وجود، مستنداتی از درآمدتون، کاربرهاتون، و یا فیدبک‌هایی که دریافت کردید.

تا ساعت ۲۳:۵۵ پنج‌شنبه ۱۰ آبان برای آپلود کردن فرم آپدیت انتشار محصول فرصت دارین.

پ.ن: تو این آپدیت ازتون خواستیم که یه بار دیگه بهمون لینک ویدیو آپدیت چهارمتون رو بدید. دلیلش اینه که خیلی از لینک‌هاتون باز نشد و مشکل داشت! برای اینکه به این دلیل از جریان مسابقه خارج نشید تو اون فیلد لینک قابل دانلود از ویدیوی آپدیت چهارمتون رو وارد کنید (گوگل درایو، آپارات، یوتیوب)


Telegram | twitter | Linkedin | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💬 تمرین شبانه: بررسی ویدیوهای آپدیت چهارم

🤵
با حضور مهدی حبیبی
🏢
راهبر GenX

زمان: چهارشنبه ۹ آبان ساعت ۲۰:۰۰
📍 دورهمی زنده در اسکای‌روم

تو این دورهمی، ویدیوهایی که برای آپدیت چهارم از خودتون منتشر کردین و توی شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشتین رو می‌بینیم و بررسی می‌کنیم و به سوالاتتون در مورد لانچ کردن تو روزهای باقی‌مونده پاسخ می‌دیم.


🔗 لینک شرکت در جلسه (لینک قبل از شروع جلسه فعال میشه)


Telegram | twitter | Linkedin | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
GenX
🔴 #آپدیت پنجم: انتشار محصول 📬 برای این آپدیت شما باید محصولتون رو به صورت عمومی منتشر کنید، براش کاربر پیدا کنید، از اون کاربرها درباره‌ش بازخوردهای سازنده بگیرید، و در صورت امکان ازش درآمدزایی کنید. جزئیات بیشتر درباره‌ی این فرآیند توی ایمیل این آپدیت براتون…
‼️یادآوری: تا ساعت ۲۳:۵۵ امشب(پنج‌شنبه) برای آپلود آپدیت پنجم وقت دارید

خیلی از بچه‌ها در مورد تمدید مهلت این آپدیت پرسیدن و نگران بودن که نتونن با توجه به فرصت باقی‌مونده همه دستاوردهای لانچشون رو باهامون به اشتراک بگذارن. لازمه بدونید که این آپدیت راجع به گزارش لانچ شما تا اینجای مسیره و توی آپدیت ششم(مهمترین آپدیت مسابقه که بسیار توی تعیین فینالیست‌ها موثره) که فردا براتون ارسال میشه، می‌تونید به لانچ‌ها و دستاوردهایی که بعد آپدیت پنجم بهش رسیدین هم اشاره کنید

🚨پس بدون نگرانی تا قبل از ددلاین آپدیت پنجمتون رو ارسال کنید و فردا تمام تمرکزتون رو بذارید روی آپدیت آخر


Telegram | twitter | Linkedin | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💬 تمرین شبانه: لانچ و جذب اولین کاربرها

🤵
با حضور محمدجواد ابوطالبی
🏢
هم‌بنیان‌گذار Gapify

زمان: پنج‌شنبه ۱۰ آبان ساعت ۲۰:۰۰
📍 دورهمی زنده در اسکای‌روم

تو این دورهمی با حضور محمدجواد در مورد فرآیند لانچ و جذب اولین کاربرهاتون صحبت می‌کنیم و می‌تونید در این خصوص از جواد مشورت و فیدبک بگیرید.


🔗 لینک شرکت در جلسه (لینک قبل از شروع جلسه فعال میشه)


Telegram | twitter | Linkedin | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
GenX
‼️یادآوری: تا ساعت ۲۳:۵۵ امشب(پنج‌شنبه) برای آپلود آپدیت پنجم وقت دارید خیلی از بچه‌ها در مورد تمدید مهلت این آپدیت پرسیدن و نگران بودن که نتونن با توجه به فرصت باقی‌مونده همه دستاوردهای لانچشون رو باهامون به اشتراک بگذارن. لازمه بدونید که این آپدیت راجع…
:) چون پیوی تعداد زیاد شده و احتمالا جواب همه رو نمی‌تونم بدم اینجا میگم

فیلدهای مربوط به خروجی‌های لانچتون توی آپدیت 5 توی آپدیت 6 هم هست، یعنی شما اگه الان توی این آپدیت خیلی هنوز فیدبک نگرفتین و برنامه دارین برای لانچ و فکر میکنین ممکنه نتونین بهمون بگین کارای بعدیتون رو نیازی نیست نگرانش باشید، توی آپدیت 6 هم میتونید بهشون اشاره کنید. در نتیجه نیازی نیست به تمدید این آپدیت، تا الان هر اتفاقی افتاده رو بگید توی آپدیت، بقیه شو هم توی آپدیت بعدی

آپدیت ششم تقریبا همه فیلدهای همین آپدیت رو داره + ویدیو دمو که قراره برای داوری استفاده بشه که توضیحاتشو کامل میدیم بهتون

ممنون
مهدی
🔴 #آپدیت ششم: فیلم دمو

📬 برای این آپدیت باید یک فیلم دموی ۹۰ ثانیه‌ای برای ما بفرستی. قالب این فیلم باید در سه بخش، مشابه این نمونه یا این نمونه باشه:
1️⃣ خودت و ایده‌ت رو سریع معرفی کن. در کوتاه‌ترین عبارات ممکن! پیشنهاد ما اینه که در این بخش، به صورت تمام صفحه فقط شخص خودت رو نشون بدی. بعد برو سراغ نشون دادنِ سریع محصولی که ساختی و طرز کارش. حواست به زمان باشه و بیش از حد وارد جزئیات نشو. در مختصرترین حالت ممکن سعی کن ارزش واقعی محصولت رو روی یک مثال یا کارکرد واقعی، در عمل به بیننده‌ نشون بدی.
2️⃣ تعریف کن و نشون بده که کی شروع به ساختن این محصول کردی و مسیر ساختن چطور پیش رفته و بعد از اون، مسیر لانچ کردن و پیدا کردن کاربر چطور بوده. مثلا پست‌های سوشالی که برای لانچ کردن محصول گذاشتی رو نشون بده، فیدبک‌هایی که از آدم‌ها گرفتی رو به اشتراک بذار، و خلاصه داستان این مسیر رو به بهترین شکلی که خودت فکر می‌کنی به مردم نشون بده.
3️⃣ بگو برنامه‌ت برای آینده‌ی نزدیک چیه. مثلا می‌خوای تو ادامه چه تغییراتی تو محصولت بدی؟ سراغ چه کاربرهایی بری؟ لانچ‌هات رو چطوری ادامه بدی؟ نیاز به سرمایه‌گذار داری؟ و...

‼️ این فیلم اصلی‌ترین معیار برای داوری خواهد بود و همچنین احتمال داره که طی یک رویداد عمومی این فیلم‌ها پخش بشن. تمام فیلم‌ها به سرمایه‌گذارهای مختلف در ایران ارسال خواهند شد تا فرصت سرمایه‌گذاری بیشتری برای شما ایجاد بشه. توجه کن که به هیچ وجه فیلم‌هایی که حتی ۱ ثانیه بیشتر از ۹۰ ثانیه باشن پذیرفته نخواهند شد و وارد داوری نهایی مسابقه نمی‌شن.

تا ساعت ۲۳:۵۵ یک‌شنبه ۱۳ آبان برای آپلود کردن فرم آپدیت پایانی فرصت دارین. (تو تایتل ایمیل به اشتباه دوشنبه نوشته شده، درستش یک‌شنبه است)

پ.ن : دو روز مسابقه رو تمدید کردیم، پس تا یک‌شنبه وقت دارید تا می‌تونید به لانچتون ادامه بدید و محصولتون رو به دست کاربرهای بیشتری برسونید و ازشون فیدبک بگیرید. فیلدهای مربوط به گزارش لانچ تو آپدیت ششم هم هستن و می‌تونید نتایج جدیدتون رو توی این آپدیت هم باهامون به اشتراک بذارید.


Telegram | twitter | Linkedin | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 سکانسی از جلسات بررسی عملکرد تیم‌ها و غربال اولیه

👋سلام، تقریبا یک هفته از اتمام رقابت 10 روزه جنیکس می‌گذره و ما مشغول بررسی عملکرد 111 تیمی هستیم که تا انتهای مسابقه GenX جلو اومدن. همزمان در حال آماده شدن برای اختتامیه حضوری جنیکس هم هستیم که قراره تیم‌های فینالیست Genx جلوی تیم داوری، محصولاتشون رو ارائه کنند و برای 7500$ جایزه با هم رقابت کنند. زمان برگزاری اختتامیه جنیکس توی آذرماه خواهد بود و ما حتما حداقل 10 روز قبلش بهتون خبر می‌دیم.

📊یه سری آمار جذاب از GenX 2024 :
- 1500 نفر در این سری جنیکس ثبت‌نام کردن
- 241 تیم، آپدیت اولشون رو فرستادن و ایده‌شون رو ثبت کردن
- 156 تیم تا آپدیت چهارم جلو اومدن و ویدیو گزارش ساختشون رو منتشر کردن
- از این بین 111 تیم تا آخرین آپدیت جنیکس رو ثبت کردن و ویدیو دموشون رو برای ما فرستادن

💪به همتون خسته نباشید می‌گیم، ما در GenX سعی کردیم تا بهتون کمک کنیم اولین قدم رو بردارید و ازش نترسید. قدم‌های بعدی رو باید خودتون محکم بردارید. ما هم سعی می‌کنیم بهتون کمک کنیم. براتون آرزوی موفقیت‌های زیاد داریم.


Telegram | twitter | Linkedin | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📝استارتاپ در 13 جمله | از ترجمه Startups in 13 Senteces از Paul Graham


1. هم بنیانگذار خوب انتخاب کنید.

هم بنیانگذار برای استارتاپ همانند زمین برای بنگاه املاک هست. شما هر چیزی رو درمورد خانه می تونید تغییر بدین جز اینکه زمینش کجا واقع شده. در استارتاپ هم همینه، شما می تونید ایده تون رو به راحتی تغییر بدین، اما تغییر بنیانگذاران کار بسی دشواریه (عملا نشدنیه مگر اینکه ماشین زمان داشته باشین).

2. سریع لانچ کنید.
دلیل سریع لانچ کردن این نیست که ضروریه محصول رو زود به بازار ببرین بلکه تا زمانی که محصول رو عرضه نکنید درست روی اون نمی تونید کار کنید. عرضه محصول به شما یاد میده که چه چیزی باید بسازین.

3. اجازه بدین ایده شما تکامل پیدا کند.
این لبه دوم از عرضه سریع است. سریع عرضه کن و دائما تکرار کن (iterate). این اشتباه خیلی بزرگیه که با یک استارتاپ به عنوان یک ایده اولیه محشر برخورد کنین و تا آخر اون رو ادامه بدین. اکثریت ایده حین اجرا ظاهر میشه.

4. کاربران خودتون رو بشناسید.
اون چیز ارزشمندی که کاربرها از نداشتنش رنج می برن رو پیدا کنید. هر چه بهتر این رو پیدا کنید، بهتر از اینه که اون رو انجام بدین. به همین دلیل است که بسیاری از استارتاپ ها یک چیزی را بوجود آوردند که بنیان گذاران اون شرکت‌ها به آن نیاز داشتند.

5. بهتره که کاربر اندکی عاشق شما باشن تا اینکه تعداد خیلی بیشتری ابراز تمایل کنن.
به طور ایده آل شما می خواین کاری کنین که گروه خیلی بزرگی عاشق استارتاپ تون باشن اما نمی تونین انتظار داشته باشین از ابتدا اینطوری باشه. در ابتدا شما باید انتخاب کنین که تمام نیاز یک قشر محدودی از کاربران احتمالی تون رو بر طرف کنین یا قسمت محدودی از نیاز تمام کاربران احتمالی رو. مورد اول رو انجام بدین، چون گسترش کاربرمحور از گسترش رضایت محور آسون تر خواهد بود.

6. خدمات مشتریان خیلی خوبی ارائه بدین.
عموما کسب و کار ها مشتری ها رو کمی آزار میدن! این کسب و کارها با انحصار طلبی که دارن مشتری ها رو با تجربه بی رحمانه ای رو به رو می کنند. سعی کنید تجربه پشتیبانی مشتری خودتون رو نه تنها خوب بلکه به طرز خیره کننده ای خوب کنید. بیرون برید و سعی کنید مردم رو خوش حال کنید. اونها در این همه محبت و خدمات خوب شما غرق می شن، باور کنید.


7. شما طبق اون چیزی که اندازه میگیرین می سازین.
اگر که می خواین تعداد کاربرهاتون افزایش پیدا کنه، یک کاغذ خیلی بزرگ روی دیوار نصب کنید و هر روز تعداد کاربرهاتون رو روی اون بنویسید. هر وقت که این تعداد بالا میره شما ذوق زده میشین و وقتی هم که افت می کنه نا امید. خیلی زود متوجه میشین چه چیزی این عدد رو بالا میبره و شروع می کنین بیشتر اون فعالیت رو انجام بدین.

8. کم هزینه کنید.
اکثر استارتاپ ها قبل از اینکه چیزی بسازن که ملت بخوان از بین میرن، و شایع ترین دلیل هم تموم شدن سرمایه مالی شون هست. بنابراین کم خرج بودن تقریبا با تست و تکامل سریع (rapid iterate) قابل جایگزینی است.

9. به اندازه خرج زندگی بنیانگذاران درآمد کسب کنید.
در مراحل اولیه به اندازه ای درآمد کسب کنید که خرج زندگی و روزمره بنیانگذاران تامین شود. این خیلی پروسه جذب سرمایه رو آسون تر می کنه. زمانی که به این مرحله رسیدین، رابطه شما با سرمایه گذار ها دیگه یک طرفه نیست و حتی برای روحیه تیم هم خیلی خوبه.

10. حواس پرتی رو کنار بگذارین.
هیچ چیزی به اندازه حواس پرتی باعث مرگ استارتاپ ها نمیشه. بدترین استارتاپ ها اونهایی اند که پول هم خرج می کنند: بابت حقوق، مشاوره، پروژه های ثانویه. استارتاپ ها ممکنه پتانسیل و توجیه بلند مدتی داشته باشند، اما همین که کسی که به شما پول میده با شما تماس میگیره شما حواستون از استارتاپ پرت میشه.

11. روحیه خودتون رو نبازید.

اگر چه علت مرگ فوری استارتاپ ها کمبود سرمایه پنداشته می شه ولی در واقع علت اصلی آن کمبود تمرکز است. احتمالا شرکت توسط افراد کم هوشی اداره میشه (که در این صورت با پند و نصیحت حل نمیشه) یا اینکه افراد باهوشی در کار هستند ولی فقط روحیه خودشون رو از دست دادن. شروع کردن یک استارتاپ روحیه خیلی بالایی می خواد.

12. جا نزنید.

حتی اگر روحیه خودتون رو از دست دادید، هرگز جا نزنید. صرفا با اینکه جا نزنید و مسیرتون رو عوض نکنید به تنهایی می تونید دست آورد های ارزشمندی رو در میان مدت بدست بیارین.

13. معاملات از بین می روند.

یاد بگیرید که معامله های فروش رو به عنوان فعالیت های پس زمینه ببینید و تا زمانی که به پایان برسند باید اونها رو نادیده بگیرید این خیلی خطرناکه که معاملات رو بسته شده ببینید چون اول اگر این اتفاق نیوفته برای روحیه شما خیلی بده میشه در ثانی احتمال موفق شدن اون معامله رو خیلی کمتر می کنه.



Telegram | twitter | Linkedin | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👀 مشتاق دیدار!

🏁 برای پایان‌بندی این دوره از مسابقه، قراره تیم‌های فعال GenX دور هم جمع بشن تا:

🤝 با همدیگه تو دنیای واقعی آشنا بشن

🧑‍🏫 توی دوتا کارگاه جذاب شرکت کنن که کمکشون می‌کنه ادامه‌ی مسیرشون رو بهتر طی کنن

🏆 و داوری نهایی و مشخص شدن برنده‌های مسابقه رو تماشا کنن!

⚡️ در کنار تیم‌های فعال، اعضای اکوسیستم استارتاپی و سرمایه‌گذاران هم تو این رویداد حضور خواهند داشت.

📍 کارخانه نوآوری آزادی
🗓 جمعه ۹ آذرماه | از ۸:۰۰ الی ۱۹:۰۰

🔗 ثبت‌نام رایگان در اختتامیه GenX 2024


Telegram | twitter | Linkedin | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 کارگاه تطابق بازار - محصول (PMF)

🔹 حالا که خیلی‌هاتون محصول‌هاتون رو لانچ کردید و دارید با کاربرهای اول خودتون سر و کله می‌زنید تا محصولی بسازید که دوستش داشته باشن، کم کم باید بیشتر در مورد تطابق محصول و بازار یا product-market fit بدونید. نیاز دارید بدونید که برای رسیدن به PMF باید چیکارا بکنید و چه نشونه‌هایی هست که مشخص می‌کنه دارید به سمتش حرکت می‌کنید یا نه.

🔹 تو اولین کارگاه اختتامیه GenX 2024 از محمدمهدی شکری هم‌بنیان‌گذار کوئرا، موری و Dori در مورد تجربیاتش تو مسیر رسیدن به PMF میشنویم و برای طی کردن این مسیر برای محصولمون اماده میشیم.

🗓 جمعه ۹ آذرماه
📍 کارخانه نوآوری آزادی


Telegram | twitter | Linkedin | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 کارگاه تفکر - مولد - طراحی

🔹 برای ساختن یه محصول خوب، لازمه که بدونید چه ویژگی‌هایی یه محصول خوب می‌سازه و برای اینکار نیاز دارید که با تفکر طراحی آشنا باشید. تفکر طراحی قراره بهتون در مورد قدم‌های بعدی که تو مسیر ساخت محصول خوب برمی‌دارید راهنمایی بده.

🔹 تو دومین کارگاه اختتامیه GenX 2024 بهزاد خداقلیزاده، پروداکت دیزاینر روبه‌راه از تجربیاتش در حوزه طراحی محصول صحبت می‌کنه. این کارگاه بهتون کمک می‌کنه که بدونید یک محصول مبتنی بر Generative AI چطور می‌تونه یک محصول خوب باشه.

🗓 جمعه ۹ آذرماه
📍 کارخانه نوآوری آزادی


Telegram | twitter | Linkedin | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹 ارائه آناتومی جهان هوش مصنوعی | گذار از افسانه‌های آرام‌بخش

به عنوان توسعه‌دهندگان و پژوهشگران حوزه‌ی هوش مصنوعی، اخیرا بیشتر وقت ما صرف یادگیری و کار با APIها و به‌طور کلی لایه‌های روبناییِ مدل‌های زبانی بزرگ می‌شود؛ در حالی‌که این تنها نوک کوه یخ جهان هوش مصنوعی است که بر زیرساختی چهارلایه و به‌شدت انحصاری استوار شده؛ زیرساختی که با ویژگی خودانباشتی‌اش، در حال خلق نوع تازه‌ای از عاملیت در جهان است: از فاندری‌های تولید تراشه مانند TSMC که بنیان محاسبات را می‌سازند، تا طراحان معماری تراشه همچون NVIDIA که بستر پردازشی را شکل می‌دهند، از غول‌های زیرساخت ابری نظیر آمازون و گوگل که توان محاسباتی را تأمین می‌کنند، تا آزمایشگاه‌های تخصصی مانند OpenAI و DeepMind که با بودجه‌های هنگفت و دسترسی‌های انحصاری به داده و محاسبات، نه تنها مرزهای فنی، بلکه مرزهای مفهومی این فناوری را جابجا می‌کنند.

در این ارائه، با نگاهی به این ساختار چهارلایه و بررسی پیامدهای انحصار حاکم بر آن، نشان خواهیم داد چگونه این انحصارهای چندلایه به ظهور نظمی جدید در عرصه‌ی جهانی منجر شده‌اند - نظمی که در آن مرزهای سنتی میان دولت‌ها و شرکت‌ها در حال محو شدن است و شبکه‌های جدیدی از قدرت، فراتر از مرزهای ملی و ایدئولوژیک، در حال شکل‌گیری‌اند. خواهیم دید که چگونه این فناوری، از مرحله‌ی عاملیت ضمنی به سوی عاملیتی صریح و خودمختار در حرکت است، و چرا این گذار می‌تواند به تحولی عمیق‌تر از انقلاب صنعتی منجر شود. برای ما که در خط مقدم توسعه‌ی کاربست‌های این فناوری هستیم، درک این واقعیت که سیستم‌های هوشمند از مرحله‌ی ابزار منفعل به سوی عاملیتی مستقل در حرکتند، نه تنها ضروری، بلکه برای اتخاذ تصمیمات آگاهانه در مسیر حرفه‌ای و تخصصی‌مان حیاتی است.

🔹 ارائه‌دهنده : امیرحسین حاجی‌شمسایی، دانش‌آموخته کامپیوتر شریف، استراتژیست شرکت شناخت پروژه

🗓 جمعه ۹ آذرماه
📍 کارخانه نوآوری آزادی | اختتامیه GenX 2024


Telegram | twitter | Linkedin | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📣 کنداکتور رویداد پایانی GenX 2024



Telegram | twitter | Linkedin | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/01/14 08:55:16
Back to Top
HTML Embed Code: