Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
687 - Telegram Web
Telegram Web
show 5752 زنی که درآمدش بیشتر از شوهرش است و
🎈 زنی که درآمدش بیشتر از شوهرش است .

#دکتر_هلاکویی

@Gshahvat | فَصاد گل سرخ
👍1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#داروین به شما می‌گوید
مادر شما یک کارگر تن فروش ست ...

سرشت جنسی انسان 📚
کریستوفر ریان ، ساسیلدا جفا

#درباره_زنان
#انتخاب_جنسی
#تکامل_انسان
#روانشناسی_تکاملی
#تحول_انواع
#در_باب_میل_جنسی
#در_باب_طبیعت_بشر
#فمینیسم

@Gshahvat | گلخانه‌ی شهوت
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی

کتاب صوتی سرشت جنسی انسان :
www.tgoop.com/Gshahvat/221
👍3
.
.


جنگه مگه ؟

@Gshahvat | گلخانه‌ی شهوت
😁1😱1
.
.


حالا بعضیا هم ازین حدیث نورانی تفسیر به رای کردن که

.
.


اگر نرفتیم غزه و لبنان و از سوریه هم فرار کردیم
و تماشاگر یمن ایم

اشکال نداره.
می ریم خدمت همسر و همانا جهاد لقاح افضل جهاد امت حزب الله است ‌‌

گاهی هم استاد طوسی و سقطی می رسه خدمتشون که اونم بهرحال خالی از فضیلت نیست.

مهم اینه #فرم_غربی در کار نباشه و از پوزیشن های اصیل ایرانی اسلامی حظ و بهره ببرن

#سکسولوژی_اسلامی

@Gshahvat | قانون فَصاد
آن جا که ازدواجی بدون عشق صورت گیرد

عشقی بدون ازدواج در آن رخنه خواهد کرد...!

#در_باب_مثلث

@Gshahvat | قانون فَصاد
👍3
🔘خشونت علیه مردان

خشونت جنسی در بسیاری موارد با خشونت خانگی توأم است. بر اساس آماری که در بریتانیا ارائه شده از هر سه قربانی خشونت خانگی دو نفر زن و یک نفر مرد هستند.[۱]

با وجود آسیب جسمی و روانی از عوارض خشونت جنسی اما در بیشتر موارد به دلیل احساس سرافکندگی و آشفتگی، مردان بسیار کمتر از زنان به این موضوع اشاره می‌کنند.[۱]

آمار ها

آمریکا

در پژوهشی که در سال ۲۰۱۰ در ایالات متحده آمریکا انجام شد از هر ۲۱ مرد یک نفر در دوران زندگی خود مجبور به دخول اجباری شده که در ۷۹ درصد موارد طرف مقابل، زن بوده‌است.[۱] در بسیاری از ایالت‌های آمریکا «تجاوز» آمیزش جنسی بدون رضایت تعریف شده‌است.[۲]

بریتانیا

آمار مردانی که در بریتانیا مجبور به دخول اجباری می‌شوند بسیار دشوار است. در پژوهشی که توسط دانشگاه لنکستر در بریتانیا بر روی ۱۵۴ مرد انجام و نتایج آن در ژوئیه سال ۲۰۱۷ منتشر شد بیش از یک پنجم این مردان گفتند که با باج‌گیری و تهدید یک زن مجبور به دخول شده‌اند. ۲۲ درصد آنها نیز با دروغ، تهدید به قطع ارتباط، تهدید به پخش شایعات کذب و توهین و تحقیر لفظی مجبور به آمیزش جنسی با زنان شده‌اند. چهارده درصد مردان هم روش‌هایی خشن‌تر مانند استفاده زنان از وزن بدن یا اسلحه را به عنوان روش اعمال زور بیان کردند. این مردان از قربانی شدن دائم و آسیب‌های روحی-روانی ناشی از آن گفته و بیشتر، از واژه «تجاوز» (با این که با تعریف حقوقی آن سازگار نیست) استفاده کردند. این مردان واژه «آمیزش جنسی» را کمتر از هر واژه دیگری به کار بردند. بیشتر مردان قربانی، زنی را که آنها را مجبور به دخول اجباری کرده (مانند دوست یا آشنا یا در نیمی موارد همسر یا دوست دختر) می‌شناختند. هشتاد درصد این مردان با اعضای خانواده خود در این باره حرفی نزده و ۷۴ درصد آنها از کسی کمک نگرفته‌اند.[۱]

مشکل این پژوهش تعداد کم جامعه آماری است؛ زیرا این موضوع بسیار کم گزارش شده‌است. چون مردان قربانی این نوع خشونت، به دلیل احساس سرافکندگی و آشفتگی بسیار، حاضر به گزارش آن نیستند.[۱]

به دلیل نبود آگاهی، حتی ممکن است ماهیت آنچه بر آنها رفته را خشونت جنسی یا تجاوز ندانند. به دلیل مشکلات در آگاهی عمومی و تعریف حقوقی تجاوز، در صورت مراجعه مردان به پلیس بسیار کمتر از زنان به شکایت آنان رسیدگی می‌شود.[۱]

شایع‌ترین نوع خشونت در میان گونه‌های خشونت خانگی خشونت روانی (توهین و تحقیر) است و برخی فعالان معتقدند برای مقابله موثرتر با معضل خشونت خانگی و جنسی باید از آن جنسیت‌زدایی کرد.

ویکی‌پدیا
تلخیص شده


#فمینیسم
#ووکیسم

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AA_%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87_%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86


@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
@Gshahvat | قانون فَصاد
"بقاّلی زنی را دوست می‌داشت، با کنیزک خاتون پیغام‌ها کرد که من چنینم و چنانم و عاشقم و می‌سوزم و آرام ندارم و بر من ستم‌ها می‌رود و دِی چنین بودم و دوش بر من چنین گذشت، قصّه‌های دراز فرو خواند.
کنیزک بخدمت خاتون آمد گفت: بقال سلام می‌رساند و می‌گوید که بیا تا ترا چنین کنم و چنان کنم.
گفت: باین سردی؟
گفت او دراز گفت اما مقصود این بود. اصل مقصودست، باقی دردسرست"
(فیه ما فیه - مولوی)

@Gshahvat | قانون فَصاد
😁5👍1
آیا تولد فرزندان «زنازاده» در غرب، بسیار زیاد است؟

🔹 خبرگزاری تسنیم در مقاله‌ای به آمار بالای فرزندان «زنازاده» در غرب اشاره می‌کند و نتیجه می‌گیرد که چنین وضعی نتیجه تمدن غرب است. این ادعا نادرست و تحریف تحقیقات علمی است.

1⃣ در تحقیقات World Family Map 2019 که مورد استناد خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است، سخنی از فرزندان زنازاده به میان نیامده است و از اصطلاح Nonmarital childbearing به معنی فرزندآوری خارج از ازدواج رسمی سخن گفته شده است و این به معنای حرامزاده بودن این کودکان نیست!

🔹 بطور مثال کریستین رونالدو با داشتن پنج فرزند همچنان ازدواج رسمی نکرده است و فرزندانش خارج از ازدواج رسمی هستند اما آیا میتوان گفت که فرزندان رونالدو حرامزاده هستند؟ آیا می‌توان گفت رونالدو و همسرش مرتکب خیانت جنسی شده‌اند؟

2⃣ ازدواج موقت یا همان صیغه در جایی بطور رسمی ثبت نمی‌شود. چگونه است که خبرگزاری تسنیم فرزندان خارج از ازدواج در صیغه را حلال زاده می‌نامد اما فرزندان خارج از ازدواج در غرب را حرامزاده مینامد؟

3⃣ اگر قرار باشد هر آیینی فرزندان دیگر آیین‌ها را حرامزاده بداند، دیگر هیچ فرزند حلال زاده‌ای در دنیا باقی نمی‌ماند. برای آرامش زندگی در عصر کنونی باید به تفاوت‌های فرهنگی و میزان پذیرش و رواداری جوامع احترام گذاشت.

4⃣ در کشور‌های غربی، فرهنگ جامعه تمامی ازدواج‌ها و روابط و همزیستی‌ها و زندگی‌های شراکتی را پذیرفته و هیچ نگاه مذمومی نسبت به روابط خارج از چارچوب ازدواج وجود ندارد بدین معنی که در یک کشور غربی اصولا نگاه تفکیک افراد به حلال زاده و حرامزاده دوره خود را سپری کرده است و این حق و آزادی را برای شهروندان قائل شده اند که در هر چارچوبی که دوست دارند زندگی کنند، انتخاب کنند، و صاحب فرزند شوند. یعنی این سبک از زندگی خود تبدیل به نوعی فرهنگ و مدلی از ازدواج شده است.

🔹 مطلب مرتبط: فرزند‌آوری در کشورهای مختلف

#دروغ_سلاح_مومن
#پشتونیسم
#فلسفه_اخلاق
#آبجکتیویسم

@FACTS98
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
@mghlte | عصر روشنگری
👎1😁1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
استاد میفرمایند:
تو کشورهای فلان و فلان ۹۹% حرومزاده ند
۱% حلال‌زاده
تو ایران و افغانستان ۹۹% حلال‌زاده
1%حرومزاده

فکر می کنم می بینم بد نمی گه
اتفاقا یه تفاوت جالب دیگه هم هست
در غرب یک درصد حلال‌زاده بر ۹۹ درصد حکومت می‌کنند.
تو ایران و افغانستان یک درصد حرومزاده بر بقیه حکومت می‌کنند
و سخنرانی می‌کنند
و واکسن می سازند
و
پرینتر سه بعدی می سازن و
حق مسلم استیفا می کنند و به دبیر شورای امنیت ملی مشاوره می دن که اشتون رو به حجاب دعوت کنه
که این شده وضع مون

▪️ کلمبیا رو هم خوب اومد.
شبکه‌های ماهواره‌ای اگر سریال کلمبیایی و ترکیه ای اگر میذاشتن و میذارن
چون مخاطبینی داره
چقدر ؟ نمی‌دونم
منِ نوعی -که جانماز اخلاق آب نمی‌کشم-
هیچوقت نمی‌بینم ، چون شعور خودمو بلاتر میدونم که چیزی ببینم حال بهم زن ، لوس، بی محتوا
ولی بهرحال افرادی با همون سطح شعور مخاطبان علی اکبر هستن بیینن
شبکه هم دنبال درآمده یا هرچی
لزوما توطئه در کار نیست

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
@Tnaghad | شیادان بی‌شرم (مثال زنده مغالطات)
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
@mghlte | عصر روشنگری
@anti_arajif | فرمایشات رائفی

نقد ادعای مشابه
👍5
🔘زندگی جنسی فیدل کاسترو

فیدل کاسترو در مورد زندگی شخصی هیچ نگفت، هرچند که در طول زندگی فعال سیاسی معشوقه های زیادی داشت.

در فعالیت سیاسی، رهبر پیشین کوبا به همان اندازه شدید مانند جبهه عشقی عمل می کرد. تمام 90 سال زندگی او پر از احساسات بود. براساس اطلاعات نیویورک پست ، وی بیش از 35 هزار رابطه عشقی داشته است، در مورد برخی او اعتراف کرد ، در حالی که دیگران را پنهان می نمود.

می دانیم که کوبایی ها درباره امور عاشقانه فیدل کاسترو اطلاعات کمی داشتند. شاید این کار به دلایل امنیتی انجام شده باشد، یا او نمی خواست زندگی سیاسی را با زندگی خصوصی مخلوط کند. زمانی گابریئل مارسیا مارکز(Gabriel García Márquez) نویسنده کلومبیایی، دارنده جایزه نوبل (در 2014 مرد)، دوست کاسترو، گفت: "او چنان با دقت از زندگی شخصی خود محافظت كرد كه سرانجام به راز اصلی افسانه او تبدیل شد.

حقایق شناخته شده

این رمز و راز همیشه او را همراهی می کرد. حتی در سالهای آخر عمر ، ابتدا اطلاعات مربوط به وضعیت سلامتی وی "راز دولتی" اعلام شد. فقط نزدیکان حقیقت را می دانستند: همسر، فرزندان و برخی از اعضای خانواده و دوستان.

جای تعجب نیست که تقریباً هیچ کس نمی دانست که وی بعلاوه هشت فرزند رسمی، فرزندان خارج از ازدواج زیادی داشت. این بدان معناست که دیکتاتور کوبا یک فاتح واقعی قلب زنان بود و موفقیت بیشتری در زمینه عشق داشت تا زندگی سیاسی. مشخص است که فیدل کاسترو دو بار ازدواج کرده است.
همسر اول وی میرتا دیاز- بالارت (Mirta Díaz-Balart)، دومی دالیا سوتو دل وال (Dalia Soto del Valle) است که تا زمان مرگ با او ماند. وی در سال 1946 در دانشگاه با میرتا دیاز دیدار کرد. وی از خانواده ای با نفوذ در ارتباط با رژیم باتیستا به دنیا آمد و با وجود موانع مختلف، آنها دو سال بعد ازدواج کردند. در این ازدواج ، فرزند اول کمونیست کوبایی فیدلیتو (Fidelito) به دنیا آمد.
این رابطه به دلیل خیانت های دائمی فیدل خیلی محکم نبود. با این حال ، آنها به این دلیل از هم جدا نشدند. در حالی که کاسترو در سال 1953 به دلیل حمله ناموفق به پادگان مونکادا در زندان بود ، دید که همسر وی در لیست کسانی که توسط وزارت کشور باتیستا پرداخت می شود ، قرار دارد. او خواستار طلاق شد.

چند سال بعد، در سال 1961، او به پای دالیا سوتو دل وال ، افتاد كه با وی 5 پسر داشت: الخاندرو ، الِكس ، آنتونیو ، الِكسیس و آنهل. او به عنوان "بانوی اول نامرئی" شناخته شد زیرا سعی می کرد از زندگی عمومی دوری جوید.

معشوقه های ناتمام

در طی سالهای مبارزه زیرزمینی، وی با ناتالیا ریووولتا، (Natalia Revuelta) زن زیبای موبور از قشر بالای کوبا آشنا شد. در سال 1956، دخترشان آلینا فرناندز (Alina Fernández) به دنیا آمد، که نام پدرتعمیدی را به او داده شد. وی به عنوان دختر شورشی کاسترو شناخته شد ، زیرا در سال 1993 کوبا را ترک کرد و به ایالات متحده رفت.
بدون شک یکی از مهمترین زنان زندگی رهبر کمونیستی کوبا سِلیا سانچز(Celia Sánchez) بود که او در سال 1957 با وی ملاقات کرد. او اولین زن چریک و دست راست و همراه فیدل بود که بدون شک دستورات را انجام می داد. وی در قیام کاسترو نقش اساسی داشت، در جنگها نقش مهمی داشت و سرانجام در دبیرخانه هیئت رئیسه شورای وزیران کوبا جایگاه مهمی گرفت. سلیا یکی از محبوب ترین دوستداران کاسترو شد و بیش از دو دهه در انقلاب مشارکت داشت.

فیدل کاسترو با ماریا لابورد (María Laborde)، فعال و مادر پسرش ، خورخه آنهل رابطه دیگر عشقی را آغاز کرد. با این حال ، رهبر کوبا هرگز خود را محدود نکرد و با زنان متنوعی دیدار می نمود. نمونه آن رابطه عاشقانه او با بازیگر آمریکایی آوا گاردنر است که یکی از اسطوره های سینمای آمریکا محسوب می شود.

تنها محبوب کاسترو که به سود خودش با او رابطه برقرار کرد ، یک جاسوس آمریکایی ماریتا لورنز (Marita Lorenz) بود که سرانجام نیز عاشق او شد. داستان او مانند یک فیلم است. ماریتا ریشه های آلمانی و آمریکایی دارد ، او قربانی رژیم نازی بود ، وقتی هفت ساله بود، از اردوگاه کار اجباری فرار کرد. پس از جنگ جهانی دوم ، وی به همراه خانواده به ایالات متحده مهاجرت كرد.

در آنجا او مامور سیا شد. وظیفه او نزدیکتر شدن به کاسترو بود تا دشمن را از نزدیک بشناسد. این امر باعث شد ماریتا عاشق فیدل شده و باردار گردد. این عواقب به هیچ وجه او را آزار نمی داد. گفته شد که سقط جنین کرد، اما بعد از سالها معلوم شد که پسری به دنیا آورد ، اما بعد از زایمان او را از وی گرفتند.

پس از چندی ، دولت آمریكا دوباره ماریتا را استخدام می كند تا عاشق خود را بكشد.
بعدها ماریتا در یک مصاحبه اعتراف کرد: "من نتوانستم این کار را انجام دهم. من هنوز عاشق او بودم".

@Gshahvat | قانون فَصاد
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی

▪️فیلم سینمایی موزها
▪️خلق زحمت‌کشان
👍4
یک حکایت بسیار زیبا از کلیات سعدی، هزلیات
بعنوان یه خانم (یا آقا) خودتونو بپذیرید
ولی نه دیگه اونقدر که فمیسنستا می گن .
پشم جز جداناشدنی وجود شما نیست.

طوری نکنید طوری بشد که آقایون فکر کنند طوری شده و بگن:


تو مناره ز پای بنشانی
شهوت من کجا بجنبانی

ملک الموتم از لقای تو به
عقربم گو بزن تو دست منه

حکایتی از کلیات #سعدی ، هزلیات

#فمینیسم
#درباره_زیبایی

@Gshahvat | قانون فَصاد
مردها حساس‌ترن
هم از نظر تکاملی زن بی وفا براشون هزینه‌ی سنگینی داره
هم از نظر فرهنگی: مرد بی غیرت ، از زنی که شوهرشو مدیریت نمی کنه بیشتر شماتت می‌شه .

اما وای اگر زنی که از نظر ظاهری تایپ‌شونه همچین با وفا از آب در نیاد ...

شاید اگر موضوع باین سادگی بود که تیتر کتاب می‌گه
در اون صورت اون همه شاعر تو تاریخ از بی وفایی یار گلایه نمی‌کردند و
وقتی اون یارِ bitch میذاشت و می رفت
می رفتن سراغ یه bitch دیگه ...

#واپسین_اعترافات_ادمین

@lEECHbrain | جهان و تأملات فیلَه‌سوف
🤔1🤬1
اپیزود شماره 2 - مخ‌زنی در طبیعت
🎈 مخ‌زنی در طبیعت

اپیزود شماره ۲

عصر حجر

بیوه سیاه
گذشت و فداکاری و تقسیم شکار
آزمون ضربه قورباغه گلادیاتور

#در_باب_مخ_زنی
#انتخاب_جنسی
#انتخاب_طبیعی #تحول_انواع
#روانشناسی_تکاملی
#رفتار_شناسی

@Gshahvat | گلخانه‌ی شهوت
@persian_organon | ایوان‌چراغانی‌دانش
@mghlte | عصر روشنگری

▪️قسمت های دیگر :
www.tgoop.com/Gshahvat/687
👍1
2025/07/14 13:11:26
Back to Top
HTML Embed Code: