Telegram Web
یک طراحی زیبا😍
از معمار خلاق ایرانی.،
الهام ازمعماری هخامنشی..،
خانه ای موسوم به کاخ تچر..،
با الهام از حجاری‌ها و معماری نقش رستم، دوره های عیلامی، ساسانی و هخامنشی..،

دانش آموخته دانشگاه کنت انگلستان و همچنین عضو انجمن معماران سلطنتی بریتانیا..

🔥@IRANZAMIN2040🔥
شاهنشاها بعدِ تو #غرورمان، #امنیتمان، #آسایشمان، #عظمتمان، در این سرزمین مرد و دفن شد..

نیستی تا ببینی مردمت را هر از گاهی به بهانه ای چگونه سلاخی میکنند،. عنقلاب اینها فقط با ریختن خون مردم عادی و جوانان آزاده ایران زنده نگهداشته میشه!!!

مرگ این تعداد انسان بیگناه برایم قابل هضم نیست، حال با هر عقایدی که بوده باشند.
هم وطنان ما بودند.

مقامات قاتل جمهوری اسلامی کاملا خونسرد همه چیز را عادی و کنترل شده میداننده، اینها از بس انتقام سخت از مردم گرفتن دیگه برای عادی جلوه دادن همه چیز کاملا استادند.،

#حکومت_وحشت_اسلامی
#تروریست_اسلامی

🔥
@IRANZAMIN2040🔥
تصویر هوایی شهر تاریخی مرو در ترکمنستان امروزی..

💥پیشینهٔ مرو به پیش از میلاد مسیح می‌رسد.
مرو از شهرهای باستانی آریاییان و از مراکز فرهنگی ایران بوده‌است. داریوش اول در سنگ‌نبشته بیستون مرو را مَرگَوش نامیده و با باختر اسم برده است.

اما جغرافیانویسان قدیم آن را مَرْگیانا نامیده و جداگانه ذکر کرده‌اند. مرگیان یا مرو از سرزمین‌های تابع اشکانیان بشمار می‌آمد.مرو در دورهٔ ساسانیان آباد بوده‌است و چنانکه در تاریخ ثبت است یزدگرد سوم آخرین پادشاه ساسانی پس از شکست جنگ نهاوند (۲۱ هجری/۶۴۲ میلادی) به ری، اصفهان، کرمان، بلخ و سپس مرو رفت و از شاه چین و خاقان ترک کمک خواست اما چون از سوءنیت ماهوی سوری مرزبان مرو نسبت به خود آگاه شد به آسیابانی خسرونام پناه برد و او یزدگرد را به طمع لباس فاخرش کشت (۳۱ ه‍ . ق./۶۵۱ میلادی).

از آن پس سرزمینهای شرقی ایران یکی پس از دیگری و از جمله مرو بتصرف تازیان مسلمان درآمد و سلسله‌های ایرانی یکی پس از دیگری بر این ناحیه حکومت کردند و اهمیت آن همچنان محفوظ بود..

🔥@IRANZAMIN2040🔥
کشته شدن تعداد زیادی از شهروندان ازجمله کودکان در انفجارهای تروریستی کرمان به دست داعش، نشانه دیگری از مرگ‌خویی و آدم‌خواری اسلامگرایی جهادی از یک‌سو، و بی‌کفایتی و بی‌لیاقتی جمهوری اسلامی از سوی دیگر است. داعش و جمهوری اسلامی دو روی سکه تروریسم بنیادگرایانه اسلامی هستند.

جمهوری اسلامی حتی برای حامیانش نیز ماشین مرگ و فلاکت است. جان و مال و امنیت ایرانیان برای فقها و پاسداران‌شان ارزشی ندارد که اگر داشت امکانات کشور را صرف رفاه و ‌امنیت ایرانیان، و جلوگیری از عملیات تروریست‌های جهادی در کشور می‌کردند؛ و نه هزینه آزار و اذیت زنان و جوانان، تعلیم و تامین تروریست‌های اسلامگرا در سراسر جهان، و شکنجه و کشتار آزادی‌خواهان و ایرانگرایان.

این رژیم نه تنها مخالفان خود را که اکثریت مردم ایران هستند، قتل عام و ترور و سرکوب می‌کند، که از تامین امنیت معدود موافقان خود نیز عاجز است. توصیه من به دسته دوم این است که به خیل عظیم ایرانیان آزادیخواه بپیوندید که در یک ایران آزاد و آباد حتی شما و فرزندان‌تان نیز امنیت و زندگی بهتری خواهید داشت.

راه حل روشن است: پایین کشیدن این رژیم شیطانی؛ بازگرداندن قطار ایران به ریل ترقی و تمدن؛ و تامین امنیت و آزادی برای همه ایرانیان در سایه حکومت قانون.

@OfficialRezaPahlavi
▫️دکتر علی صفی‌پور ـ پژوهشگر تاریخ و فرهنگ ایرانی ـ که عکس چرخیده در فضای مجازی آن را مشاهده کرده، در یادداشتی که در اختیار ایسنا گذاشت، به هنر نمادپردازی هخامنشی‌ در این قاشق نقره‌ای پرداخته است.

▫️شاید در نگاه نخستین چنین گمان شود که این قاشق یک نقش‌مایه تکراری باستانی را گزارش می­‌دهد. نقش‌مایه «گرفت و گیر» که بارها در آثار باستانی تا دوره معاصر نیز در میان انبوه نقش‌مایه­‌های هنری دیده می‌شود و از این قرار است که جانوری شکاری، جانور دیگری را شکار می­‌کند. نمونه­‌هایی مانند شکار گاو، بز، قوچ، آهو، گوزن، خرگوش و...  به دست جانورانی مانند شیر، پلنگ، یوز، عقاب، شاهین، و... از این دست گرفت و گیرها هستند. یک نمونه بسیار شناخته‌شده و پُرکاربرد، همانا شکار گاو توسط شیر است که نمونه­‌هایی از آن را در پلکان کاخ آپادانا و کاخ سه‌دروازه (کاخ شورا) تخت جمشید تا مهرهای ساسانی می­‌توان دید. در اینجا نیز گویی شیر و موجود افسانه‌ای هر دو در کمین اردک برای شکار هستند. هرچند گرفت و گیر کاملا روی نداده است.

▫️اگرچه شیر در پی اردک است، اما آنچه باعث می­‌شود آن را متمایز از نقش­‌مایه­‌های «گرفت و گیر» بدانیم، همانا، نقش موجود افسانه­‌ای (شیردال) پس از شیر است. آشکار است که پرنده افسانه­‌ای باید از موجودات طبیعی مانند شیر قدرتمندتر باشد از این رو شیوه نگریستن او بر شیر چنان است که گویی در پی شکار آن است.

▫️این مجموعه از «خوردن» و «خورده شدن»، زنجیره غذایی موجودات را نشان می­‌دهد. اردکی که از آب ماهی را شکار می­‌کند و می­‌خورد، شیر اردک را شکار می­‌کند و موجود غیرطبیعی و افسانه­‌ای در کمین شیر است. گویی در اینجا انسان فراتر از طبیعت پنداشته شده است، چنان که این موجودات در دستان او قرار دارند و با آنها غذا می‌خورد بی‌آنکه شکار دیگری بشود.»
ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ در نامه‌ای ﺑﻪ ﺩﺭﺑﺎﺭ ﻋﺜﻤﺎﻧﯽ ﺍﺧﻄﺎﺭ ﺩﺍﺩ ﮐﻪ ﺧﺎﮎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺗﺮﮎ ﮐﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺩﺭﺑﺎﺭ ﻋﺜﻤﺎﻧﯽ ﺍﯾﻦ ﺷﻌﺮ ﺭﺍ به زﺑﺎﻥ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺎﺩﺭ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ:

ﭼﻮ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﻗﺸﻮﻧﻢ ﻧﻈﺎﺭﻩ ﮐﻨﯽ
ﺳﺤﺮﮔﻪ ﻧﻈﺮ ﺑﺮ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﮐﻨﯽ
ﺍﮔﺮ آﻝ ﻋﺜﻤﺎﻥ ﺣﯿﺎﺗﻢ ﺩﻫﺪ
ﺯ ﭼﻨﮓ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻧﺠﺎﺗﻢ ﺩﻫﺪ
ﭼﻨﺎﻧﺖ ﺑﮑﻮﺑﻢ ﺑﻪ ﮔﺮﺯ ﮔﺮﺍﻥ
ﮐﻪ ﯾﮑﺴﺮ ﺭﻭﯼ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻣﺎﺯﻧﺪﺭﺍﻥ

ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ﻫﻢ ﺩﺭ ﭘﺎﺳﺦ ﻧﻮﺷﺖ :

ﭼﻮ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﺎﯾﺎﻥ ﺷﻮﺩ
ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺯ ﭘﯿﺸﺶ ﮔﺮﯾﺰﺍﻥ ﺷﻮﺩ
ﻋﻘﺎﺏ ﺷﮑﺎﺭﯼ ﻧﺘﺮﺳﺪ ﺯ ﺑﻮﻡ
ﺩﻭ ﻣﺮﺩ خراسان ﺩﻭ ﺻﺪ ﻣﺮﺩ ﺭﻭﻡ
ﺍﮔﺮ ﺩﺳﺖ ﯾﺰﺩﺍﻥ ﺩﻫﺪ ﺭﻭﻧﻘﻢ
ﺑﻪ ﺍﺳﮑﻨﺪﺭﯾﻪ ﺯﻧﻢ ﺑﯿﺮﻗﻢ

و این گونه نادر جواب درخوری برای عثمانی فرستاد و به حرفی که زده بود عمل کرد و سپاه عثمانی را در هم کوبید و اگر شورش های داخلی نبود، بعید نبود تا قلب امپراطوری عثمانی پیشروی کند.
خروشی برآمد ز ایران به زار..،
که گیتی نخواهیم بی شهریار..،
همه روی یکسر به جنگ آوریم..،
جهان بر بداندیش تنگ آوریم...

#فردوسی

🔥@IRANZAMIN2040🔥
اخطار تاريخي اردشير سوم به پادشاه مقدونيه مبني بر دفاع ايران از كشورهاي ضعيف.

آن دسته از «كشور ــ شهر » هاي يوناني كه از سوي فيليپ دوم پادشاه مقدونيه تهديد مي شدند در مارس(اسفند ) 342پيش از ميلاد ( 2346 سال پيش) براي رفع خطر از خود به اردشير سوم شاه ايران از دودمان هخامنشي متوسل شدند و اردشير در اين زمينه به پادشاه مقدونيه اخطار داد و ضمن آن تهديد كرد كه اگر به اين شهرهاي كوچك كه خطري براي او ندارند و حاكميت و استقلال دارند حمله نظامي برد ، در اين جنگ نابرابر ، ايران به دفاع از اين شهرها كه حق دارند راه خود را بروند خواهد پرداخت . اين تهديد موثر واقع شد و فيليپ دوم تا اردشير سوم در قيد حيات بود از تصرف بقيه اين    « كشور ــ شهرها » خود داري كرد. فيليپ دوم ( پدر اسكندر ) قبل از مارس 342 پيش از ميلاد چند شهر يوناني را متصرف شده بود.

آرامگاه شکوهمند اردشیر سوم در تخت جمشید.
▫️بخشی از وصیت نامه آموزنده داریوش بزرگ به فرزندش خشایارشاه بزرگ. ايران در اوج قدرت دنیای باستان🔥

هرگز دوستان و نديمان خود را به كارهاي مملكتي نگمار و براي آنها همان مزيت دوست بودن با تو كافيست، چون اگر دوستان و نديمان خود را به كار هاي مملكتي بگماري و آنان به مردم ظلم كنند و استفاده نا مشروع نمايند نخواهي توانست آنها را مجازات كني چون با تو دوست اند و تو ناچاري رعايت دوستي نمايي..

كانالي كه من مي خواستم بين رود نيل و درياي سرخ به وجود آورم ( كانال سوئز ) به اتمام نرسيد و تمام كردن اين كانال از نظر بازرگاني و جنگي خيلي اهميت دارد، تو بايد آن كانال را به اتمام رساني و عوارض عبور كشتي ها از آن كانال نبايد آن قدر سنگين باشد كه ناخدايان كشتي ها ترجيح بدهند كه از آن عبور نكنند ..

اكنون من سپاهي به طرف مصر فرستادم تا اين كه در اين قلمرو ، نظم و امنيت برقرار كند، ولي فرصت نكردم سپاهي به طرف يونان بفرستم و تو بايد اين كار را به انجام برساني، با يك ارتش قدرتمند به يونان حمله كن و به يونانيان بفهمان كه پادشاه ايران قادر است مرتكبين فجايع را تنبيه كند...

🔥@IRANZAMIN2040🔥
همایِ اوجِ سعادت به دامِ ما افتد

اگر تو را گذری بر مُقام ما افتد

حباب وار براندازم از نشاط کلاه

اگر ز رویِ تو عکسی به جامِ ما افتد

شبی که ماهِ مراد از افق شود طالع

بُوَد که پرتوِ نوری به بامِ ما افتد.

#حافظ

💫در افسانه‌های ایرانی ،هما به عنوان نماد سعادت است و بر عکس جغد که نماد شقاوت است در قصه‌ها و مثل‌های ایرانی از هما به عنوان پرنده‌ای استخوان‌خوار و بی‌آزار یاد شده‌است...

🔥@IRANZAMIN2040🔥
روزی گذشت پادشهی از گذرگهی
فریاد شوق بر سر هر کوی و بام خاست

پرسید زان میانه یکی کودکی یتیم
کاین تابناک چیست که بر تاج پادشاست

آن یک جواب داد چه دانیم ما که چیست
پیداست آنقدر که متاعی گرانبهاست

نزدیک رفت پیرزنی گوژپشت و گفت
این اشک دیده ی من و خون دل شماست

ما را به رخت و چوب شبانی فریفته است
این گرگ سالهاست که با گله آشناست

آن پارسا که ده خَرَد و مُلک، رهزن است
آن پادشا که مال رعیّت خورد، گداست

بر قطره ی سرشک یتیمان نظاره کن
تا بنگری که روشنی گوهر از کجاست

#اشک_یتیم #پروین_اعتصامی
#رای_بی_رای
🔥@IRANZAMIN2040🔥
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نخستین حلقه ازدواج درجهان 👩‍❤️‍👨💍

🔥@IRANZAMIN2040🔥
▫️10 اسفند 1353؛ ایران و آمریکا در آستانه توافق‌های بزرگ اقتصادی

ایران و آمریکا در آستانه انعقاد عظیم‌ترین توافق‌های اقتصادی می‌باشند که نه تنها در تاریخ روابط دو کشور بی‌سابقه خواهد بود، بلکه در سطح جهانی نیز اثرات عمیق و وسیع خواهد داشت.

هوشنگ انصاری صبح امروز در رأس یک هیات بزرگ اقتصادی برای مذاکره نهایی با کیسینجر، وزیر خارجه آمریکا به واشنگتن پرواز کرد.

وی با کیسینجر موارد توافق‌ها را – که خطوط اصلی آن را قبلا شاهنشاه آریامهر روشن کرده‌اند – تعیین خواهد نمود. ایران می‌تواند با سرمایه هنگفت به نارسایی‌های اقتصادی آمریکا کمک کند متقابلا آمریکا با تکنولوژی پیشرفته و منابع عظیم صنعتی خود قادر است به رشد صنعتی و اقتصادی ایران مساعدت نماید.

🔥@IRANZAMIN2040🔥
2024/10/04 08:37:41
Back to Top
HTML Embed Code: