Telegram Web
📝 بیل گیتس می‌گوید تنها این سه شغل از دست هوش مصنوعی جان سالم به در می‌برند

بیل گیتس پیش‌بینی کرده است که هفته‌ کاری سه روزه می‌شود، هوش مصنوعی اتوماسیون را وارد بسیاری از مشاغل می‌کند و احتمالا دیگر خبری از ۴۰ ساعت کار در هفته نیست. چنین آینده‌ای وسوسه انگیز است اما تعداد زیادی از مردم در این روند شغل خود را از دست می‌دهند.

اما بیل گیتس می‌گوید سه حرفه باید در برابر اتوماسیون مقاومت کنند. بنابراین اگر شما در یکی از این زمینه‌ها کار می‌کنید می‌توانید نفس راحتی بکشید، البته فعلا!

سه شغل که از هوش مصنوعی جان سالم به در خواهند برد

1️⃣کدنویسان: هوش مصنوعی همچنان به سازندگانش نیاز دارد
شاید فکر کنید برنامه نویسان در صدر فهرست مشاغل در معرض خطر قرار دارند. اما این اشتباه است. اگرچه هوش مصنوعی اکنون می‌تواند کد تولید کند اما هنوز کامل نیست و کسانی باید باشند که بر آن نظارت کنند، اشتباهات آن را رفع کنند. از همه مهمتر هم این است که طراحی سیستم‌های پیشرفته‌تر همچنان به انسان‌ها نیاز خواهد داشت.

بنابراین اگر بخواهیم به طور خلاصه بگوییم، هوش مصنوعی برای ایجاد هوش مصنوعی همچنان به انسان نیاز دارد.

2️⃣کارشناسان انرژی: زمینه‌ای بیش از حد پیچیده برای هوش مصنوعی
نفت، انرژی هسته‌ای و انرژی‌های تجدیدپذیر حوزه‌های بسیار استراتژیک و پیچیده هستند و نمی‌توان آن‌ها را به طور کامل به ماشین آلات واگذار کرد. حتی در این حوزه هم همچنان به مهندسان، محققان و تکنسین‌ها نیاز خواهیم داشت تا زیرساخت‌ها را مدیریت کنند، چالش‌های صنایع و نوآوری را درک کنند و مشکلات را برطرف کنند.

باید با خود صادق باشیم، هیچ کدام از ما نمی‌خواهیم هوش مصنوعی بدون نظارت انسان برای انرژی تصمیمات مهم بگیرد.

3️⃣زیست شناسان (اما یک گرفتاری وجود دارد...)
چرا در حالی که هوش مصنوعی می‌تواند بیماری‌ها را حتی بهتر از پزشکان تشخیص دهد و توالی‌های DNA را تجزیه و تحلیل کند، بیل گیتس می‌گوید زیست‌شناسی از هوش مصنوعی جان سالم به در خواهد برد؟ در واقع در این یک مورد، مشکل اصلی هوش مصنوعی نیست، بلکه کمبود تقاضا است. سرمایه‌گذاری کمتر، فرصت‌های کمتری به وجود می‌آورد. البته باز هم برای پیشبرد تحقیقات ژنتیکی و بیوتکنولوژی همچنان به انسان‌ها نیاز است.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍221
📝خودداری آمریکا و انگلیس از امضای بیانیه نشست هوش مصنوعی

🔹آمریکا و انگلیس بیانیه پایانی نشست هوش مصنوعی در پاریس را امضا نکردند به این بهانه که مفاد این بیانیه منافع ملی آنها را نادیده می‌گیرد.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍7
📝 مسابقه هوش‌مصنوعی مقدماتی و بدون پیش‌نیاز

کدبتل، سری مسابقات برنامه‌نویسی جونیوراست که برای کودکان و نوجوانان طراحی شده. جامعه برنامه‌نویسان ایران (کوئرا) که اولین پلتفرم برگزاری مسابقات آنلاین برنامه‌نویسی توی ایرانه و تا به حال بیش از ۱۰۰۰ مسابقه در ایران برگزار کرده، حالا با برگزاری کدبتل به دنبال ایجاد معتبرترین و بزرگ‌ترین مسابقات برنامه‌نویسی برای دانش‌آموزانه.

چهارمین کدبتل برای همه دانش‌آموزان کشور به صورت رایگان ۹ اسفند ۱۴۰۳ برگزار میشه. توی این مسابقه قراره که با دنیای هوش‌مصنوعی آشنا بشی و با بقیه در این موضوع رقابت کنی و شانست رو برای گرفتن جوایز جذاب این مسابقه امتحان کنی! اینجا با هر سطح و هر توانایی می‌تونی رقابت کنی و جایزه بگیری و با مهارت تفکر رایانشی آشنا بشی و خلاقیتت رو به چالش بکشی. در سه کدبتل قبلی بیش از ۱۸ هزار دانش‌آموز از ۶۹۰ شهر ایران شرکت کردن و بیش از ۲۶۴ نفر دانش‌آموز در مجموع بیش از ۲۰۰ میلیون تومان جایزه گرفتن.

🔗 لینک ثبت نام

📖 هوش مصنوعی برای دانش آموزان

🆔 : @StudentAI
👍62
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎯 حضور یک اثر ایرانی در دومین جشنواره هوش مصنوعی پروژه اودیسه

تیزر تبلیغاتی جواهرات Regalora به کارگردانی و طراحی هوش مصنوعی علیرضا ربیع مقدم به بخش نهایی تیزر تبلیغاتی دومین دوره جشنواره پروژه اودیسه راه یافت. این جشنواره آثار منتخب را در هفت بخش، از جمله تیزر تبلیغاتی، فیلم داستانی و جلوه‌های ویژه معرفی کرده است

علیرضا ربیع مقدم تاکنون ۷ فیلم کوتاه کارگردانی کرده که دو فیلم «بازسازی یک صحنه بخصوص» و «رویای هفت اقلیم» با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی ساخته شده‌اند. سال گذشته، «رویای هفت اقلیم» را به عنوان اولین فیلم کوتاه هوش مصنوعی ایرانی به پایان رساند

این جشنواره با ۴۱ داور سرشناس حوزه هوش مصنوعی فعالیت می‌کند. اختتامیه این رویداد ۱۴ فوریه می باشد


عوامل ساخت پروژه Regalora:

کارگردان و طراح هوش مصنوعی: علیرضا ربیع مقدم
تدوین و مدیر اجرایی:الهام شکوری
ایده‌پرداز: پوران نوشیر
برنامه‌ریز: آنا ربیع مقدم
موزیک: استودیو آلزایمر
مدیر تولید: امیر امینی
دستیار کارگردان: مسعود استاد
تهیه‌شده در: استودیو آلزایمر
مشاور رسانه‌ای: علی کشاورز


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍75
📝 آپدیت جدید تلگرام با قابلیت‌های هوش مصنوعی منتشر شد

پیام‌رسان محبوب تلگرام با یک به‌روزرسانی جدید امکانات جذابی را به کاربران خود ارائه کرده است. در این نسخه، قابلیت جستجوی استیکر با هوش مصنوعی و بهبودهایی در پخش‌کننده ویدیو به اپلیکیشن اضافه شده است.

کاربران می‌توانند با توصیف دقیق‌تر، حتی با استفاده از کلمات پیچیده‌تر مانند میمون در حال فکر کردن یا سگ فضایی، استیکر مورد نظر خود را پیدا کنند. این قابلیت از ۲۹ زبان مختلف از جمله انگلیسی، اسپانیایی، عربی و هندی پشتیبانی می‌کند.

بر اساس اعلام تلگرام، هوش مصنوعی این پیام‌رسان اکنون نتایج جستجو را از بین میلیون‌ها استیکر و ایموجی سفارشی که توسط کاربران بارگذاری شده‌اند، نمایش می‌دهد. همچنین هر کاربری می‌تواند به‌سادگی استیکرهای اختصاصی خود را ایجاد کند.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍92
📝 کنفرانس هوش مصنوعی در پاریس/ ۱۰۰ کشور حاضر بودند؛ ایران ما کجاست؟

فناوری هوش مصنوعی از این منظر دغدغه امروز است و کنفرانس «هوش مصنوعی، علم و جامعه» در پاریس گردهمایی جهانی‌یی شد برای گفت‌وگو درباره تاثیرات هوش مصنوعی بر جامعه و جهان علم و در آن از ۱۰۰ کشور جهان شرکت کردند. از بالاترین سطوح مثل معاون رییس جمهور آمریکا، نخست وزیر هند، معاون نخست وزیر چین و ... تا سطح کارشناسی.

هدف آن تسهیل یک گفت‌وگوی چند جانبه بود بین مهندسان و مدیران شرکت‌هایی که همه دغدغه‌شان رشد بیشتر فناوری است با سیاست‌گذارانی که دغدغه «مسایل عمومی» دارند و همچنین اهل علم که با مرزهای تازه‌ای مواجه‌اند تا سیاست‌مداران برای همکاری‌ها و رقابت بر سر منابع جدید قدرت.

راستی جای ایران ما در این قبیل گفتگوهای جهانی کجاست؟ سهم ایران ما با این همه ذخایر و منابع در سرمایه‌گذاری برای فناوری‌های نوظهور کجاست؟


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍14
📝 آیا استفاده از هوش مصنوعی انسان را کند ذهن می‌کند؟

تحقیقات جدیدی که توسط پژوهشگران دانشگاه کارنگی ملون و مایکروسافت انجام شده، نشان می‌دهد که احتمالاً این نگرانی بی‌مورد نیست. اما موضوع پیچیده‌تر از آن است که بتوان به سادگی آن را تأیید یا رد کرد.

پژوهش‌هایی که اخیراً منتشر شده‌اند، ارتباطی بین استفاده مداوم از ابزارهای هوش مصنوعی و کاهش توانایی تفکر انتقادی نشان می‌دهند. مطالعه جدید نیز این موضوع را بررسی کرده است.

محققان در این پژوهش ۳۱۹ متخصص در حوزه‌های مختلف از جمله پزشکی، آموزش و مهندسی را مورد بررسی قرار دادند. یافته‌های این تحقیق نشان داد افرادی که بیشتر به هوش مصنوعی اعتماد دارند، کمتر از تفکر انتقادی استفاده می‌کنند. همچنین کسانی که اعتماد بیشتری به توانایی‌های شخصی خود دارند، تفکر انتقادی بیشتری به کار می‌گیرند.

همچنین مشخص شد که کاربران هنگام استفاده اولیه از هوش مصنوعی، کمتر به تفکر انتقادی متکی هستند، اما در مرحله بررسی و اصلاح خروجی‌های سیستم، تفکر انتقادی بیشتری نشان می‌دهند.

در محیط‌های کاری حساس، مانند حوزه سلامت و مهندسی، نیاز به ارائه نتایج دقیق و ترس از پیامدهای خطا، باعث می‌شود که کاربران خروجی‌های هوش مصنوعی را با دقت بیشتری بررسی کنند. اما به‌طور کلی، بیشتر شرکت‌کنندگان معتقد بودند که مزایای بهره‌وری ناشی از استفاده از هوش مصنوعی، ارزش صرف وقت برای بررسی نتایج را دارد

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍10👏1
📝 کسب رتبه هفتم جهانی ایران در نیروی انسانی AI

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به رتبه هفتم ایران در رنکینگ جهانی نیروی انسانی هوش مصنوعی، بر ظرفیت بالای کشور در این زمینه تاکید کرد.

محمد صادق خیاطیان ادامه داد: «همه ما دغدغه‌های مشترکی داریم و به یک نقطه مشخص در این حوزه رسیده‌ایم. اگر دست به دست هم دهیم و برای حل این مسئله فکری کنیم، قطعاً اتفاقات خوبی در حوزه هوش مصنوعی رخ خواهد داد.»

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍10👏1
ایلان ماسک ادعا کرد:
هوشمندترین هوش مصنوعی روی زمین دوشنبه راه‌اندازی می‌شود


بنیانگذار شرکت xAI، اعلام کرد که جدیدترین چت‌بات این شرکت با نام Grok ۳ روز دوشنبه راه‌اندازی خواهد شد. ماسک در پستی روی پلتفرم X (همان توییتر سابق)، این مدل جدید را به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی روی زمین توصیف کرد و انتظارات بالایی را برای قابلیت‌های آن ایجاد نمود. این محصول ساعت ۸ شب به وقت منطقه‌ای اقیانوس آرام (PST) طی یک نمایش زنده رونمایی خواهد شد.

ماسک که روز پنج‌شنبه در یک کنفرانس ویدیویی در اجلاس جهانی دولت‌ها در دبی حضور یافته بود، از راه‌اندازی Grok ۳ خبر داد و ادعا کرد که این مدل از تمام ابزارهای هوش مصنوعی رقیب موجود پیشی خواهد گرفت.

با آماده‌سازی Grok ۳ برای ورود به بازار، این سؤال مطرح است که آیا این مدل می‌تواند به ادعاهای جسورانه ماسک جامه عمل بپوشاند و خود را به‌عنوان یک رهبر در فضای رقابتی هوش مصنوعی تثبیت کند؟

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
9👍4
📝زمستان هوش مصنوعی در کشور احساس می‌شود/ راهکارهای هوشمند برای جبران کمبود برق در سال آینده

به اعتقاد معاون فناوری و تحول دیجیتال یکی از گروه‌های صنعتی در سال آینده 36 هزار مگاوات کمبود برق داریم و این عدد به معنای آن است که در سال آینده شهرک‌های صنعتی ۲ تا ۳ روز در هفته با قطع برق مواجه می شوند و بیشترین هدر رفت آب در بخش‌های صنعتی و کشاورزی است و حل آن در توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی است.

وی با تاکید بر اینکه در ایران رویکرد عجولانه به این حوزه حاکم است، اظهار کرد: در ایران این تصور وجود دارد که در حوزه هوش مصنوعی چوب جادویی وجود دارد که با زدن آن اتفاقات بزرگی بخورد، در حالی که این گونه نیست. در ۴۰ ستاد قبل که در دنیا هوش مصنوعی مطرح شد، به دلیل آنکه در آن زمان چون به توسعه مورد نظر نرسیدند، از لنز فناوری‌های AI اعلام شد که زمستان هوش مصنوعی وجود دارد و هم اکنون زمستان هوش مصنوعی در کشور احساس می‌شود.

کیان پور ادامه داد: علت اینکه گفته می‌شود زمستان هوش مصنوعی در ایران حاکم است، این است که توسعه AI متناسب با میزان سرمایه‌گذاری و ذهنیت مدیران در این حوزه نیست.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍8
📝 هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک وارد تلویزیون‌ها می‌شود

یکی از تولیدکنندگان چینی تلویزیون اعلام کرد که هوش مصنوعی «دیپ‌سیک» را وارد تلویزیون‌هایش می‌کند.

هوش مصنوعی تلویزیون Skyworth G7F Pro برای سناریوهای مختلف طراحی شده است. این شرکت اعلام کرده است که هوش مصنوعی یادشده می‌تواند موسیقی محیطی ایجاد و از نقاشی تعاملی برای سرگرمی پشتیبانی کند. این تلویزیون توانایی این را خواهد داشت تا به‌عنوان «یار گفتاری هوش مصنوعی» عمل و کتاب‌های تصویری برای آموزش ایجاد و برنامه‌های سفر برای کل خانواده، شامل رزرو و یادآوری برنامه‌ها تنظیم کند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍132🔥1
📝 هوش مصنوعی برای درک احساسات حیوانات آموزش داده می‌شود


هوش مصنوعی در نهایت می‌تواند به ما کمک کند تا بفهمیم که حیوانات چه زمانی درد دارند یا احساسات دیگری را از خود نشان می‌دهند.

به عنوان مثال، سیستم «Intellipig» که توسط دانشمندان «دانشگاه غرب انگلستان»(UWE) و «کالج روستای اسکاتلند»(SRUC) توسعه یافته است، عکس‌ صورت خوک‌ها را بررسی می‌کند و در صورت وجود علائم درد، بیماری یا ناراحتی عاطفی به کشاورزان اطلاع می‌دهد.

همچنین، پژوهشگران سازنده یکی از نرم‌افزارهای تشخیص چهره که در حال حاضر برای کمک به افراد در یافتن سگ‌های گمشده استفاده می‌شود، اکنون در حال آموزش دادن هوش مصنوعی برای شناسایی علائم ناراحتی در صورت سگ‌ها هستند که ۳۸ درصد از حرکات صورت آنها با حرکات صورت انسان مشترک است.

این سیستم‌ها برای انجام دادن کار اولیه شناسایی معنی رفتارهای گوناگون حیوانات بر اساس مشاهده طولانی حیوانات در موقعیت‌های متفاوت، به انسان متکی هستند اما اخیرا یکی از پژوهشگران «دانشگاه سائوپائولو»(USP) با استفاده از عکس‌های صورت اسب‌ها پیش و پس از جراحی و پیش و پس از مصرف آرام‌بخش‌، یک سیستم هوش مصنوعی را برای تمرکز روی چشم‌ها، گوش‌ها و دهان اسب‌ها آموزش داد و آزمایش کرد. این پژوهشگر گفت سیستم با نرخ موفقیت ۸۸ درصد به تنهایی یاد گرفته که چه علائمی ممکن است نشان‌دهنده درد باشند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍81
📝 پس از رونمایی از هوش مصنوعی Grok 3، قیمت اشتراک Premium Plus ایکس دو برابر شد

به دنبال رونمایی از هوش مصنوعی Grok 3، پلتفرم ایکس قیمت اشتراک سرویس Premium Plus خود را افزایش داد.

تنها چند ساعت پس از اینکه استارتاپ xAI متعلق به ایلان ماسک از جدیدترین مدل هوش مصنوعی خود به نام Grok 3 رونمایی کرد، قیمت اشتراک Premium Plus که به کاربران امکان دسترسی به این مدل و قابلیت‌های پیشرفته آن را می‌دهد، با افزایش چشمگیر به ۵۰ دلار در ماه رسید.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍11
📝 غوغای دانشمند ایرانی در MIT : استفاده از هوش مصنوعی برای کشف محرک‌ های پنهان بیماری‌

لیلا پیرحاجی، دانشمند ایرانی و فارغ‌التحصیل MIT، با راه‌اندازی استارتاپ ReviveMed از هوش مصنوعی برای کشف تأثیر متابولیت‌ها بر بیماری‌ها استفاده می‌کند. این فناوری می‌تواند تحولی در درمان‌های پزشکی ایجاد کند و بیماران را سریع‌تر به درمان‌های مؤثر برساند.

لیلا پیرحاجی (متولد 17 مه 1986 در اصفهان، ایران) یک بیولوژیست محاسباتی و کارآفرین تکنولوژی است که به‌عنوان بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت ReviveMed شناخته می‌شود. این شرکت بیوتکنولوژی که در سال 2018 تأسیس شد، به تحلیل داده‌های متابولومیک و استفاده از هوش مصنوعی برای درک بهتر فرآیندهای بیماری و پیش‌بینی پاسخ بیماران به درمان‌ها می‌پردازد.

فعالیت‌های ReviveMed نشان‌دهنده تحولی نوین در بیومدیسین است که از هوش مصنوعی و داده‌های متابولومی گسترده برای بهبود درمان بیماری‌ها بهره می‌برد. با پیشرفت این فناوری، نه‌تنها درمان‌ها هدفمندتر خواهند شد، بلکه امید تازه‌ای برای بیماران در سراسر جهان فراهم می‌شود.

این مسیر، که با یک چالش علمی در MIT آغاز شد، اکنون در حال تبدیل شدن به یک انقلاب در پزشکی شخصی‌سازی‌شده است.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍25👏112🔥1
📝 افشین: نخستین بانک بر پایه هوش مصنوعی به‌زودی راه‌اندازی می‌شود

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از بهره‌برداری نخستین بانک بر پایه هوش مصنوعی در آینده نزدیک در کشور با هدف پشتیبانی و حمایت تخصصی از هوش مصنوعی خبر داد.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍81
📝 هوش مصنوعی بسیار پیشرفته گراک ۳ ایلان ماسک موقتا رایگان شد


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍15
📝 توسعه هوش مصنوعی انسان‌گونه ازاین‌پس اولویت اصلی علی‌بابا است

مدیرعامل گروه علی‌بابا اعلام کرد که هدف اصلی این شرکت درحال‌حاضر توسعه‌ی هوش مصنوعی عمومی (AGI) است.

تأکید وو بر AGI، یعنی سیستم‌های هوش مصنوعی پیشرفته‌ای که می‌توانند عملکرد شناختی انسان را تقلید یا حتی با آن برابری کنند، تغییر چشمگیری در مسیر سنتی علی‌بابا محسوب می‌شود. او در ادامه اعلام کرد که علی‌بابا اکنون شرکت هوش مصنوعی است: «می‌خواهیم مرزهای این فناوری را جابه‌جا کنیم تا فرصت‌های بیشتری خلق شود.»


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍11👏1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📝رونمایی از نخستین ربات انسان‌نمای عضلانی جهان

شرکت «کلون رباتیک» از اولین ربات انسان‌نمای دوپای عضلانی جهان، «پروتوکلون» رونمایی کرد. این ربات مصنوعی که از نظر آناتومیکی با دقت بالا ساخته شده، در شبکه‌های اجتماعی به نمایش گذاشته شد. در ویدیویی که منتشر شده، این ربات بدون چهره در حال تاب خوردن روی یک طناب دیده می‌شود صحنه‌ای که برای برخی ترسناک به نظر می‌رسد، اما بدون شک یک دستاورد بزرگ در مهندسی رباتیک محسوب می‌شود. این ربات که بیشترین شباهت را به فیزیک انسانی دارد، با بیش از ۲۰۰ درجه آزادی حرکتی، ۱۰۰۰ فیبر عضلانی مصنوعی و ۵۰۰ سنسور هوشمند، نقطه عطفی در دنیای رباتیک به شمار می‌رود.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍11👏1😍1
مهندسی نیاز به رشته های جدید دارد!
مثلا مهندسی «ساختن حال خوب» و «تعمیر آدم‌های افسرده» ،
ساختن یک قلب بی‌خط و خش،
یا مهندسی ساختن یک منحنی روی لب ...
و حتی ساختن ذهنی بی‌عیب و نقص برای بیماران ناتوانی ذهنی!
مهندس تعمیرِ نفس تنگی‌های مادربزرگ،
تعمیرِ آدم‌های ریاکار،
یا حتی تعمیر حال این روزهای کشور!
و مهندسی تعمیر هزاران عیب و ایرادی که آدم‌ها دارند...
اگر چنین رشته‌ای را می‌شد اضافه کرد،
دنیا گلستان بود!
🌹🌹🌹

🔸 پنجم اسفند، روز مهندس را به شما مخاطبین مجله هوش مصنوعی تبریک می‌گوییم.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
15👍7👏1😍1
📝 هوش مصنوعی مساله ۱۰ ساله دانشمندان را ۲ روزه حل کرد!

هوش مصنوعی یک مساله مربوط به مقاومت آنتی‌بیوتیکی را در عرض دو روز حل کرد. این در حالی بود که حل چنین مساله‌ای برای میکروبیولوژیست‌ها سال‌ها زمان برده بود.

پروفسور خوزه آر پنادس (José R Penadés) و گروهش در کالج امپریال لندن، سال‌ها صرف بررسی و اثبات اینکه چرا برخی از میکروب‌ها در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها مصون هستند، پرداخته بودند.

او به ابزار هوش مصنوعی موسوم به «همکار دانشمند» (co-scientist) که ابزاری ساخته شده توسط گوگل است، یک پیام کوتاه داد و از او در مورد مشکل اصلی که در حال بررسی بود، پرسید و در عرض ۴۸ ساعت این هوش مصنوعی به نتیجه‌ای مشابه این پروفسور دست یافت.

پنادس می‌گوید که وقتی متوجه شد هوش مصنوعی چه کاری انجام داده است، حیرت زده شد و با توجه به اینکه تحقیقاتش منتشر نشده بود، پاسخ نمی‌توانست توسط سیستم هوش مصنوعی در حوزه عمومی پیدا شده باشد.

او افزود: من یک ایمیل به گوگل نوشتم که بگویم «شما به رایانه من دسترسی دارید، درست است؟»

این غول فناوری تایید کرد که این کار را نکرده است.

یک دهه توسط دانشمندان صرف حل این مساله و اثبات این تحقیقات شده بود و آنها می‌گویند، اگر این فرضیه را در شروع پروژه داشتند، سال‌ها در مطالعاتشان از نظر زمانی صرفه‌جویی می‌شد.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
🔥15👍7
2025/07/12 18:51:29
Back to Top
HTML Embed Code: