Telegram Web
ثبت‌نام بازآموزی ششمین همایش ایران‌کازمتیکا آغاز شد/ ۱۵ امتیاز برای گروه‌های هدف

🔴 سمینار فرآورده‌های آرایشی- بهداشتی، تازه‌های بالینی و ابعاد اقتصادی آن در ششمین همایش و نمایشگاه ایران‌کازمتیکا با حداکثر ۱۵ امتیاز بازآموزی ۲۰ تا ۲۲ آذرماه در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.

🔴 همزمان با این سمینار شرکت‌های فعال در حوزه آرایشی، بهداشتی و شوینده نیز در قالب نمایشگاه جانبی آخرین دستاوردها و توانمندی‌های خود را به متخصصان ارایه خواهند داد.

🔴 گروه‌های هدف:

متخصصان بیماری‌های پوستی (درماتولوژی)
متخصصان بیماری‌های داخلی
پزشکان عمومی و پزشکان شاغل در طرح خانواده
متخصصان علوم دارویی (دکترای حرفه‌ای داروسازی، متخصصان اقتصاد و مدیریت دارو، فارماسیوتیکس، فارماکولوژی، داروسازی بالینی، داروسازی سنتی، کنترل دارو، فارماکوگنوزی، شیمی دارویی، بیوتکنولوژی دارویی، سم‌شناسی، نانوفناوری دارویی)

ثبت‌نام بازآموزی و کسب اطلاعات بیشتر: ircme.ir
شناسه برنامه: ۲۲۵۹۹۶

رزرو ناهار: irancosmetica.ir

@fdmag
کارگاه انواع مستندات و الزامات مرتبط با GDOCP در حیطه GMP

🔴 مدرس: دکتر شهاب موسوی مطلق (بیش از ۱۵ سال سابقه در سازمان غذا و دارو)

۳۰ آبان ساعت ۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰
📍 اتاق بازرگانی ایران

⭕️ سرفصل‌ها:

🔴 طبقه‌بندی انواع مستندات
🔴 کنترل مستندات
🔴 نحوه صحیح ثبت مستندات
🔴 الزامات حداقلی مرتبط با مستندات Specification& Procedure
🔴 مستندات مربوط به ساخت هر وجه MBR
🔴 اصول یکپارچگی و ثبت داده‌ها ALCOA
🔴 آشنایی با سیستم حکمرانی و مدیریت داده‌ها

⭕️ این دوره مناسب چه کسانی است؟

🔴کارشناسان کنترل کیفیت و تضمین کیفیت
🔴 متخصصان انبارداری
🔴 کارشناسان رگولاتوری
🔴 مدیران تولید و تحقیق و توسعه


☎️ ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر ۰۹۳۶۴۵۹۹۷۶۳

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ظهور داروهای PD-1/PD-L1: سفری از کشف تا امید

✍🏻 دکتر مریم دانش‌پور، دکترای تخصصی بیوتکنولوژی پزشکی

🔬 در اوایل دهه 1990، در آزمایشگاه‌های دانشگاه کیوتو، دکتر تسوکو هونجو به یک گیرنده عجیب به نام PD-1 (Programmed Death-1) برخورد. در ابتدا، نقش آن مبهم به نظر می‌رسید و به تنظیم سیستم ایمنی مرتبط بود!

🔬 در همین زمان، محققان دیگری مانند دکتر لیپینگ چن PD-L1، شریک پیوندی PD-1 را شناسایی کردند.

🔴 این مولکول‌ها به طور مشترک یک سیستم "نقطه کنترل" (Checkpoint System) تشکیل دادند که به عنوان ترمز در سیستم ایمنی عمل می‌کرد و سلول‌های سرطانی می‌توانستند از آن برای مخفی شدن از حملات ایمنی استفاده کنند.

🔴در اوایل دهه 2000، ایده جسورانه‌ای شکل گرفت: مسدود کردن این تعامل به طوری که سیستم ایمنی بتواند به طور مؤثرتری با سرطان مبارزه کند!

🔴 این دیدگاه در سال 2014 به واقعیت پیوست با تأیید FDA برای داروهای کیترودا و اوپدیوو برای ملانوما. این داروها سلول‌های T را علیه تومورها فعال کردند و نتایج رضایت‌بخشی در بیماران نشان دادند. داروهای جدیدی به صحنه آمدند و انواع دیگر سرطان‌ها را هدف قرار دادند!

💫 موفقیت به دنبال موفقیت آمد: تأییدیه‌ها برای سرطان ریه، مثانه و سرطان‌های نادر به سرعت اثرات آن را گسترش داد!

🔴 امروزه، مهارکننده‌های PD-1/PD-L1 دیگر تنها دارو نیستند—آن‌ها خط زندگی هستند که میلیون‌ها نفر را نجات داده‌اند و نماد این هستند که چگونه کنجکاوی و نوآوری می‌تواند آینده درمان سرطان را تغییر دهد.

۹ مهارکننده PD-1/PD-L1 تایید شده توسط FDA عبارتند از:

1️⃣ Opdivo (nivolumab) – Bristol Myers Squibb
2️⃣ Keytruda (pembrolizumab) – Merck
3️⃣ Tecentriq (atezolizumab) – Roche/Genentech
4️⃣ Imfinzi (durvalumab) – AstraZeneca
5️⃣ Bavencio (avelumab) – Merck Group/Pfizer
6️⃣ Libtayo (cemiplimab) – Regeneron/Sanofi
7️⃣ Jemperli (dostarlimab) – GSK
8️⃣ Zynyz (retifanlimab) – Incyte
9️⃣ Loqtorzi (Toripalimab) – Coherus BioSciences/Shanghai Junshi Biosciences Co Ltd

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
برنامه پایش بازار به منظور بررسی کمبودهای دارویی راه‌اندازی شد

⭕️ دکتر مهدی پیرصالحی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در در اولین مصاحبه خود پس از انتصاب به ریاست سازمان غذا و دارو عنوان کرد:

🔴 امیدواریم بتوانیم با تغییر دیدگاه و فرآیندها، روند تأمین دارو را تسهیل کرده و مشکل کمبود دارو را مرتفع کنیم.

🔴 برنامه پایش بازار را آغاز کرده‌ایم تا کمبودهای دارویی کشور شناسایی و راه‌حل‌های آن بررسی شود. امیدواریم که با همکاری نهادها و سازمان‌های ذیربط بتوان این مشکل حیاتی را حل کرد.

🔴 موضوع دارو برای مردم حیاتی است اما تمام مسائل آن در حوزه سازمان غذا و دارو نیست و مراجعی چون بانک مرکزی، بانک‌های عامل، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و دیگر نهادها در این زمینه نقش دارند. امیدواریم بتوانیم با تغییر دیدگاه و فرآیندها، روند تأمین دارو را تسهیل کنیم و مشکل کمبود دارو را از میان برداریم.

🔴 تمام نهادهایی که در حوزه اقتصادی فعالیت دارند، می‌توانند در تأمین دارو کمک‌کننده باشند. اما اگر در امور هر کدام از آن‌ها که حتی نقش کوچکی دارند اخلالی ایجاد شود، تأمین به‌موقع دارو به خطر می‌افتد. امروز یکی از اولویت‌های ما هماهنگی با مجلس است، چراکه موضوع بودجه سال آینده در مجلس در حال بررسی است. امیدواریم بتوانیم با مجلس به تفاهم برسیم و بودجه مناسبی برای سازمان غذا و دارو جذب کنیم تا کمبود بودجه نداشته باشیم.

🔴 سازمان‌های مهمی چون سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، گمرک و سازمان‌های بیمه‌گر باید در کنار ما باشند تا دارو با قیمت مناسب عرضه شود و پرداخت از جیب مردم افزایش نیابد.

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
داروی آلزایمر "لِکِمبی" پس از رد اولیه، در مرحله بازبینی سربلند بیرون آمد


🔴 اتحادیه اروپا روز پنجشنبه اعلام کرد که کمیته داروهای انسانی (CHMP) از سازمان نظارت بر داروهای اتحادیه، پس از بازبینی مجدد، استفاده از داروی «لِکِمبی» (Leqembi) تولید شده توسط شرکت‌های ایسای و بیوژن را برای برخی بیماران مبتلا به آلزایمر زودهنگام توصیه کرده است. این تصمیم، برخلاف نتیجه اولیه این کمیته چهار ماه پیش بوده است که در آن تأیید دارو رد شده بود.

🔴 در صورت پذیرش این توصیه از سوی کمیسیون اروپا، این دارو به اولین درمان آلزایمر در اتحادیه اروپا تبدیل خواهد شد. با این حال، CHMP پیشنهاد داده است که این دارو فقط برای گروه محدودتری از بیماران نسبت به آزمون‌های اولیه آن تجویز شود.

🔴 این در حالی است که در ماه ژوئیه، نهاد ناظر اتحادیه اروپا دارو را به دلیل خطرات جدی تورم مغز در مقایسه با تأثیر اندک آن بر کاهش پیشرفت بیماری رد کرده بود. اما در بازبینی اخیر، این نهاد نتیجه‌گیری کرد که در بیماران دارای یک یا بدون نسخه از این ژن، مزایای دارو در کند کردن پیشرفت بیماری از خطرات آن بیشتر است.

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ثبت‌نام جشنواره کارآفرینی امین‌الضرب

🔴 امسال اتاق بازرگانی تهران یکصد و چهل‌ و‌ یکمین سال تاسیس خود را گرامی می‌دارد و نهمین دوره جشنواره کارآفرینی امین‌الضرب را برگزار می‌کند.

🔴 فعالیت اقتصادی مستمر و مالکیت کاملا خصوصی از جمله شرایط اصلی شرکت در این جشنواره است. به این معنا که شرکت‌های دولتی، شبه دولتی یا وابسته به نهادهای دولتی امکان حضور در این جشنواره را ندارند.

🔴 جشنواره امین‌الضرب در دو سطح برگزار می‌شود. سطح اول تندیس امین‌الضرب که به یک یا دو کارآفرین و سطح دوم لوح و نشان امین‌الضرب است که به حداکثر ۶ کارآفرین تقدیم می‌شود. این جوایز در جامعه کارآفرینی صاحب اعتبار قابل توجهی است و تنها جایزه انحصاری به حساب می‌آید که توسط بخش‌خصوصی به برگزیدگان بخش‌خصوصی اهدا می‌شود.

👇کارآفرینان و شرکت‌هایی که تمایل دارند در نهمین دوره جشنواره کارآفرینی امین الضرب حضور داشته باشند، به لینک زیر مراجعه کنند:
https://service.tccim.ir/aminzarb

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چالش‌ها و فرصت‌های صنعت داروسازی در عصر نوآوری، رقابت و تنظیم قیمت

🔴بازار دارویی یکی از بخش‌های پویا و حیاتی اقتصاد جهانی است که به تحقیق، توسعه، تولید و توزیع داروها اختصاص دارد. این صنعت نقش کلیدی در حوزه سلامت ایفا می‌کند و با ارائه درمان‌های متنوع، به بهبود نتایج بیماران و ارتقاء سلامت عمومی کمک می‌کند.

🔴 برآورد می‌شود که ارزش این بازار تا سال 2025 به ۱۷۰۰.۹۷ میلیارد دلار برسد.

🔴 صنعت امروز داروسازی دنیا تحت تأثیر نوآوری‌های سریع به ویژه در زمینه‌های بیولوژیک، داروهای شخصی‌سازی شده و هوش مصنوعی قرار گرفته است.

🔴 بازار داروسازی در طول سال‌ها تحولات بزرگی را تجربه کرده است که ناشی از تغییرات چارچوب‌های نظارتی، پویایی‌های بازار و روندهای بهداشتی جهانی است. بازیگران کلیدی این صنعت، از شرکت‌های چندملیتی بزرگ تا شرکت‌های بیوتکنولوژی نوظهور، در تلاشند تا با تحقیقات و توسعه (R&D) گسترده، درمان‌های جدیدی را به بازار عرضه کنند. با این حال، این صنعت با چالش‌هایی همچون فشارهای مربوط به قیمت‌گذاری دارو، دسترسی به بازار و نیاز به مسیرهای نظارتی کارآمد برای تسریع دسترسی به درمان‌های نوآورانه مواجه است.

🔴 یکی از حوزه‌های مورد بحث در بازار دارویی، قیمت‌گذاری داروها و قابلیت دسترسی به آن‌ها است و استراتژی‌هایی مانند افزایش تولید داروهای ژنریک از جمله تلاش‌ شرکت‌ها برای برقراری تعادل میان سودآوری و دسترسی به دارو هستند.

🔴 علاوه بر این، اتکای صنعت دارویی به تبلیغات مستقیم به مصرف‌کنندگان، بحث‌هایی را در مورد تأثیر آن بر نتایج بهداشتی و هزینه‌های درمانی به راه انداخته است.

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴کمیته صنفی بیست و پنجمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران با محوریت قیمت‌گذاری در صنعت داروسازی برگزار می‌کند:

🔴 «ویرانی صنعت داروسازی به چه قیمت؟!»
● سومین پنل از مجموعه پنل‌های صنفی بیست و پنجمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران

👤مهمانان پنل:

🔹جناب آقای دکتر دیناروند
■ عضو هیئت‌علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم‌ پزشکی تهران

🔹 جناب آقای دکتر سپهری
■ مدیرعامل شرکت نانوالوند

🔹جناب آقای عبداللهی اصل
■ رئیس هیئت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی

🔹 جناب آقای دکتر عبده‌زاده
■ رئیس هیئت‌مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران

🔹 جناب آقای دکتر فاطمی
■ مشاور عالی انجمن داروسازان ایران

🔹جناب آقای دکتر محلاتی
■ نائب‌رئیس هیئت‌مدیره انجمن پخش دارو و مکمل

🔹جناب آقای دکتر هاشمی‌مشکینی
■ مدیرعامل شرکت کوبل دارو

🔹جناب آقای دکتر میکائیلی
■ نماینده شورای عالی بیمه در کمیسیون قیمت‌گذاری سازمان غذا و دارو

🔹جناب آقای دکتر یکتادوست
■ نماینده صنعت در کمیسیون قیمت‌گذاری سازمان غذا و دارو

زمان برگزاری:
پنج‌شنبه، ۱ آذر، ساعت ۲۱

🔗 در بستر اسکای روم:

لینک جلسه

👥 ورود برای همگان آزاد است.

💠 برای اطلاعات بیشتر با روابط عمومی سمینار در ارتباط باشید.

#IPSS25 🌴

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کشف راز مقاومت شگفت‌انگیز خرس آبی: توانایی تبدیل به شیشه

🔴 دانشمندان موفق به کشف راز مقاومت خارق‌العاده خرس آبی (تاردیگرید) شده‌اند، موجودی میکروسکوپی که قادر است در شرایطی شدید و غیرقابل تصور برای دیگر موجودات زنده، همچون خلاء فضا، گرمای شدید، سرمای یخبندان و تابش‌های مضر تابش، زنده بماند.

🔴 تحقیقات اخیر نشان داده‌اند که خرس آبی می‌تواند در مواجهه با خشکی کامل، خود را به یک حالت شیشه‌ای تبدیل کرده و در این وضعیت از خطرات محیطی محافظت کند.

🔴 این موجودات با فعال‌سازی ژن‌های خاص خود، پروتئین‌هایی به نام پروتئین‌های نامرتب ذاتی تاردیگرید (TDPs) تولید می‌کنند که به شکل ماده‌ای شیشه‌مانند، مولکول‌های داخلی خرس آبی را می‌پوشاند.

🔴 این فرآیند، که به آن شیشه‌ای شدن می‌گویند، باعث می‌شود که خرس آبی در حالت تعلیق حیاتی باقی بماند و پس از بازگشت رطوبت، به زندگی خود ادامه دهد.

🔴 این کشف می‌تواند در زمینه‌های مختلف پزشکی و فناوری تحولی بزرگ ایجاد کند. دانشمندان امیدوارند که با استفاده از مکانیزم مشابه در ذخیره واکسن‌ها و داروها، امکان حمل و نقل آن‌ها به مناطق دورافتاده و بدون دسترسی به یخچال‌های مناسب فراهم شود. هرچند استفاده از این فناوری برای انسان‌ها در آینده نزدیک هنوز دور از دسترس است، اما تحقیقات بیشتر درباره TDPها می‌تواند پیشرفت‌های چشمگیری در پزشکی و اکتشافات فضایی به همراه داشته باشد.

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کارگاه سفری به دنیای عطر، از طراحی یک رایحه تا تولید عطر

🔴  فرصتی برای تجربه‌ای متفاوت در ششمین همایش و نمایشگاه ایران‌کازمتیکا🌸

🔴در این کارگاه جذاب، از طراحی رایحه‌ها گرفته تا تولید عطر نهایی، با فرآیند ساخت عطر آشنا می‌شوید. از ترکیب رایحه‌های طبیعی و کمیاب تا ایجاد امضای عطری شخصی خود، همراه با متخصصان این حوزه قدم به دنیای اسرارآمیز عطرسازی بگذارید و تجربه‌ای منحصربه‌فرد از هنر عطرسازی کسب کنید.


⭕️ مدرسین:

🔴 دکتر غزاله عابدی، دکترای تخصصی شیمی تجزیه و کارشناس ارشد تحقیق و توسعه شرکت پاکسان

🔴 دکتر محمدرضا فقیهی، دکترای شیمی آلی و مدیر تحقیق و توسعه شرکت رایحه‌ گستر بی‌نظیر شرق


🔴 چهارشنبه ۲۱ آذرماه ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۷:۳۰، هتل المپیک تهران، سالن هگمتانه

🔴 ثبت‌نام زودهنگام (با تخفیف ۲۰ درصدی) تا پایان آبان ماه

لینک‌ ثبت‌نام:

https://irancosmetica.ir/panels/perfume

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بخشنامه-مابه-التفاوت-ارز.pdf
1 MB
ابلاغ تائیدیه اخد مابه‌التفاوت نرخ ارز از سوی بانک مرکزی

🔴 با توجه به توافق سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی جهت ارائه تائیدیه اخذ مابه التقاوت نرخ ارز، بخشنامه مربوط جهت اطلاع و بهره‌برداری اعلام شد.

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کارگاه تخصصی آشنایی با رفرنس‌های بین‌المللی در صنعت داروسازی

کمیته آموزشی- پژوهشی سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران برگزار می‌کند:

کارگاه آشنایی با رفرنس‌های بین‌المللی در صنعت داروسازی

🔴 این کارگاه با هدف ارتقای دانش فنی و آشنایی عمیق با رفرنس‌های معتبر بین‌المللی در حوزه داروسازی طراحی شده است.

سرفصل‌های کارگاه شامل:

🔴 آشنایی با رفرنس‌های EDQM و MHRA در کنترل کیفیت
🔴 آشنایی با سیستم مدیریت کیفیت (PQS) و استانداردهای تضمین کیفیت
🔴 استانداردها و الزامات اتاق‌های تمیز (Cleanroom) در صنعت داروسازی
🔴 آشنایی با ISPE و رفرنس‌های مرتبط با الزامات مهندسی داروسازی

📅 تاریخ برگزاری: ۱۳ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۹ الی۱۴

🔗 ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر ( ده‌بزرگی 09176752581)

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اینفوگرافی/ برترین شرکت‌های داروسازی پیشرو در ثبت پتنت در سال 2024

اگرچه رتبه‌بندی دقیق سال ۲۰۲۴ در ثبت پتنت هنوز در دسترس نیست، اما شرکت‌های بزرگ داروسازی به صورت مداوم از سال 2023 تا کنون توانسته‌اند در زمینه ثبت پتنت و نوآوری پیشتاز باشند.

🔴 در ادامه به معرفی برترین شرکت‌های پیشرو در ثبت پتنت دارویی که برای سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی شده، پرداخته شده است:


🔴 شرکت Novartis (نووارتیس)

نووارتیس یکی از شرکت‌های بزرگ دارویی است که به استراتژی قدرتمند ثبت پتنت خود معروف است. این شرکت بر درمان‌های نوآورانه در زمینه‌هایی مانند سرطان، علوم اعصاب و ایمونولوژی تمرکز دارد. نووارتیس توانسته است در سال ۲۰۲۴ با ثبت اختراعات مرتبط با فرمول‌های جدید دارویی و سیستم‌های پیشرفته تحویل دارو، برتری رقابتی خود را حفظ کند.

🔴 شرکت Roche (رش)
روش در زمینه بیوتکنولوژی و پزشکی شخصی پیشتاز است و تعداد قابل توجهی از اختراعات را در زمینه تشخیص و درمان دارد. تمرکز این شرکت بر سرطان و ایمونولوژی منجر به ثبت تعداد زیادی دارو شده که به چالش‌های مهم سلامتی پاسخ می‌دهند.

🔴 شرکت Johnson & Johnson (جانسون اند جانسون)
جانسون اند جانسون دارای یک مجموعه متنوع از ثبت پتنت در زمینه‌های دارویی، تجهیزات پزشکی و محصولات بهداشتی مصرفی است. بخش دارویی این شرکت به ویژه در زمینه‌هایی مانند ایمونولوژی، علوم اعصاب و بیماری‌های عفونی بسیار قوی عمل می‌کند و رهبری خود را در ثبت پتنت تثبیت کرده است.

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کارگاه تخصصی آشنایی با رفرنس‌های بین‌المللی در صنعت داروسازی

⭕️ کمیته آموزشی_پژوهشی سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران برگزار می‌کند:

کارگاه تخصصی آشنایی با رفرنس‌های بین‌المللی در صنعت داروسازی

این کارگاه با هدف ارتقای دانش فنی و آشنایی عمیق با رفرنس‌های معتبر بین‌المللی در حوزه داروسازی طراحی شده است.

سرفصل‌های این برنامه شامل:

آشنایی با رفرنس‌های EDQM و MHRA در کنترل کیفیت
آشنایی با سیستم مدیریت کیفیت (PQS) و استانداردهای تضمین کیفیت
استانداردها و الزامات اتاق‌های تمیز (Cleanroom) در صنعت داروسازی
آشنایی با ISPE و رفرنس‌های مرتبط با الزامات مهندسی داروسازی

📅 تاریخ برگزاری: سه‌شنبه ۱۳ آذرماه، ساعت ۹ الی ۱۴

📍 دفتر سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران

🔗 ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر: 09176752581)

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سلسله کارگاه‌های توانمندسازی دانشجویان و ایده‌پردازی در عرصه بیوتکنولوژی

🔴 شاخه دانشجویی انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران در همکاری با مرکز تحقیقات زیست فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند:

🔴 "سلسله کارگاه های توانمندسازی دانشجویان و ایده پردازی در عرصه بیوتکنولوژی"

⭕️ با حضور و تدریس اساتید برجسته و بزرگان حوزه بیوتک

🔴 مباحث تدریسی عبارتند از : واکسن و ایمنوتراپی، سل تراپی، ژن‌تراپی، کار تی‌ سل‌تراپی، پروتئین‌های نوترکیب و ایده‌پردازی و تیم‌سازی در حوزه بیوتک

🔴به همراه یک جلسه گفت و گو با دکتر هاله حامدی‌فر مدیر گروه سیناژن در خصوص مسیرهای شغلی و تور بازدید از شرکت آریوژن‌فارمد

🔴 به شرکت‌کنندگان در دوره گواهی حضور معتبر ارائه خواهد شد.

📌مکان: دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران، سالن اجتماعات آریوژن

📌 زمان : پنجشنبه‌ها از ۸ آذر تا ۶ دی ماه و جلسه آخر در کنگره ایران‌بایو


⭕️جهت ثبت نام گوگل فرم زیر را پر کنید.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHLqJnnzOliI6MKlhd4QRym6CVDcndDvWMDGELwhgdiKW1OQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link

ارتباط
@SemBioSb

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دکتر عبدالهی‌اصل سرپرست اداره کل دارو شد

🔴 با حکم دکتر مهدی پیرصالحی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو؛ دکتر اکبر عبداللهی‌اصل به عنوان "سرپرست اداره کل امور دارو و مواد تحت کنترل "منصوب شد.

🔴 دکتر عبداللهی‌‌اصل عضو هیئت علمی گروه اقتصاد و مدیریت دارو دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران است و سابقه مدیر کلی امور دارو را در کارنامه دارد.

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
۴ روز مانده به همایش و نمایشگاه آرایشی، بهداشتی و شوینده ایران‌کازمتیکا

🔴 ایران‌کازمتیکا یکی از معتبرترین رویدادهای علمی در صنعت آرایشی، بهداشتی و شوینده است که ششمین دوره آن ۲۰ تا ۲۲ آذر در هتل المپیک برگزار می‌شود.


🔴 محصولات تخصصی مراقبت از پوست و مو، فرآورده‌های آرایشی، عطر، ادکلن و خوشبوکننده‌ها، مواد اولیه و حدواسط،ظروف و فناوری‌های بسته‌بندی، صنایع شوینده، تجهیزات و تاسیسات حمایتی و ارایه‌دهندگان خدمات بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ بخش‌های کلیدی این دوره از نمایشگاه هستند.


🔴 ایجاد ارتباط بین تامین‌کنندگان و تولیدکنندگان، فرصت‌هایی برای بستن قراردادهای تجاری و گسترش بازار، فرصت ارتقای علمی و مهارتی و فرصت بی‌نظیر برای شبکه‌سازی رهبران صنعت از ویژگی‌های شاخص نمایشگاه ایران‌کازمتیکا است.

⭕️ برای بازدید از این رویداد هم‌اکنون اقدام کنید

لینک ثبت‌نام: irancosmetica.ir

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
۱ روز مانده تا وبینار داستان‌ موفقیت شرکت تراپیوتیکس

🔴 استارتاپ Kate Therapeutics که توسط محمد شریف تابع بردبار و تیمش تأسیس شد، تنها چندسال پس از تأسیس، به Novartis، دومین شرکت بزرگ داروسازی جهان، فروخته شد.

🔬 در این وبینار، با حضور دکتر بردبار و جمعی از اساتید برجسته کشور، روند شکل‌گیری کسب‌وکارهای زیستی و پیشرفت‌های نوآورانه در ژن‌درمانی را بررسی خواهیم کرد.

💡با ما همراه باشید و آینده علم و فناوری را از نزدیک لمس کنید!

«وبینار رایگان»

شنبه: ۱۷ آذر ۱۴۰۳
ساعت ۲۰ الی ۲۲

🌐 برای ثبت‌نام وبینار به لینک‌ زیر مراجعه کنید

https://biologyevents.ir/course/682

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کارگاه آموزشی مدیریت زنجیره تامین در صنعت داروسازی با هوش مصنوعی

⭕️ کمیته آموزشی_پژوهشی سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران برگزار می‌کند:

کارگاه تخصصی مدیریت زنجیره تامین داروسازی با هوش مصنوعی

این کارگاه با هدف ارتقای دانش فنی و آشنایی با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین در حوزه داروسازی طراحی شده است.

سرفصل‌های این کارگاه شامل:

🔴 معرفی ابزارهای هوش مصنوعی
🔴 کاربردهای هوش مصنوعی در بهبود کارایی زنجیره تأمین دارو با تمرکز بر مدیریت موجودی، بهینه‌سازی مسیرها، و پیش‌بینی تقاضا
🔴 تکنیک‌های هوش مصنوعی جهت پیش‌بینی تقاضا و مدیریت موجود
🔴 تکنیک‌های هوش مصنوعی در مدیریت زنجیره تأمین دارو با تمرکز بر استفاده از Big Data برای تحلیل روندهای تقاضا و بهینه‌سازی
🔴 مروری بر چالش‌های عملی، پیش‌بینی روندهای آینده در این حوزه


📅 تاریخ برگزاری: سه‌شنبه ۲۷ آذرماه، ساعت ۹ الی ۱۴

📍 این کارگاه هم به شکل مجازی و هم حضوری برگزار می‌شود.

🔗 ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر: ۰۹۱۷۶۷۵۲۵۸۱

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/12/26 11:51:02
Back to Top
HTML Embed Code: