Telegram Web
نگاهی به دستاوردهای درخشان کمیته ملی رباتیک ایران – فیرا در سال ۱۴۰۳ 🚀🤖 

سال گذشته، برای جامعه رباتیک ایران، سالی سرشار از افتخار، نوآوری و پیشرفت بود. با همراهی شما، توانستیم در مسیر توسعه فناوری و دانش، گام‌های بزرگی برداریم: 

حضور در نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس، نمایش توانمندی‌های رباتیکی ایران در یکی از مهم‌ترین رویدادهای فناوری کشور. 

🏆 افتخارآفرینی کاروان ایران در مسابقات جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا ۲۰۲۴ – برزیل

🚁 اجرای رقابت‌های رباتیک و پهپاد در المپیک فناوری ایران ۲۰۲۴

🌍 عضویت در شورای راهبردی مسابقات بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا اوراسیا ۲۰۲۴ – ترکیه

🚗 برگزاری ورکشاپ در کنفرانس بین‌المللی IROS (امارات – دانشگاه خلیفه)

🤖 برگزاری مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی در کنفرانس بین‌المللی ایکرام ۲۰۲۴

🔹 سال ۱۴۰۳، با این دستاوردهای ارزشمند، جایگاه ایران در دنیای رباتیک را بیش از پیش تقویت کرد. اما مسیر پیشرفت ادامه دارد... ۱۴۰۴، سالی پر از چالش‌های جدید و افتخارآفرینی‌های تازه

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👏7
📝 آشنایی با نخستین بنیانگذاران هوش مصنوعی - قسمت اول

#تاریخچه_هوش_مصنوعی

پیش از اینکه اصطلاح هوش مصنوعی در سال ۱۹۵۵ ابداع شود، بارقه‌هایی از پتانسیل هوش مصنوعی در فرهنگ عامه، داستان‌ها و شاهکارهای اولیه مهندسی قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم وجود داشت. این پیش‌سازها نشان دادند که دستگاه‌های مکانیکی یا قابل برنامه‌ریزی روزی می‌توانند وظایفی را که نیاز به هوش انسانی دارند، تقلید کرده و انجام دهند.

در اوایل سال ۱۷۲۶، سفرهای گالیور اثر جاناتان سویفت مفهوم طنز «موتور» را معرفی کرد که یک دستگاه خیالی بود که با جایگذاری مجدد کلمات، ایده‌های جدیدی می‌ساخت. در حالی که سوئیفت در زمان خود مورد تمسخر قرار گرفت، اما دیدگاه او در مورد تولید متن الگوریتمی، نشان از کاری داشت که مدل‌های زبانی هوش مصنوعی قرن‌ها بعد انجام دادند.

در اوایل دهه ۱۹۰۰، یک مهندس اسپانیایی به نام لئوناردو تورس کوودو (Leonardo Torres y Quevedo)، یک ماشین شطرنج‌باز به نام ال آجدرسیستا (El Ajedrecista) ساخت که از آهنرباهای الکترومغناطیسی برای اجرای بازی استفاده می‌کرد. این ماشین می‌توانست به طور مستقل حرکات غیرقانونی را تشخیص دهد و در صورت قرار گرفتن در موقعیت برنده، با اطمینان طرف مقابل را مات کند. اگرچه این ماشین مکانیکی بود، اما ال آجدرسیستا نشان داد که چگونه مهندسی هوشمندانه می‌تواند کاری را شبیه‌سازی کند که نیاز به درک منطقی دارد و این یک واحد سازنده‌ ضروری برای هوش مصنوعی آینده بود.

در دهه ۱۹۴۰، توسعه رایانه‌های الکترونیکی دیجیتال باعث تغییر شکل فرضیات ما در مورد آنچه ماشین‌ها می‌توانند انجام دهند، شد. جان وینسنت اتاناسوف (John Vincent Atanasoff) و کلیفورد بری (Clifford Berry)، رایانه اتاناسوف-بری (ABC) را معرفی کردند که محاسبات باینری و مدارهای الکترونیکی را معرفی می‌کرد. اینها سخت افزارهای حیاتی هستند که پایه و اساسی برای برنامه‌های هوش مصنوعی آینده شدند.

در سال ۱۹۴۳، وارن مک‌کالوچ (Warren McCulloch) و والتر پیتس (Walter Pitts) مقاله پیشگام خود را با عنوان «حساب منطقی ایده‌های ماندگار در فعالیت عصبی» منتشر کردند که پیشنهاد می‌کرد مغز را می‌توان یک شبکه محاسباتی در نظر گرفت. این ایده برای مدل‌سازی نورون‌ها و سیناپس‌ها به‌صورت ریاضی، منجر به دهه‌ها تحقیق در حوزه شبکه‌های عصبی شد که حوزه‌ای از هوش مصنوعی است که در نهایت این حوزه را در قرن بیست و یکم دوباره سر زبان‌ها انداخت.

🔜 ادامه دارد...

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍213
🟩هوش مصنوعی AGI (هوش مصنوعی عمومی) چیست و تفاوت آن با AI چیست؟

هوش مصنوعی (AI):

● معمولاً به سیستم‌هایی اشاره دارد که در یک حوزه یا وظیفه خاص تخصص دارند؛ مانند تشخیص چهره، ترجمه متون یا بازی‌های رایانه‌ای.

● این سیستم‌ها "هوش مصنوعی محدود" یا "تخصصی" نامیده می‌شوند زیرا تنها در یک زمینه عملکرد دارند.

هوش مصنوعی عمومی (AGI):

● به سیستمی گفته می‌شود که قادر به انجام هر وظیفه فکری به شکلی مشابه انسان باشد؛ یعنی می‌تواند در حوزه‌های مختلف هوشیاری و عملکرد انسانی مانند استدلال، یادگیری و حل مسئله، به صورت جامع عمل کند.

● هوش مصنوعی AGI هنوز به صورت کامل به دست نیامده و بیشتر در حوزه تحقیقات و آینده‌نگری قرار دارد.

مثال: در حالی که یک سیستم AI ممکن است در ترجمه متون بسیار دقیق باشد اما در درک عمیق مفاهیم انسانی و پاسخ به سوالات فلسفی دچار مشکل شود، AGI قرار است بتواند بدون محدودیت حوزه‌ای عمل کند.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍122
📝 آشنایی با نخستین بنیانگذاران هوش مصنوعی - قسمت دوم

#تاریخچه_هوش_مصنوعی

آلن تورینگ، نابغه ریاضی می‌پرسد: آیا ماشین‌ها می‌توانند فکر کنند؟


نام هیچ چهره‌ای بیشتر از آلن تورینگ در گفتگو در مورد ریشه‌های مفهومی هوش مصنوعی به چشم نمی‌خورد. تورینگ در سال ۱۹۱۲ متولد شد و یک ریاضیدان بریتانیایی بود که فعالیتش زمینه‌ساز علوم رایانه مدرن شد. در سال ۱۹۵۰، او «ماشین‌های محاسباتی و هوش» را منتشر کرد، مقاله‌ای که مستقیما به طرح این سؤال پرداخت: آیا ماشین‌ها می‌توانند فکر کنند؟

تورینگ به جای غوطه‌ور شدن در بحث‌های متافیزیکی، یک آزمون عملیاتی را پیشنهاد کرد که بعدها آزمون تورینگ نام گرفت. در این آزمون، یک ارزیابی کننده انسانی درگیر مکالمه‌ای متنی با یک مخاطب غایب می‌شود که می‌تواند انسان یا ماشین باشد. اگر شخص ارزیابی کننده نتواند به طور قابل اعتماد تشخیص دهد که کدام ماشین و کدام انسان واقعی است، در این صورت، طبق تعریف عملیاتی تورینگ، ماشین می‌تواند «هوشمند» تلقی شود.

این رویکرد به چند دلیل متحول کننده بود. اول اینکه با تمرکز بر عملکرد، از تعاریف مبهم «تفکر» فاصله می‌گرفت. دوم اینکه، درک و تولید زبان را به عنوان شاخص‌های کلیدی هوش، نمایان می‌کرد و سوم اینکه آزمون تورینگ به معیاری محبوب در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و داستان‌های علمی تخیلی تبدیل شد و نحوه درک افراد خارج از این حوزه را شکل داد.

تاثیر تورینگ بر هوش مصنوعی فراتر از آزمایش بود. کار گسترده‌تر او در مورد محاسبات‌پذیری، سیستم‌های رسمی و رمزنگاری، زمینه را برای اندیشیدن به رایانه به‌عنوان یک «ماشین جهانی» فراهم کرد که در اصل می‌تواند هر کاری را با دستورات درست انجام دهد. او در سال ۱۹۵۴ درگذشت و هرگز شاهد اصطلاح «هوش مصنوعی» به طور رسمی نبود، اما اثری که او بر این زمینه گذاشت، پاک نشدنی است.

🔜 ادامه دارد...

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍22
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📽 مردی که از ارتفاع 4 متری به پایین سقوط کرده بود به دلیل آسیب نخاعی و خونریزی مغزی فلج شد. تنها پس از 24 ساعت از عمل جراحی رابط مغز و ستون فقرات با هوش مصنوعی، پاهای او شروع به حرکت کردند و اکنون دوباره یاد می‌گیرد که خودش راه برود.

پی نوشت : فناوری خواهد آمد این شما هستید که انتخاب می‌کنید چه استفاده‌ای ازش داشته باشید.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👏17👍53🔥1🤨1
📝 آشنایی با نخستین بنیانگذاران هوش مصنوعی - قسمت سوم

#تاریخچه_هوش_مصنوعی

جان مک کارتی: مردی که «هوش مصنوعی» را ابداع کرد


اگر تورینگ بذرهای مفهومی این کار را کاشته بود، جان مک کارتی به آنها کمک می‌کرد تا در یک رشته رسمی رشد کنند. مک کارتی، ریاضیدان و دانشمند رایانه در کالج دارتموث، سازمان‌دهنده اصلی پروژه تحقیقاتی تابستانی دارتموث در سال ۱۹۵۶ در زمینه هوش مصنوعی بود؛ پروژه‌ای که اکنون به عنوان زادگاه رسمی هوش مصنوعی به عنوان یک رشته شناخته می‌شود.

در سال ۱۹۵۵، مک کارتی به همراه ماروین مینسکی (Marvin Minsky)، کلود شانون (Claude Shannon) و ناتانیل روچستر (Nathaniel Rochester) پیشنهادی را برای یک کارگاه تابستانی در کالج دارتموث ارائه کردند. در این پیشنهاد برای اولین بار از اصطلاح «هوش مصنوعی» استفاده شد. جاه طلبی آنها ساده و در عین حال جسورانه بود. متفکران برجسته را گرد هم‌آورید تا ببینید آیا می‌توان ماشین‌هایی را برای شبیه‌سازی هوش در سطح انسان ساخت یا خیر.

اگرچه این کنفرانس به یک «پدیده نو» منجر نشد، اما در لحظه، ذهن‌های روشنی را جذب کرد که دستور کار تحقیقاتی اولیه هوش مصنوعی را ایجاد کردند. کمک‌های مک کارتی به همین جا ختم نشد. او در طول حرفه پربار خود، لیسپ Lisp را در سال ۱۹۵۸ توسعه داد که یک زبان برنامه‌نویسی است که به سرعت به زبان تحقیقات هوش مصنوعی برای دهه‌ها تبدیل شد.

مک کارتی معتقد بود که رایانه‌ها باید با استفاده از منطق رسمی و روش‌های مبتنی بر دانش درباره جهان استدلال کنند؛ رویکردی که اغلب با کسانی که مسیر زیستی‌تر و الهام‌گرفته از مغز را ترجیح می‌دهند، در تضاد است. صرف نظر از رویکرد، نام مک کارتی برای همیشه با شروع رسمی هوش مصنوعی به عنوان یک زمینه تحقیقاتی گره خورده است.

🔜 ادامه دارد...

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍11
📝 آشنایی با نخستین بنیانگذاران هوش مصنوعی - قسمت چهارم

#تاریخچه_هوش_مصنوعی

ماروین مینسکی: پل زدن بین روانشناسی و محاسبات


ماروین مینسکی (Marvin Minsky)، یکی دیگر از سازمان‌دهندگان کلیدی کارگاه آموزشی دارتموث، استاد دانشگاه مؤسسه فناوری ماساچوست بود که مفاهیمی از روان‌شناسی، ریاضیات و علوم رایانه ادغام کرد. در سال ۱۹۵۱، مینسکی در کنار دین ادموندز (Dean Edmunds)، ماشین حساب تقویتی آنالوگ عصبی تصادفی (SNARC) را ایجاد کرد که اولین ماشین شبکه عصبی مصنوعی در نظر گرفته شد. این دستگاهی بود که با استفاده از ۳۰۰۰ لوله خلأ و وزنه‌های سیناپسی که می‌توانستند از طریق پاداش‌ها و تنبیه‌های شبیه‌سازی‌شده تنظیم شوند، تلاش می‌کرد تا نحوه یادگیری یک موش در مارپیچ را شبیه‌سازی کند.

مطالعات اولیه مینسکی حاکی از کنجکاوی عمیق او در یادگیری الهام گرفته از زیست‌شناسی بود. با این حال، با پیشرفت این رشته، او به منتقد سرسخت مدل‌های پرسپترون ساده (Perceptrons) تبدیل شد و به محدودیت‌های اساسی آنها در انجام وظایف پیچیده‌تر اشاره کرد. این نقد در کتابی با همین نام در سال ۱۹۶۹ مستند شد که به طور مؤثری شور و شوق تحقیقاتی در مورد شبکه‌های عصبی را در دهه ۱۹۷۰ کاهش داد و تا حدی از آن به عنوان «زمستان هوش مصنوعی» یاد می‌شود.

با این حال، ماروین مینسکی صرفا یک منتقد نبود. کار گسترده‌تر او نحوه تفکر محققان در مورد هوش و معماری شناختی را شکل داد. او از نظریه جامعه ذهن دفاع کرد و پیشنهاد کرد که هوش از مجموعه‌ای از عوامل تخصصی که به طور موازی کار می‌کنند، پدیدار می‌شود. او همچنین به تاسیس آزمایشگاه هوش مصنوعی مؤسسه فناوری ماساچوست که در حال حاضر آزمایشگاه علوم رایانه و هوش مصنوعی نام دارد، کمک کرد؛ جایی که بسیاری از محققان پیشگام هوش مصنوعی در آن شروع به کار کردند.

تنش بین شبکه‌های عصبی الهام گرفته از زیست‌شناسی و هوش مصنوعی نمادین، هسته اصلی بسیاری از بحث‌ها در دهه‌های بعدی بود.

🔜 ادامه دارد...

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍7😍1
📝 آشنایی با نخستین بنیانگذاران هوش مصنوعی - قسمت پنجم

#تاریخچه_هوش_مصنوعی

هربرت سیمون و آلن نیوول: پیشگامان ماشین‌های حل مساله


در حالی که مک کارتی و مینسکی هوش مصنوعی را از نقطه نظر منطق و محاسبات تعریف کردند، هربرت آ. سیمون (Herbert A. Simon) که یک دانشمند علوم سیاسی بود و بعدها برنده جایزه نوبل اقتصاد شد و آلن نیول (Allen Newell) که ریاضیدان و دانشمند رایانه بود، با تمرکز بر فرآیندهای حل مساله و شناختی به هوش مصنوعی نزدیک شدند. همکاری آنها در دانشگاه کارنگی ملون دو مورد از اولین برنامه‌های هوش مصنوعی را به همراه داشت.

«نظریه‌پرداز منطقی» (Logic Theorist) که اغلب به عنوان اولین برنامه کاربردی هوش مصنوعی در نظر گرفته می‌شود، ۳۸ قضیه از ۵۲ قضیه اول را در مبادی ریاضیات Principia Mathematica اثبات کرد. حلّال مسائل عمومی (۱۹۵۷)، دنباله‌ای که سعی در تقلید گسترده‌تر از استراتژی‌های حل مساله انسانی، مدل‌سازی وظایفی مانند رمزنگاری و پازل برج هانوی داشت، نیز به دنبال آن آمد.

سیمون و نیول معتقد بودند که می‌توانند با شناسایی نحوه برخورد انسان‌ها با حل مساله، رایانه‌ها را برای انجام همین کار برنامه‌ریزی کنند. موضع بین رشته‌ای آنها روانشناسی شناختی، علوم رایانه و نظریه سازمانی را برای بررسی چگونگی بازنمایی، جستجو و کاربرد دانش ترکیب کرد.

آنها مفاهیم اکتشافی، قوانین سرانگشتی یا استراتژی‌هایی را معرفی کردند که به ماشین اجازه می‌دهد فضاهای جستجوی بزرگ را هرس کند و راه‌حل‌های کارآمدتری پیدا کند. با همه خوش‌بینی آن دوران، سیمون پیش‌بینی کرد که ماشین‌ها به زودی می‌توانند «هر کاری را که یک انسان می‌تواند انجام دهد» انجام دهند.

🔜 ادامه دارد...

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍91
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥ربات جدید Figure 02 اکنون می‌تواند مانند انسان‌ها راه برود!

این ربات با استفاده از یک شبکه عصبی که با دقت بالا آموزش دیده، به حرکت طبیعی دست یافته است. این یک پیشرفت بزرگ است، به ویژه در حالی که ما به سمت ورود ربات‌ها به خانه‌ها نزدیک‌تر می شویم


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
🔥7👍2😍2
📝 گوگل روی توسعه هوش مصنوعی با توانایی پردازش بصری نزدیک به انسان کار می‌کند

گزارش‌های جدید گفته‌اند هوش مصنوعی گوگل در جستجو (AI Overviews) اکنون نه‌فقط تصاویر را می‌بیند، بلکه می‌تواند جزئیات آنها را با دقتی بیشتر از درک بصری انسان تحلیل کند.

کاربران به کمک این ویژگی‌های جدید می‌توانند تصویری را که متنی دارد، انتخاب کنند و از طریق هوش مصنوعی چندین کارهایی روی آن انجام دهند:

تشخیص و توضیح متن: گوگل می‌تواند متن موجود در تصویر را شناسایی کند، نویسنده‌ آن را مشخص و بخش‌های کلیدی را برجسته کند. همچنین خلاصه‌ای همراه با لینک‌هایی به منابع معتبر ارائه می‌دهد.

خلاصه‌سازی هوشمند: این قابلیت به کاربران کمک می‌کند اطلاعات کلیدی صفحه یا تصویر را سریع‌تر و آسان‌تر درک کنند. این ویژگی مشابه خلاصه‌سازی جمینای است اما برای تصاویر نیز به کار می‌رود.

استخراج و سازمان‌دهی متن: این قابلیت متن را از تصویر استخراج کرده و آن را در قالبی منظم و خوانا، همراه تیترهای فرعی درصورت نیاز نمایش می‌دهد تا کاربران راحت‌تر به محتوای موردنظرشان دسترسی پیدا کنند.

ادغام این فناوری با Google Lens می‌تواند گام بعدی در مسیر تکامل آن باشد. با این کار، کاربران می‌توانند با دوربین گوشی هر متن یا تصویری را اسکن کنند و اطلاعات آن را خلاصه، تحلیل‌شده و دسته‌بندی‌شده دریافت کنند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍61
آغاز مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی انتخابی جهان تا چند روز دیگر در تهران

🔸گستره دنیای ربات‌ها بسیار برزگتر از آنچه فکر می‌کنیم شده، به‌خصوص حالا که پای هوش مصنوعی پیشرفته هم به میان آمده است، همه ما در طی چند سال پیشِ رو تحولات عجیبی را در دنیای رباتیک شاهد هستیم و یادگیری دانش رباتیک و ترکیبش با هوش مصنوعی حالا کاری است که بسیاری از نوجوانان و جوانان سراسر زمین به آن مشتاق‌اند.

🔸دوازدهمین دوره مسابقات بین‌المللی فیراکاپ آزاد ایران از ۲۶ تا ۲۹ فروردین سال  ۱۴۰۴ در تهران برگزار می‌شود.

🔸این دوره از مسابقات با حضور ۴۸۰ تیم، با بیشترین شرکت‌کننده، رکورد سال‌های پیش فیراکاپ ایران را شکسته است و از افزایش علاقه دانش‌آموزان و دانشجویان ایران و جهان به حوزه رباتیک و هوش مصنوعی خبر می‌دهد.

🔸این رقابت در واقع مسابقات انتخابی جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا 2025 کره جنوبی است که شرکت‌کنندگانی از ۸ کشور جهان در آن حضور دارند.


📢اطلاعات بیشتر
سایت فیراکاپ آزاد ایران


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍52
📝نه (9) هوش مصنوعی شگفت انگیز که دنیا را متحول می‌کنند

۱. هوش مصنوعی که ذهن شما را می‌خواند
تصور کنید بدون نیاز به تایپ کردن یا حتی حرف زدن، فقط با فکر کردن بتوانید پیام بفرستید یا یک ایمیل بنویسید! Neuralink یک تراشه مغزی توسعه داده که می‌تواند امواج مغزی را به متن و حرکات تبدیل کند. این یعنی افراد فلج می‌توانند تنها با ذهنشان، دستگاه‌ها را کنترل کنند. اخیراً یک فرد کاملاً فلج توانست تنها با فکر کردن، پیام بنویسد!

۲. هوش مصنوعی که انسان‌های جعلی می‌سازد
دیپ‌فیک‌ها حالا می‌توانند ویدئوها، تصاویر و حتی صداهایی کاملاً واقعی تولید کنند که با نسخه اصلی فرقی ندارند. این فناوری در سینما و تبلیغات کاربردهای زیادی دارد، اما می‌تواند به عنوان ابزاری خطرناک برای جعل هویت نیز استفاده شود. برخی اینفلوئنسرهای اینستاگرام میلیون‌ها فالوور دارند اما در واقع اصلاً وجود ندارند! آن‌ها کاملاً توسط هوش مصنوعی ساخته شده‌اند

۳. هوش مصنوعی که آینده سلامت شما را پیش‌بینی می‌کند
اگر می‌توانستید سال‌ها قبل از بیمار شدن، از بیماری‌تان باخبر شوید، چه می‌کردید؟ هوش مصنوعی حالا می‌تواند با تحلیل اطلاعات پزشکی شما، بیماری‌هایی مانند سرطان و آلزایمر را سال‌ها قبل از بروز علائم پیش‌بینی کند.

این فناوری توانست بیماری نادری را در کودکی تشخیص دهد که پزشکان برای سال‌ها از تشخیص آن ناتوان بودند!

۴. هوش مصنوعی که صدای شما را دقیقاً شبیه‌سازی می‌کند
دیگر لازم نیست ساعت‌ها ضبط صدا انجام دهید. فقط ۳ ثانیه از صدای شما کافیست تا هوش مصنوعی بتواند هر جمله‌ای را دقیقاً با صدای شما بگوید. از این فناوری برای بازگرداندن صدای بازیگران مشهور در فیلم‌های جدید استفاده می‌شود. اما هم‌زمان، کلاهبرداران از آن برای جعل تماس‌های تلفنی هم بهره می‌برند!

۵. هوش مصنوعی که خودش را می‌سازد و توسعه می‌دهد
در یک تحول بزرگ، هوش مصنوعی اکنون می‌تواند مدل‌های جدید هوش مصنوعی بسازد! این یعنی بشر دیگر تنها خالق هوش مصنوعی نیست و ماشین‌ها دارند خودشان را بهبود می‌بخشند. یک مدل هوش مصنوعی توانست در عرض چند ساعت الگوریتمی ایجاد کند که بهتر از آنچه مهندسان گوگل ساخته بودند، کار می‌کرد!

۶. هوش مصنوعی که هنر خلق می‌کند
هنرمندان دیگر فقط انسان نیستند! حالا شما می‌توانید تنها با دادن یک توضیح متنی، یک نقاشی، پوستر، یا حتی یک اثر هنری کاملاً جدید از هوش مصنوعی دریافت کنید. در یک مسابقه هنری، یک اثر ساخته‌شده توسط هوش مصنوعی توانست مقام اول را کسب کند و هنرمندان واقعی را شکست دهد!

۷. هوش مصنوعی که از پشت دیوارها می‌بیند
یک فناوری جدید به کمک هوش مصنوعی می‌تواند حرکات بدن افراد را از پشت دیوارها ردیابی کند! این تکنولوژی برای عملیات امداد و نجات، امنیت و حتی مراقبت‌های پزشکی استفاده می‌شود. این سیستم حتی می‌تواند ضربان قلب و تنفس افراد را از فاصله دور بدون تماس فیزیکی تشخیص دهد!

۸. هوش مصنوعی که کد می‌نویسد و برنامه می‌سازد
دیگر برای کدنویسی نیازی به مهندسان نرم‌افزار نیست؟ هوش مصنوعی حالا می‌تواند کدهای پیچیده را به‌طور خودکار بنویسد، دیباگ کند و حتی برنامه‌های جدید خلق کند. برخی از اپلیکیشن‌هایی که امروز استفاده می‌کنید، توسط کدهای تولیدشده با هوش مصنوعی ساخته شده‌اند

۹ . هوش مصنوعی که انسان‌ها را جاودانه می‌کند
فکر کنید بعد از مرگ هم بتوانید با عزیزانتان صحبت کنید! برخی از شرکت‌ها در حال توسعه چت‌بات‌هایی بر اساس شخصیت و خاطرات افراد فوت‌شده هستند که می‌توانند مکالمات واقعی داشته باشند. برخی افراد با نسخه‌های دیجیتالی عزیزانشان که فوت شده‌اند، گفت‌وگو می‌کنند و آن‌ها را “زنده” نگه می‌دارند!

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍125
📝ماجرای کمک گرفتن از هوش مصنوعی برای گلزنی به پرسپولیس!

گل دیدنی مجتبی فخریان اکنون تمام فضای مجازی را به خود اختصاص داده و او پاسخی جالب در این خصوص دارد.

یک چیزی بگویم؟ شاید فکر کنید شوخی است. اما من برای این گل تمام خواب‌هایم را تبدیل به واقعیت کردم. بار‌ها آن را صحنه سازی کردم و از کارتون فوتبالیست‌ها تا هوش مصنوعی را کمک گرفتم. من عاشق کاراکتر کاکرو در کارتون فوتبالیست‌ها هستم. گلم به تراکتور و آن ضربه. به شوخی رفتم داخل هوش مصنوعی و نوشتم چطور می‌شود به پرسپولیس گل زد. البته نگفت آکروباتیک، اما منظورم این است که می‌خواستم هر طور شده این هدف هم به قول شما تیک بخورد.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
🔥10🤨5👍2
📝با عکاسای صنعتی خداحافظی کنید!

🔹توی نسخه جدید چت جی‌پی‌تی دیگه نگران کیفیت عکس محصولمون توی سایت و سوشال مدیا نیستیم؛ چون هر عکس عادی از محصولمون رو بگیریم قادره اونو به یه عکس حرفه‌ای با نور و بکگراند حرفه‌ای تبدیل کنه.

🔸مثلا من برای عکس بالا این دستور رو توی ChatGPT به همراه آپلود عکس مورد نظر فرستادم:

دستور: من این لپتاپ رو می‌خوام توی سایتم بفروشم. لطفا یک عکس محصول با بکگراند حرفه‌ای و نورپردازی عالی مثل عکس محصول یک سایت فروش حرفه‌ای تحویل بده.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍24🔥6🤨1
2025/07/13 18:07:47
Back to Top
HTML Embed Code: