Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
10180 - Telegram Web
Telegram Web
🔶 دکتر فرشته میرزازاده در گفت و گو با ایفدانا، اظهار کرد: در لایحه بودجه ۱۴۰۴ حوزه غذا و دارو و پرداخت بدهی‌های شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی که مشکل اصلی شرکت‌ها کمبود نقدینگی است، مصوبات خوبی توسط دولت ارائه شده است.

🔹وی افزود: با مساعدت رئیس جمهور و پیگیری وزیر بهداشت تبصره‌های بودجه سال آینده نیز در کمیسیون تلفیق رای آورده است و انشالله منابع دارو و بدهی دانشگاه‌ها به شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی در سال آینده به صورت ویژه و جداگانه توسط دولت دیده شده و تسویه شود تا از این طریق مشکل نقدینگی در سطح کشور رفع شود.

🔸معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو ابراز امیدواری کرد با تحققق راهکارهای اجرایی از الان و نحوه وصول بودجه از محل سهام‌های دولتی و اوراق پیش بینی شده و پرداخت به صورت مستقیم به حساب شرکت‌های دارویی، تجهیزات و ملزومات پزشکی، بخش عمده‌ای از نقدینگی تامین می‌شود.

🔸وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو برای ادامه سال نیز پیگیری تامین منابعی است که به سازمان هدفمندی تزریق شده تا بخشی از بدهی‌های دانشگاه‌ها بیمه‌ها را پرداخت کند.
@IFDAnews 🍏💊
💢 ترویج محصولات حلال و ارتقاء سلامت جامعه : گفت‌وگو با دکتر حسین رستگار

🔶 رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، در گفتگو با ایفدانا به تشریح اهمیت محصولات حلال و نقش این سازمان در ارتقاء سلامت عمومی جامعه پرداخت. وی در این مصاحبه به پنج موضوع کلیدی اشاره کرد که می‌تواند تأثیر بسزایی در سلامت معنوی و جسمی افراد داشته باشد.
@IFDAnews 🍏💊
🔶 داروی حلال: افزایش اعتماد عمومی

دکتر رستگار تأکید کرد که «سازمان غذا و دارو در تولید و نظارت بر داروهای حلال، نقش کلیدی ایفا می‌کند. تأیید داروهای حلال به مسلمانان اطمینان می‌دهد که مواد تشکیل‌دهنده و فرآیند تولید آن‌ها مطابق با اصول اسلامی است و این امر اعتماد جامعه به این داروها را افزایش می‌دهد.»

🔹تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی حلال: اطمینان از سازگاری با اصول اسلامی

وی همچنین به نظارت بر تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی حلال اشاره کرد و افزود: «این تجهیزات باید با موازین اسلامی مطابقت داشته باشند تا اطمینان حاصل شود که نیازهای بیماران مسلمان به درستی تأمین می‌شود.»

🔸حلال و سلامت معنوی: تأثیر بر روحیه جامعه

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال به پژوهش‌های مرتبط با سلامت روانی و معنوی اشاره کرد و گفت: «استفاده از محصولات حلال می‌تواند حس آرامش و اعتماد را در بیماران ایجاد کند. این موضوع نه تنها بر سلامت جسمی تأثیر می‌گذارد بلکه سلامت معنوی را نیز ارتقاء می‌دهد.»

🔹خدمات سلامت حلال: همراستایی با اصول اسلامی

دکتر رستگار در مورد خدمات سلامت حلال گفت: «ما تلاش داریم تا خدماتی شامل مشاوره و درمان را که اصول اسلامی در آن‌ها رعایت شده، توسعه دهیم. این خدمات نه تنها به سلامت جسمی بلکه به سلامت معنوی بیماران نیز کمک می‌کند.»

🔸هنر، مد و پوشاک حلال: توجه به سلامت فرد

وی در پایان به نظارت بر محصولات آرایشی و بهداشتی حلال اشاره کرد و گفت: «سازمان غذا و دارو بر محصولات مد و پوشاک تأکید دارد تا اطمینان حاصل شود که موادی که مستقیماً با پوست در تماس هستند، تأییدیه‌های لازم برای حلال بودن را دریافت کرده‌اند.»

دکتر رستگار خاطرنشان کرد که با تمرکز بر این موضوعات، سازمان غذا و دارو به دنبال حمایت از سلامت جسمی و ارتقاء سلامت معنوی جامعه و احترام به باورهای دینی و فرهنگی است.
@IFDAnews 🍏💊
💢 * شبکه اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو (IFDA) :*

IFDANA
🔻🔻

🌍 سایت سازمان؛
http://fda.gov.ir

🌍 پایگاه خبری ایفدانا:
http://ifdana.fda.gov.ir

🔸پیام  رسان گپ
https://gap.im/IFDAnews

🔸 بیسفون پلاس
http://bpn.im/IFDAnews

🔸پیام رسان سروش
http://sapp.ir/IFDAnews

🔸اینستاگرام
http://instagram.com/ifdanews

🔸واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/BYsxnWfqBNn5RyUUqGKWa8
🔸ایکس(توییتر)
@Ifdanews98
🔸پیام رسان بله
@ifdana
🔸پیام رسان ایتا
@ifdana

🆔 @IFDAnews 🍏💊
💢 درگذشت دبیرکل فقید فدراسیون اقتصاد سلامت؛ تسلیت رئیس سازمان غذا و دارو به جامعه سلامت کشور
❇️رئیس سازمان غذا و دارو در پی درگذشت دکتر حمیدرضا محمدی، دبیرکل فدراسیون اقتصاد سلامت ایران، پیام تسلیتی صادر کرد و از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه ایشان در حوزه سلامت یاد کرد.
🔶به گزارش ایفدانا؛ پیام دکتر مهدی پیر صالحی به شرح ذیل است:
کُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ یَوْمَ الْقِیَامَةِ (آل عمران، 185)
با کمال تأسف و تأثر، درگذشت دکتر حمیدرضا محمدی، دبیرکل فقید فدراسیون اقتصاد سلامت ایران را به خانواده محترم ایشان و جامعه سلامت کشور تسلیت می‌گویم. ایشان در حوزه سلامت با تلاش‌های فراوان و کوشش‌های بی‌وقفه خود، نقش مهمی در پیشبرد اهداف این عرصه ایفا کردند. بی‌تردید فقدان ایشان ضایعه‌ای بزرگ برای جامعه سلامت است و یاد و نام ایشان همیشه در خاطر ما خواهد ماند.

همچنین ایشان تأکید کرد که دکتر حمیدرضا محمدی همواره در یادها باقی خواهد ماند و آثار مثبت فعالیت‌های ایشان در حوزه سلامت کشور همچنان به یادگار خواهد ماند.
@IFDAnews 🍏💊
📸گزارش تصویری/ نشست فعالان زنجیره دارو با رئیس سازمان غذا و دارو
https://B2n.ir/m29396
💢در نشست مشورتی رئیس سازمان غذا و دارو با فعالان زنجیره دارو، چالش‌ها و فرصت‌های مدیریت گذشته و برنامه‌های پیش‌روی این حوزه بررسی شد.
@IFDAnews 🍏💊
💢 نظارت دقیق سازمان غذا و دارو بر مراحل تولید و عرضه محصولات آرایشی

❇️معاون اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: از مرحله تولید در کارخانه تا عرضه نهایی در بازار، تمامی محصولات آرایشی و بهداشتی تحت نظارت سازمان قرار دارند و حتی نمونه‌برداری و آزمون‌های پسینی نیز به صورت مستمر انجام می‌شود.
@IFDAnews 🍏💊
🔶دکتر رویا مرجانیان در گفت و گو با ایفدانا، اظهار کرد: محصولات آرایشی و بهداشتی بازار پررونقی دارد و دغدغه سازمان غذا و دارو در این زمینه کنترل و نظارت بر سلامت این محصولات است

🔹وی با اشاره به اینکه تمامی محصولات مجاز موجود در بازار از فیلترهای نظارتی سازمان غذا و دارو عبور می کند، تصریح کرد: براین اساس تمامی نقاط بحرانی که می‌تواند هنگام تولید برای یک محصول مشکلی پیش بیاید و عواملی که روی سلامت آن تاثیر می گذارد به منظور کنترل و نظارت، شناسایی شده است.

🔸معاون اداره کل امور فراورده‌ های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ادامه داد: زمانی که یک محصول وارد بازار می‌شود از اولین مرحله تولید یعنی کارخانه‌ها باید شرایط مناسب بهداشتی از رعایت اصول (GMP) تا سطح عرضه مورد نظارت سازمان غذا و دارو قرار می گیرد و حتی نظارت پسینی در سطح عرضه از طریق گشت های مشترک نیز برگزار و نمونه برداری و آزمون محصول از بازار نیز به طور مرتب پیگیری می شود.

🔹وی به مردم توصیه کرد به دلیل وفور محصولات تقلبی و قاچاق که سلامت آن مورد تایید نیست، هنگام خرید محصولات آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت که دارای یک سری اطلاعات مهم از جمله تاریخ مصرف، کد شناسایی رهگیری، سری ساخت و از همه مهمتر کد ۱۶ رقمی به نام شناسه اصالت روی آن وجود دارد، توجه کرده و پس از استعلام آن از طریق سامانه پیامک و یا سایت مربوطه از اصالت محصول مطمئن شوند.
@IFDAnews 🍏💊
💢 بازنگری برنامه‌های استراتژیک سازمان غذا و دارو برای ارتقای کارآمدی و بهبود خدمات
❇️مدیر راهبری، پایش و امور استان‌های سازمان غذا و دارو از تاکید ریاست سازمان در خصوص بازنگری برنامه های استراتژیک این سازمان نسبت به انجام ماموریت ها از جمله تفویض وظایف به دانشگاه ها، معاونت های غذا و دارو و بخش خصوصی خبر داد.
@IFDAnews 🍏💊
🔶 دکتر عباس مهدیزاده در گفتگو با ایفدانا، اعلام کرد که این سازمان با هدف ارتقای کیفیت و کارآمدی خدمات، برنامه‌های متعددی را در دستور کار قرار داده است. او تأکید کرد: «طبق نظر ریاست سازمان باید با تفویض وظایف غیرضروری به دانشگاه ها، معاونت های غذا و دارو و بخش خصوصی و سطوح پایین‌تر، به منظور بالابردن بهره وری، تسریع امور و افزایش رضایتمندی ارباب رجوع در حوزه خدمات، تمرکز ستاد سازمان بر مأموریت‌های اصلی معطوف شود. این اقدام، علاوه بر جلوگیری از اختلال در عملکرد اجرایی، به بهبود خدمات‌رسانی به مردم و تولیدکنندگان نیز کمک می‌کند.»

🔹واگذاری وظایف غیرحاکمیتی و همکاری با بخش خصوصی

دکتر مهدیزاده به اهمیت واگذاری بخشی از فعالیت‌های غیرحیاتی به انجمن‌ها، سندیکاها و بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: «همانند دیگر کشورها، ما نیز باید با سپردن وظایف غیرضروری به نهادهای تخصصی، کارآمدی سیستم را افزایش دهیم. این نهادها می‌توانند در پایش، ارزیابی و نظارت، نقش فعالی ایفا کنند.»

🔸نقش فناوری‌های نوین و داده‌محوری

وی بر توسعه سامانه‌های هوشمند و داده‌محور تأکید کرد و افزود: «سازمان باید از علم داده برای آسیب‌شناسی دقیق و پیشگیری از مشکلات در زنجیره تأمین استفاده کند. سیستم‌های مدیریت منابع و داشبوردهای مدیریتی می‌توانند تخلفات را شناسایی و در تصمیم‌گیری‌های مؤثر به مدیران کمک کنند.»

🔹بهینه‌سازی منابع انسانی و تفویض اختیار

دکتر مهدیزاده بیان کرد که نیروی انسانی باید بهینه در بخش‌های میدانی و نظارتی توزیع شود و با کاهش لایه‌های مدیریتی، تصمیم‌گیری‌ها در سطوح استانی سریع‌تر انجام گیرد. او افزود: «تفویض اختیار بیشتر به مدیران استانی و تمرکز بر مأموریت‌های اصلی سازمان، از اولویت‌های این برنامه‌هاست.»

🔸همکاری و هماهنگی سازمانی

او در پایان تأکید کرد: «این برنامه‌ها تنها با همکاری و هماهنگی همه بخش‌های سازمان به نتیجه می‌رسند. ما باید ساختاری ایجاد کنیم که نوآوری و بهره‌وری را در اولویت قرار دهد و نیازهای جامعه را به بهترین شکل پاسخ دهد.»
@IFDAnews 🍏💊
📸گزارش تصویری/ جلسه مشورتی با حضور فعالان صنعت تجهیزات پزشکی برای بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارها
https://B2n.ir/h69482

💢جلسه مشورتی با حضور نمایندگان اصناف، انجمن‌ها و تشکل‌های حوزه تجهیزات پزشکی، مدیرکل و مدیران اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی برگزار شد تا چالش‌های پیش روی این صنعت بررسی و راهکارهای مناسب برای رفع آن‌ها احصا شود.
@IFDAnews 🍏💊
⚫️ علامه حسن زاده آملی درباره علت لیلة القدر بودن حضرت زهرا(س) می فرماید: یازده قرآن ناطق در لیلة القدر فاطمی تنزل نموده است نزول یازده قرآن ناطق در آن یک لیلة القدر است .  مراد از لیلة القدر وجود ذی وجود فاطمه زهرا(س) حقیقت ام الکتاب است که از او یازده قرآن ناطق و حجةالله نازل شده است زیرا حضرت فاطمه ثمره نبوت و فاطمة العارفة بالاشیاء  را ام ابیها نامیده اند.                                                                  منبع:کتاب دفتر دل،علامه حسن زاده آملی
@IFDAnews 🍏💊
💢 فهرست محصولات غیرمجاز مراقبتی و بهداشتی اعلام شد

❇️روابط عمومی سازمان غذا و دارو با معرفی فهرستی از ژل‌های شستشو، محلول‌های پاک‌کننده صورت و صابون‌های غیرمجاز، نسبت به خطرات استفاده از این محصولات برای سلامت عمومی هشدار داد
@IFDAnews 🍏💊
🔶به گزارش ایفدانا و به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، تعدادی از محصولات آرایشی و بهداشتی که بدون دریافت مجوزهای قانونی و استاندارد به بازار عرضه شده‌اند، به عنوان محصولات غیرمجاز معرفی شدند. استفاده از این محصولات می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری برای سلامت پوست و بدن ایجاد کند.

🔹فهرست این محصولات غیرمجاز عبارت است از:

▫️ژل شستشو با نام تجاری Gel Cleanser (Rose Berry)

▫️محلول شستشوی صورت با نام تجاری Triple Action Cleansing Water (Outdoor Girl)

▫️میسلار واتر برای پوست‌های چرب و مستعد آکنه با نام تجاری Herbal (Salicylic Acid)

▫️میسلار واتر برای پوست‌های حساس و خشک با نام تجاری Herbal (Amino Acid)

▫️ژل شستشوی صورت هیالورونیک اسید برای پوست‌های خشک و حساس با نام تجاری Cellox

▫️صابون با نام تجاری Luxury Caviar Body & Face (Maham Ranee)

▫️صابون پاپایا حاوی سیاه‌دانه روشن‌کننده و ضد چروک ۴ کاره با نام تجاری Papaya Soap (Touch Me Please)

▫️صابون ابرو (وکس) با نام تجاری Romantic Rain


🔸روابط عمومی سازمان غذا و دارو هشدار داده است که استفاده از این محصولات به دلیل کیفیت پایین و وجود مواد مضر، می‌تواند موجب مشکلاتی از جمله حساسیت‌های پوستی، التهاب، خشکی و آسیب‌های شدید به لایه‌های محافظ پوست شود.

🔹این سازمان از مصرف‌کنندگان خواسته است در صورت مشاهده یا شناسایی این محصولات در بازار، مراتب را به معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور اطلاع دهند تا اقدامات لازم برای جمع‌آوری آن‌ها صورت گیرد. همچنین تأکید شده است که پیش از خرید محصولات مراقبتی و بهداشتی، به مجوزهای بهداشتی و اصالت کالا توجه شود.
@IFDAnews 🍏💊
💢حلیت پاستیل های دارای نشان سیب سلامت سازمان غذا و دارو تایید است

❇️رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر اجتناب از خرید پاستیل های باز و فله ای گفت: حلیت پاستیل های دارای نشان سیب سلامت سازمان غذا و دارو تایید است
@IFDAnews 🍏💊
🔶به گزارش ایفدانا، دکتر حسین رستگار بیان کرد: تنها پاستیل هایی که از سازمان غذا و دارو مجوز دارد از نظر حلیت مورد تایید است و سایر پاستیل های بدون مجوز موظف به کسب مجوز سلامت و حلیت از این سازمان برای قابلیت مصرف انسانی می باشند.

🔹وی با اشاره به اینکه بسیاری از پاستیل های باز و فله بدون مجوز و به صورت قاچاق وارد کشور شده اند؛ تصریح کرد: در این پاستیل های باز و فله ممکن است از ژلاتینهای خوکی و حیوانات غیر حلال دیگر چون ماهی غیر حلال و یا سایر حیوانات غیر حلال استفاده شده باشد .

🔸وی با بیان اینکه بیشترین مخاطب مصرف پاستیل کودکان هستند اظهار داشت: بهتر است والدین نسبت به مصرف پاستیل های غیر مجاز مراقبت نمایند چرا که هم از نظر سلامت و بهداشت زیر سوال هستند و امکان آلودگی با ژلاتین های حاصل از موجودات حرام گوشت در آنها وجود دارد هم از منظر حلیت اطمینانی به آنها نیست
@IFDAnews 🍏💊
💢 ضرورت بهره‌برداری از سامانه‌های نگه‌داشت تجهیزات پزشکی در کاهش روند صدور مجوزها
❇️مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو از نقش سامانه‌های جدید در بهبود فرآیندها و شفافیت عملکرد خبر داد و بر تحلیل علل کاهش صدور مجوزها در سال ۱۴۰۳ تأکید کرد.
@IFDAnews 🍏💊
🔶 مهندس سعید کاظمی، در گفتگو با ایفدانا با تأکید بر ضرورت استفاده از سامانه‌های نگهداشت تجهیزات و ملزومات پزشکی اظهار داشت: «سامانه‌های مرتبط با خدمات ثالث، خدمات پس از فروش و کنترل کیفی که به‌طور کامل تکمیل شده‌اند، می‌توانند ابزار مؤثری در ارتقای شفافیت و تسهیل فرآیندهای اجرایی باشند. ایجاد روال نظرسنجی مراکز درمانی در سامانه کنترل کیفی نیز از برنامه‌های آتی برای ارتقای کیفیت خدمات است.»
🔹وی افزود: «در سال ۱۴۰۲، تعداد 368 مجوز خدمات ثالث و 1139 مجوز خدمات پس از فروش صادر شد که نشان‌دهنده عملکرد قابل‌توجه در این حوزه بود.»
🔸در ادامه، وی با اشاره به کاهش چشمگیر تعداد مجوزهای صادرشده در سال ۱۴۰۳ گفت: «در نیمه اول سال جاری، تعداد 87 مجوز خدمات ثالث صادر شده که نسبت به سال گذشته کاهش نشان می‌دهد، اما از ابتدای نیمه دوم سال تاکنون تنها 23 مجوز صادر شده است. همچنین، تعداد مجوزهای خدمات پس از فروش صادره در سال جاری به 1459 مورد افزایش یافته است.»
🔹مهندس کاظمی تأکید کرد: «کاهش محسوس صدور مجوزها ممکن است ناشی از عواملی مانند تغییر در سیاست‌ها، کاهش تقاضا یا موانع اجرایی باشد. شناسایی این عوامل و رفع مشکلات موجود برای بهبود عملکرد در نیمه دوم سال جاری ضروری است.»
 
@IFDAnews 🍏💊
💢تخصیص ارز و تسهیلات برای شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی تسهیل شد

❇️ معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: "در حوزه تأمین نقدینگی، جلسه خوبی با بانک مرکزی داشتیم و توانستیم ابلاغیه‌ای که از قبل در جریان بود، دریافت کنیم. با وجود اینکه بحث‌ها پیش از این انجام شده بود، اما ابلاغ آن با تأخیر مواجه شده بود که خوشبختانه توانستیم ابلاغیه را دریافت کنیم."

@IFDAnews 🍏💊
🔶به گزارش ایفدانا در راستای تسهیل فرآیند تأمین نقدینگی و رفع موانع بانکی برای شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی و در جلسه‌ای که با حضور مسئولان بانک مرکزی برگزار شد. دکتر مهدی پیرصالحی، افزود: "براساس این ابلاغیه، مقرر شد زمانی که تخصیص ارز در نظر گرفته می‌شود، بازه ۱۸۰ روزه برای تأمین ارز لحاظ شود."

🔹وی همچنین از تصویب مصوبه‌ای دیگر برای تسهیل امور بانکی شرکت‌های تولیدی خبر داد و گفت: "براساس این مصوبه، شرکت‌های فعال در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی دیگر نیازی به نامه سازمان غذا و دارو برای دریافت تسهیلات مربوط به کالاهایی که قبلاً قیمت‌گذاری و به فروش رفته‌اند، نخواهند داشت. این مصوبه به‌منظور تسهیل فرآیندهای بانکی و جلوگیری از ایجاد خلل در امور شرکت‌ها تصویب شده است و هم‌اکنون روی سایت سازمان قرار گرفته است تا صنعتگران بتوانند از آن استفاده کنند."
@IFDAnews 🍏💊
2024/12/24 23:44:04
Back to Top
HTML Embed Code: