Telegram Web
«کریستین اودندال»، تحلیلگر مسائل اقتصادی در یادداشتی در شماره این هفته مجله «اکونومیست» چهار چالش اصلی اقتصاد آلمان را «جداسازی»، «کربن زدایی»، «جمعیت شناسی» و «دیجیتالی شدن» بر می شمرد و تحلیلی بر وضعیت اقتصادی حال و آینده این کشور ارائه میکند:


🌐https://www.economist.com/finance-and-economics/2023/08/17/the-german-economy-from-european-leader-to-laggard

🆔@IranDachGesellschaft
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وقتی رئیس حزب سبز آلمان توئیتی منتشر میکند، 120k دیده می شود، 5k لایک میخورد، ولی در بین کسانی که لایک کرده اند، حتی یک کاربر با هویت معلوم دیده نمی شود!!

@IranDachGesellschaft
نظرسنجی:
میزان بی اعتمادی به رسانه های جریان اصلی در برخی کشورهای اروپایی
@IranDachGesellschaft
تارنمای بخش خبری «تاگس شو» تلویزیون آلمان:

ایران و عربستان سعودی به عضویت گروه «بریکس» در می آیند.

@IranDachGesellschaft
رادیو آلمان:
بربوک خواهان همکاری با اعضای جدید بریکس است.

وزیر خارجه آلمان، بربوک، اعلام کرده است که با اعضای جدید بریکس قصد همکاری دارد. دولت فدرال با چنین کشورهایی نیز همکاری خواهد کرد، کشورهایی که دارای نظر و رویکرد متفاوت از ما هستند. با همه اعضای جدید بریکس کانال های گفتگویی وجود دارد، به جز ایران. در هر حال در دنیایی زندگی میکنیم که جهانی است و مانند شبکه ای به هم پیوسته است.

@IranDachGesellschaft
آنالنا بربوک، وزیرخارجه آلمان در خصوص تحریم ها علیه روسیه:

«تحریم ها می بایست در واقع اثربخش می بودند، اما اینطور نیست»

🆔@IranDachGesellschaft
زوددویچه سایتونگ

وزیر کشور آلمان:

هر کسی از ارزش های ما پیروی نکند، نمی‌تواند آلمانی شود

🆔@IranDachGeaellschaft
نتایج نظرسنجی دانشگاه هوهن هایم:

یک سوم شهروندان آلمانی در معنای عام کلمه، دارای نوعی جهان بینی پوپولیستی دست راستی هستند.

مطالعه ای در دانشگاه هوهن هایم نشان می دهد که یک سوم شهروندان آلمانی در معنای عام کلمه، دارای نوعی جهان بینی پوپولیستی دست راستی هستند.

⭕️در مطالعه مؤسسه افکارسنجی «فورسا» که به سفارش دانشگاه هوهِن هایم در جولای 2023 انجام شده است، از 4024 نفر از شهروندان آلمانی نظرسنجی شده است.

⭕️اعتقاد به اینکه سیاست توسط «قدرت های مخفی» هدایت می شود و رسانه های جمعی «به صورت سیستماتیک دروغ می گویند» نیز میان مردم بسیار رایج است. از هر چهار نفر یک شهروند در آلمان معتقد است که «قدرت های مخفی» صحنه گردان سیاست در این کشورهستند.

⭕️یک پنجم شهروندان نیز معتقد به «دروغگویی سیستماتیک» رسانه های جمعی هستند. از هر شش نفر یک نفر (حدودا 16 درصد از شهروندان) بر روی این گزاره که کشور «بیشتر مشابه یک دیکتاتوری است تا دموکراسی» صحه می گذارند.

⭕️در گزارش پایانی این مطالعه می خوانیم: «بین سال 2022 تا 2023 میزان رضایت از کارکرد دموکراسی در آلمان ده درصد کاهش داشته است.» میزان کاهش رضایت از دولت فدرال در همین بازه زمانی بیش از هر نهاد دیگری بوده است.

⭕️مدیر تحقیق صورت گرفته در دانشگاه هوهِن هایم ابراز می دارد: «وقتی این ناامیدی و نارضایتی پایدار می گردد و جای پای خود را بین مردم محکم می کند، همه به دنبال مقصرند و افراد جهان شان [وضعیت شان] را با حقایق شان سرهم بندی می کنند و این سرهم بندی هیچگاه مانند امروز راحت نبوده است»

🌐https://www.uni-hohenheim.de/fileadmin/uni_hohenheim/Aktuelles/Uni-News/Pressemitteilungen/2023-08_Populismus_und_Demokratie.pdf

🆔@IranDachGesellscha
🔶 رکود اقتصاد چین براقتصاد آلمان تأثیر جدی می گذارد

صادرات آلمان به چین در نیمه اول سال جاری میلادی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۸/۵ درصد کاهش یافته است. کاهش واردات در برخی موارد حتی بالغ بر ۱۶/۶ درصد بوده است. به گفته فولکر تریر، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع آلمان روابط تنگاتنگ اقتصادی این کشور با چین به شدت از رکود اقتصادی چین زیان می‌بیند. طبق گزارش اولیه او به گروه رسانه‌ای آلمان "در مجموع تقریبا یک میلیون شغل در آلمان به صادرات به چین متکی است."

روند رشد اقتصادی چین سال‌هاست که دیگر دوران طلایی ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ میلادی (نرخ ۱۰ درصدی و حتی برای مدتی ۱۴ درصدی) را تجربه نکرده است. نرخ رشد اقتصادی این کشور تا سال ۲۰۱۹ نیز در محدوده شش تا هشت درصد در نوسان ماند، در دوران اپیدمی کرونا افول کرد و پس از آن در سال ۲۰۲۱ رشدی ۸/۵ درصدی را نسبت به رکود دوران کرونا تجربه کرد. اما این روند ادامه نیافت و به‌ویژه در سال جاری میلادی نگرانی‌های بسیاری را در بازارهای متکی به این کشور دامن زد.

رئیس تجارت خارجی اتاق بازرگانی و صنایع آلمان می‌گوید اقتصاد چین هنوز نتوانسته است از بحران کرونا خارج شود و احتیاط مردم در خرید هم‌چنان ادامه دارد. علاوه بر این حباب رونق املاک و مستغلات به مقطعی تهدید کننده رسیده است. این وضعیت تمایل بسیاری از مردم چین را برای پس انداز افزایش می‌دهد. به گفته او "اگر مصرف متوقف شود، هیچ سرمایه گذاری وجود نخواهد داشت."

آلمان به مواد خام مانند مواد معدنی کمیاب (سیلیکون یا تیتانیوم) و مواد خام فرآوری‌شده بیشتری مانند کبالت یا محصولات لیتیومی نیاز دارد. تامین‌کننده اصلی این مواد عمدتا چین است.

نه تنها حوزه‌های صادراتی کلاسیک آلمان مانند صنعت خودروسازی، صنایع شیمیایی یا مهندسی مکانیک تحت تأثیر ضعف اقتصادی چین قرار دارند، بلکه در حوزه‌های مهمی مانند انرژی و دیجیتالی شدن اقتصاد نیز وابستگی به چین به ویژه بالاست و در صورت عدم واردات نیازهای این حوزه از چین، آلمان نمی‌تواند به سرعت جایگزینی برای آن بیابد./ژئوپولیتیک ایرانی

https://www.tgoop.com/StrategicEventCSR
♨️نظرسنجی در خصوص محبوبیت احزاب در ایالت زاکسن

⭕️یک سال مانده به انتخابات ایالتی، نتیجه یک نظرسنجی که به سفارش سه روزنامه اصلی ایالت زاکسن (شرق آلمان) و توسط موسسه افکارسنجی و تحقیقات بازار «اینسا» صورت گرفته است، نشان می دهد که حزب راست گرای «آلترناتیو برای آلمان» (AfD) با کسب ۳۵ درصد محبوبیت و با اختلاف ۶ درصد از حزب «یونیون» (دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی) محبوب ترین این ایالت است.

⭕️محبوبیت احزاب حاضر در دولت ائتلاقی کنونی آلمان هیچکدام دو رقمی نیست.

⭕️محبوبیت حزب AfD در آلمان در هفته های افزایش یافته است.

🆔@IranDachGesellschaft
تصویر روی جلد شماره جدید هفته نامه «اشپیگل»:

همه می‌توانند رشد (اقتصادی) داشته باشند، ما نه

@IranDachGesellschafz
https://www.welt.de/politik/deutschland/article247377282/Umfrage-Deutsche-blicken-pessimistisch-in-die-Zukunft-und-haben-grosses-Misstrauen-gegenueber-Politik.html


نظرسنجی
آلمان: شهروندان بدبین به آینده

📉طبق نتیجه نظرسنجی که توسط موسسه افکارسنجی «فورسا» و به سفارش بنگاه خبری RND صورت گرفته است:

⭕️۸۰ درصد افراد شرکت کننده در نظرسنجی معتقدند که سیاست مداران از نگرانی ها و ترس های شهروندان آگاهی ندارند.

⭕️نزدیک به نیمی از شهروندان (۴۶ درصد) بر این باورند که در ده سال آینده وضعیت زندگی تا حدی یا به مراتب بدتری نسبت به حال حاضر خواهد داشت.  ۳۵ درصد معتقدند که شرایط زندگی شأن تغییر نخواهد کرد. تنها ۱۷ درصد انتظار زندگی بهتری دارند.

⭕️نگرانی ۶۲ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی معطوف به «بحران اقتصادی» است که آلمان دچار آن خواهد بود، ۵۸ درصد از روند تغییرات اقلیمی نگرانند، تبعض اقلیت ها نگرانی ۵۲ درصد آنها را فراهم آورده و ۴۶ درصد نیز نگران بدتر شدن وضعیت اقتصادی شخصی خود هستند.

⭕️۳۸ درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی نگرانند که آلمان وارد یک جنگ خواهد شد.

🆔@IranDachGesellschaft
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بخشی از مصاحبه وزیرخارجه آلمان با شبکه فاکس نیوز که در آن‌ آنالنا بربوک، رئیس جمهور چین را دیکتاتور میخواند.

این اظهارات واکنش های زیادی در محافل سیاسی و رسانه ای بویژه در فضای مجازی داشته است.
اینفوگرافی جالب روزنامه اشتوتگارت در خصوص منابع درآمدی و محل هزینه کرد بودجه دولت آلمان

@IeanDachGesellschaft
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کلیپ وزارت اقتصاد و حفاظت از اقلیم آلمان به مناسبت روز وحدت آلمان

@IranDachGesellschaft
امروز منتشر شد:

«تحریم»- سلاحی قوی و یا مانوری از روی استیصال؟

بررسی ابعاد مختلف تحریم، تحریم های غرب علیه روسیه (از زمان آغاز جنگ اوکراین) و ایران و اثرات این تحریم ها


نویسنده:
پروفسور کریستین فون سوئست، استاد دانشگاه گوتینگن و کارشناس تحریم «موسسه آلمانی مطالعات منطقه ای و جهانی» در هامبورگ.
@IranDachGesellschaft
سفیر پیشین اوکراین در برلین که بزودی فعالیت خود به عنوان سفیر اوکراین در سازمان ملل را آغاز خواهد کرد، در گفتگو با روزنامه آلمانی اظهار داشت:

آلمان باید برای چهار سال آینده، ۸۰ میلیارد یورو به اوکراین کمک کند‌، یعنی سالی ۲۰ میلیارد. دولت جدید ائتلافی پس از انتخابات پیش رو باید این موضوع را در قرارداد تشکیل دولت ائتلافی قید کند. این حمایت به منزله سرمایه گذاری سودآوری برای امنیت آلمان در آینده است و همزمان سیگنال مهمی به ترامپ، اروپائی ها و پوتین خواهد بود.

▶️@IranDachGesellschaft
✍️ پس از متلاشی شدن ائتلاف دولتی و انحلال پارلمان توسط رئیس جمهور، ۲۳ فوریه ۲۰۲۵، انتخابات زودهنگام پارلمان فدرال در آلمان برگزار می شود.


📍آلمانی های مقیم خارج از کشور (افرادی که محل سکونتی برایشان در داخل آلمان ثبت نشده است) نیز می‌توانند در انتخابات سراسری پارلمان و همچنین انتخابات پارلمان اروپا شرکت کنند.

نکته جالب:

📍آلمانی های واجد شرایط (حداقل سن ۱۸ سال) در خارج از کشور افرادی هستند که پس از ۱۴ سالگی حداقل یک بار به مدت حداقل سه ماه بدون وقفه در آلمان اقامت داشته اند و از آخرین اقامت آنها بیش از ۲۵ سال نگذشته باشد.

📍شرکت در انتخابات برای این گروه از افراد معمولا از طریق اخذ رأی پستی صورت می‌پذیرد. افرادی که می‌خواهند در انتخابات شرکت کنند باید درخواست خود برای شرکت در انتخابات پستی را نزد وزارت خارجه این کشور ارائه کنند.

📍برآورد می‌شود بین سه تا چهار میلیون دارنده گذرنامه آلمانی، خارج از این کشور زندگی میکنند.

📍در آلمان بیش از ۵۹ میلیون نفر واجد شرایط شرکت در انتخابات هستند.

🌐 @IranDachGesellschaft
درگذشتگان سال ۲۰۲۴

«اشپیگل» در گزارشی با عنوان «با کسانی که سال ۲۰۲۴ باید خداحافظی میکردیم» جمعی از درگذشتگان معروف سال ۲۰۲۴ را معرفی کرده است.

🆔@IranDachGesellschaft
2025/02/19 14:45:50
Back to Top
HTML Embed Code: