Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
◽️ایلان ماسک: نورالینک باید تراشه‌های مغزی برای ازبین‌بردن درد گردن و کمر بسازد

🔻ایلان ماسک در پستی در ایکس گفت: «من بیش‌ازپیش متقاعد شده‌ام نورالینک باید ساخت ایمپلنتی را در اولویت قرار دهد که بتواند درد کمر و گردن را از بین ببرد.» همچنین به گفته این کارآفرین میلیاردر، چنین ایمپلنتی می‌تواند شادی افراد هنگام بیدار شدن را تا حد زیادی بهبود ببخشد یا کیفیت خواب آنها را افزایش دهد.

🔻البته، در کنار اینکه توجه زیادی به نورالینک شده، انتقاداتی نیز به آن شده است. برخی منتقدان می‌گویند این شرکت به‌دنبال تولید دستگاه‌هایی است که با کاشت آنها در مغز کاربران، درنهایت کنترل رفتار آنها را به‌ دست بگیرد.

🔻این شرکت تراشه مغزی خود را ابتدا روی حیوانات آزمایش کرد و امسال نیز آزمایش کاشت تراشه مغزی در دومین بیمار انسانی انجام شد. به گفته این شرکت، عمل جراحی موفقیت‌آمیز بوده و بیمار می‌تواند اشیای سه‌بعدی طراحی کند و ویدیوگیم‌هایی مانند Counter-Strike 2 را بازی کند. اگرچه ۲ آزمایش انسانی نورالینک روی بیماران فلج انجام شده، ماسک گفته است ایمپلنت‌های این شرکت می‌توانند به تقویت توانایی‌های افراد سالم نیز کمک کنند.

#اخبار_روز
@IDS_Bio
@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☘️روش های شگفت انگیز دفاعی گیاهان

🌱گیاهان به طور مداوم مورد حمله قرار می گیرند. آن‌ها با تهدیداتی از قارچ‌های میکروسکوپی گرفته تا گیاه‌خواران کوچک مانند کاترپیلار تا گیاه‌خواران بزرگ مانند فیل‌ها مواجه هستند. اما گیاهان با مجموعه ای کامل از دفاع های داخلی و خارجی که آنها را به یک وعده غذایی کمتر جذاب یا حتی مرگبار تبدیل می کند، آماده هستند...

#مینی_یادگیری
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🐱پاسخ دانشمندان به یک سوال: چرا گربه‌ها دزدی می‌کنند؟

😎در یک روستای کوچک در اسپانیا مجموعه‌ای از سرقت‌های عجیب توجه ساکنان و سپس دانشمندان را به خود جلب کرد. مقصرانی که نه سارقان عادی بلکه سه گربه بودند. دانشمندان با بررسی رفتار این سارقان پشمالو دریافتند که چرا اشیاء روزمره را می دزدند.

🐈‍⬛در بریستول انگلستان نیز گربه‌ای به نام چارلی پس از بردن اقلام مختلف به خانه، از جمله اسباب بازی‌های پلاستیکی و کارد و چنگال، لقب «پرکارترین گربه سارق بریتانیا» را دریافت کرد. صاحب او، آلیس بیگ، در سال ۲۰۲۲ رفتار گربه‌اش را در عین سرگرم کننده بودن، شرم آور دانست زیرا او دائما مجبور بود اقلام دزدیده شده را پس دهد.

❤️محققان مختلفی از جمله دکتر کلودیا وینکه، زیست شناس رفتاری در دانشگاه اوترخت، فرضیه هایی را برای توضیح این رفتار ارائه کرده اند. گربه‌ها ممکن است به دنبال جلب توجه باشند یا بخواهند بازی کنند. همچنین آنها ممکن است رفتار شکار را با آوردن طعمه به خانه شبیه‌ساری کنند. وینکه توضیح می دهد: «وقتی به گربه توجه می کنید، این رفتار را تقویت می کنید.»

🐈دنیس ترنر از دانشگاه زوریخ می‌افزاید که گربه‌ها به دلیل دارا بودن چربی پشم یا لانولین، جذب اقلام پشمی و پلاستیکی خاصی می‌شوند. او برای ترک این عادت توصیه می‌کند «وقتی گربه وسیله‌ای را با خود می‌آورد، بدون توجه به این رفتار و بی سرو ‌صدا اتاق را ترک کنید و پس از خروج گربه، آن شی را دور بیندازید.»

🐟گربه‌ها معده کوچکی دارند و تمایل دارند تا طعمه را به مرکز قلمرو خود بیاورند تا در هنگام گرسنگی غذا بخورند. همین غریزه ممکن است آنها را به آوردن وسایل به خانه سوق دهد و واکنش صاحبان آن‌ها نیز می‌تواند تشویق‌کننده این رفتار باشد.

🏃‍♂️بنابراین صاحبان چنین گربه‌هایی باید راه‌هایی خلاقانه برای مقابله با این سارقان چهار پا اتخاذ کنند. جما فورمن، محقق دانشگاه ساسکس معتقد است که گربه‌ها این کار را از روی نوع‌دوستی انجام نمی‌دهند. او می گوید: «وقتی صحبت از گربه‌ها می شود، توضیح معمول این است که آنها این کار را برای خودشان انجام می دهند.»

#مینی_یادگیری
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Gene cast

😖از معدود پادکست های  فارسی مرتبط با زیست شناسی و ژنوم؛ باصدای سودا بصیری ارشد ژنتیک مولکولی.

😖وی در این پادکست سعی کرده مفاهیم ژنتیکی را داستان محور و قابل فهم برای همه افراد و نه فقط جامعه زیست شناسی توضیح دهد. مطمئنا راز عمیق و کلید حيات آدمی در ژنوم نهفته شده است؛ درک و شناخت بیشتر آن میتواند برای هر آدمی جذاب به نظر برسد.

😖در این پادکست درباره ساز و کار ژن، جهش های ژنتیکی ژنوم ویروس کرونا، ارتباط ADHD با DNA، ارتباط ژنتیک و چاقی و لاغری، ژنتیک عشق و دیگر موضوعات صحبت شده است.

🔥لینک پادکست (با فیلتر شکن)
#معرفی_پادکست
@IDS_Bio
@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💎دوره‌ی ارزشمند رژیم های غذایی گیاهی: غذا برای آینده ای پایدار

🔵چالش‌های جهانی، مانند مسائل زیست‌محیطی و پاندمی، ممکن است از دیدگاه بسیاری غیرقابل حل و دور از دسترس به نظر برسند. با این وجود، گاهی اوقات راه حل‌ها به طرز شگفت‌آوری ساده هستند و در مقابل چشمان ما قرار دارند.

🔵دوره آنلاین "رژیم‌های غذایی گیاهی: غذا برای آینده‌ای پایدار" به شما کمک می‌کند تا با اصول علمی سه چالش جهانی - تغییر اقلیم، بیماری‌های عفونی و بیماری‌های مزمن - آشنا شوید و به طور مستقیم با تاثیر رژیم غذایی بر این چالش‌ها آشنا شوید.

🔵این دوره برای همه افراد، از جمله همه چیزخواران، مناسب است. شاید برای برخی حذف محصولات حیوانی از رژیم غذایی دشوار باشد، اما هرگونه تغییر کوچکی از محصولات حیوانی به سمت گیاهان، تاثیری مثبت بر محیط زیست و سلامتی خواهد داشت.

⬜️دانشگاه:
wageningen university & research

⬜️طول دوره: 21 ساعت
⬜️سطح مقدماتی، نیازمند آشنایی پایه با علوم طبیعی

🌐لینک دوره

#تقویت_رزومه
#دوره‌های_آنلاین
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📖نامه هایی به دانشمند جوان
🔻اثر ادوارد ویلسون

🦋ادوارد ویلسون آموخته‌هایش از کار حرفه‌ای‌ و عصارهٔ ۶۰ سال تدریس خود را در نامه‌هایی برای نسل‌های پس از خویش بازگو می‌کند. از خاطرات پیشاهنگی خود در دورهٔ نوجوانی، آن‌زمان که دل مشغول مورچه‌ها و پروانه‌ها بوده، آغاز می‌کند و ۲۱ نامه را با داستان‌هایی از زندگی خویش پیش می‌برد. از انگیزه‌هایش برای زیست‌شناس شدن می‌گوید و از کامیابی‌ها و ناکامی‌های مسیری که پیموده است.

🦋در زمانه‌ای که بقای ما بیش از پیش به درکمان از علم گره خورده، ویلسون بر آن است که موفقیت در عرصهٔ علم چندان به هوش سرشار یا مهارت ریاضی مربوط نیست! مهم اشتیاق و ممارست در یافتن و حل‌ مسئله است. او می‌کوشد خوانندگان کتابش را متوجه عشق به خلاقیت علمی کند و احترام آنان را به جایگاه کوچک انسان در زیست‌بوم سیاره برانگیزد.

🦋ادوارد ویلسون (۲۰۲۱-۱۹۲۹)، زیست‌شناس و طبیعی‌دان آمریکایی، یکی از بزرگ‌ترین نظریه‌پردازان تکامل و نویسندهٔ بیش از ۳۰ کتاب دربارهٔ مورچه‌ها، بوم‌شناسی، زیست‌شناسی اجتماعی، تنوع زیستی، و تکامل است. وی استاد دانشگاه هاروارد بود و برندهٔ جایزه‌های متعدد، ازجمله جایزهٔ پولیتزر.

🦋 گشت گذار ویلسون در جنوب آمریکا و جمع‌آوری مارها و حشرات در جنگل‌ها و مرداب‌های این منطقه در زمان کودکی وی تأثیری ماندگار بر کار و زندگی‌اش گذاشت.

📎دریافت کتاب از طاقچه

#تکامل
#معرفی_کتاب
#زیست‌_شناسی
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
molecules-26-04941-v3 (1).pdf
3.4 MB
💊زهر زنبور: از زهر تا دارو

🐝حشرات از راسته Hymenoptera دارای یک ماده دفاعی هستند که حاوی بسیاری از ترکیبات فعال بیولوژیکی است. به طور خاص، زهر زنبور عسل (Apis mellifera) حاوی آنزیم‌ها و پپتیدهای زیادی است که در برابر بیماری‌های مختلف مؤثر هستند.

🐝مقالات تحقیقاتی مختلف امکان استفاده از سم زنبور عسل (نیش مستقیم زنبور عسل یا به شکل تزریقی) را در درمان چندین عارضه بیان کردند. یاin vivo یا in vitro. گزارش های دیگر از بخش های فعال زهر زنبور عسل به صورت بالینی یا در مقیاس آزمایشگاهی استفاده کردند. بسیاری از گزارش ها و نشریات بیان کرده اند که زهر زنبور عسل و ترکیبات آن دارای خواص متعددی از جمله خواص ضد میکروبی، ضد تک یاخته ای، ضد سرطان، ضد التهابی و ضد آرتروز هستند.

🐝هدف بررسی حاضر اشاره به استفاده از خود زهر زنبور عسل یا بخش‌های آن در درمان چندین بیماری و مقابله با سمیت‌های دارویی به عنوان پروتکل جایگزین درمانی است. مکانیسم های مولکولی به روز شده اعمال زهر زنبور عسل و اجزای آن در پرتو انتشارات به روز شده قبلی مورد بحث قرار گرفته است. این بررسی همچنین پتانسیل زهر بارگذاری شده روی نانوذرات به عنوان یک وسیله نقلیه دارورسانی و مکانیسم‌های مولکولی آن را خلاصه می‌کند. در نهایت، محصولات زهر زنبور موجود در بازار نیز نشان داده شده است.

#زنبور_عسل
#زیست‌_شناسی
#معرفی_مقالات
@IDS_Bio
@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🟣نظریه خنثی تکامل مولکولی معتقد است که بیشتر تغییرات تکاملی در سطح مولکولی رخ می‌دهد و بیشتر تغییرات درون و بین گونه‌ها به دلیل رانش ژنتیکی تصادفی آلل‌های جهش‌یافته است که به طور انتخابی خنثی هستند .البته این نظریه فقط برای تکامل در سطح مولکولی کاربرد دارد و با تکامل فنوتیپی که توسط انتخاب طبیعی شکل گرفته است، مطابق با فرض چارلز داروین سازگار است.

🟣نظریه خنثی این احتمال را می دهد که بیشتر جهش ها مضر هستند، اما معتقد است که چون این جهش ها به سرعت توسط انتخاب طبیعی حذف می شوند، سهم قابل توجهی در تنوع درون و بین گونه ها در سطح مولکولی ندارند . جهش خنثی جهشی است که بر توانایی موجود زنده برای زنده ماندن و تولید مثل تأثیر نمی گذارد.

🟣نظریه خنثی فرض می‌کند که بیشتر جهش‌هایی که مضر نیستند، خنثی هستند تا مفید. از آنجایی که تنها بخشی از گامت در هر نسل از یک گونه نمونه برداری می شود، نظریه خنثی نشان می دهد که یک آلل جهش یافته می تواند در یک جمعیت ایجاد شود و به جای مزیت انتخابی، به طور تصادفی به تثبیت برسد.

🟣این نظریه توسط زیست شناس ژاپنی موتو کیمورا دردر سال 1968 و به طور مستقل توسط دو زیست شناس آمریکایی جک لستر کینگ و توماس هیوز جوکس در سال 1969 ارائه شد.


#تکامل
#معرفی_نظریه
#زیست‌_شناسی
@IDS_Bio
@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☀️چطور انگیزه ی خود را حفظ کنیم، حتی در روزهایی که باب میل ما نیست

انگیزه پیچیده است. روانشناسان انگیزه را به عنوان میل برای شروع و حفظ یک رفتار خاص تعریف می کنند. گاهی اوقات، مهم نیست که چقدر به یک هدف یا سرگرمی علاقه دارید، پیدا کردن انگیزه برای انجام آن واقعاً دشوار می شود. چرا انگیزه اینقدر بی ثبات است؟ پاسخ را در این انیمیشن خواهید یافت...

#مینی_یادگیری
✉️@IDS_Bio
✉️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💡سایر سلول‌های بدن نیز همانند مغز دارای حافظه هستند

💬به باور عموم مغز –به‌طور خاص، سلول‌های مغزی– خاطرات را ذخیره می‌کند. اما به‌تازگی محققان کشف کرده‌اند سلول‌های سایر قسمت‌های بدن نیز حافظه دارند و الگوهای رفتاری تکرارشونده را یاد می‌گیرند. این پژوهش می‌تواند برای درک نحوه عملکرد حافظه سلول‌های بدن، افزایش یادگیری و درمان بیماری‌های مختلف سودمند باشد.

💬محققان دانشگاه نیویورک می‌گویند طبق دانش و باور عمومی، یادگیری و حافظه به‌طورکلی فقط در مغز و سلول‌های مغزی انجام می‌شود اما پژوهشی جدید نشان می‌دهد سایر سلول‌های بدن نیز می‌توانند الگوها را یاد بگیرند و خاطرات را شکل دهند. یافته‌های این پژوهش در مجله نیچر منتشر شده است.

💬محققان به‌دنبال جواب این سؤال بودند که آیا سایر سلول‌های بدن نیز همانند سلول‌های مغز تحت‌تأثیر پدیده‌ای موسوم به «اثر یادگیری فواصل انباشته» (The massed-spaced learning effect) قرار می‌گیرند یا خیر. کارکرد این اثر به‌این‌صورت است که ما تمایل داریم اطلاعات جدید را با فواصل زمانی دریافت کنیم؛ به این صورت، آنها را بهتر به خاطر می‌سپاریم. در مقابل وقتی اطلاعات زیادی را یک‌باره به مغز منتقل می‌کنیم، معمولاً آنها را درست حفظ‌‌ نمی‌کنیم.

💬در این پژوهش، دانشمندان با مطالعه 2 نوع سلول غیرمغزی انسان در آزمایشگاه (یکی از بافت عصبی و دیگری از بافت کلیه) و قراردادن آنها در معرض الگوهای مختلف سیگنال‌های شیمیایی –مانند سلول‌های مغزی که در معرض آن قرار می‌گیرند– یادگیری را طی زمان بررسی کردند.

💬سلول‌های غیرمغزی وقتی در معرض الگوهای مختلف سیگنال‌های شیمیایی قرار گرفتند، «ژن حافظه» را روشن کردند. این همان ژنی است که وقتی سلول‌های مغزی الگویی را در اطلاعات جدید شناسایی و اتصالات خود را برای ایجاد خاطرات بازسازی می‌کنند، فعال می‌شود.

💬برای نظارت دقیق‌تر بر حافظه و فرایند یادگیری سلول‌های غیرمغزی محققان این سلول‌ها را مهندسی کردند تا پروتئین درخشانی بسازند. این پروتئین نشان می‌دهد چه زمانی ژن حافظه روشن و چه زمانی خاموش است.

💬جالب اینکه این سلول‌ها می‌توانند تعیین کنند چه زمانی سیگنال‌های شیمیایی تکرار می‌شوند، نه اینکه چقدر آن سیگنال‌ها طولانی هستند؛ به‌عبارتی همانند نورون‌های مغز، آن سلول‌ها نیز زمانی اطلاعات جدید را یاد می‌گیرند که با وقفه‌ و تکرار انجام شود.

💬به گفته محققان، این پژوهش نشان می‌دهد باید با بدن خود بیشتر شبیه مغزمان رفتار کنیم؛ برای مثال، پانکراس ما درمورد وعده‌های غذاهایی که در گذشته خوردیم، خاطراتی ساخته است؛ به‌این‌ترتیب سطح قند خون سالم را حفظ می‌کند. از سویی، سلول سرطانی الگوی شیمی‌درمانی را نیز به یاد می‌آورد؛ ازاین‌رو، این پژوهش می‌تواند رویکرد درمانی پزشکان را نیز اصلاح کند.

#اخبار_روز
📩@IDS_Bio
📩@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🎬Crimes of the Future
🔹Rotten Tomatoes 6.6
🔹IMBD5.8

🎬جنایات آینده (2022)

🤔داستان فیلم در زمانی اتفاق می‌افتد که پیشرفت‌های بیوتکنولوژی، ماشین‌هایی را قادر به کنترل عملکردهای بدن کرده است. این داستان زندگی دو هنرمند با بازی ویگو مورتنسن و لئا سیدوکس را دنبال می‌کند که از «سندرم شتاب‌دهی تکامل» استفاده می‌کنند، اختلالی که بدن را مجبور می‌کند تا اندام‌های جدیدی ایجاد کند.

🤔بشر تعدادی از تغییرات بیولوژیکی با منشأ نامشخصی را تجربه می‌کند. مهم‌ترینِ این تغییرات ناپدید شدن درد فیزیکی و بیماری‌های عفونی برای  مردم است که به آنها اجازه می‌دهد تا به طور ایمن به روی افراد هوشیار در محیط‌های معمولی عمل جراحی انجام دهند!

🤔اما سایر انسان‌ها تغییرات اساسی‌تر در فیزیولوژی خود را تجربه کرده‌اند. یکی از آنها، پسری هشت ساله به نام برکن، توانایی ذاتی را در مصرف و هضم پلاستیک به عنوان غذا نشان می‌دهد.

🤔در ایالات متحده و کانادا، این فیلم در اکران آخر هفته ۱٫۱ میلیون دلار از ۷۷۳ سالن سینما به دست آورد و در گیشه دهم شد. این فیلم در دومین هفته اکران خود با ۳۷۴۱۳۱ دلار از ده فیلم برتر باکس آفیس شد.

⚠️اگر نمی‌توانید خشونت و عصبانیت گرافیکی را تماشا کنید، احتمالاً Crimes of the Future برای شما مناسب نیست

#معرفی_فیلم
#بیو_تکنولوژی
#زیست‌_شناسی
#مدارس_بین_رشته_ایی

✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🐠کتاب آنچه یک ماهی می‌داند با این هدف نوشته شده است که باورهای نادرست ما درباره ماهی‌ها را نشانه بگیرد و حقایقی را درباره ماهی‌ها افشا کند که هرگز به آنها فکر نکرده بودیم.

🐟جاناتان بالکوم رفتارشناس حیوانات و ماهی‌شناس معروف در این کتاب، زندگی ماهی‌ها را از جوانب گوناگون مورد بررسی قرار داده است. او کوشیده است به ما نشان دهد که چگونه باورهای اشتباه ما درباره ماهی، مثلاً اینکه فکر می‌کنیم موجوداتی بی‌احساس یا احمق هستند، نه تنها غلط است، بلکه باعث شده‌ رفتار مناسب و درستی با ماهی‌ها نداشته باشیم.

🐠در این کتاب مهم‌ترین ابعاد زندگی ماهی‌ها، از جمله زندگی اجتماعی آنها، تولیدمثل و فرزندپروری، هوش و یادگیری ماهی‌ها، قدرت‌های فوق‌العاده و حواس بسیار قدرتمند آنها بررسی شده‌اند.

🐟بخش هایی از کتاب:
《سيكليدهاى آمريكاى از نوزادان در حال رشد خود مراقبت می‌كنند. مانند نوزادان انسان كه با شير مادر تغذيه مى شوند، فلس‌هاى ضخيم تخصص‌يافته در بدن والدين، براى تغذيه نوزادان و تقويت ايمنى آنها مخاط ترشح مى‌كند.

🐠يكى از گونه‌های گربه‌ماهی در درياچه مالوى، تخم‌هايى می‌گذارد كه صرفأ غذاى ديگر نوزادان خواهند شد گربه‌ماهى با اين كار براى كودكان خودش خاويار مغذى فراهم می‌كند.》

#معرفی_کتاب
#زیست‌_شناسی
#بیولوژی_ماهی_ها
#مدارس_بین_رشته_ایی

@IDS_Bio
@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🛁کاربرد جلبک در بستنی و جلبک اسپيرولينا

🔹بستنى يكى از پر مصرف ترين دسرها در ايران و جهان مى باشد. غنى سازى اين دسر پر مصرف مى تواند بسيارى از سوء تغذيه هاى موجود در كودكان حتى بزرگسالان را از بين ببرد. جلبک اسپيرولينا پلاتنسيس با دارا بودن 50 تا 70  درصد پروتئين مى تواند به عنوان يك منبع مهم غذايى براى غنى سازى بستنى مورد استفاده قرار گيرد.

🔹يكى از كاربردهاى اسپيرولينا در صنايع غذايى استفاده از اسپيرولينا در ماست است. اضافه كردن نیم درصد پودر اسپيرولينا تاثير معنى دارى بر زنده ماندن باكترى هاى اسيد لاكتيك در ماست دارد و مى تواند به مدت دوهفته تا ۳۰روز بقاياى باكترى هاى مزوفيل استارتر را زياد كند. به طوركلى اضافه كردن پودر اسپيرولينا در ماست ارزش تغذيه اى آن را افزايش ميدهد، البته رنگ سبزى در ماست ايجاد ميكند.

🔹از دیگر كاربردهاى اسپيرولينا در صنايع غذايى استفاده از اسپيرولينا در پنير است. اضافه كردن تا یک درصد پودر اسپيرولينا به پنير باعث كاهش آب و رطوبت در آن می‌شود كه اين ارتباط مستقيم با افزايش عمر نگهدارى پنير دارد. همينطور پودر اسپيرولينا باعث ميشود كه بافت پنير نرم تر شود.

#مینی_یادگیری 
#جلبک_اسپيرولينا
✈️@IDS_Bio
✈️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⬛️بیماری زایی لاکتوباسیل ها

🦠لاکتوباسیل‌ها اغلب به‌عنوان شرکت‌کننده‌های مفید در اکولوژی میکروبی انسان در نظر گرفته می‌شوند و تحقیقات قابل‌توجهی در مورد اثرات استفاده از لاکتوباسیل‌ها به عنوان پروبیوتیک در رژیم غذایی انسان و حیوان در حال انجام است.

🦠با این حال، لاکتوباسیل ها همچنین باعث برخی از بیماری های انسانی می شوند (مانند پوسیدگی دندان، بیماری عروقی روماتیسمی، سپتی سمی و اندوکاردیت عفونی (IE))، و اخیراً به عنوان پاتوژن های بالقوه در بیماران مسن و مبتلا به نقص ایمنی، به ویژه آن‌هایی که درمان آنتی بیوتیکی با طیف وسیع دریافت می کنند، شناسایی شده اند. بنابراین شناسایی صفات بیماریزای بالقوه در میان لاکتوباسیل ها استفاده از ارگانیسم ها را برای اهداف پروبیوتیک تسهیل می کند. توانایی تجمع پلاکت‌های انسانی به عنوان یک عامل بیماری‌زای احتمالی در پیشرفت IE در نظر گرفته می‌شود.

🦠زمانی که pH از 7 به 5 کاهش  یابد در ایزوله های IE و خوراکی L. rhamnosus و  نه گونه لاکتوباسیلوس دیگر، اتصال فیبرونکتین و فیبرینوژن توسط لاکتوباسیل ها  تا 50 برابر افزایش می یابد. قرار دادن مجدد لاکتوباسیل ها در یک محیط با pH خنثی، بیشتر پروتئین های متصل را آزاد می کند، اما مقداری هنوز به سلول متصل می ماند؛ که چندین برابر بیشتر از مقداری است که در pH خنثی بود.

🦠لاکتوباسیل ها همچنین به پروتئین هایی که ماتریکس خارج سلولی سلول های اندوتلیال را تشکیل می دهند متصل می شوند. لاکتوباسیل ها به کلاژن نوع I و V بهتر متصل می شوند.

🦠علاوه بر این، سویه‌های ایزوله شده از بیماری IE، به‌ویژه سویه‌های L. rhamnosus، به‌طور قابل‌توجهی بهتر از سویه‌های «عادی» به نوع I و V متصل می‌شوند.

🌐لینک مقاله

#پروبیوتیک
#معرفی_مقالات
✉️@IDS_Bio
✉️@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🐣مصرف تخم‌مرغ شاید سلامت مغز را حفظ کند و کلسترول را کاهش دهد

🍳تخم‌مرغ محصولی حیوانی است با کلسترول بالا که میلیاردها نفر در دنیا آن را می‌خورند و شاید آن‌قدرها که تصور می‌شود، مضر نباشد. پژوهشی جدید نشان می‌دهد مصرف ۲ تخم‌مرغ در هفته ممکن است سطح کلسترول خون و نرخ زوال مغز را کاهش دهد.

🍳پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا سن‌دیگو در پژوهش جدید خود، اثر مصرف تخم‌مرغ را در ۸۹۰ مرد و زن بررسی کرده‌اند. تحلیل آنها براساس داده‌های پروژه سلامت پیری است که از ۱۹۸۸ آغاز شده بود. در این مطالعه، ۴ سال، ۳ جنبه عملکردهای شناختی افراد میانسال و پیر بررسی شد.

🍳بین ۵۳۱ زنی که در این پژوهش شرکت کردند، آنهایی که تخم‌مرغ‌های بیشتری می‌خوردند، زوال کمتری در حافظه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت خود داشتند. چنین ارتباطی در مردانی که تخم‌مرغ‌های بیشتر می‌خوردند، یافت نشد. گروه دیگری در همان پایگاه داده دهه‌ای متفاوت را بررسی کردند. مردانی که تخم‌مرغ بیشتری می‌خوردند، نتایج بهتری در آزمون‌های شناختی به دست آوردند اما در زنان آن گروه چنین اثری مشاهده نشد.

🍳این نتایج نشان می‌دهد عوامل دیگری نیز دخیل هستند که باید با پژوهش‌های بیشتر مشخص شوند. درهرصورت، پژوهشگران می‌گویند تخم‌مرغ ضرری ندارد و حتی شاید برای حفظ عملکردهای شناختی در بلندمدت مفید باشد.

#اخبار_روز
@IDS_Bio
@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕🆕

🟢دپارتمان علوم زیستی مجموعه علمی و پژوهشی مدارس میان رشته ای برگزار میکند:

سری وبینارهای رایگان «همگام با پیشتازان»

5️⃣1️⃣قسمت پانزدهم:

🔺با حضور: آقای پوریا آزادی
🔺دانش آموخته کارشناسی ارشد سیستم های الکترونیک دیجیتال دانشگاه علم‌ و صنعت

🔻حوزه فعالیت استاد: پیچیدگی، سیبرنتیک و زیست شناسی نظری

💡موضوع ارائه: self organization, active matter and agency: why life is really different from inanimate matter

🔜 پنجشنبه 1 آذر 1403، ساعت 18 به وقت ایران

🔹 در این سری وبینارهای رایگان که به همت مدارس میان‌رشته‌ای برگزار می‌شود، میزبان اساتید، پژوهشگران و دانشجویان برگزیده و نخبه در داخل و خارج کشور خواهیم بود و با مسیر موفقیت آکادمیک ایشان و نیز پژوهش‌های میان‌رشته‌ای آشنا خواهیم شد.

🟢مدارس میان رشته‌ای در نظر دارد در تمامی کانال‌های علمی خود شامل: هوش مصنوعی، نوروساینس، روانشناسی، علوم زیستی، پزشکی، فیزیک، ریاضیات و... این سری وبینارهای ارزشمند را به صورت ماهانه برگزار نماید.

👈 برای ثبت نام در این وبینار به کانال علوم زیستی و جهت کسب اطلاعات بیشتر به گروه تعاملی ما بپیوندید.


✉️| @IDS_Bio||کانال علوم زیستی|
✉️| @IDSchools||کانال اصلی|
✉️| @Bio_IDSchools|گروه تعاملی علوم زیستی|
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
‼️نحوه ثبت نام در پانزدهمین وبینار رایگان «همگام با پیشتازان» مدارس میان‌رشته‌ای

🔜زمان وبینار: پنجشنبه، 1 آذر، ساعت ١٨ به وقت ایران

🔺با حضور: آقای پوریا آزادی
🔺دانش آموخته کارشناسی ارشد سیستم های الکترونیک دیجیتال دانشگاه علم‌ و صنعت

🔻حوزه فعالیت استاد: پیچیدگی، سیبرنتیک و زیست شناسی نظری

💡موضوع ارائه: self organization, active matter and agency: why life is really different from inanimate matter

🔴جهت ثبت نام از طریق گوگل فرم زیر اطلاعات خود را وارد نموده و منتظر اخبار این وبینار از کانال علوم زیستی مدارس میان رشته ای باشید.🔴

💡 حضور در این ارائه رایگان است. دوستانی که مایلند گواهی انگلیسی حضور در این ارائه را نیز دریافت کنند، می توانند طبق توضیحات بند آخر لینک ثبت نام در لینک گوگل فرم زیر اقدام نمایند.

👈لینک گوگل فرم جهت ثبت نام: وبینار رایگان دپارتمان علوم زیستی


✉️| @IDS_Bio||کانال علوم زیستی|
✉️| @IDSchools||کانال اصلی|
✉️| @Med_IDSchools||گروه علوم زیستی|
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
علوم زیستی - مدارس میان‌‌رشته‌ای pinned «‼️نحوه ثبت نام در پانزدهمین وبینار رایگان «همگام با پیشتازان» مدارس میان‌رشته‌ای 🔜زمان وبینار: پنجشنبه، 1 آذر، ساعت ١٨ به وقت ایران 🔺با حضور: آقای پوریا آزادی 🔺دانش آموخته کارشناسی ارشد سیستم های الکترونیک دیجیتال دانشگاه علم‌ و صنعت 🔻حوزه فعالیت استاد:…»
💬آیا زندگی واقعا با ماده ی بی جان تفاوت دارد؟

😵‍💫اکنون برای ما احمقانه به نظر می‌رسد، اما زمانی بود که بسیاری از مردم ماشین‌های پرنده را غیرممکن می‌دانستند، زیرا پرواز "ویژه" بود. اکنون ما بهتر می‌دانیم و تشخیص می‌دهیم که انواع و درجات پرواز، هم در دنیای طبیعی و هم در ماشین‌های ساخته‌ی دست بشر وجود دارد...

😵‍💫همچنین علم اکنون آنقدر به ساخت سلول‌هایی که قادر به تکثیر از مواد اولیه‌ و مولکول‌های ساده هستند نزدیک شده است که باید بپذیریم که این کار در نهایت انجام خواهد شد. در اصل، چنین سلول‌هایی به همان اندازه که ما زنده هستیم، زنده‌اند، زیرا تکامل می‌تواند آن‌ها را به چیزی شبیه ما تبدیل کند، هرچند با گام‌های بسیار زیاد و در مدت زمانی بسیار طولانی. با این وجود، می‌دانیم که تکامل می‌تواند این کار را انجام دهد. پس آیا نباید از نسبت دادن جایگاه ویژه‌ای به "زندگی" دست برداریم؟

😵‍💫تکامل به کلرید سدیم، متان و آمونیاک برمی‌گردد. اینها اجداد ما هستند. مردم چه فکر می‌کنند؟

✍️BillDixon, 2014

اگر به این موضوع علاقه مند هستید وبینار ما را از دست ندهید! شرکت در این وبینار برای عموم آزاد و رایگان است.

@IDS_Bio
@IDSchools
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/11/20 01:20:26
Back to Top
HTML Embed Code: