Telegram Web
#گزارش_تصویری
#سمینار_علمی_4

🔹 در نشست چهارم از سلسله نشست های علمی انجمن IEEE شاخه شهرضا،جناب آقای دکتر ایمان زارع، عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی برق با نگاه ماکروسکوپی، به کاربردها و روند مدلسازی ربات های بازو پرداختند و در ادامه ویژگی های ساختاری خاص این سیستم ها را مطرح کردند. در انتها ایشان با بیان توضیحاتی در مورد رویکردها و اهداف کنترلی مختلف در این سیستم ها، ارائه خود را به پایان رساندند.

📲برای اطلاع از زمان دوره های آموزشی و برگزاری سمینارها و بازدید های علمی از طریق آیدی زیر در شبکه های اجتماعی به ما بپیوندید:

🆔 @IEEE_SHAHREZA

⚡️انجمن علمی IEEE شاخه شهرضا
🌍 جلسه مشترک کمیته IEEE ,YP بخش ایران با هندوستان در خصوص پروژه های مشترک در حوزه Healthcare برگزار شد.
IEEE کمیته فعالیت های آموزشی بخش ایران
برگزار میکند :
🔴 وبینار از سواد اطلاعاتی تا سواد هوش مصنوعی
🔴 From Information Literacy to AI literacy

🔸 چکیده:
. اهمیت یافتن اطلاعات معتبر
. آموزش مهارت‏های سواد اطلاعاتی
. مفهوم سواد هوش مصنوع

👤ارائه‌دهنده: دکتر امیررضا اصنافی
. دکترای علم اطلاعات از دانشگاه شهید چمران اهواز
. دانشیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شهید بهشتی
. دبیر اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی کتابداری و اطلاع رسانی ایران در سال 1387

🗓 تاریخ برگزاری: دو شنبه 1403/04/11
ساعت: 12:00 - 10:00

🔸 شرکت برای عموم آزاد است 🔸

📌 لینک ثبت نام :
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnXH-k1yughiToRiQwD-vL2gT0N5Pmlbqugj8ZRRvLJadIrQ/viewform?usp=sf_link

📌 لینک اتاق مجازی :
https://vc14.sbu.ac.ir/lms18-14/
3⃣ سومین نشست مشترک مجمع قدرت  IEEE بخش ایران و شرکت مدیریت شبکه برق ایران:


💠 چالش های تامین برق پایدار در دوران گذار انرژی



📚محور های نشست:

🔷اهداف و راهبرد های کلان در گذار انرژی

🔹چالش های سرمایه گذاری در توسعه منابع تولید

🔷حکمرانی و چالش های تامین برق پایدار در شرایط ناترازی

🔹مکانیسم قیمت گذاری برق تجدید پذیر در شرایط تعرفه تکلیفی


👨🏻‍🏫معرفی سخنرانان:


👨🏻‍💼دکتر عباس ملکی

👨🏻‍💼دکتر کیومرث حیدری

👨🏻‍💼دکتر امجد انوری مقدم



👨🏻‍💻مسئولین نشست ها و بحث آزاد:

👨🏻‍💻دکتر گئورگ قره پتیان

👨🏻‍💻مهندس اردشیر مذکوری

👨🏻‍💻دکتر محمودرضا حقی فام

👨🏻‍💻دکتر محمود فتوحی فیروز آباد

👨🏻‍💻دکتر تورج امرایی

👨🏻‍💻دکتر حمیدرضا بقایی

👨🏻‍💻دکتر محمد صادق قاضی زاده

👨🏻‍💻دکتر مصطفی رجبی مشهدی


☎️شماره تماس دبیرخانه:

📞 02185162465

📞 02185162460

زمان برگزاری:
چهارشنبه 23 خرداد 1403 ساعت 8:15 الی 12:15

📌لینک ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:
https://gm.igmc.ir/


📍لینک نشست:
https://www.skyroom.online/ch/gm.igmc.ir/ieee-igmc-gm‌


📜با ارائه گواهی حضور


💠@IEEEIranSection💠
Forwarded from Amir A.Gh
Forwarded from Amir A.Gh
ششمین شماره از پادکست Inspiring Journeys منتشر گردید. این اپیزود در ۱۶ فروردین ماه ضبط گردیده است.

🌍 در این شماره دکتر قوی فکر ریاست کمیته حرفه ای های جوان (YP) بخش ایران IEEE میزبان پروفسور مسعود امین، دانشمند ایرانی، رهبر و استراتژیست در حوزه انرژی که از ایشان به عنوان پدر شبکه­ های هوشمند انرژی (Smart Grids) نیز یاد می­ شود، می باشند.

پروفسور امین در ۱۳ تیرماه سال ۱۳۴۰ در شهر کهن تبریز، در خانواده­ ای اصیل و پر افتخار به دنیا آمدند. پدر ایشان دکتر محمد شفیع امین (۱۲۹۱–۱۳۷۳) پزشک، استاد دانشگاه و از ۳۰ مرداد ۱۳۳۲ تا ۳۰ اردیبهشت ۱۳۳۵ هفتمین رئیس دانشگاه تبریز بودند. مادر ایشان خانم ناهید لقمان ادهم مدرک تحصیلی خود را از دانشگاه سوربن فرانسه کسب کرده و پدربزرگ ایشان دکتر عباس لقمان ادهم معروف به اعلم‌الملک، پزشک صاحب نام، سناتور و برنده مدال افتخار دانشگاه پاریس بودند.

دکتر امین، در سن 17 سالگی راهی ایالت متحده گردید و مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر از دانشگاه Massachusetts–Amherst و مدرک دکتری خود را در رشته System Science and Mathematics  از دانشگاه واشنگتن در سنت لوییس در ایالت میزوری آمریکا دریافت نموده و سپس به عنوان عضو هیئت علمی، فعالیت خود را در همان دانشگاه آغاز کرد و در این مدت به صورت 3 سال مداوم، به عنوان استاد سال دانشگاه واشنگتن انتخاب شدند. فعالیت­های ایشان در این دوره متمرکز بر مهندسی کنترل و مدل­سازی و دینامیک سیستم­ها بود.

ایشان پس از شروع فعالیت کاری خود در شرکت EPRI مطالعات خود را در حوزه انرژی، متمرکز کرده و در اواخر دهه 1990 یکی از بزرگترین مراکز تحقیق و توسعه در تاریخ ایالت متحده آمریکا را در حوزه قابلیت اطمینان، امنیت و انعطاف پذیری زیر ساخت های انرژی، تاسیس نموده و به یکی از پیشروان شبکه انرژی در آمریکا تبدیل گردیدند، به گونه­ ای که نظرات ایشان در حوزه انرژی، همیشه مورد توجه رسانه­ های مشهوری مانند نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال قرار داشت.

ایشان از سال 2003 مجددا به حوزه اکادمیک بازگشته و فعالیت خود را به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه مینه­ سوتا آغاز کردند و در این مدت دانشجویان و رهبران علمی فراوانی را در حوزه انرژی پرورش دادند. ایشان عضو Fellow در IEEE بوده و عضو هیئت بورد آکادمی ملی علوم و آکادمی ملی مهندسی آمریکا بوده اند.

🌐 کانال تلگرام پادکست:
https://www.tgoop.com/IEEEiran_ij

🌐 لینک پادکست در کست باکس:
https://castbox.fm/va/5671704
Prof Amin_Part1
پارت اول این اپیزود، به بیان روزگار کودکی پروفسور امین در شهر تبریز، شکل گیری علایق اولیه و خاطرات ایشان از خاندان خود و دیدار با استاد شهریار می پردازد. همچنین در خصوص تحصیلات سال آخر متوسطه ایشان در مدرسه strom king در هادسون نیویورک صحبت خواهد گردید.
Prof Amin_Part2
پارت دوم اپیزود ، پیرامون زندگی علمی پروفسور امین در مقاطع مختلف تحصیلی و کاری، و دستاورد های ایشان در حوزه توسعه زیرساخت های شبکه های هوشمند انرژی خواهد بود.
IEEE Iran Section
Photo
به نام خدا
به يارى خداوند متعال در 16 و 17 ام بهمن ماه سال جارى پنجمین دور کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی برق در دانشکده مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود.
از فعالیتهای جنبی این کنفرانس که در سالهای قبل نیز مورد استقبال فراوان قرار گرفته و پرشور برگزار شده، مسابقه ارايه محصولات فن آورانه است. لذا از همه علاقه
مندان دعوت به شرکت در مسابقه و ارایه محصولات فن آورانه سخت افزاری و نرم افزاری در حوزه های مرتبط با برق می شود. محصولات پس از بررسی و تایید اولیه توسط کمیته داوران به بخش مسابقه راه خواهند یافت و به تمام راه یافتگان به بخش مسابقه گواهی حضور در مسابقه محصول فن آورانه اعطا خواهد شد.
جهت ارزیابی بهتر، رقابتهای این مسابقه در سطوح مختلف تحصیلی شامل کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین بین محصولات ارایه شده توسط شرکت ها انجام خواهد شد. اطلاعات طرح ها از قبل از کنفرانس دریافت خواهد شد و ارایه شفاهی محصولات به صورت حضوری و از راه دور در زمان کنفرانس با حضور داوران تخصصی انجام خواهد شد و به برگزیدگان هر رقابت علاوه بر گواهی برگزیدگی در مسابقه، جایزه نیز تقدیم خواهد شد.
با توجه به اینکه جوایز با حمایت تامین کنندگان مالی تهیه می شود، از شرکتها و موسساتی که مایل به حمایت هستند دعوت به مشارکت می شود.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📺 اعطای نشان عالی دانش به دکتر فیض!

@ut_internet_tv| شبکه دانشگاه تهران

https://www.tgoop.com/Ut_internet_tv/3891
2024/06/29 09:39:12
Back to Top
HTML Embed Code: