Telegram Web
📝 شناسایی ژن‌های عامل پارکینسون با کمک هوش مصنوعی

پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدل‌های ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد تایید «سازمان غذا و داروی آمریکا»(FDA) را شناسایی کردند که شاید بتوان از آنها برای درمان پارکینسون استفاده کرد.

پژوهشگران در این پروژه از رویکردی «زیست‌شناسی سیستم‌ها» استفاده کردند که از هوش مصنوعی برای ادغام و تحلیل اطلاعات گوناگون به‌دست‌آمده از مجموعه داده‌های ژنتیکی، پروتئومی و دارویی بیماران بهره می‌برد تا به شناسایی الگوهایی بپردازد که ممکن است با تحلیل یکی از داده‌ها قابل شناسایی نباشند.

این پژوهش در مجله «npj Parkinson s Disease» به چاپ رسید.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍9👏1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🚀 هوش مصنوعی Whisper اکنون در تلگرام است! 🎙

هر محتوای صوتی، ویدیویی یا YouTube را به متن تبدیل کنید.

🌍 بیش از 120 زبان پشتیبانی می کند
دقت 99 درصد
⏱️ تا بیش از 6 ساعت صدا را یکپارچه پردازش می کند

🔊 با رونویسی دستی از ویدئو و صدا خداحافظی کنید - هوش مصنوعی Whisper این کار را برای شما انجام می دهد!

👉 اکنون آن را امتحان کنید


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍103
📝 علی‌بابا از مدل هوش مصنوعی Qwen ۲.۵ رونمایی کرد

شرکت چینی علی‌بابا مدل جدید هوش مصنوعی خود را با نام Qwen ۲.۵ منتشر کرد و ادعا دارد که این مدل می‌تواند از DeepSeek-V۳ پیشی بگیرد. این مدل با ۱۸ تریلیون توکن داده آموزشی توسعه یافته و در زمینه‌های ریاضی، کدنویسی و درک دستورات پیچیده بهبودهای قابل‌توجهی داشته است.

رقابت بین مدل‌های هوش مصنوعی در چین شدت گرفته و معرفی Qwen ۲.۵ در حالی انجام شده که DeepSeek-V۳، مدل مطرح دیگر، توانسته بود توجه زیادی را جلب کند. این رقابت نشان‌دهنده سرعت بالای پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی و تلاش شرکت‌ها برای تصاحب سهم بیشتری از این بازار است.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👏131
📝 لیانگ ونفنگ بنیان‌گذار دیپ‌سیک کیست؟

لیانگ ونفنگ از علاقه شدیدش به ریاضیات به دنیای فناوری و سرمایه‌گذاری راه یافت. او از کودکی استعداد خاصی در ریاضیات داشت، به‌طوری که در دوران مدرسه به‌صورت خودآموز حساب دیفرانسیل و انتگرال یاد گرفت. پس از تحصیل در رشته فناوری اطلاعات در دانشگاه ججیانگ، فعالیت خود را در حوزه مالی آغاز کرد و شرکت های فلایر (High-Flyer) را تأسیس کرد که یکی از موفق‌ترین صندوق‌های پوشش ریسک در چین شد.

او در سال ۲۰۲۳، با همراهی تیمی از متخصصان، DeepSeek را بنیان نهاد و توانست در مدت کوتاهی به رقیبی قدرتمند برای غول‌های فناوری غرب تبدیل شود.

یکی از شرکای تجاری لیانگ در گفت‌وگو با فایننشال تایمز می‌گوید: «وقتی برای اولین بار او را دیدیم، یک جوان خجالتی با مدل مویی عجیب بود که مدام درباره ساخت یک سیستم ۱۰هزارتایی از تراشه‌ها برای آموزش مدل‌هایش صحبت می‌کرد. هیچ‌کس او را جدی نگرفت.» او اضافه می‌کند: «لیانگ نمی‌توانست ایده‌اش را واضح توضیح دهد. فقط می‌گفت می‌خواهم این را بسازم و این دنیا را تغییر خواهد داد.»

لیانگ ونفنگ، که طبق گزارش‌های رسانه‌های چینی تازه وارد ۴۰ سالگی شده است، محصول جدید خود را در همان روزی که ترامپ سوگند ریاست‌جمهوری یاد کرد، در ایالات متحده معرفی کرد.


این چت‌بات، در مدت کوتاهی، به محبوب‌ترین اپلیکیشن رایگان آمریکا تبدیل شد. استقبال گسترده از آن باعث سقوط ارزش سهام شرکت‌های رقیب شد و شوک بزرگی به بازارهای وال‌استریت و سیلیکون ولی وارد کرد.

موفقیت لیانگ در به‌چالش‌کشیدن سلطه آمریکا بر این حوزه، او را به یک قهرمان ملی در چین تبدیل کرده است. هفته گذشته لی چیانگ، نخست‌وزیر چین، او را به نشستی مهم دعوت کرد. لیانگ تنها مدیر حوزه هوش مصنوعی حاضر در این دیدار بود و دیدگاه‌های خود را در مورد آینده این صنعت با مقامات عالی‌رتبه چین در میان گذاشت.

مقامات پکن اعلام کرده‌اند که بر پیشرفت‌های کلیدی در فناوری‌های نوآورانه و استراتژیک تمرکز خواهند کرد، موضوعی که نشان می‌دهد DeepSeek اکنون به یکی از اولویت‌های اصلی دولت چین تبدیل شده است.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍15🔥1
📝 حاشیه نگاری بر ماجرای دردسرهای هوش مصنوعی و اعتراض خانواده خسرو شکیبایی

از مدت‌ها قبل هوش مصنوعی در تقلید یا زنده سازی صدای زیادی از خوانندگان از دنیا رفته ایرانی هنرنمایی کرده بود اما در عرصه تصویر شاید آنقدر ماجرا جدی نبود که باعث گله‌مندی کسی شود. اما حالا افتتاحیه جشنواره فیلم فجر این بهانه را به وجود آورده و خانواده خسرو شکیبایی از نحوه شبیه‌سازی این هنرمند فقید انتقاد کردند.

این ویدیو به شب افتتاحیه جشنواره فیلم فجر در تالار وحدت اشاره دارد که در بخش یادبود هنرمندان درگذشته سینما تصویری به نمایش درآمد که در آن خسرو شکیبایی شبیه سازی شده با هوش مصنوعی با اشاره به اینکه پوستر خوبی برای جشنواره طراحی شده، همه را به مهربانی دعوت و تاکید می‌کند، آنجایی که او در آن هست به اندازه کافی برای دروغ و حسادت و کلک چوب دارند.

حالا پوریا شکیبایی در ویدیویی کوتاه با بیان اینکه به خاطر ناراحتی زیاد مادرش این پیام را منتشر کرده، گفته است که بهتر بود در تولید چنین محتوایی صداقت در کلام و معرفت در امانتداری رعایت می‌شد.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍16
📝 هوش مصنوعی به کمک ایمنی پورشه می آید

پورشه از هوش مصنوعی پیشرفته، به ویژه یک شبکه عصبی به نام واریاسیون اتوانکودر (VAE)، برای افزایش ایمنی فناوری‌های رانندگی کمکی (ADAS) خود استفاده می‌کند.

این سیستم هوش مصنوعی قادر است اتفاقات ترافیکی غیرمعمول را شناسایی کند که ممکن است توسط سیستم‌های سنتی اشتباه تفسیر شوند. به عنوان مثال، این سیستم می‌تواند یک کامیون که یک وسیله نقلیه را به صورت معکوس حمل می‌کند شناسایی کند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍61
📝 تاکنون این کشورها و نهادها استفاده از هوش مصنوعی دیپ‌سیک را ممنوع کرده‌اند

▪️ایتالیا
ایتالیا یکی از اولین کشورهایی بود که DeepSeek را ممنوع کرد؛ تصمیمی که پس از انجام تحقیقات نهاد نظارتی حفاظت از داده‌های این کشور اتخاذ شد. نهاد مذکور در ژانویه (دی و بهمن ۱۴۰۳) تحقیقات خود را درمورد نحوه‌ی جمع‌آوری داده‌ها و میزان تطابق دیپ‌سیک با قوانین GDPR آغاز کرد. در نتیجه، اپلیکیشن‌های دیپ‌سیک از فروشگاه‌های اپل و گوگل در ایتالیا حذف شدند.

▪️تایوان
وزارت امور دیجیتال تایوان می‌گوید دیپ‌سیک امنیت اطلاعات ملی را به خطر می‌اندازد و استفاده از آن را در سازمان‌های دولتی ممنوع کرده است. دولت تایوان هشدار داد که استفاده از فناوری‌های این شرکت می‌تواند به انتقال اطلاعات و نشت داده‌ها منجر شود. ممنوعیت مذکور شامل کارمندان دولتی، مدارس دولتی و شرکت‌های دولتی تایوان می‌شود.

▪️کنگره‌ی آمریکا
استفاده از دیپ‌سیک برای دفاتر کنگره‌ی آمریکا ممنوع شده است. دفتر مدیر ارشد اداری مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که دیپ‌سیک تحت بررسی‌های امنیتی قرار دارد و به کارمندان توصیه کرد که از نصب اپلیکیشن‌های این شرکت روی گوشی‌ها، رایانه‌ها و تبلت‌های دولتی خودداری کنند.
▪️ایالت تگزاس
گرگ ابوت، فرماندار تگزاس دستور ممنوعیت استفاده از نرم‌افزارهای دیپ‌سیک و سایر شرکت‌های چینی در دستگاه‌های دولتی را صادر کرده است. او می‌گوید تگزاس اجازه نخواهد داد چین از طریق هوش مصنوعی و اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی به زیرساخت‌های حیاتی ایالت تگزاس نفوذ کند.

▪️نیروی دریایی آمریکا
نیروی دریایی آمریکا استفاده از فناوری‌های دیپ‌سیک را ممنوع کرده است. نیروی دریایی در ماه ژانویه (دی و بهمن ۱۴۰۳) با ارسال ایمیلی به کارکنان خود هشدار داد که استفاده از این فناوری‌ها، چه برای اهداف کاری و چه شخصی، به‌دلیل نگرانی‌های امنیتی و اخلاقی مجاز نیست.

▪️پنتاگون
وزارت دفاع آمریکا نیز دسترسی به فناوری‌های دیپ‌سیک را مسدود کرده است. این تصمیم در حالی گرفته شد که برخی از کارکنان پنتاگون بدون مجوز از اپلیکیشن‌های دیپ‌سیک استفاده کرده بودند. به‌هرحال، کارکنان این وزارتخانه همچنان می‌توانند از طریق پلتفرم مجاز Ask Sage به هوش مصنوعی DeepSeek دسترسی داشته باشند.

▪️ناسا
ناسا استفاده از فناوری‌های دیپ‌سیک را برای کارکنان خود ممنوع کرده است. مدیر ارشد هوش مصنوعی این سازمان طی یادداشتی اعلام کرد که سرورهای دیپ‌سیک در خارج از ایالات‌ متحده قرار دارند و همین موضوع تهدیدی برای امنیت ملی محسوب می‌شود.

ناسا دسترسی به اپلیکیشن‌های چت‌بات چینی را در دستگاه‌ها و شبکه‌های مدیریت‌شده‌ی این سازمان مسدود کرده است.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍9
📝 هوش مصنوعی صحبت با حیوانات را ممکن می‌کند!

محققان مشغول ساخت سیستم هوش مصنوعی به نام NatureLM هستند که هدفش کمک به انسان‌ها برای درک زبان حیوانات است.

هوش مصنوعی NatureLM هم‌اکنون می‌تواند گونه حیوانات و اطلاعات دیگری مانند سن تقریبی و حالات روحی آنها را از روی صدایشان تشخیص بدهد. این پروژه که ساخته سازمان غیرانتفاعی Earth Species Project است، حتی می‌تواند گفتگو برخی گونه‌های حیوانی را که قبلاً با آنها روبه‌رو نشده، شناسایی کند. محققان برای آموزش NatureLM از ترکیبی از زبان انسانی، صداهای محیط و داده‌های دیگر استفاده کرده‌اند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍19😍61
📝تفکر کردن با هوش مصنوعی را آموزش دهیم/ باید بر عمق هوش مصنوعی مسلط شویم


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه باید در هوش مصنوعی حرفهای جدی داشته باشد و آن چیزی را که به نفع مردم است و برای آنان عزت و رفاه به دنبال دارد، بیابد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای پیشرو هوش مصنوعی را در آموزش نبردند، اما در نظام سلامت و رفاه اجتماعی برده اند، گفت: آن چیزی را که باید مواظب باشیم و رعایت کنیم این است که هوش مصنوعی جای تفکر را نگیرد. به فرزندانمان و دانشجویان فکر کردن با هوش مصنوعی را یاد دهیم. تفکر کردن با هوش مصنوعی را آموزش دهیم که کاری بس پیچیده است.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍16
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥(ویدئو) هوش مصنوعی انیشتین را زنده کرد

پروژه هوش مصنوعی «اومنی‌هیومن» (OmniHuman) که تحت مالکیت شبکه اجتماعی تیک‌تاک است، با انتشار ویدیویی جعل عمیق (Deep fake) و واقع‌نمایانه از آلبرت انیشتین، اعلام کرد که قادر است با استفاده از اطلاعات کم، مانند یک عکس فوری یا صدای کوتاه، ویدیوهای جعل عمیقی مشابه واقعی خلق کند.

اومنی هیومن، برای نشان دادن قابلیت‌های خارق‌العاده این ابزار جدید هوش مصنوعی، ویدیویی جعل عمیق از فیزیکدان برجسته تاریخ، انیشتین ارائه کرده است که در مقابل تخته سیاه در حال سخنرانی درباره ارزش هنر و احساس است. در حالی که کیفیت تصاویر در سطح بالایی قرار دارد، سخنانی که انیشتین جعلی به زبان می‌آورد در واقع متن سخنرانی دانشمند دیگری به نام جاک پنکسیپ است که در سال‌های اخیر ادا شده‌اند.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👏10👍1😍1
📝 تبلیغ هوش مصنوعی گوگل در مسابقه سوپر بول جنجال‌آفرین شد

به‌نظر می‌رسد گوگل در یک تبلیغ تجاری، خروجی هوش مصنوعی را جعل کرده است؛ تبلیغی که قرار است در جریان مسابقات سوپر بول (مسابقات سالانه‌ی فوتبال آمریکایی) پخش شود.

این تبلیغ، صاحب یک کسب‌وکار را نشان می‌دهد که برای نوشتن توضیحات وب‌سایت خود از جمنای استفاده می‌کند. اما متن نشان داده شده توسط هوش مصنوعی تولید نشده و از آگوست ۲۰۲۰ (مرداد ماه ۱۳۹۹) در این وب‌سایت وجود داشته است.

تصویر فوق که متن تولید شده با هوش مصنوعی را در این تبلیغ نشان می‌دهد، با توضیحات اصلی وب‌سایت یکسان است. جمنای در سال ۲۰۲۳ راه‌اندازی شده است و به طور طبیعی نمی‌توانسته توضیحات نشان داده شده در تبلیغ را تولید کرده باشد.

در این تبلیغ، ابتدا جمنای نشان داده می‌شود که درحال تولید متنی است که می‌گوید «گودا ۵۰ تا ۶۰ درصد از مصرف پنیر جهان» را تشکیل می‌دهد. اما این آمار درست نیست و به‌همین‌دلیل گوگل با ویرایش تبلیغ خود، آمار مذکور را حذف کرد.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍31
📝 تحول در هوش مصنوعی ترجمه با همکاری متا و یونسکو

متا با همکاری یونسکو برنامه‌ای جدید برای بهبود هوش مصنوعی ترجمه و شناسایی گفتار راه‌اندازی کرده است. این شرکت در قالب برنامه شراکت فناوری زبان خود به دنبال همکارانی است که حداقل ۱۰ ساعت از ضبط‌های گفتاری همراه با متون نوشتاری (بیش از ۲۰۰ جمله) و مجموعه‌هایی از جملات ترجمه‌شده را اهدا کنند. هدف این همکاری، تمرکز بر "زبان‌های کم‌توجه" و حمایت از فعالیت‌های یونسکو است.

در این برنامه، متا یک معیار ترجمه متن باز به نام BOUQuET را معرفی می‌کند که به‌عنوان یک آزمون استاندارد برای ارزیابی عملکرد مدل‌های هوش مصنوعی در زمینه ترجمه عمل خواهد کرد. این معیار شامل جملاتی است که توسط کارشناسان زبان‌شناسی به دقت تهیه شده‌اند و در یک سایت اختصاصی برای مشارکت در دسترس قرار می‌گیرد.

متا در سال‌های اخیر به هوش مصنوعی ترجمه، چه برای متون و چه برای گفتار، توجه زیادی نشان داده است. این شرکت سال گذشته ابزاری را معرفی کرد که از هوش مصنوعی برای دوبله خودکار و هماهنگ با لب‌های ویدئوهای ریلز به زبان‌های مختلف استفاده می‌کند و وعده داد که این ویژگی ابتدا برای برخی از سازندگان محتوا به زبان‌های انگلیسی و اسپانیایی در ایالات متحده منتشر خواهد شد. متا به تدریج دستیار هوش مصنوعی خود را در سراسر جهان گسترش داده است و هم‌اکنون در ۴۳ کشور و بیش از دوازده زبان در دسترس است.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍10
📝 سم آلتمن: هوش مصنوعی جدید ما جزو ۵۰ کدنویس برتر دنیا قرار می‌گیرد

مدیرعامل OpenAI می‌گوید که هوش مصنوعی جدید شرکتش می‌تواند عملکرد بسیار بهتری در کدنویسی داشته باشد.
سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، در نشستی با حضور برنامه‌نویسان اعلام کرد که هوش مصنوعی استدلالی جدید این شرکت می‌تواند بین ۵۰ برنامه‌نویس برتر دنیا قرار بگیرد. هوش مصنوعی جدید خالق ChatGPT در مرحله‌ی توسعه‌ی داخلی قرار دارد.

آلتمن می‌گوید که اولین مدل استدلالی OpenAI بین یک‌میلیون برنامه‌نویس برتر دنیا قرار گرفت و مدل o1 بین ۱۰ هزار کدنویس اول دنیا بود؛ بدین‌ترتیب اگر وعده‌ی اوپن‌ای‌آی به واقعیت تبدیل شود، پیشرفت بزرگی در حوزه‌ی کدنویسی با هوش مصنوعی رخ خواهد داد.

مدل o3-mini که در اواخر سال ۲۰۲۴ معرفی شد، قرار است عملکردی مشابه o1 در حوزه‌ی ریاضی و کدنویسی و علوم داشته باشد و در عین‌ حال، پاسخ‌ها را سریع‌تر از مدل استدلالی قبلی ارائه دهد.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍151
📝هزینه استفاده از هوش مصنوعی هر سال، ۱۰ برابر ارزان‌تر می‌شود

🔹سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، اعلام کرده که هزینه استفاده از هوش مصنوعی هر سال ۱۰ برابر کاهش می‌یابد، که این امر باعث رشد سریع‌تر این فناوری خواهد شد. او با اشاره به کاهش ۱۵۰ برابری هزینه پردازش توکن از GPT-4 تا GPT-4o، این روند را حتی فراتر از قانون مور دانست


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍124🙏1
📝 بیل گیتس می‌گوید تنها این سه شغل از دست هوش مصنوعی جان سالم به در می‌برند

بیل گیتس پیش‌بینی کرده است که هفته‌ کاری سه روزه می‌شود، هوش مصنوعی اتوماسیون را وارد بسیاری از مشاغل می‌کند و احتمالا دیگر خبری از ۴۰ ساعت کار در هفته نیست. چنین آینده‌ای وسوسه انگیز است اما تعداد زیادی از مردم در این روند شغل خود را از دست می‌دهند.

اما بیل گیتس می‌گوید سه حرفه باید در برابر اتوماسیون مقاومت کنند. بنابراین اگر شما در یکی از این زمینه‌ها کار می‌کنید می‌توانید نفس راحتی بکشید، البته فعلا!

سه شغل که از هوش مصنوعی جان سالم به در خواهند برد

1️⃣کدنویسان: هوش مصنوعی همچنان به سازندگانش نیاز دارد
شاید فکر کنید برنامه نویسان در صدر فهرست مشاغل در معرض خطر قرار دارند. اما این اشتباه است. اگرچه هوش مصنوعی اکنون می‌تواند کد تولید کند اما هنوز کامل نیست و کسانی باید باشند که بر آن نظارت کنند، اشتباهات آن را رفع کنند. از همه مهمتر هم این است که طراحی سیستم‌های پیشرفته‌تر همچنان به انسان‌ها نیاز خواهد داشت.

بنابراین اگر بخواهیم به طور خلاصه بگوییم، هوش مصنوعی برای ایجاد هوش مصنوعی همچنان به انسان نیاز دارد.

2️⃣کارشناسان انرژی: زمینه‌ای بیش از حد پیچیده برای هوش مصنوعی
نفت، انرژی هسته‌ای و انرژی‌های تجدیدپذیر حوزه‌های بسیار استراتژیک و پیچیده هستند و نمی‌توان آن‌ها را به طور کامل به ماشین آلات واگذار کرد. حتی در این حوزه هم همچنان به مهندسان، محققان و تکنسین‌ها نیاز خواهیم داشت تا زیرساخت‌ها را مدیریت کنند، چالش‌های صنایع و نوآوری را درک کنند و مشکلات را برطرف کنند.

باید با خود صادق باشیم، هیچ کدام از ما نمی‌خواهیم هوش مصنوعی بدون نظارت انسان برای انرژی تصمیمات مهم بگیرد.

3️⃣زیست شناسان (اما یک گرفتاری وجود دارد...)
چرا در حالی که هوش مصنوعی می‌تواند بیماری‌ها را حتی بهتر از پزشکان تشخیص دهد و توالی‌های DNA را تجزیه و تحلیل کند، بیل گیتس می‌گوید زیست‌شناسی از هوش مصنوعی جان سالم به در خواهد برد؟ در واقع در این یک مورد، مشکل اصلی هوش مصنوعی نیست، بلکه کمبود تقاضا است. سرمایه‌گذاری کمتر، فرصت‌های کمتری به وجود می‌آورد. البته باز هم برای پیشبرد تحقیقات ژنتیکی و بیوتکنولوژی همچنان به انسان‌ها نیاز است.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍221
📝خودداری آمریکا و انگلیس از امضای بیانیه نشست هوش مصنوعی

🔹آمریکا و انگلیس بیانیه پایانی نشست هوش مصنوعی در پاریس را امضا نکردند به این بهانه که مفاد این بیانیه منافع ملی آنها را نادیده می‌گیرد.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍7
📝 مسابقه هوش‌مصنوعی مقدماتی و بدون پیش‌نیاز

کدبتل، سری مسابقات برنامه‌نویسی جونیوراست که برای کودکان و نوجوانان طراحی شده. جامعه برنامه‌نویسان ایران (کوئرا) که اولین پلتفرم برگزاری مسابقات آنلاین برنامه‌نویسی توی ایرانه و تا به حال بیش از ۱۰۰۰ مسابقه در ایران برگزار کرده، حالا با برگزاری کدبتل به دنبال ایجاد معتبرترین و بزرگ‌ترین مسابقات برنامه‌نویسی برای دانش‌آموزانه.

چهارمین کدبتل برای همه دانش‌آموزان کشور به صورت رایگان ۹ اسفند ۱۴۰۳ برگزار میشه. توی این مسابقه قراره که با دنیای هوش‌مصنوعی آشنا بشی و با بقیه در این موضوع رقابت کنی و شانست رو برای گرفتن جوایز جذاب این مسابقه امتحان کنی! اینجا با هر سطح و هر توانایی می‌تونی رقابت کنی و جایزه بگیری و با مهارت تفکر رایانشی آشنا بشی و خلاقیتت رو به چالش بکشی. در سه کدبتل قبلی بیش از ۱۸ هزار دانش‌آموز از ۶۹۰ شهر ایران شرکت کردن و بیش از ۲۶۴ نفر دانش‌آموز در مجموع بیش از ۲۰۰ میلیون تومان جایزه گرفتن.

🔗 لینک ثبت نام

📖 هوش مصنوعی برای دانش آموزان

🆔 : @StudentAI
👍62
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎯 حضور یک اثر ایرانی در دومین جشنواره هوش مصنوعی پروژه اودیسه

تیزر تبلیغاتی جواهرات Regalora به کارگردانی و طراحی هوش مصنوعی علیرضا ربیع مقدم به بخش نهایی تیزر تبلیغاتی دومین دوره جشنواره پروژه اودیسه راه یافت. این جشنواره آثار منتخب را در هفت بخش، از جمله تیزر تبلیغاتی، فیلم داستانی و جلوه‌های ویژه معرفی کرده است

علیرضا ربیع مقدم تاکنون ۷ فیلم کوتاه کارگردانی کرده که دو فیلم «بازسازی یک صحنه بخصوص» و «رویای هفت اقلیم» با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی ساخته شده‌اند. سال گذشته، «رویای هفت اقلیم» را به عنوان اولین فیلم کوتاه هوش مصنوعی ایرانی به پایان رساند

این جشنواره با ۴۱ داور سرشناس حوزه هوش مصنوعی فعالیت می‌کند. اختتامیه این رویداد ۱۴ فوریه می باشد


عوامل ساخت پروژه Regalora:

کارگردان و طراح هوش مصنوعی: علیرضا ربیع مقدم
تدوین و مدیر اجرایی:الهام شکوری
ایده‌پرداز: پوران نوشیر
برنامه‌ریز: آنا ربیع مقدم
موزیک: استودیو آلزایمر
مدیر تولید: امیر امینی
دستیار کارگردان: مسعود استاد
تهیه‌شده در: استودیو آلزایمر
مشاور رسانه‌ای: علی کشاورز


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍75
📝 آپدیت جدید تلگرام با قابلیت‌های هوش مصنوعی منتشر شد

پیام‌رسان محبوب تلگرام با یک به‌روزرسانی جدید امکانات جذابی را به کاربران خود ارائه کرده است. در این نسخه، قابلیت جستجوی استیکر با هوش مصنوعی و بهبودهایی در پخش‌کننده ویدیو به اپلیکیشن اضافه شده است.

کاربران می‌توانند با توصیف دقیق‌تر، حتی با استفاده از کلمات پیچیده‌تر مانند میمون در حال فکر کردن یا سگ فضایی، استیکر مورد نظر خود را پیدا کنند. این قابلیت از ۲۹ زبان مختلف از جمله انگلیسی، اسپانیایی، عربی و هندی پشتیبانی می‌کند.

بر اساس اعلام تلگرام، هوش مصنوعی این پیام‌رسان اکنون نتایج جستجو را از بین میلیون‌ها استیکر و ایموجی سفارشی که توسط کاربران بارگذاری شده‌اند، نمایش می‌دهد. همچنین هر کاربری می‌تواند به‌سادگی استیکرهای اختصاصی خود را ایجاد کند.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍92
📝 کنفرانس هوش مصنوعی در پاریس/ ۱۰۰ کشور حاضر بودند؛ ایران ما کجاست؟

فناوری هوش مصنوعی از این منظر دغدغه امروز است و کنفرانس «هوش مصنوعی، علم و جامعه» در پاریس گردهمایی جهانی‌یی شد برای گفت‌وگو درباره تاثیرات هوش مصنوعی بر جامعه و جهان علم و در آن از ۱۰۰ کشور جهان شرکت کردند. از بالاترین سطوح مثل معاون رییس جمهور آمریکا، نخست وزیر هند، معاون نخست وزیر چین و ... تا سطح کارشناسی.

هدف آن تسهیل یک گفت‌وگوی چند جانبه بود بین مهندسان و مدیران شرکت‌هایی که همه دغدغه‌شان رشد بیشتر فناوری است با سیاست‌گذارانی که دغدغه «مسایل عمومی» دارند و همچنین اهل علم که با مرزهای تازه‌ای مواجه‌اند تا سیاست‌مداران برای همکاری‌ها و رقابت بر سر منابع جدید قدرت.

راستی جای ایران ما در این قبیل گفتگوهای جهانی کجاست؟ سهم ایران ما با این همه ذخایر و منابع در سرمایه‌گذاری برای فناوری‌های نوظهور کجاست؟


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍14
2025/07/13 04:08:13
Back to Top
HTML Embed Code: