Telegram Web
📝 کشور مسائل بسیاری دارد؛ بمانید و حل کنید

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار و نشستی صمیمانه با ۱۰ رتبه برتر رشته های ریاضی و فنی کنکور سراسری سال ۱۴۰۳، از آنان خواست در کشور بمانند و مسائل بسیاری که وجود دارد را حل کنند.

سیدستارهاشمی_وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات_ روز پنج شنبه در این دیدار همچنین از رتبه‌های برتر کنکور برای حضور و فعالیت در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات وابسته به وزارت ارتباطات و بهره گیری از دانش آن‌ها دعوت به همکاری کرد.

هاشمی در این نشست و گپ و گفت دوستانه با نفرات برتر کنکور ریاضی و فنی که در مدت زمان نزدیک به سه ساعت در محل دفتر کار وزیر برگزار شد، با تبریک موفقیت آنان در آزمون سراسری اظهار داشت: مسائل بسیاری در کشور داریم و در عین حال ظرفیت های خوبی هم وجود دارد، شما به عنوان آینده سازان و نخبگان کشور بمانید و این مسائل را حل کنید.

وزیر ارتباطات که استاد تمام هوش مصنوعی در دانشگاه شیراز نیز هست، با اشاره به تفاوت تحصیل در دبیرستان و دانشگاه، تاکید کرد: سعی کنید در کنار تحصیل در پروژه ها نیز مشارکت داشته باشید.

وزیر ارتباطات با طرح این پرسش خطاب به نفرات برتر کنکور که “شما چه راهکارهایی را برای این ناترازی ها پیشنهاد می کنید؟ “، پس از شنیدن پاسخ های آنان گفت: در این رابطه راهکارهای مختلفی ارائه می شود ولی استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی در این حوزه بسیار جذاب است و می تواند برای حل این مسئله به خوبی مورد استفاده قرار گیرد.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👏11👍51
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📝 دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سریع‌ترین ستاره سه تایی را پیدا کردند

منظومه ستاره‌ای سه تایی یکی از پدیده‌های منحصربه‌فرد کیهان است که در آن دو ستاره دور یکدیگر می‌گردند و یک ستاره دور آن‌ها می‌گردد. حالا گروهی از اخترشناسان حرفه‌ای و آماتور با استفاده از هوش مصنوعی و ماهواره TESS ناسا سریع‌ترین ستاره سه تایی تاریخ را کشف کرده‌اند

دانشمندان این سه تایی را با استفاده از داده‌های ماهواره TESS ناسا و هوش مصنوعی پیدا کردند. ابتدا TESS سوسوهای نور ستاره را رصد کرد. چون این سه تایی مسطح است، ستاره بیرونی در هر گردش بین ستاره‌های داخلی و زمین قرار می‌گیرد و سوسو ایجاد می‌شود.

ناسا در ویدیو نشان داده است که سه تایی‌ها چگونه کشف می‌شوند. در این منظومه‌ها، ستاره‌ها به نوبت یکدیگر را می‌پوشانند که به دانشمندان در شناسایی دو تایی‌ها و سه تایی‌ها کمک می‌کند. از ۱:۰۵ تا ۱:۱۵ می‌توانید ببینید که هر سه ستاره در یک نقطه قرار می‌گیرند. این لحظه‌ای است که اخترشناسان در داده‌ها دنبال آن می‌گردند.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
8👍5🙏1
📝 تاکید رئیس‌جمهور بر لزوم پرهیز از کار پراکنده و موازی در حوزه هوش مصنوعی

مسعود پزشکیان با تاکید بر لزوم پرهیز از کار پراکنده و موازی و اقدامات غیرمتمرکز در حوزه هوش مصنوعی گفت: دولت علاوه بر حمایت از توسعه این پدیده نوین، در زمینه هماهنگی دستگاه‌های مربوطه نیز مشارکت فعال خواهد داشت.


مسعود پزشکیان عصر امروز شنبه در دیدار جمعی از فعالین حوزه هوش مصنوعی،‌ استفاده بهینه از قابلیت‌ها و کارکردهای این پدیده نو، به ویژه در حکمرانی ملی، سلامت و بهداشت، کشاورزی و غذا،‌ آموزش و امنیت و دفاع را موجب شتاب‌دهی به توسعه کشور دانست و افزود: ما برای استفاده بهینه از این ظرفیت بزرگ نیازمند اشراف به نقاط قوت و ضعف و همچنین فرصت‌ها و چالش‌های حوزه هوش مصنوعی برای برنامه‌ریزی دقیق و کارشناسانه در این عرصه هستیم.‌

رئیس جمهور شناخت دقیق وضعیت موجود،‌ ترسیم افق و چشم‌انداز مطلوب در این حوزه و برنامه‌ریزی برای چگونه رسیدن به این هدف‌گذاری را از ملزومات توسعه و ارتقای هوش مصنوعی متناسب با زیست‌بوم و فرهنگ کشور عنوان کرد و افزود: زمانی استفاده از پدیده‌های نوین به رشد و توسعه کشور خواهد انجامید که ما ابتدا وضع موجود خود را دقیق بشناسیم و بدانیم که این پدیده قرار است چه خدمتی به ما ارائه و کدام نیاز کشور را مرتفع کند تا بتوانیم برای گسترش و ارتقای آن به صورت درست و کارشناسانه برنامه‌ریزی کنیم.

پزشکیان در ادامه بر لزوم متناسب‌سازی استفاده از این پدیده نوین با ‌فرهنگ و باورها و سبک زندگی ایرانی تاکید کرد و گفت‌: متاسفانه عدم آموزش استفاده صحیح از فضای مجازی، امروزه به چالشی برای نوجوانان و جوانان تبدیل و در مواردی به دلیل کم‌تحرکی، سلامت آنان را به خطر انداخته، لذا ضروریست به موازات توسعه و ارتقای هوش مصنوعی، ساختار نظام آموزشی ما نیز به صورت اساسی متحول و اصلاح و در کنار انتقال علم و مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان، با تقویت روحیه کار تیمی در آنها بر بخشی از این چالش فائق آییم که خوشبختانه این روند در دولت چهاردهم آغاز شده است.

رئیس جمهور همچنین با تاکید بر لزوم پرهیز از کار پراکنده و موازی و اقدامات غیرمتمرکز در حوزه هوش مصنوعی تاکید کرد: دولت علاوه بر حمایت از توسعه این پدیده نوین، در زمینه هماهنگی دستگاه‌های مربوطه به منظور جلوگیری از پراکنده‌کاری و هدر رفت فرصت‌ها و سرمایه‌ها در این زمینه نیز مشارکت فعال خواهد داشت.

پیش از سخنان رئیس جمهور برخی از حاضرین در جلسه ضمن تشریح ابعاد مختلف پدیده هوش مصنوعی و قابلیت‌های آن در توسعه، افزایش بهره‌وری و عدالت‌آفرینی به بیان دغدغه‌ها و نقطه نظرات خود در این زمینه پرداختند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍8
📝 گفت‌وگوی با مهندس پوریا حداد؛ مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فیلاگر و کارگزار رسمی هوش مصنوعی معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری (بخش اول)

📌 در ابتدا بفرمایید که برای قرار گرفتن ایران در بین ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی چه مسیری را باید طی کنیم و امروز در کدام نقطه قرار داریم؟

برای قرار گرفتن ایران در جمع ۱۰ کشور برتر حوزه هوش مصنوعی، معیارهای متعددی مدنظر است. یکی از این معیارها، تعداد مقالات علمی منتشر شده است. ایران در این زمینه عملکرد قابل قبولی دارد و معمولاً در رتبه زیر ۲۰ جهان قرار می‌گیرد. با این حال، رقابت در این حوزه بسیار شدید است و کشورهایی مانند ترکیه نیز پیشرفت چشمگیری داشته‌اند. در واقع، ایران از رتبه ۱۶ به ۱۸ جهان رسیده است که کشورهایی همچون ترکیه از ما سبقت گرفتند.

هوش مصنوعی , ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک ,

در حالی که کشورهای منطقه همچون عربستان سعودی با سرمایه‌گذاری بیش از ۲ میلیارد دلار و امارات متحده عربی با حدود ۱.۲ میلیارد دلار، گام‌های بلندی در توسعه هوش مصنوعی برداشته‌اند؛ ترکیه نیز با وجود چالش‌های اقتصادی، ۷۰۰ میلیون دلار به این حوزه اختصاص داده است. در مقابل، بودجه اولیه در نظر گرفته شده برای سازمان ملی هوش مصنوعی کشورمان تنها ۳.۵ همت (حدود ۵۰ میلیون دلار) بوده که حتی این مبلغ نیز به طور کامل تخصیص نیافته است. اگرچه وعده افزایش این بودجه تا ۱۵ همت داده شده بود، اما در نشست اخیر کمیسیون هوش مصنوعی نظام صنفی رایانه‌ای، دبیر ستاد هوش مصنوعی تأیید کرد که هنوز حتی به رقم اولیه نیز دست نیافته‌ایم.

سرعت پیشرفت خیره‌کننده هوش مصنوعی، این حوزه را به یک میدان رقابتی تنگاتنگ تبدیل کرده است. به گونه‌ای که حتی یک وقفه کوتاه مدت می‌تواند منجر به عقب‌ماندگی قابل توجهی شود. اهمیت این فناوری به مراتب فراتر از مباحثی چون انرژی هسته‌ای است.

تشکیل آژانس‌های ملی هوش مصنوعی در برخی کشورها دردستور کار است و این نگرانی جدی وجود دارد که ایران به دلیل محدودیت‌ها از این همکاری‌ها به حاشیه رانده شود. تکرار سناریوی انرژی هسته‌ای و اعمال محدودیت‌ها بر فعالیت‌های ایران در حوزه هوش مصنوعی، دور از انتظار نیست.


📌 چه تضمینی وجود دارد که پس از آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی، این نیروها در ایران باقی بمانند؟

البته این دیدگاه که “نباید نیروی انسانی را آموزش دهیم، زیرا ممکن است از ایران بروند” تفکری منفعلانه است. راه‌حل این موضوع این است که باید به دلایل مهاجرت مهندسان هوش مصنوعی توجه کنیم. رفتن مهندسان فقط به خاطر پول نیست؛ عوامل دیگری نیز دخیل هستند. به عنوان مثال، یکی از مشکلات که مشاهده می‌شود، مسئله سربازی است. البته در این حوزه اقداماتی در حال انجام است. به عنوان مثال، امکان گرفتن امریه سربازی در شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد و با همین روش‌ها و ابزارهای تشویقی می‌توانیم بسیاری از مهندسان خود را در ایران نگه داریم.

در حال حاضر، موضوع تحریم‌ها نیز از چالش‌های مهم است که باعث محدود شدن دسترسی ما به سرویس‌های مختلف می‌شود.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
5👍1
📝 تحول بزرگ هوش مصنوعی برای فیلم‌نامه‌نویسی

یک شرکت نرافزاری آمریکایی می‌خواهد نرم‌افزارهای فیلم‌نامه‌نویسی را با کمک هوش مصنوعی تغییر دهد.

بسیاری از فیلم‌نامه‌نویسان از فناوری‌های جدید روی فایل‌های PDF سنتی استفاده کرده‌اند تا شخصیت‌های فیلم یا برنامه‌های تلویزیونی خود را بسازند. شرکت نرافزاری «سوکریت»(SoCreate) که جدیدترین شرکت‌کننده در عرصه نرم‌افزارهای فیلم‌نامه‌نویسی است، با روش جدید خود در نوشتن قصد دارد نرم‌افزارهای مطرحی مانند «فاینال درفت»(Final Draft) و «سلتکس»(Celtx) را به چالش بکشد.

سوکریت بسیاری از همان ویژگی‌هایی را ارائه می‌دهد که بیشتر نرم‌افزارهای فیلم‌نامه‌نویسی دارند. از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به قالب‌هایی برای ایجاد آسان یک فیلم‌نامه استاندارد با قالب‌بندی درست اشاره کرد. با وجود این، «جاستین کوتو»(Justin Couto) بنیان‌گذار و مدیرعامل سوکریت معتقد است که پلتفرم‌های محبوب به ویژه فناوری‌های بصری و خلاق هنوز وجود ندارند.

به عقیده سوکریت، یکی از مهم‌ترین نکات، فناوری آپلود تصویر برای فیلم‌نامه‌نویسان است تا مفاهیم بصری را از جمله شخصیت‌ها، تنظیمات و لحظات اتفاق افتاده را در فیلم‌نامه‌های خود بگنجانند. کاربران می‌توانند تصاویر مورد نظر خود را آپلود کنند یا آنها را از گالری تصاویر سوکریت بردارند.

کاربران به زودی می‌توانند از یک تولیدکننده تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی برای ایجاد تصاویر استفاده کنند که ترکیبی از مدل‌هایی را مانند «اوپن‌ای‌آی»(OpenAI)، «استیبل دیفیوژن»(Stable Diffusion) و موارد دیگر به کار می‌گیرد. توجه به این نکته مهم است که سوکریت هیچ برنامه‌ای را برای ارائه فناوری‌های نوشتاری تولیدشده توسط هوش مصنوعی ندارد. مولد تصویر صرفا برای الهام بخشیدن به کاربران هنگام نوشتن و کاهش روند یکنواخت آن است.

سوکریت در ماه مه گذشته راه‌اندازی شد و تاکنون بیش از ۱۲۰۰ مشترک را به دست آورده است. این شرکت خاطرنشان کرد که در میان کاربران آن، نویسندگانی هستند که برای «آمازون»(Amazon)، «دیزنی»(Disney)، «مارول»(Marvel) و «نتفلیکس»(Netflix) کار کرده‌اند. همچنین این شرکت، برنامه‌های آزمایشی را با همکاری دبیرستان‌های منتخب کالیفرنیا و ایلینوی اجرا می‌کند.

پلتفرم این شرکت برای همه کاربران رایگان است اما اگر آنها بخواهند به نرم‌افزار تصویرسازی سفارشی و آمار بازبینی دسترسی داشته باشند، باید ۱۰ دلار در ماه برای اشتراک حرفه‌ای هزینه کنند. همچنین، یک بخش شخصی با قیمت پنج دلار در ماه وجود دارد که شامل پروژه‌های نامحدود و دسترسی به گالری تصاویر سوکریت است.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍31
📝 سمپاشی هوشمند اراضی کشاورزی با پهپادهای مجهز به بینایی کامپیوتر و هوش مصنوعی

گروهی از محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان پهپادهای سمپاش هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی و یادگیری کامپیوتر را عرضه کردند که می‌توانند تنها نقاطی از مزارع کشاورزی را که آفات طغیان کرده است، سمپاشی کنند، ضمن آنکه قادر به شناسایی چهره و موانع نیز هستند.

کامیار حسن‌پور، مدیر دپارتمان هوش مصنوعی این مجموعه در گفت‌وگو با ایسنا گفت: ما گروهی را در این مجموعه در حوزه بینایی ماشین و هوش مصنوعی کشاورزی ایجاد کردیم.

وی افزود: ما در این گروه یکسری مغز پردازنده طراحی می کنیم و دانش انسان را به آن می‌دهیم و بر اساس بینایی ماشین با دوربین شبیه‌سازی می‌کنیم و دانشی که یک کشاورز دارد را در ربات‌ها منتقل می‌کنیم.

حسن‌پور محصول این شرکت را پهپادهای سمپاش کشاورزی ذکر کرد و یادآور شد: این پهپادها مجهز به پردازنده‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و بینایی کامپیوتر هستند و به محض بروز اشکالی مانند طغیان آفات کشاورزی در مزارع، در ۸۰ میلی ثانیه می‌توانند آن را شناسایی کنند.

حسن‌پور با بیان اینکه این پهپاد هر نوع آفتی را که به چشم می‌خورد، می‌تواند شناسایی کند، یادآور شد: این پهپاد قادر به شناسایی علف‌های هرز است و همچنین آفات کشاورزی را که تاثیر ظاهری بر جای گذاشته باشند، می‌تواند شناسایی کند.

وی با بیان اینکه این پهپاد قادر به شناسایی اشیاء است، ادامه داد: این محصول همچنین با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و بینایی ماشین قادر به تشخیص موانع با دقت بالا است.

حسن‌پور، شناسایی چهره با استفاده از پردازش تصویر پیشرفته و یادگیری عمیق را از دیگر مزایای این پهپادها نام برد و خاطر نشان کرد: این پهپاد مجهز به قابلیت شمارشگر هوشمند مبتنی بر بینایی کامپیوتر و هوش مصنوعی است.

مدیر دپارتمان هوش مصنوعی این شرکت، اظهار کرد: این مجموعه قادر به تجهیز انواع ربات‌های کشاورزی مانند پهپادهای سمپاش، بذر پاش و ربات میوه‌چین به فناوری هوش مصنوعی و کنترل هوشمند انواع ربات‌های پرنده با استفاده از پردازش زبان طبیعی است.

حسن‌پور ادامه داد: علاوه بر اینها این پهپادها قادر به تشخیص تغییرات زمین و ساخت و سازهای مجاز نیز هستند. محاسبات احجام برای کاربردهای پایش معادن روباز از دیگر کاربردهای این پهپاد است.

به گفته وی پهپاد تولیدشده در این شرکت از قابلیت تفکیک محصولات کشاورزی با استفاده از پردازش تصاویر ماهواره‌ای و آنالیز داده‌های جانبی برخوردار است.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍52
📝هوش مصنوعی سکته قلبی را ردیابی می‌کند

محققان دانشگاه «یو سی ال ای» به دستاوردی قابل توجه در حوزه تشخیص پزشکی دست یافتند و یک ابزار سنجش جریان عمودی مبتنی بر کاغذ (VFA) با کمک یادگیری عمیق، قادر به تشخیص تروپونین I (cTnI) قلبی با حساسیت بالا ابداع کردند.

به گزارش مهر، تروپونین I یک پروتئین بازدارنده است و در ۳ ایزوفرم عضله قلبی، عضله اسکلتی کند انقباض و عضله اسکلتی تند انقباض ظاهر می‌شود.

بیماری‌های قلبی همچنان دلیل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند و عامل مرگ و میر سالانه ۱۹ میلیون نفر هستند. ردیابی اولیه سکته قلبی یا انفارکتوس حاد (AMI) برای بهبود وضعیت بیمار و کاهش نرخ مرگ و میر حیاتی است. اما هزینه‌های بالا و الزامات زیرساختی مرتبط با تجهیزات تشخیصی مرتبط با آزمایشگاه‌های فعلی بیشتر اوقات دسترسی به مراقبت‌های پزشکی با کیفیت در مناطق کم درآمد و فقیر را محدود می‌کند.

قلب این پلتفرم یکپارچگی الگوریتم یادگیری عمیق با قابلیت تقویت نانوذرات نوآورانه است. سیستم hs-VFA از عکسبرداری «تایم لپس» (time-laps imaging) و تحلیل رایانشی برای ارتقای ردیابی (cTnI) که نشانگری کلیدی برای آسیب قلبی است، استفاده می‌کندو می‌تواند با دقت ۰.۲ پیکوگرم به ازای هر میلی لیتر پروتئین مورد نظر را ردیابی کند. این سطح از دقت بسیار بالاتر از ویژگی دستگاه‌های قابل حمل فعلی است.

یکی از نکات مهم درباره این پلتفرم ارزانی آن است. هر سنجش مبتنی بر کاغذ کمتر از ۴ دلار هزینه دارد. ارزان بودن روش برای گسترش استفاده از تشخیص پزشکی با کیفیت بالا در محیط‌هایی با منابع اندک که زیرساخت آزمایشگاهی معمول وجود ندارد، حیاتی است.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍3
📝 تولید اسم برند با هوش مصنوعی branition.com

هوش مصنوعی branition.com مخصوص تولید اسم برند هست و با الگوریتم های پیچیده ای که داره میتونه اسم های منحصر به فرد تولید کنه. این هوش مصنوعی قابلیت فیلتر کردن دامنه و کاراکتر و طول و ترکیب کلمات رو داره.

این سایت هوش مصنوعی رایگان حتی تو انتخاب رنگ سازمانی هم میتونه بهتون کمک کنه.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍9
📝 موتور جست و جو اطلاعات پزشکی medisearch.io

هوش مصنوعی medisearch.io یه موتور جست و جو برای پیدا کردن اطلاعات پزشکی مختلف هست که به شما کمک میکند تا از منابع معتبر و مقالات علمی معتبر جواب سوال خودتون رو دریافت کنید.

در اصل این هوش مصنوعی بعد از پرسیدن سوال جواب رو برای شما مینویسه و منابعی که از اونها برای جواب سوال استفاده کرده هم مشخص میکنه.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
8👍4
📝 خلاصه کردن ایمیل ها با هوش مصنوعی rizemail.app

اگه هر روز ایمیل های زیادی دریافت میکنید هوش مصنوعی rizemail.app میتونه خیلی بهتون کمک کنه. این هوش مصنوعی کارش خلاصه کردن ایمیل هاست. کافیه ایمیل هایی که دوست دارید خلاصه بشه رو به ایمیل [email protected] ارسال یا فروارد کنید و خلاصه اون رو در ایمیلتون دریافت کنید.

این هوش مصنوعی ادعا میکنه که بعد از پردازش ایمیل شما و خلاصه کردن اون همه اطلاعات رو حذف میکنه تا حریم خصوصی شما به خطر نیوفته.

این هوش مصنوعی به شما اجازه میده تا 100 ایمیل را در ماه به ازای هر ایمیل رایگان خلاصه کنید.

دلیل رایگان بودن این هوش مصنوعی این هست که بعضی وقت ها به ایمیل شما تبلیغات ارسال میکند. پس اگه دوست دارید ازش استفاده کنید این موضوع رو مد نظر داشته باشید.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👏41👍1
📝 تولید اولین فیلم هایپررئال سینمای ایران با هوش مصنوعی/ اکران در جشنواره تهران

فیلم کوتاه «فلسطین در چشم‌های من» با عنوان بین‌المللی «Palestine in my eyes» به کارگردانی سروش البخشی نائینی و تهیه شده در انجمن سینمای جوانان ایران به عنوان نماینده ایران در بخش هوش مصنوعی که در مسابقه بین‌المللی چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فلیم کوتاه تهران قرار دارد، با ۱۰ فیلم کوتاه دیگر از کشور‌های ایالات متحده آمریکا، کره جنوبی، چین، ایتالیا، مالزی، یونان و ایران رقابت می‌کند.

لازم به ذکر است که «فلسطین در چشم‌های من» اولین فیلم هایپر رئال ساخته شده با هوش مصنوعی در ایران است که در آن شاهد حفظ و تداوم شخصیت و محیط هستیم و به استناد برخی منابع خبری و درگاه‌های بین‌المللی، این فیلم اولین ساخته هوش مصنوعی با ویژگی‌های ذکر شده در جهان است.

فیلم کوتاه «فلسطین در چشم‌های من» به صورت کامل در مرحله تولید در بستر هوش مصنوعی ساخته شده است و در مرحله‌های پیش تولید و پس تولید فیلم هم از این ظرفیت استفاده کرده است.

گفتنی است که برای تولید عکس از «Midjourney» و «ChatGPT ۴»، برای متحرک‌سازی از «Runway AI» و برای صدا و تولید موسیقی نیز از ظرفیت «UDIO» بهره برده که کارایی همگی در بستر هوش مصنوعی است.

در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: «دانشمند فلسطینی فعال در حوزه هوش مصنوعی، حقیقت جنگ را از فرزند نابینای خود با ساخت یک دستگاه واقعیت مجازی پنهان می‌کند.»

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👏101👍1
📝 دمیس هاسابیس دانشمند کامپیوتر و محقق هوش مصنوعی و مدیرعامل اجرایی Google DeepMind که یکی از شطرنج‌بازان خوب جهان بود، به خاطر پژوهش و یافته هایش درباره ساختار پروتئین، برنده جایزه نوبل شد.

او در 13 سالگی به مقام استادبزرگی شطرنج جهان رسید و کاپیتانی تیم نوجوانان انگلستان را در رویداد‌های مختلف برعهده داشت.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
17
📝 زنگ خطر به صدا درآمد/ جایگزینی ۷۰۰ کارمند با هوش مصنوعی

بایتس‌دنس (ByteDance)، شرکت سازنده تیک تاک بیش از ۷۰۰ کارمند خود را در مالزی اخراج می‌کند. برخلاف سایر تعدیل نیروها که معمولاً برای کاهش هزینه‌ها صورت می‌گیرد، مالک تیک‌تاک تصمیم گرفته تا نقش تمام این کارمندان را با هوش مصنوعی جایگزین کند.

بایت‌دنس همچنین به رویترز گفته که علاوه بر مالزی، کارکنان کشورهای دیگری نیز اخراج خواهند شد، زیرا قصد دارد از هوش مصنوعی به‌صورت جهانی در زمینه تعدیل محتوا استفاده کند.

تصمیم مالک تیک تاک در حالی گرفته شده است که دولت‌های سراسر جهان شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، یوتیوب و حتی خود TikTok را تحت فشار قرار داده‌اند تا شیوه‌های تعدیل محتوای خود را قدرتمندتر کنند. باتوجه به اینکه کودکان و نوجوانان بیشتری این روزها در شبکه‌های اجتماعی فعالیت دارند، نگرانی‌های مربوط به امنیت آنلاین آن‌ها نیز به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته است.

دنیای اینترنت در کنار اینکه یک منبع عظیم را در اختیار نوجوانان قرار می‌دهد و به آن‌ها کمک می‌کند با دوستان خود در ارتباط باشند، خطراتی مانند محتوای نامناسب و آزارواذیت سایبری را به‌همراه دارد. با وجود این نگرانی‌ها، سخنگوی تیک تاک به رویترز اعلام کرده که این شرکت قصد دارد در سال جاری ۲ میلیارد دلار روی افزایش اعتماد و ایمنی پلتفرم خود در سراسر جهان سرمایه‌گذاری کند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍61
🔻اجرای طرح ترافیک جدید پایتخت با هوش مصنوعی

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران:

🚗طرح ترافیک جدید در پایتخت با هوش مصنوعی اجرا می‌شود.

🚗تغییر گسترده‌ای در محدوده‌های گذشته رخ نمی‌دهد؛ بلکه برخی از معابر پرتردد و ترافیکی به مجموعه طرح اضافه می‌شود.

🚗امید است از ابتدای سال آینده این مدل جدید اجرایی شود.

🚗در بازنگری طرح ترافیک جدید امتیازاتی مدنظر است تا ساکنان این محدوده کمتر تحت تأثیر اجرای طرح ترافیک قرار گیرند| ایسنا


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍8
🏢 دانشگاه مجازی هوش مصنوعی

1️⃣ پایتون مقدماتی
🕔 234 دقیقه
📥 کلیک کنید

2️⃣ پایتون تکمیلی
840 دقیقه
📥 کلیک کنید

3️⃣ یادگیری ماشین با پایتون
890 دقیقه
📥 کلیک کنید

4️⃣ یادگیری عمیق با پایتون
330 دقیقه
📥 کلیک کنید

5️⃣ مصورسازی داده با پایتون
195 دقیقه
📥 کلیک کنید

6️⃣ آموزش پروژه محور
270 دقیقه
📥 کلیک کنید


گام به گام متخصص هوش مصنوعی شوید. مسیر یادگیری را در تصویر بالا مشاهده نمایید. توصیه میکنیم برای دریافت تخفیف بیشتر پکیج آموزش های هوش مصنوعی رو تهیه کنید.

رضایت بالای مخاطبین از تهیه آموزش‌های این مرکز نشان دهنده کیفیت بالای آموزش‌ها خواهد بود.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍9
🧠 آغاز ثبت‌نام رایگان مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی رایان (Rayan) | دانشگاه صنعتی شریف

🪙با بیش از ۳۵ هزار دلار جایزه نقدی
🎓چاپ دستاوردهای ۱۰ تیم برتر در کنفرانس‌‌ها/مجلات برتر بین‌المللی هوش مصنوعی
👥 امکان شرکت به صورت تیم‌های ۱ تا ۴ نفره
🗓شروع مسابقه از ۲۶ مهرماه ۱۴۰۳

💬موضوعات مورد بررسی اعتمادپذیری در یادگیری عمیق:
     💬 Model Poisoning
     💬 Compositional Generalization
     💬 Zero-Shot Anomaly Detection

👀 مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی رایان با حمایت معاونت علمی ریاست‌جمهوری و موضوع Trustworthy AI، توسط دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌گردد. این مسابقه در ۳ مرحله (۲ مرحله مجازی و ۱ مرحله حضوری) از تاریخ ۲۶ مهر آغاز می‌شود.

⭐️ رایان جهت حمایت از تیم‌های برتر راه‌یافته به مرحله سوم، ضمن تأمین مالی بابت هزینه سفر و اسکان، دستاوردهای علمی تیم‌های برتر را در یکی از کنفرانس‌ها یا مجلات مطرح این حوزه با ذکر نام اعضای تیم در مقاله‌ی مربوطه، چاپ و منتشر خواهد کرد.

💬 ثبت‌نام رایگان تا پایان ۲۵ مهرماه از طریق آدرس زیر:
ai.rayan.global


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍32👏1
📝 بیوگرافی جفری هینتون؛ پدرخوانده‌ هوش مصنوعی


جفری هینتون، پدرخوانده‌ی هوش مصنوعی، با اختراع شبکه‌های عصبی مصنوعی، دنیای ما را متحول کرد. داستان زندگی پرفراز و نشیب او را از دست ندهید.

جفری هینتون (Geoffrey Hinton)، دانشمندی که به‌‌درستی لقب «پدرخوانده‌ی هوش مصنوعی» را به خود اختصاص داده است، با پژوهش‌هایش انقلابی در دنیای فناوری ایجاد کرد. او با الهام از مغز انسان، شبکه‌های عصبی مصنوعی را ساخت و به ماشین‌ها توانایی یادگیری، تفکر و تصمیم‌گیری داد. این فناوری‌ها که امروزه در همه‌جای زندگی ما حضور دارند، از دستیارهای صوتی گرفته تا خودروهای خودران، از تلاش‌های بی‌وقفه‌ی هینتون و همکارانش حاصل شده‌اند.

اکنون هینتون با کسب جایزه‌ی نوبل ۲۰۲۴ در رشته‌ی فیزیک به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین دانشمندان قرن بیستم شناخته می‌شود؛ اما داستان او فراتر از جوایز و افتخارات است.

داستان جفری هینتون، روایتی از پشتکار، نوآوری و جست‌وجوی مداوم برای کشف ناشناخته‌ها است. در این مطلب، به زندگی و دستاوردهای جفری هینتون خواهیم پرداخت و به این سؤال پاسخ خواهیم داد که چگونه یک نفر با یک ایده‌ی ساده، توانست دنیای فناوری را متحول کند.

هینتون تقریباً از ۱۸ سال قبل تاکنون، به‌صورت ایستاده کار می‌کند. او به‌دلیل مشکلاتِ مربوط به دیسک کمر بیشتر از چند دقیقه نمی‌تواند بنشیند، اما حتی این موضوع نیز مانع از انجام فعالیت‌های او نشده است. او می‌گوید: «از ایستادن متنفرم و ترجیح می‌دهم بنشینم، اما در صورتِ نشستن دیسک کمرم بیرون می‌زند و درد شدیدی احساس می‌کنم.»

از حدود ۴۶ سال قبل هینتون در تلاش بود که به کامپیوترها، همانند انسان‌ها، آموزش دهد. این ایده در ابتدا ناممکن و ناامیدکننده به‌نظر می‌رسید، اما گذشت زمان خلاف آن را ثابت کرد. تا جایی‌ که گوگل با استخدام هینتون، از او خواست تا هوش مصنوعی را به واقعیت تبدیل کند. هینتون پس از استخدام در شرکت گوگل در مصاحبه‌ای گفت: «گوگل، آمازون و اپل فکر می‌کنند هوش مصنوعی آن چیزی است که آینده‌ی آن‌ها را می‌سازد.»

علاقه‌ی هینتون به شناخت مغز و نحوه‌ی یادگیری انسان، او را به سمت تحصیل در رشته‌ی هوش مصنوعی سوق داد. بنابراین، او برای ادامه‌ی تحصیلات خود به دانشگاه ادینبورگ رفت و در آنجا پژوهش در زمینه‌ی هوش مصنوعی را تحت‌نظر استاد راهنمای خود، کریستوفر لانگت-هیگینز (Christopher Longuet-Higgins) آغاز کرد. سرانجام، هینتون در سال ۱۹۷۸ به آرزوی هفت سالگی خود رسید و موفق به اخذ درجه‌ی دکترای هوش مصنوعی شد. دوره‌ی دکتری، نقطه‌ی عطفی در زندگی حرفه‌ای هینتون بود و او را برای ورود به دنیای پیچیده و جذاب هوش مصنوعی آماده کرد.

تحصیلات متنوع هینتون از روانشناسی تا هوش مصنوعی، به او دیدگاهی جامع و بین‌رشته‌ای بخشید که کمک بزرگی به پژوهش‌هایش در آینده کرد. این دیدگاه، او را قادر ساخت تا ارتباط عمیقی بین عملکرد مغز انسان و الگوریتم‌های یادگیری ماشین برقرار کند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
11👍4
📝 با هوش مصنوعی Future You با نسخه 60 ساله خودتان صحبت کنید

برای اولین‌بار، مردم می‌توانند با استفاده از یک هوش مصنوعی همراه با آواتار شبیه‌سازی‌شده از چهره آینده‌شان، با نسخه‌ای مسن‌تر از خود در مورد زندگی و آرزوهایشان صحبت کنند. این هوش مصنوعی Future You نام دارد.
پروژه «Future You» که توسط محققان MIT Media Lab و دیگر شرکای بین‌المللی ایجاد شده است، از هوش مصنوعی برای شبیه‌سازی کاربر در سن 60 تا 70 سال استفاده می‌کند. آن‌ها جزئیات این پروژه را در مقاله‌ای در پایگاه داده arXiv شرح دادند.
کاربران می‌توانند از طریق یک رابط متنی مجهز به هوش مصنوعی در مورد موضوعاتی مانند چگونگی دستیابی به آنچه در زندگی می‌خواهند، اعتقادات و دیدگاه‌های خود صحبت کنند. دانشمندان این پروژه می‌گویند که چنین سیستمی ابداع شده است تا به مردم این حس را بدهد که با آینده خود در ارتباط هستند.
«هال هرشفیلد»، یکی از نویسندگان این مطالعه و استاد تصمیم‌گیری رفتاری و روان‌شناسی در UCLA، گفت که توانایی دریافت مشاوره از خودتان در سن بالاتر به‌جای یک چت‌بات هوش مصنوعی عمومی، باعث می‌شود احساس بهتری نسبت به آینده داشته باشید. او در بیانیه‌ای گفت:

«مؤلفه‌های تعاملی و واضح یک پلتفرم هوش مصنوعی به کاربر نقطه‌ای برای ارتباط می‌دهد و جلوی چیزی را می‌گیرد که می‌تواند به اضطراب فکری منجر شود و [در عوض] این تعامل را ملموس‌تر و سازنده‌تر می‌کند.»


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍7
📝 یک هوش مصنوعی عضو جدید لالیگا شد!

لالیگا روز پنجشنبه از شخصیت جدید خود که یک هوش مصنوعی است، رونمایی کرد.

به گزارش "ورزش سه"، الکس، جوان ۲۷ ساله، یک اینفلوئنسر و شخصیت جدید لالیگا است و قرار است نقشی بزرگ در کانون‌های ارتباط با هواداران داشته باشد. الکس یک هوش مصنوعی است و لالیگا روز پنجشنبه در رویدادی از او رونمایی کرد.
هدف از این اقدام افزایش کانال‌های ارتباطی لیگ با هواداران است. این رویداد در میدان The Cube مادرید برگزار شد و خاویر تباس، رئیس لالیگا، نیز در آن حضور داشت. او تأکید کرد که این شخصیت جدید در راستای هدف مؤسسه‌ای که او ریاست آن را بر عهده دارد، یعنی پیشرو بودن در زمینه فناوری، ایجاد شده است.

الکس به صورت مجازی در ابتدای رویداد ظاهر شد و خود را به عنوان «قرارداد جدید» لیگ معرفی کرد. او گفت:«من آمده‌ام تا فوتبال را به گونه‌ای تجربه کنم که قبلاً هرگز تجربه نکرده‌ام، تا شور و شوق هر ورزشگاه را قبل از هر بازی احساس کنم، تا نتایج و بهترین بازی‌ها، مهم‌ترین اتفاق‌ها و آمارها را به شما بگویم و هر جزئیاتی را که می‌بینید تحلیل کنم.»

به گفته سیلویا بیلاسکو، مدیر عامل شرکت Be a Lion که مسئول توسعه ارتباطات مجازی جدید است، الکس که به چندین زبان صحبت می‌کند، بر پایه اطلاعات فوتبالی و اتفاقات مهم آن آموزش دیده است.
تباس نیز گفت که راه‌اندازی این پروژه جدید همچنین به جنبه اخلاقی مربوط می‌شود، زیرا این شخصیت به هیچ تیمی تعلق ندارد. او افزود: «هوش مصنوعی به هیچ تیمی تعلق ندارد، اگرچه وقتی از او درباره تیمی که بیشترین قهرمانی را دارد پرسیده شود، باید پاسخ دهد.» وقتی از او پرسیده شد که آیا الکس می‌تواند برنده لیگ را پیش‌بینی کند، او اشاره کرد که فقط می‌تواند به شما بگوید که کدام تیم شانس بیشتری دارد.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
3👍1
2025/07/13 04:04:25
Back to Top
HTML Embed Code: