Telegram Web
Forwarded from دغدغه ایران
لطفا به انجام اين تحقيق کمک کنيد

محمد فاضلي – عضو هيئت علمي دانشگاه شهيد بهشتي

وضعيت آموزش دانش‌آموزان و دانشجويان در ايام کرونا و تصميماتي که درباره آن‌ها گرفته مي‌شود، مهم است.

اميدوارم داده‌هايي که از پرسشنامه به اشتراک گذاشته‌شده درباره برخي ابعاد آموزش آنلاين به دست مي‌آيد به سياست‌گذاري و تصميم‌گيري بهتر درباره دانش‌آموزان و دانشجويان کمک کند.

لينک پرسشنامه:

 https://www.porsall.com/Poll/Show/478e7527e8d6440

پر کردن پرسشنامه بين سه تا شش دقيقه زمان لازم دارد. لطفا با به اشتراک گذاشتن و ارسال اين پرسشنامه براي ديگران به اجراي اين تحقيق کمک کنيد.

🙏🙏 پيشاپيش از زماني که براي تکميل پرسشنامه صرف مي‌کنيد سپاس‌گزارم.

نتايج تحليل داده‌ها نيز در کانال دغدغه ايران منتشر خواهد شد.

(اگر مي‌پسنديد به اشتراک بگذاريد.)

@fazeli_mohammad
Forwarded from Amir H. Moghaddam
موفقیت کوچک ایرانیان:
برخورد با جوجه‌کش‌ها
امیر هاشمی مقدم
یکی از خبرهای مهم چند روز گذشته که از شبکه‌های اجتماعی آغاز، و به زودی پایش به رسانه ملی هم باز شد، فیلم زنده به گور کردن صدها هزار جوجه یک‌روزه بود. ایرانیان با دیدن این فیلم وحشتناک، اعتراضات فراوانی کرده و خواهان پیگیری و رسیدگی به این رویداد شدند. در نخستین روزها، از اتحادیه تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه گرفته تا معاون وزیر کشاورزی، این رویداد را پدیده‌ای عادی و طبیعی دانسته که هر ماه رخ می‌دهد و تنها تفاوتش اینست که این بار، رسانه‌ای شده؛ وگرنه بارهای پیش که فیلمی ضبط و پخش نمی‌شد، کسی هم واکنشی نداشت. بر همین پایه بود که معاون وزیر جهاد کشاورزی حتی خواهان برخورد با منتشر کنندگان این فیلم شد.
اما چنین پاسخ‌هایی به جای اینکه ایرانیان و حتی صدا و سیما را قانع کرده باشد، همچون بنزینی بود بر آتش خشم ایرانیان. بنابراین اعتراضات ادامه پیدا کرد و مسئولینی همچون معاون سازمان محیط زیست، رئیس قوه قضاییه و رئیس جمهور خواهان پیگیری این داستان و برخورد با متخلفان شدند. ضمن آنکه این مسئولین خواهان پایان دادن به رفتار غیرانسانی کشتار جوجه‌های یکروزه در هر شرایطی (از جمله جوجه خروس‌ها برای مرغ‌داری‌های تخم‌گذار) شدند.
این همدلی و هماهنگی میان مردم و مسئولین یک موفقیت کوچک در زمینه حقوق حیوانات است. به‌ویژه در ایران که گاهی حیوان‌آزاری شکل و روی بسیار خشنی به خود می‌گیرد. با همه اینها این موفقیت کوچک زمانی به بار می‌نشیند که دو نکته زیر نیز مورد توجه باشد:
1- با گذر زمان، پیگیری این پرونده به فراموشی سپرده نشده و حیوان‌آزاران به حال خود رها نشوند. شوربختانه در گذشته تجربه‌های مشابهی وجود داشت. آنگونه که در پرونده کشتار خرس مادر در سمیرم و دریدن شکم توله‌هایش در حالی که زنده بودند و شکارچی بی‌رحم برای خوشمزگی شعار الله اکبر شسر می‌داد (و واکنش‌های گسترده‌ای نه تنها در ایران، بلکه در سطح جهان داشت و مایه بدنامی ایران شد)، متهم اصلی تنها به 18 ماه حبس قطعی محکوم شد. این حکم سبک اگرچه مورد اعتراض دوستداران حقوق حیوانات قرار گرفت، اما هنگامی که شش ماه بعد محیط‌بانان سمیرم همان شکارچی بی‌رحم را در کوه‌های همان منطقه و البته این بار با اسلحه جنگی کلاشینکف دستگیر کردند، نشان از جدی نبودن دستگاه قضای وقت در برخورد با متخلفان و برگزاری دادگاه صوری برای فرو نشاندن خشم مردم داشت.
2- طبیعتا تا زمانی که قوانین مربوط به حقوق جانوران و جزای حیوان‌آزارها در ایران روشن و شفاف نباشد، نمی‌توان انتظار برخورد قاطع مجریان قانون (همچون نیروی انتظامی) و دستگاه دادگستری با متخلفان را داشت. به‌ویژه که گاهی برخی از دستگاه‌های دولتی و عمومی (همچون شهرداری‌ها در کشتار سگ‌های اصطلاحا ولگرد) خود از پیشروان حیوان‌آزاری هستند. شوربختانه در قانون مجازات اسلامی کنونی کشورمان، مجازات روشنی برای برخورد با حیوان‌آزارها در نظر گرفته نشده است. اما اسف‌بارتر اینکه در قانون مجازات اسلامی پیشین، موارد متعددی در این زمینه پیش‌بینی شده بود که در نسخه تازه این قانون، حذف شده است. مواردی همچون ماده ۶۷۹ قانون سابق درباره با اتلاف، مسموم و ناقص‌کردن حیوانات اهلی و وحشی؛ ماده ۳۶۲ درباره ضمان ناشی از زدن حیوان؛ ماده ۵۰۱ درباره برانگیختن حیوان؛ ماده 5۲۱ درباره جنایات به‌واسطه حیوان؛ ماده ۵۱۲ در زمینه استقرار حیوان در محل‌های غیرمجاز و ماده ۵۲۲ درباره مسئولیت حفظ و نگهداری از حیوان (منبع).
https://t.ly/gU1k
3- در رویداد جوجه‌کشی اخیر، حرف و حدیث‌هایی درباره فضاسازی برخی تاجران نهاده‌های دامی برای فشار آوردن به دولت و گمرک برای ترخیص کالاهای‌شان در میان است. یعنی عده‌ای با کشتار این جوجه‌ها و پخش فیلم آن در فضای مجازی، تلاش کردند دولت را برای ترخیص نهاده‌های دامی‌شان از گمرک و سپس فروش همین کالاها به دولت زیر فشار بگذارند. در این زمینه حتی نام‌هایی هم مطرح شده است. چنانچه این داستان درست باشد و جان صدها هزار موجود زنده قربانی سودجویی عده‌ای پرنفوذ شده باشد، لزوم رسیدگی به این پرونده دو چندان می‌شود.
به هرحال تا اینجای کار، واکنش مردم و مسئولین در برابر این رویداد غیرانسانی مناسب بوده است. از اینجا به بعد مردم قدرت اجرایی نداشته و همه بار بر دوش دولت (برای پیگیری)، مجلس (برای اصلاح قوانین مرتبط با حقوق جانوران) و دستگاه قضا (برای جدیت در برخورد با حیوان‌آزارها) است.
موفقیت کوچک: عروسکی به نام میراثک

سمانه آقائی آبچوئیه: @samaneaghaei

حدود یکسال و نیم از اولین روزهایی که بچه‌ها با شخصیت عروسکی میراثک آشنا شدند، می‌گذرد. در این مدت بچه‌های زیادی با او همراه شدند. او حالا به نوعی در میان بچه‌ها به عنوان «سفیر میراث فرهنگی و گردشگری» شناخته شده است. ما همراه با میراثک به شمال ایران رفتیم و خنکای امواج دریاچه خرز را حس کردیم. به شرق ایران رفتیم و مدهوش شدیم از رنگ‌های زیبای لباس بچه‌های بلوچ. همراه شدیم با گرمای وجود بچه‌های جنوب، آن هنگام که همراه با میراثک، لیلی‌یَک را هم شناختیم. ما با میراثک طعم شیرینی شنبه را چشیدیم. در جشن‌های ایرانی شرکت کردیم. میراثک ما را برد به باغ نادرشاه، خانه‌های تاریخی را دیدیم، در موزه‌ها گشت زدیم. لذت بردیم آن زمان که دخترکی از دیار کریمان همراه با میراثک، ما را به گردشی در باغ فتح‌آباد میهمان کرد. میراثک یک ایران را پیش روی ما گذاشت. 

🌹 میراثک کیست؟ پس در قدم اول باید بهتر و بیشتر با میراثک آشنا شوید. برای آشنایی با میراثک به لینک زیر مراجعه کنید:

👉🏻 https://golpoonemag.ir/?p=805



🌹 حالا اگر میراثک را شناختید، دعوتتان می‌کنم به همراهی با او. اگر دعوت ما را می‌پذیرید به لینک زیر مراجعه کنید پیشنهادات خوبی داریم:

👉🏻 https://ketabak.org/yf8a6



🌹 پیشنهادات ما را خواندید؟ باید به شما بگویم که تا حالا بچه‌های زیادی از سراسر ایران با میراثک همراه شدند اگر می‌خواهید بخشی از کارهای آن‌ها را تماشا کنید به آدرس زیر مراجعه کنید، مطمئن باشید که از تماشای کار بچه‌ها لذت خواهید برد:

👉🏻 https://www.instagram.com/mirasakstories/



🌹 راستی در ایام شیوع کرونا هم به کمک یکی از همان بچه‌ها با میراثک همراه شدیم، شاید بگویید چطوری؟ تصاویر این همراهی را می‌توانید در لینک زیر تماشا کنید، کار جالبی شده است:

👉🏻 https://ketabak.org/m788j


#میراثک #میراث_فرهنگی
#کودکان #آموزش

« لطفا برای دوستانتان هم ارسال کنید»


#موفقیت‌های_کوچک_ایرانیان
@IR_S_S
یک موفقیت کوچک برای سازمان بهزیستی 👇👇
🔴 «سامانهٔ ملی فرزندخواندگی»

افتتاح سامانهٔ ملی فرزندخواندگی - http://adoption.behzisti.net/ - که این هفته توسط سازمان بهزیستی انجام شد اتفاق مبارکی است. «قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست» مصوب سال ۹۲ هنوز با قانونی پیشرو در این حوزه فاصله دارد، اما چند گام مهم به پیش برای تسهیل و ترویج فرزندخواندگی است. بر اساس این قانون و از طریق سامانه‌ای که این هفته افتتاح شده است، زن‌وشوهرهای ایرانی بی‌فرزند و زن‌وشوهرهای دارای فرزند که یکی از زوجین بالای سی‌سال سن دارد می‌توانند برای قبول سرپرستی فرزندخوانده اقدام کنند. تغییر مهمی که در این قانون رخ داد امکان قبول فرزندخوانده توسط زنان مجرد است (مشروط به داشتن حداقل سی سال سن)، گرچه متاسفانه صرفا فرزندخواندهٔ دختر می‌توانند بگیرند و نه پسر.

کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست از آسیب‌پذیرترین شهروندان ایرانند و کمک به بهبود زندگی آن‌ها و اصلاحات حقوقی برای تسهیل فرزندخواندگی و ارتقای کیفیت سرپرستی‌شان گام مبارکی است. در نیمهٔ دوم قرن بیستم بعد از این‌که مطالعات متعدد نشان داد ترویج و تسهیل فرزندخواندگی بسیار کم‌آسیب‌تر از شیرخوارگاه‌ها و مراکز دولتی نگه‌داری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست است، بسیاری از دموکراسی‌های پیشرو به سمت برچیدن شیرخوارگاه‌ها و این مراکز رفتند و با سامانه‌های فرزندخواندگی موقت و دائم و ارتقای قوانین و ضوابط فرزندخواندگی و نشر فرهنگ فرزندخواندگی و اصلاح باورها و رفتارهای شهروندان در این زمینه گام‌های موثر و بلندی برای بهبود کیفیت زندگی کودکان بی‌سرپرست و کاهش آسیب‌های اجتماعی شایع در این گروه از شهروندان برداشته‌اند. در ایران هم این قانون و این سامانه گام مهمی در این راستاست. امید که با اصلاحات حقوقی و رویه‌ای بیشتر و ترویج گسترده‌تر فرهنگ پذیرش فرزندخوانده (به جای فرزند بیولوژیک یا علاوه بر فرزندان بیولوژیک) به سمت جامعهٔ عادلانه‌تری برای کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست برویم.

@jalaeipour
🛑ثبت بیش از 40 هزار رکورد مربوط به مواجه ی جامعه و حاکمیت با کرونا

📝روزبه کردونی - رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی

1️⃣ در یک اقدام جمعی و با بهره‌گیری از مجموعه‌ای پژوهشگران جوان حوزه‌ی رفاه و سیاستگذاری اجتماعی، موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی تجربه‌ی مواجهه‌ی حاکمیت و گروه‌های مختلف اجتماعی با بیماری عالمگیر کرونا را ثبت و مستند کرده است.

2️⃣ در این پروژه که با هدف "ثبت حافظه‌ی سیاستگذاری مواجهه با مخاطرات" شکل گرفته تاکنون بیش از 40 هزار رکورد و داده‌های مربوط به کرونا در 53 محور ثبت و مستند گردیده است.

3️⃣در نقطه‌ی عطف تاریخی در مواجهه با شیوع بیماری کرونا، این پروژه تلاشی برای کاهش «بی‌حافظگی مدیریتی» در کشور و یادگیری سیاستی هم در حین بحران و هم پس از بحران است.

4️⃣برخی‌ حوادث باعث یادگیری می‌شوند و برخی نمی‌شوند. این موضوع ربطی هم به بزرگی حادثه ندارد. بزرگی حادثه حساسیت ایجاد می‌کند اما اینکه یک حادثه یادگیری سیاستی برای ما به ارمغان می‌آورد یا خیر، داستانش کاملا متفاوت و یک موضوع کاملا دانش محور و تجربه‌بنیاد و آکادمیک است و ما امیدواریم این پروژه در فرایند یادگیری سیاستی کمک کننده باشد.

@IR_S_S
Forwarded from ماپ
♻️#ماپ، مدیریت اجتماعی پسماند؛ گزارش ماه نخست

🔶اولین ماه از اجرای طرح #ماپ (مدیریت اجتماعی پسماند) در روستای #دارابکلا به آموزش خانه به خانه ی اهالی، توزیع بسته های تفکیک از مبدأ، جمع آوری و دریافت پسماندهای خشک و تر به صورت مجزا و تولید کود کمپوست از پسماندهای تر گذشت.

🔶از ٧ اردیبهشت تا ٧ خرداد حدودا ۱٢۰۰ خانوار وارد طرح شده و ۵۰۰ خانوار باقی مانده در هفته های آتی اضافه خواهند شد. حدودا ٧۰ درصد خانوارها با پروتکل های طرح همراه شده و در اجرای آن مشارکت کرده اند. آنها تفکیک را مطابق با راهنمای آموزشی انجام داده، هفته ای دو روز در زمان مشخص شده مربوط به محله خودشان سطل های پسماند تر را تحویل داده و به روشهای مختلف موجود پسماند خشک بازیافتی شان را به ما تحویل می دهند.

🔶در این سی روز چیزی در حدود ۵ تن پسماند تر و ۴ تن پسماند خشک به جای خروج از روستا و تخلیه در مرکز دفن، در فرآیند های بازیافت و کمپوست سازی قرار گرفته اند. چهار نفر به عنوان آموزشگر در این ماه به کار آموزش و سه نفر نیروی کارگر به امر جمع آوری و بازیافت مشغول بوده اند.

🔶در ماه آینده مابقی خانوارها نیز خدمات آموزش و بسته ی تفکیک تحویل گرفته و کار جمع آوری و بازیافت مانند گذشته ادامه خواهد یافت.
شماره های تماس شرکت در طول روز پاسخگوی سؤالات، نظرات و اعلان های اهالی محترم دارابکلا بوده و خواهند بود:
☎️۰۱۱٣٣٨٨٧۰٢۴
📞۰٩٣٩٨۶٢۵٨۶۴

🔴این طرح به مانند نوزادی ست که در ماههای نخست زندگی اش بیش از هر زمانی به حمایت و آغوش نیاز دارد. همه کسانی که در حوزه پسماند و حفاظت محیط زیست دغدغه، منصب دولتی و جایگاه اجتماعی دارند، در قبال این طرح و طرح هایی از این دست مسؤل اند. همه کسانی که از تاریکی گریزان و به دنبال روشنایی اند، در قبال یک شمع کوچک مسؤل اند. مگر نه؟
لطفا صدای ما و #ماپ را به گوششان برسانید. #امید نیاز به مراقبت دارد.

#پسماند #معضل_پسماند #مدیریت_پسماند #زباله #دفع_زباله #تفکیک_از_مبدأ #کمپوست #بازیافت
♻️@maap_org
موفقیت کوچک: یک ساله شدن «کانال جلسات کتابخوانی کرمانشاه»

وحید احسانی: @vahidehsani_vh

حدود سه سال پیش، به اتّفاق برخی از دوستان خانوادگی و بستگان، یک گروه کتابخوان تشکیل دادیم؛ هفته‌ای یک بار دور هم جمع شده (به صورت چرخشی در منزل اعضاء) و دربارۀ کتاب‌هایی که مطالعه کرده‌ایم با یکدیگر گفتگو می‌کنیم. گزارش این اقدام، ابتدا به عنوان یک موفقیت کوچک (در کانال موفقیت‌های کوچک ایرانیان) و سپس به عنوان یک «ایدۀ 20» در اخبار شبکۀ چهار سیما منتشر گردید.

در گام بعدی، به اتّفاق دوست عزیزم دکتر محسن احمدوندی (از فعّالان خوشنام عرصۀ فرهنگ و ترویج کتابخوانی در کرمانشاه)، کانال جلسات کتابخوانی کرمانشاه را راه‌اندازی کرده و طی فراخوانی، از تمامی برگزار کنندگان جلسات حضوری کتابخوانی در استان دعوت کردیم برای مدیریت این کانال به ما بپیوندند. تا کنون 15 گروه کتابخوان حضوری در استان را شناسایی و معرّفی کرده‌ایم و از این میان، نمایندگان 12 مورد از آنها با ما همراه شده‌اند. نمایندۀ هر گروه کتابخوان به عنوان ادمین کانال جلسات کتابخوانی کرمانشاه تعریف شده و اطّلاعیه‌ها، اخبار و گزارش‌های مربوط به جلسات گروه خود را در کانال بازنشر می‌دهد.

علاوه بر این، در کانال جلسات کتابخوانی کرمانشاه، اخبار و مطالب جالب و مفیدِ مرتبط با مطالعه و کتابخوانی را منتشر کرده و طرح‌های دیگری مانند «شناسایی، معرّفی و تقدیر از مروّجان کتابخوانی فعّال استان»، «شناسایی، معرّفی و تقدیر از کسانی که در محل کسب‌وکار خود قفسۀ کتاب نصب کرده‌اند»، «معرّفی کتاب و خلاصه کتاب در خانه نشینی کرونایی» و غیره را نیز دنبال کرده‌ایم.

برای مشاهدۀ پیام‌های مربوط به هر یک از طرح‌های بالا در کانال جلسات کتابخوانی کرمانشاه، می‌توانید، به ترتیب، عبارت‌ها یا هشتگ‌های زیر را در کانال مذکور جستجو کنید:

تقدیر از مروّجان کتابخوانی فعّال و موفّق در استان
#نصب‌قفسه‌کتاب‌درمحل‌کسب
#استفادۀ_بهینه_از_خانه‌نشینی

به منظور آشنایی با گروه‌های کتابخوانی حضوری استان که در کانال جلسات کتابخوانی کرمانشاه معرّفی شده‌اند، می‌توانید عبارت «معرّفی جلسات کتابخوانی حضوری در کرمانشاه» را در کانال مورد نظر جستجو کنید.

به امید خدا، در آینده، باز هم گسترۀ فعّالیت‌های جمعیِ خود در عرصۀ ترویج مطالعه و کتابخوانی در استان کرمانشاه را افزایش خواهیم داد.

به امید ارتقاء فرهنگ مطالعه در استان کرمانشاه و کل کشور
به امید فردایی بهتر
به امید ایرانی آباد

#موفقیت‌های_کوچک_ایرانیان
@IR_S_S
موفقیت کوچک: جذب به جای طرد

محمد فاضلی

✳️ مالک کارخانه تولیدکننده این زیتون پرورده کاملا فهمیده است که برای داشتن زندگی انسانی و برای ساختن کشوری توسعه‌یافته باید تنوع را پذیرفت و حتی بستری آماده ساخت که افراد مجرم یا طردشده با سوءپیشینه نیز جذب جامعه شوند.

✳️ #علیرضا_نبی، مالک کارخانه #زیتون_ارشیا، منطق دنیای بهتر را کشف و اجرا کرده است. دنیایی که در آن برای همه جا و فرصت زندگی هست.

✳️ او به ایده #انحراف_مثبت، تحقق بخشیده است. او به جای طرد افراد دارای سوءپیشینه - شیوه رایج - انحرافی مثبت و سازنده در شیوه جاری خلق کرده و زندگی را بهبود بخشیده است.

✳️ او سازنده یکی از بزرگترین موفقیت‌های کوچکی است که من به عمرم دیده‌ام.

#دغدغه_ایران، #علیرضا_نبی، #زیتون_ارشیا، #انحراف_مثبت، #زندگی_برای_همه،

📡 کانال #موفقیتهای_کوچک_ایرانیان
@IR_S_S

⭕️ عکس زیتون تولیدشده توسط افراد دارای سوءپیشینه در سوپری محله ما:
https://www.instagram.com/p/CBAGaq5JRVR/?igshid=1wu00quv5223x

✳️ ایده اصلی، #انحراف_مثبت است.
Forwarded from .
پويش كتاب از ما، مطالعه از شما

✍️📚انتشارات شهرسازى، ناشر تخصصى شهرسازى، معمارى و عمران در جهت مسئوليت اجتماعى و فرهنگى خود پويشى با نام كتاب از ما،مطالعه از شما راه اندازى نموده است.

✍️📚در اين پويش كتابى در حوزه شهرسازى و معمارى به مخاطبان اهدا ميشود.

✍️📚شركت در اين پويش كاملا رايگان است و نياز به پرداخت هيچ هزينه اى (نه بابت كتاب و نه ارسال آن) ندارد.

✍️📚 اميدواريم اين پويش در سطح كشور و توسط ناشران ديگر نيز مورد استقبال قرار گيرد.

✍️📚حاميان اين پويش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى، مجموعه شهرسازى آنلاين، انجمن آرمان شهر طهران و شبكه پستى كشور ميباشند.

جهت كسب اطلاعات بيشتر و شركت در اين پويش به سايت مجموعه مراجعه فرماييد.
🌐 www.shahrsaziiran.com

خبرهای خوبی در راه است! با ما همراه باشید!👇
@shahrsaziirancom
دو جین موفقیت‌های کوچک حکمرانی

محمد فاضلی - عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی

احمد میدری، ایران دوست اندیشمندی است که اقتصاد خوانده و تجربه نمایندگی مجلس و معاونت وزیر رفاه را دارد. اهل ساختن و پیشبرد موفقیت‌های کوچک است.

احمد میدری، آدمی است از جنس تلاش برای موفقیت‌های کوچک که منطق بهبود حکمرانی را می‌شناسد. مصاحبه‌اش با روزنامه ایران خواندنی است.

محمدرضا جلایی‌پور (@jalaeipour) از درون مصاحبه احمد میدری با روزنامه ایران، دو جین بهبودهای حکمرانی که تحت فشار کرونا ایجاد شده، استخراج کرده است.

⭕️ بر اساس این مصاحبهٔ خواندنی روزنامهٔ ایران با احمد میدری، در چند ماه گذشته و برای تسهیل و بهبود حمایت‌های رفاهی از شهروندان در بحران کرونا اتفاقات زیر رخ داده است:

🔹گسترش حکمرانی داده‌محور
🔹 افزایش دقت بانک داده‌های وضعیت اقتصادی شهروندان
🔹 راه‌اندازی سفتهٔ الکترونیکی
🔹 ساماندهی کمک‌های کمیته امداد و بنیاد مستضفعان ذیل شورای عالی رفاه در دولت برای پرهیز از دوباره‌کاری
🔹 زمینه‌سازی برای احراز هویت الکترونیک
🔹 تطبیق شماره موبایل سرپرستان خانوار با شماره کارت ملی
🔹 حرکت در جهت رسمی‌سازی مشاغل غیررسمی
🔹 تشکیل بانک داده‌ٔ روزانهٔ بیکارشدگان برای اولین بار
🔹 افزایش ظرفیت پرداخت تعداد وام در نظام بانکی از ۲ میلیون به بیش از ۲۰ میلیون در سال
🔹 پذیرش سهام عدالت و یارانه نقدی به عنوان وثیقه بانکی
🔹 الکترونیکی شدن و تسریع فرآیند درخواست و اعطای وام
🔹 حمایت داده‌محور معیشتی دقیق‌تر از آسیب‌پذیرترین شهروندان
🔹 مشخص‌تر شدن نقاط کور پایگاه‌های داده‌های حکمرانی (از جمله دستفروشان و مسافرکش‌های غیررسمی)
🔹 شناسایی یک میلیون خانوار نیازمند بی‌بیمه
🔹 تشکیل و راه‌اندازی قریب‌الوقوع سامانهٔ نیازمندان کشور که از بانک داده‌های آن خیریه‌ها و نهادهای مدنی هم می‌توانند برای خیررسانی موثرتر استفاده کنند

مملکت را با این گونه اصلاحات می‌توان بهتر اداره کرد. متاسفم که دانشگاه، رسانه، فضای مجازی و روشنفکری ما به این رویکرد و شیوه اصلاحات کم توجه دارد. کار روزنامه ایران در پرداختن به این رویکرد، ستودنی است.

https://bitu.ir/qPc34Y

(اگر می‌پسندید به اشتراک بگذاريد.)

@fazeli_mohammad
2025/01/23 04:46:01
Back to Top
HTML Embed Code: