Telegram Web
۳ اقدام کلیدی دولت‌ها برای توسعه مهارت‌های کاری آینده

🖊️ ترجمه و تلخیص: مرضیه شاوردی

در نوشتار پیشین، ۵۶ مهارت بنیادین برای فعالیت موفق در محیط‌های کاری آینده بر اساس مطالعات گروه مکنزی ارائه شد. در این نوشتار، سه اقدام کلیدی دولت‌ها برای توسعه این مهارت‌ها در شهروندان خود بررسی می‌شود. این سه اقدام شامل اصلاح نظام‌های آموزشی، اصلاح نظام‌های آموزش بزرگسالان، تضمین مقرون‌به‌صرفه بودن آموزش مادام‌العمر است.
...
برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید: https://iranaren.com/skills-adult-training/

#مهارت_بنیادین
#محیط_کاری_آینده
#آموزش_بزرگسالان
#آموزش_مادام‌العمر

@IranArenThinkTank
#معرفی_فیلم
#معرفی_کتاب
#مخترع_به_دنبال_خون_در_سیلیکون‌ولی
#خون_کثیف
#رازها_و_دروغ‌های_استارت‌آپی_در_سیلیکون‌ولی

#الیزابت_هولمز، شرکت #ترانوس را زمانی تأسیس کرد که فقط ۱۹ سال داشت. ادعای شرکت، ارائه تصویری کامل از وضعیت سلامت افراد با استفاده از مقدار کمی خون بود. این شرکت به سرعت در دره سیلیکون محبوب شد و هولمز لقب #استیو_جابز حوزه پزشکی گرفت. اما ناگهان همه چیز به هم ریخت و شرکت ارزش و اعتبار خود را از دست داد.

🎥 فیلم مستند #مخترع_به_دنبال_خون_در_سیلیکون‌ولی، محصول ۲۰۱۹ آمریکا است که داستان ظهور، رشد و افول این استارت‌آپ را روایت می‌کند.
نویسنده و کارگردان: الکس گیبنی
تهیه‌کننده: الکس گیبنی، جسی دیتر، ارین ادیکن

📚 همچنین، جان کریرو، خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال، داستان این شرکت را در کتاب #خون_کثیف_رازها_و_دروغ‌های_استارت‌آپی_در_سیلیکون‌ولی بیان کرده است.
نویسنده: جان کریرو
مترجم: محیا حسینقلی
ناشر: معیار علم

@IranArenThinkTank
تمرکز هم‌زمان روی «عملکرد» و «سلامت سازمانی»؛ کلید موفقیت تحول دولت‌ها

🖊️ ترجمه و تلخیص: مرضیه شاوردی

با تغییر دولت‌ها، موضوع تحول در دولت و سازمان‌های دولتی نیز اهمیت می‌یابد. تحول واقعی نهادهای دولتی همیشه دربردارنده مواجهه با چالش‌هایی پیچیده است. رویکرد متوازن و تمرکز یکسان روی «عملکرد» و «سلامت سازمانی» به رهبران دولتی در مواجهه با این چالش‌ها و بازسازی موفق دولت کمک می‌کند. گروه مکنزی، بر مبنای تجارب اجرای برنامه‌های تحول بخش خصوصی و دولتی و پیمایش‌های انجام‌شده با مشارکت ۲۰۰۰ شرکت از سراسر جهان دو عامل مهم در موفقیت برنامه‌های تحول دولتی را بررسی و تحلیل کرده است.
...
برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید: https://iranaren.com/government-transformation/

#تحول_دولت
#عملکرد
#سلامت_سازمانی

@IranArenThinkTank
#معرفی_فیلم
#سنت_شکن

🎥 سنت‌شکن ۱ (Divergent) فیلم اکشن #علمی_تخیلی محصول سال ۲۰۱۴ آمریکا است که بر اساس رمانی به همین نام نوشتهٔ ورونیکا راث ساخته شده‌ است. این فیلم اولین قسمت از مجموعه فیلم‌های سنت‌شکن است.
داستان در شهر شیکاگو و در قالب شهری آینده‌نگر اتفاق می‌افتد. جایی که مردم بر اساس خصوصیات انسانی به بخش‌های متفاوتی تقسیم شده‌اند. بخش #فداکاری شامل افراد فارغ از خود، بخش #رفاقت شامل افراد صلح‌طلب، بخش #رک‌گویی شامل افراد صادق، بخش #دلیری شامل افراد شجاع و بخش #هوشیاری شامل افراد باهوش.
به بئاتریس پرایر هشدار داده شده‌ است که او یک #سنت‌شکن است و خصوصیات او با هیچ‌یک از بخش‌ها مطابقت ندارد. او خیلی زود می‌فهمد که طرحی شوم برای از بین بردن سنت‌شکنان در جامعهٔ به ظاهر کامل او در حال شکل‌گیری است.

نویسنده: ورونیکا راث
کارگردان: نیل برگر
تهیه‌کنندگان: داگلاس ویک، لوسی فیشر، پویا شهبازیان

@IranArenThinkTank
#معرفی_فیلم
#سنت_شکن

🎥 سنت‌شکن ۲ (Insurgent) قسمت دوم از مجموعه فیلم‌های سنت‌شکن و محصول ۲۰۱۵ آمریکا است.
داستان فیلم درست از جایی آغاز می‌شود که قسمت اول به پایان رسیده بود. تریس و فور پس از فرار به بیرون دیوارها و خارج شدن از جامعه تحت کنترل جنین با گروه‌هایی در بیرون از مرز روبه‌رو شده‌اند که با یکدیگر متحدند و یک هدف دارند؛ گروهی که دوستی (Amity) نام دارد و سرپرست آن زنی به نام جوآن است. زنی که تریس نمی‌داند آیا او هم قدرت ماوراء طبیعی دارد یا خیر ...

نویسندگان: برین دافیلد، آکیوا گلدزمن، مارک بامبک
کارگردان: رابرت شونتک
تهیه‌کنندگان: داگلاس ویک، لوسی فیشر، پویا شهبازیان

@IranArenThinkTank
چهار بازی راهبردی در شرکت‌های نوآفرین اروپا

🖊️ ترجمه و تلخیص: مرضیه شاوردی

شرکت‌های نوآفرین اروپا، با وجود چالش‌های رگولاتوری و فرهنگی موجود، طی سال‌های اخیر رشدی بی‌سابقه را رقم زده‌اند. ازاین‌رو، بررسی تجارب آن‌ها درس‌هایی ارزشمند برای علاقه‌مندان به کارآفرینی و راه‌اندازی کسب‌وکارهای نوآورانه خواهد داشت. پژوهشگران گروه مکنزی، با بررسی ۱۰۰۰ شرکت نوآفرین اروپا «چهار بازی راهبردی» مؤثر در موفقیت این کسب‌وکارها را شناسایی کرده‌اند.
سه بینش کلیدی این پژوهش عبارت است از:
• شرکت‌های نوآفرین مبتنی بر فناوری در اروپا، یکی از این چهار مسیر موفقیت را طی می‌کنند: شبکه، مقیاس، محصول، فناوری‌های ژرف (ژرف‌فن).
• بازی‌های راهبردی متفاوت مستلزم عوامل موفقیت متفاوت است. برای مثال در راهبردهای شبکه و مقیاس عمدتاً فعالیت‌های ادغام و اکتساب دنبال می‌شود.
• دستیابی به موقعیت تک‌شاخ (ارزش بیش از یک میلیارد یورو) به طور میانگین مستلزم ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون یورو تأمین مالی است و ۸۰ درصد شرکت‌ها ۱۰ سال پس از راه‌اندازی به این موقعیت دست می‌یابند.

....
برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید: https://iranaren.com/winning-startups/

#شرکت_نوآفرین
#استارت‌آپ
#تک‌شاخ
#راهبرد
#شبکه
#مقیاس
#محصول
#ژرف‌فن

@IranArenThinkTank
#معرفی_فیلم
#سنت‌شکن

🎥 سنت‌شکن ۳ (Allegiant‎) سومین قسمت مجموعه سنت‌شکن و محصول ۲۰۱۶ آمریکا است.
داستان از ادامه قسمت قبل آغاز می‌شود؛ تریس و فور تصمیم می‌گیرند به آن سوی دیواری که شیکاگو را احاطه کرده بروند و بتوانند یک‌بار برای همیشه راه‌حلی صلح‌آمیز برای پایان دادن به تبعیض و پلیدی‌ها پیدا کنند. آن‌ها در مسیر خود با پزشکی به نام دیوید مواجه می‌شوند که در حال انجام آزمایش‌های حساس روی ژن انسان است و…

نویسندگان: نوا اوپن‌هایم، آدام کوپر، بیل کالج
کارگردان: رابرت شونتک
تهیه‌کنندگان: لوسی فیشر، پویا شهبازیان، داگلاس ویک

@IranArenThinkTank
تأمین مالی جمعی؛ چرا و چگونه

🖊️ مرضیه شاوردی

اين مقاله در تاريخ ۶ شهریور ۱۴۰۰ در روزنامه دنیای اقتصاد منتشر شده است.


بسياری از کسب‌وکارهای نوآورانه، به‌ویژه در مراحل ابتدایی فعاليت خود با چالش‌های فراوانی در تأمین منابع مالی مواجه‌اند. به دليل دشواری دسترسی به منابع بانک‌ها، صندوق‌های سرمايه‌گذاری خطرپذير يا فرشتگان کسب‌وکار، کارآفرينان و نوآوران همواره به دنبال يافتن منابع مالی جايگزين با دسترسی آسان‌تر بوده‌اند. یکی از رویکردهای نوين در این حوزه «تأمين مالی جمعی» است که هدف آن تأمين منابع مالی لازم برای راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکار از طریق جمعی از افراد مستقل است.
در گذشته تاریخی بسیاری از ملت‌ها از جمله ایرانیان این فرایند به شیوه‌های مختلف انجام می‌شده است. دلیل ظهور و گسترش تأمین مالی جمعی به شکل سازمان‌یافته را می‌توان بحران مالی سال ۲۰۰۸ دانست. پس از این بحران و به واسطه کاهش تمایل بانک‌ها به ارائه وام، به‌ویژه به کارآفرینان و کسب‌وکارهای نوپا، کارآفرینان شروع به جستجوی راه‌های دیگری برای جذب سرمایه کردند و در نهایت سازوکارهای تأمین مالی جمعی شکل گرفت.
تأمین مالی جمعی که ابزاری اشتراکی و عمومی برای سرمایه‌گذاری اشخاص، شرکت‌ها، سازمان‌ها یا گروه‌ها از طریق بازار اینترنتی است، با چهار رویکرد کلی انجام می‌شود:
....

#نوآوری
#شرکت_نوآفرین
#استارت‌آپ
#تأمین_مالی_نوآوری
#تأمین_مالی_جمعی
#صندوق_نوآوری_و_شکوفایی

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید:
https://iranaren.com/crowdfunding/

@IranArenThinkTank
#معرفی_فیلم
#غارتگران_دره_سیلیکون

🎥 این فیلم (محصول ۱۹۹۹ ایالات متحده آمریکا) داستان کارآفرینی #بیل_گیتس و #استیو_جابز است و به کارآفرینان و افرادی که قصد راه‌اندازی کسب‌وکار دارند اعلام می‌کند که مسیری سخت پیش رو دارند.
تمرکز اصلی داستان این فیلم بر #رقابت بین شرکت‌های #اپل و #مایکروسافت بر سر عرضه رایانه‌های خانگی به بازار است.
📌 آموزه‌های اصلی فیلم:
۱. حتی شرکت‌های بزرگ و معتبر هم #اشتباه می‌کنند
۲. از #رقابت نترسید و برای مزیت رقابتی تلاش کنید
۳. #علاقه خودتان را دنبال کنید
۴. رشد بدون #منابع_مالی تقریباً امکان‌ناپذیر است
۵. باید #نیاز را در مخاطبان خودتان ایجاد کنید
۶. به #تجربه_مشتری اهمیت بدهید
۷. #متفاوت باشید وگرنه کسب‌وکارتان خواهد مرد
۸. خودتان را #محدود نکنید و از هر مسیر ممکن برای رشد و پیشرفت برند و کسب‌وکار استفاده کنید

@IranArenThinkTank
#معرفی_فیلم
#نتفلیکس_در_برابر_جهان

چگونه یک #شرکت_نوآفرین (#استارت‌آپ) کوچک در #سیلکون‌ولی توانست به غول دنیای فیلم‌های اجاره‌ای تبدیل شود و صنعت فیلم‌سازی و پخش فیلم را به‌سمت دنیای دیجیتال سوق دهد.
🎥 مستند #نتفلیکس_در_برابر_جهان (محصول ۲۰۱۹ ایالات متحده آمریکا) روایتی کامل از شروع و به قدرت رسیدن نتفلیکس و برنامه‌های این شرکت در رقابت با شرکت‌های بزرگی مانند #بلاک‌باستر است. در این فیلم برخی چالش‌های پیش روی شرکت‌های نوآفرین به تصویر کشیده می‌شود.

@IranArenThinkTank
#معرفی_فیلم
#استارت_آپ

سریال کره‌ای #استارت_آپ (محصول ۲۰۲۰ کره جنوبی) زندگی دختری سخت‌کوش و پرتلاش را روایت می‌کند که در تلاش برای راه‌اندازی استارت‌آپ خود است. در این راه، موسس یک شرکت به همراه یک سرمایه‌گذار موفق به او کمک می‌کنند تا به رویای خود برسد. پیچ‌وخم‌ها و فوت و فن‌های راه‌اندازی #استارت_آپ و #مدیریت_کسب_و_کار به خوبی در این سریال ۱۶ قسمتی نمایش داده شده است.

نویسنده: پارک هی ریون
کارگردان: او چونگ هوان
تهیه‌کننده: هوانگ کی یونگ

@IranArenThinkTank
ارتقای ۷ رتبه‌ای جایگاه ایران در شاخص جهانی نوآوری ۲۰۲۱

مرضیه شاوردی

گزارش شاخص جهانی نوآوری ۲۰۲۱، در تاریخ ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۱ (۲۹ شهریور ۱۴۰۰) با موضوع «ردیابی نوآوری در میان بحران کووید ۱۹» منتشر شد.
در گزارش GII 2021، ضمن ارزیابی عملکرد نوآوری ۱۳۲ کشور جهان، جدیدترین روندهای نوآوری بررسی شده است.
ایران که در سال ۲۰۲۰ در جایگاه ۶۷ جهان قرار گرفته بود، در سال ۲۰۲۱ با ۷ پله صعود و کسب جایگاه ۶۰ جهان، یکی از کشورهایی است که بیشترین ارتقای رتبه را داشته است. در گزارش شاخص جهانی نوآوری ۲۰۲۱، رده‌بندی کشورها به تفکیک منطقه و سطح درآمدی نیز ارائه شده است.
...

#شاخص_جهانی_نوآوری
#نوآوری
#رتبه_60
#GII
#Global_Innovation_Index


برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید: https://iranaren.com/gii2021-1/

@IranArenThinkTank
چتر متنوع حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی، همت شرکت‌های دانش‌بنیان؛ و جهش ایران در شاخص جهانی نوآوری

✍🏻 مرضیه شاوردی
گزارش شاخص جهانی نوآوری (GII) كشورها را از نظر نوآوری رده‌بندی می‌كند. این شاخص، که به نوعی عملکرد نظام نوآوری کشورها را می‌سنجد، زیرشاخص‌های ورودی و خروجی نوآوری را در كشورهای مختلف ارزیابی می‌كند. ارائه این گزارش از سال 2007 آغاز شده است و ایران از سال 2011 در این رده‌بندی حضور داشته است. حضور ایران در این رده‌بندی با فراز و فرودهایی همراه بوده است و در سال 2021 در بهترین جایگاه خود طی 11 سال قرار گرفته است.

#شاخص_جهانی_نوآوری
#نوآوری
#رتبه_60
#صندوق_نوآوری_و_شکوفایی
#دانش‌بنیان
#توانمندسازی
#GII
#Global_Innovation_Index

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید:
https://iranaren.com/gii2021-2/

@IranArenThinkTank
#معرفی_کتاب
#نتایج_نوآوری_باز

📚 تأثیر عملی و ملموس نوآوری و نوآوری باز بر #پیشرفت_اقتصادی و #رفاه_عمومی همچنان بسیار کم‌تر از چیزی است که می‌تواند باشد. هنری چسبرو در جدیدترین کتابش هیاهوی نمایشی حاکم بر #نوآوری_باز را کنار زده و نشان داده است که چرا #دستاورد شرکت‌ها و کشورها از نوآوری باز با آنچه باید باشد، همچنان فاصلە فراوان دارد و برای به کارگیری هرچه بهتر نوآوری باز چه مسیری را باید پیش گرفت.
چسبرو با نگاهی #نقادانه به تجربه دو دهه گذشته، برداشت‌های نادرست از نوآوری باز و #موانع اجرای آن را معرفی کرده است.
شرکت‌ها با درک درست از نوآوری باز می‌توانند ظرفیت #پیشرفت_نمایی فناوری را به خدمت گرفته و رشد به مراتب بیشتری را در #کسب‌وکار تجربه کنند.

نویسنده: هنری چسبرو
مترجم: سید کامران باقری
ناشر: آریانا قلم

@IranArenThinkTank
نگاهی به روند حضور ۱۱ ساله ایران در شاخص جهانی نوآوری

✍🏻 مرضیه شاوردی

سازمان جهانی مالکیت فکری، هر سال گزارش شاخص جهانی نوآوری (GII) را برای رده‌بندی كشورها از نظر نوآوری منتشر می‌كند. این شاخص، که به نوعی عملکرد نظام نوآوری کشورها را می‌سنجد، زیرشاخص‌های ورودی و خروجی نوآوری را در كشورهای مختلف ارزیابی می‌كند. این شاخص‌ها در سال‌های مختلف بازنگری و اصلاح شده است و آخرین نسخه آن که در گزارش ۲۰۲۱ به کار گرفته شده است دربردارنده ۸۱ زیرشاخص در ۷ رکن (۵ رکن مربوط به شاخص‌های ورودی و ۲ رکن مربوط به شاخص‌های خروجی) است.
ارائه گزارش GII از سال ۲۰۰۷ آغاز شده است و ایران از سال ۲۰۱۱ در این رده‌بندی حضور داشته است. حضور ایران در این رده‌بندی با فراز و فرودهایی همراه بوده است و در سال ۲۰۲۱ در بهترین جایگاه خود طی ۱۱ سال قرار گرفته است.
...

#شاخص_جهانی_نوآوری
#نوآوری
#رتبه_60
#ایران
#GII
#Global_Innovation_Index


برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید: https://iranaren.com/gii2021-3/

@IranArenThinkTank
#معرفی_فیلم
#جوی

فیلم joy داستانی واقعی از یک زن کارآفرین و مخترع است که در سال ۲۰۱۵ منتشر شد. داستان این فیلم الهام‌بخش بسیاری از زنان خانه‌دار شد که کسب‌وکار خودشان را رونق ببخشند و در بازار اقتصادی حضور فعال‌تری داشته باشند.

کارگردان در این فیلم با نگاهی طنزگونه چالش‌های #ایده تا بازار و مشکلاتی را به تصویر کشیده است که یک #زن برای رسیدن به موفقیت با آن روبه‌رو است.

#جذب_سرمایه، #حقوق_مالکیت_فکری، #نقض_حق، #جذب_بازار، #تبلیغات_و_بازاریابی از جمله مشکلاتی است که در این فیلم به نمایش گذاشته شده است.

نویسنده: دیوید او راسل
تهیه‌کنندگان: جان دیویس، مگان الیسون، جاناتان گوردون، کن ماک، دیوید او. راسل
کارگردان: دیوید او راسل

@IranArenThinkTank
#معرفی_فیلم
#مانی‌بال

#مانی‌بال (محصول ۲۰۱۱ ایالات متحده آمریکا)، داستان واقعی مدیر ناموفق یک تیم بیسبال است. این تیم به دلیل نتایج ضعیف، دو تن از بهترین بازیکنان خود را از دست می‌دهد و در آستانهٔ فروپاشی است. #مدیر تیم تصمیم می‌گیرد نهایت سعی و تلاش خود را به کار گیرد تا بتواند تیمش را از بحران نجات دهد! با #جذب بازیکنان جدید و #رهبری مناسب تیم، رفته رفته تیم نتایج بهتری می‌گیرد و موفقیتی تاریخی را رقم می‌زند.

نویسندگان: استیون زایلیان، آرون سورکین
تهیه‌کنندگان: مایکل د لوکا، ریچل هارویتز، برد پیت
کارگردان: بنت میلر

@IranArenThinkTank
#معرفی_فیلم
#میلیاردرهای_حوزه_فناوری
#مارک_زاکربرگ

🎥 مارک زاکربرگ در ۱۹ سالگی، غول دنیای مجازی، یعنی #فیس_بوک را در خوابگاه هاروارد ساخت و دنیا را برای همیشه تغییر داد. فیس‌بوک طی یک دهه با گسترش در #نفوذ و #اندازه، موفقیتی چشمگیر داشته است و زاکربرگ با اتصال افراد سراسر جهان به یکدیگر، برای خود امپراتوری بزرگی راه انداخته است. او با کارآفرینی اینترنتی به جوان‌ترین میلیاردر جهان تبدیل شده است. #فیس‌بوک در کنار #آمازون، #گوگل، #اپل و #مایکروسافت یکی از پنج غول آمریکایی در صنعت فناوری است.
فیلم میلیاردرهای فناوری: مارک زاکربرگ، فیلمی مستند، محصول سال ۲۰۲۱ کشور انگلستان است که بررسی می‌کند زاکربرگ چگونه زندگی و نحوه تعامل میلیون‌ها نفر در سراسر جهان را تغییر داده است.

نویسنده: روکسان شلومبرگر
کارگردان: روکسان شلومبرگر
تهیه‌کننده: برایان آبچ

@IranArenThinkTank
۱۲ روند برتر فناوری در سال ۲۰۲۲

✍🏻 ترجمه و تلخیص: مرضیه شاوردی

مدیران عامل، در هر شرایطی، از بحران کرونا گرفته تا تغییرات جوی یا ناآرامی‌های سیاسی، سه هدف را دنبال می‌کنند: رشد، دیجیتال‌سازی و کارایی. بنا بر گزارش مؤسسه گارتنر، ۱۲ روند فناوری شناسایی‌شده برای سال ۲۰۲۲، به شرکت‌ها و سازمان‌ها کمک می‌کند به اهداف مذکور دست یابند. روندهای فناوری ۲۰۲۲ را در سه حوزه می‌توان دسته‌بندی کرد: مهندسی اعتماد، شکل‌دهی تغییر و تسریع رشد.

۱) مهندسی اعتماد: فناوری بدون اعتماد، معنایی ندارد؛ زیرساخت فناوری اطلاعات تاب‌آور و کارآمد، قلب کسب‌وکارهای دیجیتال است.
۲) شکل‌دهی تغییر: پس از ایجاد زیربنای معتمد، حوزه تمرکز بعدی روی فناوری‌هایی است که به سازمان امکان افزایش مقیاس فعالیت‌های دیجیتال‌سازی را می‌دهد.
۳) تسریع رشد: پس از ایجاد زیربنا و اجزای سازنده، زمان تمرکز روی روندهای فناوری برای بیشینه‌سازی ارزش محصولات و خدمات سازمان فرا می‌رسد.
...

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید: https://iranaren.com/tech-trends-2022/


#روند_فناوری_۲۰۲۲
#گارتنر
#مهندسی_اعتماد
#شکل‌دهی_تغییر
#تسریع_رشد
#رشد
#دیجیتال‌سازی
#کارایی



@IranArenThinkTank
2024/09/28 23:14:46
Back to Top
HTML Embed Code: