Telegram Web
مراسم ختم والده مکرمه دکتر مرتضی خیرآبادی عضو هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران

🔴 فردا چهارشنبه ۹ آبان ماه ساعت ۱۴:۳۰ مسجد نور میدان فاطمی

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
یک کارگاه ویژه برای ارتقای کیفیت محصولات دارویی/ کارگاه آشنایی با اصول سیستم کیفیت جامع‌نگر PQS

🔴 انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران برگزار می‌کند:

🔴 کارگاه الزامات سیستم کیفیت نوین داروسازی PQS (الزامات اولیه نیروی انسانی، افراد کلیدی)

زمان: دوشنبه ۱۴ آبان ساعت ۸:۳۰ تا ۱۳:۰۰
مکان: اتاق بازرگانی ایران

🔴 سرفصل‌های دوره:

▫️آشنایی با الزامات بین‌المللی و اصول سیستم کیفیت داروسازی (Parmaceutical Quality System) PQS
▫️درک مفهوم و اهداف سیستم کیفیت
▫️اجزاء سیستم کیفیت و نحوه ارتباط آنها با یکدیگر
▫️دامنه فعالیت PQS و تفاوت آن با GMP
▫️ابزار PQS (PQR,QRM,Self-inspection) و نقش آنها
▫️الزامات پرسنل ذیصلاح Qualified Personو نقش آن در PQS و GMP
▫️شرح وظایف حداقلی افراد کلیدی (senior management, Head QC, Head Production و چارت سازمانی
▫️نقش مدیریت دانش و اهمیت آموزش

دارای تخفیف ویژه دانشجویان و اعضای انجمن

02188203845
09364599763

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
افزایش چشمگیر موارد ابتلا به سرطان تا سال 2050؛ نیاز فوری به درمان‌های در دسترس

🔴 آخرین برآوردها نشان می‌دهند که تعداد بیماران مبتلا به سرطان در سراسر جهان تا اواسط قرن به‌طور چشمگیری افزایش خواهد یافت.

🔴 انتظار می‌رود که شیوع سرطان تا سال ۲۰۵۰ به میزان چشمگیری افزایش یابد، به ویژه در کشورهای با درآمد پایین که احتمال دارد سالانه بیش از ۱۲ میلیون مورد جدید افزایش یابد و به ۳۲ میلیون برسد.

🔴 هزینه جهانی داروهای سرطان در سال ۲۰۲۳ به ۲۲۳ میلیارد دلار رسید که ۲۵ میلیارد دلار بیشتر از سال ۲۰۲۲ است و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۸ به ۴۰۹ میلیارد دلار برسد.

🔴 در سال ۲۰۲۳، تعداد ۲۵ ماده فعال جدید (NASs) در حوزه سرطان‌شناسی به صورت جهانی عرضه شد که مجموع آنها از سال ۲۰۱۴ تاکنون به ۱۹۳ عدد رسیده است.

🔴 بیش از ۲۰۰۰ کارآزمایی بالینی جدید در سال ۲۰۲۳ با روش‌های نوین و با وعده‌های قابل توجه برای درمان سرطان آغاز شده است، از جمله درمان‌های سلولی و ژنی، ترکیب‌های آنتی‌بادی-دارو، آنتی‌بادی‌های چند اختصاصی و درمان‌های رادیولیگاند.

🔴 درمان‌های سرطان از سال ۲۰۱۹ سالانه ۹ درصد افزایش یافته‌اند، اما سرعت عرضه درمان‌های نوین به بیماران به دلیل تفاوت در نرخ آزمایش‌های بیومارکر، پذیرش درمان‌های جدید و عدم ظرفیت زیرساختی برای ارائه برخی از پیشرفته‌ترین درمان‌ها نابرابر است.

🔴 مکانیسم‌های نوین سرطان‌شناسی، به ویژه درمان‌های سلولی و ژنی، ترکیب‌های آنتی‌بادی-دارو و آنتی‌بادی‌های چند اختصاصی، اکنون ۲۵ درصد از کارآزمایی‌های جدید را تشکیل می‌دهند./ IQVIA

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ماری کوری، یادداشت‌های رادیواکتیو و عواقب نادیده‌گرفته‌شده ایمنی در محیط‌های هازارد دارویی

🔴 اگر گذارتان به کتابخانه ملی فرانسه در پاریس رسید، می‌توانید دفترچه‌های یادداشت ماری کوری، پیشگام در علم رادیولوژی، را ببینید. اما برای ورود به این بخش، باید یک رضایت‌نامه امضا کنید و لباس‌های محافظتی بپوشید.

🔴 این تدابیر به دلیل آلودگی این یادداشت‌ها به رادیوم ۲۲۶ است، ماده‌ای که ماری کوری در آزمایشگاه با آن کار می‌کرد. نیمه‌عمر رادیوم ۲۲۶، ۱۶۰۰ سال است و خطر آن هنوز به طور کامل از بین نرفته است.

🔴 این وضعیت یادآور اهمیت ایمنی در محیط‌های هازارد دارویی است، جایی که کار با مواد خطرناک می‌تواند عواقب جدی برای سلامت کارکنان و جامعه داشته باشد.

🔴 جالب است که تابوت ماری کوری نیز با لایه‌ای از سرب محافظت شده است، زیرا بدن او نیز به این مواد آلوده بوده است. او در زمان کار با این مواد از خطرات آن‌ها بی‌خبر بود و شیشه‌های رادیواکتیو را به خانه می‌برد. ماری و همسرش، پیر کوری، شب‌ها به آزمایشگاه می‌رفتند و نورهای جذاب این عناصر را تماشا می‌کردند.

🔴 در سال ۱۹۰۳، پیر کوری متوجه سوختگی در بازویش شد و به این نتیجه رسید که مواد رادیواکتیو می‌توانند برای درمان سرطان مفید باشند. در ابتدا، مردم به این مواد جذب شدند و از آن‌ها در محصولات مختلف استفاده می‌کردند. اما پس از چند دهه، خطرات رادیوم شناخته شد و متأسفانه ماری کوری در سال ۱۹۳۴ به خاطر عوارض ناشی از این مواد از دنیا رفت. این داستان نشان‌دهنده ضرورت پایش و مدیریت دقیق ایمنی در محیط‌های هازارد دارویی است تا از سلامت کارکنان و جامعه محافظت شود.

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اولین دوره از سری دوره‌های عمومی و تخصصی توسط انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی با موفقیت برگزار شد. به گزارش روابط عمومی این انجمن، دوره آموزشی «آشنایی با اصول سیستم کیفیت جامع‌نگر و نوین داروسازی PQS» در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار گردید.

▫️مخاطبان این دوره، به کیفیت برگزاری، ارائه مطالب به‌روز و توانمندی مدرس در انتقال اطلاعات به عنوان نقاط قوت این دوره اشاره کردند.

▫️شایان ذکر است که دومین دوره از مجموعه دوره‌های تخصصی و عمومی انجمن تحت عنوان «آشنایی با مستندات و الزامات مرتبط با GDocP در GMP» در تاریخ 28 آبان برگزار خواهد شد.

▫️علاقه‌مندان به ثبت‌نام در این دوره‌ها می‌توانند از تخفیف‌های ویژه برای اعضای انجمن (۱۰ درصد) و دانشجویان (۵۰ درصد) بهره‌مند شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید با شماره ۰۹۳۶۴۵۹۹۷۶۳ (واتساپ) تماس حاصل نمایید.
نقش کلیدی اگزوزوم‌ها در سلامت پوست و مو: رویکردی نوین در درمان و مراقبت

🔴 اگزوزوم‌ها، که به عنوان نانوحباب‌های بیولوژیکی شناخته می‌شوند، نقش مهمی در انتقال پیام‌های سلولی و بهبود فرآیندهای ترمیم و جوان‌سازی دارند. این ساختارهای کوچک که از سلول‌های مختلف آزاد می‌شوند، می‌توانند عوامل رشد و پروتئین‌های مفید را به سلول‌های هدف منتقل کنند.

🔴 در حوزه پوست و مو، اگزوزوم‌ها به عنوان یک درمان نوین برای بازسازی بافت‌های آسیب‌دیده و تحریک تولید کلاژن و الاستین شناخته می‌شوند. این فناوری نوین می‌تواند به بهبود کیفیت پوست و مو و کاهش نشانه‌های پیری کمک کند و افق‌های جدیدی را در علم زیبایی و درمان‌های جوان‌سازی باز کند.

🔴 در این کارگاه در ششمین نمایشگاه ایران‌کازمتیکا در خصوص اگزوزوم‌ها و نقش آن‌ها در بازسازی و جوانسازی پوست بیشتر بحث و بررسی می‌شود.

⭕️ مدرسین:

🔴 دکتر مینا سخایی، دکترای تخصصی ژنتیک‌پزشکی و رییس کمیته مراقبت از پوست استان البرز

🔴 دکتر شیوا ایرانی، استاد ژنتیک و پژوهشگر حوزه سلول‌های بنیادی پوست

🔴 ثبت‌نام زودهنگام (با تخفیف ۲۰ درصدی) تا پایان آبان ماه

لینک‌ ثبت‌نام:
https://irancosmetica.ir/panels/Exosomes

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
شروع دوره‌های تخصصی و عمومی انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان بیوتکنولوژی در اتاق بازرگانی ایران

⭕️ انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی، نخستین دوره از سری دوره‌های عمومی و تخصصی خود را با موفقیت برگزار کرد.

🔴 به گزارش روابط عمومی این انجمن، دوره آموزشی با عنوان «آشنایی با اصول سیستم کیفیت جامع‌نگر و نوین داروسازی PQS» در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد. این دوره که با هدف آشنایی متخصصان و فعالان حوزه داروسازی با جدیدترین اصول و استانداردهای کیفیت داروسازی تدوین شده بود، با رضایت مخاطبان مواجه شد.

🔴 شرکت‌کنندگان این دوره از کیفیت مطلوب برگزاری، به‌روز بودن محتوا و تسلط مدرس در انتقال مفاهیم به عنوان نقاط قوت این برنامه اشاره کردند.

🔴 انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی اعلام کرد که دومین دوره از مجموعه این دوره‌های آموزشی با موضوع «آشنایی با مستندات و الزامات مرتبط با GDocP در GMP» در تاریخ ۲۸ آبان برگزار خواهد شد.

🔴 اعضای انجمن و دانشجویان برای ثبت‌نام در این دوره‌ها از تخفیف ویژه در ثبت‌نام برخوردار خواهند بود.

🔴 کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در دوره‌های آتی:۰۹۳۶۴۵۹۹۷۶۳

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کارگاه عملی SRMA (Systematic Review and Meta-analysis Hands-on Workshop) –گام دو (همراه با ارایه تمرین)

🔴 کمیته آموزشی_پژوهشی سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران برگزار می‌کند:

کارگاه عملی SRMA (Systematic Review and Meta-analysis; A hands-on workshop)

گام دوم: در گام دوم این کارگاه، به مباحث زیر پرداخته می‌شود:

1️⃣ استخراج و ترکیب داده‌ها از مطالعات:
در این مرحله، شرکت‌کنندگان با روش‌های استخراج داده‌ها از مطالعات حاصل از مرور سیستماتیک آشنا می‌شوند. این مرحله شامل سازمان‌دهی و خلاصه‌سازی اطلاعات به دست آمده از منابع مختلف به منظور ترکیب و استفاده از آن‌ها در متاآنالیز است.

2️⃣ مفاهیم متاآنالیز و متاآنالیز شبکه‌ای:

در این بخش، اصول متاآنالیز و مفاهیم پایه‌ای آن آموزش داده می‌شود. همچنین، مفاهیم متاآنالیز شبکه‌ای (network meta-analysis) به عنوان روشی برای مقایسه و تحلیل مؤثرتر مداخلات مختلف مورد بحث قرار می‌گیرد. متاآنالیز شبکه‌ای به محققان کمک می‌کند تا چندین مداخله را به‌طور همزمان مقایسه کنند و تحلیل جامعی از اثرات آن‌ها به دست آورند.

این گام به شرکت‌کنندگان کمک می‌کند تا دانش پایه‌ای لازم برای شروع متاآنالیز را کسب کرده و داده‌های حاصل از مرور سیستماتیک را به شکلی قابل استفاده برای تحلیل درآورند.

🔴 دبیر علمی: دکتر عباس کبریایی‌زاده ( ريیس کمیته آموزشی_پژوهشی سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران)

🔴 مدرس: دکتر بهزاد فاطمی (دکترای تخصصی اقتصاد و مدیریت دارو)

سه‌شنبه ۲۲ آبان‌ماه، ساعت ۹ الی ۱۴ در دفتر سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران

🔴 این کارگاه به صورت حضوری (با ظرفیت محدود ۲۵ نفر) برگزار می‌شود و همراه داشتن لب‌تاب متصل به اینترنت در آن الزامی است.

کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام: ۰۹۱۷۶۷۵۲۵۸۱ (واتساپ، تلگرام و بله)

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
فرود عسگری سرپرست گمرک ایران شد

🔴 با حکم عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی، فرود عسگری سرپرست گمرک جمهوری اسلامی ایران و جایگزین محمد رضوانی‌فر شد.

🔴 فرود عسگری پیش از این معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران بوده است.

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کارگاه انواع مستندات و الزامات مرتبط با GDOCP در حیطه GMP

▫️مدرس: دکتر شهاب موسوی مطلق (با بیش از ۱۵ سال سابقه در سازمان غذا و دارو)

▫️تاریخ: ۳۰ آبان

▫️مکان : اتاق بازرگانی ایران

☑️سرفصل‌ها:

📌طبقه‌بندی انواع مستندات
📌کنترل مستندات
📌نحوه صحیح ثبت مستندات
📌الزامات حداقلی مرتبط با مستندات Specification
📌الزامات حداقلی مرتبط با مستندات Procedure

🔘این دوره مناسب چه کسانی است:

🔸مدیران و سرپرستان توزیع: افرادی که مسئولیت نظارت بر عملیات توزیع محصولات را دارند و نیاز به درک عمیق‌تری از الزامات GDOCP دارند.

🔸کارشناسان کیفیت: افرادی که در بخش کنترل کیفیت کار می‌کنند و باید با الزامات GMP و GDOCP آشنا شوند تا بتوانند فرآیندها را بهبود بخشند.

🔸متخصصان انبارداری: افرادی که مسئول نگهداری و مدیریت انبار محصولات کنترل‌شده هستند و نیاز به آشنایی با روش‌های صحیح نگهداری و توزیع دارند.

🔸کارشناسان رگولاتوری: افرادی که مسئولیت تطابق محصولات با الزامات قانونی و مقرراتی را دارند و باید با الزامات GDOCP آشنا شوند.

🔸مدیران تولید: افرادی که در فرآیند تولید فعالیت دارند و نیاز به درک ارتباط بین تولید و توزیع دارند.

🔸مشاوران و مدرسان: افرادی که به آموزش دیگران در زمینه GMP و GDOCP مشغول هستند و نیاز به اطلاعات به‌روز دارند.

🔸تحقیق و توسعه : افرادی که در فرآیند تحقیق و توسعه محصولات جدید مشغول به کار هستند و باید از الزامات توزیع آگاه باشند.

☎️ کسب اطلاعات بیشتر ۰۹۳۶۴۵۹۹۷۶۳

@fdmag
افزایش حجم بازار دارویی ایران بخاطر کاهش ارزش پول ملی است

⭕️ دکتر رسول دیناروند عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پنل سیاست‌گذاری نخستین کنگره بین‌المللی فارماکوژنتیک عنوان کرد:

🔴 مرور وضعیت و شاخص‌های دارویی کشور نشان می‌دهد سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی به ۵.۸ رسیده و همچنان رو به کاهش است.

🔴 بر اساس همین شاخص‌ها، با توجه به شرایط موجود، سازمان غذا و داروی ایران یک سازمان با عملکرد نسبتا قابل قبول در منطقه بوده است.

🔴 مسئولیت‌های متعدد و مختلفی که سازمان غذا و دارو به عهده دارد، به موضوعاتی مانند ایجاد تعارض منافع در این بخش دامن می‌زند.

🔴 بر خلاف برخی ادعاهای ناآگاهانه، نظام دارویی کشور عمدتا ژنریک و قیمت داروهای ما معمولا نسبت به کشورهای دیگر پایین‌تر است.

🔴 بررسی شاخص‌های نشان می‌دهد که در حال حاضر حمایت دولتی در حوزه دارو بسیار بالاست.

🔴 از مشکلات عمده حوزه دارو در کشور این است که همواره شاهد کمبودهای دارویی هستیم و عوامل مختلفی در این موضوع دخیل هستند.

🔴 بازار دارویی ما در این سال‌ها همواره زیر ۵ میلیارد دلار بوده که از بسیاری از کشورهای منطقه به مراتب کمتر است.

🔴 اختلاف و افزایش میزان بازار دارویی نسبت به سال‌های گذشته، بیشتر به دلیل کاهش ارزش پول ملی بوده است.

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
توافق نهایی نوواوکس و دولت بریتانیا با پرداخت ۱۲۴ میلیون دلاری برای فسخ قرارداد واکسن کووید

🔴 نوواوکس، شرکت بیوتکنولوژی آمریکایی، برای پایان دادن به قرارداد تامین واکسن کووید-۱۹ با آژانس امنیت بهداشت بریتانیا، توافقی به ارزش ۱۲۳.۸ میلیون دلار را امضا کرده است.

🔴 این مبلغ به صورت اقساط از نوامبر ۲۰۲۴ تا میانه ۲۰۲۷ پرداخت خواهد شد.

🔴 قرارداد نوواکس با دولت بریتانیا در اکتبر ۲۰۲۰ منعقد شد که بر اساس آن، بریتانیا خرید ۶۰ میلیون دوز از واکسن NVX-CoV2373 (نواکساوید) را به عهده گرفته بود/ fierce pharma

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بانک مرکزی در هفت ماه نخست سال بیش از ۹ میلیارد دلار برای واردات دارو و کالاهای اساسی تخصیص داد

⭕️ مصطفی قمری‌وفا مدیر روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد:

🔴 بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در بازه زمانی اول فروردین تا ۱۶ آبان ۱۴۰۳ بیش از ۴۲.۵ میلیارد دلار ارز به منظور تامین نیازهای وارداتی کشور اختصاص داده است.

🔴 از این میزان، ۹ میلیارد و ۱۴۱ میلیون دلار صرف تامین ارز برای واردات دارو و کالاهای اساسی شده است؛ این اقدام با هدف تقویت دسترسی مردم به داروهای ضروری و کالاهای اساسی مورد نیاز در شرایط کنونی اقتصاد کشور انجام گرفته است.

🔴 این تامین ارز در راستای حمایت از زنجیره تامین بهداشتی و غذایی صورت گرفته و نشان‌دهنده اهمیت تامین دارو و کالاهای اساسی برای دولت و بانک مرکزی است.

🔴 سایر بخش‌های تجاری و بازرگانی نیز از تخصیص ارز بهره‌مند شده‌اند؛ به‌طوری که ۲۳ میلیارد و ۱۳۵ میلیون دلار به کالاهای تجاری و بازرگانی و ۹۲۶ میلیون دلار برای خدمات تامین ارز شده است. همچنین، واردات کالاها در مقابل صادرات با دریافت ۹ میلیارد و ۳۲۰ میلیون دلار، سهم قابل‌توجهی از ارزهای تخصیص‌یافته را به خود اختصاص داده است.

🔴 بانک مرکزی اعلام کرد با نظارت بر روند تخصیص ارز، به ویژه برای حوزه‌های حیاتی مانند دارو و کالاهای اساسی، تلاش می‌کند ضمن ایجاد ثبات در بازار، نیازهای وارداتی کشور را برآورده سازد و به کاهش فشار اقتصادی بر مردم کمک کند.

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دبیر و اعضای شورای تدابیر ویژه و رصد دارویی منصوب شدند

🔴 دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در احکام جداگانه‌ای، دکتر ابوالحسن احمدیانی را به عنوان دبیر و دکتر حمیدرضا جمشیدی، دکتر داوود دانش جعفری، دکتر عبدالمجید چراغعلی و دکتر غلامرضا اصغری را به عنوان اعضای شورای تدابیر ویژه و رصد دارویی منصوب کرد.

T.me/fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پیشرفت‌های نوین در سلول‌درمانی و ژن‌درمانی: ۳۸ محصول تأیید شده توسط FDA

⭕️ امروزه سلول‌درمانی و ژن‌درمانی به عنوان رویکردهای نوین برای درمان بسیاری از بیماری‌ها شناخته شده‌اند و تاکنون ۳۸ محصول در این زمینه‌ها موفق به کسب تاییدیه FDA شده‌اند.

🔴 بخش مهمی از این محصولات به پیوند سلول‌های بنیادی خون‌ساز (HSCs) اختصاص دارد. از میان این محصولات، در ۹ مورد از سلول‌های بنیادی خون‌ساز بند ناف به صورت آلوژن استفاده شده است و داروی Zynteglo از روش پیوند اتولوگ بهره می‌برد که در آن، ژن بتاگلوبولین به سلول‌های خود بیمار مبتلا به تالاسمی منتقل می‌شود.

🔴 همچنین، سلول‌های CAR-T بخش بزرگی از درمان‌های سلولی را تشکیل می‌دهند و هفت محصول تأیید شده برای درمان سرطان‌های خون در این دسته قرار دارند. از این تعداد، شش محصول برای سرطان‌هایی نظیر لنفوم (Breyanzi، Kymriah، Tecartus و Yescarta) و میلوما (Abecema و Carvykti) به کار می‌روند.

🔴 لازم به ذکر است که دریافت تأییدیه برای چهار محصول Tecelra، Beqvez، Lenmeldy و Amtagvi در سال گذشته، نشان‌دهنده‌ی سرعت پیشرفت و اهمیت این نوع درمان‌ها در سطح جهانی است./ FDA

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ثبت‌نام بازآموزی ششمین همایش ایران‌کازمتیکا آغاز شد/ ۱۵ امتیاز برای گروه‌های هدف

🔴 سمینار فرآورده‌های آرایشی- بهداشتی، تازه‌های بالینی و ابعاد اقتصادی آن در ششمین همایش و نمایشگاه ایران‌کازمتیکا با حداکثر ۱۵ امتیاز بازآموزی ۲۰ تا ۲۲ آذرماه در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.

🔴 همزمان با این سمینار شرکت‌های فعال در حوزه آرایشی، بهداشتی و شوینده نیز در قالب نمایشگاه جانبی آخرین دستاوردها و توانمندی‌های خود را به متخصصان ارایه خواهند داد.

🔴 گروه‌های هدف:

متخصصان بیماری‌های پوستی (درماتولوژی)
متخصصان بیماری‌های داخلی
پزشکان عمومی و پزشکان شاغل در طرح خانواده
متخصصان علوم دارویی (دکترای حرفه‌ای داروسازی، متخصصان اقتصاد و مدیریت دارو، فارماسیوتیکس، فارماکولوژی، داروسازی بالینی، داروسازی سنتی، کنترل دارو، فارماکوگنوزی، شیمی دارویی، بیوتکنولوژی دارویی، سم‌شناسی، نانوفناوری دارویی)

ثبت‌نام بازآموزی و کسب اطلاعات بیشتر: ircme.ir
شناسه برنامه: ۲۲۵۹۹۶

رزرو ناهار: irancosmetica.ir

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کارگاه سفری به دنیای عطر، از طراحی یک رایحه تا تولید عطر

🔴  فرصتی برای تجربه‌ای متفاوت در ششمین همایش و نمایشگاه ایران‌کازمتیکا🌸

🔴در این کارگاه جذاب، از طراحی رایحه‌ها گرفته تا تولید عطر نهایی، با فرآیند ساخت عطر آشنا می‌شوید. از ترکیب رایحه‌های طبیعی و کمیاب تا ایجاد امضای عطری شخصی خود، همراه با متخصصان این حوزه قدم به دنیای اسرارآمیز عطرسازی بگذارید و تجربه‌ای منحصربه‌فرد از هنر عطرسازی کسب کنید.


⭕️ مدرسین:

🔴 دکتر غزاله عابدی، دکترای تخصصی شیمی تجزیه و کارشناس ارشد تحقیق و توسعه شرکت پاکسان

🔴 دکتر محمدرضا فقیهی، دکترای شیمی آلی و مدیر تحقیق و توسعه شرکت رایحه‌ گستر بی‌نظیر شرق


🔴 چهارشنبه ۲۱ آذرماه ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۷:۳۰، هتل المپیک تهران، سالن هگمتانه

🔴 ثبت‌نام زودهنگام (با تخفیف ۲۰ درصدی) تا پایان آبان ماه

لینک‌ ثبت‌نام:

https://irancosmetica.ir/panels/perfume

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
۱۰ غول برتر صنعت داروسازی بر اساس ارزش بازار/ آیا درمان‌های نوین چاقی و دیابت، بازار را متحول خواهند کرد؟

🔴 در حالی که ارزش بازار جهانی صنعت داروسازی به بیش از ۱.۵ تریلیون دلار رسیده است، ده شرکت برتر دارویی جهان بر اساس ارزش بازار بدین شکل است.

🔴 این فهرست به‌خوبی نمایانگر تأثیر عظیم نوآوری‌های دارویی و تقاضای جهانی برای درمان‌های جدید است.

🔴 در صدر این فهرست، شرکت «ایلای لیلی» با ارزش بازار ۸۱۳.۳ میلیارد دلاری و شرکت «نووو نوردیسک» با ارزش ۵۱۳.۷ میلیارد دلار، در جایگاه دوم قرار دارد. این موفقیت تا حد زیادی به افزایش تقاضا برای داروهای نوین GLP-1 در درمان چاقی و دیابت بازمی‌گردد.

🔴 در ادامه فهرست، شرکت‌هایی چون «جانسون اند جانسون» (۳۹۹.۳ میلیارد دلار)، «اَب‌وی» (۳۳۱.۹ میلیارد دلار) و «مِرک» (۲۶۹.۷ میلیارد دلار) قرار دارند که همگی به خاطر نوآوری‌های خود در درمان‌های پیشرفته مورد توجه قرار گرفته‌اند. «آسترازنکا»، «نوارتیس»، «اَمجن» و «فایزر» نیز در جمع این ده شرکت برتر دیده می‌شوند.

🔴 با افزایش تقاضا برای درمان‌های مرتبط با چاقی و دیابت، بسیاری از تحلیل‌گران پیش‌بینی می‌کنند که بازار دارویی تا سال ۲۰۲۵ شاهد رشد چشمگیری در این حوزه‌ها باشد.

🔴 آیا سرمایه‌گذاری در داروهای نوین و درمان‌های تخصصی، این غول‌های داروسازی را به جایگاه‌های بالاتری خواهد رساند؟

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
آغاز ثبت‌نام گام سوم کارگاه تخصصی متاآنالیز در حوزه دارویی: اجرای تحلیل‌های دقیق در STATA و RevMan

🔴 در گام سوم کارگاه تخصصی متاآنالیز در حوزه دارویی، شرکت‌کنندگان با استفاده از نرم‌افزارهای پیشرفته STATA و RevMan به اجرای متاآنالیز در پژوهش‌های دارویی خواهند پرداخت. این کارگاه که با هدف افزایش دقت و عمق تحلیل‌ها در پژوهش‌های دارویی برگزار می‌شود، به پژوهشگران و متخصصان کمک می‌کند تا نتایج مطالعات مختلف را با هم ادغام کرده و به دیدگاه‌های جامع‌تری دست یابند.

در این مرحله، شرکت‌کنندگان با نحوه استفاده از STATA و RevMan برای ورود داده‌ها، انجام تحلیل متاآنالیز، رسم نمودارهای جنگل، و تفسیر نتایج خروجی آشنا می‌شوند.

🔴 این موضوع برای مطالعات دارویی بسیار حائز اهمیت است، چرا که به درک بهتر اثربخشی و ایمنی داروها کمک می‌کند و می‌تواند در کاهش هزینه‌های شرکت‌های دارویی بسیار موثر باشد.

🔴 این گام از کارگاه به پژوهشگران و متخصصان دارویی این امکان را می‌دهد تا نتایج حاصل از مطالعات دارویی مختلف را به صورت دقیق‌تر تحلیل کرده و در تصمیم‌گیری‌های بالینی و سیاست‌گذاری‌های حوزه سلامت از این نتایج استفاده کنند.

ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر: 09176752581

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سازمان غذا و داروی آمریکا درمان ژنی شرکت PTC Therapeutics را برای یک بیماری بسیار نادر تأیید کرد

🔴 سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) درمان ژنی شرکت PTC Therapeutics را برای درمان یک اختلال نادر ناشی از کمبود آنزیم تأیید کرد.

🔴 این درمان، با نام تجاری Kebilidi، یک درمان یک‌باره برای کودکان و بزرگسالان مبتلا به یک اختلال ارثی بسیار نادر به نام کمبود دکربوکسیلاز آروماتیک L-آمینو اسید (AADC) است.

🔴 طبق داده‌های موسسه ملی سلامت آمریکا، این بیماری تخمین زده می‌شود که کمتر از ۱۰۰۰ نفر در ایالات متحده را تحت تأثیر قرار می‌دهد و تاکنون هیچ درمان تاییدشده‌ای در ایالات متحده برای این بیماری وجود نداشته و پزشکان معمولاً بیماران را با داروهای مختلفی که گیرنده‌های دوپامین را در مغز فعال می‌کنند، کنترل می‌کردند./ رویترز

@fdmag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/01/14 02:15:17
Back to Top
HTML Embed Code: