Telegram Web
#حساسیت_دوران_عقد
سلام من یه دختر ۱۷ساله هستم همسرم ۲۶ساله.حدودا ۷ماهه عقد کردیم و نامزدیم.خدارو شکر باهم هیچ مشکلی نداریم خانواده همسرم هم با من خیلی خوبن.تنها مشکلی که هست اینه که مامانم خیلی بهم گیر میده که کجا بریم کجا نریم چیکار کنیم چیکار نکنیم.اجازه نمیده شبا باهم بمونیم نه خونه پدر شوهرم نه خونه بابام اینا حتی تو اتاقم فقط یه ساعت میتونیم بمونیم.ما سر این قضیه خیلی اذیت میشیم هیچ دلیل قانع کننده ایم نداره برای این کارش هربار که میپرسم چرا نریم یا چرا نمونم هیچ جوابی پیدا نمیکنه خیلی بد باهام رفتار می‌کنه اجازه نمیده توضیح بدم یا درست حسابی حرف بزنیم.چند دفعه هم به مادر شوهرم گفته نذار برن به پسرت بگو نبرتش من سر این موضوع خیلی خجالت میکشم از خانواده همسرم😔میشه راهنماییم کنین که چیکار باید بکنم؟
🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز ابتدا تبریک میگم انشالله زندگی پر از خیر و برکتی داشته باشید.
دوست عزیز به مادرتون حق بدید نگران باشه ولی این نگرانی نباید منجر به تصمیمات سختگیرانه و خلاف ارزش ها بشه پس از فامیل یا دوستی که رابطه خوبی با مادرتون داره بخواهید باهاشون صحبت کنند اول اینکه در شرایطی که مادر شرایط خوبی دارند به لحاظ جسمی خسته نباشند به لحاظ روحی با حوصله باشند و ......از عواقب تصمیمشون با توجه به فسادهای که در خطر همسر شماست آگاهشون کنند، مطلع بشند چه نیازهای همسرتون دارند که شما مسئول تامین آن هستید و خدا کدوم کار می پسنده باهاشون صحبت کنند . و در ادامه اگه این روش رو دنبال بشه چه عواقبی در انتظارشان هست هشدار بدهند و بهشون بگند که به جای نگرانی زیاد اطلاعات و آگاهی لازم و نکات مهم رو در اختیار شما قرار بدند. و از حساسیت زیاد خودشون کم کنندو بر آگاهی بخشی به شما و رعایت حدود الهی بیفزایند.
دوست عزیز برای شکل گیری یه زنگی موفق علاوه بر افزایش آگاهی از دعا و توسل غافل نشید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat-3451518976C471922bdf6
#رفتار_بچه_گانه_همسر
سلام
من و همسرم ۲۹ و همسن هستیم
شوهرم رفتارهای بچگانه و خاله زنکی و مقایسه ای خیلی داره
من طی این چند سال زندگی باهاش خیلی رفتارم تغییر کرده و بد شده چون همش منو در مقام مقایسه با دیگران و خواهرش قرار داده و کلا بچه بازی در آورده در خالی که خونه پدرم اصلا اینجوری نبودم خیلی ناراحتم دلم میخواد به اون شخصیت اصیل سابقم برگردم اصلا خودم احساس خود تحقیری پیدا کردم از بس منو مسخره کرده بعد خودشم اون مردونگی که همه مردا دارن نداره مقتدر نیست، چکار کنم؟ هم برای خودم هم همسرم کلافه ام
در ضمن سوال هفته ی قبلم رو دریافت کردید اما پاسخ ندادید.

🌹🍃پاسخ #مشاور_امین
کانال تربیتی همسران خوب
سرکار خانم #مرتضوی

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام به شما بانوی عزیز
درک میکنم که این احساس که همسرتان را تکیه گاهی مقتدر و مشوق و حامی خود نمی بینید چقدر می تواند آزار دهنده باشد.
✔️برای حل مشکل شما باید ابتدا چند مورد بررسی شوند.
🔷نوع تعامل شما با همسر محترم چگونه بوده است. آیا پیش زمینه ذهنی شما مبنی بر اینکه مرد همسن نمی تواند پخته، مقتدر و تکیه گاه خوبی باشد، باعث سوق دادن رفتارهای ایشان به این سمت و سو نشده است؟
🔷آیا خودتان در ذهنتان و در عمل ایشان را با بقیه مقایسه نمی کنید؟
🔷آیا اقتدار ایشان را حفظ می کنید؟
به هر حال باید رفتار ایشان ریشه یابی شود.
✔️ممکن است رفتار های بچه گانه و گاها لجبازانه ایشان برای اثبات خود و دیده شدن توسط شما و به دست آوردن جایگاه مردانگی و اقتدار باشد.
✔️ویا اینکه دوست دارد در مسائل مختلف مورد مشورت قرار گیرید.
✔️یا اینکه الگوی تربیتی ایشان اینگونه بوده است،
در هر حال توصیه میکنم✔️ در زمانی که فضای بین شما آرام است احساسات خود را بیان کنید واگر منجر به مشاجره می شود در قالب نامه این کار را بکنید.
✔️اقدامات، خصوصیات و تصمیمات مثبت ایشان را بزرگ و قدر دانی کنید.
✔️در ذهن خود مدام همسرتان را مقایسه نکنید چون این احساس به او منتقل می شود.
✔️برای حفظ آرامش خود و همسرتان از توسل به اهل بیت و افزایش معنویت درخانه غافل نشوید.
✔️درپایان توصیه میکنم فایل های صوتی کلاس هنر زن بودن استاد پور احمد رو تهیه و گوش بفرمایید.
می توانید از مشاوره ی تلفنی کانال همسران خوب بهره مند شوید. ویا مراجعه حضوری به یک مشاور امین داشته باشید.
💐درپناه اهل بیت موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#اختلاف_دیدگاه_مذهبی_قبل_از_ازدواج

سلام وقتتون بخیر
من 25 سالمه و 4 سالی هست که با پسری همسن خودم صحبت میکنم برای ازدواج و شهر دیگه ای هستن
من در خانواده‌ای مذهبی بزرگ شدم اما متوجه شدم که او به مسائل دینی اصلا اعتقادی نداره و گاهی هم منو مسخره میکنه بابت قران خواندن و مسجد رفتنم و بارها سر این مسئله باهاش بحث کردم اما هرکاری کردم که هدایتش کنم نشده
و این مورد خیلی منو اذیت میکنه با کسی که اعتقادی نداره بخوام یک عمر زندگی کنم اما هر بار خواستم که این رابطه‌ رو تموم کنم اجازه نداده گفته من با اعتقاد تو کاری ندارم خیلی وابستگی پیش اومده بینمون
ازتون میخوام کمکم کنید که چجوری این رابطه‌ رو تموم کنم چون اصلا حالم خوب نیست تو این رابطه‌ای که هستم و فقط بخاطر اینکه دلش نشکنه نمیتونم کاری کنم و میترسم.

🌹🍃پاسخ #مشاور_امین
کانال تربیتی همسران خوب
سرکار خانم #مرتضوی

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و وقت بخیر خدمت شما بانوی عزیز خیلی خوب است که قبل از تصمیم نهایی برای ازدواج مسئله کفویت بین خودتان را بررسی می‌کنید قبل از پاسخ چند سوال دارم اینکه: ۱_بیان نفرمودید که شیوه آشنایی شما چگونه بوده است؟ ۲ _خانواده در جریان ارتباط شما و این آقا پسر هستندیا خیر؟
۳_اگر قصد شما از این رابطه ازدواج است چرا ۴ سال این رابطه طول کشید.؟
✔️ در هر حال اگر خانواده شما از این رابطه آگاه نیستند بهتر است در جریان قرار بگیرند و اگر هستند که به آقا پسر بگویید که اگر قصد ازدواج با شما را دارند باید با خانواده شما مطرح کنند.
و همانطور که گفتید چون ایشان با شما کفویت اعتقادی ندارند بهتر است این موارد با کمک پدر محترم بررسی شوند و این رابطه با واسطه‌گری ایشان به پایان برسد.
✔️به یاد داشته باشید در امر ازدواج و تصمیم گیری دلسوزی و احساسات جایگاهی ندارند. ✔️کفویت اعتقادی مهم‌ترین اصل در ملاک‌های انتخاب همسر است و هیچ وقت نباید به این مسئله به امید تغییر نگرش طرف مقابل بعد از ازدواج به دیده اغماض بنگرید.
✔️ در پایان به شما توصیه می‌کنم حتماً فایل‌های صوتی شیوه‌های انتخاب همسر استاد پوراحمد را تهیه و گوش بفرمایید و یک مشاوره پیش از ازدواج هم داشته باشید.

💐در پناه اهل بیت موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#کم_محلی_شوهر

سلام
اقای دکتر شوهر من همش تنها میخوابه قهر میکنه اصلا نمیدونی دلیلش چیه چون نمیگه منو پیش بچه هام خراب میکنه

🌷پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب #قدردان

🌹بسم الله الرحمن الرحیم

باعرض سلام و خداقوت و تشکر از حسن اعتماد شما به مجموعه همسران خوب
سوالتان خیلی کلی به نظر می رسد مثلا اشاره ای نشد که چند سال ازدواج کردید؟ از کی این رفتار ها را دارد؟ شما چه واکنشی نشان می دهید و ....
به طور کلی می‌توان گفت مردان به تایید، تحسین،تشکر و تعریف نیاز اساسی دارند و باید محیط خانه تامین کننده آرامش و محبت آنها از جهت دیداری ،زبانی و عملی باشد...مهارت های دلبری خودتان را افزایش دهید و بر رفع نواقص احتمالی رفتاری خودتان تمرکز کنید ، تهیه مجموعه هنر زن بودن و محرمانه زوجین استاد پور احمد خمینی کمک زیادی به شما میکند. حتما درصورت لزوم از مشاوره تلفنی استفاده کنید.

🌷سلامت و سربلند باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#کشف_استعداد

سلام وقتتون بخیر.
خانمی هستم ۳۲ ساله.دو فرزند دبستانی دارم.زندگی نسبتا خوب.

مشکلم خودمم.احساس میکنم افسردگی دارم.یه روز خوبمو پر انرژی یهو چند روز بی انرژی و بی هدف و بی انگیزه که حتی حال عبادت هم ندارم.
لازمه بگم پیاده روی و ورزش هم میکنم.گاهی دستی بر کارای هنری هم دارم.اما مقطعی.
نمی‌دونم چیکار کنم که حالم خوب باشه.اصلا نمی‌دونم استعدادم توی چیه.توی چه کاری میتونم موفق باشم.
هر دفعه یه تصمیمی میگیرم و .بعد از مدتی رها می کنم.الان دوست دارم یه مسیری رو انتخاب کنم و از بی هدفی دربیام.اما موندم کدوم راه رو انتخاب کنم.خیلی حس پوچی می کنم.همش میگم چند سال بعد حسرت میخورم که چرا تا جوون بودم برای خودم کاری نکردم.عمرم داره همینجوری تموم میشه.با حالِ بد و بی هدفی

🌹پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب #قدردان

🌷بسم الله الرحمن الرحیم

باعرض سلام و خداقوت و تشکر از حسن اعتماد شما به مجموعه همسران خوب
ابتدا لازم است در این زمینه توجهی به شرایط جسمی تان بکنید و از جهت سلامت کلی مخصوصا نداشتن کم خونی و ...بررسی شوید، و یا شناختن نوع طبع مزاجی تان توسط متخصصین طب سنتی هم کمک زیادی به شما میکند، چرا که بسیاری از این نشانه ها امکان دارد از عوارض کاهش بعضی از عناصر مفید در بدن و بهم خوردن وضع مزاجی دارد.
برای کشف استعدادها راه حل های متعددی وجود دارد ازجمله توجه به موفقیت‌های قبلی خود که در چه زمینه ای بوده، مشورت با دوستان دلسوز ی که از ما شناخت کافی دارند،شرکت در کلاسهای آموزشی مختلف و ....
اما بطور کلی سعی کنید فعالیت هایی که قدرت تمرکز را در شما بالا می‌برند بیشتر پیگیری کنید از جمله کاهش زمان استفاده از گوشی همراه، و در عوض خواندن روزانه کتاب مورد علاقه با حجم کم، مطالعه مستمر تاثیر زیادی در افزایش کیفیت حافظه و تمرکز دارد..
حتما زمانی را برای برنامه ریزی امورات تان اختصاص دهید، و فعالیت هایتان را در ۳ سطح کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم کنید، در انجام دادن برنامه کمالگرا نباشید و گام های روزانه کوچک برای رسیدن به اهداف تان بردارید،و در ازای انجام ندادن آن برای خودتان جریمه درنظر بگیرید و...در زمینه نحوه برنامه ریزی، جزئیات زيادي وجود دارد ..حتما درصورت لزوم از مشاوره تلفنی استفاده کنید.


🌷سلامت و سربلند باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#فعالیت_جمعی
#تربیت_فرزند
#اوقات_فراغت

سلام وقت شما بخیر
یه پسر ۱۱ ساله دارم که دو سالی هست به شدت کم تحرک شده و اصلا فعالیت های پرتحرک و گروهی رو دوست نداره،علاقه ی زیادی به تکنولوژی داره،انیمیشن و استاپ موشن میسازه،کار با اینشات رو خیلی خوب بلده.من و پدرش به شدت نگرانش هستیم. به ورزش هایی مثل شطرنج و پینک پنگ علاقه داره،اما مطمئن نیستیم که به خاطر تحرک کمتر و گروهی نبودنشه یا واقعا علاقست.میخوام بدونم که ما باید به فعالیت و کارهای گروهی مجبورش کنیم یا به علایقش توجه کنیم؟



🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #کریمی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام خدمت شما دوست گرامی
خیلی خوبه که فرزندتون به تولید محتوا میپردازه و فقط مصرف کننده نیست. این خودش یک مهارته.
اما توجه داشته باشید، یک دلیلی که باعث میشود بچه ها به فعالیت های فردی روی بیارند، استفاده بیش از حد از فضاهای رسانه است.

چندتا راهکار رو پیشنهاد میدم که ان شاءالله بتونه اثر بخش باشه:

۱. زمانی را برای تفریح خانوادگی در نظر بگیرید. و آنجا به بازی های جمعی پرداخته شود.
این تفریح هم میتواند داخل خانه و هم خارج از خانه باشد.
مثال در منزل : بازی منچ خانوادگی، ادا بازی خانوادگی، والیبال خانوادگی که بصورت برنامه ی ثابت در خانه باشد .( مثلا دو روز در هفته بازی خانوادگی داریم.)
بازی در بیرون هم مثال زیاد داریم.

۲.برای استفاده از رسانه قانون و برنامه داشته باشید.
مثلا بیشتر از ۱ساعت در روز استفاده نشود.

۳. سعی شود در منزل ارتباط کلامی بین اعضا بیشتر شود.
این ارتباط کلامی انسان را از غار تنهایی خارج میکند. محبت را زیاد میکند.
متاسفانه گاهی در منزل بدلیل وجود موبایل و تلویزیون ارتباط بین اعضا کمتر شده است.


۴. قانون بگذارید که بعضی فعالیت های منزل بصورت مشارکتی انجام شود . و همه ملزم به اجرای آن باشند .(مسئولیت ها تقسیم شود)
مثلا: پهن کردن و جمع کردن اسباب غذا، ظرف شستن، تمیز کردن منزل، آماده کردن یک غذای مورد علاقه و ...

[نکته**
- حتما همه اعضا حتی پدر و فرزندان مشارکت کنند
- همه در یک زمان باشد
- در حین انجام کار با خوشرویی با یکدیگر برخورد شود]

۵. رفت و آمد به مسجد بسیار موثر است.
رفت و آمد مدام به مسجد باعث ایجاد گروه های دوستی میشود.
الحمدالله فرزند شما دارای قابلیت استفاده از رسانه است و میتواند جذب قسمت های پایگاه های مسجد شود که همین باعث شکل گیری گروه های دوستی و فعالیت های گروهی بعدی می شود. آنجا فعالیت های گروهی بسیاری برای نوجوانان دارند مثل ورزش های گروهی، اردوهای گروهی، کارهای خیریه و ...

همانطور که میدانید در دوره نوجوانی، هر چقدر پسرهایمان فعالیت بدنی و پر تحرک داشته باشند، برای زیست او سالم تر و بهتر است.

در نهایت که پرسیده بودید، این را هم بگویم که خوب است فرصت دهید فعالیت هایی که علاقه دارد انجام دهد، اما شما برایش چارچوب بگذارید. مثلا استفاده از رسانه دوست دارد؟ شما با ایجاد زمان بندی و برنامه به او اجازه دهید.
یا ورزش شطرنج یا پینگ پنگ دوست دارد؟ در کنارش یک فعالیت گروهی داشته باشد .


امیوارم در این مسیر سربلند باشید 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#روش_مطالعه
#خواب‌آلودگی

سلام
برای آزمون آموزگاری مبخونم،حدود ۴۰ روز فقط وقت دارم،اما موقع درس خوندن خوابم میگیره بیشتر وقتا،با اینکه خواب کافی دارم،چیکار کنم مشکل خواب آلودگیم در این مدت کوتاه؟خیلی کند درس میخونم و تمرکز ندارم و حواسم خیلی پرت میسه؟حس خوندن ندارم،گفتم صبح خیلی زود بیدار شم بخونم که به برنامه م برسم تا بچه هام خوابن،اما بااینکه شبا ۱۰ میخوابم بازم خوابم میاد،کم خونی ندارم،موارد مزاج و سردی و...۷۰ درصد رعایت میکنم،



🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #کریمی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام خدمت شما دوست گرامی

برای اینکه بتونید از ساعت مطالعه‌تون بهترین استفاده رو ببرید و خوابتون نگیره، کار هایی رو باید انجام بدید که شامل:

۱. قبل از شروع درس خوندن کمی نرمش بدنی و ورزش انجام بدید.

۲. موقع درس خوندن تغییر حالت داشته باشید.
هم خودتون تغییر حالت داشته باشید هم محیط تون رو عوض کنید که خسته کننده نباشه.

۳. بودجه بندی و برنامه ریزی داشته باشید.
این خیلی کمک کننده است . توی جدول تقسیم بندی کنید و مقداری که هر روز قراره بخونید رو بنویسید و به صورت هفتگی لیست بنویسید و تیک بزنید
این خیلی هدفمند تون میکنه.

۴. خلاصه نویسی کنید.
نوشتن خلاصه شما رو ملزم میکنه که حتما با دقت بیشتری مطالعه کنید و جلوی خواب آلودگی رو میگیره.

امیدوارم موفق و سربلند باشید 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#حدود_پوشش_مادر

❓️باسلام
من خانومی هستم۳۶ وهمسرم۴۰ساله.ازهمه لحاظ همسرم اوکی هستن فقط تو رابطه دوست همش میگن ارایش زیاد کن لباس مدل داربپوش اگر هرشب یایک شب درمیون بیان سمتم میگن حاضرشو برام یا جلو بچه هام میگن ارایش کن پسرم۱۰سالشه سن حساسیه دوست ندارم منو ببینه با تاپ.و اینکه همسرم میگن تو خونه لباس راحت تر بپوش منم میگم جلو بچه ها مراعات کن ولی خوششون نمیاد شلوار و تیشرت بپوشم چکار کنم؟

🌱⚘️پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #نوری 👇

🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺

سلام عرض میکنم خدمت شما بزرگوار

اینکه همسر شمابه خاطر ظاهر و پوشش شما این میزان حساسیت رو نشون میدهند میتونه تاثیر منفی روی احساس خوب شما نسبت به خودتون بگذاره و با توجه به دغدغه مند بودن شما برای تربیت جنسی فرزندتون میتونه سختی هایی رو فراهم کنه اما به شما پیشنهاد میکنم وقتایی که احساس میکنید ممکن است نیازهایی مطرح شود خود راآماده کنید و در زمانی که بچه ها حضور ندارند خودتون رو برای ایشون اونجور که میخواهند بیارایید و از لباس های جذاب و ارایش طبق سلیقه ایشون استفاده کنید که نیاز آقا در این تایم مرتفع بشه تا زمان هایی که فرزندان هستند ازشما این پوشش خاص رو طلب نکنند ،وقتایی هم که فرزندان هستند آراستگی داشته باشید اما پوشش خودتون رو هم حفظ کنید،زمان رو طوری برنامه ریزی کنید که بچه ها زود بخوابند تا شما وقت داشته باشید که به نیاز آقا توجه کنید و این پوشش فقط محدود به زمان خاص رابطه نباشه مثلا بچه ها زود بخوابند و شما پوشش جذاب داشته باشید و باهم یه زمان جذابی رو بگذرونید مثلا مشاهده برنامه فیلم و یا مستند و یا دیگر سرگرمی ها همراه با پوششی مثل تاپ شلوارک و حتما کنارتون پتویی چادری باشه که اگر فرزندتون اومد خودتون رو بپوشونید .
در این رابطه در زمان و مکان مناسب با لحن خوب باهمسر صحبت کنید و در این موضوع حدومرز گذاری کنید و باهم توافق کنید و حتما علت این کاررو براشون توضیح بدید.
میتونید از کلاس محرمانه زوجین هم استفاده کنید.
درپناه خدا💐

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#پدر_ناآگاه

❓️سلام دخترمجرد۲۷ساله هستم پدرم همیشه میگه تنبل هستی وخر‌هیچ کسی تو‌رونمیگیره‌پیش‌ما‌میمونی‌وبعضی‌وقتا‌میگه‌برو‌بمیر‌چرا‌تو‌نمی‌میری‌از‌دستت‌راحت‌بشم‌‌مامانم‌خیلی‌حرص‌میخوره‌که‌‌پدرم‌چیزی‌بهم‌نگوید‌‌ولی‌پدرم‌همیشه‌‌میگه توبدترین دختر‌هستی‌چرا‌تو‌بچه‌ما‌شدی‌انگاردست‌من‌بوده‌هرکس‌باهات‌ازدواج‌کنه‌پرتت‌میکنه‌بیرون‌به‌هیچ‌دردی‌نمیخوری‌بدوتنبل‌هستی‌از‌زندگی‌خستم‌ولی‌کلی‌آرزو‌دارم‌خواهربرادرم‌بهش‌میگن‌گوش‌نمیده‌که اذیتم‌نکنه‌پدرم۸۰ساله‌هست

🌱⚘️پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #نوری 👇

🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺

سلام عرض میکنم خدمت شما بزرگوار

متاسفم که این شرایط سخت رو تجربه می کنید، شنیدن این حرف ها از طرف پدر، به خصوص در این سن، بسیار دردناکه و می فهمم که چقدر می تونه آزاردهنده باشه.
در این شرایط، چند نکته رو در نظر داشته باشید:

این حرف ها واقعیت شما نیست: حرف های پدرتون بیشتر بازتابی از دیدگاه های خودشون و شاید نارضایتی های درونی خودشون باشه. این حرف ها نشون دهنده ارزش واقعی شما نیست و نباید اجازه بدیدکه این حرف ها به باور شما تبدیل بشوند.
محدود کردن تعاملات: اگر حرف های پدرتون خیلی آزاردهنده است، سعی کنید تعاملاتتون رو با ایشون محدود کنید. لازم نیست هر روز باهاشون صحبت کنید یا در معرض حرف های منفیشون قرار بگیرید.
مراقب سلامت روانتون باشید: این وضعیت ممکنه باعث استرس، اضطراب و افسردگی بشه. سعی کنید به فعالیت هایی که دوست دارید بپردازید، ورزش کنید، تغذیه سالم داشته باشید و به اندازه کافی استراحت کنید.
اینکه خانواده شمارو حمایت میکنند خیلی خوبه و گاهی احساسات منفی خود را باآنها درمیون بگذارید واز آنها حمایت بگیرید.
از دردودل کردن با خدا و کمک گرفتن از خدا و اهل بیت غافل نشوید و برای ایشون دعا کنید.
اهدافی جدید برای خود تعریف کنید و به جای تمرکز روی حرف های منفی ایشون،به موفقیت در اهداف تمرکز کنید.
از طریق موسسه های معتبر برای ثبت نام فرم ازدواج اقدام کنید و این رو در نظر داشته باشید که بخاطر این مشکلات به هر ازدواجی تن ندید.
با شناختی که از ایشون پیدا کردید سعی کنید زمینه رو برای پدرتون فراهم نکنید و یا به حداقل برسونید.
درصورت لزوم از یک مشاور امین کمک بگیرید.
درپناه خدا💐

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#دوران_عقد
#بیان_خواسته
سلام وقتتون بخیر من یک دختر ۲۰ ساله شاغل هستم که الان نزدیک ۵ ماه هست که عقد کردم اگر چیزی بخوام همسرم برام تهیه میکنه و مقاومتی از این بابت نداره قبل از عقد ازش می‌شنیدم که می‌گفت بعد از عقد یه کارتی در اختیارت قرار میدم و توش پول برات میریزم و من متاسفانه اشتباه کردم و گفتم نیاز نیست ولی خودش اصرار داشت ،ولی بعد از عقد هیچ پولی به عنوان پول ماهانه به من نداد من واقعا از لحاظ مالی به این پول نیاز ندارم اما دوست ندارم همسرم حس کنه که نباید در ماه پولی رو برای مخارج شخصیم به من بده ، من یک سری خرج ها دارم که باید همسرم به این خرج ها توجه کنه به نظرتون چیکار کنم و چه جور بهش بگم البته چون بیشتر حقوقش رو داره وام میده دلم نیومده تا الان چیزی بگم

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇


🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
در دوران عقد براساس عرف میتوان از همسر دادن نفقه را داشت.برای بیا خواسته خود بهتر است در شرایط مناسب بدون هرگونه تحقیر یا سرزنشی خواسته ی خود را با ایشان در میان بگذارید.
اینکه شرایط همسر خود را درک میکنید بسیار عالی است و زمان درخواست خود این نکته را در نظر داشته باشید که قرار نیست هزینه ی زیادی را به شما بدهند.بلکه به صورت ماهانه مبلغی را طبق گفتگو مشخص کنید تا برای خرج های مورد نیازتان به شما بدهد.

انشاءالله در پرتو انوار الهی زندگی مملو از آرامش و محبت داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بیان_خواسته
خانمی ۴۳ ساله با ۴فرزند ۲۱و۱۹و۹و۲سال دارم ..همسرم سه سال بازنشسته شدند و بعد بازنشستگی هیچ برنامه ای برای خانواده نداشتند .ولی بیرون از منزل در مسجد و ..سرگرمی هایی دارند که وقت گیر هست مثل مسئول خانه هلال و هیات امنا و خادم الرضا و مسئول بسیج..متاسفانه تا الان هیچ بحثی در اینکه سرگرم باشند نداشته م ولی الان از نظر اقتصادی با حقوق بازنشستگی کفاف زندگی رو نمی دهد ..از طرفی بدلیل اوقات فراغت زیاد از نظر جنسی دائم درخواست دارند ..منم با توجه به مشغله فکری و کاری زیاد و فرزندکوچیک ...امکانش فراهم نمیشه ..مستاصل شدم ..دیگه درگیری ذهنی شدید پیدا کردم ..بهشون راهکار میدم حداقل نصف روز یه کار پاره وقت داشته باشند ..هم برای سرگرمی هم زندگیمون یکم راحت تر پیش بره ...خداییش کم آوردم..خیلی وقتا به جدایی فکر می کنم ..دیگه خسته شدم..
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇


🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
بهترین راهکار این است که خواسته ی خود را بدون هرگونه سرزنش و تحقیری و با حفظ اقتدار همسرتان به ایشان بیان کنید.چند نکته را در نظر داشته باشید:
شرایط و مکان مناسبی را برای بیا خواسته خود در نظر بگیرید.
صحبت ها طولانی نباشد.
به علایق ایشان را توجه کنید،انجام کارهای چنینی بسیار جذاب و از لحاظ روحی اثر مثبتی روی فرد می گذارد.
به جای دادن راهکار نیاز های خود را بیان کنید،به عنوان مثال نیاز به چنین وسیله ایی در آشپزخانه داریم تا کار برای من راحت تر بشه.
ویژگی های مثبت همسرتان را ببینید.
اوقاتی را در حد کم به خودتان اختصاص دهید و برای آن برنامه ریزی کنید.
از تلاش های ایشان برای زندگی تان تشکر کنید.

انشاءالله در پرتو انوار الهی زندگی مملو از آرامش و محبت داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#کفویت_فرهنگی

سلام وقتتون بخیر باشه
من ۲۲ سالمه و یک خواستگار ۲۳ ساله دارم که هم دانشگاهیم هستن، ایشون همشهری نیستن ولی هم استانی هستن، منتها من فارس هستم و ایشون ترک، من تا حدی از بابت تفاوت فرهنگ و رسومات نگرانم و نمیدونم که میشه با وجود این تفاوت‌ها زندگی کرد یا نه.

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و خداقوت خدمت شما🌸
خواهر عزیزم ، ملاک اصلی برای ازدواج ، کفویت ایمان و اعتقاد هست.
مهم این است که هدف زندگی برای هر دو نفرتان یکی باشد .
ممکن است دو نفر همشهری باشند ، همزبان باشند
اما حرف همدیگر را متوجه نشوند .اهدافشون یکی نباشد در نتیجه اختلافات و دعواها شروع می شود .
لذا وقتی که ملاک کفویت گفته می‌شود منظور این کفویت هست .
البته ممکن است کسی آداب و رسوم خیلی برایش مهم باشد و به هر قیمتی نمی تواند از آنها بگذرد ، در این صورت چون شخصیت فرد به این شکل هست پس بابد به این نوع کفویت اهمیت دهد .
پیشنهاد میکنم قبل از انتخاب همسر آینده تان حتما کتاب نیمه ی دیگرم استاد عباسی ولدی ، و صوت انتخاب همسر آقای پوراحمد خمینی را گوش دهید .
ان شاءالله به یاری خداوند متعال و توسل براهل بیت علیهم السلام بتوانید کسی که باعث رشد و تعالی شما در مسیر زندگی تان هست را انتخاب کنید .

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#مسائل_جنس_همسر

سلام وقت بخیر
تازه عقد کردم و متوجه شدم همسرم تو خیابون به خانم های دیگه نگاه میکنه و قبل ازدواج خودارضایی میکرده و فیلم پورن می‌دیده
واسه اینکه الان این موارد ادامه نداشته باشه و چشمشو کنترل کنه چکار باید بکنم
من الان که باهاش صحبت میکنه ار رابطه جنسیمون راضیه و رابطمون خوبه ولی میخوام پیشگیری کنم و میترسم نسبت به این موضوع

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و خداقوت خدمت شما🌸
مسئله ی شما نیاز به بررسی بیشتری دارد.
اینکه علت اینکار ایشون چه بوده باید حتما بررسی شود .
چون احتمال اینکه بعد از مدتی دوباره به این مسئله برگردد وجود دارد .
کاری که شما باید انجام دهید این است که تا میتوانید مهارت و هنر زنانه ی خود را تقویت کنید، در این مورد حتما صوت های آقای پوراحمد در این زمینه را گوش دهید .
دوم اینکه معنویت و تقوای خود را بیشتر رعایت کنید تا بالتبع ‌روی همسرتان هم اثر بگذارد .
اگر شما به نامحرم نگاه نکنید و حدود را رعایت کنید ، اگر هرفیلمی را نگاه نکنید و برای وقت خود ارزش قائل باشید،
و ایشان ببینند که شما مقید هستید ، کم کم روی ایشان اثر میگذارد.
در نهایت پیشنهاد می شود حتما با یک مشاوره ی حضوری یا تلفنی صحبت کنید تا موارد گفته شده بیشتر بررسی شود ، و به یاری خداوند متعال این موضوع حل شود .

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#عدم_اعتماد_به_نفس_و_خجالتی_بودن

سلام وقت بخیر
خانمی هستم ۲۸ ساله نه شاغل هستم و نه ازدواج کردم و نه مهارتی بلدم نه فن بیان خوبی دارم هنوز خجالتم از بچگی با خودم دارم نسبت به قبل بهتر شدم اما هنوز باهام هست و بخاطر این ویژگی نمیتونم معلم بشم چون معلمی کلی مهارت نیاز داره و خجالتی نبودن جزء اولین نیازهای این شغل. دائم خودمو با دیگران که سنشون از من کم‌تره و هم ازدواج کردن و هم شاغل هستن مقایسه میکنم. بعد از گرفتن ارشد همش تو خونه‌ام و به آینده فکر میکنم.(وسواس فکری گرفتم)
خواستگار هم که میاد یا به دلم نمیشینن یا اگه به دلم بشینن جلسات ادامه پیدا نمیکنه. احساس پوچی میکنم. نمیدونم برای رشد خودم چه کاری انجام بدم حتی نمیدونم چه استعدادی دارم

🌹🍃پاسخ #مشاور_امین
کانال تربیتی همسران خوب
سرکار خانم #مرتضوی

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام خدمت شما بانوی محترم
خیلی خوب است که با این صراحت و صداقت درباره‌ی احساسات و چالش‌هایتان صحبت می کنید چون پذیرش مشکل درواقع اولین قدم برای پیدا کردن راه حل هست.
🔷گفتید که هیچ مهارتی بلد نیستید این مسئله می تواند باعث احساس ناکارآمدی و عدم شایستگی شود اما این مشکل قابل حل است ✔️ می توانید با شناخت علایق خود به صورت مجازی یا حضوری در حرفه ای آموزش ببینید مثلا یک حرفه ی هنری مثل خیاطی، گلدوزی و.... وسپس مشغول به کار شوید ویا در مراکز فرهنگی محل و یا پایگاههای بسیج عضو شوید و کم کم هم تعامل خود را با دیگران افزایش بدهید و هم عهده دار مسئولیتی بشوید تا بیکار نباشید و احساس ارزشمندی کنید.
✔️حتما با مطالعه لازم در آزمون های استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنید.
🔷برای حل مشکل خجالتی بودن خودتان می توانید در کلاس های فن بیان و سخنوری و افزایش اعتماد به نفس شرکت کنید.
✔️به یاد داشته باشید تغییر زمان بر است و نیازمند صبوری و مداومت زیاد پس زود نا امید نشوید.
✔️مقایسه شرابط الان خود با دیگران و ماندن در گذشته در واقع باعث احساس پوچی، بی هدفی و هدر رفتن زمان طلایی رشد و تغییر می شود.
🔷 اگر از اینکه ازدواج نکردید ناراحت هستید سعی کنید در صورت داشتن معیار های سخت گیرانه در آنها تجدید نظر کنید،و در صورت امکان به مراکز معتبر و مطمئن همسر یابی و ازدواج شهر تان مراجعه و شرایط خود را مطرح کنید.
✔️ اگر عادت به مقایسه شرایط خود با دیگران دارید با شرایط سخت تر از خودتان مقایسه کنید مثلا خیلی از کسانی که شاغل هستند و ازدواج هم کردند مشکلات دیگری دارند مثلا بچه دار نشده اند و یا فرزند معلول دارند یا همسر بد اخلاق و... پس روی داشته های خودتان تمرکز کنید و شکر گزار باشید.
✔️ خودتان را همانطوری که هستید بپذیرید. همه‌ی ما نقاط قوت و ضعف داریم. به جای اینکه روی نقاط ضعف خود تمرکز کنید، سعی کنید نقاط قوت خودتان را پیدا کنید و آن ها را تقویت کنید.
✔️✔️مهمتر از اینها تقویت و افزایش معنویت در زندگی و توکل و توسل به قرآن و اهل بیت است که می تواند احساس آرامش به انسان بدهد.
🔷در آخر توصیه میکنم فایل های صوتی کلاس رضایت از زندگی استاد پور احمد را تهیه و گوش بفرمایید و در صورت لزوم از مشاوره ی تلفنی مشاوران مجموعه ی همسران خوب بهره مند شوید.
💐در پناه اهل بیت موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_پسر_نوجوان_باجنس_مخالف
سلام و خدا قوت
من ۳۲ سال و همسرم ۴۰ سال هستن پسر بزرگم ۱۵ سالش هست و دوبرادر با فاصله ۶ سال داره .پسر بزرگم اهل نماز هستش از ۸سالگی شروع به خواندن نماز کرد . همسرم و خودم متدین هستیم چند سال پیش تو گروه سرود ثبت نام کردم که متاسفانه دختر و پسر باهم برای اجرا میرفتن الان دو سال هست دیگه سرود نمیره ولی متوجه شدم با یکی از اون دخترا تلفنی صبحت میکنه .اکثرا از بچگی هر اتفاقی بیافته میاد برام تعریف میکنه .
نگرانم نمیدونم چکار کنم بیخیال بشه خیلی باهاش صحبت کردم ازگناهش یا اینکه تو نماز میخونی اینکار اصلا درست نیست ممنون میشم راهکاری بدید که تاثیر گذار باشه ممنون از وقتی که میزارید
سلام و خدا قوت.
🌹🍃پاسخ #مشاور_امین
کانال تربیتی همسران خوب
سرکار خانم #مرتضوی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام خدمت شما مادر گرامی
قابل درک است که به عنوان یک خانواده مذهبی و خانواده ای که ارتباط با نامحرم را رعایت می کنید. وقتی می بینید پسرتان به این مشکل گرفتار شده بسیار ناراحت و نگران هستید.
برای حل این مشکل چند توصیه می شود:
1. گفت‌وگو و ارتباط موثر
✔️سعی کنید با پسر و همسرمحترم ارتباط نزدیک و صادقانه داشته باشید و فضای گفتگو باز باشد تا پسرتان بدون ترس از سرزنش و یا قضاوت احساساتش را بیان کند.
✔️سعی کنید به جای تمرکز بر گناه و هشدارهای مستقیم، محتوای صحبت‌ها را بهتر بفهمید و به پسرتان نشان دهید در کنارش هستید و دوست دارید با هم راه حل پیدا کنید.
2. رشد معنوی و الگوبرداری
✔️پسرتان را تشویق کنید که در فعالیت‌های مذهبی و فرهنگی باقی بماند و سرود راادامه بدهد.
✔️تعامل و رفت و آمد خودتان را با خانواده های مذهبی خصوصا خانواده هایی که پسر همسن پسر شما دارند بیشتر کنید.
✔️محدودیت‌های منطقی برای تماس‌های تلفنی و فضای مجازی تعیین کنید.
اگر گوشی شخصی دارند، استفاده از آن با قاعده و قانون باشد. این محدودیت رابا احترام و بدون انگ زدن ارائه بدهید و خود و همسر محترم هم مقید به استفاده محدود و درست از گوشی باشید، و توضیح دهید که این کار برای حفظ شخصیت و آینده‌اش است.
4. نحوه برخورد با صحبت‌هایش
✔️وقتی چیزهایی درباره تماس با دختر می‌گوید، به جای سرزنش، از نگرانی و محبت استفاده کنید.
مثلا بگویید: «از اینکه برام تعریف می‌کنی، خوشحال می‌شم، ولی مهمه که در مسیر درست بمونی و مراقب باشی.»
این کار باعث می‌شوداحساس امنیت کند و راحت‌تر باشما صحبت کند.
5. توجه به نیازهای او
✔️شاید نیاز دارد احساس ارزشمندی و محبت را دریافت کند پس حتما محبت و احترام کافی به او داشته باشید و تا حد ممکن در مورد تصمیمات مختلف از او نظر بخواهید و به او مسئولیت بدهید. حتما همسر محترم با فرزندتان فعالیت های مشترک ورزشی، تفریحی و معنوی داشته باشند. خلاصه نوجوان شما نباید وقت بیکاری و خالی داشته باشند. با توجه به علاقه مندی خودش حرفه ای را بیاموزد و تا حد امکان درآمدی ولو مختصر داشته باشد.
✔️عضو پایگاه بسیج مسجد محله شوند.
6_آموزش غیر مستقیم:
✔️ارائه نمونه های واقعی و یا داستان درباره عاقبت روابط این چنینی دختر و پسر.
در آخر توصیه میکنم فایل های صوتی تربیت و ارتباط موثر با نوجوان استاد پور احمد را تهیه و گوش بفرمایید.
✔️درصورت نیاز از مشاوره ی تلفنی مشاوران مجموعه ی همسران خوب ویا مشاوره حضوری یک مشاور امین ویا کارشناس مذهبی استفاده کنید.
💐در پناه اهل بیت موفق باشید.

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#کنجکاوی_پسربچه_ازنواربهداشتی

سلام
پسر ۶ ساله ام خیلی ازم میپرسه
مامان این پوشک صاف هارو برا چی برای خودت میخری؟ چی بهش بگم ؟
وقتی میریم فروشگاه خرید هم در قفسه ها میبینه هم در سبد من،نوار بهداستی میبینه،ضمن اینکه فضولی هم میکنه و در کشوم باز میکنه و دیده،
امکان خرید غیر از فروشگاه و ندارم،ضمن اینکه خانم اهل رعایتی هم هستم،نمیدونم چرا این بچه اینقدر کنجکاو و پیگیر و ریزبین برا همه چی!!!!حتی خوراکی خوردنم که من باید بدونم تو چی خوردی و...

🌸پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب #قدردان

🌷بسم الله الرحمن الرحیم


با عرض سلام و خداقوت و تشکر از حسن اعتماد شما به مجموعه همسران خوب درمورد موضوع سوالتان به چند نکته توجه کنید
گاهی اوقات پسرها در سنین کودکی در مورد نوار بهداشتی از والدین خود سوالاتی می‌پرسند. ممکن است توضیح این مسائل برای پسرها کمی دشوار باشد. اما پیشنهاد ما این است که از قبل با فکر کردن در مورد آن و آماده کردن جواب مناسب، خود را برای پاسخ مناسب آماده کنید.

کودکان خردسال بسیار کنجکاو هستند. پس اگر در این خصوص از شما سوالی پرسیدند دقیق و به زبان خودشان به آن‌ها توضیح دهید. هرچه درمورد این موضوع احساس بهتری داشته باشید توضیح آن هم راحت‌تر خواهد بود. می‌توانید به آنها بگویید برای رعایت بهداشت و جلوگیری از خونریزی از پدهای بهداشتی استفاده می کنید،واکنش شدید شما میتونه هم احساس کنجکاوی و هم حس منفی رو تو کودک تشدید کنه. در این شرایط بهتره بدون این که واکنش شدیدی نشون بدید در کمال ارامش بهش توضیح بدید که کار درستی نیست به وسایل دیگران بدون اجازه دست بزنه و چیزی که دیده مربوط به بزرگسالان و خانم هاست. همین قدر پاسخ کافیه تا کنجکاوی اون رو رفع بکنه.
خونسرد باشید: از واکنش‌های شدید مانند وحشت، اضطراب یا خجالت خودداری کنید. کودک شما می‌تواند این احساسات را درک کند و تصور کند که اتفاق بدی رخ داده است.
منتظر واکنش فرزندتان باشید: برخی از کودکان با دیدن نوار بهداشتی سؤالی برایشان پیش نمی‌آید. پس منتظر واکنش او باشید. اگر فرزند شما بسیار کوچک باشد، احتمالاً چیزی را که دیده پردازش نمی‌کند.
بحث را عوض کنید: اگر فرزندتان کوچک است و نوار بهداشتی شما را دیده، می‌توانید حواسش را پرت کنید و بحث را عوض کنید. موفقیت این تکنیک تا حد زیادی به سن فرزند شما بستگی دارد.
تهدید نکنید: پس از دیدن نوار بهداشتی، کودکتان را تهدید نکنید و به او نگویید که «نبینم جلوی کسی چیزی بگی و...». این کار باعث می‌شود که کودک کنجکاو شده و نوار بهداشتی را نزد دیگران ببرد و از آنها سؤال بپرسد.
دروغ نگویید: در مقابل وسوسه دروغگویی مقاومت کنید. بچه‌ها در تشخیص حالات صورت شما بسیار خوب عمل می‌کنند. برخی بچه‌ها تا حدودی از جریان استفاده نوار بهداشتی باخبرند و اگر شما دروغ بگویید، یک سابقه بد ایجاد می‌کنید.
ونیازی نیست اطلاعات زیادی هم به کودکتان دهید.


🌺سلامت و سربلند باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#حاشیه_همسر
#شک_داشتن

سلام و خدا قوت.

خانمی ۴۰ ساله هستم و دو فرزند دارم. حدود ۱۹ سال هست که ازدواج کردم. در ۱۸ سال اول، ذره‌ای به همسرم شک نداشتم و اعتماد کامل به او داشتم. تا اینکه دچار بیماری شدم و یک بار نتوانستم نسبت به او تمکین کنم. خیلی عصبانی شد و ۳ بار گفت: توی دامنت می‌ذارم، حالا می‌بینی.

البته چند ماه قبل، همسرم، برای خواهرم خواستگاری پیدا کرد و مدتی هم مرتبط بودیم ولی خانواده‌ام قبول نکردن و او خیلی عصبانی شد‌ و خواهر اون آقا هم مطلقه و بسیار زیبا بودن.

الآن گاهی قرائنی می‌بینم و مشکوک شدم و یک سال هست که دچار فشار روحی هستم. لطفا راهنمایی بفرمایید.



🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #کریمی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام خدمت شما دوست گرامی🌱
همانطور که میدونید هر کسی در زندگی با یه مشکلی مواجه است.
اصلا خاصیت این دنیا به این صورته. هم نعمت داره هم سختی!
مهم اینه که ما "صبر فعال" داشته باشیم.
به این معنی که فقط غصه نخوریم بلکه برای رفع اون مشکل تلاش کنیم. مهارت یاد بگیریم و با اون مشکل مواجه بشیم.
وقتی مهارت برخورد با مساله رو بلد باشیم، هیچ مشکلی غیر قابل حل نیست.

در قدم اول، این رو یادتون باشه که روحیه خود را نبازید. آرامش داشته باشید و سعی کنید رفتاری رو انجام ندید که احساسی و بدون فکر باشه.
در قدم دوم، وقتی یه بدی رو از همسرتون دیدید، کل نقاط مثبت ایشون رو فراموش نکنید.
گاهی در مشکلات، انسان فقط به نکات منفی طرف مقابل فکر میکنه، این باعث میشه مساله رو غیر قابل حل ببینه.

یک سری مهارت هایی هست ، که باعث گرم شدن زندگی مشترک میشه. و حواشی رو از زندگی دور میکنه.
بهتون توصیه میکنم کلاس های هنرزن بودن ۱ و ۲ استاد رو با دقت گوش بدید (حتی جزوه برداری کنید)
و حتما به یک مشاور تلفنی یا حضوری خوب مراجعه کنید.

ان شاءالله با یاری خداوند و تلاش خود ، موفق باشید 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#مراقبت_بعد_زایمان
#منزل_مادری

سلام وقت بخیر
بنده اولین بارداریم هست و به همین دلیل همسرم و مادرم میگن که هفته های اول بعد زایمان خونه مادرم استراحت کنم.

مشکل بنده این هست که مادرم به خاطر محبت و نگرانی زیادی که برای من دارن یکم به من سخت میگیرن و با توجه به اطلاعاتی که دارن میخوان همه کارها رو اونطور که میگن انجام بدم ( مثلا من با توجه به گفته دکتر باید پیاده روی روزانه داشته باشم و از پله بالا پایین برم اما ایشون میگن نرو که خدایی نکرده اتفاقی نیوفته ) اگه برم یا انجام بدم ناراحت میشن یا میگن همش لجبازی می‌کنی .

مطمئن هستم که روزهای بعد زایمان که قرار هست اونجا ساکن باشم علاوه بر اینکه در اون شرایط روحیه حساسی دارم و برای همسرم هم سخت هست که همه این مدت رو خونه مادرم باشن به من خیلی سخت میگذره
نمی‌خوام خدایی نکرده دلخوری پیش بیاد و تحت فشار حرفی بزنم که ناراحتشون کنم .
ممنون میشم کمکم کنید چطور برخورد کنم 🙏🏻



🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #کریمی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام خدمت شما دوست گرامی
بابت وجود فرزند، پیشاپیش بهتون تبریک میگم
ان شاءالله خوش قدم باشه🌱✨️

ببینید بعد از زایمان، مادر نیاز به مراقبت ها و کمک هایی دارد که به تنهایی نمیشود انجام داد.
الحمدالله مادر گرامی‌تان همراهتان هستند.
این رو باید قدر بدانید.

اگر همسرتان به تنهایی میتوانند کمک احوال شما باشند و تا زمانی که شما سرپا شوید امور مختلف (مثل مریض داری، فرزند داری، خانه داری و پخت غذا، و گاهی هم مهمان داری و ...) را انجام دهد و شما را در این موارد حمایت کند در منزل خودتان بمانید.
ولی اگر نمیتوانند با وجود سختی هایی که شاید در منزل مادر داشته باشید حتما از مادر محترم کمک بگیرید و سپاس گزار ایشان هم باشید.

این اختلاف نظر ها معمولا بین نسل ها وجود دارد. هر جایی هم به اختلاف نظر خوردید، در محیط با آرامش با ایشان صحبت کنید.

گاهی باید یکسری موارد را چشم پوشی کرد. بالاخره شما نیاز به حضور ایشان دارید. ان شاءالله سایه شان همیشه بالای سرتان باشد.

اگر فکر می کنید ممکن است به همسرتان هم در این مدت سخت بگذرد ، با ایشان صحبت کنید.
همچنین اینکه شما خانم هستید! ، میتوانید با لطافت زنانه ، با سخن ، گاهی با وقت گذاشتن برای ایشان ، همسرتان را در این مدت راضی نگه دارید.


ان شاءالله اوقات خوبی داشته باشید🌱


💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی_نوجوان

سلام وقت بخیر!
امیدوارم حالتون خوب باشد
امروزگوشی خودم دست پسر14سالم بود
وقتی گوشی راازش گرفتم چیزی توصفحه سرچ گوگل دیدم شوکه شدم (عکس خصوصی چیززنان) خیلی استرس گرفتم

ولی به رو ش نیاوردم ولی دیگه هرچی التماس کردگوشی رابهش ندادم
لطفا راهنمایی بفرمایید


🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

یا سلام خدمت شما خواهر گرامی

برخورد شما تا اینجا منطقی و سنجیده بوده، از این به بعد هم سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید و برخورد احساسی و سلبی نداشته باشید. چراکه مهمترین مسئله ای که وجود دارد حفظ و تقویت رابطه عاطفی با فرزند هست.

در دوره نوجوانی به دلیل شروع رشد جنسی و فعال شدن گرایشهای نوجوان، کشش زیادی به مسائل جنسی وجود دارد.

بهترین راهکار پرکردن اوقات فراغت نوجوان به گونه ای است که فرصت خالی نداشته باشد. البته فعالیت ها باید هیجان انگیز و جذاب باشد تا بتواند جنبه ی جایگزینی را داشته باشد.

از طرفی محتوایی که نوجوان از محیط دریافت می کند از جمله دوست و کتاب و رسانه و.... باید بگونه‌ای کنترل و تنظیم شود که کمترین تحریک را دریافت کند و در واقع تا جای امکان تحریکی دریافت نکند.

آشنا کردن او با دوستان خوب و متعهد و همچنین کلاس ها و مربیان تربیتی که ایشان را بصورت مثبت سرگرم می کنند و به مرور زمان عقلانیت و تفکر او را افزایش می دهند.

تقویت معنویت خانواده و فرزند

گاهی اوقات بچه‌ها برای فرار از تنش ها و استرس های موجود در زندگی و کسب آرامش موقت و نسبی به این مسائل روی می آورند. پس محیط خانه را امن و آرام نگه دارید تا از این جهت دچار مشکل نشود.

دسترسی او را به رسانه و فضای مجازی بصورت غیرمستقیم کم و محدود کنید ، استفاده او از گوشی و فضای مجازی با قانون و محدود و در حضور والدین و با اجازه والدین باشد.

سربلند و پیروز باشید 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ترس_از_دفع_مدفوع_در_کودک

سلام سوال قبلی جواب خوبی نگرفتم سوال من این بود چکار کنم ترس از مدفوع کردن نداشته باشه. چون چند روز پیش دفعش مناسب بود ولی بازم امتناع می‌کنه و کلی گریه می‌کنه برای اینکه ببرمش دفع کنه.والان روز سوم هست که باز دفع نکرده.دیگه خودمم کلافه شدم و اعصابم به هم میریزه.چون دفع نمیکنه طبیعیه که بعد از سه روز سفت بشه و دوباره دفعش سخت بشه و این زنجیره ادامه پیدا کنه

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

با سلام خدمت شما خواهر گرامی

نگرانی و کلافگی شما طبیعی ست. این مشکل شایع بین کودکان ۲ تا ۴ ساله هست و به آن یبوست همراه با ترس از دفع یا اجتناب از دفع گفته می‌شود، که گاهی به شکل یک چرخه معیوب در می آید:

دفع دردناک → ترس از دفع → خودداری از دفع → یبوست و سفتی → دفع دردناک‌تر → ترس بیشتر.
اگر سن کودک مشخص بود راحت تر و بهتر میشد نظر داد.

توصیه ها و راهکارها:

سعی در برطرف‌کردن درد جسمی به هنگام دفع ، اول باید کاری کنید که وقتی می‌خواهد دفع داشته باشد، به همراه درد نباشد تا ذهنش تجربه خوشایندتری داشته باشد.

در رژیم غذایی کودک از انجیر خشک ، میوه های ملین‌ مثل آلو، گلابی، کیوی... سبزیجات فیبر دار یا در صورت نیاز تا مدتی از داروهای ملین مخصوص کودکان استفاده کنید ( الیته با مشورت پزشک کودکان).

تجربه دفعش را بدون ترس کنید.
اجبار و فشار ممنوع! حتی اگر خودتون خیلی کلافه‌اید، مجبور کردن کودک به دفع (مثلاً "بیا بریم دستشویی، باید بری!") باعث تشدید ترس و مقاومت او می‌شود. بالعکس رفتن به سمت سرویس را برایش تبدیل به بازی کنید. حتی از اسباب‌بازی یا وسایل بازی و سرگرمی می توانید در محیط دستشویی مثل رنگ انگشتی یا برچسب‌های جذاب برایش استفاده کنید.

بعد از هر بار رفتن به سرویس (نه فقط دفع) تشویقش کنید مثلاً استیکر یا جایزه کوچک.

اگر سن کودک بالای ۳ یا ۴ ساله است بصورت مستقیم با کودک صحبت کنید.
مثلاً: "میدونم که دفعه قبلی اذیت شدی اما الان فرق می‌کنه، چون مسافرهای تو دلت آماده ی فرودن ....

گاهی دلیل اینکار کودک جلب توجه دیگران می باشد که اگر دلیل و ریشه ی آن جلب توجه باشد باید سعی کنید حساسیت زدایی غیر مستقیم داشته باشید.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید موضوع مورد نظر را در کانال سرچ کرده و بقیه موارد را آنجا مطالعه کنید.

سربلند و پیروز باشید 🌹

💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
2025/07/13 23:15:08
Back to Top
HTML Embed Code: