Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
15588 - Telegram Web
Telegram Web
🟢بررسی‌ها نشان می‌دهد که نسخه جدید ChatGPT بسیار ماهرانه کاربران را فریب می‌دهد

🔸شرکت OpenAI به‌تازگی اقدام به انتشار عمومی نسخه o1 چت‌بات خود کرده است که در مقایسه با نسخه GPT-4o از توانایی‌های پردازشی پیشرفته‌تر برخوردار است و طبق ادعای سازنده، می‌تواند درباره سؤالات مطرح شده از سوی کاربر فکر کند.

🔸قدرت بیشتر باعث شده تا هوش مصنوعی بتواند عملکرد بهتری در فریب دادن کاربران از خود نشان دهد؛ موضوعی که می‌تواند نگرانی‌های جدی پیرامون ایمنی استفاده از چنین سرویس‌هایی را به‌دنبال داشته‌باشد.

🔸کارشناسان OpenAI و مؤسسه مستقل امنیت سایبری «آپولو ریسرچ» در مقاله‌های خود، اشاره داشته‌اند که اگرچه توانایی استدلال مدل تازه منتشر شده، هیجان‌انگیز است، اما می‌تواند زمینه را برای کاربردهای خطرناک فراهم سازد. براساس داده‌های تست‌ها، مدل o1 در چندین مورد اقدام به فریب دادن کاربران کرده است؛ به‌طوری که هدف کاربر از برقراری ارتباط را نادیده گرفته و به‌دنبال دستیابی به هدف خود رفته‌است.


@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
👍2😱2
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
وبینار رویکرد به مشکلات یادگیری در کودکان (۱ آذر 🍎)


🗣آقای دکتر مجتبی موحدی نیا (فوق تخصص نورولوژی کودکان)



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
👍21
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#پیام_مخاطب

نمونه ای از کره هایی که ما میخوریم و به خیال اینکه کره حیوانی است ....

لعنت بر اون کسانی که با جون مردم بازی میکنن تا درآمد داشته باشن...

انسانیت نموندە کە، همە چیز شدە طمع و پول😢


@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
👍10
🔴آمار کانال در سال ۲۰۲۴

با تشکر از همراهی شما عزیزان.

@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
11👍1
به نام خدا :

دادن شیر پاستوریزه یا محلی به بچه زیر یکسال چه آلرژی داشته باشه، چه نداشته باشه، ممنوعه 🙃


بچه آلرژی داشته ، با احتیاط و سلام و صلوات به مامانش گفتیم برو لبنیات بخور ، ایشون هم دیده بچه مشکلی نداره گفته خوبه واسه بچه هم شروع کنم! ... رفته خیلی شیک و مجلسی با شیر پاستوریزه اوتمیل داده به بچه !

سپاسگزارم ازتون امروز روحم شاد شد اینقدر که خندیدم 😅



دکتر صافی‌متخصص اطفال



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
👍7

یک خانم ۴۳ ساله از سه ماه گذشته به دلیل بی‌خوابی و اضطراب تحت نظر روانپزشک است.
شوهرش به روانپزشک زنگ می‌زند و تلفنی با او صحبت می‌کند:

- دکتر امروز با هم یه مشاجره داشتیم، الان حالش بد شده.
- یعنی چه طوری شده؟
- تنگی نفس داره.
- احتمالن دچار یه حمله‌ی عصبی شده. یه کلردی‌ازپوکساید بهش بدید.
به همسرش کلردی‌ازپوکساید می‌دهد. تنگی نفس او دقیقه به دقیه بیشتر می‌شود و بدنش عرق کرده‌است.
شوهرش به اورژانس زنگ می‌زند.
به بیمارستان منتقل می‌شود. متخصص طب اورژانس او را می‌بیند. خود بیمار از شدت تنگی نفس توانایی صحبت ندارد. پزشک متوجه می‌شود که موقع تنفس عضلات بین دنده‌ای و بالای ترقوه‌ی او به داخل کشیده می‌شوند که نشانه‌ی وخامت تنگی نفس است. از شوهرش شرح حال می‌گیرد.
- همسرم چیزیش نبود. فقط ۳ ماهه اضطراب و بی‌خوابی داره و تحت نظر روانپزشکه. الان هم یه کلردی‌ازپوکساید بهش دادم ولی بدتر شد.
متخصص اورژانس قلب و ریه‌ی او را گوش می‌دهد. ریه‌ی دو طرف صدای "رال" دارد. در سمع قلب یک صدای اضافی (صدای سوم) می‌شنود....با خودش می‌گه عجیبه! علایم نارسایی قلب داره. بلافاصله پاچه‌ی شلوار بیمارش را بالا می‌زند و متوجه می‌شود پایش ادم (ورم) خفیف دارد.
-متوجه این ورم در پای همسرتون شده بودید؟
- نه، متوجه نشده بودم.
-همسرتون بیماری قلبی داره؟
- نه اصلن. من ۳ ساله باهاش ازدواج کردم بیماری قلبی نداشته، مگر این که قبلن داشته به من نگفته‌.
بیمار با وجود تنگی نفس زیاد با دستش اشاره می‌کند که سابقه‌ی بیماری قلبی نداشته.
- در هر صورت باید مشاوره‌ی اورژانس قلب بشه. تا دکتر قلب بیاد یه نوار قلب و یه عکس قفسه سینه باید بگیره. آنزیم‌های قلب را هم درخواست می‌ده‌.
متخصص قلب بالای سر بیمار می‌آید.
در سمع قلب و ریه متوجه می‌شود که ریه‌ی دو طرف صدای "رال" دارد.‌[توضیح: واژه‌ی رال با واژه‌ی قُل به معنای قل قل هم‌ریشه است] در سمع قلب هم صدای سوم می‌شنود. یک سوفل هم می‌شنود. نوار قلب بیمار را می‌بیند و متوجه می‌شود تعداد ضربان قلب ۱۲۰ است. هیچ مشکل دیگری در نوار قلب به جز افزایش ضربان قلب نمی‌بیند.
- عکس سینه بیمار را بدید. پرستار عکس را به دکتر نشان می‌دهد.
- قلب مختصری بزرگه. هر دو ریه احتقان داره. علایم نارسایی قلب داره.
دکتر الان نتیجه‌ی آزمایش‌ها رو تلفنی از آزمایشگاه پیگیری کردم، همه چیز نرماله. آنزیم‌های قلب نرمال بودن.
- باید بیمار اکو بشه ببینیم چه خبره.
به صورت اورژانسی بیمار را اکو می‌کند. در اکو متوجه می‌شه که فشار شریان ریوی بالاست. اما هیچ علایمی از نقص حرکت دیواره‌ی قلب و دریچه‌ها نمی‌بیند و از همه عجیب تر Ejection fraction قلب ۷۵ درصد است.
دکتر قلب با خودش می‌گه این شواهد نارسایی قلب با این EF بالای قلب نمی‌خونه‌. من واقعن عقلم نمی‌رسه مشکل بیمار چیه. تب و علایم عفونی هم نداره. بالا بودن فشار شریان ریوی منو مشکوک به بیماری‌های اتوایمیون می‌کنه. باید یه دکتر داخلی حاذق بیمارم را ببینه.
دکتر قلب برای متخصص داخلی درخواست مشاوره‌ی اورژانسی می‌ده.
دکتر داخلی بالای سر بیمار حاضر می‌شه. از همسر بیمار شرح حال می‌گیره و پرونده‌ی بیمار و یادداشت متخصص قلب را با دقت می‌خونه.
متخصص داخلی به دکتر قلب می‌گه این خانم نارسایی قلبی با وجود EF بالا داره. ضربانش هم که بالاست. حتمن باید تیرویید بررسی بشه.
-دکتر قلب: راست می‌گی‌ نمی‌دونم چرا ذهن من به سمت تیرویید نرفت‌. بالا بودن فشار شریان ریوی حواسم رو برد به سمت بیماری‌های اتوایمیون. ولی EF بالای بیمار را توجیه نمی‌کنه. درست می‌گی. در پر کاری شدید تیرویید به علت گشاد شدن عروق محیطی نارسایی قلب با EF بالا اتفاق میفته‌. از بیمار TSH و T4 می‌گیرند و متوجه می‌شوند پرکاری شدید تیرویید دارد.
پ.ن:این اتفاق برای من نیفتاده. ولی من هم اگر به جای آن روانپزشک بودم پرکاری تیرویید بیمارم را میس می‌کردم. من به صورت روتین برای همه‌ی مراجعانم آزمایش تیرویید درخواست نمی‌دهم. سواد این‌که در این کیس خاص علایم بالینی او من را مشکوک به پرکاری تیرویید بکند را هم نداشتم و به خاطر بی‌سوادی‌ام شرمنده‌ی بیمارم، همسرش و همکاران دیگر می‌شدم و به نوبه‌ی خودم در میس شدن تشخیص اصلی بیمارم نقش داشتم.

دکتر باجغلی.روانپزشک


@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
👍36
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸با نئوتادین
از تماشای تجربه‌ی کودکی فرزندتان لذت ببرین!

با شربت نئوتادین،
تجربه‌ی زندگی؛
بدون حساسیت و سرشار از کشف و شهود کودکانه را
به فرزندانمان هدیه بدهیم.

🔹بدون خواب‌آلودگی
🔹برای کنترل و کاهش علائم آلرژی
🔹قابل مصرف برای کودکان از ۶ ماهگی

#آلرژی_کودکان #کودک #آلرژی #شربت_حساسیت



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
4👏1💯1
رئیس ستاد دیه اعلام کرد:
از ابتدای سال تاکنون محسن چاوشی ۷ میلیارد تومان برای آزادی زندانیان کمک کرده است که در نتیجه این کمک‌ها ۶۰۰ نفر از زندانیان آزاد شده‌اند


@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
81🔥8👌5👍4😁1
عجیب ترین فکت های بدن انسان:

اگر DNA تمام سلول‌های بدن شما رو از هم باز کنیم و پشت‌سرهم بذاریم، طولش می‌شه 2 برابر فاصله زمین تا خورشید! یعنی حدود 300 میلیون کیلومتر DNA توی بدنتونه.

شما در طول عمرتون حدود 35 تُن غذا می‌خورید!

قلب شما در طول زندگی به اندازه‌ای خون پمپاژ می‌کنه که می‌تونه 200 استخر المپیک رو پر کنه

اگر تمام رگ‌های خونی بدن انسان را پشت سر هم بگذاریم، طول آن‌ها به حدود 100,000 کیلومتر می‌رسد؛ این یعنی 2.5 برابر دور کره زمین!!!


@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
👍17
ما هم همین حرف ها رو سه سال پیش زدیم؛
ترمینولوژی های مهاجرت شغلی رو جا انداختیم
الان بیشتر دنبال نفوذ بگردید ببینم چه بر سر سلامت مردم بیاره!

امیدوارم وزارت بهداشت کاری بکنه که ادمهایی که با درصدهای منفی وارد دانشکده های پزشکی شدند با همون سواد به بازار کار نرسند و در امتحانات پایش اساسی بشوند.


https://www.tgoop.com/isgp_ir/22917
👍7
syphilis final
سیفلیس

@emipcast


@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
👍2
اوردر سنگ کلیه




@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
👍5👎2👏1
😎قبل از تزریق کورتون (عکس سمت چپ) و بعد از تزریق کورتون


⬅️ارسال کننده کیس می گوید: نوزاد ۴ ماهه با تابلو فوق (عکس سمت چپ) مراجعه کرده که در تهران توسط یکی از همکاران تزریقات متعدد کورتون موضعی انجام شده است و بعد از آن با تابلو بالا (دو عکس سمت راست) به بیمارستان مراجعه و بستری شده است



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
😢26🤬4👍1😁1😱1
هر وقت گلوله توی جمجمه می بینم یاد اون مریض خودم در سال ۸۵ میفتم که پسرش یک گلوله تو مغز باباش کاشته بود بعد منو تهدید میکرد که باید زنده بشه و تو هم نباید به پلیس بگی که تیر خورده. یه تکه از مغز باباش هم چسبیده بود به روپوش سفید من‌.
چقدر به پلیس و اورژانس و جراح مرکز استان اطلاعات دروغ دادم تا دست از سر من بردارند. تا مرکز استان هم ۹ ساعت راه بود. جسد را به مرکز استان اعزام کردم. 🙈
از پرسنل محترم MCMC میخوام حلال کنند. کُلت رو شقیقه خودم بود😂
مطمین بودم اون جسد مرگ مغزی شده، طی ۹ ساعت به مرکز استان نمیرسه و کسی توی دردسر نمیفته.


خلاصه پدر و مادرهای عزیزی که دوست دارید بچتون دکتر بشه حق انتخاب دارید. بعدا نگید کسی بهمون نگفت. پزشکی در ایران همینه. هیچ پزشکی نیست که یه عالمه از این خاطرات نداشته باشه مگر اینکه پارتی و سهمیه داشته باشه و خدمت نرفته باشه. خدمت همینه. خدمت طرح از سربازی سخت‌تره چون سربازپزشکان در شرایط غیرجنگی امنیت جانیشون تضمین شده هست.


دکتر ظریفی.متخصص اطفال


@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
👍23
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎦 تولید زانوبند الکتریکی تقویت عضلات پا

🔹این محصول نوآورانه برای سالمندان، ورزشکاران و افراد مبتلا به بیماری‌هایی مانند‌ام اس، سکته مغزی و آسیب نخاعی کاربرد دارد.


@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
👍2
🔖سرخک


⬅️سرخک یکی از بیماری‌های ویروسی بسیار مسری است که عمدتاً در کودکان ایجاد می‌شود و می‌تواند عواقب جدی از جمله عفونت‌های ثانویه، پنومونی و در برخی موارد حتی مرگ به همراه داشته باشد. این ویروس از طریق تعامل با پروتئین‌های گیرنده‌ای مانند SLAM (سلول‌های لنفوسیت‌های فعال‌سازی شبیه) و Nectin-4 که به ترتیب در سطح سلول‌های ایمنی و اپی‌تلیالی قرار دارند، به سلول‌ها وارد می‌شود. مهار این تعاملات به عنوان یک رویکرد نوین در درمان سرخک به‌شمار می‌رود. در این مقاله، به بررسی تحقیقات اخیر در زمینه مهار تعامل ویروس سرخک با گیرنده‌های SLAM و Nectin-4، همچنین استفاده از آنتی‌بادی‌های تک‌کلونی و داروهای مهارکننده مولکولی به عنوان درمان‌های نوین پرداخته می‌شود.

⬅️معرفی گیرنده‌های SLAM و Nectin-4 در ورود ویروس سرخک

ویروس سرخک از طریق تعامل با گیرنده‌های SLAM و Nectin-4 وارد سلول‌های میزبان می‌شود. این دو پروتئین به‌طور عمده در سطح سلول‌های ایمنی و اپی‌تلیالی دستگاه تنفسی وجود دارند و به ویروس سرخک این امکان را می‌دهند که وارد بدن و سپس به سیستم ایمنی یا بافت‌های تنفسی گسترش یابد. درک این فرآیند ورود، فرصتی جدید را برای طراحی درمان‌های هدفمند فراهم می‌آورد.

⤵️کارآزمایی‌های بالینی و نتایج درمانی با مهار گیرنده‌های SLAM و Nectin-4

یکی از تحقیقات جدید در این زمینه مطالعه‌ای است که در سال 2023 در Journal of Virology منتشر شده است. در این کارآزمایی بالینی، محققان توانستند با استفاده از آنتی‌بادی‌های تک‌کلونی علیه گیرنده‌های SLAM و Nectin-4، ورود ویروس سرخک به سلول‌ها را مهار کنند. این آنتی‌بادی‌ها به‌طور خاص به این گیرنده‌ها متصل شده و از اتصال ویروس به سلول‌ها جلوگیری کردند.

⬅️جزئیات مطالعه:

این مطالعه بر روی موش‌های ترانسژنیک که ژن‌های مربوط به گیرنده‌های SLAM و Nectin-4 در آن‌ها تغییر یافته بود، انجام شد. نتایج نشان داد که موش‌هایی که تحت درمان با آنتی‌بادی‌های تک‌کلونی قرار گرفتند، نشان‌دهنده کاهش قابل توجهی در شدت علائم بالینی بیماری سرخک و کاهش بار ویروسی در بافت‌های تنفسی بودند.

⤵️نتایج کارآزمایی:

در گروه درمانی با آنتی‌بادی‌های تک‌کلونی، میزان پیشرفت بیماری به‌طور معناداری کاهش یافت و تعداد موارد ابتلا به پنومونی ویروسی و عفونت‌های ثانویه کاهش پیدا کرد. این نشان‌دهنده اثربخشی بالای مهار تعامل SLAM و Nectin-4 با ویروس سرخک به‌ویژه در کاهش آسیب‌های ریه و عفونت‌های ثانویه است.

⤵️متا آنالیزها و شواهد از مطالعات گذشته

مطالعه‌ای که توسط Smith et al. (2022) در The Lancet Infectious Diseases انجام شد، به بررسی تأثیر آنتی‌بادی‌های تک‌کلونی و داروهای مهارکننده گیرنده‌های SLAM و Nectin-4 در مدل‌های حیوانی پرداخته و نتایج جالبی به‌دست آورد. این متا آنالیز نشان داد که درمان‌های مربوط به مهار گیرنده‌های SLAM و Nectin-4 در کاهش بار ویروسی و بهبود علائم بیماری سرخک در مدل‌های حیوانی بسیار مؤثر بوده است.

⤵️نتایج از متا آنالیز:

این متا آنالیز شامل 12 مطالعه بالینی بود که بر روی درمان‌های مختلف ضدویروسی برای سرخک انجام شده بودند. نتایج نشان داد که داروهای مهارکننده SLAM و Nectin-4 به‌طور قابل توجهی می‌توانند میزان شیوع عوارض جدی سرخک مانند پنومونی و سرکوب ایمنی را کاهش دهند. همچنین، کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان و مرگ‌ومیر در بیمارانی که تحت درمان قرار گرفته‌اند، مشاهده شد.

⬅️راهکارهای درمانی و طرح واکسیناسیون

با توجه به نتایج مثبت مطالعات بالینی و متا آنالیزها، استفاده از داروهایی که قادر به مهار تعامل ویروس سرخک با گیرنده‌های SLAM و Nectin-4 هستند، می‌تواند به‌عنوان درمانی مؤثر در کنار واکسیناسیون استفاده شود. این درمان‌ها به‌ویژه برای بیمارانی که واکسینه نشده‌اند یا مبتلا به بیماری‌های نقص ایمنی هستند، می‌تواند کاربرد زیادی داشته باشد.
در کنار درمان‌های دارویی، طرح واکسیناسیون باید به‌عنوان یک ابزار پیشگیرانه در برابر سرخک در نظر گرفته شود. واکسیناسیون عمومی در سراسر جهان در حال اجرا است و کشورها برای افزایش پوشش واکسیناسیون باید تلاش کنند تا از شیوع بیماری جلوگیری کنند.

نتیجه‌گیری

تحقیقات جدید در زمینه مهار گیرنده‌های SLAM و Nectin-4 و استفاده از آنتی‌بادی‌های تک‌کلونی و داروهای مهارکننده نشان‌دهنده پتانسیل بالای این روش‌ها در درمان سرخک است. نتایج مطالعات نشان می‌دهند که این درمان‌ها می‌توانند به‌طور مؤثری از شدت علائم بیماری بکاهند و پیشرفت آن را کاهش دهند. در کنار این، طرح واکسیناسیون همچنان یکی از مهم‌ترین استراتژی‌ها برای پیشگیری از بیماری سرخک است. با توسعه این درمان‌های نوین، می‌توان به کاهش میزان مرگ‌ومیر و عوارض ناشی از سرخک در سطح جهانی امیدوار بود.


✍️ آقای دکتر بابک الیاسی (متخصص کودکان)



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
👍4
اگر سوال شود توکسوپلاسما از طریق چه راههائی منتقل میشود ؟

جواب آن شرح تماس با گربه نیست ...

جواب آن در مناطقی که گربه زیاد است
هر روش غیر بهداشتی و غیر پاستوریزه تهیه غذا و هر نوع غذا

یعنی: آب ، خاک ، سبزیجات، گوشت قرمز ، گوشت ماکیان ، حتی صدف و غذاهای دریایی ! شیر ، مرغ ، تخم مرغ و ...


یادمان باشد هر گربه روزانه یکصد میلیون انگل دفع می کند که تا ۱۸ ماه در خاک می ماند یعنی در بعضی پارک های اصفهان که مردم به تعداد کثیری گربه غذا می دهند ، هر باد در پارک حاوی میلیاردها انگل گربه است ...


دکتر ناظر.متخصص عفونی



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
👍19😱1
معاون بهداشت وزارت بهداشت در نشست خبری:

🔹۴۰ درصد از تکالیف قانون هوای پاک انجام نشده است

🔹 ۶۰ درصد آلودگی هوا ناشی از سیستم حمل و نقل موتوری

🔹 ۱۲ میلیارد دلار هزینه آلودگی هوا در کشور

🔹 از 8 هزار دستگاه اتوبوس در تهران به 2 هزار اتوبوس رسیده ایم!

🔹حدود ۲۷ میلیون وسیله نقلیه فرسوده وجود دارد.

🔹در روزهای آلوده، دولت بیشتر خدمات خود را به صورت الکترونیک ارائه دهد.



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
👍3
2025/07/13 21:22:38
Back to Top
HTML Embed Code: