Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
16087 - Telegram Web
Telegram Web
⭕️ سقوط آزاد قیمت فلزات کم‌یاب مورد استفاده در باتری‌ها و خودروهای برقی



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
🔴کندی علیه گارداسیل

🔹رویترز گزارش داده است که رابرت اف کندی (وزیر بهداشت آمریکا در دولت دوم ترامپ) نقش مهمی در سازماندهی دعوای عمومی علیه واکسن گارداسیل شرکت داروسازی مرک داشته است. کندی با توجه به انتصابش مسوولیت مستقیم در دادگاه ویژه واکسن خواهد داشت، دادگاهی که میزان خسارت وارده به قربانیان عوارض واکسن‌ها را تعیین می‌کند. این دادگاه در روزهای آتی برگزار خواهد شد.

پی نوشت:
انتصاب این فرد به عنوان وزیر بهداشت، عینا مشابه این هست که تبریزیان، روازاده یا رائفی پور به عنوان وزیر بهداشت معرفی شود. باید دید نهادهای ریشه دار و قدرتمند علمی در آمریکا، در چهار سال آتی چگونه از ساحت دانش و دستاوردهای بشری در برابر این فرد دفاع خواهند کرد.

@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕️👩‍⚕️
⭕️ با توجه به قیمت مسکن بانک مرکزی، شاخص استطاعت یا تعداد سال‌های لازم برای خرید مسکن در شهر تهران در سال ۱۴۰۲ به ۶۶ سال رسیده و یک خانوار ایرانی باید ۶۶ سال کار کند که تا بتواند یک خانه ۷۵ در شهر تهران را بخرد./ بامداد



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کمی در مورد درونگراها بدونیم



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مخدر ویران‌گری که در بسته بندی های بسیار شیک و با طعم انواع میوه ها وجود دارد، این است که نه تنها جوان و یا حتی نوجوان را مورد هجمه قرار داده اند بلکه نوک پیکان شومش را به سمت کودکان و خردسالان دانش آموز نشانه رفته است و گویا قصد دارد تمام جامعه را شخم بزند!

برای تهیه بی تی کافیست سری به سوپر مارکت محله مان یا حداکثر دست فروشان بزنیم.

فاجعه ی سنگین تر، ناشناس بودن این محصول، به عنوان مخدر نزد خانواده ها، معلمان، مدیران، دانش آموزان و حتی غالب مصرف کنندگان است! تعجب نکنید، در بسیاری موارد مشاهده شده که فرد خردسال مصرف کننده نمی داند این چه چیزی است که مصرف می کنند و فکر می کند پاستیل، آدامس و یا امثال این هاست!

نکته تاسف بار دیگر این که برخی کودکان دبستانی این ماده را در جلوی چشم پدر و مادر و حتی مدیر و معلم خود مصرف می کنند، بی آن که خود و یا پدر و مادر و معلم او بدانند این سرطان چیست.



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
بنظر من خانم ها نباید متخصص اطفال بشن
حداقل در ایران .

متخصص اطفال باید یه مرد باشه با هیکل درشت ، قد ۱۹۰ ، سبیل های از بنا گوش در رفته و ابروهای گره خورده ...

یه یاردانغول فقط جواب میده بنظرم .



دکتر صافی.متخصص اطفال


@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
قرص افزایش طول عمر سگ سال آینده وارد بازار میشود

🔸شرکت بیوتکنولوژی آمریکایی لویال (Loyal) می‌خواهد قرص جدیدی برای سگ‌ها عرضه کند که عمر آنها را تا یک سال افزایش دهد. دانشمندان می‌گویند شاید داروهای مشابهی بتوانند طول عمر انسان‌ها را نیز افزایش دهند.

🔸شرکت لویال اوایل سال ۲۰۲۵ قرص LOY-002 را روانه بازار می‌کند. این دارو برای کاهش و معکوس‌کردن تغییرات متابولیک مرتبط با افزایش سن در سگ‌ها طراحی شده است؛ به عبارت دقیق‌تر، این قرص با سرکوب افزایش انسولین ناشی از افزایش سن، ضعف بدنی را کاهش می‌دهد؛ درنتیجه خطر ابتلا به بیماری کمتر می‌شود، سطح سلامتی افزایش می‌یابد و سگ‌ها با سرعت کمتری پیر می‌شوند.

🔸«سلین هالیوا»، بنیان‌گذار و مدیرعامل Loyal، معتقد است داروی آنها برای انسان نیز مفید خواهد بود. او می‌گوید شاید با همان روشی که پیری سگ‌ها را به تعویق می‌اندازد، بتوادن طول عمر انسان را نیز افزایش دهد؛ زیرا سگ‌ها وقتی پیرتر می‌شوند، به همان بیماری‌هایی مبتلا می‌شوند که در انسان‌های مسن وجود دارد.

#علمی



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
گزارش ساینس: مقاله‌ی اصلی و اولیه در مورد استفاده از هیدروکسی کلروکین برای درمان کووید-۱۹ بعد از گذشت ۴ سال بالاخره سلب اعتبار شد.

این مقاله توسط دیدیه رائولت و همکارانش در ۲۰۲۰ نوشته شده بود و حالا به دلیل مسائل اخلاقی و علمی ابطال شد.

بعداً، در همان سال ۲۰۲۰، مطالعات بزرگ‌تر و دقیق‌تر نشان دادند که هیدروکسی کلروکین فایده ای برای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ ندارد.

مقاله نتیجه گیری کرده بود که این داروی ضد مالاریا می‌تواند باعث کاهش لود ویروس عامل کووید-۱۹ شود و اگر همراه با آزیترومایسین استقاده شود موثرتر هم خواهد بود.

بعد‌از آن، دیدیه رائولت، نویسنده اصلی این مقاله، در شبکه‌های اجتماعی و تلویزیون از امیدبخش بودن داروی هیدروکسی کلروکین صحبت کرد. این اظهارات باعث ایجاد یک موج تبلیغاتی گسترده شد که حتی شامل حمایت از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده نیز ‌شد.

محققین بعد از نشر مقاله مرتبا نگرانی‌های خود را در مورد این مقاله اعلام کردند. مطالعه فقط ۳۶ بیمار را بررسی کرده بود. فاصله ارسال مقاله به مجله تا نشر آن تنها ۴ روز بود.
در این مطالعه، شش بیمار که با هیدروکسی کلروکین تحت درمان بودند، از نتایج مطالعه حذف شده‌بودند. یکی از این بیماران فوت کرده بود و سه نفر دیگر به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شده بودند. این موضوع احتمالا نتایج مطالعه را به نفع این دارو تغییر داده بوده است. علاوه بر آن معیار مثبت بودن تست PCR در‌گروه درمان و کنترل متقاوت بوده است. در مورد تائیدیه اخلاقی مطالعه نیز ابهام وجود داشت. احتمال تضاد منافع نیز وجود داشت و یکی از نویسندگان مقاله نیز سردبیر مجله بود.

تحقیقات انجام‌شده توسط الزویر نتوانست تأیید کند که آیا پژوهشگران پیش از ورود بیماران به مطالعه، تأییدیه اخلاقی برای مطالعه دریافت کرده بودند یا خیر. همچنین مشخص نشد که آیا بیماران رضایت آگاهانه برای درمان با آنتی‌بیوتیک آزیترومایسین داده بودند با خیر.


در یک بیانیه مطبوعاتی، انجمن فارماکولوژی فرانسه اعلام کرده است که مطالعه‌ای که اکنون سلب اعتبار شده، سنگ بنای رسوایی‌ای بود که باعث شد میلیون‌ها نفر به غلط، هیدروکسی کلروکین مصرف کنند. این مسئله بیماران را در معرض عوارض جانبی جدی، از جمله مشکلات قلبی، قرار داد.این انجمن تأکید کرده است که این رویدادها یادآور یک نکته اساسی در مورد داروهاست که حتی در شرایط بحران‌های بهداشتی، تجویز داروها بدون شواهد قوی از اثربخشی و خارج از چارچوب دقیق مطالعات‌ بالینی معتبر، غیرقابل‌قبول است.یکی از اصول بنیادی پزشکی (اول، آسیب نرسان یا Primum Non Nocere) در اینجا قربانی شده است، که همراه با پیامدهایی فاجعه‌بار بوده است.


پی نوشت: در ایران نیز گروهایی طرفدار استفاده از این دارو بودند. فراتر از آن کمیته علمی کووید-۱۹ در ایران با تاکید بر مکانیسم (از صحبتهای دبیر وقت کمیته علمی از اثر ایمونومادولیتوری و یا قلیایی کردن محیط) و همین طور مبنا قرار دادن یک مطالعه گذشته‌نگر انجام شده در ایران، تا مدت ها استفاده از هیدروکسی کلر‌وکین را توصیه می‌کرد. این در حالی بود که مرتب شواهد علمی معتبر علیه استفاده از هیدروکسی کلر‌کین منتشر می‌شد و دستورالعمل های معتبر بین المللی نیز توصیه به عدم استفاده از این دارو داشتند.

Scientometric


@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
ارتباط میان «شدت بیماری» کووید۱۹ در بار نخست و ابتلاهای بعدی

✍️ دکتر علی‌اصغر هنرمند

نتایج یک پژوهش تازه که هفته‌ی گذشته در ژورنال نیچر منتشر شده، نشان می‌دهد که شدت ابتلا به کووید۱۹ در دفعات بعدی با شدت ابتلای اولیه مرتبط است.

به عبارت دیگر، افرادی که در بار نخست دچار بیماری سخت شده‌اند، در ابتلاهای بعدی هم با احتمال بیشتری نسبت به دیگران دچار بیماری‌ سخت خواهند شد.

بنابراین اگر ابتلا به کووید۱۹ برای شما تجربه‌ی دشواری بوده، امسال بیشتر از قبل مراقب خودتان باشید.

https://updatemd.com/diseases/3474/



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
لسراسیون های اسکالپ رو جدی بگیریم...

اسکالپ‌ بسیار پر عروق هست و active bleeding ها در "لحظه" باعث میشه بیمار تو شوک بره تا بخواد به دست ما برسه

نقش برقراری هموستاز بسیار پر‌ رنگ هست

بنابراین‌ واینمیستیم تا کمک یا خدمات از انبار گاز بیاره یا از داروخانه نخ نایلون درشت پیدا کنن و لیدوکایین به اسم بیمار تو سیستم بزنن بعد شروع کنیم!!!

اینا باید تو اتاق عمل سرپایی اورژانس‌ باشه...


پ.ن۱:شما خشونت کنین ما برای خشونت شما تا صبح بیداریم

پ.ن۲:مقصر کمبودها، پزشک نیست؛ از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پیگیری کنین


دکتر شهریارپور.متخصص اورژانس



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
🚬پژوهش جدید: هر نخ سیگار ۲۰ دقیقه از عمرتان کم می‌کند

🔸
محققان دانشگاه کالج لندن دریافتند به‌طور متوسط ​​یک نخ سیگار حدود ۲۰ دقیقه از عمر انسان را کم می‌کند؛ به‌عبارت‌دیگر، یک بسته سیگار معمولی که حاوی ۲۰ نخ است، می‌تواند عمر یک فرد را نزدیک به ۷ ساعت کوتاه کند. این رقم تقریباً دوبرابر تخمین‌های قبلی محققان در سال ۲۰۰۰ است.

🔸بر‌اساس تجزیه‌وتحلیل جدید محققان، اگر فردی روزانه ۱۰ نخ سیگار می‌کشد، روز اول سال ۲۰۲۵ سیگارکشیدن را ترک کند، پس از یک هفته، یک روز کامل به زندگی خود اضافه می‌کند. اگر این فرد روی تصمیم خود پابرجا بماند و تا ۵ فوریه سیگار نکشد، یک هفته و اگر تا ۵ آگوست مقاومت کند، یک ماه کامل طول زندگی خود را افزایش می‌دهد.

#علمی



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کتاب درسی سوم ابتدایی سال ۱۳۰۸ ، به مطالب متنوع و خط زیبای آن توجه کنید



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
🔴یک افسوس بر آنچه بر ما می گذرد!!

تصویر بالا از کانال مربوط به سخنگوی حماس اسکرین شات گرفته ایم. با محتوا هم کاری نداریم. حسرت باید بخوریم به کیفیت اینترنت غزه جنگ زده که یک فایل یک گیگابایتی به راحتی آپلود و توسط مردم غزه دیده می شود. بعد مقایسه کنیم با اینترنت مملکت خودمان که برای آپلود یک تصویر ساده در تلگرام هم دچار مشکل هستیم، تازه فیلترینگ هم که به کنار!!

مسئولین محترم، شما مدیون این ملت هستید در هر سطح و جایگاهی.

@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕️👩‍⚕️
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#پیام_مخاطب

رویای ما خاطرات بقیه‌ست
چه آرزوهایی از جوان ایرانی پودر کردید



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
خطر نزدیک تر شدن شارلاتانیسم طبی به بهارستان

🔺تبلیغ فوق که در کانال آقای حمید رسایی نماینده ی مجلس شورای اسلامی منتشر شده است،فریبکاری غیرعلمی و غیرقانونی است.
🔺تشویق مردم و بیماران برای مراجعه به مراکز غیرقانونی و غیرعلمی توسط نماینده ی مجلس قانونگذاری، خود گویای عمق سیاهی وضعیت امروز است.
▪️توصیف وضعیت فوق سیاه نمایی نبوده و روشن نشان دادن شرایط فعلی نظام تصمیم گیر برای سلامت ▪️سفیدنمایی یک سیاهی تمام عیار است.
🟥آیا شیخ حمید رسایی می تواند ادعای بزرگ درمان ریشه ای و دائمی مشکلات پروستات را اثبات کند؟



https://www.tgoop.com/drmohammadmirkhani
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#پیام_مخاطب

بیمار خانم ۷۰ ساله با تنگی نفس شدید که‌ توانایی صحبت کردن نداشت توسط همراهانش به‌اورژانس مراجعه کردند ، همراه بیمار که‌ میگفت‌ قرص اشتباهی خورده ولی چه قرصی نمیدونستند؟؟؟و بعد از بررسی که فهمیدیم
قرصی‌که در جعبه قرص جوشان تقویتی بوده( قرص برنج )بوده ‌‌و این خانم‌ مسن اشتباهی و ندونسته قرص برنج رو حل کرده و به جای قرص تقویتی خورده بود🙂
متاسفانه‌ بیمار بعد از دوبار احیای‌ قلبی و اینتوبه‌ شدن ،
بعد از یک ساعت و‌نیم فوت شدند 💔
🚨 ‏در برخورد با يه مريضي كه قرص برنج خورده :
-به هيچ وجه آب ندين به بيمار
-روغن زيتون،پارافين،روغن نارگيل بدين بيمار بخوره
-وادار به استفراغ نكنين بيمار رو .. .
دادن  آب و شیر  یعنی مرگ صد در صد .

🚨.#توجه:  بیمار شما که قرص برنج خورده است ، هر چه سریعتر به مرکز درمانی منتقل شود،  فکر نکنید چون هوشیار و استفراغ ندارد  چیزی نیست ، ثانیه ها هم حیاتی میباشد ..مهم مهم مهم آب است خواهش می کنم اب ندهید .



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
🔵 تازه های علمی: داروی جدید میگرن، آتوژپانت، تسکین سریع را نشان می دهد:

✔️ طبق مطالعه‌ای که در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۴ بصورت آنلاین در مجله Neurology®، مجله آکادمی نورولوژی آمریکا American Academy of Neurology منتشر شده، دارویی که اخیراً بمنظور پیشگیری از میگرن تأیید شده است، میتواند فوراً شروع به اثر کند. این مطالعه داروی آتوژپانت (atogepant) را مورد بررسی قرار داد که یک آنتاگونیست گیرنده پپتید مرتبط با ژن کلسی تونین (CGRP) است که از طریق دهان بصورت خوراکی مصرف می شود. در این مطالعه، افرادی که داروی آتوژپانت مصرف می‌کردند، در مقایسه با افرادی که دارونما مصرف می‌کردند، کمتر در روز اول مصرف دارو دچار میگرن شدند. آنها همچنین در هر یک از چهار هفته اول مطالعه میگرن کمتری در هفته داشتند و در کل در طول مطالعه میگرن کمتری نسبت به کسانی که دارونما مصرف می کردند داشتند.

Early Improvements With Atogepant for the Preventive Treatment of Migraine | Neurology
https://www.neurology.org/doi/10.1212/WNL.0000000000210212

✍🏻 دکتر مهدی شاهمیرانی



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
توهین یکی از ابتدایی‌ترین و ناپخته‌ترین مکانیسم‌های دفاعی انسان به نام Acting out است؛ مکانیسمی با سن عقلی حدود ۳ تا ۴ سال. هرچقدر این دفاع بیشتر استفاده شود، فرصت برای رشد قسمت‌های متعالی و مهاری مغز کمتر فراهم می‌شود و این قسمتها کوچک و‌ کوچکتر می‌شوند و در عوض ساختارهای احساسی ابتدایی و مشترک با حیوانات، بزرگ و بزرگتر می‌شوند؛ یکی از این نواحی مهم مغز در این خصوص، کورتکس سینگولیت قدامی‌ست که با هربار مقابله با میل به توهین که صفتی ابتدایی است، بزرگ و بزرگتر می‌شود و بتدریج قسمتی از شخصیت فرد می‌شود و البته با تبعیت کودکانه از غریزه، کوچک و کوچکتر و آن نیز هم بتدریج جزویی از شخصیت فرد می‌شود: در ویدیوی زیر این حقیقت را می‌توانید مشاهده کنید؛
یادمان باشد که با هربار توهین، یک‌قدم از نظر نورونی و عصب‌شناختی به عقب برمیگردیم و این بدترین سرمایه‌گذاری‌ست که در حق خودمان می‌توانیم بکنیم؛ چراکه با توهین، ما نورون و سلول عصبی‌مان را از دست می‌دهیم ولی آنکه می‌شنود و چیزی نمی‌گوید و میل به توهینش را مهار می‌کند، سلول‌های عصبی‌اش رشد می‌کنند و هیپرتروفی‌تر و ضخیم تر شده و عملا در گذر زمان باهوش‌تر می‌شود؛ ثروتی که بعدا می‌تواند نان‌اش را در همه‌ی ابعاد زندگی از رابطه با همسر و فرزندان تا رابطه با خودش، بخورد.
هوشمندانه سرمایه‌گذاری کنید، چراکه در تنهایی‌های بزرگتان، تنها داشته‌تان خودتان هستید.

-دکتر روح الله صدیق-



@IMS_NEWS 🩺💉👨‍⚕👩‍⚕
2025/02/01 20:09:58
Back to Top
HTML Embed Code: