Telegram Web
#رفتارهای_غیر_اخلاقی_همسر

سلام وقت شما بخیر
یه مساله در ارتباط با همسرم به شدت آزارم میده حین رابطه جنسی از دیگران نام میبرن حتی خواهر و مادرم صبوری میکنم ولی دیشب متوجه شدم حین رابطه در اینستا عکس ها و فیلم های مستهجن نگاه میکنند.این مسئله رو ۶سال پیش دردوران عقد هم متوجه شدم ولی به روشون نیاوردم و فقط گفتم گوشی رو بذار کنار ولی دیشب به روشون آوردم که انکار کردن به شدت حالم بده و حس سرخوردگی دارم(اول گفتم مشکل از خودمه که به دلیل بچمون و بی حوصلگی خودم خیلی رسیدگی به آرایش و لباس ندارم ولی یاد دوران عقد افتادم که هم هیکل و هم پوشش مناسب داشتم)

🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم‌الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزيز، برای راهنمایی بیشتر باید سوالاتی پرسیده شود مثل اینکه او حرف زدن از دیگران در اتاق خواب را از کی شروع کردند؟ واکنش اولیه و واکنش های بعدی شما چطور بود؟ چه راههای را به کار برده اید؟ ولی به طور کلی راه‌هایی را خدمتتان عرض می کنم:
🔸 در قالب نامه و به صورت محترمانه برای او بنویسید که از این رفتار او ناراحت هستید البته اصول نامه نگاری را رعایت کنید‌.
🔸 وقتی حال دلش خوب هست دستش را در دستتان بگیرید و با محبت با او در مورد این رفتارش صحبت کنید.
🔸 کلیپ ها و کتاب هایی که عواقب و اثرات گناه به نامحرم را نشان می دهد گاهی برایش ارسال کنید البته نه اینکه تنها این کلیپ ها را ارسال کنید بلکه کلیپ های خنده دار یا آموزنده و گاهی هم این کلیپ ها را ارسال کنید.
🔸معنویت را در خانه افزایش دهید و همچنین از برنامه های مذهبی مثل مسجد رفتن و زیارتی غافل نشوید.
🔸 در خانه آراسته و تمیز باشید.
🔸 اتاق خواب را اتاق خواب جذابی کنید.
🔸 قانونی بگذارید که در اتاق خواب گوشی نبرید نه تنها زمان رابطه بلکه برای زمان خواب نیز برده نشود چرا که موبایل ضررهایی زیادی دارد.
🔸اقتدار او را در خانه حفظ کنید.
🔸 ویژگی های خوب او را پر رنگ کنید.
🔸 در خانه بیشتر به او توجه کنید تا کمتر زمان برای موبایل قرار دهید.
🔸 برنامه ریزی کنید و تفریحات سالم و ساده ای داشته باشید.
🔸 از او بخواهید با یک مشاور صحبت کنید.
🔸 فایل رضایت از زندگی، هنر زن بودن و محرمانه زوجین را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#همسر_بی_مسئولیت

سلام و ادب ببخشید من همسری دارم که درکنارخوبیایی که داره ولی اصلا مسئولیت پذیر نیست همش کارهاشو میندازه برای بعدا من خیلی سعی کردم یه سری کارهارو خودم انجام بدم که تنش پیش نیاد ولی نمیشه که اینطوری پیش بره بعدا با بچه هاهم دچارمشکل میشه
هرچی بازبان خوش ومحترمانه میگم واقعا گوش نمیده یه دعوابایدبشه من صداموببرم بالا تااون کارو انجام بده

🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز، برای کمک بیشتر باید سوالاتی پرسیده شود مثلاً از چه زمانی بی‌مسئولیتی او شروع شده است؟ چه راههای را به کار برده اید؟ شما در مقابل این رفتارها چه عکس العملی هایی نشان می‌دهید؟ تمام این پاسخ‌ها بسیار زیاد می‌تواند به روند درمان کمک کند پس بهتر است که با یک مشاور امین صحبت کنید ولی با این وجود نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم:
🔸شما دوست عزیز نباید زیاد در مورد این ویژگی بد او فکر کنید که همین عامل باعث ناراحتی بیشتر شما خواهد شد مطمئناً همان طور که عرض کردید همسر شما خوبی‌هایی را هم دارد که باید آنها را ببینید تا بتوانید راحت‌تر زندگی کنید و به او نیز کمک کنید.
🔸 با رعایت قواعد نامه نگاری نامه‌ای را برای همسرتان بنویسید و درخواست‌ها و ناراحتی های خود را در آن ذکر کنید. تا زمانی که او تنها است آن را بخواند.
🔸 ویژگی های خوب او را پر رنگ کنید و از او تعریف و تمجید کنید.
🔸 زمانی که این رفتار ها را انجام می دهد آرام باشید و با لحن آرام و با محبت و استفاده از کلمات انگیزشی از او درخواست کنید ولی اگر به قول خودتان با صدای بلند از او در خواست کنید شاید الان پاسخی بگیرید ولی بعدا باعث شکست حرمت ها و در نتیجه بی مسئولیت شدن بیشتر او خواهد شد.
🔸 اگر شخصی در فامیل هست که او از آن حرف شنوی دارد از او بخواهید با او صحبت کند.
🔸گاهی کلیپ ها و سخنرانی هایی در مورد وظایف زن و مرد برای او ارسال کنید.
🔸 اقتدار او را حفظ کنید تا او احساس بزرگی کند.
🔸 در کارها زیاد با او مشورت کنید.
🔸 از او بخواهید که با یک مشاور صحبت کند.
🔸فایل هنر زن بودن و رضایت از زندگی را گوش دهید.
در پناه آقا امام زمان(عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
.
.
#حمایت-ازهمسر

سلام.۳۵ سالمه و یکساله که ازدواج کردم . بعد از ازدواج در ارتباط با خانواده ام به مشکل برخوردم.اوایل ازدواجم هر وقت که در جمع خانواده ام میرفتیم با لحن در ظاهر شوخی اما تحقیر آمیز با همسرم رفتار میکردن وبه خاطر علاقه زیاد به همسرم واقعا ناراحت و عصبانی میشدم و در مقابل خانواده ام ازهمسرم دفاع میکردم.از اون زمان تا حالا انگار که به نوعی متوجه حسایت های من نسبت به این موضوع شدن درمهمونیا و جمع های خانوادگی از قبل بیشتر سعی میکنن باانجام رفتارهای آزاردهنده و ادبیات نامناسب در برخورد با همسرم رفتار کنن و این موضوع خیلی من رواذیت میکنه.لطفا بگید در این شرایط چکار باید کنم که خودم وهمسرم کمتر آسیب ببینیم؟ممنون

💐 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب

🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀


☘️ سلام علیکم ☘️


آفرین بر شما بابت این حمایت ها و دفاع های جانانه از همسرتان.

آنچه مهم است حال خوب شما و همسرتان است و ارتباط بین شما دو نفر.

حتی اگر لازم باشد مدتی ارتباطتان را با آنها کمتر کنید یا لا اقل قبلاً به آنها در این مورد تذکر دهید.

کار آنها بسیار نادرست و نابجاست و لازم است در باره این موضوع تجدید نظری داشته باشند.
رسما اعلام کنید اگر ادامه دهند ارتباطتان را با آنها کمتر ویا حتی قطع خواهید کرد.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
.
.

#ازدواج

سلام دختر مجرد۲۴ساله ای هستم قبلا قصدازدواج نداشتم ولی مدتی هست میخواهم ولی خواستگار ندارم یا مورد مناسب نیست ،دردورهمی هافقط من مجردهستم بین خواهروبرادرام واز اینکه تنهام ناراحت هستم ودوست ندارم باخانوادشون بیان خونه پدرم وقتی من کسی رو ندارم،واز پرسیدن فامیل که چرا ازدواج نکرده وحالا چکارمیکنه ناراحت میشم،ممنون میشم راهنماییم کنید.

💐 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب


🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀

☘️ سلام علیکم ☘️

چقدر خوبه که تصمیم بر ازدواج دارید و این بهترین تصمیمی است که گرفتید.

عجله نکنید و نسبت به صحبت دیگران هم، حساسیت نشان ندهید و با سوالات آنان درباره این موضوع بسیار عادی برخورد کنید و جواب آنها را با روی گشاده و به راحتی بدهید.با این کار ظرفیت خود را بالا می برید و آنها نیز متوجه این امر می شوند.

برای خواستگار هم عجله نکنید.

با توسل به اهل بیت و توکل به خداوند
همه‌ی گره ها باز می شود و کارها آسان و آسان تر می گردد.

همین طور که شما بدنبال خواستگار خوب هستید خیلی ها هم بدنبال دختر خوب هستن. با حضور در مراسمات عمومی و مجالس زنانه(هیئات،مساجد و روضه های خانگی)بهتر شما را خواهند شناخت و الا از کجا باید بدانند که چنین دختری هست و قصد ازدواج هم دارد.

خلاصه مطلب اینکه برای رسیدن به هدف لازم است تلاش بجا ، انجام شود.

موفق باشید.

@hamsaranekhoob
.
.
#مدیریت_روابط

سلام من ومادرشوهروجاری در ساختمان سه طبقه زندگی میکنیم،جاریم دودختر ۱۲ و ۸ ساله داره و الان دختر سومش روبارداره فوق العاده مقیدافراطی هست وروحی یکم نامتعادل؛من یه پسر یک سال و نیم دارم ؛سوال من اینه با توجه به اینکه دخترش بدنیا میاد و از نظر فاصله سنی میتونن همبازی برای هم باشن ولی از رفتار مامانشون میترسم که نکنه بخاد مانع این کار بشه و تو روحیه بچه من اثر بزاره بهتر نیست رابطه روکم کنم یا رفتار درست که تو روحیه بچم اثربد نزاره چیه

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام خدمت شما خواهر گرامی

در زندگی اجتماعی وجود تفاوت های فکری، عقیدتی و شخصیتی امری کاملا طبیعی و اجتناب ناپذیر هست. اگر بخواهیم زندگی مسالمت‌آمیز و کم حاشیه ای با اطرافیان داشته باشیم باید به این تفاوت ها احترام گذاشته و وارد حریم های یکدیگر نشویم.

بهترین راه، ادامه‌ی ارتباط با حفظ حریم ها و رعایت حساسیت های یکدیگر هست.

رعایت حدودی که شرع برای ما مشخص کرده برای حفظ سلامت روح و روان ماست و رعایت همه‌ی اینها برای کودک نیاز به زمینه سازی تربیتی دارد البته به روش صحیح و درست، بدون افراط و تفریط.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه‌ی مسائل تربیتی پیشنهاد می شود مجموعه تربیت کودک استاد پوراحمد را از کانال تهیه و از نکات ارزشمند آن استفاده کنید.

سربلند و پیروز باشید 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#مهارت_زندگی_مشترک

سلام وقتتون بخیر
شوهرم و خودم ۲۸. یک سال و نیم زیر یک سقفیم دعواهای خیلی شدید داشتیم . چندبار خواستم جدا بشم ولی در نهایت یه ویژگی هایی داره که نمیتونم درحالی که همزمان ازش متنفر هم هستم. یه سقط داشتم الان شوهرم اصرار داره بعد پنج ماه دوباره باردار بشم خودم نمی‌خوام میگم بعد زوج درمانی حالا چکار کنم


🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام خدمت شما خواهر گرامی

با توجه به اینکه اختلافاتی بین شما و همسرتان هست و گفتید دعواهای شدید داشتید بهتر است پیگیر حل مشکل و تعارض خود باشید، اگر ریشه یابی و حل شد و با مهارت آموزی توانستید شرایط را مدیریت کنید پس از آن اقدام به بچه دار شدن داشته باشید در غیر اینصورت فعلا در این شرایط بچه دار شدن شما به صلاح نیست و چه بسا باعث مشکلات و چالش‌های جدید باشد.

سربلند و پیروز باشید 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#رفتار_داماد

سلام
کمتر از یکماهه دخترم نامزد کرده
اقا پسر خیلی خوب هستن ولی یه اخلاقی که دارن خیلی راحت و خودمونی صحبت میکنن از نظر ما خیلی آداب حرف زدن رعایت نمیکنن. ما تو خانواده از الفاظ زشت استفاده نمیکنیم ولی انگار برای اونا مهم نیست خیلی راحت خیلی چیزا تو جمع خانواده گفته میشه
یا هنوز مدت زیادی نگذشته ایشون خیلی راحت و زیادی خودمونی با ما برخورد میکنه انگار ما از رفقای چندین ساله و صمیمیش باشیم.
این باعث ناراحتی من و همسرمه.
لطفا راهنمایی کنید

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت خدمت شما خواهر گرامی
این که داماد محترم شما رفتار متفاوتی دارند طبیعی ست. چرا که سالها در خانواده ای با فرهنگ و ارزشهای متفاوت رشد کرده اند و به این زودی نمی توانند رفتارشان را تغییر دهند.
و این صمیمیت ممکن است بدلیل علاقه ی زیادی که به دختر شما و خانواده ی شما دارند باشد.
و باید دید که خود دختر شما از این رفتارها چه احساسی دارند.
شما باید سعی کنید در دوران نامزدی زمینه ی شناخت بیشتر را فراهم کنید و در کنار احترام و محبت،کم کم ارزشهای خانوادگی خود را به ایشان آموزش دهید.
و برای آموزش شیوه های تعامل با داماد محترم هم استاد پوراحمد دوره ای ارائه کرده اند که میتوانید از کانال همسران خوب تهیه کنید و نکات ارتباطی بیشتری را فرا بگیرید.

درصورت نیاز می توانید از مشاوره تلفنی کانال همسران خوب بهره مند شوید.

ان شاءالله موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#عدم_همراهی_همسر_در_بچه_داری

سلام و عرض ادب .. بنده ۲۲ سالمه و ۴ساله ازدواج کردم. همسرم واقعا فرد خوبیه یکسال و نیم پیش پسرم دنیا اومد و از همون اول به خاطر کولییک و... خیلی بی قراری و گریه میکرد و الآنم ماشاءالله کلی شیطونه و همیشه دوست داره بازی کنه و حوصلش سر میره.مشکل من اینه که همسرم میگه اصلا نباید گریه کنه و همش میگه باید نزدیک خانواده ها باشیم تا کمک کنن( دو سه ساعت فاصله داریم با هر دو خانواده ) و من اگر از ایشون دور باشم اصلا حال روحی خوبی ندارم و نمیتونم تنهایی منزل خانواده ها باشم . با بی قراری پسرم همسرم کلا بهم میریزه و حتی رابطه جنسی هم تعطیل میشه و کلا بی محلی میکنن به من و میگن تو باید همیشه با بچه خوب و... باشی تا گریه نکنه. چکار کنم .. همش استرس دارم چکار کنم و زندگیم رو مثل قبل کنم و احساس میکنم توسط هیچ کس درک نمیشم

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت خدمت شما خواهر گرامی
این احساسات آزاردهنده ای که در این برهه از زمان تجربه می کنید طبیعی است و بعد از گذشت زمان به مرور شرایط بهتر میشود و شما هم با شرایط سازگارتر و حرفه ای تر میشوید. اما در همین زمان شما باید در وجود خودتان به این سختی ها غلبه کنید و خود را قوی نگه دارید تا همسر و فرزندتان هم بتوانند بسلامتی این مرحله را طی کنند.
در رابطه با همسرتان سعی کنید حقوق ایشان را رعایت کنید و از بحث و تنش و غر زدن خودداری کنید تا او بداند حتی با وجود بچه دار شدن،هنوز هم مثل سابق اورا دوست دارید و احترام و اقتدارش را حفظ می کنید.
در رابطه ی او با فرزند زیاد دخالت نکنید و بکن نکن نگویید تا ارتباط بینشان کم کم شکل بگیرد و او هم حس پدرانه اش را بیابد.
در رابطه با فرزند هم،او الان زمان حساسی را می گذراند سعی کنید به دلیل شیطنت هایش با او دعوا نکنید و بخصوص جلوی همسرتان با او خوش رفتاری کنید، خانه را امن کنید،او را کمتر در معرض تلویزیون و گوشی قرار دهید و شرایطی را فراهم کنید که انرژی اش بصورت روزانه تخلیه شود و به کشف و اکتشاف بپردازد و درنتیجه حوصله اش کمتر سر برود و شب ها زود بخوابد تا یک زمان آزاد هم برای همسرتان داشته باشید و محبت بینتان را تقویت کنید.
شرایط که آرام تر شد با همسرتان در مورد مراحل رشد طبیعی کودک صحبت کنید و اطلاعات خودتان را هم از طریق کتاب خواندن و دوره دیدن افزایش دهید.
برای شروع، دوره ی تربیت فرزند استاد پوراحمد را میتوانید مورد استفاده قرار دهید.

درصورت نیاز می توانید از مشاوره تلفنی کانال همسران خوب بهره مند شوید.

ان شاءالله موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#خانواده_همسر
باسلام همسر من ۴۳ ساله و خودم ۳۸ الان ۲۰ ساله که ازدواج کردیم همسر من به شدت به مادرشون وابسته هستن از همون اول هم همینطور بودن همه چیه زندگی مون رو می گن از ریز و درشت البته مادرشون خیلی کنجکاون بیشتر از همون اولم که ازدواج کردیم اینو حس کردم که انگار دائم یکی تو گوشش می خونه که مبادا بری تو تیم همسرت و تو همون پسر خودمون باید باقی بمونی و همینطورم هست خیلی سختم هست احساس می کنم تو خونه بی دیوار دارم زندگی می کنم همه مسائل شخصیم رو مادر همسرم به سرعت باخبر هستن و به روی من هم میارن تا ارامش من رو بگیرن کمکم کنید لطفا عاجز شدم از دستشون🙏🙏

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
مهم ترین اولویت در زندگی زناشویی توجه به محبت و عاطفه فی مابین زن و شوهر است،افکار منفی باعث کاهش این محبت می شود،پس در درجه ی اول باید افکار خود را مدیریت کنید و بر روی این وجه منفی کمتر تمرکز کنید.
باید بدانید که محبت شما به خانواده ی همسرتان، جایگاه شما را در قلب ایشان بالا می برد.
معنویت را در خود افزایش دهید تا بدون چشم داشت به خانواده ی همسرتان محبت کنید.
شرایط همسرتان را درک کنید و به هیچ عنوان از تحقیر و سرزنش برای رفع این مشکل استفاده نکنید.

بعد از ایجاد حس اعتماد در همسرتان به گونه ایی که همسر شما متوجه علاقه ی شما نسبت به خانواده ی خودش شود،اکنون می توانید با بیان مناسب،به ایشان پیشنهاد دهید که با بیانی مناسب به خانواده شان این نکته را گوشزد کنند.
بین خودتان محبت را افزایش دهید با گفتگو های روزانه،برنامه ریزی برای آخر هفته ها و طول هفته(قدم زدن,چالش کتاب خوانی،دیدن فیلم های مناسب،گردش و...)

✔️ به شما پیشنهاد می شود صوت های هنر زن بودن استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.

انشاءالله در پرتو انوار الهی زندگی مملو از آرامش و محبت داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#زیبا_صدا_زدن
سلام خدمت استاد.پسر۶ساله دارم به اسم محمد.پدر بزرگوارشان اکثر اوقات پسرمون رو(ممد)صدا میزنند بنده خیلی تلاش کردم تا همسرم رو متقاعد کنم اسم پسرمون رو درست تلفظ کنند.پسرم چند بار با گریه معترض شدندخیلی ناراحت میشه.البته همسرم قبول داره اما عادت کرده.اسم داداششون هم محمد هست خانواده همسرم ایشون رو هم همینطور ممد صدا میزنند.لطفا راهنمایی بفرمایید چطور با همسرم صحبت کنم تااین عادت رو کنار بگذارند.بعضی از بچه های فامیل هم همین طور پسرم رو صدا میزنند که موجب ناراحتی پسرم میشه.با اونها چطور برخورد کنم.کمال تشکر

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
این دغدغه و توجه شما مادر عزیز به حفظ شأن فرزندتان قابل تقدیر است.
در ابتدا کمی از حساسیت خود کم کنید.
فرمودید که در این مورد با همسرتان صحبت کردید،بهتر است این بار در کمال آرامش و در شرایط مناسب و با لحن مناسبی این خواسته را تکرار کنید و برای حل این مشکل راه حل هایی را به ایشان ارائه دهید.
🔸از همسرتان بخواهید که در خانه و به کررات اسم پسرتان را درست و با پسوند تکرار کند.
🔸خودتان نیز در جمع ها و خانواده نام فرزندتان را با پسوند های زیبا صدا بزنید.
🔸هرگاه شخصی اسم فرزندتان را نامناسب صدا زد،شما اسم درست همراه با پسوند زیبا صدا بزنید.
🔸زمانی که همسرتان نام را درست بیان می کنند از او تشکر کنید.حتی این تشکر می تواند شامل حال اعضای فامیل نیز بشود.
🔸اعتماد به نفس فرزندتان را تقویت کنید.
🔸به فرزندتان اجازه ی بروز احساسات خود را بدهید،مثلا وقتی از طرز صدا زدنش ناراحت میشود،این ناراحتی را با لحن آرام به طرف مقابل انتقال دهید و بگوید که دوست دارد اسمش را درست صدا بزنند.

ان‌شاءالله زندگی تان سرشار از یاد خدا و نام اهل بیت علیهم السلام باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تفاوت_فرهنگ_و_ارزش_های_همسر

سلام وقت بخیر خداقوت
ببخشید شوهر من در خانواده ای سنتی و مردسالار بزرگ شده و بشدت بهش تاکید شده رابطه خونی مهمه و رابطه زن و شوهری در اولویت نیس و خانواده و پدرومادر خواهربرادر مهمتراند
و این سالها هرکار کردم نتونستم اونو به خودم نزدیک کنم و هیچ جا اولویت شوهرم نیستم
تقریبا ناامید شدم ازینکه بتونم جایگاهی داشته باشم
خیلی ناراحتم و نمیدونم چیکارکنم
۹ سال از زندگیم گذشته و خیلیم تفاوت فرهنگی داریم
من اصفهانی ام اونا ترک و روستایی
🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم‌الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزيز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸 اکثر اوقات درست تحقیق نکردن و عجله کردن در امر ازدواج باعث نشناختن فرهنگ ها و ارزش های همسر خواهد شد پس ما خود نیز در این اشتباه دخیل هستیم پس باید اشتباه خود را بپذیریم ولی با توکل بر خداوند و ناامید نشدن و صبر داشتن و همچنین استفاده از راهکارهایی به سمت جلو حرکت کنیم.
🔸 خیلی بهتر هست که شما با یک مشاور امین صحبت کنید تا سوالاتی از شما پرسیده شود که پاسخ سوالاتی مثل اینکه روابطتان با او چه طور هست؟ چه راه‌هایی را به کاربرده اید؟فرزند دارید؟ ارتباط او با خانواده ی شما به چه صورتی هست؟ چه رفتارهایی انجام داده است که شما به این نتیجه رسیده اید که شما برای او اولویت ندارید و ... بسیار کمک کننده است.
🔸 اجازه دهید همسرتان، شما را در کنار خود ببیند نه روبه روی خود، که این امر بسیار کمک کننده به جایگاه شما در زندگی می باشد.
🔸 تمام انسان ها دارای عیوبی هستند پس همسر شما هم عیب هایی دارد پس عینک منفی نگری را از چشمانتان بردارید که مطمئنا همسر شما خوبی هایی دارد که شما آن را انتخاب کرده اید و پس آنها را بیشتر ببینید.
🔸 برگه ای بردارید و ویژگی هایی ریز و درشت خوب او را بنویسید و چند بار آنرا بخوانید.
🔸 مدام این رفتار او را یادآوری نکنید که برای همسرتان عادی می شود.
🔸 در قالب نامه و به صورت محترمانه درخواست خود را برای او بنویسید تا در تنهایی آنرا بخواند.
🔸 اقتدار او را حفظ کنید و در کارها با او مشورت کنید که زمانی که او احساس بزرگی کند کمتر رفتارهای اشتباه می کند.
🔸 خانه را محیط آرام و دور از تنش قرار دهید که بسیاری از حرف ها با زبان آرام و محیط آرام بهتر پذیرفته می شود.
🔸فایل رضایت از زندگی و هنر زن بودن را گوش دهید.

در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#بچه_دوم

سلام وقتتون بخیر
یه دختر دو ساله دارم که خداروشکر خیلی مستقله خودش غذاشو میخوره تا جایی که بتونه خودش لباساشو میپوشه
انشاءالله تا یک ماه دیگه فرزند دومم به دنیا میاد نگران اینم که وقتی من کارای فرزند دومو انجام بدم مثل لباس پوشوندن و غذا دادن، دخترم از روی حسادت استقلالشو از دست بده و بخواد من کاراشو بکنم
راهکارتون چیه
🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم‌الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزيز و تبریک جهت این هدیه بزرگ نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
🔸 بعد از دنیا آمدن فرزند دوم، بسیار رفتار شما و همسرتان و همچنین اطرافیان در واکنش های فرزند اول تاثیر گذار است پس بسیار دقت نظر در برخورد و رفتارتان داشته باشید.
🔸زمانی که خواستید فرزند دوم را خطاب قرار دهید از واژه های برادرت یا خواهرت استفاده کنید ، در اصل از ت مالکیت کمک بگیرید.
🔸محبت و توجه را بین هر دو نفرشان تقسیم کنید.
🔸 از اطرافیان بخواهید که اول به او توجه کنند و بعد به فرزند دوم
🔸زمانی که فرزند اول، به فرزند دوم دست می زند مدام او را محدود نکنید و به او نگوئید که به او دست نزن، که استفاده از عبارت های منفی بیشتر او را لجباز می کند و حسادت او را برانگیخته می کند.
🔸 در بسیاری از رفتارهای اشتباه او از راهکار تغافل استفاده کنید.
🔸 در طول روز حتما ۴۵ دقیقه با او بازی کنید.
🔸 فایل تربیت کودک را گوش دهید.
🔸 شما دوست عزیز اگر از راهکارهای بالا به طور صحیح و کامل استفاده کنید می توانید نگرانی های که در بالا ذکر کردید را نداشته باشید و با توکل بر خداوند یک زندگی آرام را برای خودتان و خانواده بسازید.

در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی
#حسادت
سلام وقتتون بخیر... من دوست ندارم شوهرم به غیر از من به کسی محبت یا توجه کنه_دوست دارم کل توجهش ب من باشه_وقتی به خواهرش توجه میکنه خیلی ناراحت میشم با اینکه خیلی هم ب من توجه میکنه_وابستگی خیلی شدیدی هم ب همسرم دارم جوریه که 1 ساعت نبینمش یا بهش پیام ندم گریم میگیره دوست دارم هی کنارم باشه ولی شوهرم خسته میشه چندباری هم بهم گفته که اذیت میشم یا خسته میشم میگه که وابستگی هم حدی داره. ولی حتی خودمو هم سرگرم کاری میکنم ولی جواب نمیده نمیتونم
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز حق به شما میدم که توجه همسرتون به دیگران آزار دهنده باشه، ولی ایشون نمیتونه قید همه رو بزنه و فقط متوجه شما باشه و اساسا منطقی نیست.ولی با ذکر و دعا از خدا بخواهید حسادت شما رو کم کنه و شما هم در محبت کردن پیش دستی کنید و اول به همسرتون پیشنهاد بدید که بیا اینکار برای خواهرت و...انجام بده ، که همراه همسرتون باشید و کمتر اذیت بشید.
در رابطه با وابستگی که هم باعث آزار طرف مقابل و تحقیر خودتون میشه در اولین وقت به مشاور متعهد حضوری یا تلفنی مراجعه کنید تا ریشه ی اون پیدا و برطرف بشه و بیش از این باعث اذیت خودتون و دیگران نشه.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#ترس_کودک_از_صدای_بلند

سلام خانمی 32ساله هستم دو فرزند پسر 5ساله و 1ساله دارم،پسر بزرگم از صدای بلند میترسه،حتی از صدای ترکیدن بادکنک و یا ماشین اصلاح مو و همین باعث شده ک از آرایشگاه رفتن می‌ترسه و اصلا آرایشگاه نمیره و زمانی که پدرش میخواد موهاشو کوتاه کنه گریه می‌کنه وازترس میلرزه.اینم بگم من خودمم اگه ناگهانی صدای بلند بشنوم یه لحظه میترسم و کلا آدم شجاعی خیلی نیستم،میخواستم راهنماییم کنید که باید چه کار کنم که این مشکل حل بشه و ادامه دار نشه،خیلی ممنون

⬇️پاسخ⬇️
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️ترس از صداهای بلند ، از شایع‌ترین مشکلاتیست که بسیاری از کودکان در سنین مختلف با آن مواجه می‌شوند. این واکنش می‌تواند به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد و درک آن برای والدین و مربیان اهمیت زیادی دارد.
←با استفاده از تکنیک‌های مناسب و ایجاد یک محیط حمایتی، می‌توان به کودک کمک کرد تا این ترس را مدیریت کرده و به تدریج به صداهای بلند عادت کند. در نهایت، توجه به نیازهای عاطفی و روانی کودک در این فرآیند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

⬅️مشخص کنید چه صدا­هایی موجب ترس کودک می­‌شوند. درباره‌ی این صدا­ها با او صحبت کنید و علت ترسش را جویا شوید. پس از تهیه فهرستی از این صدا­ها آن را برحسب میزان ترس کودک، مرتب کنید.
←صدا­ها را بازسازی کنید. صدا­هایی را که موجب ترس کودک می‌شوند را دانلود یا خودتان ضبط کنید.
←کودک را آماده کنید. توضیح دهید که می­‌خواهید با استفاده از صدای ضبط شده، به او کمک کنید تا بر ترسش غلبه کند. به او اجازه دهید صدای ضبط شده را خودش تنظیم کند و هرگاه بخواهد، آن را قطع کند.
←صدای ضبط شده را پخش کنید. در حالی­که کودک در آرامش است ، صوت را با صدای کم پخش کنید. به ­تدریج، صدای ضبط صوت را بلندتر کنید و یا بگذارید کودک، این کار را انجام دهد. آن­قدر این کار را تکرار کنید تا به راحتی بتواند با صدای بلند به آن گوش دهد. ←تحسین را فراموش نکنید.
←از تجربه­‌های حقیقی استفاده کنید. صدا­ها را به صورت زنده و واقعی ایجاد کنید. از کودک بخواهید اگر می­‌ترسد گوش­هایش را با دست بگیرد. بادکنکی را بترکانید،ماشین اصلاح را روشن کنید ، کم­‌کم از کودک بخواهید از نزدیکتر با صداها و اشیاء مواجه شود.موضوع مهم در زمینه‌ی ترس کودکان این است که باید مرحله به مرحله و با آرامش صورت بگیرد و هیچ اجبار و تحقیرکلامی در آن نباشد.
←کودک را مقابل ترس مقاوم کنید،با کودک درباره علت ترس و انواع صداهایی که او از آن می‌ترسد صحبت کنید.سعی کنید با بازی‌های خلاقانه صداها را بازسازی کنید.

⬅️ترس کودکتان از آرایشگاه می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. مثلاً ؛ترس از محیط آرایشگاه، به دلیل شلوغی و پرسروصدایی،
ترس از افراد غریبه ، از جمله آرایشگر،
ترس از تغییر ظاهر،ترس از قیچی و ماشین اصلاح،ممکن است تصور کنند که این وسایل به آنها آسیب می‌رسانند.
تجربه‌های منفی قبلی،اگر کودکان تجربه‌های منفی در آرایشگاه داشته باشند، مانند اصلاح موی نامناسب ، ممکن است ترس و نگرانی ایجاد شود.

با شناختن دلایل ترس کودکان از آرایشگاه، می‌توان با اتخاذ اقداماتی مناسب، این ترس را در آنها کاهش داد. برخی از راهکارهای کاهش ترس کودکان از آرایشگاه عبارتند از:
⬅️آماده‌سازی کودک قبل از رفتن به آرایشگاه:قبل از رفتن به آرایشگاه، درباره‌ی آن با کودک صحبت کنید. به او بگویید که به آرایشگاه می‌روید تا موهایتان را کوتاه کنید. توضیح دهید که کوتاه کردن موها کار بدی نیست و به او آسیب نمی‌رساند.
⬅️انتخاب آرایشگاه مناسب:سعی کنید آرایشگاهی را انتخاب کنید که محیط آرام و دوستانه‌ای داشته باشد. آرایشگری را انتخاب کنید که تجربه کار با کودکان را داشته باشد و بتواند با آنها ارتباط برقرار کند.
⬅️آشنایی با محیط: به کودک فرصت دهید آرایشگاه را قبل از وقت مراجعه به آن ببیند. این به او اجازه می‌دهد تا محیط آرایشگاه را ببیند و با آن آشنا شود.
⬅️بازی:از ایفای نقش آرایشگری استفاده کنید. این بازی‌ها به کودک کمک می‌کنند تا با مفهوم آرایش آشنا شوند و از آن لذت ببرند.
⬅️گفتگو و توضیح:با کودکتان صحبت کرده و توضیح دهید که آرایشگاه یک مکان است که به زیبایی و آرایش افراد کمک می‌کند. با استفاده از اصطلاحات ساده و مناسب برای سن کودک، فرآیند آرایش را برای او توضیح دهید.
⬅️ملاقات کودک با آرایشگر قبل از وقت مراجعه به آرایشگاه می‌تواند مفید باشد و احتمالاً ترس از آشنایی با فرد جدید را کاهش می‌دهد.
⬅️به کودکتان اطمینان دهید که همیشه به او اجازه می دهید از آرایشگاه خارج شود و اگر او احساس نگرانی کرد، می‌تواند به شما بگوید. آرام‌بخشی و اطمینان دادن به کودک می‌تواند او را در این تجربه یاری کند.
⬅️در آرایشگاه، حتماً نزدیک کودک بمانید. حضور شما به کودک کمک می‌کند تا احساس امنیت کند و ترس کمتری داشته باشد.بهتر است اسباب بازی مورد علاقه او را نیز به همراه داشته باشید.
⬅️تشویق و تحسین کودک پس از کوتاه کردن موها:پس از کوتاه کردن موهای کودک، او را تشویق کنید و به او بگویید که چقدر زیبا شده است. این امر به کودک کمک می‌کند تا احساس مثبتی نسبت به کوتاه کردن موهایش داشته باشد.

✔️در صورت نیاز ، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#کنترل_افکار_منفی

سلام دخترمجرد۲۴ساله هستم مدتی هست ناراحت ونگرانم وفقط میخواهم گریه کنم ویکسری اتفاق ناراحت کننده گذشته رو درذهن مرورمیکنم‌واحساس گناه میکنم‌وفراموش نمیکنم آن روز واتفاقات رو‌‌ ومیگم کاش اینوگفته بودم‌کاش نمیگذاشتم اینجوری بشه،حسرت کارایی که نکردم رو دارم،بابیدارشدن یکدفعه ازخواب واسترس باعث‌تپش قلب شدید‌میشم‌.ممنون از راهنمایی شما.

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️در رابطه‌با‌ افکار منفی
دقت داشته باشید که افکار و احساسات منفی انرژی روحی و جسمی شما را می گیرد و به شماآسیب می‌زند، بنابراین با درس گرفتن از تجربه‌های منفی و استفاده از آنها به عنوان پله‌های ترقی و پیشرفت ، این افکار و احساسات منفی را از خود دور کنید.

⬅️اگر این افکار‌منفی، ریشه در اتفاقات و اشتباهات گذشته دارد، اجازه ندهید تا ابد با شما همراه باشد، بلکه،اشتباهاتتان را ببخشید و به فکر جبران باشید.

❗️توجه : مثبت‌بودن، به این معنی نیست که شما اصلاً افکارمنفی نداشته باشید، بلکه به این معناست که ، اجازه ندهید، افکار منفی، زندگی شما را کنترل کند . پس مثبت‌اندیش باشید.

چند راهکار برای مثبت‌اندیش بودن :

✔️تقویت‌ِایمان،به لحاظ معنوی بیشتر روی خود کار کنید(نمازاول‌وقت، ارتباط‌باخدا، یادنعمت‌ها،شکرگزاری،دائم الوضو بودن‌و...)
✔️خوشبینی نسبت به خود وگفت‌وگوی مثبت با خود
✔️توجه به داشته‌ها و شکرگزار بودن
✔️تلقینِ‌مثبت ؛اینکه باور داشته باشید که شما می‌توانید،قوی، مثبت و پرانرژی باشید.
✔️همنشینی باافراد متدین و مثبت‌اندیش ، پرانرژی و با‌اعتماد به نفس بالا.
✔️داشتن برنامه و هدف برای زندگی؛
با برنامه‌ریزی‌های متنوع(معنوی، تفریحی، ورزش، مطالعه و...) زندگی را از یکنواختی بیرون بیاورید و حالِ خوب و احساس مثبت را جایگزین آن کنید.
✓چون گاهی این افکار نتیجه بیکاری ذهن هست و یا بی برنامه و بی هدف بودن،بنابراین حتما در این زمینه تأمل کنید.
✔️خود را از خصوصیات بد و منفی ، رها کنید و خصوصیات مثبت خود را پیدا و تقویت کنید.
✔️با استفاده از مهارت‌های ذهن آگاهی، افکارتان را مدیریت کنید👈 یعنی توجه آگاهانه به افکارتان و مدیریت افکار داشته باشید،به نحوی که این گونه نباشد که بگویید دست خودم نیست. بله ، به صورت ناخودآگاه در لحظه ممکن است هزاران فکر به ذهن ما خطور کند اما اینکه چگونه برخورد کنید و چقدر روی این افکار متمرکز باشید و یا نه و رهایشان کنید دست خودِ شماست.
✔️مراقبه بر افکار خود داشته باشید و در این زمینه حتی برای خودتان جریمه بگذارید.(مثلاً یک روز،روزه گرفتن،، صدقه دادن و...)
✔️حساسیت خود را به مسائل کم کنید و روحیه خود را مقاوم کنید و برای مسائلی که ارزش چندانی ندارد روح و ذهن خودتان را درگیر نکنید.
✔️از قرار گرفتن در شرایطی که یادآور خاطرات تلخ گذشته است دوری کنید و اگر در این شرایط قرار گرفتید تلاش کنید از این گذشته درس بگیرید و نکات منفی آن را رها کنید.
✔️از نوشتن کمک بگیرید آنچه در ذهنتان هست را روی کاغذ بیاورید تا ذهنتان سبک شود. بعد به نوشته‌ها برگردید و خودتان شروع کنید به خط زدن افکاری که چندان اهمیتی ندارد و به راحتی برای خودتان عادی کنید و نهایتا پاره کنید.
✔️با نگاه واقع‌بینانه به زندگی ، افکار منطقی را جایگزین افکار غیرمنطقی کنید.(تکنیک نگاه واقع‌بینانه)
✔️اهلِ‌ بخشش و گذشت باشید.
بخشش
←بخشیدن خود به اندازه بخشیدن دیگران مهم است روی هر دو کار کنید.
←اگر نتوانید خودتان را ببخشید چطور می‌توانید دیگران را ببخشید؟
←در ضمن وقتی که می‌توانید دیگران را ببخشید چرا خودتان را نبخشید؟

←خودپذیری را تمرین کنید ، با خودتان مهربان باشید و سعی کنید عملکردتان را بهبود بخشید و حرکت رو به جلو داشته باشید.
✔️مشکلات‌ِ زندگی را خیر‌ و‌ مصلحت ببینید و با صبوری برای حل آن‌ها تلاش کنید.

✔️پیشنهادمی‌کنم،مجموعه‌صوتی‌ « رضایت از زندگی » استاد پوراحمد را ، از کانال تهیه و گوش بفرمایید.

⬅️جهت راهنمایی بیشتر، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.

🌷ان شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#مهدکودک
#تعارض_با_بچه_ها
پسر بچه ای پنج ساله دارم که یک خواهر دوساله داره باهم خوبند و بازی میکنند، مدتیه روزی دو ساعت و نیم اون رو به مهد کودک قرآنی میبرم با این هدف که با همسالانش بازی کنه، خودش خیلی علاقه داره که بره ، با یکی از بچه ها بگو مگو داشته که مادر اون بچه در غیاب من بهش تذکر داده که براش سخت بود و از من خواست با اون مادر دعوا کنم، من بااون مادر صحبت کردم و گفتم اجازه نداره به بچه تذکر بده،مربی مهد به هردوتاشون گفته که مامانهاتون باهم دعوا کردن و شما باید باهم خوب باشین، پسرم الان نگران هست که باید از اون مادرمعذرت خواهی کنه، الان سوالم از خدمتتون اینه ،که آیا مهدکودک در این سن برایش مفید هست یا نه؟ پسرم در این سن خیلی سریع ناراحت میشه و خیلی سریع هم حالش خوب میشه ، اگر نباید ببرم، چطور باید برایش دلیلش را توضیح دهم؟

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان 


♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️

سلام خدمت شما مادر گرامی

موضوعی که مطرح کردید، هم در مورد مهدکودک و هم در مورد تعاملات اجتماعی پسرتون، خیلی مهمه.
مهدکودک به بچه‌ها کمک می‌کنه تا با همسالانشون ارتباط برقرار کنند و مهارت‌های اجتماعی مثل همکاری، تقسیم کردن و حل تعارض رو یاد بگیرند.
هم چنین بچه‌ها در مهدکودک یاد می‌گیرند که بدون حضور والدینشون کارهایی رو انجام بدن و این به رشد استقلال اونها کمک می‌کنه.
اما بعضی بچه‌ها در این سن هنوز خیلی حساس هستند و ممکنه از تعارضات یا تذکرات دیگران ناراحت بشن. اگر پسرتون خیلی سریع ناراحت می‌شه، ممکنه نیاز باشه که بیشتر مراقبش باشید.
اگر محیط مهدکودک خیلی سخت‌گیرانه باشه یا بچه‌ها تحت فشار قرار بگیرند، ممکنه اثرات منفی روی روحیه‌شون داشته باشه.
اگر مهدکودکی که انتخاب کردید محیطی گرم و دوستانه داره و مربی‌ها به بچه‌ها توجه می‌کنند، مهدکودک می‌تونه برای پسرتون مفید باشه. اما اگر احساس می‌کنی که محیط برایش استرس‌زا هست یا از تعاملات اجتماعی خیلی ناراحت می‌شه، شاید بهتر باشه زمان کمتری به مهدکودک بره یا حتی مدتی در خانه بمونه.
اگر تصمیم گرفتید که پسرتون رو از مهدکودک بیرون بياريد، باید بهش توضیح بدید که این تصمیم به خاطر نگرانی‌های تو از محیط مهدکودک هست، نه به خاطر رفتار خودش. می‌تونید بهش بگید:
- "من دیدم که بعضی وقتا از مهدکودک ناراحت می‌شی و دوست دارم بیشتر پیش من باشی تا خوشحال باشی."
- "ما می‌تونیم تو خونه با هم بازی کنیم و چیزای جدید یاد بگیریم."
- همچنین می‌تونید بهش قول بدید که فعالیت‌های جذاب دیگه‌ای براش ترتیب بدی، مثلاً پارک رفتن، بازی با دوستانش در محیطی امن، یا شرکت در کلاس‌های آموزشی دیگه.
در خصوص برخورد نگرانی‌های پسرتون در مورد معذرت‌خواهی بهش بگید تو کار بدی نکردی و لازم نیست از کسی معذرت‌خواهی کنی. ما فقط سعی می‌کنیم با هم خوب باشیم و اگر کسی ناراحت شد، می‌تونیم با حرف زدن مشکل رو حل کنیم.
مهم اینه که تو سعی کنی با دوستات خوب باشی و اگر کسی با تو بد رفتار کرد، می‌تونی به من یا مربی‌ها بگی.
.

موفق باشید 💐


♦️کانال تربیتی همسران خوب ♦️
#ارتباط_با_همسر
#وابستگی_همسر_به_گوشی

سلام خانمی ۲۲ساله هستم و همسرم ۲۶ساله تقریبا۴.۵ساله ازدواج کردیم
مشکلی که هست همسرم زیاد از موبایل استفاده میکنن تمام تایمی ک خونه هست بازی میکنه با موبایل در صورتی ک اوایل ازدواج به من می‌گفت دوست نداره که از گوشی زیاد استفاده کنیم
و جدیدا وقتی بحث میکنیم توهین میکنه و اگر من قهرکنم اونم قهر میکنه و اصلا برای آشتی پیش قدم نمیشه من واقعا دیگه خسته شدم نمیدونم باید چطور رفتاری داشته باشم لطفا یه راهی پیش پام بزارید ممنون

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر عزیز
- سعی کنید در یک زمان مناسب، زمانی که هر دو آروم هستید، با همسرتون صحبت کنید. از جملاتی مثل "من احساس می‌کنم که ما داریم از هم دور می‌شیم" یا "من نگرانم که وقت کمتری باهم می‌گذرونیم" استفاده کنید. اینطوری بدون اینکه حالت دفاعی بگیره، می‌تونه به حرفاتون گوش بده.
از ضمیر "من" استفاده کنید و احساسات خودتون رو بیان کنید، مثلاً "من احساس تنهایی می‌کنم وقتی که بیشتر وقتت رو با موبایل می‌گذرونی."
ممکنه همسرتون به دلایلی که شما ازش خبر ندارید، به موبایل وابسته شده. شاید استرس کار داره، شاید احساس می‌کنه نیاز به فرار از واقعیت داره، یا شاید حتی به خاطر عادت شده. سعی کنید بدون قضاوت، ازش بپرسید که چرا اینقدر به موبایل وابسته شده.
پیشنهاد بدید که زمان‌های مشخصی رو در روز یا هفته به هم اختصاص بدید. مثلاً شام رو باهم بخورید و در این زمان موبایل‌ها رو کنار بذارید. یا فعالیت‌های مشترکی مثل پیاده‌روی، تماشای فیلم یا بازی‌های دونفره انجام بدید.
اگر احساس می‌کنید که رفتارش به رابطه‌تون آسیب می‌زنه، باید مرزهای سالمی تعیین کنید. مثلاً بگید که توهین کردن یا قهر کردن رو نمی‌پذیری و انتظار دارید که مشکلات رو با گفتگو حل کنید.

- اگر احساس می‌کنید که مشکلاتتون عمیق‌تر از این حرف‌هاست و خودتون به تنهایی نمی‌تونید حلش کنید، پیشنهاد می‌کنم از یک مشاور امین کمک بگیرید. مشاور می‌تونه به شما کمک کنه تا بهتر با هم ارتباط برقرار کنید و مشکلاتتون رو حل کنید.
- در این شرایط، مراقبت از خودت خیلی مهمه. سعی کنید وقت‌هایی رو برای خودتون اختصاص بدید، کارهایی که دوست دارید انجام بدید
ضمن اینکه تغییر رفتار زمان‌بره. ممکنه همسرتون به سرعت تغییر نکنه، اما اگر با آرامش و احترام پیش برید، احتمال اینکه او هم تغییر کنه بیشتر میشه.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب ♦️
#فرزند_آوری

ببخشید یه سوالی داشتم اینکه
ما چون خیلی عقد بودیم و در روستا زندگی میکنیم، دوران عقد خیلی آزاد نبودیم و راحت نبودیم و اونجوری که دوست داشتیم نتونستیم باهمدیگه باشیم.


از طرفی ما دوست داریم زود بچه دار بشیم تا قدمی در راه حکم آقا برداریم برای جوانی جمعیت برداریم ...

خواستم بپرسم با این تفاسیر ما همون اول برای فرزندآوری اقدام کنیم یا نه ی چن ماه برا همسرم وقت ویژه بذارم و.... که این مدتی که عقد بودیم و استفاده نکردیم رو جبران کنم!؟
بعدش اقدام به فرزندآوری کنیم؟

همسرم 30 سالشون هست
منم 24 سالمه.

ممنون از شما

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
از اینکه چنین نیت خیر و دغدغه ی بزرگی که دارید به شما تبریک می گویم
و اما در مورد دغدغه ی شما این نکته را عرض کنم که برای تربیت فرزند هرچه مادر و پدر جوانتر و پر انرژی تر باشند،در تربیت نقش موثرتری دارد.
از الان برای تربیت فرزند و فرزند آوری و این نیت خیری که دارید برنامه ریزی کنید و اطلاعات خود را افزایش دهید.
در عین برنامه ریزی برای تربیت فرزند برای روابط خود با همسرتان هم برنامه ریزی کنید و خلوت های دونفره،گفتگوهای دونفره و... را به طور منظم داشته باشید.
به شما توصیه می شود در دوره چله ی مادری استاد عباسی ولدی شرکت کنید.

ان‌شاءالله زندگی تان سرشار از یاد خدا و نام اهل بیت علیهم السلام باشد.🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#زود_انزالی

باسلام ببخشید من ده سال است باشوهرم که ده سال از من بزرگتر است زندگی میکنم من یه خانم ۳۰ ساله بادوتا پسر یکی ۶ ساله یکی ۳ ساله هستم من دراین ده سال متوجه زود انزالی شوهرم نبودم چشم ودلم حالا باز شده 🙊و اینکه مثلا همه تقریبا راه ها رفتم و به فکر من نیست دست بزن هم دارد بچه ها روهم میزنه حتی وقتی هم باهم دوتایی در خلوت هستیم میگویم منم نیاز دارم درمان کن خودتو فردایش میگوید در دعوا و بحث فوش ناموسی میدهد مثل (جنده و...)اسپری هم امتهان کردیم ؛قرص فایده نداشته؛ زود به زود؛ همه چی؛ وسواس هم هستند در رختخواب خیلی کارها رانمیکند میگوید من دلم نمیاید ومن واااااقعا در عذابم و حتی نزدیک دوسال است که فهمیده ام دنبال زنهای بدکاره هم میرود واقعا به جنون رسیده ام زود انزالی در حد ۱۵ ثانیه الی یک دقیقه

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
شرایط سختی که سپری می کنید کاملا قابل درک است و ان‌شاءالله با صبر فعال و توکل شما این سختی ها نیز سپری می شود.
در ابتدای امر بهتر است شما تغییراتی در شیوه زندگی و روابط بین خودتان ایجاد کنید,از جمله:
⭐️از تحقیر و سرزنش ایشان بخاطر این موضوع خودداری کنید.
بیان مشکل ایشان به این شیوه نه تنها موثر نیست بلکه باعث از بین رفتن حرمت ها بین شما می شود.
⭐️برای حل این مشکل باید علت آن را یافت.
از چه زمانی این مشکل شروع شده و چه زمانی این مشکل شدت یافته است؟
روابط عاطفی بین شما چگونه است؟شما تا چه حد به نیازهای همسر خود واقف هستید و به آن توجه می کنید؟
از لحاظ شخصیتی همسر شما چگونه است؟(اعتماد به نفس, اضطراب و..)
سبک زندگی و تغذیه شما چگونه است؟
⭐️برای روابط زناشویی برنامه ریزی کنید و همراه با ملاعبه و نوازش رابطه را شروع کنید.
⭐️در حین روابط زناشویی از هرگونه استرس و اضطراب دادن به ایشان خودداری کنید.همین که او این استرس زود انزالی را دارد باعث می‌شود که هم زودتر ارضا گردد و هم اینکه دوست نداشته باشد مرتبه دیگر این کار را انجام دهد چرا که فکر می‌کند توانایی اینکه بتواند شما را ارضا کند ندارد.
⭐️در حین ارتباط و در بازده‌های دیگر جملات محبت آمیز به یکدیگر بگویید و با محبت و احترام با او برخورد کنید.
بعد از انجام چنین تغییراتی میتوانید خواسته ی خود را از طریق نامه به ایشان بگویید،تا ایشان به یک پزشک در زمینه تغذیه و در زمینه زود انزالی مراجعه کنند.

به شما توصیه می شود صوت های هنر زن بودن را تهیه کرده و گوش دهید.

انشاءالله در پرتو انوار الهی زندگی مملو از آرامش و محبت داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
2025/02/06 02:31:04
Back to Top
HTML Embed Code: